PDA

View Full Version : neo melos!

geozibra
02/03/2005, 15:25
geia se oloys!!

me lene giorgo molis bika sto club...exw mia africa poly prosegmeni alla lew na tin ananewsw me ena aprilia caponard!
tha ithela ta sxolia k tin gnwmi apo motosikletistes poy pragmatika gnwrizoyn to sygekrimeno montelo...
eyxaristw kai kalos sas vrika !!!

geozibra
02/03/2005, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από geozibra
geia se oloys!!

me lene giorgo molis bika sto club...exw mia africa poly prosegmeni alla lew na tin ananewsw me ena aprilia caponard!
tha ithela ta sxolia k tin gnwmi apo motosikletistes poy pragmatika gnwrizoyn to sygekrimeno montelo...
eyxaristw kai kalos sas vrika !!!

9620

geozibra
02/03/2005, 15:48
fainetai oti den gnwrizeis tipota giayti tin mhxani...eimai trelos mixanovios kai fanatikos ypostiriktis twn japan...alla ayto to sygekrimeno einai allo pragma...eimoyn poly dispistos kai egw mexri poy ematha oti exei poly axiopisto moter ''mile'' aystriakos poli axiopistos,plaisio apo aloyminio,ilektrika japan, frena brembo, klp.klp...korifaia systatika....ola ayta ta gnwrizeis?

9622

Nik0s
02/03/2005, 15:52
Έχεις βάλει το ποστ σε δύο διαφορετικά φόρουμ κι έχουμε μπερδευτεί λιγάκι.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α....και κάτι άλλο.....

σε ποιον μιλάς ???

:lol: :lol: :lol:

:beer:

Μικρή Λουλού
02/03/2005, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
Έχεις βάλει το ποστ σε δύο διαφορετικά φόρουμ κι έχουμε μπερδευτεί λιγάκι.....

α....και κάτι άλλο.....

σε ποιον μιλάς ???

ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΕΤΟΣ ΦΩΤΟΣ...:lol: :lol: :lol:

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !!!:rotflmao: :rotflmao:

geozibra
02/03/2005, 16:01
san kainoyrgios paradexomai oti exw berdeytei ligo...alla tha to taktopoihsw...:wacko:

geozibra
02/03/2005, 16:03
aaa kai den milaw me kanenan sigekrimena...apla etsi... to onoma soy?

Nik0s
02/03/2005, 16:08
aaa kai den milaw me kanenan sigekrimena...apla etsi... to onoma soy?

Εεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: τώρα σε ποιον μιλάς πάλι ??? :lol: :lol:

Μάθημα 1: Για να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένο χρήστη κάνε παράθεση το μήνυμα του και όχι απλή απάντηση....

(μήπως να γίνω mod ?) :confused:

το δικό μου πάντως είναι Νίκος και είναι κρίμα να δώσεις την αφρικάνα σου όπως λέει και ο afro.... για Aprilia κιόλας !

Υπομονή και θα τα μάθεις όλα ! :beer:

geozibra
02/03/2005, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
Εεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: τώρα σε ποιον μιλάς πάλι ??? :lol: :lol:

Μάθημα 1: Για να αναφερθείς σε κάποιον συγκεκριμένο χρήστη κάνε παράθεση το μήνυμα του και όχι απλή απάντηση....

(μήπως να γίνω mod ?) :confused:

το δικό μου πάντως είναι Νίκος και είναι κρίμα να δώσεις την αφρικάνα σου όπως λέει και ο afro.... για Aprilia κιόλας !

Υπομονή και θα τα μάθεις όλα ! :beer:

ok katalava. eyxaristw..omws thelw na moy peis an eisai prokatelimenos me ta italika, h gnwrizeis to mhxanaki!

Nik0s
02/03/2005, 16:22
ok katalava. eyxaristw..omws thelw na moy peis an eisai prokatelimenos me ta italika, h gnwrizeis to mhxanaki!

Έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε για την ανάρτιση όπως και το μπροστινό του δεν θεωρείται από τα καλύτερα....

Επίσης γνωρίζω από πρώτο χέρι την ταλαιπωρία που θα φας στα συνεργεία...

Αλλά όλα αυτά είναι λόγια. Αν γουστάρεις το μηχανάκι πάρτο να το χαρείς και να μας πεις πως πάει ! :beer:

geozibra
02/03/2005, 16:23

epidh sxolaw tha dw to mynhma soy ayrio...geia soy nik....xarika...

ireneepi
05/03/2005, 14:12
Καλως μας ηρθες...!

periklisk
05/03/2005, 21:35
Καλώς ήρθες και καλές βόλτες......:beer:

SvsGreek
06/03/2005, 18:20
Καλα μιλαμε καθε λιγο καιρο διαβαζω κ μια αναληθη κ ανυποστατη αποψη...αυτος ειναι κ ο που αν κ ειμαι απτα πιο παλια μελη εχω τοοοοσα λιγα ποστ!

Λοιπον, το μηχανακι το εχει κολλητος 3μιση χρονια. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑς.
Ο αδερφος του εχει επισημο συνεργειο HONDA k εχουν δει παμπολλα Vaaradero k africa να βγαζουν ψιλολογια αλλα το CAPONORD δεν εχει κανει ΟΥΤΕ γκιχ.

Εχει απιστευτο πλαισιο-φρενα-κινητηρα ΚΑΙ αναρτησεις. Ειναι ετη φωτος μπροστα απο κατι βαρκες (ονοματα δεν λεμε) ασε που ειναι -18 κιλα!

Το εχω δει και οδηγησει σε στροφιλικι πηγαινοντας για Σερρες και ηταν ΤΡΕΝΟ.
Εγω προσωπικα αν κ φαν των SS επαθα πλακα με το μηχανακι! Κατι που ουτε κατα διανοια συνεβει με varadero-transalp-africa που εχω οδηγησει επισης.

Το μπροστινο του ΔΕΝ εχει ρυθμισεις και αυτο με χαλασε...γιατι καποιος πανω απο 90 κιλα θα εχει αλλες αναζητησεις απο εμενα που ειμαι 70. Το πισω μερος ηταν ΠΟΛΥΥ καλο. Σαν γκαζι χανει απτο varadero αλλα αυτο πιστευω λιγο μετραει σε τετοια μηχανακια.

Τα οργανα του ειναι πανεμορφα-ιδιως βραδυ με εναν μαγευτικο μπλε φωτισμο.
Βεβαια χανεις σε μεταπωληση αλλα παντα σε σχεση με varadero.

Το μηχανακι εχει ακομα κ παροχη ρευματος για κινητο κλπ!

Ελπιζω να βοηθησα κ μακαρι καθε φορα που καποιος γραφει "προβληματα και ΩΧΧΧΧ ιταλικα και ΩΧΧΧ συνεργεια" να δινει αποδειξεις κ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς.

KaTaNaS
06/03/2005, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Καλα μιλαμε καθε λιγο καιρο διαβαζω κ μια αναληθη κ ανυποστατη αποψη...αυτος ειναι κ ο που αν κ ειμαι απτα πιο παλια μελη εχω τοοοοσα λιγα ποστ!

Λοιπον, το μηχανακι το εχει κολλητος 3μιση χρονια. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑς.
Ο αδερφος του εχει επισημο συνεργειο HONDA k εχουν δει παμπολλα Vaaradero k africa να βγαζουν ψιλολογια αλλα το CAPONORD δεν εχει κανει ΟΥΤΕ γκιχ.

Εχει απιστευτο πλαισιο-φρενα-κινητηρα ΚΑΙ αναρτησεις. Ειναι ετη φωτος μπροστα απο κατι βαρκες (ονοματα δεν λεμε) ασε που ειναι -18 κιλα!

Το εχω δει και οδηγησει σε στροφιλικι πηγαινοντας για Σερρες και ηταν ΤΡΕΝΟ.
Εγω προσωπικα αν κ φαν των SS επαθα πλακα με το μηχανακι! Κατι που ουτε κατα διανοια συνεβει με varadero-transalp-africa που εχω οδηγησει επισης.

Το μπροστινο του ΔΕΝ εχει ρυθμισεις και αυτο με χαλασε...γιατι καποιος πανω απο 90 κιλα θα εχει αλλες αναζητησεις απο εμενα που ειμαι 70. Το πισω μερος ηταν ΠΟΛΥΥ καλο. Σαν γκαζι χανει απτο varadero αλλα αυτο πιστευω λιγο μετραει σε τετοια μηχανακια.

Τα οργανα του ειναι πανεμορφα-ιδιως βραδυ με εναν μαγευτικο μπλε φωτισμο.
Βεβαια χανεις σε μεταπωληση αλλα παντα σε σχεση με varadero.

Το μηχανακι εχει ακομα κ παροχη ρευματος για κινητο κλπ!

Ελπιζω να βοηθησα κ μακαρι καθε φορα που καποιος γραφει "προβληματα και ΩΧΧΧΧ ιταλικα και ΩΧΧΧ συνεργεια" να δινει αποδειξεις κ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς.

EUROPEAN RULEZZZZZZZZZZZZ xexexexexe

SvsGreek
06/03/2005, 20:23
Ειμαι japan all the way....κατι ducati δεν τα μπορω.

ΑΛΛΑ θελω οτι διαβαζω κ λεω να ειναι με αποδειξεις.

Thanx

geozibra
08/03/2005, 14:03
Γεια σου φιλε!!! ηταν πολυ χρησιμα κ ωραια αυτα που ειπες , αλλα σε ενα διαφωνω!...το οτι το varadero ειναι πιο γρηγορο δεν νομιζω.ισως στις χαμηλες να ειναι αλλα μετα πρεπει να ειναι πιο γρηγορο...ασε που σε κατεβασματα δεν μπορει να κανει οτι το καποναρντ γιατι θα θα το ψαχνουν σε κανενα χαντακι. ! παντος πλησιαζουν οι μερες που θα το εχω στα χερια μου και ΤΡΕΛΕΛΕΛΕΛΕΛΕ!! να εισαι καλα!!! τι οδειγεις?

9830

SvsGreek
08/03/2005, 21:30
Ennoousa oti se epitaxynseis to varadero einai pio grhgoro.

Pantos se ayta ta mhxanakia ligo paizoun rolo ta apolyta gazia...alla metraei h ais8hsh....kai to Caponord EXEI poly gamath ais8hsh.
Nai, stis strofes mh to rotas, to capo feygei metra k metra k metra mprosta...milame plaisio alum k psalidi alum k asta....-18 kila!!!

AAA na ksereis exei elafros pio 8oryvodh leitourgia se sxesh me to varadero...elafros...oxi tipota anhsyxitiko.

Ego exo ena zx636r opos vlepeis sthn photo tou profil mou alla se ena mhna perno GSXR 1000.

Dodok edessa
09/03/2005, 07:00
αψογος ο SvsGreek .
με κάλυψε!!!!

TO APRILIA ειναι κορυφή .Αν σου εκανε και εσενα κλίκ παρτο.Αιντε και ανέβα πρός τα πάνω να το δούμε !!!!!

RE KOUFALA SvsGreek GIATI DEN MPOREIS TA DUCATI ?????:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :winka:

9863

geozibra
09/03/2005, 08:18
εκτος τα κρατηματα στις στροφες,το CAPONARD εχει ενα συστημα στο κιβωτιο ταχυτητων που οταν κανεις κατεβασματα ειτε σε στροφες ειτε σε ευθεια δεν κλοτσαει το μηχανακι!!!! πατιναρει ελαφρως μεχρι να συνεργαστει σωστα με τον τροχο για να μην σε πεταξει...πατεντα της Απριλια....γιαυτο βλεπεις σε αγωνες ιδιας δυναμης μοτοσυκλετες και η απριλια ειναι μπροστα 2 γυρους απο αλλα.....

9864

geozibra
09/03/2005, 08:34
οχι μονο στην Eδεσσα θα φτασω DOK.....θα παω οπου δεν πηγα με την ΑFRΙΚΑ....Οσον αφορα τον sv greek ευχαριστω πολυ ρε φιλε με ανεβασες και με σιγουρεψες για την επιλογη μου στο Απριλια..... και τι δεν εχω ακουσει απο τους ασχετους για τη μηχαναρα αυτη.... την περιμενω απο μερα σε μερα.....ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.. ειμαι αρωστακι τι να κανω......

9867

geozibra
09/03/2005, 08:41
εκτος τα κρατηματα στις στροφες,το CAPONARD εχει ενα συστημα στο κιβωτιο ταχυτητων που οταν κανεις κατεβασματα ειτε σε στροφες ειτε σε ευθεια δεν κλοτσαει το μηχανακι!!!! πατιναρει ελαφρως μεχρι να συνεργαστει σωστα με τον τροχο για να μην σε πεταξει...πατεντα της Απριλια....γιαυτο βλεπεις σε αγωνες ιδιας δυναμης μοτοσυκλετες και η απριλια ειναι μπροστα 2 γυρους απο αλλα..... ευχομαι καλη αγορα για το gsxr 1000,δεν το γνωριζω το μηχανακι αλλα φανταζομαι!!!! το παιρνεις καινουργιο?

9868

Μικρή Λουλού
09/03/2005, 08:46
..... και τι δεν εχω ακουσει απο τους ασχετους για τη μηχαναρα αυτη.... την περιμενω απο μερα σε μερα.....ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ.. ειμαι αρωστακι τι να κανω...... [/B]

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..
ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΠΡΟΩΡΟΣ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ 6-7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ..

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ..

afrotwin
09/03/2005, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ..
ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΠΡΟΩΡΟΣ" ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ 6-7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ..

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ..

TI 6-7 RE EGO DEN KSERO POU VRISKOME PIA:rotflmao:
EXI GEMISI TO FORUM ME MONOLOGOUS TOU SEXPIR.. SIGNOMI TOU GOTZILA POS TON LENE GIA AFTO TO 8AVMASIO MIXANAKI TO CAPONORD POU TO SIMPA8OUSA KE TORA TO MISISA ME AFTA POU DIAVAZO

EXO KATALAVI DE OTI INE TOSO TELIO POU OUTE ODIGO DEN XRIAZETE PAI MONO TOU.....

ELEOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

sniper
09/03/2005, 08:55
εκτος τα κρατηματα στις στροφες,το CAPONARD εχει ενα συστημα στο κιβωτιο ταχυτητων που οταν κανεις κατεβασματα ειτε σε στροφες ειτε σε ευθεια δεν κλοτσαει το μηχανακι!!!! πατιναρει ελαφρως μεχρι να συνεργαστει σωστα με τον τροχο για να μην σε πεταξει...πατεντα της Απριλια....γιαυτο βλεπεις σε αγωνες ιδιας δυναμης μοτοσυκλετες και η απριλια ειναι μπροστα 2 γυρους απο αλλα..... ευχομαι καλη αγορα για το gsxr 1000,δεν το γνωριζω το μηχανακι αλλα φανταζομαι!!!! το παιρνεις καινουργιο?

Τι είπες τώρα; Πατέντα της Aprilia; Μπααααα; Αναφέρεσαι στον μονόδρομο συμπλέκτη (slipper - α ρε bbko :lol: - clutch); Το R&D της Aprilia είναι γνωστό για τις καινοτόμες λύσεις :lol: :lol: :lol:

2 γύρους μπροστά; τι λες τώρα; σε ποιούς αγώνες αναφέρεσαι; Σε όποιους αγώνες και να αναφέρεσαι θα πρέπει να γίνονται στην Fantasy Land :lol:

Avapxia
09/03/2005, 08:58
Parte mia allh apanthsh sthn erwthsh ON-OFF, an kai de ftanei Edessa kati tetoio, den exei arketa benzinadika sto dromo!

Kai xwma masaei, kai asfalto!
To ON-OFF pantws kollaei sto gkazi kai oxi sth xrhsh!
To empros freno einai gia tous xle-xle-des, O Roberts 0a katebaine to Lukabhto me tis pantes!

Yamaha TZ750
Telika to Diesel molunei h" de molunei thn atmosfaira??

9869

afrotwin
09/03/2005, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
Parte mia allh apanthsh sthn erwthsh ON-OFF, an kai de ftanei Edessa kati tetoio, den exei arketa benzinadika sto dromo!

Kai xwma masaei, kai asfalto!
To ON-OFF pantws kollaei sto gkazi kai oxi sth xrhsh!
To empros freno einai gia tous xle-xle-des, O Roberts 0a katebaine to Lukabhto me tis pantes!

Yamaha TZ750
Telika to Diesel molunei h" de molunei thn atmosfaira??

PANAGIA MOU:eyepop: :eyepop:
FLAT TRACK ME TZ750?
POSO TRELOS PREPI NA ISE?:rotflmao: :rotflmao:
KALA GOUSTARO NA TO DO AFTO....

Avapxia
10/03/2005, 17:36
Nomizw oti auto htan to montelo D pou e3elix0hke apo ton Kevin Cameron gia ton Kenny Roberts kai to ebale kai se flat track kai nikouse ki eku!
Prose3te to pisw freno, h dagkana einai h idia apo RD250/350

H Yamaha eixe faei ton Roberts na dokimasei kapoia nea frena me nees dagkanes pou pragmati htan 10 xronia mprosta.
O Roberts epemene oti afou douleuoun kai kanei th douleia mou tou me auta pou exei (stock apo RD350) de 0elei na dokimasei kati neo kai na xreiazetai na 3anama0ei na frenarei me nea frena.
Ta frena pantws ths Yamaha se XS750, RD400F kai alla pou dh0en htan anwtera twn RD250/350 nai men htan kala alla xalousan eukola. An 0umatai kaneis paliws ta takakia ths Yamaha tote me ta takounakia pou eixan gwnia san sfines kai o a3onas twn embolwn htan oxi 90' alla diagwnia me to disko.

Ta dixrona de kanoun par'olh th trela mas gia flat track. H olh epitaxunsh prepei an einai omalh kai grammikh kai apokrish tou gkaziou me leptomeria san xeirourgiko ergaleio eggefalou. Stis mikres pistes logo barous kai dunamhs ta Bultaco Astro htan kala. Oso megalwne h pista toso pisw emenan.

H Honda eide ki epa0e na ftasei ta Harley sto flat track kai to pan einai o odhgos ki oxi h texnologia.

geozibra
16/03/2005, 15:41
γεια σας φιλοι...

επιτελους εχω στα χερια μου το Caponard...!

σαν πρωτη αισθηση....εχω συγκλονιστει πραγματικα!!!
αλλο πραμα παιδια...στριβει σαν στριταδικο καταπινει τα χιλιομετρα για πλακα, ειναι κουκλα !!!
επισυναπτω φοτο...δεν ειναι η ιδια,αλλα εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα!!! ρωτηστε οτι θελετε ή καθε συμβουλη καλοδεχουμενη...

10235

afrotwin
16/03/2005, 15:47
γεια σας φιλοι...

ρωτηστε οτι θελετε

mporo na plirono tous logariasmous tou kinitou ston fourno?

Nik0s
16/03/2005, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
mporo na plirono tous logariasmous tou kinitou ston fourno?

:wave2: :beer: :wave2:

OldMan
16/03/2005, 16:03
..επιτελους εχω στα χερια μου το Caponard...!

...στριβει σαν στριταδικο...

:confused: :confused: :confused:

Γιατί εσύ σαν ΤΙ το αγόρασες ???

:wave2: :beer: :wave2:

Καλοτάξιδο!!!!!

:wave2: :wave2: :wave2:

bartlal
16/03/2005, 17:12
geozibra, an kai eimai afrikanakias (kai malista twin, giati exw DYO africa... den kanw plaka :p ) , apo ta symfrazomena twn sumforoumitwn den exw kanena logo na amfivallw. kati parapanw xeroun. alla exw mia TERASTIA enstash: se poia perioxh meneis? exeis tsekarei pou 8a to phgaineis gia service? perimenw apanthsh. voh8eia: prin apanthseis, rwta kanena pou na EXEI xanapaei se opoio synergeio mou peis + tis entypwseis tou apo auto.

filika,

wolfman13
16/03/2005, 18:49
καλως μας ηρθες!!!μα και εσυ θα παρατησεις τη μαμα honda πληθενουν η απιστη μου αρεσει!!!!

geozibra
17/03/2005, 12:10
bartlal , Tο caponord το αγορασα απο τον Μπολασικη ο οποιος ειναι εξουσιοδοτημενο συνεργειο aprilia, και πωλησης...

http://www.bolasikis.gr/BIGframe/BIGFramesMainFirstPage.htm

η συναλαγη και η εξυπηρετηση που ειχα απο τον ιδιο ηταν σπανια εμπειρια..το ατομο ειναι πολυ σοβαρο και αξιοπιστο...

οι μηχανικοι του,επειδη μηλησαμε κ τους ειδα πως δουλευουν, και η κατασταση του συνεργειου και ο εξοπλισμος του ηταν αψογοι!!

ομως επειδη μενω αργυρουπολη, εχω ακουσει,οτι υπαρχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο αποκλειστικα gia Aprilia στον αλιμο, στην λεωφορο αλιμου 100 μετρα αφου στριψεις απο βουλιαγμενης.

10287

bartlal
17/03/2005, 12:19
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα να προλαβω για να αποφυγεις. ο τυπος ειναι Επιεικέστατα (!!!) απαραδεκτος. αν υπαρχει εδω μεσα και αλλος χρηστης που εχει νταραβεριστει με τον συγκεκριμενο, ας ποσταρει γνωμη του. με λιγα λογια, ΜΑΚΡΥΑ απο αυτον. να φανταστεις υπαρχουν ατομα που ενω γουσταραν την aprilia τους, επειδη δεν μπορουσαν να εξυπηρετηθουν, πουλησαν την μηχανη τους... παιζει ενας αλλος (σιγουρα) καλυτερος στον καρεα ή υμηττο. αν ειναι , θα ρωτησω να μαθω. ..

geozibra
17/03/2005, 12:28
Κατσε ρε bartalako filarako...εμενα μου ξηγηθηκε πρωτα ο τυπος, και η αντιμετωπιση που ειχε κ σε αλλους πελατες,οπως τον εβλεπα,ηταν πολυ καλη.... αν εχεις καποιο συγκεκριμενο στοιχειο....μιλα!! καλο θα μας κανεις για να προσεχουμε....

εμενα παντως για το Καπονορντ μου εδωσε 12 μηνες γραπτη εγγυηση....

bartlal
17/03/2005, 12:32
1.000.000 συγνωμες, δεν εννοουσα το μαγαζι που το αγορασες, ισα ισα που εχει καλο ονομα. εγω μιλαω για τον "συνεργειά" στην αλιμου.
ξανα 1.000.000 συγνωμες, κερασι μπυρα? :beer: :beer: :wave2:

Spike
geozibra , kalotaxido , kala xiliometra asfali kai orthia kai .... perastika....

geozibra
.....γιατι υπαρχουν περιπτωσεις κ περιπτωσεις.....αν σε εμενα παραδειγμα,που μου εχει δωσει 12 μηνες εγγυηση, αφησω το μηχανακι χωρις λαδια κ μετα του το παω κολλημενο...δεν θα φταιει αυτος.......ετσι !

x-rider
17/03/2005, 12:36
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

Νομιζω οτι εκανες καλη επιλογη, γενικα απο οτι εχω

ακουσει και εγω μιλαω.

:sun: :beer: :sun:

geozibra
17/03/2005, 12:40
καλα....αυτος στον αλιμο ειναι λιγο πειραγμενος στο κεφαλι, σαν χαρακτηρας ομως απο οτι ακουσα,και οχι ως μηχανικος....δεν τον ξερω πρωσωπικα,το μονο που μηλησαμε τηλεφωνικως,και τον ρωτησα αν ειχε κανενα καπο για πουλημα...μου ειπε οτι εχει κ θα μου τηλ.....ακομα περιμενω......
καλα που μου το ειπες bartal,να εχω το νου μου....

geozibra
17/03/2005, 12:43
ευχαριστω απαντες για τα καλα λογια τους, και που με ανεβαζεται ακομα περισσοτερο για την επιλογη κ τη χαρα που εχω....

