Σύνδεση

View Full Version : Silver Rider vs Billsouzas vs TDM

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

Silver_Rider
26/10/2008, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τελειωσαν τα δοκιμαστικα στονερ πεντροζα χειντεν ξερω σπαμαρω
αντε νυχτες (λεμε τωρα που θα παει:cry: ):lol:

:beer:

Καληνίχτα! Ελπιζω να τα πούμε ξανά, αν θέλης βεβαια! Στήλε ΠΜ δεν μπορώ να στηλω

NikosKK
26/10/2008, 01:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
θέλης να τα πούμε μύπως με προσοπικά μην;
Αν όχι δε θα σε ξαναενοχλίσω!

Δε την παλεύεις μια έ? :D

EVI
26/10/2008, 01:37

πρεπει να μαθω καποια πραγματα πρωτα για σενα εισαι ετοιμος να μου απαντησεις?(καταρεμενη αυπνια)

πρωτον

με ποσα πας μεσα στη πολη

με ποσα πας στην εθνικη

στα μεγαρα ξυνεις γονατο?

σουζες κανεις?

εντο?

ρολινγκ εντο?

απαντα αυτα και βλεπουμε :smokin: θα τα δω αυριο το νου σου να πεις την αληθεια

γιορς γκαις :winka:

sakisvolos
26/10/2008, 01:37

Ρε θα τη φας την κεφάλα σου κι' ας είναι ξερή!

Τι θες να πεις δηλαδή έμαθες να στέλνεις και προσωπικά μηνύματα? Βοήθειά μας! :sick:

NikosKK
26/10/2008, 01:39
πρεπει να μαθω καποια πραγματα πρωτα για σενα εισαι ετοιμος να μου απαντησεις?(καταρεμενη αυπνια)

πρωτον

με ποσα πας στην εθνικη

σουζες κανεις?

εντο?

ρολινγκ εντο?

Τώρα το θέμα αποκτά άλλη διάσταση και τροπή :rotflmao: :rotflmao:
Το νου σου Εύη είναι μέγας κηνυγός :lol:

arxaios
26/10/2008, 01:40
...

Thanks a lot !!! Only the bones will be left untouched !!!
:lol: :lol: :lol:

sakisvolos
26/10/2008, 01:40

πρωτον

με ποσα πας στην εθνικη

σουζες κανεις?

εντο?

ρολινγκ εντο?

Σιγά μην πάει για ύπνο τώρα!

Δώσε του λίγο χρόνο να σκεφτεί!:winka: :winka:

Μπεκρή με έχει κάνει αυτός σήμερα έλεγα να πάω να την πέσω νωρίς αλλά μπήκε και...........τα υπόλοιπα τα διαβάζετε! :lol: :lol:

Silver_Rider
26/10/2008, 01:41

πρωτον

με ποσα πας στην εθνικη

σουζες κανεις?

εντο?

ρολινγκ εντο?

Θα σου πω ηλικρινά. στην πόλη πάω και με 140 καμιά φορά. Στην εθνική απο 240 και μετά.
Μέγαρα δεν εχω μπή ακόμα για κάπιους λόγους που θα στους εξιγήσω αλλού, όχι εδό.
Σούζες ναι κάνω. Έντο όχι .Ούτε το άλλο.

sakisvolos
26/10/2008, 01:45
Μέγαρα δεν εχω μπή ακόμα για κάπιους λόγους που θα στους εξιγήσω αλλού,........

No comment! :eyepop:

Στα μέγαρα εχω πάη

No comment! :eyepop:

NikosKK
Το έχω πάη πίστα πρόσεχε τι λες, εσύ το FMX το εεχης παη??

Στην εθνική απο 240 και μετά.
Μέγαρα δεν εχω μπή ακόμα

οου ριλυ?

miketzif
δεν υπάρχουν αυτά απλά δεν υπάρχουν:bigcry: :bigcry: :bigcry:

δεν μου 'χει μείνει άντερο.... συγνώμη

δαιν μου χη μινοι ανταιρω ειθαιλα να πο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

NikosKK
Ωραιος συγχρονισμος ρε Σακη :rotflmao: :rotflmao:

NikosKK
26/10/2008, 01:47
Στην εθνική απο 240 και μετά.

Πόσο έχει τελική δηλαδή το GSR? :D

sakisvolos
26/10/2008, 01:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK

337,65 kmh και βάλε αντρική τελική τι να λέμε τώρα!

Τι σαν τα δικά μας τα ερείπια?:bigcry:

arxaios
26/10/2008, 01:50
Ρόμπα πάλι ο Silver Rider ..................... ούτε Έντο και καλά αυτό αλλά ούτε το ............. ΆΛΛΟ !!!!
:winka: :lol: :lol: :lol:

Silver_Rider
26/10/2008, 01:51
Δεν έχω πάη μέγαρα ακόμη όμος αλλα θα παω. Σας παρακαλώ όμως σταματίστε να μου το κάνετε αυτό!! Ηλικρινά εγώ θα σταματίσω να σας λέω αν με σταματίσετε και συς. Σας παρακαλώ δεν ειναι η κατάλιλη ώρα!

sakisvolos
26/10/2008, 01:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρόμπα πάλι ο Silver Rider ..................... ούτε Έντο και καλά αυτό αλλά ούτε το ............. ΆΛΛΟ !!!!
:winka: :lol: :lol: :lol:

Αυτό το ΑΛΛΟ πονάει περισσότερο! Τι να εννοεί άραγε? :lol: :lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Silver_Rider
26/10/2008, 01:53
Το έχω πάη μέχρι 248

arxaios
26/10/2008, 01:54
Δεν έχω πάη μέγαρα ακόμη όμος αλλα θα παω. Σας παρακαλώ όμως σταματίστε να μου το κάνετε αυτό!! Ηλικρινά εγώ θα σταματίσω να σας λέω αν με σταματίσετε και συς. Σας παρακαλώ δεν ειναι η κατάλιλη ώρα!

Παραδέξου πρώτα τις μπούρδες που έχεις αραδιάσει ............. πες πόσων χρονών είσαι και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπειρία έχεις ............. και μετά βλέπουμε ...............

sakisvolos
26/10/2008, 01:55
Το έχω πάη μέχρι 248

Αχ αυτό το πάπλωμα κρύωσες λιγάκι ε? :confused: :confused:

sakisvolos
26/10/2008, 01:59
Παραδέξου πρώτα τις μπούρδες που έχεις αραδιάσει ............. πες πόσων χρονών είσαι και τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπειρία έχεις ............. και μετά βλέπουμε ...............

Silver άμα κάνεις αυτό που λέει ο arxaios μετά από εμένα θα ΕΧΕΙΣ σεβασμό! Χωρίς πλάκα αυτό! ;)

Silver_Rider
26/10/2008, 01:59
19 είμαι και ασχολούμε με μηχανές απτα 10. Τώρα σοβαρά αλήθια σας λέω, Τον fmx τον έλεγα καπια για πίστα για να πειραχτη και να σταματήση να μη μου στηλει

Silver_Rider
26/10/2008, 02:02
Τη κοπέλα αυτή που έστηλε πριν Έβη τη λένε; Την ξέρεται;

NikosKK
26/10/2008, 02:03

Άστο αυτο βρε ανθρωπε :smokin:

Silver_Rider
26/10/2008, 02:05
Άστο αυτο βρε ανθρωπε :smokin:

Γιατι;

Road67
26/10/2008, 02:07
Επέστρεψα ...

Και είδα αυτό :

Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!

Και απαντάω...

Πριν μερικούς μήνες.....

Έναρξη : Δραπετσώνα 11.15
Λήξη : Πάτρα 12.24
Όχημα : Yamaha FZ6 Fazer 06

Πριν μερικές βδομάδες.....

Έναρξη : Άρτα 16.31
Λήξη : Λιμάνι Πειραιά 19.59
Όχημα : Yamaha Xmax 250 06

:D :D :D

sakisvolos
26/10/2008, 02:08
19 είμαι και ασχολούμε με μηχανές απτα 10. Τώρα σοβαρά αλήθια σας λέω, Τον fmx τον έλεγα καπια για πίστα για να πειραχτη και να σταματήση να μη μου στηλει

Ρε συ κοίτα δεν είναι ντροπή να μη ξέρεις κάτι, ντροπή είναι να ΜΗΝ ξέρεις και να το παίζεις ξερόλας!

Τέλος πάντων το χαβαλέ μας κάναμε αν και εσύ από ότι είδα τα έπαιρνες όλα τοις μετρητοίς!

Διάβασε λίγο ξανά αυτά που έγραψες και πες μου εσύ πως θα αντιδρούσες!

Και επειδή και λόγος δεν υπάρχει και ούτε κι εγώ προσωπικά το θέλω να γίνει κάποια παρεξήγηση (αν δεν έγινε)
σταματάω το πείραγμα προς εσένα Silver_Rider αλλά ρε φίλε μη γράφεις ότι σου κατέβει γιατί προκαλείς!
Και να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν απλά μην προκαλείς!

