View Full Version : whazza???
fantacid
10/11/2008, 19:32
εβαλα εψες ενα βιντεο κλιπ απο utube k σημερα το λινκ ειναι κομενο εκει
κ το ποστ στις γενικες κοπηκε.
αυτος που το εκοψε μπορει να μου πει το λογο αν δε βαριεται (ξερω ποσο επιπονη δουλεια εχουν οι μοδιστρες :p ) γιαυτο δε σας πιεζω...
συγκεκριμενα ηταν ενα τραγουδι ελληνικο/ανταρτικο "ο κυρ-παντελης".
τι γινεται μηπως το πιανει ο νομος 114???
αυτος που το κοψε ρωτησε κανεναν ή ετσι γουσταρε φαση?
που΄σαι ρε λυκεεεεεεεεε.....
Bavarian
10/11/2008, 19:44
http://www.youtube.com/watch?v=mBhe3DUiMGk
Αν και αυτό που είχες βάλει τα έσπαγε με τις φωτογραφίες του.
http://www.youtube.com/watch?v=mBhe3DUiMGk
Το εκοψαν ΚΑΙ απο εκει:lol: :lol: :lol:
fantacid
10/11/2008, 19:55
ρε τους ιδους μοντς εχουμε???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα αφού από χτες είχες γράψει , δείτε το, πριν το κόψουν :p
Κι εμενα σημερα το πρωι μου ξυρισανε ενα ποστ κ οταν ρωτησα γιατι μεσω πμ δε πηρα καμια απαντηση.Δεν ασχοληθηκα περαιτερω γιατι βαρεθηκα πλεον τα ιδια κ τα ιδια!
vestromas
10/11/2008, 21:10
Παλι θα βγουν οι καημοι και τα ντερτια.:lol:
:a014: :a014: :a014:
λοιπον εγω το κατεβασα το τραγουδι οποιος το θελει ας μου στειλει pm με το mail του και το στελνω:winka:
αδερφέ, και 'δω μια κόπια!
υγ. τελικά γιατί κόπηκε?
στειλε μου το mail σου φιλε με pm και στο στελνω
Δεν ξερω αν ζει ο Πανδης για να βαλει τα κλαματα.:mad:
Ποιος θα μας πει γιατι κοπηκε?
Εχετλαίος
11/11/2008, 09:56
http://www.btinternet.com/~digital.wallpapers/desktops/usual_suspects.jpg
:D
Fantacid-> δεν ξέρω γιατί κόπηκε γιατί δεν ήμουν μέσα ή δεν το πρόσεξα. Κάποιος λόγος φαντάζομαι θα υπήρχε. ϊσως επειδή το link που σχολίαζες είχε ήδη κατέβει.
noe13-> Σου απάντησα ήδη στο ένα πμ σου ότι το θέμα θα ξυριστεί. Στο δεύτερο που ρωτάς τον λόγο δεν απάντησα. Τι να σου απαντήσω δλδ, όταν ρωτάς γιατί κόπηκε το θέμα σου "πως τελειώνουν τα στρουμφάκια κλπ κινούμενα σχέδια;"
Αφήνουμε ή κάνουμε για λίγο τα στραβά μάτια σε άσχετα θέματα που θα βγάλουν λίγο γέλιο ή έχουν ενδιαφέρον λόγω επικαιρότητας, αλλά ρωτάτε γιατί κόβονται θέματα όπως: "το καλύτερο χάμπουργκερ", "έχετε τα θέματα εξετάσεων πυροσβεστών", "τι όνομα να δώσω σε τυροπιτάδικο" και "πως τελειώνουν τα στρούμφ και ο μπακς μπάννυ;" :hypnotize :hypnotize :confused:
Ημαρτον λέμε....
sapila racing
11/11/2008, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Fantacid-> δεν ξέρω γιατί κόπηκε γιατί δεν ήμουν μέσα ή δεν το πρόσεξα. Κάποιος λόγος φαντάζομαι θα υπήρχε. ϊσως επειδή το link που σχολίαζες είχε ήδη κατέβει.
noe13-> Σου απάντησα ήδη στο ένα πμ σου ότι το θέμα θα ξυριστεί. Στο δεύτερο που ρωτάς τον λόγο δεν απάντησα. Τι να σου απαντήσω δλδ, όταν ρωτάς γιατί κόπηκε το θέμα σου "πως τελειώνουν τα στρουμφάκια κλπ κινούμενα σχέδια;"
Αφήνουμε ή κάνουμε για λίγο τα στραβά μάτια σε άσχετα θέματα που θα βγάλουν λίγο γέλιο ή έχουν ενδιαφέρον λόγω επικαιρότητας, αλλά ρωτάτε γιατί κόβονται θέματα όπως: "το καλύτερο χάμπουργκερ", "έχετε τα θέματα εξετάσεων πυροσβεστών", "τι όνομα να δώσω σε τυροπιτάδικο" και "πως τελειώνουν τα στρούμφ και ο μπακς μπάννυ;" :hypnotize :hypnotize :confused:
Ημαρτον λέμε....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Στα ανέκδοτα!! :wave2:
ε ρε τι τραβάνε και οι mods. :dizzy:
fantacid
11/11/2008, 14:43
Ημαρτον λέμε....
@byron
απλα ηθελα να ξερω μηπως κοπηκε απο καποιο νεο κανονισμο τον οποιο δε γνωριζω,
νομιζα οτι ηταν οκ
αν οχι, απλα "θιχτηκε" καποιος μοντ απο το περιεχομενο του,
οποτε εχουμε ενα καλο θεμα οταν μαθουμε ποιος ηταν!
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
@byron
απλα ηθελα να ξερω μηπως κοπηκε απο καποιο νεο κανονισμο τον οποιο δε γνωριζω,
νομιζα οτι ηταν οκ
αν οχι, απλα "θιχτηκε" καποιος μοντ απο το περιεχομενο του,
οποτε εχουμε ενα καλο θεμα οταν μαθουμε ποιος ηταν!
:lol:
Δεν θίχτηκε κανείς mod. Απ΄τη στιγμή που πρόλαβαν και το είδαν 2-3 άτομα και μετά κόπηκε το Link , τι συζήτηση να γίνει;
Τι θα λέγαμε ΑΝ το βλέπαμε;
fantacid
11/11/2008, 14:58
Δεν θίχτηκε κανείς mod. Απ΄τη στιγμή που πρόλαβαν και το είδαν 2-3 άτομα και μετά κόπηκε το Link , τι συζήτηση να γίνει;
θα γινοταν η ιδια που γινετε τωρα αλλα για τους μοντς του utube!
:lol: :lol: :lol:
Τι θα λέγαμε ΑΝ το βλέπαμε;
μαγος ειμαι?
:confused: :confused: