PDA

View Full Version : ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΑΝΟΣ

peskandritsos
06/11/2008, 09:05
Εψαξα εδω και δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεματακι.
Λοιπον ψαχνω να παρω ενα καλο κρανος για τον διαδοχο ο οποιος ειναι 7 ετων.
Παρακαλω τους μπαμπαδες και τις μαμαδες με γνωσεις επι του θεματος να βοηθησουν.
:beer: :beer: :beer:

AntoD
06/11/2008, 09:45
Εχει παιδικη σειρα η AGV...και η HJC.

Τα μικροτερα της αγορας... ;)

byron
06/11/2008, 09:57
Εχουν και άλλες μάρκες αλλά πρόσεξε πάρα πολυ τα νούμερα. Τα μεγάλα της AGV πχ είναι περίπου στα 54mm και είναι μικρά ιδίως για μεγαλόσωμα αγόρια.

παιδικά είχα βρεί στο fc-moto και motocard ενω τα ίδια μοντέλα τα είχα βρεί σε παραπλήσιες τιμές στο Δίκυκλο στη Μιχαλακοπούλου. Πάντως του γυιού μου δεν του κάθονταν τα παιδικά και του πήρα ένα jet της HJC σε μέγεθος S.

peskandritsos
06/11/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχουν και άλλες μάρκες αλλά πρόσεξε πάρα πολυ τα νούμερα. Τα μεγάλα της AGV πχ είναι περίπου στα 54mm και είναι μικρά ιδίως για μεγαλόσωμα αγόρια.

παιδικά είχα βρεί στο fc-moto και motocard ενω τα ίδια μοντέλα τα είχα βρεί σε παραπλήσιες τιμές στο Δίκυκλο στη Μιχαλακοπούλου. Πάντως του γυιού μου δεν του κάθονταν τα παιδικά και του πήρα ένα jet της HJC σε μέγεθος S. Αυτο που εχει για μενα ενδιαφερον, εκτος βεβαια της καλης ποιοτητας, ειναι το βαρος για να μην του φευγει το κεφαλι απο τη θεση του και σκεφτομαι να μην του ειναι και πολυ σφιχτο και το πεταξουμε σε 6-7 μηνες γιατι θα εχει μεγαλωσει το κεφαλι.

byron
06/11/2008, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αυτο που εχει για μενα ενδιαφερον, εκτος βεβαια της καλης ποιοτητας, ειναι το βαρος για να μην του φευγει το κεφαλι απο τη θεση του και σκεφτομαι να μην του ειναι και πολυ σφιχτο και το πεταξουμε σε 6-7 μηνες γιατι θα εχει μεγαλωσει το κεφαλι.

Πάρε μια μεζούρα και μέτρα το κεφάλι του παιδιού. Αν είναι από 55 cm και πάνω πηγαίνεις κατευθείαν για κράνος ενηλίκου.
Δεν θυμάμαι πόσο είναι σε βάρος το HJC που του πήρα, αλλά δεν έχει διαμαρτυρηθεί (σε κοντινές διαδρομές).

peskandritsos
06/11/2008, 10:47
Πάρε μια μεζούρα και μέτρα το κεφάλι του παιδιού. Αν είναι από 55 cm και πάνω πηγαίνεις κατευθείαν για κράνος ενηλίκου.
Δεν θυμάμαι πόσο είναι σε βάρος το HJC που του πήρα, αλλά δεν έχει διαμαρτυρηθεί (σε κοντινές διαδρομές). Ουτε εγω θα τον πηγαινω μεγαλες διαδρομες.(Κανα φροντιστηριο η καμια προπονηση).
Ξερεις η θυμασαι και καμια τιμουλα που παιζουν αυτα?

byron
06/11/2008, 10:55
Ουτε εγω θα τον πηγαινω μεγαλες διαδρομες.(Κανα φροντιστηριο η καμια προπονηση).
Ξερεις η θυμασαι και καμια τιμουλα που παιζουν αυτα?

Αυτό που του πήρα απ΄το FC-Moto πήγε 79,95?+9,90 μεταφορικά. Είχε και κάποια φθηνότερα (γύρω στα 50-55) της maruzin/teguzin κάπως έτσι λεγόταν, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν οκ από προδιαγραφές ενώ το HJC τις είχε.
Ενα όμορφο Jet της Dainese είχε προσφορά και το motocard στα 80-90? δεν θυμάμαι καλά.

peskandritsos
06/11/2008, 10:56
Αυτό που του πήρα απ΄το FC-Moto πήγε 79,95?+9,90 μεταφορικά. Είχε και κάποια φθηνότερα (γύρω στα 50-55) της maruzin/teguzin κάπως έτσι λεγόταν, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν οκ από προδιαγραφές ενώ το HJC τις είχε.
Ενα όμορφο Jet της Dainese είχε προσφορά και το motocard στα 80-90? δεν θυμάμαι καλά. Σ ευχαριστω πολυ...
ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ..!!!:beer:

byron
06/11/2008, 11:03
Σ ευχαριστω πολυ...
ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ..!!!:beer:

Ο δικός μου που είναι 5½ ξετρελλάθηκε με τις βεντούζες αυτιά-ουρά τίγρη που του έβαλα (με τις βεντούζες). Όλο καμάρι είναι στο σχολείο :lol:.
Καλά που τις πήρα όμως γιατί του έκαναν πλάκα με το κράνος οι συμμαθητές του στο νήπιο. Βλέπεις πηγαίνουν ξεκράνωτα :a31: και τελείως χύμα οπότε τους φαίνεται παράξενο...

peskandritsos
06/11/2008, 11:18
Ο δικός μου που είναι 5½ ξετρελλάθηκε με τις βεντούζες αυτιά-ουρά τίγρη που του έβαλα (με τις βεντούζες). Όλο καμάρι είναι στο σχολείο :lol:.
Καλά που τις πήρα όμως γιατί του έκαναν πλάκα με το κράνος οι συμμαθητές του στο νήπιο. Βλέπεις πηγαίνουν ξεκράνωτα :a31: και τελείως χύμα οπότε τους φαίνεται παράξενο... Τα εχω και γω στα υποψη αυτα αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι λιγο μεγαλος τωρα.
Αλλα δεν γ@μιετ@ι φτηνα ειναι και θα κανουμε και την πλακα μας.:D :D :D
Αλλωστε δεν ξαναγυρνανε σε αυτες τις ηλικιες.Ας τα χαρουμε οσο μπορουμε τωρα γιατι αργοτερα ουτε να μας φτυνουνε δεν θα θελουνε.:lol: :rotflmao:

zephyr1
06/11/2008, 11:24
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=69003

:wave2:

AntoD
06/11/2008, 11:38
Εγω αγορασα AGV μέγεθος 52!!!!
full face με 79 ευρω απο μιχαλακοπουλου-δημητρακοπουλο νομιζω,
με αεραγωγους κλπ πολυ καλο....

arxaios
06/11/2008, 13:34
Εχω πάρει το παιδικό full face της HJC από Colori, είναι μάλλον ακριβό 129 Ε αλλά πάρα πολύ καλό !!!
Ενα που είχα παλιότερα (αν θες μάρκα πμ) άνοιξε στα δυο πεφτοντας απο το γραφείο στο πάτωμα ....