View Full Version : Παπούς vs Μπετονιέρας
Εχετλαίος
31/10/2008, 12:54
Καλύβες Χανίων, περί ώρας 11 προ μεσημβρίας.
Μπετονιέρα στρίβει αργά ερχόμενη από Τσιβαρά μέσα από Καλύβες για να "πιάσει" στο δρόμο που βγάζει έξω από το χωριό και περνά μπροστά από τις μάντρες του χωριού. Και ενώ ο οδηγός κάνει μπρός πίσω μανούβρες γιατί δε χωράει το βαρύ όχημα να πάρει όλη τη στροφή, μπάρμπας ετών ογδονταφεύγα μετά της συζύγου ερχόμενος από το δρόμο που ήθελε να μπει η μπετονιέρα και ευτυχώς με λίγα χλμ πάει και σκάει πάνω στα πίσω ελαστικά της μπετονιέρας.
Φωνές-κακό από τον οδηγό του βαρύ οχήματος στον παπού.
Κουφός (και προφανώς στραβός) αυτός βάζει όπισθεν, πατάει τέρμα γκάζι και αφήνει απομόνωση και σκάει με το χιλιομπαρουλιασμένο φορτηγάκι του στο δυσμοιρο Corolla που ήτανε πίσω του. Φωνές-κακό από τον οδηγό του Corolla. Ξαναβάζει πρώτη ο παπούς, τέρμα γκάζι, αφήνει απομόνωση και το τάρταλο απογειώνεται και σκάει ξανά στα πίσω λάστιχα της μπετονιέρας.
Οι φωνές και οι χειρονομείες ανάμικτα με τα γέλια των κατοίκων και των περαστικών αναγκάζουν τον κάθιδρο παπού (επιτέλους) να σταματήσει το κινούμενο θέατρο σκιών.
Ήμουνα με το μηχανάκι πίσω από το Corolla και κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να το προσπέρναγα λίγο πριν τη διασταύρωση που έγινε το σκηνικό.
Έ ρε τι κυκλοφορεί στους δρόμους...
Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
makis206
31/10/2008, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Έ ρε τι κυκλοφορεί στους δρόμους...
Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!!:mad: :mad: :mad:
Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!! :mad:
μπας και το δει και ο κηδείας μήπως γλυτώσουμε κανένα παλικάρι.. :(
Lilith_tzw
31/10/2008, 13:31
Ερωτηση: Ποτε στο δια...λο παιρνουν τα διπλωματα απο τους εκαστοτε παππουδες-γιαγιαδες-φονιαδες ??????ποτε θα σταματησει αυτο???
ΕΛΕΟΣ και γω εχω παππου αλλα του το κοψαμε το σπορ εδω και πολυ πολυ καιρο και για αυτον και για αυτους που θα κυκλοφορουν γυρω του....
Η αστηνομια δεν κανει κατι εκει η τροχαια εστω ???δεν υπαρχει κανενας νομος????
Και μην μου πειτε για την περιθοριοποιηση των ανθρωπων στην τριτη ηλικια.......γιατι υπαρχουν αλλα πραγματα να ασχοληθουν αν θελουν
mats8282
31/10/2008, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Ερωτηση: Ποτε στο δια...λο παιρνουν τα διπλωματα απο τους εκαστοτε παππουδες-γιαγιαδες-φονιαδες ??????ποτε θα σταματησει αυτο???
Ανανεωνουν τα διπλωματα τους...85χρονος τρακαρε,εγκληματισε,πριν 40 μερες ενα γνωστο μου 23 χρονων...Το παιδι ειναι ακομα εντατικη...Ο 85χρονος ανανεωσε το διπλωμα του πριν 2 χρονια...
:a023: :a023: :a023: :a023:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
Η αστηνομια δεν κανει κατι εκει η τροχαια εστω ???δεν υπαρχει κανενας νομος????
Εχεις παει κρητη?
Πως δεν κανουν....γραφουν τσι τουριστες και τσι αθηναιοι....
:rotflmao:
Lilith_tzw
31/10/2008, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ανανεωνουν τα διπλωματα τους...85χρονος τρακαρε,εγκληματισε,πριν 40 μερες ενα γνωστο μου 23 χρονων...Το παιδι ειναι ακομα εντατικη...Ο 85χρονος ανανεωσε το διπλωμα του πριν 2 χρονια...
:a023: :a023: :a023: :a023:
Μα καλα αυτοι που τους το ανανεωνουν ειναι τρελοι η απλα περνουν και αυτοι την μιζα τους??????κανα τεστ αντανακλαστικων η εστω ακοης και ορασης δεν περνανε????
Μα τι λεω ?????????που ζω σε αλλη χωρα????
George_M.
31/10/2008, 13:41
την τρελα μου μεσα...:cry: κ εγω εχω παθει νηλες απο παππουδες.φταινε αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα.σκοινι κ σαπουνι ρε π@@στη μου σε ολους.
ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 65.ΤΕΛΟΣ!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
την τρελα μου μεσα...:cry: κ εγω εχω παθει νηλες απο παππουδες.φταινε αυτοι που τους ανανεωνουν τα διπλωματα.σκοινι κ σαπουνι ρε π@@στη μου σε ολους.
Σε παραφραση του "Οσο υπάρχουν ανθρωποι"
"Οσο υπάρχει η μίζα"(οχι η ηλεκτρικη...η...άλλη)
:yuck:
Lilith_tzw
31/10/2008, 13:45
Εσυ και γω και αρκετοι καλα τα λεμε και συμφωνουμε αλλα δεν γινεται κατι και δυστηχως δεν βλεπω να αλλαζει.....αν και αμα γινοταν αυτο θα ειχαμε λιγοτερα ατυχηματα
μονο και μονο που ειμαστε σε μια χωρα υπερηλικων αν τους βγαζαμε απο τους δρομους αναγκαστικα θα ειμασταν λιγοτεροι οδηγοι λιγοτερα αμαξια....
George_M.
31/10/2008, 13:50
φαυλος κυκλος ειναι κ εδω.ολα για το χρημα.γιατι σιγουρα ολοι αυτοι οι αναλυτες/τροχαοι/ασφαλιστες κ λοιποι ξερολες εχουν στοιχεια που δειχνουν τον αριθμο των τροχαιων απο ατομα μεγαλης ηλικιας αλλα δεν κανουν τιποτα διοτι θα χασουν απο τα ασφαλιστρα/τελη/φορους.
Lilith_tzw
31/10/2008, 13:52
Απλα Ε Λ Ε Ο Σ:yuck: :yuck: :yuck:
liakaros
31/10/2008, 13:56
Αν περιμενουμε απο το κρατος χαιρετα μου...
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις φταιμε και οι ιδιοι...
Να παει προσωπικα εμενα ο πατερας μου 70- 80 χρονων,να μην ακουει να μην βλεπει κλπ κλπ...
κλειδια και αυτοκινητο δεν θα βλεπει που να χτυπαει τον κωλο του κατω...
Και στην τελικη καλυτερα να μην μου μιλαει...παρα να τρεχω για παρτη του αν βαλει κανα σβουρο απο κατω η δεν ξερω και γω τι...:wave2:
George_M.
31/10/2008, 13:56
ΕΛΕΟΣ Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 141414141414414!!!!!!!!!!
δεν θελει κ πολυ να σε στειλει αδιαβαστο ενας απο αυτους.
Υ.Γ κ μια ρητορικη ερωτηση..
αραγε εχει τυχει σε καποιον απο εκεινους που ανανεωνουν τα διπλωματα να χασει το παιδι του απο παππου 80+?τι θα εκανε μετα?
George_M.
31/10/2008, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Να παει προσωπικα εμενα ο πατερας μου 70- 80 χρονων,να μην ακουει να μην βλεπει κλπ κλπ...
Και στην τελικη καλυτερα να μην μου μιλαει...παρα να τρεχω για παρτη του αν βαλει κανα σβουρο απο κατω η δεν ξερω και γω τι...:wave2:
+650:beer:
Lilith_tzw
31/10/2008, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
+1000 Αλλα δεν το κανουν ολοι.........γιατι βολευονται στο οτι αυτοεξηπηρετουνται οι μεγαλοι ανθρωποι και ετσι δεν τους το κοβουν γιατι θα πρεπει να τρεχουν για τις δουλειες τους τα παιδια τους και εκει παμε σε αλλο μεγαλο θεμα........
George_M.
31/10/2008, 14:12
καλα ας κοψει το νημα του εγγονου του κανενας παππους (ολα τα σεναρια ειναι πιθανα)κ να δεις για ποτε αλλαζει αυτο.θα ψαχνουν γωνια να σπασουν οικογενειακως ο κεφαλι τους
Lilith_tzw
31/10/2008, 14:17
καλα ας κοψει το νημα του εγγονου του κανενας παππους (ολα τα σεναρια ειναι πιθανα)κ να δεις για ποτε αλλαζει αυτο.θα ψαχνουν γωνια να σπασουν οικογενειακως ο κεφαλι τους
Αυτο που λες παιζει σαν σεναριο αλλα δεν νομιζω οτι κανενας θα χαλασει την βολη του μεχρι να συμβει κατι ακραιο....... Για αυτο στους Ελληνες η λεξη Προληψη ειναι σχεδον αγνωστη....
Ειτε στα προφυλακτικα------δειτε ποσες εκτρωσεις γινονται στην Ελλαδα
Ειτε στον καρκινο------Καπνισμα,Ψιλαφηση για τις γυναικες
Ειτε στο κρανος -εξοπλησμο---------ΠΟσοι κυκλοφορουν χωρις αυτα???
