PDA

View Full Version : αγορά από motocard

mizz
12/11/2008, 00:20
λέω να αγοράσω από motocard αυτό:
http://www.motocard-bike.com/en/Articulos/detalle.asp?ref=M-002168283

350 ευρώπουλα
έχει να προτείνει κανείς καμιά καλύτερη τιμή από άλλο μαγαζί ίσως για το ίδιο κράνος; ή έστω όχι κανά άσπρο παράξενο κλπ :P

το motocard πάντως στο checkout ζητά PASSPORT, τι εννοεί; αριθμό διαβατηρίου; τι να το κάνει;

ευχαριστώ

Sapadak
12/11/2008, 06:37
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/secJdYT0UioUCE/?ViewAction=View&ObjectID=2693619&OrderBy=ListPrice

Δεν εχει ακριβως τα ιδια χρωματα, αλλα εχει το ιδιο μοντελο ελαφρως φθηνοτερο.

Σημ.

Έχει μεταφορικα 10 ευρω για Ελλαδα, οταν το μοτοκαρντ δεν εχει, αλλα σου παρεχει τη δυνατοτητα αντικαταβολης με ενα επιπλεον κοστος 5 ευρω.

Καλες αγορες

paranoid
12/11/2008, 10:03
Παράγγειλα ακριβώς το ίδιο την Πέμπτη που μας πέρασε και τώρα το έχει η UPS και μέχρι τέλος τηε εβδομάδας θα το έχω στα χέρια μου...
Έφαγα τον κόσμο πρίν το πάρω και δεν βρήκα καλύτερη τιμή στο νούμερο μου (και σε γραφικά που να μου αρέσουν κιόλας έτσι?)...Εξαιρούνται e-bay και αγορές εκτός Ευρώπης...
Στο fc-moto μόνο το KENAN είναι πιό φτηνό(επίσης έχει και μεταφορικά το fc-moto-10€) και έχει σε Medium αλλα δεν μου άρεσε καθόλου προσωπικά...Επίσης στο motocard έχει και μερικά πιό φτηνά αλλά σε σπασμένα μεγέθη..
Τέλος, να πώ ότι πρώτη φορά αγοράζω απο Motocard και μέχρι στιγμής συμπεριφορά άψογη ,μέχρι και μοντέλο 2008 που τους ζήτησα να μου στείλουν μου είπαν οκ (ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου βέβαια, μπορεί να είναι και του 1998...!!:cry: :cry: )...

mizz
12/11/2008, 10:59
paranoid, για το μοντέλο τους το είπες κατά την αγορά ή σε προηγούμενη επικοινωνία;
επίσης το πεδίο PASSPORT τι πρέπει να συμπληρώσεις;

ευχαριστώ :beer:
για motocard με βλέπω και μένα

McTalas
12/11/2008, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
paranoid, για το μοντέλο τους το είπες κατά την αγορά ή σε προηγούμενη επικοινωνία;

εχω αγορασει καμια 10αρια φορες αλλα δεν θυμαμαι να μου ζητουσε πασαπορτι, εχει καλυτερες τιμες απο το fc-moto (σε οτι εχω τσεκαρει εγω) και σε αγορες πανω απο 300€ δεν εχει μεταφορικα. το θεωρω πολυ εξιοπιστο και το προτιμω παντα αναμεσα στα ευρωπαικα σαιτ.

paranoid
12/11/2008, 19:43

Έχει ένα πεδίο όταν συμπληρώνεις την παραγγελία "comments" ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα, που γράφεις τυχόν παρατηρήσεις...εκεί γράψε ότι θές μοντέλο 2008. Βέβαια καλό είναι να ρωτήσεις πρώτα για το κράνος που θές τί χρονολογίες παιζουνε...Αν πάς για το XR-1000 cryptic-5 επειδη έχω ρωτήσει ήδη εγώ παιζουν του 2007 & 2008...
Στο passport μην βάλεις τίποτα, δεν ξέρω τί είναι αλλά ό,τι και ναναι τί διάολο κράνος πάμε να αγοράσουμε όχι να ρίξουμε κανα αεροπλάνο...!!:smilea: :smilea:

mizz
12/11/2008, 20:44
ευχαριστώ, μόλις το παράγγειλα!

paranoid
13/11/2008, 11:34
ευχαριστώ, μόλις το παράγγειλα!

καλοφόρετο....:beer: :beer:

mizz
13/11/2008, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
καλοφόρετο....:beer: :beer:

ευχαριστώ πολύ, θα έρθει να αντικαταστήσει ένα στουκαρισμένο shoei xr-1000 που έσωσε τη κεφάλα μου από δυνατό τράκο (να σκεφτείς έχουν περάσει 5 μήνες και ακόμα πονάει το κεφάλι μου σε μερικά σημεία!) καλά χωρίς κράνος θα χε γίνει κιμάς :yuck:

εν το μεταξύ, πήγα να κάνω και μια εικονική αγορά γιατί το σύστημα μου φάνηκε παράξενο, ούτε confirmation mail στην κανονική (μου ήρθε μετά από 2-3 ώρες) κλπ και δεν έβαλα τη πιστωτική μου και λέει όλα ΟΚ :hypnotize :hypnotize :hypnotize οπότε τους έστειλα και ένα mail για ακύρωση αυτής... αν έγινε :eyepop: (παρόλο που δεν έβαλα ούτε στοιχεία, ούτε κάρτα ρώτησε)

mizz
24/11/2008, 12:20
μου ήρθε σήμερα, όλα καλά!
2007 :smilea:

paranoid
25/11/2008, 11:44
μου ήρθε σήμερα, όλα καλά!
2007 :smilea:

Και εμένα μου έχει ερθει εδώ και 1 εβδομάδα περίπου. Πολύ ωραίο κρανάκι, πρώτη φορά αγοράζω τέτοιο....Πάντως το motocard εγγύηση...έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, ειχε συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας απο το site και ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ στα mail, κατι που δεν κάνει το fc-moto...:mad:

Άσχετο, αλλά την ημερομηνία κατασκευής την γράφει και εσένα με το αμερικάνικο στύλ, δηλαδή απο δεξιά προς τα αριστερά?

SnakeMJK
25/11/2008, 11:57
Ψώνισα και εγώ πριν λίγες μέρες από motocard... Αναμένω το δέμα. Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος απ το μαγαζί!

mizz
25/11/2008, 12:02
Άσχετο, αλλά την ημερομηνία κατασκευής την γράφει και εσένα με το αμερικάνικο στύλ, δηλαδή απο δεξιά προς τα αριστερά?

ναι, αλλά το προηγούμενο μου RF-1000 (δλδ XR-1000 αλλά η αμερικάνικη έκδοση που έφαγε και τη στούκα) αν δεν κάνω λάθος δεν έγραφε την ημερομηνία στο ίδιο μέρος αλλά κάπου στο λουράκι. Ζύγιζε και 1550 γραμμάρια.

Άντε άντε καλοφόρετο και αγρατσούνιστο! εσένα τελικά σου στείλαν 08 μοντέλο; θα ταν απτα τελευταία γτι εμένα μ στείλαν 07 χεχε. Αλλά και πάλι μια χαρά, respect motocard.

Και το σύστημα με τη ups είναι τζάμι, σου λέει επακριβώς πότε θα γίνει η παράδωση. Εμένα 24 έλεγε, 24 ήρθαν :wave2:

nickmonstro
25/11/2008, 12:14
Eμενα γιατι μου βγαζει αυτο οταν παω να μπω στο site www.motocard-bike.com?

Δεν ειμαι μελος αλλα εαν δεν μπω στην σελιδα πως θα γινω?:confused:

148974

mizz
25/11/2008, 12:18
υπομονή, μάλλον κάνουν αλλαγές από χθες!

paranoid
25/11/2008, 12:22
ναι, αλλά το προηγούμενο μου RF-1000 (δλδ XR-1000 αλλά η αμερικάνικη έκδοση που έφαγε και τη στούκα) αν δεν κάνω λάθος δεν έγραφε την ημερομηνία στο ίδιο μέρος αλλά κάπου στο λουράκι. Ζύγιζε και 1550 γραμμάρια.

Άντε άντε καλοφόρετο και αγρατσούνιστο! εσένα τελικά σου στείλαν 08 μοντέλο; θα ταν απτα τελευταία γτι εμένα μ στείλαν 07 χεχε. Αλλά και πάλι μια χαρά, respect motocard.

Και το σύστημα με τη ups είναι τζάμι, σου λέει επακριβώς πότε θα γίνει η παράδωση. Εμένα 24 έλεγε, 24 ήρθαν :wave2:

Ναι, του 2008 είναι. Αν και τους το είπα τελευταια στιγμη ξηγηθηκαν άψογα...
Είναι απο το customer service μία κοπέλα η daphne η οποία ξέρει και λίγα ελληνικά!!:look:

Λογικά επειδη έχει πολύ κίνηση δεν κρατάν παλιά μοντέλα. Απο Ελλάδα αν δεν προσέξεις μπορεί να σου πασάρουν και κανένα του 2005.
Κάποιο παληκάρι έχει κάνει ένα ανάλογο ποστ έδω μέσα με αγορά απο ελληνικό μαγαζί.

Μεγάλη διαφόρα στο βάρος το αμερικάνικο!!!:hypnotize :hypnotize :uplate:

Καλοφόρετο...:beer: :beer:

mizz
25/11/2008, 12:27
ναι το χα διαβάσει για τη Δάφνη, με είχε πάρει και τηλέφωνο για κάτι που χα ρωτήσει :blush: αλλά δε μπορούσα να απαντήσω εκείνη τη στιγμή και τελικά μου απάντησε με μέιλ.
Καλά Ελλάδα γμστα, εκτός από το ότι τα χουν πιο ακριβά, σου πασάρουν και παλιά άμα σε κόψουν άσχετο και τα σχετικά που όλοι γνωρίζουμε. Και γω στα κόμεντς είπα αν μπορούν 2008 και μ στείλαν 07, μια χαρά.

Θετική ψήφος και από μένα λοιπόν για motocard :beer:

nickmonstro
25/11/2008, 12:38
υπομονή, μάλλον κάνουν αλλαγές από χθες! Ευχαριστω!:wave2:

Tomahawk
06/12/2008, 19:18
Την Τρίτη θα παραγγείλω το Alpinestars RC-1 απο το motocard...
Το δέμα θα πρέπει να πάω να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα έρθουν να μου το παραδώσουν σπίτι?
Γιατί κάτι δέματα απο το e-bay μου τα έχουν πετάξει έξω απο τη πόρτα...
Ξεφτίλα δηλαδή...

Παίζει πρόβλημα με τελωνείο?

Thanks!!

vaskunito
06/12/2008, 19:28
δείτε και αυτό

http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_20_27&osCsid=5efe639e2945e616d4bbcfeea3fc274e

£297 = 342 Ευρώ.

από εκεί είχα πάρει το δικό μου. κάνουν και μερικές προσφορές 2 γιά 1.

vaskunito
06/12/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Την Τρίτη θα παραγγείλω το Alpinestars RC-1 απο το motocard...
Το δέμα θα πρέπει να πάω να το παραλάβω απο τα ΕΛΤΑ ή θα έρθουν να μου το παραδώσουν σπίτι?
Γιατί κάτι δέματα απο το e-bay μου τα έχουν πετάξει έξω απο τη πόρτα...
Ξεφτίλα δηλαδή...

Παίζει πρόβλημα με τελωνείο?

Thanks!!

εξαρτάται από τον ταχυδρόμο σου. Μερικοί τα αφήνουν απέξω και φεύγουν :nono: άλλοι δεν τα παραδίδουν καθόλου και πρέπει να πας στα ΕΛΤΑ να τα πάρεις και άλλοι προσπαθούν να τα παραδώσουν και άμα δεν βρούν κανένα τα γυρίζουν στα ΕΛΤΑ να πας να τα πάρεις.

σε αυτές τις περιπτώσεις αγοράς από εξωτερικό καλύτερα είναι να διαλέγεις (άμα υπάρχει η επιλογή) αποστολής με υπογραφή του παραλήπτη (international signed for). Είναι λίγο ποιό ακριβό, αλλά τουλάχιστον είναι δύσκολο να χαθεί το δέμα και δεν θα το αφήσουν απέξω.

Το να το αφήσουν στο ΕΛΤΑ να πας να το πάρεις μάλλον θα το κάνουν ούτως ή άλλως δυστυχώς :rotflmao:

vaskunito
06/12/2008, 19:34

Λογικά επειδη έχει πολύ κίνηση δεν κρατάν παλιά μοντέλα. Απο Ελλάδα αν δεν προσέξεις μπορεί να σου πασάρουν και κανένα του 2005.

Καλοφόρετο...:beer: :beer: [/B]

καλά αυτό είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι να μην σου πασάρουν κανένα που προορίζεται γιά την Γιαπωνέζικη αγορά. Εκεί το medium είναι το small εδώ. Αλλά αυτό είναι το ρίσκο να ψωνίζεις Online από μαγαζιά που δεν ξέρεις και να μην έχεις την δυνατότητα να το δοκιμάσεις.

Αλλά νομίζω πάντα μπορείς να το επιστρέψεις.

Tomahawk
07/12/2008, 12:00
Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή στο site.

Αν γίνεται ας απαντήσουν και όποιοι έχουν πάρει απο το motocard!

NikosKK
07/12/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Δυστυχώς δεν έχει τέτοια επιλογή στο site.

Αν γίνεται ας απαντήσουν και όποιοι έχουν πάρει απο το motocard!

εγώ παράγγειλα κάτι γαντάκια πριν μια βδομάδα.

Ήρθαν σε 4 μέρες ακριβώς,full tracking απο το site της UPS που θα στα φέρει,τηλεφωνάκι για επιβεβαίωση πότε θα είσαι σπίτι,και στα φέρνουν όποτε θες στην πόρτα,και όχι δε στα πετανε και φέυγουν :D

mizz
07/12/2008, 12:20
όπως είπε και ο φίλτατος NikosKK με το ωραίο gsxr με ups έρχονται δλδ συστημένο courier. Εμένα τηλέφωνο δε με πήραν αλλά είχα δει από το site της ups και το tracking number που σου στελνουν ότι η παραδωση θα γίνει δευτέρα στις τάδε του μηνός όπως και πράγματι έγινε!

SnakeMJK
08/12/2008, 09:30
όπως είπε και ο φίλτατος NikosKK με το ωραίο gsxr με ups έρχονται δλδ συστημένο courier. Εμένα τηλέφωνο δε με πήραν αλλά είχα δει από το site της ups και το tracking number που σου στελνουν ότι η παραδωση θα γίνει δευτέρα στις τάδε του μηνός όπως και πράγματι έγινε!

Ακριβώς έτσι! Το motocard στέλνει μόνο μέσω UPS και βλέπεις απ το site τους ποια μέρα θα σου έρθει.

man iii
08/12/2008, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
δείτε και αυτό

http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_20_27&osCsid=5efe639e2945e616d4bbcfeea3fc274e

£297 = 342 Ευρώ.

από εκεί είχα πάρει το δικό μου. κάνουν και μερικές προσφορές 2 γιά 1.

φίλε λεs ότι είναι έγκυρο το 'μαγαζί' γιατί το κράνος που θέλω να πάρω το έχει ξεφτίλα,
arai tour x 2 silver . και το σκέφτομαι πολύ έντονα 239 λίρες άρα σε ευρώ 277 ή μήπως κάνω λάθος . :blush: :)

vaskunito
08/12/2008, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
φίλε λεs ότι είναι έγκυρο το 'μαγαζί' γιατί το κράνος που θέλω να πάρω το έχει ξεφτίλα,
arai tour x 2 silver . και το σκέφτομαι πολύ έντονα 239 λίρες άρα σε ευρώ 277 ή μήπως κάνω λάθος . :blush: :)

Ναι περίπου 277 βγαίνει.
φιλαράκο εγώ το δικό μου από κει το πήρα (Shoei Raid 2) και κάτι άλλοι φίλοι μου.
Μιά χαρά μου βγήκε. Είναι αρκέτα χρόνια το μαγαζί και έχει τα φθηνότερα (απ όσο ξέρω) κράνη. Οπότε εγώ θα στο συνιστούσα. Εντάξι δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, και κανένας που ξέρω δηλαδή.

Δες τι νούμερο σου κάνει, (πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου και δοκίμασε μερικά) , δες και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής γιά Ελλάδα, και άμα σε συμφέρει οικονομικά πάρτο.

man iii
08/12/2008, 18:45
Ναι περίπου 277 βγαίνει.
φιλαράκο εγώ το δικό μου από κει το πήρα (Shoei Raid 2) και κάτι άλλοι φίλοι μου.
Μιά χαρά μου βγήκε. Είναι αρκέτα χρόνια το μαγαζί και έχει τα φθηνότερα (απ όσο ξέρω) κράνη. Οπότε εγώ θα στο συνιστούσα. Εντάξι δεν κόβω και το λαιμό μου, αλλά εγώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, και κανένας που ξέρω δηλαδή.

Δες τι νούμερο σου κάνει, (πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου και δοκίμασε μερικά) , δες και πόσα είναι τα έξοδα αποστολής γιά Ελλάδα, και άμα σε συμφέρει οικονομικά πάρτο.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεταφορικά χρεώνει ,πρώτη φορά βέβαια θα κάνω αγορά από διαδύκτιο ….. όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ !!! :)

vaskunito
08/12/2008, 18:55
Δεν μπορώ να καταλάβω τι μεταφορικά χρεώνει ,πρώτη φορά βέβαια θα κάνω αγορά από διαδύκτιο ….. όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ !!! :)

Αυτό θα στο δείξει στο τέλος. Όταν διαλέξεις τι θες να πάρεις και την χώρα αποστολής και την διεύθυνση και ΠΡΙΝ βάλεις πιστωτική κάρτα, θα υπολογίσει και θα σου πει το συνολικό κόστος. Τότε έχεις την επιλογή να μην προχωρήσεις παρακάτω ή να το αγοράσεις. Κοίτα, άνοιξε λογαριασμό και διάλεξε το κράνος. Δες πόσο χρεώνει και αποφάσισε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Αμα σε συμφέρει, τότε βάλε πιστωτική κάρτα και πάρτο.

vaskunito
08/12/2008, 19:01
Αυτό θα στο δείξει στο τέλος. Όταν διαλέξεις τι θες να πάρεις και την χώρα αποστολής και την διεύθυνση και ΠΡΙΝ βάλεις πιστωτική κάρτα, θα υπολογίσει και θα σου πει το συνολικό κόστος. Τότε έχεις την επιλογή να μην προχωρήσεις παρακάτω ή να το αγοράσεις. Κοίτα, άνοιξε λογαριασμό και διάλεξε το κράνος. Δες πόσο χρεώνει και αποφάσισε. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Αμα σε συμφέρει, τότε βάλε πιστωτική κάρτα και πάρτο.

Αυτά βέβαια που σου λέω ισχύουν λίγο πολύ γιά κάθε Online κατάστημα.

Τώρα άμα πάλι είναι η πρώτη σου αγορά και αισθάνεσαι καλύτερα να αγοράσεις από το άλλο κατάστημα που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι...δεκτό και αυτό. Όχι ότι έχει κάτι κακό αυτό που σου προτείνω, αλλά καμιά φορά ο κόσμος προτιμά να πληρώσει κάτιτις παραπάνω γιά να είναι πιό σίγουρος.

Παρ' όλα αυτά μιά συμβουλή. Απ όπου και να το πάρεις, επέλεξε συστημένη αποστολή με γνωστό κούριερ που να θέλει υπογραφή παραλήπτη και να μπορείς να δεις την μεταφορά online (δηλαδή σε ποιό σημείο βρίσκετε). Τα μεγαλύτερα κουριερ (Fedex, UPS, DHL) δίνουν αυτή την επιλογή.

Ότι άλλο θες ρώτα. Και γιατί όχι επικοινώνησε και με τα μαγαζία. Συνήθως σου δίνουν πολλές πληροφορίες και πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν.

man iii
08/12/2008, 20:09
Αυτά βέβαια που σου λέω ισχύουν λίγο πολύ γιά κάθε Online κατάστημα.

Τώρα άμα πάλι είναι η πρώτη σου αγορά και αισθάνεσαι καλύτερα να αγοράσεις από το άλλο κατάστημα που έχουν αγοράσει οι περισσότεροι...δεκτό και αυτό. Όχι ότι έχει κάτι κακό αυτό που σου προτείνω, αλλά καμιά φορά ο κόσμος προτιμά να πληρώσει κάτιτις παραπάνω γιά να είναι πιό σίγουρος.

Παρ' όλα αυτά μιά συμβουλή. Απ όπου και να το πάρεις, επέλεξε συστημένη αποστολή με γνωστό κούριερ που να θέλει υπογραφή παραλήπτη και να μπορείς να δεις την μεταφορά online (δηλαδή σε ποιό σημείο βρίσκετε). Τα μεγαλύτερα κουριερ (Fedex, UPS, DHL) δίνουν αυτή την επιλογή.

Ότι άλλο θες ρώτα. Και γιατί όχι επικοινώνησε και με τα μαγαζία. Συνήθως σου δίνουν πολλές πληροφορίες και πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν.

η διάφορα είναι μεγάλη γι αυτό και ασχολούμαι , παντός θα κάνω μια απόπειρα .
ήσουν κατατοπιστικότατος ... ευχαριστώ πολύ !!! :)

vaskunito
08/12/2008, 20:24
η διάφορα είναι μεγάλη γι αυτό και ασχολούμαι , παντός θα κάνω μια απόπειρα .
ήσουν κατατοπιστικότατος ... ευχαριστώ πολύ !!! :)

τίποτα γι' αυτό είμαστε εδώ :)

καλή τύχη :beer:

man iii
11/12/2008, 23:31
η αγορά έγινε ........ τώρα περιμένουμε , μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες περίπου κάνουν ? :rolleyes: :)

vaskunito
11/12/2008, 23:35
από που αγόρασες τελικά;

man iii
11/12/2008, 23:51
από που αγόρασες τελικά;
απο κει που είπαμε bikersbargains.co ...... μιλάμε τα έχω δει όλα , θα το πάρω ποτέ ηηηηη......... :bawl: :lol:

vaskunito
11/12/2008, 23:57
απο κει που είπαμε bikersbargains.co ...... μιλάμε τα έχω δει όλα , θα το πάρω ποτέ ηηηηη......... :bawl: :lol:

τι; μην ανησυχείς. :)

Δεν σου στείλανε email με confirmation της αγοράς σου;
Μπορεί εκεί μέσα να λέει πότε περίπου θα έρθει. Αν το στείλανε με κούριερ ίσως υπάρχει και tracking number που μπορείς να δεις που βρίσκεται το πακέτο.

vaskunito
12/12/2008, 00:01
από περιέργεια...πόσο σου είπαν γιά μεταφορικά;

man iii
12/12/2008, 00:05
τι; μην ανησυχείς. :)

Δεν σου στείλανε email με confirmation της αγοράς σου;
Μπορεί εκεί μέσα να λέει πότε περίπου θα έρθει. Αν το στείλανε με κούριερ ίσως υπάρχει και tracking number που μπορείς να δεις που βρίσκεται το πακέτο.
η αλήθεια είναι ότι το έκανα με έναν φίλο που γνωρίζει , το παραγγείλαμε εχθές και σήμερα μας έστειλαν email ότι η παραγγελία προωθείται , αυτό μόνο, τώρα περιμένω να δώ πότε θα τραβήξουν τα λεφτά από την κάρτα και κανένα email τους :)

vaskunito
12/12/2008, 00:07
η αλήθεια είναι ότι το έκανα με έναν φίλο που γνωρίζει , το παραγγείλαμε εχθές και σήμερα μας έστειλαν email ότι η παραγγελία προωθείται , αυτό μόνο, τώρα περιμένω να δώ πότε θα τραβήξουν τα λεφτά από την κάρτα και κανένα email τους :)

ok cool

τότε αναμένεις και θα σου πουν συγκεκριμένα πόσο θα είναι τα της μεταφοράς.

NikosKK
12/12/2008, 00:08
Εμένα με χρεώσανε 12,95 Ευρώ για τα γάντια πάντως..Αύριο θα παραγγείλω και κάτι άλλα καλούδια :D (απο motocard)

vaskunito
12/12/2008, 00:13
δηλαδή στην Ελλάδα πρέπει να πέφτει πολύ φέσι ε;

Γιά κοιτάχτε και το eBay. Έχει μερικά καλά πραγματάκια. Και μπορείς να δείς αμέσως την φήμη του πωλητή.

vaskunito
12/12/2008, 00:21
α και κάτι άλλο που μπορεί να μην το ξέρετε. Σε περίπτωση που γιά κάποιο λόγο ή δεν έρθουν τα προιόντα ή έχουν πρόβλημα κτλ (μιλάμε γενικά γιά όλες τις πωλήσεις και όχι γιά κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί) εκτός από την Ευρωπαική νομοθεσία που προστατεύει τον καταναλωτή, πολλές φορές οι πιστωτικές κάρτες (mastercard, visa) αποζημιώνουν τον πελάτη από αγορές που πήγαν στραβά, ανεξάρτητα που έγιναν αυτες (online ή σε μαγαζί, Ευρωπη ή όχι)

Καλό είναι να το ξέρουμε και αυτό. Γιατί πολύς κόσμος δεν ξέρει τα δικαιώματα του. ;)

Με το eBay υπάρχει και ένα άλλο, πρόσθετο μέτρο προστασίας που σε αποζημιώνει το PayPal (εφ όσον η αγορά έγινε μέσω PAyPal).

vaskunito
12/12/2008, 00:38
και να θυμάστε, λόγω εορτών, κάπου κοντά στις 20 θα τιγκάρουν τα ταχυδρομεία και μερικά κούριερ ίσως και κλέισουν γιά τις μέρες αυτές. Οπότε μην κάνετε πολλές αγορές κοντά τα χριστούγεννα γιατί θα σας έρθουν...το χρόνου :lol:

α και παίζουν νομίζω και εκπτώσεις μετά τις γιορτές οπότε ίσως αξίζει να περιμένουμε λίγο.

Γαμτ....πρέπει να ανοίξουμε αποκλειστικό θρεντ γιά αγορές μέσω ίντερνετ να μάθει ο κόσμος τα βασικά πράγματα. :wave2:

man iii
22/12/2008, 20:41
η αγορά έγινε ........ τώρα περιμένουμε , μήπως ξέρει κανείς πόσες μέρες περίπου κάνουν ? :rolleyes: :)

παίδες προς ενημέρωση ,
είχα κάνει την παραγγελία πριν περίπου 2 εβδομάδες στο bikersbargain.com και ουτε φωνή ούτε ακρόαση, έδωσα πιστωτική κάρτα περίμενα 1 εβδομάδα … τίποτα , ευτυχώς δεν μου τράβηξαν χρήματα , την απέσυρα ,ακύρωσα την παραγγελία και αγόρασα από fc moto , μου έστειλαν email από dhlκαι παραλαμβάνω την Δευτέρα ,
βέβαια η τιμή του ενός με του άλλου μεγάλη διαφορά 270 ευρώ με 360 ευρώ , σε σχέση με εδώ όμως .... μου περισσεύουν να αγοράσω και να τρώω λιόσπορο μέχρι να μου πρηστούν τα χείλη μου !!! :lol: :lol: :beer:

NikosKK
22/12/2008, 20:48
παίδες προς ενημέρωση ,
είχα κάνει την παραγγελία πριν περίπου 2 εβδομάδες στο bikersbargain.com και ουτε φωνή ούτε ακρόαση, έδωσα πιστωτική κάρτα περίμενα 1 εβδομάδα … τίποτα , ευτυχώς δεν μου τράβηξαν χρήματα , την απέσυρα ,ακύρωσα την παραγγελία και αγόρασα από fc moto , μου έστειλαν email από dhlκαι παραλαμβάνω την Δευτέρα ,
βέβαια η τιμή του ενός με του άλλου μεγάλη διαφορά 270 ευρώ με 360 ευρώ , σε σχέση με εδώ όμως .... μου περισσεύουν να αγοράσω και να τρώω λιόσπορο μέχρι να μου πρηστούν τα χείλη μου !!! :lol: :lol: :beer:

bikesbargain δεν αξίζει τον κόπο δηλαδή??και ήθελα να παραγγείλω μπότες απο κει :mad:

johnnyestia
22/12/2008, 22:22
Δοκίμασα και εγώ να πάρω από bikersbargain.

Μου απαντήσανε πως δεν δέχονται πιστωτικές από χώρα εκτός UK.

Βασικά η απάντηση έγινε από ενα email που παρέπεμπε στο http://www.gearchangeonline.com/ . Αν μπείτε και εκεί θα δείτε πως είναι ουσιαστικά η ίδια επιχείρηση.

Αφού λοιπόν τους ρώτησα και εκεί πως θα γίνει να αγοράσω το κρανάκι που θέλω, μου είπανε πως δέχονται μόνο πληρωμή κατευθείαν στην τράπεζα ή Paypal με τις ανάλογες λεπτομέρειες.

Τελικά σήμερα τους πλήρωσα με Paypal και περιμένω νεότερα.

Από τις τιμές που έχει υπολογίστε και ένα 30λιρο μεταφορικά (κλέφτες άγγλοι :evil: )

NikosKK
22/12/2008, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Δοκίμασα και εγώ να πάρω από bikersbargain.

Μου απαντήσανε πως δεν δέχονται πιστωτικές από χώρα εκτός UK.

Βασικά η απάντηση έγινε από ενα email που παρέπεμπε στο http://www.gearchangeonline.com/ . Αν μπείτε και εκεί θα δείτε πως είναι ουσιαστικά η ίδια επιχείρηση.

Αφού λοιπόν τους ρώτησα και εκεί πως θα γίνει να αγοράσω το κρανάκι που θέλω, μου είπανε πως δέχονται μόνο πληρωμή κατευθείαν στην τράπεζα ή Paypal με τις ανάλογες λεπτομέρειες.

Τελικά σήμερα τους πλήρωσα με Paypal και περιμένω νεότερα.

Από τις τιμές που έχει υπολογίστε και ένα 30λιρο μεταφορικά (κλέφτες άγγλοι :evil: )

Motocard δαγκωτό λοιπόν :D :D

idomeneas
23/12/2008, 01:25
Παλικάρια παίζει και το ebay δυνατά...
Εγώ χτύπησα ένα Arai Viper Gt με 300 ευρώ...
Το αναμένω μέσα στην βδομάδα...:D

man iii
01/01/2009, 22:16
παίδες προς ενημέρωση ,
βέβαια η τιμή του ενός με του άλλου μεγάλη διαφορά 270 ευρώ με 360 ευρώ , σε σχέση με εδώ όμως .... μου περισσεύουν να αγοράσω και να τρώω λιόσπορο μέχρι να μου πρηστούν τα χείλη μου !!! :lol: :lol: :beer: ¨
το κράνος το παρέλαβα απο fc moto και είναι όλα άψογα..... "εγκρίνετε " ;) :D