View Full Version : moto guzzi stelvio
sotosfz6
26/10/2008, 10:49
το μηχανακι ειναι στο συνεργειο ,καθως ανοιξε η αριστερη βαση απο το μπροστινο πηρουνι οταν αλλαξα χθες ελαστικα. Στην αρχη τα ριξανε στον λαστιχα οτι το εσφηξε πολυ. Στην πορεια ομως ειδαμε και αλλο ενα με λιγοτερα χιλιομετρα που δεν ειχε πειραξει κανενας την βαση αυτη(παντα την αριστερη-πλευρα που βρισκεται ο δεικτης του λαδιου) και ειχε ραγισμα!!!!
προκειται για την μαυρη βαση που πιανει επανω και η δαγκανα...στο σημειο πανω απο τις 2 βιδες που σφιγγουν τον πυρο της ροδας.θα ενημερωσω για νεα
sotosfz6
04/11/2008, 09:00
To marzocchi θα αλλαξει ολο.δεν μου εχουν πει ακομα που οφειλεται.
makis206
04/11/2008, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
Αφού έσκυψαν πάνω στο πρόβλημά σου και σε εξυπηρετούν χωρίς ταλαιπωρίες (φαντάζομαι) όλα καλά.
Κράτα μας ενήμερους :beer:
sotosfz6
04/11/2008, 09:34
μεσα στην ατυχια υπηρξε και κατι θετικο.Το δευτερο μηχανακι που το εμφανισε ειναι του μαγαζιου!!!μεχρι να το δουμε και σε αυτο υπηρχε μια διαφωνια:rolleyes:
Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει τη 1200 που δίνει ένας γνωστός με 10.000 χιλ και 8.000 ευρώ γιατί εκεί πάνω στην Ήπειρο να συμβεί τίποτα να κοιτάνε τη μηχανή σα διαστημόπλοιο :mad:
sotosfz6
04/11/2008, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω πάρει τη 1200 που δίνει ένας γνωστός με 10.000 χιλ και 8.000 ευρώ γιατί εκεί πάνω στην Ήπειρο να συμβεί τίποτα να κοιτάνε τη μηχανή σα διαστημόπλοιο :mad:
δεν καταλαβα τι θα κοιτανε σα διαστημοπλοιο.μιλαμε για αναρτηση-εχει διαφορα το πηρουνι απο εταιρεια σε εταιρεια??
φιλικα
.................. στην Ιταλική του κατασκευή ................. !!!
:sad: :sad: :sad:
δεν καταλαβα τι θα κοιτανε σα διαστημοπλοιο.μιλαμε για αναρτηση-εχει διαφορα το πηρουνι απο εταιρεια σε εταιρεια??
φιλικα Όχι βρε να συμβεί κάτι στην ανάρτηση ειδικά αλλά κάτι το οτιδήποτε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού έσκυψαν πάνω στο πρόβλημά σου και σε εξυπηρετούν χωρίς ταλαιπωρίες (φαντάζομαι) όλα καλά.
Κράτα μας ενήμερους :beer:
Μπραβο τους....
Ετσι επρεπε να κανουν.
Καλη αντικατασταση
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Μπραβο τους....
Ετσι επρεπε να κανουν.
Καλη αντικατασταση
Στην αρχή έκαναν τους Κινέζους .......... !!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
Αν δεν έβρισκε ο φίλος και άλλο με το ίδιο πρόβλημα ............... θα έφταιγε ο λαστιχάς ............ ο βενζινάς ................. ο παπάς της ενορίας κ.α. !!!
Οποιοσδήποτε άλλος .................. ποτέ όμως το μηχανάκι !!!:nono: :nono: :nono:
Τι μπράβο ..........:confused: :confused: :confused:
sotosfz6
04/11/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Στην αρχή έκαναν τους Κινέζους .......... !!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
Αν δεν έβρισκε ο φίλος και άλλο με το ίδιο πρόβλημα ............... θα έφταιγε ο λαστιχάς ............ ο βενζινάς ................. ο παπάς της ενορίας κ.α. !!!
Οποιοσδήποτε άλλος .................. ποτέ όμως το μηχανάκι !!!:nono: :nono: :nono:
Τι μπράβο ..........:confused: :confused: :confused:
συμφωνω απολυτα.μονο που αυτο ειναι γενικο φαινομενο με τις αντιπροσωπειες.π.χ. ξερω οτι σε ΚΤΜ στον πισω τροχο κατι αντιστοιχο επαιζε μια εποχη πολυ(με το ρυθμιστικο της αλυσιδας).Δεν καλυπταν τιποτα.Ειναι θεμα τυχης οπως ειπα απο την αρχη!!!
