PDA

View Full Version : Νέα Arai RX-7 GP (αναβάθμιση των Corsair)

IPL
22/10/2008, 20:08
Γεια προς όλους,

Νέος στο forum, νέος (υποψήφιος) αναβάτης και νέος στα κράνη.

Κοιτάω τα Arai εδώ και μερικές μέρες και σήμερα είδα πως βγήκαν νέα RX-7 εκτός αν κάνω κανένα λάθος.

Το link των RX-7 GP είναι εδώ.

http://www.araihelmet-europe.com/rx7gp/eng/

Είχα καταλήξει στο RX-7 Corsair αλλά από το site βλέπω πολλές βελτιώσεις στα GP σε σχέση με τα Corsair.

Τι γνώμη έχετε;

Ευχαριστώ

gsx1400
23/10/2008, 19:12
φιλε μου πρωτων τι μηχανης καβαλας? ψαχνοντας καιρο για κρανος εμαθα οτι το RX-7 Corsair δεν κανει για μηχανακια του τυπου ορθια γιατι δεν δουλευει, και τι λεω με αυτο το κρανος πρεπει να ειναι
λιγο σκυφτό γιατι αλλιως δεν δουλεύουν η αεραγωγοι και ειναι δωρον αδωρο... αυτα

IPL
24/10/2008, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gsx1400
φιλε μου πρωτων τι μηχανης καβαλας? ψαχνοντας καιρο για κρανος εμαθα οτι το RX-7 Corsair δεν κανει για μηχανακια του τυπου ορθια γιατι δεν δουλευει, και τι λεω με αυτο το κρανος πρεπει να ειναι
λιγο σκυφτό γιατι αλλιως δεν δουλεύουν η αεραγωγοι και ειναι δωρον αδωρο... αυτα

FZ6 S2 Fazer. Για εκεί έχω καταλήξει οπότε μιλάμε για όρθια.

Το ίδιο υποθέτω ισχύει και για τα Shoei RΧ-1000 και τα υπόλοιπα με αεραγωγούς, σωστα;

TROOPER
24/10/2008, 06:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
FZ6 S2 Fazer. Για εκεί έχω καταλήξει οπότε μιλάμε για όρθια.

Το ίδιο υποθέτω ισχύει και για τα Shoei RΧ-1000 και τα υπόλοιπα με αεραγωγούς, σωστα;

:nono: :nono: :nono:

IPL
24/10/2008, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:nono: :nono: :nono:

Δηλαδή, καλύτερα το Shoei RX-1000 από το Arai RX-7 για την συγκεκριμένη μηχανή στο θέμα αεραγωγών σωστά;

TROOPER
24/10/2008, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL
Δηλαδή, καλύτερα το Shoei RX-1000 από το Arai RX-7 για την συγκεκριμένη μηχανή στο θέμα αεραγωγών σωστά;

φιλε οπως βλεπεις στην υπογραφη μου πουλαω το fazer με το οποιο εζησα πολυ ομορφες στιγμες !!!

το κρανος που χρησιμοποιουσα και εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος ειναι το XR-1000 !!!!

:wave2: