View Full Version : ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ (καλύτερα)
Σε συνέντευξή του σε ένθετο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας (20/2), ο Διευθυντής Τροχαίας Αττικής Νίκος Δαβίλας δηλώνει: ?Ο γιος μου είναι σήμερα 20 ετών και μπορώ να πω ότι του έκανα μεγαλύτερη προπαγάνδα για τις μηχανές παρά για τα ναρκωτικά?
Τα σχόλια τα αφήνω σε σας
Έχω τσαντιστεί και δεν μπορώ να απαντήσω
Θα σχολιάσω αργότερα
παρεμπίπτοντος... ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ (με κ...βροχή)
Το σχολιαζει κι ο Καραχαλιος στο editorial του ΜΟΤΟ! :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το σχολιαζει κι ο Καραχαλιος στο editorial του ΜΟΤΟ! :sick:
να ανοίξουν τα μάτια σας, να καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε.....
http://www.motomag.gr/article.jsp?arid=522
:mad: :mad: :mad:
Σωστοοοοοοοοοοος ο Καραχαλιος-man!!!
:confused: :confused: :confused:
Τελικά ...
θέλει τέχνη να είσαι....
ΜΑΛΑΚΑΣ !!!
:sad: :sad: :sad:
afrotwin
01/03/2005, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τελικά ...
θέλει τέχνη να είσαι....
ΜΑΛΑΚΑΣ !!!
:sad: :sad: :sad:
giati re to vlepete etsi?
ama mia zoi epernes narkotika ke itan oli sou i zoi ta narkotika ti 8a protinis sto pedi sou?
afto pou kseris kalitera ke exis entrifisi se afto
pos alos milai sto pedi tou gia tin dikigoria i tin iatriki...
tora ama etixe na epagkelese megalo kefali tis astinomias
e! den trexi ke tipota mia doulia ine ke afti....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
01/03/2005, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
giati re to vlepete etsi?
ama mia zoi epernes narkotika ke itan oli sou i zoi ta narkotika ti 8a protinis sto pedi sou?
afto pou kseris kalitera ke exis entrifisi se afto
pos alos milai sto pedi tou gia tin dikigoria i tin iatriki...
tora ama etixe na epagkelese megalo kefali tis astinomias
e! den trexi ke tipota mia doulia ine ke afti....
Έστι.... έτσι.....
Αυτό ξέρετε, αυτό εμπιστεύεστε....
Μαλάκες όλοι.
Και ύστερα περιμένουμε να γίνει κάτι καλύτερο για τους μοτοσυκλετιστες....
Στα διάλα... :mad:
devil's animal
01/03/2005, 15:49
μιλαμε θελει πολυ τεχνη και ταλεντο για να πεις ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!!!:eek: :eek: :eek:
περαστικα μας που αυτος ο ανθρωπος μιλαει και υποτιθεται μετραει ο λογος του σε ενα σωμα τοσο σοβαρο οσο η τροχαια..................:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
CREμμυδια
01/03/2005, 16:04
το διαβασα κι εγω αλλα μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι ειχε κανει λαθη στα "σηματα".
Ο γιος μου είναι σήμερα 20 ετών και μπορώ να πω ότι του έκανα μεγαλύτερη προπαγάνδα για τις μηχανές παρά για τα ναρκωτικά?
το δικαιολογησε ο ανθρωπος........εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου.
αν ειμασταν στην θεση του και βλεπαμε καθε μερα πιστονια καρφωμενα στα πλευρα μοτοσυκλετιστων θα αφηναμε το παιδι μας να παρει μοτοσυκλετα;
πολλοι απο εμας εχουν δει πολλα αλλα οταν εισαι σε μια τετοια θεση βλεπεις παρα πολλα.
adam_tsouk
01/03/2005, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CREμμυδια
το διαβασα κι εγω αλλα μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλεσε το γεγονος οτι ειχε κανει λαθη στα "σηματα".
το δικαιολογησε ο ανθρωπος........εχουν δει τοσα πολλα τα ματια μου.
αν ειμασταν στην θεση του και βλεπαμε καθε μερα πιστονια καρφωμενα στα πλευρα μοτοσυκλετιστων θα αφηναμε το παιδι μας να παρει μοτοσυκλετα;
πολλοι απο εμας εχουν δει πολλα αλλα οταν εισαι σε μια τετοια θεση βλεπεις παρα πολλα.
Δηλαδή καλύτερα να το ρίξουμε στα σκληρά ώστε να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας και να μην καβαλάμε μηχανές. Σωστός;
Οπότε ο γιος του θα πάρει ένα μεγάλο μπράβο από τον μπαμπά όταν μπει στο κέντρο αποτοξίνωσης...
Ωραία φέτα!
:yuck: :yuck:
adam_tsouk
01/03/2005, 16:16
Επίσης, ο διευθυντής πόσα πολλά μπορεί να έχει δει από την καρεκλίτσα του; χμμμ...
Έχω φίλη στο ΚΑΤ και φυσικά βλέπει ΠΑΡΑ πολλά (είναι αν δεν κάνω λάθος στα επείγοντα) παρ' όλα αυτά ο άντρας της (μπάτσος!) καβαλάει ένα καθαρόαιμο κάθε ΣΚ και χάνεται...
'Ολα σχετικά είναι....
sotosfz6
01/03/2005, 16:21
επειδη ειχε τυχει να διαβασω το αρθρο συμμετειχαν και αλλοι 2 ,ο προεδρος των ταριφοταξιτζιδων και ο πολιτικος Πολυδωρας που για οσους δεν το ξερουν ειναι δικυκλιστης(harley).να συμπληρωσω και κατι αλλο που με ισοπεδωσαν.
Τους εκαναν τεστ και στους 3 με ερωτησεις απο τα σηματα που δινουμε ολοι μας για να παρουμε το διπλωμα..Να το ριξω???
ο ταριφας 9 στις 17 λαθος(με σκονακι οπως εγραψε ο δημοσιογραφος)...ο παπαριδης απο πανω 6 στις 17 λαθος και ο Πολυδωρας 2 στις 17....αντε με τις υγειες σας
free rider
01/03/2005, 16:26
ετσι ...ετσι...
δίκιο έχει ο ανθρωπος...
καλύτερα drugs παρά μηχανές...
sotosfz6
01/03/2005, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ετσι ...ετσι...
δίκιο έχει ο ανθρωπος...
καλύτερα drugs παρά μηχανές...
κυριε πολισμαν εαν οι μηχανες ειναι drag(ster)s να παρω?????
adam_tsouk
01/03/2005, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotosfz6
επειδη ειχε τυχει να διαβασω το αρθρο συμμετειχαν και αλλοι 2 ,ο προεδρος των ταριφοταξιτζιδων και ο πολιτικος Πολυδωρας που για οσους δεν το ξερουν ειναι δικυκλιστης(harley).να συμπληρωσω και κατι αλλο που με ισοπεδωσαν.
Τους εκαναν τεστ και στους 3 με ερωτησεις απο τα σηματα που δινουμε ολοι μας για να παρουμε το διπλωμα..Να το ριξω???
ο ταριφας 9 στις 17 λαθος(με σκονακι οπως εγραψε ο δημοσιογραφος)...ο παπαριδης απο πανω 6 στις 17 λαθος και ο Πολυδωρας 2 στις 17....αντε με τις υγειες σας
E, καλά από τους ταρίφες μην περιμένεις προκοπή.....
Όσο για τα λάθη..... ε, νταξ' και γω θα έκανα μερικά.... τα 2 πάντως είναι ΟΚ!!! :rotflmao:
sotosfz6
01/03/2005, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
E, καλά από τους ταρίφες μην περιμένεις προκοπή.....
Όσο για τα λάθη..... ε, νταξ' και γω θα έκανα μερικά.... τα 2 πάντως είναι ΟΚ!!! :rotflmao:
γνωμη μου ειναι πως τροχαιος ειναι απαραδεκτο να κανει λαθη.ποσο μαλλον ενας αρχιτροχαιος.
devil's animal
01/03/2005, 16:40
γνωμη μου ειναι πως τροχαιος ειναι απαραδεκτο να κανει λαθη.ποσο μαλλον ενας αρχιτροχαιος.
τι περιμενεις????οι μπατσοι ειναι οι χειροτεροι καγκουρες απο ολους.....................
συν το οτι κανουν συχνα πυκνα παρανομιες-δολοφονιες για ολους τους αλλους...............
και δεν μιλαω μονο για τους ζηταδες..............που εχω δει προσωπικα εγω να κανει σουζα απο φαναρι σε φαναρι στην αλεξανδρας...............αλλα και για τους καρακολαδες.........
και παλι περαστικα μας.................:alien:
adam_tsouk
01/03/2005, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι περιμενεις????οι μπατσοι ειναι οι χειροτεροι καγκουρες απο ολους.....................
συν το οτι κανουν συχνα πυκνα παρανομιες-δολοφονιες για ολους τους αλλους...............
και δεν μιλαω μονο για τους ζηταδες..............που εχω δει προσωπικα εγω να κανει σουζα απο φαναρι σε φαναρι στην αλεξανδρας...............αλλα και για τους καρακολαδες.........
και παλι περαστικα μας.................:alien:
....... τι να πεις τώρα......
:mad: :mad: :mad:
εμείς όμως πληρώνουμε τα σπασμένα....
Εγώ πάντως αν ήμουνα εκεί θα του έλεγα ότι πολύ σωστά λετε κύριε μαλάκα....
.
.
Μεγαλύτερο ναρκωτικό από την μηχανή δεν υπάρχει όμως...
Γειά σας και στην υγεία σας..
:hypnotize :smokin: :uplate: :hypnotize :smokin: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το σχολιαζει κι ο Καραχαλιος στο editorial του ΜΟΤΟ!
Όχι απλά το σχολιάζει...
Τους χώνει κανονικότατα και καλά κάνει!
:evil: :evil: :evil:
periklisk
01/03/2005, 18:51
τι βλάκες είναι ρε αυτοί οι μπλε.... και ειδικά οι αξιωματικοί....
Σφηνομένη τυρόπιτα στον εγκέφαλο!
Αν είχε μυαλό θα πρόκοβε στον έξω κόσμο. Επειδή είναι ζντούβ τον κάνανε οι γονείς του χωροφύλακα, και στην συνέχεια λόγω αυξημένης απόδοσης στην μ@λακία πήρε και βαθμούς. Αυτός είναι η απόδειξη της θεωρίας της εξέλιξις. Το πώς ένας μ@λάκας χωροφύλακας, γίνεται μαλ@κας διευθυντης.:mad: :mad: :mad:
CREμμυδια
02/03/2005, 00:41
ρε μην τα ισοπεδωνεται ολα
οταν ειπα οτι ο τροχαιος ειδε πολλα δεν εννοουσα απο την καρεκλα γιατι μεχρι την καρεκλα ειχε καποια πορεια ο ανθρωπος.
ο ανθρωπος δεν δηλωσε οτι τα ναρκωτικα ειναι καλυτερα απο τα μηχανακια αλλα το οτι μιλησε στον γιο του πιο πολυ για τα μηχανακια παρα για τα ναρκωτικα
ποιο ειναι το νοημα σε αυτο;
οτι τον συμβουλευσε για τα μηχανακια αλλα ΚΑΙ για τα ναρκωτικα απλα εδωσε μεγαλυτερη βαση στο πρωτο αυτο σημαινει οτι ο γιος του θα γινει ζακιας;.
επειδη εχεις γνωστο που η γυναικα του δουλευει στην συναρμολογηση ανθρωπων δεν λεει και πολλα
λεει πολλα ομως οταν ΔΕΝ εισαι δικυκλιστης και βλεπεις κομματακια ανθρωπων πανω σε κολονα και εχεις παιδι το οποιο δεν θελεις με τιποτα να το δεις σε αυτη την κατασταση
επειδη αυτο που συμβαινει εκει εξω ειναι πολεμος ερωτω
θα αφηνατε τα παιδια σας να πανε στον πολεμο εθελοντικα;
μην απαντατε βαζοντας μπροστα την ιδιοτητα του αλλου.
ο τροχαιος εκανε λαθη και ειναι γελοιο ομως οταν σε σταματανε οι τροχαιοι δεν σε ρωτανε για τα σηματα γιατι αν το εκαναν ειμαι σιγουρος οτι θα πληρωναμε καθε μερα προστιμα
αν και τα πληρωνουμε γιατι κατι μονοδρομους και κοκκινα φαναρια τα αφηνουμε για τους αλλους
ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται να τα ξερουμε αφου δεν τους δινουμε καμια σημασια και κοιταμε για πινακιδες μονο μετα απο καποια στουκα
σωστα;
εγω δεν ξερω αν θα αφηνα το παιδι μου να παρει μηχανη
ισως αν οδηγουσε μονο σε πιστα
λετε να ειμαι προδοτης;
ρε μην τα ισοπεδωνεται ολα
οταν ειπα οτι ο τροχαιος ειδε πολλα δεν εννοουσα απο την καρεκλα γιατι μεχρι την καρεκλα ειχε καποια πορεια ο ανθρωπος.
ο ανθρωπος δεν δηλωσε οτι τα ναρκωτικα ειναι καλυτερα απο τα μηχανακια αλλα το οτι μιλησε στον γιο του πιο πολυ για τα μηχανακια παρα για τα ναρκωτικα
ποιο ειναι το νοημα σε αυτο;
οτι τον συμβουλευσε για τα μηχανακια αλλα ΚΑΙ για τα ναρκωτικα απλα εδωσε μεγαλυτερη βαση στο πρωτο αυτο σημαινει οτι ο γιος του θα γινει ζακιας;.
επειδη εχεις γνωστο που η γυναικα του δουλευει στην συναρμολογηση ανθρωπων δεν λεει και πολλα
λεει πολλα ομως οταν ΔΕΝ εισαι δικυκλιστης και βλεπεις κομματακια ανθρωπων πανω σε κολονα και εχεις παιδι το οποιο δεν θελεις με τιποτα να το δεις σε αυτη την κατασταση
επειδη αυτο που συμβαινει εκει εξω ειναι πολεμος ερωτω
θα αφηνατε τα παιδια σας να πανε στον πολεμο εθελοντικα;
μην απαντατε βαζοντας μπροστα την ιδιοτητα του αλλου.
ο τροχαιος εκανε λαθη και ειναι γελοιο ομως οταν σε σταματανε οι τροχαιοι δεν σε ρωτανε για τα σηματα γιατι αν το εκαναν ειμαι σιγουρος οτι θα πληρωναμε καθε μερα προστιμα
αν και τα πληρωνουμε γιατι κατι μονοδρομους και κοκκινα φαναρια τα αφηνουμε για τους αλλους
ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται να τα ξερουμε αφου δεν τους δινουμε καμια σημασια και κοιταμε για πινακιδες μονο μετα απο καποια στουκα
σωστα;
εγω δεν ξερω αν θα αφηνα το παιδι μου να παρει μηχανη
ισως αν οδηγουσε μονο σε πιστα
λετε να ειμαι προδοτης;
ti eipes pali???????
esy tora exeis mhxanh?
giati den thn poulas na pareis mia thorakismenh mersentes gia na bgaineis ston polemo?
me esteiles.........:eyepop:
Μικρή Λουλού
02/03/2005, 14:30
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ'ΡΘΕΙ ΚΟΛΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΥΙΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ....:lol:
afrotwin
02/03/2005, 14:45
file cremidia efxaristoume gia tin apopsi sou
itan oti xirotero...:rotflmao: :rotflmao:
vasika prepi oloi na katalavoume oti den ftene ta oximata gia ta atiximata pou mas simvenou
ala i epipoleotita ke i iperektimisi tou eaftou mas ke ton ikanotiton mas
an tora 8es na milisoume ke gia tin periptosi opou esi ise sostos ala erxete kapios ke se skotoni
tote 8a prepi na sou po oti ke klismenos se ena atsalino domatio na ise mpori na pnigis apo nero pou pige ston anapnefstiko solina
i apo kapia ali pa8isi pou mpori na exis ke na perimeni tin stigmi na sou epite8i ka8os episis ke apo ena megalo sismo pou mpori na kataplako8i afto to asfales domatio na engklovistis ke na pe8anis apo asitia i elipsi nerou
den sizitame gia tin periptosi opou menis konta se 8alasa ke se pnigi kapio tsounami...
episis an ise sinexia klismenos se kapio tetio klouvi sigoura kindinevis na pe8anis apo kardia giati den kinise ke gemizoun i artiries sou me lipos ara 8romvosi
mipos na po ke ala?
ena apo afta pou ine sigouro ine oti genika an den prokalis ton 8anato ke to atixima stin zoi sou den kindinevis apo tipota
ke sou milao ego pou odigao mixanes apo ta 12 ke ime simera 41 ke den exo pa8i tipota
ti xriazete gia na to petixis afto?
noimosini afto xriazete
na ksepernas ta oria sou ala ek tou asfalous
na anevazis tin adrenalini sou ala ek tou asfalous
oxi opou nane ke opote nane
opios den to katalaveni afto ine aksios tis tixis tou genika se oles tis drastiriotites tis zois
afto ine arketo gia na to pis sto pedi sou ke ston opiodipote
ke i fovies mono agnia genane ke dilia
ama fovase opou ke nase ise klismenos se filaki me tzami
ke milao gia tin fovia san psixosi ke idaniko
oxi gia ton aplo fovo pou mas prostatevi apo ka8e ti paragmatika epikindino,afto ine i noimosini afto den 8a se afisi na pas stin akri tin sa8ri meria tou gkremou na dis apo kato
ke afto den 8a se afisi na perasis to kokino fanari
min ta mperdevis..
pote den 8a foviso to pedi mou
panta 8a to morfono ke 8a ma8eno na empedoni ta panta
na exi gnosi oxi agnia
aftos o malakas mpatsos ine mia skatomixani pou diekpereoni
fai skato ke diekpereosi...
travixtite tora na vrite akri me afta pou ipe afto to ipokimeno
.........
..........
Ορθόν.... :wave2:
adam_tsouk
02/03/2005, 14:53
Τίποτα πεισσότερο!
Θα κάνω και ένα cory paste για να το δουν και κανα-δυο που με ζαλιζουν!!!!
:beer: :beer:
devil's animal
02/03/2005, 15:56
file cremidia efxaristoume gia tin apopsi sou
itan oti xirotero...:rotflmao: :rotflmao:
vasika prepi oloi na katalavoume oti den ftene ta oximata gia ta atiximata pou mas simvenou
ala i epipoleotita ke i iperektimisi tou eaftou mas ke ton ikanotiton mas
an tora 8es na milisoume ke gia tin periptosi opou esi ise sostos ala erxete kapios ke se skotoni
tote 8a prepi na sou po oti ke klismenos se ena atsalino domatio na ise mpori na pnigis apo nero pou pige ston anapnefstiko solina
i apo kapia ali pa8isi pou mpori na exis ke na perimeni tin stigmi na sou epite8i ka8os episis ke apo ena megalo sismo pou mpori na kataplako8i afto to asfales domatio na engklovistis ke na pe8anis apo asitia i elipsi nerou
den sizitame gia tin periptosi opou menis konta se 8alasa ke se pnigi kapio tsounami...
episis an ise sinexia klismenos se kapio tetio klouvi sigoura kindinevis na pe8anis apo kardia giati den kinise ke gemizoun i artiries sou me lipos ara 8romvosi
mipos na po ke ala?
ena apo afta pou ine sigouro ine oti genika an den prokalis ton 8anato ke to atixima stin zoi sou den kindinevis apo tipota
ke sou milao ego pou odigao mixanes apo ta 12 ke ime simera 41 ke den exo pa8i tipota
ti xriazete gia na to petixis afto?
noimosini afto xriazete
na ksepernas ta oria sou ala ek tou asfalous
na anevazis tin adrenalini sou ala ek tou asfalous
oxi opou nane ke opote nane
opios den to katalaveni afto ine aksios tis tixis tou genika se oles tis drastiriotites tis zois
afto ine arketo gia na to pis sto pedi sou ke ston opiodipote
ama fovase opou ke nase ise klismenos se filaki me tzami
ke milao gia tin fovia san psixosi ke idaniko
oxi gia ton aplo fovo pou mas prostatevi apo ka8e ti paragmatika epikindino,afto ine i noimosini afto den 8a se afisi na pas stin akri tin sa8ri meria tou gkremou na dis apo kato
ke afto den 8a se afisi na perasis to kokino fanari
min ta mperdevis..
pote den 8a foviso to pedi mou
panta 8a to morfono ke 8a ma8eno na empedoni ta panta
na exi gnosi oxi agnia
aftos o malakas mpatsos ine mia skatomixani pou diekpereoni
fai skato ke diekpereosi...
travixtite tora na vrite akri me afta pou ipe afto to ipokimeno
για αλλη μια φορα ................ εγραψε και διδαξε!!!!
μπραβο!:p
Μικρή Λουλού
02/03/2005, 15:59
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...:rolleyes: :rolleyes:
ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...:lol:
CREμμυδια
02/03/2005, 16:44
για να ειμαι στο forum σημαινει οτι οδηγω μοτοσυκλετα
εχω τρακαρει κοσμακη και με εχουν τρακαρει
κανω συχνα βλακειες αν και ξερω οτι δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες
κι ομως δεν εχει περασει ποτε απο το μυαλο μου να πουλησω το μασινι και να παρω κομπολοι
αυτα για να μην παρεξηγουμε μερικα πραγματα.
δεν εχει σημασια η αιτια που θα πεσει καποιος
αλλα το γεγονος οτι μπορει να σπασεις το ποδι σου ακομα και σταματημενος αν χασεις την ισοροπια σου
το εχετε παθει πολλοι αυτο και ξερετε οτι δεν ειναι απιθανο/κουλαμαρα(δεν το εχω παθει αλλα εχω δει πολλους ξαπλωμενους μπροστα στο κοκκινο φαναρι,δεστε και κανενα κορδονι).
τυχον σκεψεις οτι η μηχανες ειναι ασφαλεστερες απο το αυτοκινητο ειναι λιγο αγαθες και πιστευω οτι δεν υπαρχει ανθρωπος ο οποιος να πιστευει κατι τετοιο.
εννοειται οτι το αυτοκινητο δεν ειναι το οχημα με το οποιο θα βγεις ζωντανος απο ολες της καταστασεις
ομως μια μικρη στουκα με αυτοκινητο ισως να εχει σαν αποτελεσμα ενα σπασμενο φαναρι ή μια γρατζουνια στον προφυλακτηρα
με μηχανη; εστω και με παπακι 50αρι δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις μπορει και τιποτα μπορει και χοντρη ζημια.
τωρα παραδειγματα τυπου "οι οδηγοι των αυτοκινητων παθαινουν αρτηριοσκληρωση ενω εμεις οχι" ειναι αγαθα γιατι με αυτη την λογικη εμεις παθαινουμε καρδιακες προσβολες καθε φορα που βλεπουμε αυτοκινητο.
να πεις μερικα πραγματα στο παιδι σου;
τι να του πεις;
να του δειξεις τα σπασμενα πλευρα που αποχτησες οταν μια ωραια πρωια εκει που πηγαινες ανεμελος ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο ξεκινησε αποτομα και σε εβαλε μαζι με τα μυγακια που εχει στο παμπριζ;
αν ξεραμε απο που θα μας ερθει δεν θα ειχαμε μοτοσυκλετιστες να τρεχουν με την πλατη στην καλογυαλισμενη ασφαλτο.
τι αλλο να του πεις; να προσεχει στα στενακια;
αντε και σταματαει ακομα και στην περιπτωση που εχει προτεραιοτητα αν του ερθει κανενας απο πισω και τον κανει ελικοπτερο εκει τι να του διδαξεις;
γα την εθνικη οδο το να του διδαξεις;
δεξια εχει λαδια και κομενα λαστιχα απο νταλικες
στην μεση βλαμενους που κανουν σφηνες....με νταλικες και νταλικες
αριστερα μπαρες που νομιζουν οτι ειναι νυστερια
για διδαξτε και εμενα τι να κανω ρε παιδια.
τα εχετε μπερδεψει λιγο τα πραγματα
δεν ειναι θεμα μοτοσυκλετας/αυτοκινητου αλλα θεμα υποδομης/παιδειας.
ΣΑΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΥΚΑΡΩ ΠΟΤΕ
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
δεν ειπα οχι στις μηχανες
μην τυφλωνεστε
μην φορατε παρωπιδες
ειπα οτι θα αφηνα το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστα
γιατι το παιδι μου ισως και να το εμπιστευομαι τους αλλους με ΤΙΠΟΤΑ.
το παιδι σας το μαθατε 5 πραγματα αλλα ο αλλος που θα το εκτοξευσει δεν ξερει τιποτα.
τι να ξερει η βλαμενη σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας η οποια απο τελειως δεξια πιανει αριστερα και μετα κεντρο και πως να την ψυχολογησεις αφου η αιτια για την πορεια της ηταν επειδη βαφοταν στον καθρεφτη του αυτοκινητου;
αληθεια εκει τι μαθημα θα του κανετε;
να πηγαινει σιγα; να δω μετα πως θα τον ξεκολησετε κατω απο την νταλικα
να πηγαινει αριστερα και γρηγορα;
αυτο το μαθημα το πηρε και ενας γνωστος που τον εκλεισε ενας βλαμενος και τον απλωσε πανω στις μπαρες.
οσο δεν υπαρχει παιδεια και υποδομη εγω θα οδηγω μοτοσυκλετες και θα σηκωνω ποδι για να παιρνω σβαρνα καθρεφτες για να δειξω την παρουσια μου και οτι την αλλη φορα να κοιταει καλυτερα και θα στελνω το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστες και αφου το εχω πει 5 πραγματα
αυτα σαν υποκειμενο που ειμαι
εσεις δεν ξερω τι θα κανετε καντε οτι θελετε εξαλλου δεν σας ειπε κανενας τι να κανετε
ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;
Ε;
APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.KA.R.E.L.I..S:beer: :beer: :beer: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
free rider
02/03/2005, 17:30
κυριε πολισμαν εαν οι μηχανες ειναι drag(ster)s να παρω?????
μόνο αν είναι με μοτέρ yamaha...
τι κάνεις βρε ψυχή??
:wave2: :wave2:
............................
δεν ειπα οχι στις μηχανες
μην τυφλωνεστε
μην φορατε παρωπιδες
ειπα οτι θα αφηνα το παιδι μου να οδηγαει μονο σε πιστα
............................
Ρε φιλαρακο ...
Δεν εχεις αδικο στο οτι οι μηχανες ειναι πιο επικινδυνες απο τα κουτια.
Δεν υπαρχει κανεις που να ΜΗΝ συμφωνει σ' αυτο.
Μην "σκοτωνεσαι" λοιπον να κανεις μια τετοια αναλυση. ΟΛΟΙ το ξερουμε!
Απο αυτο το σημειο ομως, μεχρι να συγκρινονται με τα Ναρκωτικα, η αποσταση ειναι τεραστια !!!
Σ' αυτο το ΤΡΑΓΙΚΟ ολισθημα υπεπεσε ο Αρχιμπατσος και τον κραζουν!
Για το θεμα των παιδιων τωρα που λες τωρα εχεις μεγαλο αδικο.
Δεν μπορουμε να "παραβλεπουμε" την προοδο επειδη εχει ΚΑΙ τα κακα της.
Τοτε να ΜΗΝ ταξιδευουμε ΟΥΤΕ με κουτι γιατι μπορει να εχουμε κανα ατυχημα.
Να περνουμε τον γαϊδαρο και να κοβουμε απ' τα χωραφια, φτανοντας στο χωριο μας σε ΤΡΕΙΣ μερες, αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΣ !
Απο την αλλη, ας "κοψουμε" και την μπαλα απ' τα παιδια μας, διοτι "ξερεις ποσα σπασμενα ποδια εχω δει εγω?"
ΔΕΝ ειναι λογικη αυτη! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.KA.R.E.L.I..S
:rotflmao:
powerphot
02/03/2005, 22:44
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
εσεις δεν ξερω τι θα κανετε καντε οτι θελετε εξαλλου δεν σας ειπε κανενας τι να κανετε
ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ;
Ε;
Το ότι είσαι στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένος
να οδηγείς μοτοσυκλέτα κι ούτε σου απαγορεύει κανείς
να είσαι στο φόρουμ αν τελικά δεν οδηγείς.
Αυτό (το να οδηγείς μοτό) είναι επιλογή ζωής και
δεν "Διδάσκεται" ούτε στο παιδί σου όσο κι αν προσπαθήσεις
λέγοντας του να οδηγεί σε πίστες. Άμα θέλει σιγά μη σε
ρωτήσει.
Δεν βλέπω τον λόγο που διαφωνείτε όλοι σχετικά με το
αρχικό θέμα που μπήκε στο ποστ.
Έπειδή κάποιος υψηλά ιστάμενος δεν είχε την κομψότητα
να πεί ανοιχτά ότι δεν γουστάρει τους δύτροχους κι έβγαλε
την αποστροφή του βάζοντας μπροστά την διαπαιδαγώγηση
του παιδιού του τσιμπίσατε μερικοί μερικοί.
Ο άνθρωπος Τροχαίος είναι και μισεί τους μηχανόβιους, τα
ναρκωτικά τα έβαλε σε 2η μοίρα, κι είπε στο γιό του...
...μη! τζίζ... οι μηχανές.
Αν ήταν της δίωξης ναρκωτικών θα έλεγε στο γιό του...
...μη ! τζίζ...στα drags, και χέστηκε για τις μηχανές.
Και τώρα εσύ κάθεσαι και ψάχνεις ποιός και γιατί
σου την είπε. Κοιτάς το δένδρο...κι έχασες το δάσος...
CREμμυδια
02/03/2005, 23:23
να το δεντρο να το και το δασος
να το κειμενο αλλα που ειναι η κατανοηση αυτων που διαβαζουμε;
δεν βλεπω iq
και αναρωτιομουν μια ζωη πως γινονται οι μετωπικες με τα μηχανακια
τωρα καταλαβα.
σε λιγο θα μου πειτε οτι πιστευετε κι αυτα που γραφουν τα μοτο-περιοδικα.
οσο για σενα καρελι η πιπα ειναι μαλλον στο μυαλο σου,κριμα
CREμμυδια
03/03/2005, 06:35
για να πω και τα τελευταια μου λογια
1. συμφωνα με εσας ολοι οι τροχαιοι μισουν της μηχανες
συμφωνα με τους μπατσους ολοι οι μαλλιαδες ειναι πρεζακηδες
συμφωνα με της γριουλες ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι τσαντακιδες
μπραβο ειστε στο ιδιο επιπεδο με τους ασχετους.
2. σας φαινεται περιεργο που καποιος εκανε περισσοτερη προπαγανδα στον γιο του για της μοτοσυκλετες παρα για τα ναρκωτικα
λες και εσεις δεν ακουσατε ποτε γκρινια για της μηχανες
δεν μπορειτε να καταλαβατε οτι στο μυαλο των γονιων τα ναρκωτικα τα παιρνουν οι αλητες κι οτι η απειλη βρισκεται μεσα στην αυλη/γκαραζ γιατι την βλεπουν καθε μερα;
για ποιο πραγμα σας σκοτισαν πιο πολυ τα συκωτια; για την μηχανη ή για τα ναρκωτικα;
δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αυτα ηταν λογια ενος ασχετου που φοβαται της μηχανες;
ομως οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν μπορειτε να κανετε μια σοβαρη συζητηση αυτα τα ψιλα γραμματα θα χαμπαριασετε;
3. το γραμμα που εστειλε σε περιοδικο ο βλαμενος υπαλληλακος της εθνικης τραπεζας με το οποιο κατηγορουσε και εριχνε ευθηνες στα ισα στους μοτοσυκλετιστες για το ατυχημα στον Μαλιακο δεν το σχολιασε κανενας
δεν μπορειτε να ξεχωρισετε τον εχθρο απο τον ασχετο
αυτον τον π(*&^^τη ναι να τον κραξουμε γιατι κατι τετοιοι ειναι εχθροι και μαλιστα δεν εχει καμια σχεση με την τροχαια που τοσο πολυ μας μισει
μηπως,λεω μηπως οι εχθροι των μοτοσυκλετιστων ειναι εκτος τροχαιας καμια φορα; και μαλιστα χειροτεροι;
εχθροι χωρις λογο γιατι αυτοι δεν κοβουν κλησεις ουτε ειναι η δουλεια τους
τι διαολο; τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε; με τον Μπαμπη τον Σουγια συζηταω; τι συζηταω δηλαδη ανοησιες διαβασα διχως νοημα
γιατι η ικανοτητα στην συζητηση ειναι μηδαμινη.
APORO ME THN UPOMONH SOU NA GRAJEIS OLOI AYTHN THN PIPA EYGE ναι,ειχε περισσοτερες λεξεις απο οσες μπορεις να αναγνωρισεις.
αλλη φορα θα σου τα ζωγραφιζω για να τα καταλαβαινεις ακομη και εσυ γιε ενος κατωτερου θεου.
για να σε βοηθησω θα στα εγραφα στα μωρουδιστικα αλλα εχουν περασει παρα πολλα χρονια απο τοτε που ημουν σε αυτη την ηλικια και τα ξεχασα sorry ε!
ayta htan ta teleytaia soy logia? de tha se janadiabasoyme!:bigcry:
h gnwmh moy einai pws:
file synenteyjiazomene arxitroxaie,
otan soy pernoyn synenteyjh kai se rwtane diafora
de se dialejan gia na milhseis epeidh
eisai wraios,
epeidh eisai poly ejypnos,
epeidh koimhthikes me ton enan h me ton allo.
se dialejan dioth exeis mia thesh - kai tis apopseis sthn ousia ths theshs rwtane na mathoyn kai oxi tis proswpikes soy empeiries.
gnwmh moy pws tha mporouse na pei oti hthele ean anaferotan h synenteyjh sto onoma toy sketo, xwris thn idiothta toy.
den noeitai me thn idiothta pou katexeis na deixneis poso kontofthalma blepeis ta pragmata.
dioth h parejhghsh einai moiraia.
tha eprepe na einai pio prosektikos
apla o anthrwpos mperdeythke, nomizei pws h thesh toy einai aytos o idios.
elpizw na mperdeythke kai na mhn einai stash zwhs!
kalhmera sas kai PANTA ORTHIOI
......................
τι συζηταω δηλαδη ανοησιες διαβασα διχως νοημα
γιατι η ικανοτητα στην συζητηση ειναι μηδαμινη.
......................
Ευτυχως που βγαζεις νοημα εσυ απο τα δικα σου ...
Οι "αλλοι" (οι ανικανοι προς συζητηση), βλεπουμε απλως μια εμμονη σε θεσεις, μερικες απο τις οποιες (κατα την αποψη μας) λανθασμενες, ενω ΔΕΝ υπαρχει πουθενα απαντηση σε αυτα που εγραψαν αλλοι ....
Αν ειναι "συζητηση" αυτο, τοτε τζαμπα εφαγα τοσα χρονια στα θρανια ...
Λαθος μου τα μαθανε!
Μιας και δεν θελω κι εγω να "επαναλαμβανω απλως τις θεσεις μου ...
Να 'σαι παντα καλα ... :wave2:
φιλε CREμμυδια...
1. τα ναρκωτικά ειναι μάστιγα.+_
2. η μοτοσυκλετα ειναι 1000 πραματα θετηκα 1 αρνητικο (αν εισαι μαλακας, απροσεκτος ή ατυχος την εκατσες)
πως μπορεις να συγκρινεις τα 2 παραπανω?
δε βλεπω το λογο αναλυσω τη σκεψη μου ειναι φως φαναρι...
εισαι και παρεξηγιαρης... ελα να πιουμε καμια μπυρα στο Δελεαρ και μη μας αποπαίρνεις μαζι σου ειμαστε και εμεις... ολοι θυματα της κωλοκαταστασης...
να'σαι παντα καλα
Γιωργος
:wave2:
φίλε CREμμυδια πολλέ ςφορές το νόημα αυτών που λέμε χάνεται λόγω του τρόπου που το λέμε!!!!
μην υποβιβάζεις και μην κρίνεις χαρακτήρες και προσωπικότητες ανθρώπων που γνωρίζεις μόνο από κάποια μαύρα σημαδάκια σε μια οθόνη υπολογιστή!!!
όπως είπε και ο φίλτατος (καλό εεεε???) IDI έλα καμιά μέρα από το δέλεαρ να συζητήσουμε όσο θες και για ότι θες. από κει θα καταλάβεις αν είναι σε θέση κάποιος να μετάσχει σε μια συζήτηση!!!
όντως είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά!!
τα σέβη μου!!
:wave2: :wave2: :wave2:
afrotwin
03/03/2005, 12:47
FILE CREMIDIA
8A PROTIMOUSA NA DIAVAZIS PERISOTERO APO OTI GRAFIS
KE PREPI NA KSERIS OTI PISO APO KA8E LOGO IPARXI MIA NOOTROPIA KE MIA FILOSOFIA APO TON KA8E ENA MAS OSO DIAVGIS I OXI AN INE
DILADI IPARXOUN TA EFKOLOS ENOOUMENA POU DEN XRIA ZETE PERETERO EKSIGISI GIA AFTA
I TASIS SOU NA XORISIS SE KASTES TOU AN8ROPOUS TOU FORUM GIATI DEN SOU DINOUN IKANOPIOITIKI APANTISI INE ENA MEGALO LA8OS OPOS EPISIS TO NA SIMERIZESE TA LOGIA ENOS 14XRONOU PERI PIPAS
POU MPORI NA MIN INE KE TOSO OUT TO SXOLIO TOU ALA AS TO PARAVLEPSOUME
PROSOPIKA SE VRISKO ANTIDRASTIKO KATALAVENIS ME PIA ENIA FANTAZOME
KE SINEXISTI AFTIS TIS MIZERIAS POU ANTIPA8IS SE OTI EXI NA KANI ME TIS PROTROPES KE TIS IPODIKSIS-APOSPIS TIS MITERAS SOU GIA TIS MIXANES
EDO DEN MPORIS NA APODIKSIS TIPOTA SE KANENA
IMASTE OLI XRISTES KE PA8ONTES ME MEGALES I MIKRES EMPIRIES
MIN ES8ANESE MONOS SOU.....
TI MAS LES LIPON?
OTI 8A PA8OUME MEGALO KAKO KAVALONTAS KE INE ANISI MIA SINGROUSI ME MOTOSIKLETA ENANTIA STIS LAMARINES I TO ODOSTROMA?:eyepop:
ALI8IA?:rotflmao: :rotflmao:
NOMIZO OTI 8A SIMFONISOUME OLOI ME AFTO
OREAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KE LIPON?
KE TORA?