παντως τελικα εμεινα ικανοποιημενος.(μηχανη δεν πηρα βεβαια, περιμενουμε ακομη το πηρουνι)
συμφωνω απολυτα.μονο που αυτο ειναι γενικο φαινομενο με τις αντιπροσωπειες.π.χ. ξερω οτι σε ΚΤΜ στον πισω τροχο κατι αντιστοιχο επαιζε μια εποχη πολυ(με το ρυθμιστικο της αλυσιδας).Δεν καλυπταν τιποτα.Ειναι θεμα τυχης οπως ειπα απο την αρχη!!!
παντως τελικα εμεινα ικανοποιημενος.(μηχανη δεν πηρα βεβαια, περιμενουμε ακομη το πηρουνι)
Αντίθετα όμως Σωτήρη ................ η ΥΑΜΑΗΑ και TPS και ρουλεμάν λαιμού σου άλλαξε χωρίς κουβέντα στο FZ6 (αν όχι σε εσένα σίγουρα ξέρεις πολλές περιπτώσεις) ............... δεν πήγε να την κάνει γαργάρα :nono: :nono: :nono: και να σε αρχίσει στα "φταίνε οι βενζίνες..........", "φταίνε οι λακούβες ...........", "τα ρουλεμάν είναι αναλώσιμο και δεν καλύπτονται από την εγγύηση ...................(έχει ειπωθεί ακριβώς έτσι)" ...................... άρα πλήρωνε γιατί δεν πρόσεχες α) που έβαζες βενζίνη και β) που πήγαινες το μηχανάκι ...............
Ή κάνω λάθος ;;;
:winka: :winka: :winka:
Την ΚΤΜ για παράδειγμα τι την έβαλες ;;; Ως υπόδειγμα αντιπροσωπείας ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sotosfz6
04/11/2008, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αντίθετα όμως Σωτήρη ................ η ΥΑΜΑΗΑ και TPS και ρουλεμάν λαιμού σου άλλαξε χωρίς κουβέντα στο FZ6 (αν όχι σε εσένα σίγουρα ξέρεις πολλές περιπτώσεις) ............... δεν πήγε να την κάνει γαργάρα :nono: :nono: :nono: και να σε αρχίσει στα "φταίνε οι βενζίνες..........", "φταίνε οι λακούβες ...........", "τα ρουλεμάν είναι αναλώσιμο και δεν καλύπτονται από την εγγύηση ...................(έχει ειπωθεί ακριβώς έτσι)" ...................... άρα πλήρωνε γιατί δεν πρόσεχες α) που έβαζες βενζίνη και β) που πήγαινες το μηχανάκι ...............
Ή κάνω λάθος ;;;
:winka: :winka: :winka:
Την ΚΤΜ για παράδειγμα τι την έβαλες ;;; Ως υπόδειγμα αντιπροσωπείας ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρεπιμπτοντως τα ειχα αλλαξει και τα 2 στην εγγυηση...η διαφορα της yamaha απο τις αλλες αντιπροσωπειες στην ελλαδα ειναι χιλιοειπωμενη.ελα ομως που δεν εχει μονο αυτη μοτορια:rotflmao: :rotflmao:
(ψηνομαι για fz6 παλι...το μαυρο , το γυμνο του 04!!!!ελπιζω να μπορεσω να το παρω το μαναρι παλι,χωρις να δωσω το στελβιακι)
Σε ποιο συνεργείο της Piaggio έγινε το σκηνικό ? (έτσι για να ξέρουμε εμείς οι Guzzαίοι)
Bavarian
11/11/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
γιατί εκεί πάνω στην Ήπειρο να συμβεί τίποτα να κοιτάνε τη μηχανή σα διαστημόπλοιο :mad:
Μη κάνεις καμιά λακαμία και πάρεις ευρωπαϊκό και ανέβεις πανω γιατί την έκατσες τη βάρκα έτσι και γίνει τίποτα...εμένα έτρεμε το φυλοκάρδι μου όποτε ανέβαινα. :lol:
ashton
Μιας και σε πετυχα εδω....ποσταρισε ρε συ εδω το λινκ για το blog σου που εχεις βαλει τις φωτογραφιες μου σε slide show απο το Guzzi Day....ή καλυτερα στειλε το να το κανουμε θεματακι...