να ειστε καλα παιδια, και εδω θα ειμαστε, να λεμε τα καλα και τα στραβα, και μεσα απο την συζητηση να βγαινει κατι καλο και να αποφευγουμε παγιδες...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

10296

bartlal
17/03/2005, 12:48
:) :) :) περα απο το οτι μπορεις να ρωτησεις στα μερη μας (silvertown) για τον εν λογω "κυριο", πηγαινε 1 βολτα απο εκει, και θα καταλαβεις.....
οι μηχανικοι του φευγουν, αλλα ακριβως επειδη ειναι aprilia service εκει, και δεν υπαρχει στα νοτια προαστεια αλλο (πλην αυτου που σου χρωσταω, και 1 ακομα στην αμφιθεας) το εκμεταλλευεται και σκιζει λώκους φλωμωνει στην λακαμία....
και ειναι κριμα να στραβωσεις πριν αρχισεις με την μηχανη εξ αιτιας του...
τελικα, δεν μου απαντησες στο πμ μου, ησουν χθες εκει που σου εγραψα?
:beer: :beer: :beer: :beer:

repsol
17/03/2005, 14:13
Παιδια γεια σας, ειμαι νεο μελος απο τη Κυπρο.
Μολις χθες πηρα τη καινουργια μου μηχανη και ειμαι πολυ ανεβασμενος.
Σας βαζω και φωτο απο την στιγμη της παραλαβης του repsol μου απο τη HONDA Κυπρου. Αν θελει κανεις μπορει να στειλει μυνημα η mail οποτε γουσταρει. Τα λεμε Νικος.

10306

idi
17/03/2005, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από repsol
Παιδια γεια σας, ειμαι νεο μελος απο τη Κυπρο.
Μολις χθες πηρα τη καινουργια μου μηχανη και ειμαι πολυ ανεβασμενος.
Σας βαζω και φωτο απο την στιγμη της παραλαβης του repsol μου απο τη HONDA Κυπρου. Αν θελει κανεις μπορει να στειλει μυνημα η mail οποτε γουσταρει. Τα λεμε Νικος.

γεια σου φιλε!

ωραιο το εργαλειο ... αν δεν ηταν και Honda.... :smilea:

καλα χλμ να εχεις

:wave2:

melsaltas
17/03/2005, 14:23
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ POST ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

repsol
17/03/2005, 14:27
ρε guys thanks.

ασχετο με μηχανες. ειμουνα ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ το 1994-2000.

εχω να ανεβω Ελλαδα 5 χρονια, και μου λενε ολοι οι κολλητοι οτι εχει αλλαξει πολυ, ειδηκα η Αθηνα.

εσεις απο που ειστε;

melsaltas
17/03/2005, 14:30
ασχετο με μηχανες. ειμουνα ΑΣΕΤΕΜ-ΣΕΛΕΤΕ το 1994-2000.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ?
ΤΟ 94 ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!

repsol
17/03/2005, 14:32
ηλεκτρονικος ειμουνα και εμενα εστια.
ειχα τοτε μαζι μου ενα HONDA MAGNA 750 μαυρο.

melsaltas
17/03/2005, 14:35
ΕΝΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΗΞΕΡΑ.
ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΑΛΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
ΓΑΜΩΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΜΟΤΟ KAWASAKI BALIUS.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ BANDIT.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.
ΜΕΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!

repsol
17/03/2005, 14:39
εκανα πολυ παρεα με τον Μπιρδα απο σαλονικη, τον Δροσοπουλο απο Κρητη, και τις κοπελιες την Ελενη και την Ποπη. Αυτοι ολοι ηταν του 93.
απο που εισαι και τι ειδηκοτητα εισουνα;

melsaltas
17/03/2005, 14:42
ΗΛ/ΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΗΒΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ BASKET ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ MASKOT MAΣ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ?
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ!

melsaltas
17/03/2005, 14:42
ΚΑΙ Ο GST ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΕΤΙΑΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

repsol
17/03/2005, 14:44
για τον χοντρο τον ποντιο λες σιγουρα.
τεραστιο ζωο ητανε.

melsaltas
17/03/2005, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από repsol
για τον χοντρο τον ποντιο λες σιγουρα.