KITA NA DIS TORA POS KOLAI EDO TO SXOLIO TOU 14XRONOU
:lol: :lol:
MIROLATRIKOS LIPON O CREMIDIAS
DEN NOMIZIS OTI EDO KOLAI TO:TA EFKOLOS ENOOUMENA PARALIPONTE
INE KOURASTIKO NA SOU APANTISO PRAGMATIKA
ISOS MERIKA APO AFTA POU SOU IPA EPIGRAMATIKA NA 8ELIS ANTIPARA8ESI DEN GINETE APO EDO AFTO
KE DEN 8ELO EGO PROSOPIKA NA ASXOLI8O ME MIROLATRIKA ATOMA AN MPENI KAPIOS ALOS STON KOPO
EGO 8A SOU PO MONO KITA MIPOS STO TELOS META APO OLA AFTA POU LES PE8ANIS APO VA8IA GERAMATA KE ANAROTIESE TI MALAKIES ELEGA TOSA XRONIA GIA TIS MIXANES
:rotflmao: :rotflmao:
LIPON STATISTIKA TA PERISOTERA 8ANATIFORA PERISI EGINAN ME POULMAN KE FISIKA ME AFTOKINITA
ETSI PLIROFORIAKA
TORA TI NA MA8IS STO PEDI SOU
KATARXIN POS NA PEFTI INE MIA POLI KALI TEXNIKI
8A TON PAO ME TO KA8AROEMO STA XOMATA KE 8A TON PETAO KATO EGO ENA XERI ENA PODI 8A TO SPASI KANA KATAGMA
KE TI EGINE DIKO MOU 8A INE....:rotflmao: :rotflmao:
TRELA8IKES E?
POPO TI 8A PA8I 8A SPASI ENA XERI KATASTROFI MEGALI E?
O PASTRANA ME TA SUPER CROSS KSERIS POSA SPASIMATA EXI
TO PALIKARI EXI DIKO TOU DOMATIO STO NOSOKOMIO
O ROSSY KSERIS POSE TOUMPES EXI FAI ME 200
MIPOS STA ARXIDIA TOU?
VLEPIS MIA SIMANTIKI DIAFORA EDO
DEN GINETE TIPOTA APO AFTA STON DROMO
AN TA KANIS AFTA STON DROMO ISE EPIKINDINOS KE OXI MONO GIA SENA
KE META I EMPIRIA MOU 8A TON MA8I NA DIAVAZI TON DROMO KE ME PERIFERIAKI ORASI KE TIN PIOTITA TOU DROMOU POU MAS PERNI TI
AFTA STA LEO GIA NA PERNAI I ORA
STO PEDI MOU MPORO NA MA8O POLA KE NA EXI TO EVNASMA NA MA8I AKOMA PERISOTERA APO PIO IDIKOUS KE NA FTASI STO ORIO TIS GNOSIS TOU KE TIN ASFALIA TOU
AFTON TON MPATSO PIOS 8A TOU DIKSI POSO MALAKAS INE?
POU PROTIMAI NA MINI ME ENA EGKEFALIKO KITARO O GIOS TOU KE NA KATANTISI FITO
APO TO NA KSEFIGI STIN ZOI APO OLA TA DISARESTA ME ENA GKAZI STA XERIA NA EKTONO8I NA GNORISI TOPOUS NA EROTEFTI NA ZISI PERISOTERO ME ENA GKAZI STA XERIA
KE EPIDI INE GROUSOUZIA TO MIROLOI SE PARAKALO VRES TIPOTA PAPOUDES KE PITE TA PERI EPIKINDINOTITAS
EDO DEN LEME TETIA EDO TA EKSORKIZOUME ME GNOSI KE EMPIRIA
GIA AFTO SE PARAKALO MIN SINEXIZIS AFTO TO TRAGOUDI
KE EGO SOU EFXOME NA PAS APO KARDIAKI ANEPARKIA STA 100 SOU XRONIA KE OXI APO KAPIO ATIXIMA PANO SE MIA MIXANI
AFOU SOU ARESI KALITERA ETSI
SOU EFXOME TON 8ANATO POU SOU ARESI
EMAS DEN MAS SONI TIPOTA:lol:
Και για να καταλάβεις και στην πράξη φίλε
CREμμυδια τι θέλει να πει ο afro man πριν λίγα χρόνια κατέβαινα από Περιστέρι για Αθήνα και προσπερνόντας θέλοντας να προσπεράσω ένα φορτηγό που δεν ξεκινούσε ενώ το φανάρι ήταν πράσινο με χτύπησε στο πλάι ένα αμάξι που έβγαινε από στοπ και έβλεπε ότι του έλεγε ο φορτηγατζής. Εγώ βέβαια ήμουν πάνω στην διπλή διαχωριστική αλλά αν ήθελα άνετα θα μπορούσα να ήμουν νόμιμος. Για να μην το ψάξεις παραπάνω και ο οδηγός και ο φορτηγατζής μου ζήτησαν συγνώμη και το δικαστήριο με έβγαλε αθώο. Το πρόβλημα ήταν οτι είχα και ένα φιλαράκι μαζί μου που δεν γούσταρε να φοράει κράνος. Αποτέλεσμα να σκίσει όλο το κούτελο το μπροστά και να έχουμε ανατριχιαστικές στιγμές (ευτυχώς έγινε καλά).
Όταν εγώ έβγαλα το κράνος και έτρεξα να τον δω που είχε πέσει κάτω και δεν κουνιόταν έλεγα από μέσα μου (πάει ο φίλος μου μας άφησε) μάρτυρας που ήταν εκεί μου είπε οτι άλλαξα σε χρόνο dt χρώμα (δεν σου κρύβω οτι τα θυμάμαι και έχω δακρύσει) σε κίτρινο και πάταγα στο κινητό άλλα ντι άλλων για να καλέσω το 166.
.....
(να πάρω μια ανάσα)
....
έρχεται το ασθενοφόρο και παίρνει τον φίλο μου που μίλαγε αλλά εγώ δεν ηρεμούσα με τίποτα αν δεν έβλεπα ακτινογραφία.
Έρχεται και το ΤΟΤΑ!!!!
Βγαίνει ο αστυνομικός να ρωτήσει τι έγινε και με βάζουν στο φορτηγάκι να μου πάρουν κατάθεση. Με το που αρχίζω να μιλάω έρχεται ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο μπαρμπαστρουμφ (συγνώμη για το μπαρμπαστρουμφ) και με αρχίζει σε κάτι φωνές για το οτι έτρεχα και δεν πρόσεχα και και και....Τα παίρνω τελείως με την κατάσταση που βρισκόμουν και του ρίχνω ένα ξεχέσιμο (χωρίς να τον βρίσω!!!!) που κοκκίνησε και έφυγε αμέσως έξω. Μας άκουγαν από χιλιόμετρο. Το ωραίο της υπόθεσης ήταν οτι ο πατέρας μου είναι και αυτός της οικογενείας (στρουμφ) και μάλιστα φίλος. Να τον δείτε πως φαιρόταν όταν τον είδε μετά από λίγες μέρες!!! Αηδία σκέτη η φάρα τους, ευτυχώς που το σώμα έχει και συνηδειτοποιημένους όπως τους ζητάδες.
Συμπέρασμα. Ακούνε τα αμάξια ότι τους πούνε και τα ΠΑΙΔΙΑ (που είναι και "αδύναμα" να απαντήσουν) που οδηγάνε μηχανάκια τα θεωρούν σκουπίδια!! Αλλά τι περιμένεις όταν μέσα στο ΤΟΤΑ βλέπεις φωτογραφίες στους τοίχους με μηχανάκια καρφωμένα σε διάφορα αμάξια και για ηλίθιους αδηγούς τίποτα. ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΎΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ και σας μιλάω με αρκετή πείρα γιατί έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτούς τους χώρους. Ευτυχώς που ο father μου έρχεται από άλλη ράτσα!!!
Αυτά τα ολίγα φίλε (το εννοώ) CREμμύδια. Αν θέλουμε καλλίτερη συμπεριφορά να προσπαθούμε να στήσουμε ΕΜΕΙΣ καλλίτερη υποδομή γιατί οι άλλοι μας έχουν γραμμένους στα @@ τους. Μια μικρή "επανάσταση" πάντα με αξιοπρέπεια σε κάθε τι που μας γυρίζει αιώνες πίσω. Πόσο μάλλον για χωριάτες που βρήκαν εξουσία στα χέρια τους αλλά παιδεία μηδέν. Άνθρωποι είμαστε και εμείς με χέρια και με πόδια και θέλουμε να τα κρατήσουμε.