:winka:
sotosfz6
12/11/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
Σε ποιο συνεργείο της Piaggio έγινε το σκηνικό ? (έτσι για να ξέρουμε εμείς οι Guzzαίοι)
στην Πατρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
ashton
Μιας και σε πετυχα εδω....ποσταρισε ρε συ εδω το λινκ για το blog σου που εχεις βαλει τις φωτογραφιες μου σε slide show απο το Guzzi Day....ή καλυτερα στειλε το να το κανουμε θεματακι...
:winka:
το λινκ του μπλογκ
http://ashtonhar.blogspot.com/2008/10/guzzi-day-2008-photos.html
το slide show απ'ευθείας
http://www.slide.com/r/wHHQepWNuD8JK5OeGbqG8FCkHF5QVaq8?previous_view=TICKER&previous_action=TICKER_ITEM_CLICK&ciid=2594073385461341394
sotosfz6
18/11/2008, 23:46
σημερα παρελαβα μετα απο 3 εβδομαδες και κατι...εβαλα και τα καγκελα κινητηρα επανω και την παρασκευη θα τοποθετησω της βαλιτσες της sw-motech ....σαν και αυτες που εχει το Stelvio ΤΤ
θα βαλω φωτογραφιες με την παραλαβη!!!!! :wave2:
Αντε με το καλό φιλαράκι.
Μήπως έχεις κανα λινκ που έχεις γράψει εντυπώσεις σου για την Ιταλίδα.Αν οχι θα μπορούσες αν εχεις χρόνο και όρεξη να πεις δυο τρία πραγματάκια?
Καλούς δρόμους να εχεις.
LIBANEZOS
19/11/2008, 14:03
Επειδή προκειται να αγοράσω την stelvio abs μηπως μπορείς να δωσεις καμμια πληροφορία / προσωπική άποψη για την μηχανή, κοστος και είδος αξεσουάρ που έχεις βάλει, προμηθευτής των αξεσουαρ μαμίσια ή έτερα.
Ευχαριστώ :beer:
sotosfz6
19/11/2008, 19:36
αξεσουαρ δεν εχω βαλει πολλα... τα προστατευτικα καγκελα, μαμισια 250 ευρω και την Παρασκευη τις αλουμινενιες βαλιτσες και αυτες μαμισιες 715 ευρω μαζι με τις βασεις.Μου εκανε δωρο το top case.
κοστος σερβις περι τα 200 ευρω τιμη που περιλαμβανει ρυθμιση βαλβιδων αλλα οχι νεα μπουζι(δεν χρειαστηκε στα 10000χλμ
προσωπικη εντυπωση πολυ καλη αλλα πιστευω οτι πρεπει να το οδηγησεις για να παρεις μια ιδεα....εγω μολις το καβαλησα μου καθησε απο την πρωτη στιγμη....μου αρεσουν οι κραδασμοι στο ρελαντι, η χαμηλη καταναλωση(σε συγκριση με το fz1 που ειχα) ο απιστευτος τροπος που στριβει , αν και δε του φαινεται!!!! και η δυναμη που το κανει να φωναζει φορτωσε κι αλλο...
τι δεν μου αρεσει?.....παιδια ειμαι στα μελια ακομα οποτε δεν βλεπω αντικειμενικα...αργοτερα αυτα!!!:beer:
Επειδή προκειται να αγοράσω την stelvio abs....
Vgenei me abs to Stelvio?Giati emena alla mou legan sthn ekthesh pou phga shmera
sotosfz6
20/11/2008, 19:42
δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη...αρχες του 09 θα βγει....
LIBANEZOS
20/11/2008, 22:24
ianoyario 2009 paradidontai ta prwta abs
mauritanos
21/11/2008, 00:20
moto σκουzzi!!! stelvio θα γινει μολις βαλουν και abs....
οπου abs....
Ante!!
Boreis!!!
Stamata!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φιλε LIBANEZOS από που ξέρεις ότι θα βγούν 1/2009 τα stelvio με ABS?Πριν 3 μέρες είχα πάει σε μια έκθεση και ο πωλητής μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για ABS κtλπ.
Επίσης ποια η άποψη σας για το 18L "ντεποζιτακι"?Δεν είναι λίγο μικρό για 1200 on-off?
sotosfz6
24/11/2008, 13:12
θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο....σιγουρα ειναι μειον το μικρο τεποζιτο...
περισσοτερο ομως αυτο αφορα μεσα στην πολη οπου η καταναλωση ειναι αυξημενη.....σε ταξιδι βγαζει χαλαρα 250-270χλμ αυτονομια....εχω δει πανω απο 300χλμ σε ακραια περιπτωση που δεν εβρισκα
Το σκέφτομαι παρα πολύ σοβαρά για αγορά.Όμως τώρα με το ABS κόλλησα.Έχουμε καμια ιδέα ποσο θα ανεβεί το κόστος?Επίσης τα φρένα που φοράει είναι "κορυφαία" για το σύνολο. δηλαδή θα αποδίδουν το ίδιο ktlp?Κάνας Guzzistas που να φοράει ABS το μηχανάκι του?
LIBANEZOS
24/11/2008, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Φιλε LIBANEZOS από που ξέρεις ότι θα βγούν 1/2009 τα stelvio με ABS?Πριν 3 μέρες είχα πάει σε μια έκθεση και ο πωλητής μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα για ABS κtλπ.
Επίσης ποια η άποψη σας για το 18L "ντεποζιτακι"?Δεν είναι λίγο μικρό για 1200 on-off?
αν και η πληροφορία προέρχεται από τον αντιπρόσωπο της Guzzi στην κύπρο (ε'ιμαι εδω για λίγο) και δεχεται παραγελίες προτείνω να ρωτήσεις την piaggio επε στην ελλάδα για να σου πει ακριβής ημερομηνία άφιξης. το abs το υπολογίζω περ'ιπου +700 ευρώ (βλπ sport) :wave2:
:beer:
sotosfz6
24/11/2008, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Το σκέφτομαι παρα πολύ σοβαρά για αγορά.Όμως τώρα με το ABS κόλλησα.Έχουμε καμια ιδέα ποσο θα ανεβεί το κόστος?Επίσης τα φρένα που φοράει είναι "κορυφαία" για το σύνολο. δηλαδή θα αποδίδουν το ίδιο ktlp?Κάνας Guzzistas που να φοράει ABS το μηχανάκι του?
τα φρενα εκτος του οτι δειχνουν κορυφαια, ετσι λειτουργουν και στην πραξη.Εξαλλου το ABS που θα μπει θα ειναι της Bosch(απο τον αντιπροσωπο το εμαθα δεν εχω ιδιαιτερη ενημερωση απο καπου) αν αυτο λεει κατι
αξεσουαρ δεν εχω βαλει πολλα... τα προστατευτικα καγκελα, μαμισια 250 ευρω και την Παρασκευη τις αλουμινενιες βαλιτσες και αυτες μαμισιες 715 ευρω μαζι με τις βασεις.Μου εκανε δωρο το top case.
κοστος σερβις περι τα 200 ευρω τιμη που περιλαμβανει ρυθμιση βαλβιδων αλλα οχι νεα μπουζι(δεν χρειαστηκε στα 10000χλμ
προσωπικη εντυπωση πολυ καλη αλλα πιστευω οτι πρεπει να το οδηγησεις για να παρεις μια ιδεα....εγω μολις το καβαλησα μου καθησε απο την πρωτη στιγμη....μου αρεσουν οι κραδασμοι στο ρελαντι, η χαμηλη καταναλωση(σε συγκριση με το fz1 που ειχα) ο απιστευτος τροπος που στριβει , αν και δε του φαινεται!!!! και η δυναμη που το κανει να φωναζει φορτωσε κι αλλο...
τι δεν μου αρεσει?.....παιδια ειμαι στα μελια ακομα οποτε δεν βλεπω αντικειμενικα...αργοτερα αυτα!!!:beer:
soto καθε πότε του κανεις σερβις? κανεις και ενδιαμεσα στα 5000 μονο λάδια? Προβολάκια εχεις βαλει ? το σκέφτομαι.
Για πες και κατι άλλο, απτην στιγμή που θα ανάψει το λαμπακι της ρεζέρβας ποσα χιλιόμετρα κάνεις ακόμα? περιπου ?
οι ρυθμισεις στις αναρτήσεις τις εχεις πειραξει απο τις εργοστασιακές?