PDA

View Full Version : Ζητώ συγγνώμη....Suzuki GSXR

Orfeus
14/11/2008, 06:11
....Μόλις μπήκα σπιτι...Αυτο που νιωθω είναι θλίψη,εστω και αν η καρδια μου χτυπα ακανονιστα.

5 η ωρα, γυρναω απο τη δουλεια.Ανοιγω το γκαραζ και παρκαρω το μηχανακι μου,ξερετε εκεινο που ολοι σνομπαρουν,με τον ελικα στο πλαι.
Καθως παω να μπω σπιτι,βλεπω οτι εχουν κολλησει πανω στο αυτοκινητο μου σακους με μπαζα...(αλλα ορνια και αυτοι,αλλος ατυχος και γω που δεν εχω θεση στην πυλωτη).
Ανεβαινω,να ξεφορτωσω κρανος,τσαντα και να παρω τα κλειδια του αμαξιου.Κατεβαινω...
Η νυχτα ξεκινα τωρα.
Περνα μπροστα μου,ενα τυπακι με σκουρο μπουφαν,ξεκρανωτο πανω σε Piaggio Typhoon κοκκινο και με κοιτα.
Η κοπελα μου λεει οτι οταν σε κοιτα καποιος,κοιτα τον και συ,τους κανει και νιωθουν ασχημα.Ετσι τον κοιταω και γω.Περνα απο μπροστα μου.Διαπιστωνω οτι το παπι δεν εχει πινακιδα.Αλλος ενας ******ς σκεφτομαι.
Μετα απο ελαχιστο χρονο,περνα μπροστα μου ενα Suzuki GSXR ασπρο μπλε.Η εικονα ομως δεν ειναι καλη.Το Suzuki εχει σβηστα φωτα και ακουγεται απο τις ροδες του επαναλαμβανομενος μεταλλικος χτυπος.
Βλεπω στην μπροστα ροδα,το κλασσικο λουκετο της ABUS το χοντρο κιτρινο μαυρο(υποθετω την εταιρεια γιατι αυτη βγαζει τα εν λογω χρωματα φωσφοριζε) να κρεμεται στο μπροστα δισκο και να ταλαντευεται.Δεν καταλαβα τι ειχε παθει ο δισκος αλλα ειμαι βεβαιος οτι το λουκετο κρεμοταν απο αυτον και μαλλον καθως περιστρεφοταν ακουγοταν ο ηχος.
Νιωθω το αιμα μου να παγωνει και να θελω να τους πεταξω οτι βρω.
Με βλεπουν οτι τους κοιταζω και με κοιτανε και οι δυο.
Δε θελω να φανταστω το προσωπο μου.
Στο στοπ σταματανε και κατι λενε.(νομοτυπα σε αυτο το σημειο τα τσογλανια).
Με το που περνανε τηλεφωνο στο 100.
Ακολουθει διαλογος με μπατσο τηλεφωνητη ανευ λογικης.Με το που καλω δινω τα στοιχεια μου ολα χωρις να με ρωτησει.Και του περιγραφω τα μηχανακια.Με ρωτα πινακιδες.Του λεω οτι δεν ειδα και οτι το ενα δεν ειχε...Κ αρχιζει να με ρωτα πως να τους βρουμε!!
Ρε ανεγκεφαλε υπηρετη των τυπων η περιγραφη των μηχανακιων (τα οποια δεν ειναι και δυσκολο να τα δεις και βαλε οτι δεν εχουν και τα γκαζια να εξαφανιστουν-το ενα 125 και το αλλο σβηστο με λουκετο νομιζω οτι σας δινει ενα χρονικο οριο αποστασης μικρο).
Στο μεταξυ τους βλεπω να κατεβαινουν την Ηρακλεους και να σταματανε.
Οπα λεω,καταλαβαν οτι τους πηρα χαμπαρι και ξεφορτωνονται το μηχανακι.Ο μπατσος το χαβα του να με ρωτα τα στοιχεια μου.Μου λεει μεινε εκει που εισαι και θα ερθει καποιος.
Πλακα μας κανεις ρε γελοιε.Σε τροχαιο και ερχονται μετα απο 1 ωρα...
Τον κλεινω και τρεχω προς αυτους.Τους διακρινω που ενας κοβει στη Μενελαου και το παπι μενει στην Ηρακλεους,ενω μετα απο λιγο ο αλλος πεζος καβαλαει το παπι και εξαφανιζολ.
Το παρατησαν λεω και αντε τη γλιτωσε το παληκαρι με το σουζουκι...Δε θα πληρωνει τζαμπα δοσεις.
Φτανω στη Μενελαου και τα ματια μου ψαχνουν το σουζουκι.Πουθενα!Μα τι στο διαολο καπου εδω ειναι.Ενας μπαρμπας με κοιτα απορημενος και με ρωτα τι παιζει.Μεχρι που βλεπω στο βαθος λευκο φορτηγακι...
Εχει λαικη τιποτα περιεργο...Λαθος!Να που ειναι το μηχανακι μου...Εχει γινει πλεον δικο μου.Το νιωθω να απομακρυνεται.
Τρεχω σπιτι.Δε θα κουνησω το αμαξι γιατι η υποθεση απαιτει ταχυτητα.Παιρνω κρανος,γαντια και ξαναξυπναω την αγαπη.
Σκεφτομαι"καλη μου ειναι η τελευταια σου διαδρομη για σημερα και η πιο σημαντικη".
Στο δρομο που ειδα το φορτηγακι ετοιμαζομαι να στριψω και εχουν φτασει ενα ασφαλιτικο και 2 περιπολικα.Ζητημα να περασαν 5 λεπτα.Ενα μπραβο στα παιδια του τμηματος Καλλιθεας για το χρονο ανταποκρισης.Τους ξαναλεω την περιγραφη-χαμενος χρονος,αποσταση που μεγαλωνει- τους μισους τους στελνω προς τα εκει που πηγε το παπι και τους αλλους προς την κατευθυνση του ημιφορτηγου.
Κ γω αρχιζω να βολταρω...
Φορτηγακια,ημιφορτηγακια λευκα,ειχαν γεμισει τους γυρω δρομους λογω λαικης.Πηρα αρκετα απο πισω αλλα τζιφος.Εξυπνο αυτο...Δυσκολο να βρεις το σωστο οχημα αναμεσα σε τοσα...
Βολταρω και εχω το νου μου για το παπι...
Τζιφος....

Το μονο που νιωθω ειναι σα να εχασα εγω κατι.Σα να απετυχα.
Το μονο που θελω να πω στο παληκαρι,απο την Καλλιθεα,ειναι ενα μεγαλο συγγνωμη..
Να ξερεις οτι το μηχανακι σου δεν εφυγε ετσι απλα,υπηρξαν ατομα που νοιαστηκαν για αυτο και παλεψαν,με ολα τα εννομα μεσα.
Ξερω οτι αυτο δεν αλλαζει τιποτα,και ισως τα πραγματα ηταν πολυ καλυτερα αν ειχα αργησει λιγο και ημουν με την μηχανη.
Ισως βρισκαμε και αλλα χαμενα μηχανακια.
Ισως αν τα ορνια δεν ειχαν κανει το αμαξι μου σκουπιδοτενεκε να μην ειχα δει τιποτα.
Αν μια στο εκατομμυριο τους πιασουν θα τους γνωρισω.Ας ειναι καλα η Ευτυχια.Να τις ακουτε τις γυναικες.(ασχετο σχετικο)

Παρακαλω οποιος το διαβασει και γνωριζει (πιθανον)Καλλιθεωτη με χαμενο μπλε ασπρο Suzuki GSXR (τα αποψινα ξημερωματα)να του το μεταβιβασει ή να το ποσταρει σε αλλα φορα.

nakedorange
14/11/2008, 06:35
γιατι το παλεψες...και μονο αυτο αρκει!

:a18:

:a10:

Orfeus
14/11/2008, 06:49
δεν ειναι τα ευσημα...ειναι για το γαμωτο...Να το χεις μεσα στα χερια σου και να το χασεις...
Δεν μπορω να κοιμηθω...

TROOPER
14/11/2008, 06:54
παλεψες οπως μπορουσες.μη νοιωθεις την αποτυχια !!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Orfeus
14/11/2008, 06:57
πραγματικα το ηθελα,αλλα μερικες φορες η προσπαθεια δε μετραει,αλλα το αποτελεσμα....

byron
14/11/2008, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
δεν ειναι τα ευσημα...ειναι για το γαμωτο...Να το χεις μεσα στα χερια σου και να το χασεις...
Δεν μπορω να κοιμηθω...

Κρίμα που στάθηκαν τυχερά τα κωλόπαιδα.

Μπράβο σου που το προσπάθησες φίλε μου.

filipp0s
14/11/2008, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

+1100

GIXXERAKIAS
14/11/2008, 07:53
Αρε τα τσογλανια τα ηθελε η τυχη σημερα.:evil: :evil:

Μπραβο για την προσπαθεια σου φιλε και για αλλη μια φορα ο νομος του παραλογου και της αστυνομιας ξανακτυπα.:yuck:

makis206
14/11/2008, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Αυτό ακριβώς :beer: :beer:

nionio$
14/11/2008, 08:14
μπασταρδοι...
μπραβο σε σενα φιλε μου!

DimChios
14/11/2008, 08:24
Και βεβαια μπραβο στο παληκαρι ρε παιδια αλλα... δεν τον νιωθετε που μας λεει οτι το "χασε μεσα απ τα χερια του"?

Αυτο το γαμημενο το συναισθημα?

Τι κι αν προσπαθησε? οπως λέει και ο ιδιος, το αποτελεσμα ειναι μερικες φορες που μετραει!

ΟΡΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΓΑΜΩΤΟ" δυστυχως!!!

Να σαι καλα παντως οπως και να χει!

Αν το κυνηγουσες λιγο ακομα ισως να ταν κακο και για σενα! Ηδη ξερουν που μενεις! Προσεχε!

Καλημερα και καλη ξεκουραση!

XJR_Billy
14/11/2008, 08:25
KWΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡ@@@@@!!!!!!!!:mad:

Μακάρι να είμασταν όλοι σαν εσένα φίλε. ΜΠΡΑΒΟ !!!:beer: :beer:

Nefos
14/11/2008, 08:30
Σου αξίζει ένα μεγάλο μπράβο....και μόνο το ότι τράβηξες τέτοιο τρέξιμο για ξένη περιουσία δείχνει ότι δεν έχουμε χαθεί τελείως σαν άνθρωποι........

mihalck
14/11/2008, 08:33
Η Μηχανη του διπλανου ειναι και δικη σου:winka:

Orfeus
14/11/2008, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Και βεβαια μπραβο στο παληκαρι ρε παιδια αλλα... δεν τον νιωθετε που μας λεει οτι το "χασε μεσα απ τα χερια του"?

Αυτο το γαμημενο το συναισθημα?

Τι κι αν προσπαθησε? οπως λέει και ο ιδιος, το αποτελεσμα ειναι μερικες φορες που μετραει!

ΟΡΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΓΑΜΩΤΟ" δυστυχως!!!

Να σαι καλα παντως οπως και να χει!

Αν το κυνηγουσες λιγο ακομα ισως να ταν κακο και για σενα! Ηδη ξερουν που μενεις! Προσεχε!

Καλημερα και καλη ξεκουραση!

Οργη ειναι?Δεν ξερω τι ειναι...
Θελω να πιστευω οτι το θεμα δε θα χει συνεπειες αρνητικες και για μενα,αν και σε αυτες τις διαδικασιες ο παραλογισμος βασιλευει,αλλα αν ειναι να φυγω ή να παθω κατι,τουλαχιστον θα το παθω εχοντας επιγνωση οτι προσπαθησα να κανω κατι.Να κανω τη διαφορα σε μια αλλη συνηθισμενη κλοπη.Καλη μας ξεκουραση....

Orfeus
14/11/2008, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mihalck
Η Μηχανη του διπλανου ειναι και δικη σου:winka:
Μακαρι να το χαν αυτο υποψη ολοι αυτο που με υφος πολλων καρδιναλιων σε κοιταζουν οταν βαζεις το κλειδι στο μηχανακι σου.2 ροδες=κινηση=ελευθερια=αμεσοτητα με ζωη=αμεσοτητα με χαρα=αμεσοτητα με πονο=αμεσοτητα με θανατο.
και ειναι μαλακια απο το ανω πακετο να χεις τον πονο(και τις δοσεις) και να σου λειπει το πρωτο.

Stabak
14/11/2008, 08:44
Μπραβο σου ρε φιλε, την επομενη φορά αν και ειναι θρασόσκυλα, τα κλεφτρονια θα σκεφτούν διπλα οταν θα τους ξανακοιταξει καποιος στα ματια...

και παλι μπραβο μονο και μονο για την ευαισθητοποιηση.. εδω αλλοι ουτε ενα τηλεφωνημα δεν κανουν:ZZZ:

DimChios
14/11/2008, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Οργη ειναι?Δεν ξερω τι ειναι...
Θελω να πιστευω οτι το θεμα δε θα χει συνεπειες αρνητικες και για μενα,αν και σε αυτες τις διαδικασιες ο παραλογισμος βασιλευει,αλλα αν ειναι να φυγω ή να παθω κατι,τουλαχιστον θα το παθω εχοντας επιγνωση οτι προσπαθησα να κανω κατι.Να κανω τη διαφορα σε μια αλλη συνηθισμενη κλοπη.Καλη μας ξεκουραση....

σου στελνω με πμ ενα λινκ να διαβασεις κατι...

:wave2:

Sn7per
14/11/2008, 09:14
Ρε τι γινεται γυρω μας...

Κριμα το μηχανακι.

Ο συναγερμος παιδια μειωνει τις πιθανοτητες ?
Δεν μπορει ο κλεφτης να κοψει το καλωδιο τροφοδοσιας πρωτα ?

Και εγω θα τρελαινομουν φιλε καλα εκανες και το παλεψες...

Orfeus
14/11/2008, 09:23
το μηχανακι πηγαινε σβηστο.Μαλλον ειχαν σπασει κλειδαρια τιμονιου,λουκετο και αν ειχε συναγερμο,μαλλον εκοψε τροφοδοσια και πηγαιναν ετσι...

sapila racing
14/11/2008, 09:23
Κρίμα που δεν τα κατάφερες, αλλά τουλάχιστον προσπάθησες και μπράβο σου.

Ασε που παίζει και να βρισκόσουν σε πολύ επικίνδυνη θέση αν το συνέχιζες.

Sn7per
14/11/2008, 09:28
Ενταξει 10.000 ειναι αυτα.

Φιλε τωρα τζαμπα μιλαμε αλλα εγω θα εκανα το ιδιο + οτι θα εβαζα τις φωνες να ξυπνησει κοσμος και μετα θα τους επαιρνα στο κινηγι.

simeon
14/11/2008, 09:44
μπραβο ρε φιλε σωστος! και αυτο εχει τη σημασια του ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα...

LsKostas
14/11/2008, 10:00
μπραβο που δεν αδιαφορησες

AntoD
14/11/2008, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
Φιλε τωρα τζαμπα μιλαμε αλλα εγω θα εκανα το ιδιο + οτι θα εβαζα τις φωνες να ξυπνησει κοσμος και μετα θα τους επαιρνα στο κινηγι.

Σωστος....εαν εβαζες τις φωνες "Ρε κλεφτες!!!!!!" 5-6 φορες θα το ειχανε παρατησει,.....

Μπραβο για την προσπάθεια σου ορφέα....

