View Full Version : sumvoules gia treles endurovoltes
geia xara paidia,
katarxas eimai kainourios sto forum kai sxetika kainourios sto a8lima
odhgw ena wr200 edw kai kana xrono kai to teleutaio 4-5 mino arxisa na asxoloume pio sovara me to vouno,pigainw tin edomada toulaxiston 2 fores,
to mono pou xreisimopoiw einai krano kai gualia,
asxoloume pio polu me voltes sto vouno,eksereuni monopatiwn,anevasma lofwn kai kana petagmataki :hypnotize .
8a ithela katarxas na me sumvoulepsete ti 8a eprepe na parw na foresw gia arxi san prostateftika,epeidi opos katalavate dn paizoun kai polla fragga kai dn mporw na ta parw ola mazi,opote 8elw na ta parw siga siga,
euxaristo prokatavolika.:wave2:
κατα αρχην καλωσηρθες
Κατα την γνωμη και οπως θα σου πουνε και οι πιο πολλοι μην βγεις καθολου χωρις στολη...
Περιμενω ενα μηνα στολη απο την αμερικη και δεν εχω βγει παρα μονο μια φορα και αυτη με δανεικη
Παρε ολα τα πραγματα για την ασφαλεια σου και μετα μην ξαναγυρνας σπιτι(λεμεεε τωρα)
Κατα αρχην χρειαζεσαι κρανος,μασκα,θωρακα,μποτες,επιγονατιδες και επιαγκονιδες αν ο θωρακας δεν ειναι ο πλεχτος που πιανει ολο τον σωμα σου(μεχρι την μεση)και αν δεν ειναι ετσι ο θωρακας ισως και ζωνη αλλα θα στα πουνε καλυτερα και τα παιδια που εχουν μεγαλυτερη πειρα
Να συμπληρωσω οτι παντα πρεπει να βγαινεις με τουλαχιστον ακομα ενα ατομο μαζι γτ στο βουνο μπορει να συμβουν τα παντα!
fantacid
09/11/2008, 21:23
παρε τα "σκληρα" προστατευτικα για αρχη...
ψαξε ενα θρεντ που ειναι σαν μπαζαρ για το χωμα,
πολλα χαριζονται εκει μεσα,
για αρχη ειναι οτι πρεπει!
sorry kiolas pou rotaw mias kai dn gnwrizw polla kai oxi toso kala agglika(kai as exw lower):alien: ti einai to thread file mou ????
fantacid
09/11/2008, 21:49
θεμα
nai re file ,
epsaksa. to mono pou vrika einai ena kranos(epeidi to diko mou einai kai moufa)
esteila to minima alla to palikari dn m apantise,
alla to skeftome apo tin arxi na eksoplistw,
toso kairo dn to ekana gia to eixa dei alliws,pigaina mono gia volta kai oxi gia tipota to trelo,
opote lew,ti na parw prostateutika kai mpotes,afou erxome mono gia na tin arazw se kana kioski panw sta vouna,
alla tous teleutaious 4 mines apofasisa na asxoli8w pio sovara kai apofasisa na arxisw me mpotes,epikalamides,epigonatides kai me ena kalutero kranaki(to diko mou einai caber kai to pira 40 eurw :yuck: diladi einai polu moufa i fasi)
me pianeis pistevw.
esu otan eipes gia ta ton varu eksoplismo ti ennouses?
λογικα αυτα ολα που ανεφερα εγω παραπανω...
και ο θωρακας ειναι πολυ σημαντικος ομως φιλε και εχω δει και αρκετα φθηνους οποτε σκεψου ποσο αξιζεις εσυ και πραξε αναλογα:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από map037
nai re file ,
epsaksa. to mono pou vrika einai ena kranos(epeidi to diko mou einai kai moufa)
esteila to minima alla to palikari dn m apantise,
alla to skeftome apo tin arxi na eksoplistw,
toso kairo dn to ekana gia to eixa dei alliws,pigaina mono gia volta kai oxi gia tipota to trelo,
opote lew,ti na parw prostateutika kai mpotes,afou erxome mono gia na tin arazw se kana kioski panw sta vouna,
alla tous teleutaious 4 mines apofasisa na asxoli8w pio sovara kai apofasisa na arxisw me mpotes,epikalamides,epigonatides kai me ena kalutero kranaki(to diko mou einai caber kai to pira 40 eurw :yuck: diladi einai polu moufa i fasi)
me pianeis pistevw.
esu otan eipes gia ta ton varu eksoplismo ti ennouses?
εχεις π.μ
ton plastiko les oti einai f8inos. giati o allos pou einai san mpoufan pou exei ta panta panw prepei na kanei kamposa.
ti? na min parw mpotes gia arxi ???
se rotaw giati ekana kati petagmata pou mou gamisan ta podia.
ton plastiko les oti einai f8inos. giati o allos pou einai san mpoufan pou exei ta panta panw prepei na kanei kamposa.
ti? na min parw mpotes gia arxi ???
se rotaw giati ekana kati petagmata pou mou gamisan ta podia.
αυτα που σου εστειλα σε ενδιαφερουν ειμαι και θεσσαλονικη μπορω να στα φερω να τα δεις απο κοντα
sorry pou rotaw!
alla pos to vlepw auto to pm,
eimai kai asxetos oxi tipota allo:beer:
sorry pou rotaw!
πας στο π.δ μελους και επανω δεξια
sorry pou rotaw!
αλλα αν δεν το βρεις απλα το κρανακι εκιενο το εδωσα αλλα εχω επιγονατιδες αφορετες της six six one και κρανακι ουτε χρονο δεν το εχω 100 ευρω μαζι θα σου δωσω δωρο ζωνη για τη μεση και γαντακια και σου μενουν λιγα πραματα .ειμαι απο θεσσαλονικη αν σε ενδιαφερει βρισκομαστε και τα βλεπεις