View Full Version : να το φτιαξω....
χαιρετω τους αφρικαννους. εχω και γω μια του 96 μοντελο με 70000 χλμ στο ρελαντι και οταν παταω συμπλεκτη κρυο ακουω θορυβο.εχω διαβαση διαφορα για καμπανα. φιλικο συνεργειο μου ειπε να μην το πειραξω.αντεχει πολυ ακομα.κατα τα αλλα δουλευει ρολοι το εργαλειο.τι λενε λοιπον οι συναδελφοι!!!:nono:
africanos31
11/11/2008, 07:35
μην αγχωνεσαι.......δεν ειναι τιποτα!!!Οταν ειναι παγωμενα (το χειμωνα κυριως) και καινουργια να ειναι οταν πατας συμπλεκτη αλλαζει λιγο ο θορυβος...δεν ειναι τιποτα..
Μην κανεις τιποτα,και μενα το ιδιο κανει και ειναι η καμπανα,δεν εχει κανενα προβλημα!!!!!!:wave2:
ευχαριστω ρε παιδια!!!τελικα ειναι σκυλια αυτα τα μηχανακια.να στε καλα.και μια ακομη ερωτηση αν ξερει κανεις.γνωριζουμε κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα λαστιχα στην αθηνα?
daskalos
12/11/2008, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από fadom
ευχαριστω ρε παιδια!!!τελικα ειναι σκυλια αυτα τα μηχανακια.να στε καλα.και μια ακομη ερωτηση αν ξερει κανεις.γνωριζουμε κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα λαστιχα στην αθηνα?
Φίλε fadom,γειά χαρά!Έχω ένα ζευγάρι λάστιχα για Άφρικα με 3500χμ,ενός έτους!Τα έχω ένα τετράμηνο στην αποθήκη.Είναι Dunlop trailmax D607 χωρις την παραμικρή ζημιά.Αν τα θέλεις επικοινώνησε 6936832622. Τα δίνω 80 € .Τάσος,Θεσ/νίκη
θα συμφωνήσω με τους απο πάνω!! Έιναι ο θόρυβος που κάνουν όλες η άφρικα!! αυτός τις κάνει να ξεχωρίζει!!! 70.000χλμ?? Εχεις πάρα πολύ ζωή ακόμα............!!!!
αλλα σημερα βρηκα μια σειρα λαστιχα και εβαλα αν και δε μου κανουν τα δικα σου γιατι το χω κανει motard το africa.οσο για την καμπανα δεν ανυσηχω πια.ομολογω οτι με πεισατε οσο κανενα συνεργειο.τωρα για το motard που ειπα πριν θα σας φανει παραξενο αλλα δεν το χω μετανιωσει καθολου.με εξυπηρετει αφανταστα μια που ειμαι ολο ασφαλτο και πολυ σπανια χωμα.
ΒΑλε μια φωτο να το δουμε ρε μεγαλε!!!:wave2:
xristoforos
13/11/2008, 21:59
Αν βάλει φωτο μας αρέσει δεν μας αρέσει μετά θα πρέπει να μας απαντήσει σε 5 εκατομμύρια ερωτήσεις που θα του κάνουμε . :wave2:
και δεν μπορω καθολου τις ανακρισεις...αλλα πως μπαινει αραγε η φωτο?οταν μαθω θα δοκιμασω ετσι λογο συναδελφων africa.εχω λοξα με τα africa εχω αλλαξει τεσσερα μεχρι τωρα!ολα τα μοντελα εκτος 02.
παλια φωτο τωρα ειναι ακομη καλυτερο
148004
xristoforos
13/11/2008, 22:34
και δεν μπορω καθολου τις ανακρισεις..........εχω αλλαξει τεσσερα μεχρι τωρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ........ :eyepop:
Κάτσε ρε fadom να δω , κάπου έχω τον προβολέα ,τα ζεστά αβγά και μια φωτο της Φάνη Πάλη Πετραλιά .
Μπορείς άμα θέλεις να ξεκινήσεις με τα πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα του εγχειρήματος .
Ζάντα στο κλασικό χρώμα ?
:wave2:
ετσι το πηρα και το εφτιαξα ακομη περισσοτερο οσο για την ζαντα το ονομα τα λεει ολα!γουστα ειναι αυτα!ετσι κι αλλιως μπορει να μου τη δωσει να το πουλησω και να παρω αλλο.παντως μ αυτο εχω παθει πλακα παει πολυ καλα στο δρομο.ειναι και καπως δυνατο με καποια καλουδια που εχει.παρε φωτο τις προηγουμενης που ειχα
148012
xristoforos
13/11/2008, 22:55
Δεν αντέχω θα ρωτήσω .
Γιατί έχεις αλλάξει τόσα μηχανάκια? Είσαι επίτιμο μέλος στους χορηγούς του Σαρακακη ?
ειπαμε λοξα ειναι αυτη.το θεμα ειναι οτι ειμαι σχολαστικος και τα φτιαχνω μεχρι τελευταιας βιδας στην πενα.μετα το βαριεμε το πουλαω και φτου απ την αρχη!αλλα παντα africa και η αλλη λοξα cbr.
καλο και αυτο.ωραια περασαμε.....
148015
xristoforos
13/11/2008, 23:16
Μάλιστα
Ώστε σου αρέσει να γέρνεις .
Πέρασε η ώρα καληνύχτα .
καλο και αυτο.ωραια περασαμε.....
ετσι το πηρα και το εφτιαξα ακομη περισσοτερο οσο για την ζαντα το ονομα τα λεει ολα!γουστα ειναι αυτα!ετσι κι αλλιως μπορει να μου τη δωσει να το πουλησω και να παρω αλλο.παντως μ αυτο εχω παθει πλακα παει πολυ καλα στο δρομο.ειναι και καπως δυνατο με καποια καλουδια που εχει.παρε φωτο τις προηγουμενης που ειχα
Φιλαρακι πολυ ωραια το εφτιαξες το μοτορι.
Μια πληροφορια μονο επειδη ειμαι και εγω κατοχος Αφρικανας...
Τον ανεμοθωρακα απο που τον πηρες?
Μου φαινεται ψηλος και πρεπει να προστατευει καλα απο τον αερα.
Ειμαι 1.90,θα μαι καλυψει?
Απο στροβιλισμους ,θορυβο πως ειναι?
Αυτα thanx
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Δεν αντέχω θα ρωτήσω .
Γιατί έχεις αλλάξει τόσα μηχανάκια?
Δεν αλλάζει μηχανάκια ο φίλος. Τα μηχανάκια πάλι αφρικα είναι. Χρώματα αλλάζει. :wave2:
για τη ζελατινα στο μοταρντ που εχω τωρα λες?παντως στο 1,90 που εισαι δεν θα σε καλυψει δες καλυτερα αυτη στο κοκκινο οπου με 160 χλμ και δεν καταλαβαινεις τιποτα.αυτη στο μπλε πολυ ψηλη και το βραδυ δεν εβλεπα τιποτα(λακουβες και περιεργα)γενικα παιζουν 3 κλασικα μεγεθη σε κοβω για το μεσαιο.τιμες τωρα 100 ως 160 εχω δωσει.αγορα απο ebay τογιαλο και στο χαος της μιχαλοκοπουλου.παιζουν παντου.μη παρεις πολυ ψηλη.προβλημα το βραδυ και στα πολλα χλμ 140+ αρχιζει και γερνη.αφρικα φιλοσοφια .....ιδεολογια....μυθος και ιστορια!
LARISEOS
26/11/2008, 17:13
στο πρασινο αφρικα που εβαλεσ φωτο εχεις μπροστα στησ αναρτησεις neopren??
για πες μου λιγο.......?
:beer:
τι ειναι αυτο ρε φιλε??αναρτηση wp και καλτσακια fox
LARISEOS
26/11/2008, 22:15
ειναι το υλικο ετσι λεγεται........δουλευε οκ? κανενα προβλημα?
γιατι το σκεφτομουνα να τα αλλαξω..... και εγω.
LARISEOS
26/11/2008, 22:17
χμμμ,,, ητανε ακηβως αυτο που ηθελα...... εχεισ κ αλλεσ φωτο????
ειναι πολυ καλα τπυλαχιστον δεν ειναι οι κλασικες φισουνες και δεν σκιζονται ευκολα.εγω τα εβαλα βεβαια γιατι ταιριαζουν στο motard
149151
πιο κοντινη δεν παιζει
149152
LARISEOS
28/11/2008, 08:48
μολις βγάλω τον γύψο το κανω κιόλας......
μαυρη ζαντα , μαυρο πιρουνι , μμμμμμμ......
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ydraylikos
18/01/2009, 22:17
telika δεν ειμαι ο μονος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................................
ΜΑΛΟΝ
Ο
ΜΟΝΟΣ
ΜΕ
UPSIDE DOWN
ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ
ειδου και η foto
152648
ydraylikos
18/01/2009, 22:26
αν την ανεβαση τελικα
καγιαμπα
απο wr 450
ydraylikos
18/01/2009, 22:33
γιανα δουμε θα τα καταφερω?
φωραω upsidedown απο
το WR 450
152652
ydraylikos
18/01/2009, 22:35
τελικα κατι εκανα να και αλλη μια
κανει και εντο τωρα πια
152653
LARISEOS
19/01/2009, 07:55
gamatoooo......:smilea:
Stergios69
19/01/2009, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ydraylikos
γιανα δουμε θα τα καταφερω?
φωραω upsidedown απο
το WR 450
Και πως έβαλες διπλά δισκόφρενα;
Το wr έχει ένα...
ydraylikos
20/01/2009, 08:18
τωρα φιλε μου τη να σου πω εγω ηθελα και πληρωνα
οποτε και ο μηχανικος μου εκανε αυτο που επρεπε
απο αυτα που ξερω
απλα
κολησαμε βασεις για να πιασουν οι δαγκανες μου πανω στα καινουργια καλαμια
αποαστατεσ καινουργιοι γιατην ροδα γιανα κεντραρη παλη σωστα
το ολο συνολο και φυσηκα γιανα στριβο ταπα
απλα τωρα το προβλημα ειναι οτι δεν συγχωρη λαθοι οδιγικα
δεν εχει τζογο το τιμονι καθολου το γελιο ηταν οταν το προτοκαβαλησα που πηγα να πεσω στα πρωτα 200μ κανατρειρη φορεσ
και μαλιστα στο ισιομα
τωρα εχω παντοσ πολυ μα παρα πολυ καλητερη οδιγηκη συμπερηφορα
πολυ πιο απολυτη ναι μεν αλλα ολλα ειναι συνηθεια
πολυ καλητερο φρεναρησμακαι πιο ανετοστην οδηγηση του μεσα στην πολη και στα ταξιδια
δεν μου κουναει ετσι οπως κουνουσε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΞΕΧΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ
ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
φοραω και αλλη αναρτηση πισω
μια BITUBO αυτη ειχε 1500 ευρω
ydraylikos
20/01/2009, 19:23
idou kai h foto
152822
ydraylikos