View Full Version : Τι ηταν τουτο??
Steve_athens
08/11/2008, 13:55
Μολις γυρισα απο την πρωτη εκθεση μεταχειρισμενης μοτοσυκλετας και μπορω να πω οτι ηταν τρελη απογοητευση!!εκτος απο 2 RC8 κ Superdukeδεν υπηρχε τπτ αλλο της προκοπης!θα ανεβασω συντομα κ φωτο...
Steve_athens
08/11/2008, 14:00
Αυτη ηταν ολη η εκθεση...
147576
Steve_athens
08/11/2008, 14:03
Ευτυχως υπηρχαν κ τα παιδια απο το kawasaki bikers κ πηγαμε για καφε μετα να ξεχασουμε το ξενερωμα που φαγαμε...
147578
Καλα εχω μεινει μλκς:eyepop: :eyepop: Δεν γινεται τετοιο πραγμα...
bentouza
08/11/2008, 14:10
ολη η εκθεση ηταν αυτο το φορτηγο;;;;;;;:eyepop:
δεν ειμαστε καλα..
Steve_athens
08/11/2008, 14:20
Να δεις τι σοκ παθαμε οταν φτασαμε!λεω δεν μπορει και καπου αλλου θα ειναι κρυμμενα τα υπολοιπα :bigcry:
DimChios
08/11/2008, 14:21
Παλι καλα που δεν ξυπνησα να παω...
:rolleyes:
Lilith_tzw
08/11/2008, 14:22
πληρωσατε για αυτο????:sick:
Steve_athens
08/11/2008, 14:25
Δωρεαν ηταν αλλα εγω θελω αποζημιωση για ψυχικη οδυνη για βενζινες κ για τα διοδια:eek:
ελεος ρε και ειχαμε χαρει λεμε να και κατι καλο...ποιος θα περιμενε τετοια οργανωση?
:confused: πιο πολλά μηχανάκια θα βρεις παρκαρισμένα έξω απο τα goodies.. :lol:
πεστα ρε steve:bigcry: (αυτος με το μαυρο ninja ειμαι)
αγαπες η εκθεση ειναι πολυ χειροτερη απ οσο φενεται στις φοτο:cry:
θελω τις βενζινες και τα διοδια μου πισω:mad:
Σοβαρά τώρα.. είναι μόνο οι μηχανές που βλέπουμε στις φωτογραφίες??:confused: Σύνολο 15?? :confused: :sick:
Steve_athens
08/11/2008, 15:43
τι 15?στο παρκινγκ ειχε πιο πολλες μηχανες :eyepop: pulse το γραψες και στο kawasaki bikers?(ευτυχως πηγαμε για καφε και περασαμε καλα γιατι με την πικρα που φαγαμε απο την εκθεση...)
Bavarian
08/11/2008, 15:52
Ολα ήταν όπως τα είπαν τα παιδιά πιο πάνω.Κρίμα και γιατί ?:evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Σοβαρά τώρα.. είναι μόνο οι μηχανές που βλέπουμε στις φωτογραφίες??:confused: Σύνολο 15?? :confused: :sick:
καπου 20-25 ηταν.και το εννοω
5-6 σκουτερ, 2 γουρουνες, 1 ζχ10 05', 3 μηχανες τυπου V-MAX, και καμια 12αδα μπλε αγωνιστικα μοταρντοχοματινα ιδια μαρκα.το "μπλε" επισης το εννοω.
τα παρκαρισμενα ηταν περισσοτερα και πιο ενδιαφερων ΕΝΝΟΕΙΤΕ,αν σκεφτεις οτι δυο που ξερω τα πουλαγανε κιολας:lol:
το ξερω σου ακουγεται απιστευτο αλλα δε ξερω πως να σε πεισω.παντως μη πας και ας μη με πιστεψεις ποτε δε πειραζει:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
τι 15?στο παρκινγκ ειχε πιο πολλες μηχανες :eyepop: pulse το γραψες και στο kawasaki bikers?(ευτυχως πηγαμε για καφε και περασαμε καλα γιατι με την πικρα που φαγαμε απο την εκθεση...)
ναι το εγραψα σιγα μη τη χαριζα στους ξεφτιλες.
ρε εδω οι αλητες γραφανε οτι θα εχει συν τις αλλης αξεσουαρ,καφε,και μουσικο event:eyepop: :cry:
αν ειναι δυνατων!!!
παλι καλα που ηπιαμε τη φραπεδια. (4,30 ευρωπαιοι αλλα το προσπερασα γιατι δε συγκρινεται με τη φρικη της "εκθεσης")
να ξαναοργανωσουμε καμια φραπεδια.θα σου στειλω ΠΜ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από pulse
καπου 20-25 ηταν.και το εννοω
5-6 σκουτερ, 2 γουρουνες, 1 ζχ10 05', 3 μηχανες τυπου V-MAX, και καμια 12αδα μπλε αγωνιστικα μοταρντοχοματινα ιδια μαρκα.το "μπλε" επισης το εννοω.
τα παρκαρισμενα ηταν περισσοτερα και πιο ενδιαφερων ΕΝΝΟΕΙΤΕ,αν σκεφτεις οτι δυο που ξερω τα πουλαγανε κιολας:lol:
το ξερω σου ακουγεται απιστευτο αλλα δε ξερω πως να σε πεισω.παντως μη πας και ας μη με πιστεψεις ποτε δε πειραζει:smokin:
Κρήτη είμαι.. φαντάζεσαι να πλήρωνα και εισητήρια για αυτήν την.. :lol: Το αστείο είναι ότι όταν είχα δει την ανακοίνωση είχα σκεφτεί.. κοίτα να δεις.. ωραία πράγματα.. και εμάς εδώ κάτω μας έχουν χεσμένους..:lol:
Μην ανυσηχεις φιλε μου, Οι διοργανωτες στην Κρητη μας εχουν ουτως η αλλως χεσμενους, Περα απο το moto moto και τον Καπετανακη που με το δικιο τους μας τα παιρνουν σε εισοδους και αξεσουαρ εχεις δει καποια αλλη αξιολογη κινηση ? Δε λεω, 1000 φορες καλυτερα απο την ξενερα της διοργανωσης (και καλα) που πηγαν και τα διοδια που αδικως πληρωσαν τα παιδια:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Μην ανυσηχεις φιλε μου, Οι διοργανωτες στην Κρητη μας εχουν ουτως η αλλως χεσμενους, Περα απο το moto moto και τον Καπετανακη που με το δικιο τους μας τα παιρνουν σε εισοδους και αξεσουαρ εχεις δει καποια αλλη αξιολογη κινηση ? Δε λεω, 1000 φορες καλυτερα απο την ξενερα της διοργανωσης (και καλα) που πηγαν και τα διοδια που αδικως πληρωσαν τα παιδια:mad:
moto moto? εκείνος που πουλάει κράνη αλλά πηγαίνει παντού ξεκράνωτος?? :rolleyes:
Παζαρι μεταχειρισμενων θα ειχε λογο επιτυχιας μονο αν καλυπτε τον ορο των λεξεων.
Οταν το ακουσα νομιζα οτι θα πηγαινε ο καθενας και θα πουλαγε το μηχανακι του, ειχα σκοπο να παω και εγω,οταν εμαθα οτι ειναι μονο του 0-300 ,απογοητευτηκα.
moto moto? εκείνος που πουλάει κράνη αλλά πηγαίνει παντού ξεκράνωτος??
Ααααυτος! Ξερεις , ο κοκκαλιαααρης ο μακρυμαααλλης, το αφεντικο ρε παιδι μου που δεν φοραει κρανος για να φτασουν για ολους μας:lol: :lol: :lol:
Tomahawk
08/11/2008, 20:30
Άκυρο το θέμα, τώρα είδα πως με πρόλαβαν!
(Δεν είχε κατατοπιστικό τίτλο...!)
H έκθεση μεταχειρισμένης μοτοσυκλέττας στην Εθνική Οδό τουλάχιστον σήμερα
ήταν χάλια...
Δεν είδα καθόλου κόσμο ούτε ιδιώτες με μοτό για πούλημα...
Μετάνιωσα που πήγα αλλά τουλάχιστον οδήγησα ένα μοντέλο KTM από
τη σχολή California Superbike Driving School
ρε εδω οι αλητες γραφανε οτι θα εχει συν τις αλλης αξεσουαρ,καφε,και μουσικο event:eyepop: :cry:
αν ειναι δυνατων!!!
mousiko event !!! xaxax :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: eliwsa
siga mhn efernan kai thn Madonna.......... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ααααυτος! Ξερεις , ο κοκκαλιαααρης ο μακρυμαααλλης, το αφεντικο ρε παιδι μου που δεν φοραει κρανος για να φτασουν για ολους μας:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Bavarian
08/11/2008, 22:12
ναι το εγραψα σιγα μη τη χαριζα στους ξεφτιλες.
αν ειναι δυνατων!!!
παλι καλα που ηπιαμε τη φραπεδια. (4,30 ευρωπαιοι αλλα το προσπερασα γιατι δε συγκρινεται με τη φρικη της "εκθεσης")
να ξαναοργανωσουμε καμια φραπεδια.θα σου στειλω ΠΜ;)
Τι σκάνδαλα,Μονή Βατοπαιδίου,Siemens και μαλακίες ? Αυτό που είδα σήμερα το πρωί ήταν η μεγαλύτερη μούφα της πενταετίας λέμε :lol: :rotflmao:
Steve_athens
08/11/2008, 23:41
Εννοειται pulse μεσα ειμαι(ηταν το κρουασανακι με γαλλικη συνταγη που συνοδευε το καφε-τρελες ευρωπαικες προδιαγραφες ο μπουρναζιοτικος καφες:rotflmao: ).
Zephyr1 μακαρι να ηταν ετσι και θα ειχε τρελη επιτυχια σαν event!