Εχετλαίος
14/11/2008, 10:27
Aνε βγαίνανε και άλλοι ρε Ορφέα από το καβούκι τους και τολμούσανε σαν και εσένα τότε το κάθε μπαστάρδι του κερατά θα το σκεφτότανε και 2η και 3ηφορά πριν τολμήσει να αγγίξει την περιουσία του αλλουνού.
Χίλια μπράβο σου! Μπράβο και πάλι μπράβο! :beer: :beer: :beer: :wave2:

geotriada
14/11/2008, 11:27
μπραβο σου και απο μενα ,,

απεξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεμε,
απλως επειδη ειμαι θυμα κλοπης (εχασα ενα saxo vts) θα τους παρακολουθουσα
ΤΕΛΕΙΩΣ αθορυβα και μολις ανακαλυπτα την γιαφκα τους τηλ στους μπατσους
και που ξερεις μπορει να εριχνα και καμμια φαπα μεσα στον πανικο τους:wave2:

Tpap
14/11/2008, 11:45
Ροπαλάκι του μπέΐζμπολ και από μια στον κάθε κωλοπαιδάκι.

Και μετά παίρνεις την αστυνομία.

devil's animal
14/11/2008, 12:12
αλλο ενα μεγαλο :a18: για αυτη σου την σκεψη και την ενεργεια.

ο Θεος λενε αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη...:winka:
εγω προαισθανομαι οτι ειναι λιγα τα ψωμια τους!
:smokin:

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 13:07
Φίλος μπράβο.Έκανες αυτό που μπορούσες.Καταλαβαίνω αυτό που λες "νιώθω σαν να απέτυχα", δείχνει άνθρωπο εγωιστή με την καλή έννοια του όρου.Δυστυχώς κάποιες φορές δεν μπορείς να καταφέρεις τα πάντα...Μπράβο και πάλι μπράβο!:beer:

gixxerpap
14/11/2008, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ροπαλάκι του μπέΐζμπολ και από μια στον κάθε κωλοπαιδάκι.

Και μετά παίρνεις την αστυνομία.

αρκει να μη σε σημαδέψει με κανα κέρατο στο κεφάλι ....

γιατι αν το κάνει, θέλω να δω πόσος τσαμπουκάς θα σας μείνει ....

δυστυχώς, δεν είναι καιρός για ηρωισμούς τέτοιου τύπου ....

Corvo
14/11/2008, 16:37
φιλε μπραβο και παλι μπραβο...

Tpap
14/11/2008, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Δεν έχεις καθόλου άδικο.

Orfeus
14/11/2008, 17:11
Ευχαριστω παιδες.Θα περασω απο το τμημα να δω τι εγινε τελικα...Εχω και ενα κονε μεσα μπας και μαθω τιποτα παραπανω.Η επομενη μερα δε διαφερει και πολυ απο την προηγουμενη.(σα σκεψεις)

Orfeus
14/11/2008, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν έχεις καθόλου άδικο.

Αμερικη θα γινουμε.Μου βγαζεις πακετο,βγαζω και γω το δικο μου και αντε γεια...

mihalck
15/11/2008, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

γιατι αν το κάνει, θέλω να δω πόσος τσαμπουκάς θα σας μείνει ....

δυστυχώς, δεν είναι καιρός για ηρωισμούς τέτοιου τύπου .... Παιδια το νου σας, μη σταματατε και μην σβηνετε ποτε τη μηχανη ουτε για ερωτηση απο αλλη μηχανη με δικαβαλο, σε ενα φιλο που σταματησε (βουλιαγμενης με καποια..) πηγαν να του τα παρουν ολα (κινητα, λεφτα κλπ) το επαιξε σαν τη διαφιμηση της cosmote (ασφαλεια ακινητοι..)ευτιχως επιασε και το εβαλαν στα ποδια.. :lol: :lol: :lol:

memas
15/11/2008, 18:41
καλα εκανες - στη θεση σου αρκετοι δεν θα εδιναν σημασια.....

Orfeus
15/11/2008, 20:46
τιποτα τελικα...τζιφος.Δε βρηκαν τιποτα και αρνουνται να με ενημερωσουν για το αν εγινε δηλωση κλοπης.Μονο που δε με ανεκριναν και μενα...

teok8
15/11/2008, 22:33
file orfeus eisai palikari!
to miso apo sena na endiaferotan kapoios gia to diko mou k8,tha to eixa twra!
ena megalo bravo apo mena pou eimai pathwn pou oxi mono etrexes kai agxwthikes kai isws na kindineues kiolas alla kai pou sinexizeis na asxolisai!
me tin apokrisi tin astinomias emeina afwnos afou sto diko mou peristatiko, prin 1 mina, tous peira o idios 4 fores til apo mikrolimano 5' afotou mou tin peiran kai apla dn fanikan POTE!!!
bravo kai pali gia tin antidrasi kai tin sinidisi sou!:a23: :a23: :a23:

sakisvolos
15/11/2008, 22:39
Απλά ένα μπράβο!:(

Και ΚΑΚΗ τύχη στα κωλόπαιδα!:mad: :mad: :mad:

morrison
29/11/2008, 11:41
πραγματικα απορω που ετρεξαν ....εγω πριν απο 2 χρονια περιπου οπως εφευγα απ το σπιτι περνωντας απο σταση λεωφοριου γινοταν ψιλοχαμος κ σταματησα να δω κ μου ειπαν οτι μολις εκλεψαν την τσαντα μιας κοπελας κ εφυγαν με μηχανη...προλαβα το περιστατικο δευτερολεπτα αργοτερα κ επειδη ειναι μεγαλη ευθεια τους ειδα κ τους ακολουθησα...απο αποσταση ειδα οτι τους περιμενε ενα αυτοκινητο 5-6 χιλιομετρα πιο μακρια σε μια πλατεια..εκει τους εβλεπα που ανοιγαν την τσαντα για να κανουν την μοιρασια...πηρα την αστυνομια...εδωσα τα στοιχεια μου κ περιμενα..το αστυνομικο τμημα ειναι 5 χιλιομετρα απο κει που ειχαν αραξει....οσο τους ειδατε εσεις αλλο τοσο τους ειδα κ γω....

mikios400
01/12/2008, 08:40
σκηνικό που είδε φίλος μου εδώ στο Ηράκλειο προ ημερών....

ένα σκουτεράκι με 3-4 γυναικείες τσάντες περασμένες στο τιμόνι κινέιται αργά σε κεντρικό δρόμο... 2 τυπάκια πάνω κοιτάζουν γύρω γύρω... περνάνε μια στάση λεωφορείου, αρπάνε την τσάντα μιας γριάς κ την κοπανάνε! Απένατνι κάθονται 2 παληκάρια που έχουν κόψει από νωρίς το σκηνικό, κοιτάζονται, ανεβαίνουν σε μηχανή κ δώστου από πίσω τους. Εντομεταξύ κάποιος καλέι αστυνομία κ ο φίλος ακολουθεί...

500μ παραπάνω τους προλαβαίνουν οι 2 κ ο πίσω καθίζει μια κλωτσιά στον πίσω από τους τσαντάκηδες, ο οποίος παίρνει μια σαβούρα κ ο άλλος παλεύει το σκούτερ αλλά το χάνει κ πέφτει. Τους τσακώνουνε τεσπα κ τους 2 κ την ώρα εκέινη σκάει μύτη κ ο ζητάς....

μετά από λίγο έρχεται η γριά με ταξί κ της δίνουν την τσάντα κ της λένε να τα παιδιά (που κυνηγούσαν τους τσαντάκηδες) κ αρχίζει να τους κοπανάει με την τσάντα κ να φωνάζει "ντροπή σας παλιόπαιδα" !!! :bigcry:

τεσπα της το λέγανε αυτοί, της τολεγε κ ο ζητάς, "μα όχι κυρία μου, αυτοί είναι ... οι άλλοι" κ το κατάλαβε κ "ωωω συγγνώμη, σας ευχαριστώ" κλπ κλπ κλπ... κ ρωτώ εγώ, που ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος να το γράψει με το βίντεο να γελάμε 1 βδομάδα, οεο; :cry: