View Full Version : atv kymco or derbi
ενδιαφερομαι να αποκτησω μια (γουρουνιτσα) τους επομενους μηνες μα δεν εχω αποφασισει ακομη. ειμα αναμεσα kymco maxer 300 και το 250 derbi. εαν εχεται και καμια αλλη ιδεα ριξτε την .... μεχρι 5000 €.
ευχαριστω προκαταβολικα!
Red Rider
15/11/2008, 14:54
MXU 300.
Με κατι παραπανω απο 5 χιλιαρικα παιρνεις κατι καλο και πανω απ'ολα αξιοπιστο,οχι κινεζικο,με αξονα πισω(και οχι αλυσιδα),αργο-γρηγορο,θεση για μπιλια κοτσαδορου,σχαρες μπρος πισω κλπ.
powerman95
21/11/2008, 15:38
Εγω παντως εχω μια γουρουνα dinli dl100 διχρονη,σε παει οπου θες,την εχω βαλει ακομα και στην παραλια μεσα σε βρεγμενη αμμο,sστο χιονι το εβγαλα μια φορα αλλα πρεπει πρωτα να το ζεστανεις αλλιως κρυωνε η βενζινη και δεν κατεβαινει.Δμου εχει βγαλει προβλημα για προβλημα:beer:
http://www.bikepics.com/pictures/1259698/
http://www.bikepics.com/pictures/1430124/
http://www.bikepics.com/pictures/1328912/
ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!! αλλα τωρα εχω καταληψει σε kymco kxr μεταχειρισμενο ή kymco maxer του κουτιου. περιμενω πρωτα να πουληθει το modenas μου και μετα ψαξιμο για kxr σε καλη κατασταση, εαν δεν βρω παω για maxer του κουτιου.:beer: :beer:
el_hymador
21/11/2008, 18:06
Τσεκαρε και το SYM Quadlander 300S, ειναι πολυ καλο και μεσα στα λεφτα του budget σου...
Παντως το ιδανικοτερο κατα την αποψη μου ειναι να κανεις λιγο υπομονη και αποταμιευση και να "χτυπησεις" ενα Yamaha YFM250R Raptor που γ@μει και δερνει στα "μικρα"...βεβαια ειναι Quad, αλλα ειναι απιθανο μηχανημα και παραδοξως, πιο πρακτικο απο ATV.
φιλε ευχαριστω!:) το yamaha απο πινακιδες και οπισθεν τι λέει; και που κιμενεται η τιμη του;
el_hymador
21/11/2008, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από inox
φιλε ευχαριστω!:) το yamaha απο πινακιδες και οπισθεν τι λέει; και που κιμενεται η τιμη του;
Βγαζει πινακιδες κανονικα και παει πολυ καλυτερα απο πολλα ATV στον δρομο, οπισθεν δεν εχει αλλα ειναι παναλαφρο και το σπρωχνεις πισω οπως και μια μοτοσικλετα και τελος σε οτι αφορα στην τιμη του νομιζω ειναι λιγο παραπανω απο 6.000..αλλα πιστεψε με αξιζει τον κοπο!!!
gourouni
03/12/2008, 18:31
kai mesa stin athina an thes na to manouvraris kateva kai sproxto.an den exei opisthen min pareis.
απο επαρχια ειμαι αλλα πιστευω οτι η πισθεν μου ειναι απαραιτητη, το γουρουνι το θελω για το κυνηγι, για την παραλια, κανα ταξιδακι βουνα/ποταμια και να εχει πιναμιδα ωστε να μπορω να παω και για κανα καφε. δεν σκευτομαι να σχοληθω με αγωνες κτλ, το θελω για αλλα γουστα. εσυ εχεις γουρουνα η απλα εισαι λατρεις(κρινοντας απο την foto)? αξιζει τον κοπο να ασχοληθω με γουρουνα ή να στρφω προς κατι αλλο και αν ναι σε τι αλλο ωστε να βγαλω τα γουστα μου?
el_hymador
04/12/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από inox
απο επαρχια ειμαι αλλα πιστευω οτι η πισθεν μου ειναι απαραιτητη, το γουρουνι το θελω για το κυνηγι, για την παραλια, κανα ταξιδακι βουνα/ποταμια και να εχει πιναμιδα ωστε να μπορω να παω και για κανα καφε. δεν σκευτομαι να σχοληθω με αγωνες κτλ, το θελω για αλλα γουστα. εσυ εχεις γουρουνα η απλα εισαι λατρεις(κρινοντας απο την foto)? αξιζει τον κοπο να ασχοληθω με γουρουνα ή να στρφω προς κατι αλλο και αν ναι σε τι αλλο ωστε να βγαλω τα γουστα μου?
α καλα, αμα το θες για κυνηγι, αστο δεν εχει θεση για το δικανο...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
α καλα, αμα το θες για κυνηγι, αστο δεν εχει θεση για το δικανο...:rolleyes:
το ειδα και απο κοντα το raptor ειναι απλα τελειο και δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα derbi-kymco, αλλα για αυτα που εχω βλεψεις .... :( :( ευχαριστω για τις πληροφοριες:beer:
gourouni
04/12/2008, 07:00
logo oikonomikou pira mia kineziki 150cc.kali exei bgei,ektos tou mixanikou tis etaireias pou einai moufa.ego exo mini efxaristimenos kai an ti thes gia to kinigi vriskeis aksesouar sto internet px. thiki gia karampina kai alla.
Φίλε δεν ξέρω αν πήρες ήδη γουρουνάκι, αλλά πουλάω Derbi DXR 250 2005, 2400km, 3 δισκόφρενα, χούφτες Acerbis, αριθμό κυκλοφ., 5 ταχύτητες, συμπλέκτης, σε άριστη κατάσταση, 2000 Euro, τηλ. 6944388485 Σπύρος
Φωτογραφία υπάρχει στο παρακάτω link
http://levadia.olx.gr/derbi-dxr-250-iid-18613377
ευχαριστω! αλλα πριν κανα μηνα πηρα ενα μεταχειρισμενο dxr. καλοπουλειτο!
Φίλε inox καλημέρα!
Πόσο το πήρες αλήθεια το DXR σου? Καλορίζικο εύχομαι να είναι και καλό κυνήγι. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το μοντέλο αυτό. Το μοτερ του είναι από το Honda Rebel 250 κατεβασμένο στα 20 περίπου άλογα. Δηλαδή για να του κάνεις ζημιά πρέπει να το θέλεις.
ευχαριστω πολυ!!! το πηρα 2000 € μοντελο 2005, με 6000 κμ. αλλα θελει ενα συμαζεμα π.χ. αλυσιδα, γραναζια, τακακια φρενων ... :beer: :beer: