PDA

View Full Version : ΣΥΝΤΑΓΗ : Κοτόπουλο με Ουισκι



tai
26/10/2008, 16:06
προτροπή
διαβάστε το δυνατά


Αγοράζετε ενα κοτόπουλο 1200 γρ. και ενα μπουκάλι Ουίσκι
Προβλέψτε , αλάτι, πιπέρι ,ελαιόλαδο, και μπείκον σε λωρίδες

Για καλό και για κακό βεβαιωθήτε οτι εχετε και ενα βάζο μαγιονέζα

Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία
υποψία ελαιόλαδου

Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 ) για 10 λεπτά
Σερβιριστήτε ενα ποτήρι Ουισκι και πιειτε το

Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφου πρώτα το τοποθετήσετε σε καταλληλο
σκευος

Βάλτε και πιειτε ακόμα ενα ποτήρι Ουισκι
Επαναλάβατε αυτο το βήμα αλλες δυο φορές

Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το ανοιγμα για να επιγλέψετε το
κλείσειμο του ψοτόπουλου

Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία

Μετά απο ενα κετα.. οχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τελος πάτνων ....
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε
βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την αλλη

καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κανα'δυό φατήρια Κίσκη αμόκα

Νυστε, λυστε ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα .

3 λοτήρια αρφότερα ....

Ζαμέψτε το γατόπουλο απο χαμω, ( επεσε το μακαλισμένο) , καφαρίστε το,
και γάλτε το σε μιάτο

Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν
στα κλαπάκια της μουζινας

μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδω μάτω
απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι

Την επομενη μέρα , παρτε ενα αλκα σελτζερ
Πηγαινετε να φάτε κρύο kοτόπουλο με μαγιονεζα
και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα


την αλλη βδομάδα θα δοκιμασουμε την Κρητικη συνταγη : Κατσικακι με τσικουδια
!!!

notakos600
26/10/2008, 16:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:


Τα σπάει.

NikosKK
26/10/2008, 17:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
26/10/2008, 17:43
:a51: :a51: :a51: :a51: :a51:


:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GreenBill
26/10/2008, 18:59
Γ@μ@το!:beer:

steve610
26/10/2008, 21:51
γ@μ@ει....:a19: :a19: :a20: :a18: :a18: :a25: :a25: :a08: :a012:

θελουμε κατσικακι με τσικουδια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
26/10/2008, 22:57
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

cityfly
26/10/2008, 23:09
περιμένω πως και πως το κατσικάκι με την τσικουδιά


:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
26/10/2008, 23:58
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hercul
27/10/2008, 10:43
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

thou-vou
28/10/2008, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
προτροπή
διαβάστε το δυνατά

Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή
θερμοστάτης στο 5 )
!!!

μεσαία θερμοκρασία 220 βαθμοί... ρε φίλε ούτε μέση ωριαία αγώνα δεν είναι αυτή...


παρακαλώ να μεταφερθεί στους προβληματισμούς (που κακώς ακολουθούν τις αναζητήσεις) και να μιλήσουμε σοβαρά για ζητήματα όπως


αμα το ψήσεις χτίζεις σπίτι???

(πάντως τα πουστίσκι που λες τα ήπια για παν ενδεχόμενο...

tifoefs
28/10/2008, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Που να φας και ολλανδικο λουκανικο με μπαχαρια απο καφενειο !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dimokritos
28/10/2008, 20:10
απίιιιιστετοοοο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

tsikos
29/10/2008, 08:22
ΝΙΓΑΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΚΑΒΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stavrogin
29/10/2008, 18:01
Ρε ΤΑΙ γιατι μιλας σαν τον οριζοντα:confused:



:rotflmao: :rotflmao:

cityfly
30/10/2008, 00:05
εκείνη η συνταγή με την τσικουδιά ακόμα;



:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: