View Full Version : Κρέμασμα κράνους στην μηχανή
Γεια σας,
Μόλις παραγγειλα κράνος και μια FZ6 S2 Fazer και τώρα απλά περιμένω παραλλαβή. Σκέφτηκα πως μπορώ να κρεμάω-κλειδώνω το κράνος πάνω στην μηχανή. Υπάρχουν συσκευές που στο επιτρέπουν και έχετε κάποιο link ή όνομα να προτείνετε;
Ευχαριστώ
Παρε κατι τετοιο απλο
Το βρισκεις σε ολα τα ποδηλαταδικα
146885
To tdm έχει κάτω από τη σέλα ένα...κάτι...σαν πύρο να το πω :rolleyes:
που βάζεις τον κρίκο που έχει το λουρί του κράνους και είσαι οκ!
Ρίξε μια ματιά αν παίζει και στο fazer κάτι τέτοιο
(μπορεί να μην κατάλαβες τί λέω, αλλά άμα υπάρχει, θα το καταλάβεις)
Αλλιως εχει και ποιο εξιδικευμενα
http://www.boltlockcorp.com/
146886
ξερω περιπτωσεις που με μαχαιρακι εκοψαν το λουρακι κ παπαλα το κρανος:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
ξερω περιπτωσεις που με μαχαιρακι εκοψαν το λουρακι κ παπαλα το κρανος:nono:
και μετα τι το έκαναν χωρις λουρακι??:confused:
εγω πιο πολύ φοβάμαι να μην προσπαθησεις κανεις να σπασει την κλειδαρια της σελας για να παρει το κρανος...ετσι θα χασεις το κρανος θα πληρωνεις κ πλαστικα...
το λουρακι?μιλας για την περιπτωση που το βαζεις κατω απο την σελα ε?
Οτι λυση ειδα κοβετε για πλακα με ενα καλο κοφτακι..Καλυτερη προταση, παρε παντα το κρανος μαζι σου, και στα πιο κυριλε μερη απλα το αφηνεις στην καρνταρομπα:wave2:
Ειχα δει ένα καλό, απλό σύστημα σε κάποιο forum αλλά δεν θυμάμαι που. Μπορεί και εδώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
το λουρακι?μιλας για την περιπτωση που το βαζεις κατω απο την σελα ε?
ναι φιλε μου ακριβως για υτο λεω ]
οσο για το φιλο που ρωταει τι θα το κανει χωρις το λουρακι,
1ον φτιαχνεται ανετα κ στην τελικη ραβει προσθηκη κ ειναι κομπλε
και
2ον εδω φιλε μου περναει το καθε τσογλανικ στην πεταει κατω στη σπαει σου σκιζει τη σελα σου χαραζει τα πλαστικα,ετσι για να κανει το κεφι του,το τι θα κανει το κρανος χωρις λουρακι ρωτας???:wave2: :wave2:
το τι κλοτσιά θα φάει το κράνος σε αυτή την θέση το έχετε σκεφτεί?
Ασε που αν παρκάρει κολλητά κανένας "προσεκτικός" θα τα γ@μήσει τελείως
146891
εγω παιδια για γρατσουνιες και σκησιμο στην σελα πρωτη φορα ακουω...εδω δεν εχουμε τετοια περιστατικα...
gkmaggas
01/11/2008, 14:39
Και αν σου παρουν χειμωνιατικα την ζελατινα τι κανεις???:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Οτι λυση ειδα κοβετε για πλακα με ενα καλο κοφτακι..Καλυτερη προταση, παρε παντα το κρανος μαζι σου, και στα πιο κυριλε μερη απλα το αφηνεις στην καρνταρομπα:wave2:
+10000
To fazer δεν έχει κάτω απο την σέλα οπότε πας για aftermarket λύση.
Το 929 μου έχει αλλά φοβάμαι να το αφήσω εκεί.
Όταν το αφήνω πάντως, το καλύπτω με μια κουκούλα απο ένα κράνος Caberg για να μην φαίνεται η μάρκα και κάνω τον σταυρό μου.. :wave2:
dimokritos
01/11/2008, 17:30
το s2 έχει απο τη μάνα του κλειδαριά στο υποπλαίσιο. το το αμέσως προηγούμενο μοντέλο δεν έχει και εγώ προσωπικά έκανα παντέντα.
dimokritos
01/11/2008, 17:43
φυσικά οι κίνδυνοι που ανέφεραν τα παιδιά υπάρχουν αλλά όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν περιπτώσεις που δε μπορούμε να κουβαλάμε το κράνος ή τα κράνη μαζί μας.