Αλήθεια τι θα προτιμούσες σε ένα καλό τρακάρισμα; LADA χωρίς ζώνες ή μηχανή που πιθανότητα να πεταγόσουν στον δρόμο και να σουρνώσουν για λίγο ;
Όλα είναι πιθανά είτε οδηγάς αεροπλάνο έιτε μηχανή. Η κακιά η ώρα και τίποτε άλλο!
CREμμυδια
03/03/2005, 19:58
ειπα "τελευταια λογια" γιατι δεν βγαζουμε ακρη
μπλεξαμε τα μπουτια μας
απλα....
δεν ειμαι υπερ της τροχαιας.
ο καθε γονιος εχει τις δικες του φοβιες και στην περιπτωση του τροχομπατσου ηταν οι μοτο.
με λιγα λογια αυτο ειναι το ζουμι.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
αυτοι που κανουν πολεμο στα μοτο δεν ειναι η τροχαια αλλα καποιοι αλλοι που στεκονται απο πισω
οπως πισω απο τα προστιμα για τα κρανη κρυβονται οι ασφαλιστικες μιας και τα σπασμενα κεφαλια τους κοστιζουν πολυ
ετσι και πισω απο καποιες δηλωσεις κρυβονται αλλα ατομα τα οποια δυστηχως δεν ξερω τον λογο που ενεργουν οπως ενεργουν.
η δηλωση του υπαλληλακου της εθνικης τραπεζας ηταν η πραγματικη ασχημη και καπως ετσι ξεκιναει το κυνηγι της μαγισσας (οποιος δεν την γνωριζει μπορω να σας την δειξω απο εδω για να γελασετε/κλαψετε/αναρωτηθητε).
μην υποβιβάζεις και μην κρίνεις χαρακτήρες και προσωπικότητες ανθρώπων που γνωρίζεις μόνο από κάποια μαύρα σημαδάκια σε μια οθόνη υπολογιστή!!!
δεν εκρινα σημαδακια αλλα απαντησεις οι οποιες απεχουν χιλιομετρα απο της απαντησεις που ειδα τωρα.
se dialejan dioth exeis mia thesh - kai tis apopseis sthn ousia ths theshs rwtane na mathoyn kai oxi tis proswpikes soy empeiries.
οπως πολυ σωστα ειπες του πηραν συνεντευξη λογω θεσης γιατι αν επαιρναν απο εσενα/εμενα/τον διπλα δεν θα την διαβαζε κανενας και φυσικα δεν θα εδινε κανενας τοσο βαση σε οτι ειπε.
η μοτοσυκλετα ειναι 1000 πραματα θετηκα 1 αρνητικο
η μοτο ειναι μονο θετικα τα αρνητικα ερχονται απο τον αναβατη.
εισαι και παρεξηγιαρης... εξαρταται....οταν εχεις μια αποψη και αντι για απαντηση δεχεσαι βροχη βλακειας που δεν ειναι καν απαντησεις στα λεγομενα σου..........δεν πηρα και τα χαπια μου σημερα
στην συζητηση ειμαι ανοιχτος για ολα τα θεματα
στην βλακεια συμπαθατε με προτιμω να με γραψουν για θορυβο μπρρρρρρ!!
όντως είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά!!
ειμαστε και εμεις... ολοι θυματα της κωλοκαταστασης...
εδω συμφωνω κι εγω απολυτα
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΤΕΜΗ
sotosfz6
03/03/2005, 20:20
η δηλωση του υπαλληλου της εθνικης (ο οποιος ηταν και αρκετα ψηλα οχι υπαλληλακος) καταρχην δεν πηγε μονο σε περιοδικα...εσταλη σε λεσχες μοτο πριν αρκετο καιρο και εχει συζητηθει το θεμα τα μαλλα εδω μεσα...
free rider
03/03/2005, 23:33
η δηλωση του υπαλληλου της εθνικης (ο οποιος ηταν και αρκετα ψηλα οχι υπαλληλακος) καταρχην δεν πηγε μονο σε περιοδικα...εσταλη σε λεσχες μοτο πριν αρκετο καιρο και εχει συζητηθει το θεμα τα μαλλα εδω μεσα...
επιτέεεελους και ενας ανθρωπος που γράφει πυκνογραμμένα οσα θέλει να πει...
ρρρεεεεε
οταν βλέπω μεγάλο κατεβατό διαβάζω μόνο την αρχή ...μετά απο λίγο και το τέλος και προσπαθώ να μαντέψω το ενδιάμεσο...
πολύ χώσιμο αυτό το φλόρουμ...
ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ...
Ο SERVER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...
ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ...
CREμμυδια
04/03/2005, 01:25
σωστα ο υπαλληλακος ηταν χοντρο κεφαλι
απλα εγω αποκαλω ετσι ολους τους δημοσιους.
δεν ηξερα οτι εχει συζητηθει ...νεο παλληκαρι ειμαι.
επιτέεεελους και ενας ανθρωπος που γράφει πυκνογραμμένα οσα θέλει να πει...
ρε καποιος να μου μαθει στενογραφια
free rider
04/03/2005, 07:02
σωστα ο υπαλληλακος ηταν χοντρο κεφαλι
απλα εγω αποκαλω ετσι ολους τους δημοσιους.
δεν ηξερα οτι εχει συζητηθει ...νεο παλληκαρι ειμαι.
ρε καποιος να μου μαθει στενογραφια
ειναι απλό ...
οπως στην εκθεση..στο σχολείο..
ξεκινάς λες με δυο κουβέντες,
ρε σεις αυτο κι αυτο..
μετά βρίσκεις σε ποιόν θέλεις να τα πείς... (χώσεις)...
τέλος καταλήγεις σε μερικά γελάκια για να μην παρεξηγηθεί κανένας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
04/03/2005, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ειναι απλό ...
οπως στην εκθεση..στο σχολείο..
ξεκινάς λες με δυο κουβέντες,
ρε σεις αυτο κι αυτο..
μετά βρίσκεις σε ποιόν θέλεις να τα πείς... (χώσεις)...
τέλος καταλήγεις σε μερικά γελάκια για να μην παρεξηγηθεί κανένας..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
RE FRIFRI IDES POU8ENA NA ZITITE SINTONISTIS SIZITISIS?
ASE MAS NA MPLA MPLADISOUME OPOS GOUSTAROUME MIN ARXISOUME TIPOTA MPINELIKIA ME TIN PARTI SOU
ANTE MPRAVO...
CREμμυδια
05/03/2005, 00:00
ASE MAS NA MPLA MPLADISOUME OPOS GOUSTAROUME MIN ARXISOUME TIPOTA MPINELIKIA ME TIN PARTI SOU
ANTE MPRAVO...
μην του δινεις σημασια φιλε μου
αλητης μηχανοβιος ειναι,εχει γεμισει το forum με δαυτους
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κουράσατε τόσο πολύ το θέμα. Ο καθ'ένας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του όπως αυτός κρίνει καλύτερα. Αυτός πίστευε έτσι, εμείς πιστεύουμε αλλιώς, και that's it, end of story.
Τώρα αν αυτός ο τύπος, κουβαλάει και μερικά ψυχικά τραύματα από τα πολλά ατυχήματα που έχει δεί, είναι ένας λόγος παραπάνω να καταλάβουμε από που πηγάζει όλο αυτο το μίσος για τις μοτοσυκλέτες.
Είμαστε όλοι ελεύθεροι άνθρωποι, μορφωμένοι και ανεξάρτητοι σαν προσωπικότητες. Όλες οι απόψεις θα έπρεπε να είναι δεκτές σε μια δημοκρατία. Ο καθ'ενας έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα τη γνώμη του, και από κει και πέρα ο καθένας πρέπει να λάβει τις αποφάσεις του. Κι'εγώ αν άφηνα το θέαμα ενός παιδιού που τα κρέατα του έχουν γίνει ένα με τα λάστιχα φορτηγου, να επηρεάσει την αντιμετώπιση μου προς τις μοροσυκλέτες, δε θα καβαλούσα μηχανή σήμερα.
Ο καθένας τη δουλειά του, και την άποψη του παίδες. Εμείς τη δική μας, και ο μπάτσος τη δική του. Εξάλλου είναι γνωστές οι σχέσεις μεταξύ μπάτσων και μηχανόβιων. Εγώ θα εκπλησσόμουν πολύ περισσότερο, αν διάβαζα οτι ο μπάτσος ενθάρυνε το γιό του να πάρει μηχανή πάντος...
free rider
05/03/2005, 04:21
μην του δινεις σημασια φιλε μου
αλητης μηχανοβιος ειναι,εχει γεμισει το forum με δαυτους
mprrrr
ιτ ιζ κολντ χιερ...
οοοοοοοοοο..............
ιτ ιζ μπετερ το λιιβ ...
νεξτ ταιμ
ι γουιλ θινκ μπιφορ ραιτ...
εντ αι γουιλ νοτ τραι το ρεεντ γουατ ενιουαν ελσ ραιτσ ιν δις μπλοντυ φλορουμ...
ireneepi
05/03/2005, 13:59
Πότε ήταν η τελευταία (ή η πρώτη…) φορά που σταμάτησαν οδηγό αυτοκινήτου γιατί οδηγούσε κρατώντας στο ένα χέρι κινητό; Και τί θα έπρεπε να κάνουν στην κυρία που είδα να πηγαίνει αλλάζοντας λωρίδες στην εθνική οδό, κρατώντας στο άλλο χέρι τσιγάρο; Το πώς κράταγε το τιμόνι, το αφήνω στη φαντασία σας.
Το γεγονός πως ζητήθηκε από τον Διοικητή της Τροχαίας, στα πλαίσια του ίδιου ρεπορτάζ, να απαντήσει σε 18 ερωτήσεις σημάτων, και έκανε λάθος στις 6 (κόπηκε, με άλλα λόγια!), είναι απολύτως συμπτωματικό και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη δική μας ασφάλεια.
Εισαι ωραιος Bill...!
CREμμυδια
06/03/2005, 02:41
Ο καθ'ένας έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαπαιδαγωγήσει το παιδί του όπως αυτός κρίνει καλύτερα. Αυτός πίστευε έτσι, εμείς πιστεύουμε αλλιώς, και that's it, end of story. :) πολυ σωστος με δυο κουβεντες ειπες οτι ειπα εγω με 25 mb κειμενο :lol:
ιτ ιζ κολντ χιερ...
:lol: :lol:
μιστερ πουτ γιορ τζακετ ον εντ γκετ κλοσερ του δι φαιερπλεις γιου μαστ μπι κερφουλ ιν γιορ ειτζ (οχι aids αλλα age... χτυπα ξυλο).
ιτ ιζ μπετερ το λιιβ ...
χμ! πονοκεφαλιασα
leave ή live?
και που να παω;
ι γουιλ θινκ μπιφορ ραιτ... πολυ σωστο αυτο θα πω και στον τροχαιο που θα προσπαθησει να με γραψει.
Και τί θα έπρεπε να κάνουν στην κυρία που είδα να πηγαίνει αλλάζοντας λωρίδες στην εθνική οδό, κρατώντας στο άλλο χέρι τσιγάρο; φιλε και που να δεις πως παει το αυτοκινητο οταν βαφονται
αυτες βαφουν τα χειλη και εμεις την ασφαλτο...........δυστηχως
:) πολυ σωστος με δυο κουβεντες ειπες οτι ειπα εγω με 25 mb κειμενο :lol:
Και αυτό που λένε οι υπόλοιποι στα άλλα 100mb είναι οτι δεν θα είχαν πρόβλημα αν εφτανε μέχρι εκεί (μέχρι το σπίτι του)!!!! :wave2:
Και κάτι ακόμα...ίσως κάποτε καταλάβουμε όλοι εμείς οτι είμαστε από σπίτια και δεν φυτρώνουμε στα 18 με έτοιμες γνώσεις και επειδή η παιδεία είναι χαμηλού επιπέδου τουλάχιστον αν τα λογοκρίναμε παντού θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για το καλό αυτών που έρχονται
Ο νόμος καλά κάνει και αφήνει το ελεύθερο στο σπίτι του καθενός αλλά η χώρα θα πρέπει να μας βάζει και λίγο μυαλό μέσω της παιδείας για τις επιπτώσεις των πραγμάτων που σκεφτόμαστε και κάνουμε (και περνάμε και στα παιδιά μας) αλλά επειδή εκεί χάνουμε παρασάγκας, ευτυχώς υπάρχει και η "δύναμη" της κοινωνίας. Αν κάποιες φορές είναι λάθος....τίποτα δεν έιναι τέλειο...άρα αναμενόμενο και το λάθος....
Πάντως ως μηχανόβιος εσύ δες αυτό που έγραψα παραπάνω που σίγουρα θα συμφωνήσεις οτι δεν αποτελεί μεμονωμένο παράδειγμα...άρα πιστεύω για να μην συμβεί σε μένα, σε σένα και στον οποιδήποτε κάτι τέτοιο (η τουλάχιστον να μην συμβένει τόσο εύκολα) καλό θα ήταν να διαφωνούσες με αυτόν και να συμφωνούσες μαζί μας. Πάντα πιστεύω οτι οι συνέπειες είναι αυτές που θα έπρεπε να σε πείσουν, αν πάλι όχι ... να σε πιέσουμε θα είμασταν λάθος ... ίσως και να είμαστε αν μας το έδειχνες λέγοντάς μας κάποιες συνέπειες χειρότερες που εμείς δεν έχουμε σκεφτεί...:wave2:
George-3-
06/03/2005, 17:08
Eνα παρομοιο σκηνικο μου εχει τυχει με ενα καθηγητη μου. Προτιμησε να αφησει το μαθημα για να μου κανει κυρηγμα επειδη με ειχε δει να οδηγω ενα στρογγυλοφαναρο, και να ελεγε κατι σωστο (κινδυνοι κλπ) ειπε κατι πραγματα λες και το εκανε επιτηδες να γελασω...ή να νευριασω....:rolleyes:
Εκανε ενα πανεμορφο προλογο για την ατομικη βομβα που πραγματικα μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση το πως επροκειτω να το συνδεση με τα δικυκλα.... Μετα απο αραδες ιστορικων αλλα ασχετων με το περιστατικο στοιχειων αρχισε το παραμυθι. Οι Ιαπωνες λεει αναπτυξαν την "μοτοσυκλεστικη" βιομηχανια μονο και μονο για τους Αμερικανους. Οχι δεν εκανα λαθος, με την ατομικη βομβα ειχε πει πως ειχαν σκοτωθει 100.000 ανθρωποι ακαριαια (70.000 ειναι το σωστο εν τω μεταξυ) και πως με καποιο τροπο επρεπε να κανουν αποσβεση των νεκρων τους εναντια στους Αμερικανους. Με τις Ιαπωνικες μηχανες λοιπον και μεχρι το 1980 + κατι εγινε η αποσβεση και τωρα κερδιζουν εδαφος. Δεν μπαινω καν στον κοπο να το αμφισβητησω απλα να ξερετε ποσο κλειστα ειναι τα μυαλα αυτων που προετοιμαζουν την επομενη γενια πολιτων.
CREμμυδια
07/03/2005, 01:59
Με τις Ιαπωνικες μηχανες λοιπον και μεχρι το 1980 + κατι εγινε η αποσβεση και τωρα κερδιζουν εδαφος.
ολοκληροι κολλοσοι που σκοπο εχουν να σκοτωνουν τους πελατες τους
κοιτα να δεις κατι πραγματα
και οταν τους σκοτωσουν ολους;
θα πουλανε σπερμα;
Δεν μπαινω καν στον κοπο να το αμφισβητησω απλα να ξερετε ποσο κλειστα ειναι τα μυαλα αυτων που προετοιμαζουν την επομενη γενια πολιτων.
γιαυτο εχουμε κολησει ενω οι υπολοιποι του πλανητη προχωρανε.