Ειτε ο καθενας στον δικο του να του λεει μεχρι τα 65 μετα εγω οτι θες για μετακινηση
Ειτε σε πολλα πολλα πολλα αλλα......
George_M.
31/10/2008, 14:26
ναι εχεις δικιο,η μαγικη λεξη ειναι η προληψη.ας ελπισουμε οτι καποτε θα καταλαβουμε οτι το προλαμβανειν ειναι καλυτερο του θαραπευειν.
Δουλευόμαστε; Με ή χωρίς δίπλωμα νομίζετε οτι θα εμποδιστεί ένας παππούς της επαρχίας να οδηγεί; Ακόμη και στην Αθήνα ίσως. Για 'μενα φταίει η παιδεία των οικείων τους και το ''έλα μωρέ τώρα, τί θα πάθει'' αλλό αν δεν είναι μόνο τι θα πάθει αλλά και τι μπορεί να προκαλέσει. Αναφέρετε την κώφωση, την κακή όραση, γιατί λίγοι είναι οι γέροι με μαλάκυνση που εκεί που πάνε δεξιά μπορεί να τσαρουχώσουν γιατί ξέχασαν που έχουν να πάνε και πολλές άλλες περιπτώσεις.
Ώπα ρε παλληκάρι....από τα 65:eyepop: ????
Το αν δε λειτουργούνε σωστά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις ένα σύνολο ανθρώπων από κάποια δραστηριότητα, και πολύ περισσότερο στην ηλικία των 65 που αναφέρεις.
Στα 65 ακόμα εργαζόμαστε και δε θα οδηγούμε?
:wave2:
George_M.
31/10/2008, 17:14
Δηλαδη τα αντανακλαστικα του καθε παππου ειναι ελεγκτικος μηχανισμος?:rotflmao:
TOLISTOLAROS
31/10/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ώπα ρε παλληκάρι....από τα 65:eyepop: ????
Το αν δε λειτουργούνε σωστά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείσεις ένα σύνολο ανθρώπων από κάποια δραστηριότητα, και πολύ περισσότερο στην ηλικία των 65 που αναφέρεις.
Στα 65 ακόμα εργαζόμαστε και δε θα οδηγούμε?
:wave2:
Μπορείς ρε φίλε να τους αποκλείσεις ακόμα κι αν αδικήσεις κάποιους που μπορούν ακόμη να οδηγήσουν.Είτε μας αρέσει είτε όχι στα 65 η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των οδηγών "δε το'χει" πια,είναι αργοκίνητος κίνδυνος.Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μπροστά στο συνολικό αριθμό των 65+ παραείναι λίγες ώστενα χαρακτηρίσουν το σύνολο.
Άλλο η εργασία,άλλο η οδήγηση,καμμία σχέση το ένα με τ'άλλο.Αν δεν εργαστείς καλά στα 65+ κακό δικό σου,αν δεν οδηγήσεις όμως καλά την πληρώνει ο άλλος και μάλιστα άσχημα.
Μαλακία δεν είναι;
Κάθε πράγμα στον καιρό του
Gandalf dr685sm
31/10/2008, 21:29
Μόλις γύρισα απο μια δουλειά ...
Πραγματικά ρε παιδιά... Ε ΡΕ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ήμουν ευτυχώς με το Ι.Χ. (γιατί αν ήμουν με την μηχανή δεν υπήρχε εγγύηση του τι μπορεί να γινόταν). Στο κομμάτι της Ν.Ερυθραίας , κυρία κάποιας ηλικίας με jeepειδές , το είχε κάνει σχεδον shaker απο το απότομο φρενάρισμα και απότομη επιτάχυνση.. το αποτέλεσμα;...
Ενώ είμαστε σταματημένοι στο φανάρι , έχει κουμπωμένη την πρώτη (μάλλον) και χαλαρώνει ο συμπλέκτης της (προφανώς) και τσουλάει το Ι.Χ. της και χτυπάει το μπροστά... Βγαίνει εν εξάλλω η μπροστά οδηγός.. (τυχαίο οτι είναι γυναίκες; ) και αμέσως βάζει όπισθεν η κυρία για να ξεκολήσει απο την "ερωτική επαφή" που είχαν τα Ι.Χ. τους , ενώ είμαι απο πίσω στο 1 μέτρο περίπου και αν δεν πατούσα την κόρνα ακόμα θα πήγαινε...:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΈΛΕΟΣ δηλαδή..σε όλη την διαδρομή μέχρι να βρώ πέρασμα και να την προσπεράσω κρατούσα 2 μέτρα απόσταση.. ε το τι μαλακίες έκανε δεν περιγράφεται. Δεν υπάρχει κανάς χριστιανός να τους το πάρει απο τα χέρια;;;
Να είσαι με την μηχανή και να σου τύχει στο δρόμο μια τέτοια ... και μετά να σου λέει δεν σε είδα.
Gandalf