View Full Version : σωστη επιλογη μοτοσυκλετας
geogreekmotoman
09/11/2008, 17:14
Καλησπέρα σε όλους τους κολλημένους με την ιδέα των μοτοσυκλετών...Μόλις πήρα την άδεια οδήγησης στα χέρια μου μαζί με ένα δανειάκι των 5.000 ευρώ και είμαι έτοιμος να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή που τόσο καιρό λαχταρούσα...Επειδή όμως δεν θέλω να κάνω μακακία... στην κατηγορία των on-off μοτοσυκλετών ποια θα μου προτείνατε??
Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας εκ των προτέρων...:alien:
Πάρε το KLE να μάθεις και μετά όταν εξοικειωθείς πας για το Strom :beer: :wave2:
geogreekmotoman
09/11/2008, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Πάρε το KLE να μάθεις και μετά όταν εξοικειωθείς πας για το Strom :beer: :wave2:
σε ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια σου.Να σου πω την αληθεια σε kle έμαθα να οδηγάω, είμαι ευχαριστημένος αλλά απλά δεν έχω την δυνατότητα σύκρισης εώς τώρα γιατί δεν έχω ανέβει σε άλλο.. το μοντέλο του 2005 μου αρέσει πιο πολύ και από άποψη αισθητικής με τις αλλαγές που έχει τουλάχιστον εξωτερικά...:alien:
kαλησπερα
δεν διευκρινισες αν ενδιαφερεσαι μονο για καινουργια η και για μεταχειρισμενη.δοκιμασε και το honda transalp ειναι αξιοπιστο,ευκολοδηγητο και με καλη γεωμετρια.μονο που εχει αρκετο ογκο να ξερεις και βαρος
φιλικα
γιαννης
Αρχικά δημιουργήθηκε από geogreekmotoman
Καλησπέρα σε όλους τους κολλημένους με την ιδέα των μοτοσυκλετών...Μόλις πήρα την άδεια οδήγησης στα χέρια μου μαζί με ένα δανειάκι των 5.000 ευρώ και είμαι έτοιμος να αγοράσω την πρώτη μου μηχανή που τόσο καιρό λαχταρούσα...Επειδή όμως δεν θέλω να κάνω μακακία... στην κατηγορία των on-off μοτοσυκλετών ποια θα μου προτείνατε??
Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας εκ των προτέρων...:alien:
Βρες ένα BMW F 650 Gs, το προηγούμενο μοντέλο, να κάνεις την δουλειά σου σαν άνθρωπος και άστα stromατα και τα παπλώματα στην ησυχία τους...Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι για μετάχειρο.
geogreekmotoman
09/11/2008, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
kαλησπερα
δεν διευκρινισες αν ενδιαφερεσαι μονο για καινουργια η και για μεταχειρισμενη.δοκιμασε και το honda transalp ειναι αξιοπιστο,ευκολοδηγητο και με καλη γεωμετρια.μονο που εχει αρκετο ογκο να ξερεις και βαρος
φιλικα
γιαννης
καλησπερα Γιανναρε.Για μεταχειρισμένο συζητάω μιας και θα είναι το πρώτο..Αφού εξικοιωθώ αρκετά τότε θα πάμε και για καινούργιο
αν ειναι ετσι,με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις ανετα μια transalp 650 του 2003 και μετα.να υπολογιζεις περι τα 195-196 κιλα βαρος.απο κει και επειτα παιζουν πολλα,ακομα και το kawasaki versus βρισκεις πυ ειναι πολυ καλη επιλογη,οχι με πολλες δυνατοτητες ομως εκτος δρομου.τα αλλα ειναι πιο Off
F650GS 2004-2007
ευκολοδήγητο, συγχωρεί, λίγο πιο ελαφρύ απ' το transalp.
καλές βόλτες :wave2:
XJR_Billy
10/11/2008, 07:48
Φίλε μου, σκέψου και το ΧΤ660R, που και φτηνό βρίσκεις, και τα πάντα κάνεις, και είναι και ευκολοοδήγητο. Αν σκεφτείς ότι με 5900 το παίρνεις και καινούργιο...
Τα κιλά δεν θα σε τρομάξουν, αξιοπιστία αποδεδειγμένη, και είναι και Yamaha:winka:
Καλή επιλογή (αν και ότι πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει):lol: :beer:
Desperado
10/11/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε μου, σκέψου και το ΧΤ660R, που και φτηνό βρίσκεις, και τα πάντα κάνεις, και είναι και ευκολοοδήγητο. Αν σκεφτείς ότι με 5900 το παίρνεις και καινούργιο...
Τα κιλά δεν θα σε τρομάξουν, αξιοπιστία αποδεδειγμένη, και είναι και Yamaha:winka:
Καλή επιλογή (αν και ότι πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου αρέσει):lol: :beer:
Συμφωνώ με τον φίλο
παρε βστρομ,,και δεν θα χασεις
εχει και πολλα XT660R με 3700-4500 μτχσμενα...που ειναι Good value for money..
και ειναι ALL WEATHER -ALL TERRAIN
geogreekmotoman
10/11/2008, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχει και πολλα XT660R με 3700-4500 μτχσμενα...που ειναι Good value for money..
και ειναι ALL WEATHER -ALL TERRAIN
έχεις δικιο φιλε μου.και πιο πανω κατι παληκαρια το ιδιο μου προτειναν και απο οτι το βλεπω πρεπει να ειναι πιο ευκολοδηγητο απο το KLE κα εννοειτε πιο αξιοπιστο αφου ειναι και YAMAHA...τωρα βεβαια στο γκαζι του υποθετω οτι θα ειναι πιο νευρο...σε θεμα εμφανισης απλα δεν παιζεται...:alien:
διαλεξε --->
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?ca=&ma=270&va=&bpr=3000&tpr=5000&so=dm&bre=2004&tre=2009&rg=&ben=650&ten=&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&cr=&hi=&ag=&fu=&co=
devil's animal
10/11/2008, 19:21
κανε test ride...
γιατι απο το πληκτρολογιο, δεν θα καταλαβεις αισθηση.
μπορει
να κουμπωσεις καλυτερα πανω στο versys.
να σε τρομαξει το γκαζι του ΧΤ
να σε πορωνει το strom
να σου αρεσει το transalp
και να μην σου φτανουν τα λεφτα για προστατευτικο εξοπλισμο...
καλα ψωνια.
:wave2:
geogreekmotoman
10/11/2008, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κανε test ride...
γιατι απο το πληκτρολογιο, δεν θα καταλαβεις αισθηση.
μπορει
να κουμπωσεις καλυτερα πανω στο versys.
να σε τρομαξει το γκαζι του ΧΤ
να σε πορωνει το strom
να σου αρεσει το transalp
και να μην σου φτανουν τα λεφτα για προστατευτικο εξοπλισμο...
καλα ψωνια.
:wave2:
αυτο που ειπες φιλε μου απλα μου ακουγεται σοφο...