Καλή διαμονή λοιπόν στο φόρουμ!:wave2:

arxaios
26/10/2008, 02:08

Την ηλικία σου την είχαμε καταλάβει από την αρχή ................. αυτό το 10 ............... ανέβα λίγο !!!
Μην παριστάνεις τον έξυπνο, τον γ@Μι@ ,τον μπρατσαρά και πάνω από όλα τον ΓΡΗΓΟΡΟ εδώ, γιατί απλά δεν περνάει !!!
Εκμεταλλεύσου την φλόγα που έχεις μέσα σου, άκου όμως και τους μεγαλύτερους και ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ εδώ μέσα και θα κερδίσεις ΠΟΛΛΑ !!!
Πήγαινε και διάβασε τεχνικές οδήγησης, τεχνικά και τόσα άλλα και άσε τις μαγκιές .......
Καβαλάω δικές μου μηχανές 25 χρόνια (+3 με πενηνταράκια) και τις κουβέντες που έγραψες δεν τολμώ να τις γράψω καθώς ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος πιό γρήγορος .............
:wave2:

Silver_Rider
26/10/2008, 02:09
Μη νομύζετε οτι γενικά δε καταλαβενω τι σκέφτεστε. Νομήζης δε κατάλαβα οτι είταν γυναίκα ε; κι όμος το κκατάλαβα και προσέξτε όλα τα καταλαβένω εδώ μέσα ακόμα και τα ιππονοουμενα καμια φορά.

Silver_Rider
26/10/2008, 02:12
Την ηλικία σου την είχαμε καταλάβει από την αρχή ................. αυτό το 10 ............... ανέβα λίγο !!!
Μην παριστάνεις τον έξυπνο, τον γ@Μι@ ,τον μπρατσαρά και πάνω από όλα τον ΓΡΗΓΟΡΟ εδώ, γιατί απλά δεν περνάει !!!
Εκμεταλλεύσου την φλόγα που έχεις μέσα σου, άκου όμως και τους μεγαλύτερους και ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ εδώ μέσα και θα κερδίσεις ΠΟΛΛΑ !!!
Πήγαινε και διάβασε τεχνικές οδήγησης, τεχνικά και τόσα άλλα και άσε τις μαγκιές .......
Καβαλάω δικές μου μηχανές 25 χρόνια (+3 με πενηνταράκια) και τις κουβέντες που έγραψες δεν τολμώ να τις γράψω καθώς ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάποιος πιό γρήγορος .............

Ναι ρε φιλαράκη συγνόμη εχης δίκιο να 'σαι καλά! Εσύ τα λες καλά εδω μέσα μιλάς στα ίσα

arxaios
26/10/2008, 02:13
Εγκατάστησε κάποιον ορθογραφικό έλεγχο γιατί μας έχεις ................ ξεματιάσει !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Καληνύχτα Silver Rider

Silver_Rider
26/10/2008, 02:13
Κι εγω της ίδιας άποψης είμαι μαζί σου ούτως ή άλλως, κάπιοι άλλοι΄δε σιμφονούν

sakisvolos
26/10/2008, 02:14
Ναι ρε φιλαράκη συγνόμη εχης δίκιο να 'σαι καλά! Εσύ τα λες καλά εδω μέσα μιλάς στα ίσα

Ολοι θα σου μιλήσουν στα ίσα όταν ΔΕΝ προκαλείς ! :winka:

Όπως μας μίλαγες σου μιλούσαμε!:winka:

Silver_Rider
26/10/2008, 02:15
Κι όπος μου μιλούσατε σας μιλούσα!!

sakisvolos
26/10/2008, 02:18
Κι όπος μου μιλούσατε σας μιλούσα!!

Ναι ρε μεγάλε αλλά ποιος το ξεκίνησε? :confused:

Τέλος πάντων εγώ το σταματάω το πείραγμα εδώ γιατί το αστείο πραγματικά παρατράβηξε
και σε καμιά περίπτωση του πείραγμα από μέρους μου δεν είχε σκοπό να σε μειώσει, ήταν απλά και
μόνο για το χαβαλέ μας!:wave2:

vestromas
26/10/2008, 03:31
Το θεμα πηρε συγκινητικη τροπη. Μπραβο ρε μαγκες! Σας χαιρομε.
Ο silver rider φαινοτανε απ την αρχη, οτι ειναι αγνο παιδι και καλο παλικαρι.
Δεν φταιη αυτος που παλιοτερα ειχε μπλεξει με ναρκομανεις χτοβιους ον οφαδες μοταρνταδες.
Τωρα που περασε στα τετρακυλινδρα, εκανε στροφη στην ποιοτητα.
Silver rider , εισαι ωραιος και περα απο την πλακα, σε παω γιατι αμεσως ριχνεις τους τονους οταν καποιος σου μιλησει σωστα.:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Elle
26/10/2008, 09:25
Εdit: Ρε Vestroma πάλι μεταμεσονύχτιος είσαι! πότε κοιμάσαι εσύ;;
:o :o :o

Ο Μπιλσούζας μας έκλασε απ' ό,τι βλέπω ε;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!

146412

sakisvolos
26/10/2008, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Εdit: Ρε Vestroma πάλι μεταμεσονύχτιος είσαι! πότε κοιμάσαι εσύ;;
:o :o :o

Ο Μπιλσούζας μας έκλασε απ' ό,τι βλέπω ε;
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!

Καλημέρα! :wave2:

Εγώ ψηφίζω Ασημενιο Αναβάτη και τέλος! :o :o :o

Μιας και λύθηκε νομίζω και η όποια παρεξήγηση! Έτσι δεν είναι ρε Silver? :confused:

Yamaha maniac
26/10/2008, 10:46
Εγώ ρε φίλε, τι λες τόρα, τι να του πω, ακου το gsr χρέπι και σαλιγγάρι τι μας λέη τώρα, πολλή μου χόνετε δε μπορώ

Ξέχασες και υστερικό πατίνι!!!:) :) :)

:p :p :p :p

Yamaha maniac
26/10/2008, 10:51
Καληνίχτα! Ελπιζω να τα πούμε ξανά, αν θέλης βεβαια! Στήλε ΠΜ δεν μπορώ να στηλω

Μαζέψου bodyπίπερ!!!

Yamaha maniac
26/10/2008, 10:54
Το έχω πάη μέχρι 248

Και μετά συγκρίνει το πατίνι του με την R1 που βγάζει πολύ παραπάνω!!!

Yamaha maniac
26/10/2008, 11:01

Καλά ρε Silver είσαι 19 και έχεις GSXR-750 απλά δεν μπορείς!!!Δεν το επιτρέπει ο νόμος μέχρι 21 χρονών δίπλωμα Α1 μέχρι 33,5 ίππους(αν θυμάμαι σωστά)!!!

billsouzas
26/10/2008, 12:38
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΗΡΘΑ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ,ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ Κ8 ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑ.

ΝΑ ΟΡΜΗΞΩ?

Yamaha maniac
26/10/2008, 12:42
Τη μηχανή είπαμε ότι έχεις????

vestromas
26/10/2008, 13:08
Bilsouza, δεν φθουρας μπροστα στον silver rider.
Πρεπει να μονομαχησετε για 4ις 5 σελιδες να σας δουμε πως τα χωνετε και εχουμε πειρα εμεις τα γεροντια να δουμε πιος το εχει το τετρακυλινδρο καλυτερα.
Αυτο το φορουμ, ειναι κατι σαν το τεστ της αληθειας.
Οσο γραφεις τοσο παιρνουμε χαμπαρι τι μερος του λογου εισαι και πιος ειναι ο καλυτερος πιλοτος. :beer: :wave2:

Road67
26/10/2008, 13:41
Eμένα δε μ' έπεισες σιδερένιες καβαλάρη ( το ασημένιος παραπέμπει σε τσοπεροειδείς καταστάσεις :winka: ) και παραθέτω ξανά το ποστ μου από τη σελ.17 και περιμένω είτε ν' απαντήσεις είτε ν' ανακαλέσεις.

''Επέστρεψα ...

Και είδα αυτό :

Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!

Και απαντάω...

Πριν μερικούς μήνες.....

Έναρξη : Δραπετσώνα 11.15
Λήξη : Πάτρα 12.24
Όχημα : Yamaha FZ6 Fazer 06

Πριν μερικές βδομάδες.....

Έναρξη : Άρτα 16.31
Λήξη : Λιμάνι Πειραιά 19.59

:D :D :D ''

Και προσθέτω και τις πιο πρόσφατες ιστορίες λίγο πριν κατέβω Αθήνα ....

Έναρξη : Κανάλι 10.00
Στάση : Κουκλέσι 10.30
2η Στάση : Κανάλι 11.05
Λήξη : Καναλάκι 11.38
Όχημα : Suzuki GSXR 1300R Hayabusa 01

Έναρξη : Κανάλι 10.00
Λήξη : Γέφυρα Καλογήρου - Άρτα 10.28

Kαι εννοείται πως υπάρχουν πολύ γρηγορότεροι όπως και πολύ καλύτεροι σε θέματα τεχνικής οδηγοί από 'μενα. Αλλά το να βάζεις τους ανθρώπους σε καλούπια είναι λάθος και άδικο. Ξέρεις μήπως -δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου- πόσοι πραγματικά άψογοι οδηγοί έκαναν κάποια στιγμή για τους όποιους λόγους στροφή και άφησαν εργαλεία που εμείς οι μικρότεροι θεωρούσαμε διασττημόπλοια για να πάρουν σκούτερ; Και τα σκούτερ στρίβουν και τρώνε βρόχα και αέρηδες και κάνουν διηθήσεις και βγαίνουν στις ΕΟ κι εμπλέκονται σε ιστορίες με τα κουτιά. Κι όταν ένας μέσος οδηγός μηχανής πριν από στροφή θα κατεβάσει ταχύτητα ένα σκούτερ μπορεί μόνο φρένο να πατήσει κι αυτό έξω και πριν τη στροφή. Γιατί μέσα στη στροφή δεν έχει σημασία τι οδηγείς εκείνη τη στιγμή αλλά η συνολική εμπειρία που χρησιμοποιεί τα ερεθίσματα για ν' αντιδράσεις κατάλληλα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Elle
26/10/2008, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΗΡΘΑ ΠΙΣΩ,ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΘΥΜΗΣΑ,ΒΡΗΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ Κ8 ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ,ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΟΙΡΑ.

ΝΑ ΟΡΜΗΞΩ?

Όρμα! Άντε και πολύ αργήσαμε!
Φιλαράκι εγώ με το ΤDM με την βαλιστική προσθήκη του
σου ρίχνω τρελό τσάι, Πρόσφατα έκανα και μια σούπερ
μετατροπή που χρηματοδοτήθηκε απο τo πεντάγωνο,
πρόκειται για πυραύλους απο F16 τύπου ΑBRAAM oι οποίοι
λοκάρουν το στόχο από απόσταση 45 χιλιομέτρων λέμε!

Θα σε εκτοπίσω, σου λέω, και απο γκάζι; Άλλο πράγμα!
210 άλογα στρόφαλο σου λέω, τουρμπάτο, ο κινητήρας
βελτιώθηκε απο τη ΝΑSA.

Yamaha maniac
26/10/2008, 14:41
Όρμα! Άντε και πολύ αργήσαμε!
Φιλαράκι εγώ με το ΤDM με την βαλιστική προσθήκη του
σου ρίχνω τρελό τσάι, Πρόσφατα έκανα και μια σούπερ
μετατροπή που χρηματοδοτήθηκε απο τo πεντάγωνο,
πρόκειται για πυραύλους απο F16 τύπου ΑBRAAM oι οποίοι
λοκάρουν το στόχο από απόσταση 45 χιλιομέτρων λέμε!

Θα σε εκτοπίσω, σου λέω, και απο γκάζι; Άλλο πράγμα!
210 άλογα στρόφαλο σου λέω, τουρμπάτο, ο κινητήρας
βελτιώθηκε απο τη ΝΑSA.

Όπα ρε συ έχεις ένα TDM και μιλάς έλα να τα ρίξουμε με το monkey να φας την σκόνη μου!!!Το monkey αναπτύχθηκε από την nasa και την E.S.A. σε συνεργασία με τους εφευρέτες των κινητήρων από τα eurofighter με τεχνολογία laser η οποία αποτρέπει πυραύλους σαν τους δικούς σου!!!Και αποδίδει 450 άλογα στον τροχό!!!Έλα αν σου βαστάει!!!

Road67
26/10/2008, 15:06
Πρέπει να είναι δυνατό το monkey αλλά δεν μπορείς να περάσεις τη νέα μου μηχανή : Κινητήρας από haya Κ7 υπερκυβισμένη στα 1800 κυβικά από τους τεχνικούς της Alfa Romeo σε συνεργασία με την Pagani Zonda, o εγκέφαλος έπαθε εγκεφαλικό γι' αυτό βάλαμε ηλεκτρονική από audi 80, οι εξατμίσεις είναι από τζίξερ 1000 υπερκυβισμένο όμως στα 3.3 λίτρα, ο σκελετός είναι μίξη από την πίσω ρόδα και μέχρι τη μέση από ένα xcity που πιο πριν του είχε προστεθεί κώλος από liberty κι από το φρένο και μετά από fazer κι όλα τα πλαστικά έχουν αντικατασταθεί από πλαστικά fjr έχει τούρμπο που ανοίγει στις 1700 rpm και δουλεύει στα 3.9 bar ενώ στις 4100 rpm ενεργοποιείται και κομπρέσορας. Συνολικά έχει 703,42ΗΡ 0-200 σε 3.9sec και τελική 501Km/h ενώ από τα 292Km/h ενεργοποιείται ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αεροτομή η οποία και βγαίνει σε 2 κομμάτια μέσα απ' τα φώτα. Πάντως και τα δικά σας καλούτσικα είναι.

Yamaha maniac
26/10/2008, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Πρέπει να είναι δυνατό το monkey αλλά δεν μπορείς να περάσεις τη νέα μου μηχανή : Κινητήρας από haya Κ7 υπερκυβισμένη στα 1800 κυβικά από τους τεχνικούς της Alfa Romeo σε συνεργασία με την Pagani Zonda, o εγκέφαλος έπαθε εγκεφαλικό γι' αυτό βάλαμε ηλεκτρονική από audi 80, οι εξατμίσεις είναι από τζίξερ 1000 υπερκυβισμένο όμως στα 3.3 λίτρα, ο σκελετός είναι μίξη από την πίσω ρόδα και μέχρι τη μέση από ένα xcity που πιο πριν του είχε προστεθεί κώλος από liberty κι από το φρένο και μετά από fazer κι όλα τα πλαστικά έχουν αντικατασταθεί από πλαστικά fjr έχει τούρμπο που ανοίγει στις 1700 rpm και δουλεύει στα 3.9 bar ενώ στις 4100 rpm ενεργοποιείται και κομπρέσορας. Συνολικά έχει 703,42ΗΡ 0-200 σε 3.9sec και τελική 501Km/h ενώ από τα 292Km/h ενεργοποιείται ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αεροτομή η οποία και βγαίνει σε 2 κομμάτια μέσα απ' τα φώτα. Πάντως και τα δικά σας καλούτσικα είναι.

Ρε να σε στείλω σε ένα φιλαράκι να σου βάλει και αυτόματο πιλότο!!!Και ξέχασα να σας πω το δικό μου έχει και αλεξίπτωτο!!!

liakaros
26/10/2008, 15:38

πρόκειται για πυραύλους απο F16 τύπου ΑBRAAM

Σιγα μην ειναι και τυπου ΜΩΥΣΗΣ ρε μλκ και συ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑMRAAM τους λενε...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aggelos_SV
26/10/2008, 15:58

Δεν τη λένε Έυη,Γεωργία την λένε ...και το ΕVI δεν είναι το κανονικό της nick εδώ μέσα...συνήθως μπαίνει με το nick idi...
Στείλε της ένα πμ...θα το εκτιμήσει δεόντως

Aggelos_SV
26/10/2008, 16:06
Εδώ οι αποκλειστικές φωτογραφίες της κόντρας Silver-Souza (http://moto.gr.myminicity.com/) :lol:

NikosKK
26/10/2008, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Δεν τη λένε Έυη,Γεωργία την λένε ...και το ΕVI δεν είναι το κανονικό της nick εδώ μέσα...συνήθως μπαίνει με το nick idi...
Στείλε της ένα πμ...θα το εκτιμήσει δεόντως

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

liakaros
26/10/2008, 16:09
Ωχχχ...

(καφριλα παντως)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Road67
26/10/2008, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Στείλε της ένα πμ...θα το εκτιμήσει δεόντως :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

george72
26/10/2008, 17:13
..........σε συνεργασία με την Pagani Zonda, o εγκέφαλος έπαθε εγκεφαλικό...........

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

SEXULIARA
26/10/2008, 17:23
Να τον αφησετε ησυχο τον silver rider ενταξει??

Ο καλυτερος και ο πιο γρηγορος απο ολους σας ειναι εδω μεσα και οποιος κοροιδευει,κοροιδευει τα μουτρα του να ξερετε...αντε πια:mad:

τον ζηλευετε για αυτο τα λετε ε???

Αμα τον ειχατε μπροστα σας θα τα λεγατε??

Ειναι και σωματαρας...με τα κρεμυδακια θα σας εκανε:a021:
:blush: :blush: :blush:

Αντε...σαχλοι ολοι σας

NikosKK
26/10/2008, 17:24
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Ω Θεε μου!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

castoras
26/10/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από billsouzas
ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ 280ΚΜ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ TDM .

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ TDMΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΟΠΙΣΩ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Η αλήθεια είναι ότι τα TDM θα έπρεπε να πηγαίνουν στη δεξιά λωρίδα της εθνικής...Ε, βέβαια, που πα ρε Καραμήτρο με 220-240????Ουστ από την αριστερή....δεξιά με τα τριαξονικά!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φούστη μου...

Road67
26/10/2008, 19:40
E ρε Silver ποιός τη χάρη σου ούλες μπήκαν για την πάρτη σου... η Vamei που οδηγεί και Gsr, η Evi γνωστή και ως ... :D idi με το Ζάκι, η Sexuliara. Ξεκίνα τα πμ. Πάντως περισσότερες πιθανότητες έχεις με την idi αλλά μη της στείλεις πμ στο λογαριασμό evi γιατί δεν τα διαβάζει. Στείλε της απ' ευθείας στο λογαριασμό idi και θα χαρεί....

liakaros
26/10/2008, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
E ρε Silver ποιός τη χάρη σου ούλες μπήκαν για την πάρτη σου... η Vamei που οδηγεί και Gsr, η Evi γνωστή και ως ... :D idi με το Ζάκι, η Sexuliara. Ξεκίνα τα πμ. Πάντως περισσότερες πιθανότητες έχεις με την idi αλλά μη της στείλεις πμ στο λογαριασμό evi γιατί δεν τα διαβάζει. Στείλε της απ' ευθείας στο λογαριασμό idi και θα χαρεί....

Ειδικα αυτη η σεξουλιαρα πρεπει να κοβει φλεβα για παρτη του οπως την βλεπω...

Καλο γκομενακι παντως φαινεται να ειναι...:a03:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SEXULIARA
Να τον αφησετε ησυχο τον silver rider ενταξει??

Ο καλυτερος και ο πιο γρηγορος απο ολους σας ειναι εδω μεσα και οποιος κοροιδευει,κοροιδευει τα μουτρα του να ξερετε...αντε πια:mad:

τον ζηλευετε για αυτο τα λετε ε???

Αμα τον ειχατε μπροστα σας θα τα λεγατε??

Ειναι και σωματαρας...με τα κρεμυδακια θα σας εκανε:a021:

Αντε...σαχλοι ολοι σας

Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά είναι περίεργο που το πρώτο μήνυμα που στέλνεις αφορά τον Silver!!!!

SEXULIARA
26/10/2008, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά είναι περίεργο που το πρώτο μήνυμα που στέλνεις αφορά τον Silver!!!!

Γιατι...???

Μηπως ζηλευεις??

ο καλυτερος απο ολους ειναι εδω...

αααχχχχχχ.... :blush: :blush: :blush:

p@nos
26/10/2008, 20:25
...

ti mlks...

NikosKK
26/10/2008, 20:26
Γιατι...???

Μηπως ζηλευεις??

ο καλυτερος απο ολους ειναι εδω...

αααχχχχχχ.... :blush: :blush: :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:27
Σιγά μην ζηλέψω και μια ξε@#$%%ρα!!! Ας γελάσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SEXULIARA
26/10/2008, 20:30
Σιγά μην ζηλέψω και μια ξε@#$%%ρα!!! Ας γελάσω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Α να χαθεις προστυχε...

Μα που ειναι ο καλος μου να με υπερασπιστει τωρα που ειμαι μονη?:bawl:

p@nos
26/10/2008, 20:31
Α να χαθεις προστυχε...

να υποθεσω οτι οδηγας hayabusa turbo eee?

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

SEXULIARA
26/10/2008, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

τι ειναι αυτο?? αυτοκινητο??:confused:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:32
Α να χαθεις προστυχε...

Είμαι πρόστυχος τι να κάνω????

Ας επικαλεστείς την βοήθεια του silver και να μου πει πως γίνεται να είναι 19 χρονών και να έχει GSXR-750!!!

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

SEXULIARA
26/10/2008, 20:35
Είμαι πρόστυχος τι να κάνω????

Ας επικαλεστείς την βοήθεια του silver και να μου πει πως γίνεται να είναι 19 χρονών και να έχει GSXR-750!!!

Δεν με νοιαζει τι οδηγαει...

μου αρκει που ειναι γυμνασμενος και βραζει το αιμα του

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:37
Δεν με νοιαζει τι οδηγαει...

μου αρκει που ειναι γυμνασμενος και βραζει το αιμα του

Μιας και βράζει το αίμα του πες του να μου βράσει και ένα καφέ γιατί νυστάζω και θέλω να δω που θα τελειώσει η συζήτηση!!!:a1: :a1:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:39
Κάτι μου λέει όσο θα είναι η SEXULIARA μέσα στο forum δεν θα είναι silver!!!

SEXULIARA
26/10/2008, 20:39
Μιας και βράζει το αίμα του πες του να μου βράσει και ένα καφέ γιατί νυστάζω και θέλω να δω που θα τελειώσει η συζήτηση!!!:a1: :a1:

ΧΑ

ο καλος μου δεν βραζει καφεδες μονο τσαγια βραζει για να σας τα κερασει οπους σας πετυχει...

SEXULIARA
26/10/2008, 20:40

ειναι ντροπαλος εννοεις??

p@nos
26/10/2008, 20:41

κι εγω κατι τετοιο πιστευω...

Ρε silver rider ανοιγεις 10 λογαριασμους και φορτωνεις τσαμπα το σερβερ...

:evil: :evil: :evil:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:41
ΧΑ

ο καλος μου δεν βραζει καφεδες μονο τσαγια βραζει για να σας τα κερασει οπους σας πετυχει...

Μπα δεν το συμπαθώ το τσάι..Άστο θα φτιάξω μόνος μου!!!

NikosKK
26/10/2008, 20:42
Tελειως ακυρο με το θεμα αλλα...εκανε ΠΑΛΙ σεισμο η μονος μου κουνιεμαι ωρε? :D

Bavarian
26/10/2008, 20:44
Ρε τι γίνεται !! :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry:

silver woman
26/10/2008, 20:45
sexouliara poia eisai?

apo pou ksereis ton antwnh?

liakaros
26/10/2008, 20:46
Tελειως ακυρο με το θεμα αλλα...εκανε ΠΑΛΙ σεισμο η μονος μου κουνιεμαι ωρε? :D

O εκλεκτος θα γ@μει πουθενα...

η θα τελικιαζει το μηχανακι του...ποιος ξερει...

NikosKK
26/10/2008, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από silver woman
sexouliara poia eisai?

Ελεος :rotflmao: :rotflmao:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:47

πρωτον

με ποσα πας στην εθνικη

σουζες κανεις?

εντο?

ρολινγκ εντο?

Απορία για έντο δεν είχες??? Δες τώρα τον silver σε έντο με την γκόμενα!!!

146478

SEXULIARA
26/10/2008, 20:48
sexouliara poia eisai?

Να τον αφησεις ησυχο ακους???

Εγω τον ειδα πρωτη...

Να φυγεις ,να φυγεις...να πας αλλου... :mad: :mad:

silver woman
26/10/2008, 20:48
Ελεος :rotflmao: :rotflmao:

ksereis poia einai?

ti na pw gia auto to atomo afhse th dieuthinsh apo xtew to brady ston ypologisth,mpainw kai ti na dw...

POIA EINAI H SEXULIARA KSEREIS?????

NikosKK
26/10/2008, 20:49

Εγω τον ειδα πρωτη...

Ποιος κανει πλακα ρε ρεμαλια?
Η ο ασημενιος μιλαει μονος με τις ψευδαισθησεις του? :rotflmao:

Yamaha maniac
26/10/2008, 20:50
Ποιος κανει πλακα ρε ρεμαλια?
Η ο ασημενιος μιλαει μονος με τις ψευδαισθησεις του? :rotflmao:

Εγώ πάντως δεν το κόβω για πλάκα ο silver θα έκανε μαλακία
και θα μίλησε σε όλες τις γκόμενες για το forum και θα μπήκαν και οι 2 μάλλον!!!

p@nos
26/10/2008, 20:52
.

silver woman
26/10/2008, 20:53

Εγω τον ειδα πρωτη...

ποια εισαι μπορεις να μου πεις απο που ξερεις τον αντωνη?

τι φωτογραφια ειναι αυτη που εβαλες δε ντρεπεσαι λιγο?

πες μου απο που ξερεις τον αντωνη γιατι θα γινει χαμος

vestromas
26/10/2008, 20:56
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι φιαξατε παλι ρε μλκες;:rotflmao: :beer: :wave2:

SEXULIARA
26/10/2008, 20:57
ποια εισαι μπορεις να μου πεις απο που ξερεις τον αντωνη?

τι φωτογραφια ειναι αυτη που εβαλες δε ντρεπεσαι λιγο?

πες μου απο που ξερεις τον αντωνη γιατι θα γινει χαμος

Δεν τον ξερω απο καπου...

ευχομαι να τον γνωρισω ομως...

Ειδες κωλαρα η φωτογραφια? :D

εχεις εσυ τετοια κωλαρα?? δεν εχεις....:a22:

silver woman
26/10/2008, 21:00
Δεν τον ξερω απο καπου...

ευχομαι να τον γνωρισω ομως...

Ειδες κωλαρα η φωτογραφια? :D

εχεις εσυ τετοια κωλαρα?? δεν εχεις....:a22:

και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω τετοια κωλαρα την εχεις δει μηπως και εχεις και αποψη κιολας?

αντε προσεχε τι λες και λιγα με τον αλεκο γιατι θα σε σπασω στο ξυλο!

vestromas
26/10/2008, 21:03
Πιον Αλεκο ρε silverwoman; Μεθυσμενη σε πηρε ο Αντωνακης;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SEXULIARA
26/10/2008, 21:06
και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω τετοια κωλαρα την εχεις δει μηπως και εχεις και αποψη κιολας?

αντε προσεχε τι λες και λιγα με τον αλεκο γιατι θα σε σπασω στο ξυλο!

ισα μωρη κλω κλω που θα με δειρεις εμενα...

ακου τι ειπε....χαχαχαχαχ...αστειακια...ξερεις ποια ειμαι εγω?

2 χρονια γυναστηριο παω...

αμα σε βρω θα σε ξεμαλιασω ακους?

Yamaha maniac
26/10/2008, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Πιον Αλεκο ρε silverwoman; Μεθυσμενη σε πηρε ο Αντωνακης;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτός ο silver δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!!

SEXULIARA
26/10/2008, 21:08
Αυτός ο silver δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο!!!

Ετσι ειναι βαρβατοι αντρες...

χωρις αναστολες και taboo

:blush: :blush: :blush: :blush:

Yamaha maniac
26/10/2008, 21:10
Ετσι ειναι βαρβατοι αντρες...

χωρις αναστολες και taboo

Ούτε taboo ούτε μυαλό χεχεχε!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

silver woman
26/10/2008, 21:10
ισα μωρη κλω κλω που θα με δειρεις εμενα...

ακου τι ειπε....χαχαχαχαχ...αστειακια...ξερεις ποια ειμαι εγω?

2 χρονια γυναστηριο παω...

αμα σε βρω θα σε ξεμαλιασω ακους?

αμα σε πετυχω πουθενα θα σου σπασω το κεφαλι

παω 7 χρονια ζιου-ζιτσου δε σε παιρνει γι'αυτο μη μιλας...