View Full Version : Μια και βρισκομαι στην Κρήτη
kokomilko
10/11/2008, 15:31
Για πείτε μου το μυστικό ρε παληκάρια.:beer:
Μια που βρέθηκα στην Κρήτη, ποια μέρη να δω; :confused: (εκτός απ τα Ζωνιανά):smokin:
Τι να καταγράψω? :eyepop:
Ζω για να διαβάσω τις προτάσεις σας;)
Άντε. Καλη συνέχεια σε ότι κάνετε και...
... ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΣΑΣ...:sun:
Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη που μπορείς να επισκεφθείς, ανάλογα με το που βρίσκεσαι και ανάλογα με το τύπο μηχανής που έχεις.
Δώσε μερικές πληροφορίες & θα σου πούμε.
:wave2:
kokomilko
10/11/2008, 15:35
Βρισκομαι Χανιά και εχω BMW f650 funduro
ποια άλλη πληροφορία χρειάζεσε;
Λοιπόν.
1. Κάνε μια βόλτα προς Βάμο.
2. Ανέβα οροπέδιο Ομαλού.
3. Κατέβα Παλιόχωρα & από εκεί μέσω ενός χωματόδρομου 12 χιλιομέτρων πήγαινε Ελαφονήσι. Από εκεί συνέχισε βόρεια προς Φαλάσσαρνα.
4. Κάνε μια βόλτα προς το Θέρισσο & πέριξ.
Αυτά εν τάχει και μόνο για το νομό Χανίων. Είναι αρκετά τα χιλιόμετρα που μόλις σου είπα.
Φρόντισε να έχεις ζεστά ρούχα ιδίως όταν πας Ομαλό.
:wave2:
kokomilko
10/11/2008, 15:46
Είσαι ωραίος αρχηγέ μου σ' ευχαριστώ πολύ.Αν τελειώσο μ' αυτά που πρότεινες κι έχω χρόνο, θα περάσω κι από Ηράκλειο για καφέ :beer: και νέες οδηγίες;)
Λεωνίδας
11/11/2008, 08:33
Πλουμοσήφης
Πολύφημος
Ρωξάνη
Μετερίζι
Τζιτζιφιά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
11/11/2008, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ρωξάνη
Ε αλητήριε..:lol: :lol:
Φίλε μου να μην ξεχάσεις να πας μια βόλτα απ'το Θέρισσο, ούτε 30 λεπτά από τα Χανιά αλλά θα γευτείς τη φύση τόσο που θα νομίζεις ότι ταξίδεψες περισσότερο ! Μετά μη γυρίσεις απ'τον ίδιο δρόμο, συνέχισε προς τα πάνω και θα βρεις ένα δίχαλο το οποίο σου δίνει 2 επιλογές, ή επιστροφή στα Χανιά μέσα απ'το χωριό Βαντές πέρνοντας τον αριστερό δρόμο, ή επιστροφή μέσα από τη Ζούρβα και τα Μεσκλά πέρνοντας τον δεξιό, απ'όπου και να πας ένα είναι το σίγουρο, θα πιεις νερό στ'όνομά μου μετά.:lol:
Καλές βόλτες ! :beer:
Λεωνίδας
11/11/2008, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ε αλητήριε..:lol: :lol: για τις κρέπες έλεγα αλλά και στην άλλη καλά είναι ακούω :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
makis206
11/11/2008, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
για τις κρέπες έλεγα αλλά και στην άλλη καλά είναι ακούω :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Δ/Ξ Δ/Α :o
:lol:
kokomilko
11/11/2008, 09:11
μη βιαζεσε να ζηλεψεις :nono: περιμενε πρωτα ν ανεβασω το post :D
και μετα κλαψε ελευθερα :bawl: και ζηλεψε οσο τραβαει η ψυχη σου:evil:
κι οταν σου περασει η ζηλεια ελα να παμε καμια βολτιτσα μαζι ;) και να πιουμε μια ολια ρακι :beer: .
Αυτο που με προβληματιζει τωρα :sick: ειναι το που θα πρωτο παω :eyepop:
Η ιστορια ομως θα μας δειξει τι καταφερα τελικα :p
kokomilko
11/11/2008, 09:13
οταν γυρισω θα σου διηγειθω ωστε στο μελλον να γνωριζεις και να απαντας:p :p :p
kokomilko
11/11/2008, 09:31
θα σε εμπιστευτω ρωξανη και θα καταταξω το θερισσο στα οπωσδηποτε;)
κάνε ενα σεαρψη εδω μέσα και για άλλα τόπικ με το όνομα Κρήτη και θα βρεις αρκετές πληροφορίες!:beer: :wave2: