View Full Version : Ερώτηση για Παντελόνι Dainese
Αδέρφια πρόσφατα αγόρασα αυτό το μπουφανάκι
Dainese fairbanks d dry (http://www.dainese.com/store/eng/scheda_prodotto.asp?cod=1654464).
Η ποιότητα Dainese τελικά είναι πολύ καλή. Ήταν το πρώτο μου σχετικά ακριβό μπουφάν και έχω μείνει ευχαριστημένος.
Τώρα όμως θα πρέπει να πάρω κι ένα παντελόνι. Έχετε κάτι να προτείνετε ? Στην ίδια μάρκα ή ακόμα και σε κάτι άλλο, αν είναι αρκετά καλό.
Ευχαριστώ θερμά.
147208
Αν θελεις να ενωνει με το τζακετ παρε νταινεζε
Αλλιως θα προτεινα για να μη σκασεις παλι πολλα λεφτα παρε ενα YES το οποιο ειναι απο θυγατρικη εταιρια της νταινεζε (να φανταστεις φοραει τις προστασιες νταινεζε) και κανει τα μισα λεφτα.
Ουτως ή αλλως το παντελονακι θα το φορας πολυ λιγοτερο απο το τζακετ
υγ. Ειχα παρει παλιοτερα απο το στοκατζιδικο στη βουλιαγμενης (δικυκλο αν θυμαμε καλα) με 120 ευρω με μεταφορικα αποστολης στην επαρχια!!!
Ευχαριστώ Sapadak.
Το θέμα είναι που θα το βρώ στην Πάτρα. ΓΙατί θα πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα. Δεν ξέρω νούμερο (ας όψεται η κοιλιά). :lol:
Έχεις υπόψη σου που να ψάξω ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Ευχαριστώ Sapadak.
Το θέμα είναι που θα το βρώ στην Πάτρα. ΓΙατί θα πρέπει να το δοκιμάσω πρώτα. Δεν ξέρω νούμερο (ας όψεται η κοιλιά). :lol:
Έχεις υπόψη σου που να ψάξω ?
Εχω δει και σε καταστημα με νταινεζε να πουλαει και τα θυγατρικα
Και εχουν οληρη γκαμα (δερμα-κορντουρα κτλ)
Κοιτα εγω το παραγγειλα στα τυφλα
Δοκιμασα ενα νταινεζε και παραγειλα το ιδιο νουμερο και ολα καλα!!
Θα προτεινα να κανεις το ιδιο αλλα, και να του διευκρινησεις οτι το περνω μεν στα τυφλα αλλα αν δεν μου κανει θα στο στειλω πισω να αλλαξουμε νουμερο.
Οπως και να το δεις παλι κερδισμενος θα εισαι
Βεβαια κανεις και μια βολτα αθηνα και ολα καλα
www.dikyklo.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εχω δει και σε καταστημα με νταινεζε να πουλαει και τα θυγατρικα
Και εχουν οληρη γκαμα (δερμα-κορντουρα κτλ)
Κοιτα εγω το παραγγειλα στα τυφλα
Δοκιμασα ενα νταινεζε και παραγειλα το ιδιο νουμερο και ολα καλα!!
Θα προτεινα να κανεις το ιδιο αλλα, και να του διευκρινησεις οτι το περνω μεν στα τυφλα αλλα αν δεν μου κανει θα στο στειλω πισω να αλλαξουμε νουμερο.
Οπως και να το δεις παλι κερδισμενος θα εισαι
Βεβαια κανεις και μια βολτα αθηνα και ολα καλα
www.dikyklo.gr
Αν κάνω βόλτα Αθήνα τότε η διαφορά που θα πληρώσω θα την φάω σε βενζίνες και διόδια (το αύξησαν και αυτό οι λιμοκοντόροι). Θα προσπαθήσω να δω στην Πάτρα τι παίζει με αυτή την μάρκα. Ελπίζω να τα καταφέρω να βρω κάτι. Τώρα από Dainese έχει παντελόνια αλλά και πάλι δεν ξέρω ποιο να διαλέξω
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Τώρα από Dainese έχει παντελόνια αλλά και πάλι δεν ξέρω ποιο να διαλέξω
Το φθηνοτερο :lol: :lol:
και εξηγηθηκα γιατι το φθηνοτερο παραπαΝ
:beer: