Σύνδεση

View Full Version : θέλω να ψήνει και καφέ...γίνεται?

l0nes0mecr0w
03/11/2008, 13:08
Καλημέρα παίδες,
νέος στο forum, δεν ξέρω καλά καλά αν το θέμα ανήκει σ'αυτή την περιοχή συζητήσεων.
ο προβληματισμός μου απλός:
είχα μέχρι πρόσφατα honda crm125.Αγάπησα το χώμα και τις γουρουνιές, το πούλησα, όλα καλά. και τώρα ψάχνω κάτι(μεταχειρισμένο) που να μπορεί να με πάει στη δουλειά μου, να αντέχει ένα ταξιδάκι μια στο τόσο( βλ.Λαμία),και να αρέσκεται στη λάσπη την Κυριακή.
το όλο ζήτημα είναι προφανώς θέμα συμβιβασμών κι εκεί θέλω γνώμες απο τους πιο έμπειρους.
προσανατολίζομαι προς honda xr 650, suzuki dr-z 400, ccm 404.
αν κάποιος έχει διάθεση και χρόνο, θα μ'ενδιέφερε να μάθω πράγματα πέρα των γνωστών για τους Ιάπωνες, αλλά περισσσότερο γι'αυτό το Αγγλικό 400άρι.
ευχαριστώ εκ των προτέρων την moto-παρέα...up the irons μάγκες!

XJR_Billy
03/11/2008, 13:17
Καλως ήρθες φίλε !!!

Yamaha WR250

Up the irons too !!:beer:

AntoD
03/11/2008, 13:30
Suzuki H CCM το ιδιο μοτερ εχουν ετσι και αλλιως...

l0nes0mecr0w
03/11/2008, 14:44
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το μοτέρ είναι "ίδιο", δλδ η ccm το παίρνει απ'τη Suzuki ή είναι απλώς μια αντιγραφή αγνώστου αξιοπιστίας. και τα lifan για παράδειγμα παίρνουν ανταλλακτικά από honda και είναι σχεδόν σίγουρο οτί με τον καιρό θα αποκτήσεις honda μοτερ απ'τις πολλές αλλαγές ανταλλακτικών.το dr-z, πάντα απο τα λίγα που ξέρω, είναι απ'τα πιο αξιόπιστα μοτόρια της αγοράς. έχει όλα τα "δεν" που αγαπάμε ν'ακούμε: δεν σπάει, δεν χαλάει, δεν κολλάει, δεν διαμαρτύρεται άμα του αλλάξεις τα φώτα στα γκάζια.
η ερώτηση είναι...γιατί να προτιμήσω ccm κι όχι the real shit(βλ. dr-z).
(έχεις κανείς άποψη για το 600άρι της ccm?)

Road67
03/11/2008, 15:30
KLR που είναι και πάμφτηνο ακόμη και καινούργιο;

sapila racing
03/11/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από l0nes0mecr0w
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το μοτέρ είναι "ίδιο", δλδ η ccm το παίρνει απ'τη Suzuki ή είναι απλώς μια αντιγραφή αγνώστου αξιοπιστίας.

Το μοτερ είναι Suzuki κανονικό.

Πάντως χλωμό να πηγαινεις μεχρι Λαμία με δαυτο.
Και θα σου σπάσει τα νευρα και θα το σπάσεις στο τέλος, αλλά το ίδιο ισχύει και για τ αλλα που ανέφερες.

dpapag3
03/11/2008, 16:18
dr-z για χωμα enduro,klr μονο για δρομο ταξιδακια

ARISPEED1
03/11/2008, 21:15
GIA χώμα DRZ E κ για καθημερινή χρήση DRZ S .