PDA

View Full Version : Bροχή και μηχανή...

Gandalf dr685sm
19/11/2008, 14:46
το έχουμε συζητήσει δεκάδες φορές... η ερώτηση είναι μια και μόνη...

Όλοι γνωρίζουμε οτι το να κυκλοφορούμε με την μηχανή στους Ελληνικούς δρόμους είναι επικίνδυνο.. πόσο μάλλον όταν βρέχει.

Η ερώτηση λοιπόν είναι ... πόσοι απο εμάς αφήνουν την μηχανή με το σκεπτικό αυτό στο garaz και παίρνουν άλλο μέσο για να πάνε στην δουλειά τους; (Ι.Χ. - ΜΜΜ - ΤΑΧΙ)

Προσωπικά θα πω οτι παίρνω το Ι.Χ. και έρχομαι όταν βρέχει.. ο λόγος έχει να κάνει με την εργασία και το οτι είναι αρκετά δύσκολο το να κινηθείς με αδιάβροχα και απο μέσα πουκάμισο γραβάτα κτλ... και να κάνεις συνεχώς την προσθαφαίρεση όταν πας και έρχεσαι απο πελάτη.

Απλή συζήτηση είναι βέβαια που όπως γνωρίζουμε θα σπαμαριστεί, θα ακουστούν κάποιοι , θα διαφωνήσουν άλλοι και στο τέλος ή θα καταλήξει στα ανέκδοτα ή στις διαμάχες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλλά τουλάχιστον θα είναι για θέμα με μηχανή... :D

Gandalf

byron
19/11/2008, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλλά τουλάχιστον θα είναι για θέμα με μηχανή... :D

Μακάρι....:rolleyes:

9/10 έρχομαι με το scooter ακόμα και αν ρίχνει αρκετό νερό. Εχω ένα καλό αδιάβοχο, τα μποτάκια μου είναι Goretex και γλυτώνω το ατελείωτο πήξιμο του κέντρου όποτε βρέχει.

Gandalf dr685sm
19/11/2008, 14:52
Μωρέ καλό και άγιο το scooter... αλλά όταν σκας αλλά μέλος των ΟΥΚ μετά απο επιχείρηση σε μια συνάντηση και ώς άλλος James Bond βγαίνεις κοστουμαρισμένος απο μέσα απο τα αδιάβροχα... εμ.. είναι κάπως...χαχαχα

Με λένε dr685sm... Gandalf Dr685sm...

:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Meni0s
19/11/2008, 14:54
2κυκλο χειμωνα καλοκαιρι... βρεξει χιονισει. Με το καταλληλο εξοπλισμο εισαι αρχοντας .

Τωρα για το αν ειναι πρακτικο να βαζεις και να βγαζεις αδιαβροχα.. και να κυκλοφορεις σαν robocop δεν ειναι!

Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα :lol:

makis206
19/11/2008, 14:56
Το αυτοκίνητο και το παπί θα βγούνε με χαρά στη βροχή, η μπουμπού θα μείνει κλεισμένη στο ζεστό της γκαραζάκι :smokin:

:lol:

makis206
19/11/2008, 14:57
Σόρρυ για το σπαμ αλλά..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
2κυκλο χειμωνα καλοκαιρι... βρεξει χιονισει. Με το καταλληλο εξοπλισμο εισαι αρχοντας .
Τωρα για το αν ειναι πρακτικο να βαζεις και να βγαζεις αδιαβροχα.. και να κυκλοφορεις σαν robocop δεν ειναι!
Αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα :lol:

:eyepop: ΡΕ ! Ο Μάνθος !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

byron
19/11/2008, 15:00
Μωρέ καλό και άγιο το scooter... αλλά όταν σκας αλλά μέλος των ΟΥΚ μετά απο επιχείρηση σε μια συνάντηση και ώς άλλος James Bond βγαίνεις κοστουμαρισμένος απο μέσα απο τα αδιάβροχα... εμ.. είναι κάπως...χαχαχα

Δεν έχεις δίκιο. Και εγώ κουστουμαρισμένος ερχομαι.
Εχω πάντα το αδιάβροχο κάτω απ΄τη σέλλα και σκάω στο meeting με το μόνιμα αφημένο σακκάκι που έχω στη κρεμάστρα. Αν πρέπει να μετακινείσαι συχνά απ΄το γραφείο έχεις ένα καλό διαιρούμενο αδιάβροχο και από μέσα το κουστούμι. Τα χώνεις όλα κάτω απ΄τη σέλλα ή στη μπαγκαζιέρα και είσαι μάγκας.
Μποτάκια έχω της Daytona που και καλή προστασία έχουν και δεν κάνουν μπαμ ότι είναι για μοτο.

Elle
19/11/2008, 15:07
Α! Εγώ πέραν της μοτοσυκλέτας χρησιμοποιώ πολύ και το αυτοκίνητο,
κι εκτός αυτού η δουλειά μου προυποθέτει φόρτωμα. Στη βροχή κυκλοφορώ
με το αυτοκίνητο και πάλι.:wave2:

p@nos
19/11/2008, 15:07
οσο νερο και να ριχνει κυκλοφορω με τη μηχανη

ομως δυστυχως δεν εχω και αλλη εναλλακτηκη μιας και οι συγκοινωνιες εδω στην Πατρα ειναι απαραδεκτες...

κατι γινεται με το αδιαβροχο, αλλα δυστυχως το ΧΤ δεν εχει αποθηκευτικο χωρο(και μπαγαζιερα δε βαζω, δε μ'αρεσει καθολου).

αν ειχα ομως τη δυνατοτητα να κυκλοφορω με αμαξι στη βροχη με αυτο θα κυκλοφορουσα

το σκουτερ ομως στη βροχη(και βασικα στο βρεμενο δρομο) ειναι η αμεσως καλυτερη επιλογη, μιας και απο τα νερα του δρομου δε βρεχεσαι καθολου...

MikeG
19/11/2008, 15:09
Καλό αδιάβροχο μπουφάν, κράνος, αδιάβροχα γάντια και συνήθως πατελόνια τύπου στρατιωτικά ή κοτιλέ. Επίσης καλό μποτάκι & πάω παντού!!
Αν είναι για πολλά χιλιόμετρα εκτός πόλης μπαίνουν μπότες & πατελόνι αδιάβροχο.

Αυτοκίνητο ποτέ, μόνο όταν πάω στις ελιές. :lol: :lol: :lol:

:wave2:

Elle
19/11/2008, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
...τα μποτάκια μου είναι Goretex...
...Μποτάκια έχω της Daytona που και καλή προστασία έχουν και δεν κάνουν μπαμ ότι είναι για μοτο.
Τι από τα δυο προτιμάς στη βροχή;

MikeG
19/11/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Τα ίδια είναι φίλε μου. Το Goretex είναι αδιάβροχο υλικό. Όχι μάρκα παπουτσιού. :wave2:

road spirit
19/11/2008, 15:12
μοτό βρέξει χιονίσει. Έτσι και αλλιώς δεν έχω αυτοκίνητο. Το θέμα με το κουστούμι-πελάτης το αντιμετωπίζω και εγω, αλλά ευτυχώς τα ραντεβού δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο οπότε προσπαθώ να τα κλείνω όταν δεν έχει βροχή (μπαίνω το λαμόγιο σε καιρο-site και άμα δω πρόβλεψη για βροχή του λέω του πελάτη "να σου πω, δε το βάζουμε το ραντεβού τρίτη αντί δευτέρα?" :lol: )

byron
19/11/2008, 15:12

Τι δεν κατάλαβες; :confused: Εχω μποτάκια της Daytona με επένδυση goretex.

Elle
19/11/2008, 15:14
...Εχω μποτάκια της Daytona με επένδυση goretex.
:sun: :beer: :beer:

ggs
19/11/2008, 15:17
Γιατί η βροχή είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ντύσιμο , δεν μπορώ να καταλάβω…..
Ακόμα και αν δεν μπορούμε να φοράμε κορντούρες από την κορυφή μέχρι τα νύχια (μπουφάν, παντελόνι ,μπότες κ.λ.π) φαντάζομαι ,ότι και με καλό καιρό ένα κράνος και ένα μπουφάν μηχανής το φοράμε…
Τώρα , με ένα απλό αδιάβροχο παντελόνι και σακάκι καλύπτουμε το oscar de la renta και με ένα ζευγάρι αδιάβροχες γκέτες καλύπτουμε τα paul ziglieri παπουτσάκια μας .
Το κόστος των αδιάβροχων είναι αστείο και ο χρόνος βαλε-βγάλε είναι +5 λεπτά…

Το πρόβλημα με την βροχή είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος λόγω πολύ κακής πρόσφυσης , αλλά αντισταθμίζεται με τον κίνδυνο να πάθεις νευρικό κλονισμό μέσα στο Ι.Χ.
Οπότε …βρέξει – χιονίσει …

catmaster
19/11/2008, 15:21
Δεν έχεις δίκιο. Και εγώ κουστουμαρισμένος ερχομαι.
Εχω πάντα το αδιάβροχο κάτω απ΄τη σέλλα και σκάω στο meeting με το μόνιμα αφημένο σακκάκι που έχω στη κρεμάστρα. Αν πρέπει να μετακινείσαι συχνά απ΄το γραφείο έχεις ένα καλό διαιρούμενο αδιάβροχο και από μέσα το κουστούμι. Τα χώνεις όλα κάτω απ΄τη σέλλα ή στη μπαγκαζιέρα και είσαι μάγκας.
Μποτάκια έχω της Daytona που και καλή προστασία έχουν και δεν κάνουν μπαμ ότι είναι για μοτο.

+ όλα ...

(έχω και παπούτσια αφήσει στο γραφείο πλέον και γραβάτα ελικοπτεράτη για τις "δύσκολες" χαρτογιακάδικες μέρες ... )

δε πα να ρίχνει αρκούδες ... καλά λάστιχα να έχουμε και τα μάτια μας χίλια .... στο κέντρο με τους τρελούς δεν παλεύεται με κουτί ....

:wacko:

sergiosm
19/11/2008, 15:25
ο λόγος έχει να κάνει με την εργασία και το οτι είναι αρκετά δύσκολο το να κινηθείς με αδιάβροχα και απο μέσα πουκάμισο γραβάτα κτλ... και να κάνεις συνεχώς την προσθαφαίρεση όταν πας και έρχεσαι απο πελάτη.

Ε δεν είναι και τόσο τραγικό πια.
Άσε που την γραβάτα μπορείς να την βάλεις λίγο πριν τη συνάντηση ή την όποια δουλειά.
Εγώ πάντως είμαι με τη μηχανή.
Άσε που όταν βρέχει οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο αργές απο ότι τις άλλες μέρες.

zephyr1
19/11/2008, 15:29
Παντα μηχανη ,αλλα οταν ριχνει καρεκλες ,παιρνω το Jet-ski μου.:a43:

148426

XJR_Billy
19/11/2008, 15:31
ΜΟΝΟ το χιόνι μπορεί να με σταματήσει !!!:smokin:
Όσο για τη βροχή, είναι ένα πλεονέκτημα των σαλιγκαριών!:D :D

devil's animal
19/11/2008, 15:31
εμενα το σπιτι μου ειναι 1 χλμ απο την δουλεια μου.
οποτε δεν με νοιαζει καστανο.
πελατες δεν εχω....:D

αν βρεχει,περιμενω να σταματησει και ξεκιναω.
αυτοκινητο δεν παιρνω γιατι πηζω ασχημα στο 1 και μοναδικο φαναρι που περναω και τσαντιζομαι.:evil:

ε,το μονο προβλημα με το XR ειναι οτι πεταει τα νερα στα παπουτσια και στο παντελονι...
οποτε ενα ζευγαρακι μποτες και ειμαι μαγκας.

να τονισω επισης οτι και οπουδηποτε αλλου να θελω να παω μεσα στην Αττικη και δεν βρεχει εκεινη την στιγμη περνω το μηχανακι και ας βραχω.
αν βρεχει και ειναι επειγον περνω αμαξι.
αν βρεχει και δεν ειναι επειγον,δεν παω.

αν με πιασει και ειμαι αλλου,καβαλαω και δεν με νοιαζει που βρεχομαι (το ευχαριστιεμαι κιολας) γιατι επιστρεφω σπιτι.

τι αλλο??:look:

αν ναι... ο πολεμιστης δεν βγαινει απο το γκαραζ τις βροχερες μερες εκτος και αν μιλαμε για Αττικη Οδο και μονο. και αυτο λογω οδοστρωματος.

νομιζω καλυψα ολες τις δυνατες περιπτωσεις.:D

mikios400
19/11/2008, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Άσε που όταν βρέχει οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο αργές απο ότι τις άλλες μέρες.

κ έτσι έχω ακόμα 1 κίνητρο να πάρω τη μοτο! Δεν την αφήνω ούτε 1 μέρα, εκτός κ αν είναι απόλυτη ανάγκ κ ρίχνει καρέκλες... αλλά ευτυχώς εδω που ζω δεν συμβαίνει κ συχνά :D

zephyr1
19/11/2008, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αν ναι... ο πολεμιστης δεν βγαινει απο το γκαραζ τις βροχερες μερες εκτος και αν μιλαμε για Αττικη Οδο και μονο. και αυτο λογω οδοστρωματος.

Ωραιος πολεμιστης.:rolleyes:

Φαντασου στον πολεμο τι θα κανει? :(

manhunter
19/11/2008, 15:46
Και εγώ δεν την αφήνω στιγμή μόνη της την μηχανή
όσο και να βρέχει, θα την παρω

Μποτάκι bering, που δεν κάνει και κρα για μποτάκι μηχανής, γάντια αδιάβροχα, και παπούτσια στο γραφείο.

Δυστυχώς στην σημερινή βροχή δεν φόραγα αδιάβροχο παντελόνι, και ψιλοβράχηκε το τζιν. Αλλά στις επόμενες βροχές, θα το έχω πάνω μου, δλδ κάτω από την σέλα της μηχανής.

Δεν φαντάζεστε τι αποθηκευτικό χώρο έχει το μπούσα κάτω από την σέλα του

Αλλά πιστευω το πιο δύσκολο είναι η πρόσφρυση και η μηδενική καμια φορά ορατότητα
Αν και από κανονικούς δρόμους, το σπίτι μου είναι 10 λεπτά, προτιμάω την Αττική οδό, γιατί πήζουν αφάνταστα οι δρόμοι, και δεν είναι και ασφαλείς με τόσο νερό. Άσε που επειδή μπαίνω στον περιφερειακό υμηττού, και κάθε ημέρα, είναι μια ωραία βόλτα

Άλλωστε, δεν έκει αυτοκινητο καρντιά μου:( :( :(

:bawl: :rotflmao: :lol:

devil's animal
19/11/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ωραιος πολεμιστης.:rolleyes:

Φαντασου στον πολεμο τι θα κανει? :(

ρε μεγαλε αν ο πολεμιστης δεν παταει σε γερο ταπι, γλιστραει και δεν αποδιδει.:rotflmao:

αντε βαλε εναν ninja μεσα στο παγοδρομιο να κανει τις ασκησεις του....@ρχιδι@!!
θα τον περνανε απο πανω οι μπαλαρινες....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

XJR_Billy
19/11/2008, 15:59
Γιατί?:confused:
Δεν είναι κάθε μέρα πόλεμος?:confused:

Ειρήνη πάντως, με τόσα θύματα δεν είναι...:(

zephyr1
19/11/2008, 16:04
ρε μεγαλε αν ο πολεμιστης δεν παταει σε γερο ταπι, γλιστραει και δεν αποδιδει.:rotflmao:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

:)

http://www.youtube.com/watch?v=XKUYtBS61Oc

tai
19/11/2008, 16:04
βασικό προτέρημα ειναι να μπορείς να εχεις ρούχα παπούτσια στην δουλειά.
αν εισαι και σχετικά κοντα, τοτε το ερώτημα δεν υφίσταται
μοτο-παπι-σκουτερ ακόμα και πατίνι! Οτιδήποτε εκτός απο αμάξι.
Εγώ εχω να πάω με αμάξι στην δουλειά μου από το 87-88 που είχα ξεμείνει απο δίκυκλο!

κορντουρα πανω κατω
μπότα αδιάβροχη στρωμένη με λίπος (για το 100%)
γαντάκι ευκολοστέγνοτο εκτος απο αδιάβροχο:winka:
Καί μια καλή ντουλάπα στην δουλειά, με κάνουν να σιγοσφυρίζω αντι να βρίζω στον δρόμο :wave2:

zephyr1
19/11/2008, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Εγώ εχω να πάω με αμάξι στην δουλειά μου από το 87-88 που είχα ξεμείνει απο δίκυκλο!

κορντουρα πανω κατω
Καί μια καλή ντουλάπα στην δουλειά, με κάνουν να σιγοσφυρίζω αντι να βρίζω στον δρόμο :wave2:

Την ντουλαπα πως θα την μεταφερεις? :confused:

OzZzZzY
19/11/2008, 16:08
παντα μηχανη και χωρις αδιαβροχο εξοπλισμο! Κυριολεκτικα χυμασ στο Κυμα :D

road spirit
19/11/2008, 16:12

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: είναι απο τους νίντζα που πίνουν περιέ "με λεμονάκι σε παρακαλω?"

devil's animal
19/11/2008, 16:12
:)

http://www.youtube.com/watch?v=XKUYtBS61Oc

αυτος εχει καλα "παπα" ρε!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

εδω και βροχινα να φορεσεις σε οτι εχεις με τους δρομους που εχουμε νομιζεις οτι εχεις +20 αλογα.

ημουν με 4η χθες με το XR και με χαζες ξερογκαζιες η πισω ροδα ηθελε να με προσπερασει οπως και δηποτε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λεω ..."πω,πω, το μηχανακι δεν κρατιεται απο τα αλογα":eek:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

devil's animal
19/11/2008, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
είναι απο τους νίντζα που πίνουν περιέ "με λεμονάκι σε παρακαλω?"

οχι, ειναι απο αυτους που ραβουν κουστουμακια.... :evil:

για περαστε.....για περαστε....:winka:

castoras
19/11/2008, 16:15
Cordura πάνω-κάτω,αδιάβροχο από πάνω και μπλουμ!!!(μόνο με τα γάντια έχω ένα θέμα....παπάριασαν τα χέρια μου!!!):rolleyes:
Καμιά πρόταση για αδιάβροχο γαντάκι?????

zzr2005
19/11/2008, 16:20
και εγώ παντα με μοτο μιας και δεν εχω αυτοκινητο...
ακομα και να ειχα βεβαια δεν θα το έπερνα, γιατι τα νευρα θα γινοντουσαν τσατάλια..
οι συγκοινωνιες αποκλείονται αν θες να φτασεις στην ώρα σου στη δουλεια...

παντως αυτο σκεφτόμουν σημερα που πηγαινα δουλεια με τη μηχανη...
Οτι ολο και περισσοτεροι πέρνουν τη μηχανη πλέον ακομα και με βροχερό καιρο...
πριν 6-7 χρονια που πήρα τη μηχανή θυμάμαι οτι τις βροχερές μέρες ηταν αισθητά λιγότεροι οι μηχανόβιοι....έως ανύπαρκτοι...

τώρα πλέον απο σκουτεράκια και παπιά μεχρι SS κυκλοφορουν δεν παει να ρίχνει καρέκλες...:beer:

μάλλον δεν την πολυπαλευει πλέον ο κοσμος μεσα στα κουτιά....:wave2:

castoras
19/11/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και εγώ παντα με μοτο μιας και δεν εχω αυτοκινητο...
ακομα και να ειχα βεβαια δεν θα το έπερνα, γιατι τα νευρα θα γινοντουσαν τσατάλια..
οι συγκοινωνιες αποκλείονται αν θες να φτασεις στην ώρα σου στη δουλεια...

παντως αυτο σκεφτόμουν σημερα που πηγαινα δουλεια με τη μηχανη...
Οτι ολο και περισσοτεροι πέρνουν τη μηχανη πλέον ακομα και με βροχερό καιρο...
πριν 6-7 χρονια που πήρα τη μηχανή θυμάμαι οτι τις βροχερές μέρες ηταν αισθητά λιγότεροι οι μηχανόβιοι....έως ανύπαρκτοι...

τώρα πλέον απο σκουτεράκια και παπιά μεχρι SS κυκλοφορουν δεν παει να ρίχνει καρέκλες...:beer:

μάλλον δεν την πολυπαλευει πλέον ο κοσμος μεσα στα κουτιά....:wave2:

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι χθες συναντούσα πολλές μηχανες στο δρόμο τα πρωινά που ανεβαίνω στο κέντρο,σήμερα που έβρεχε ήμασταν 3 και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο!!!!:lol:

Κάπελας
19/11/2008, 16:25
δε δουλευω στο κεντρο οποτε το αυτοκινητο ειναι μια χαρα :smokin:

618RR
19/11/2008, 16:33
Πάντα με μοτό και spidi atlantis (αδιάβροχα)...

Με υπομονή, ήρεμη οδήγηση και προσοχή αποφεύγουμε νομίζω το εγκεφαλικό που συνοδεύει την κίνηση στην πόλη με ΜΜΜ ή αυτοκίνητο τις βροχερές μέρες...

Δύο μέρες που βρέχει στη Θεσσαλονίκη παρατηρώ - μεταξύ των άλλων κινδύνων παντού πετρελαιοκηλίδες - :rolleyes: (προφανώς από διαρροές κατά το γέμισμα δεξαμενών των πολυκατοικιών)...

VanDiemen
19/11/2008, 17:59

Τι δεν κατάλαβες; :confused: Εχω μποτάκια της Daytona με επένδυση goretex.

Εννοεί το αριστερό ή το δεξί; :rolleyes:

Electra
19/11/2008, 18:24
Εδώ και 10 χρόνια έχω επιλέξει το μεταφορικό μου μέσο (δεν έχω αυτοκίνητο και προς το παρόν δεν θέλω). Για όλες μου τις δουλειές χρησιμοποιώ τους δύο τροχούς. Έχω προμηθευτεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ (μπότες για το καλοκαίρι, μπότες για το χειμώνα, μπουφάν και γάντια αντίστοιχα για δύο εποχές), έχει χρειαστεί να πάω στη δουλειά ακόμη και με χιόνι. (απόσταση 60 χλμ. πήγαινε-έλα τα τελευταία 2 χρόνια)

Μεγάλη προσοχή και ανοχή στα καιρικά φαινόμενα! Αυτό κάνω εγώ.
Πάρα πολλές είναι και οι φορές που απολαμβάνω την οδήγηση με βροχή.

Αυτά από μένα
:beer:

tai
19/11/2008, 18:42
Την ντουλαπα πως θα την μεταφερεις? :confused:
Στο τριβάλιτσο ρε βλαμμένο
η εχεις εργαλείο η δεν εχεις:cool:

soteas
19/11/2008, 19:01
Bροχή και μηχανή...

ειναι καυλα!!!!!!!!!!!!!

dammed_kittin
19/11/2008, 20:32
πάντως όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα την καταβρίσκω που δεν υπάρχουν χιλιάδες μηχανες στο δρόμο...

κ πραγματικα χαίρομαι που κυκλοφορώ με παπί κ όχι με ταξι λεωφορείο κτλ
μιας κ χτες έζησα μια απο τις καλυτερες εμπειριες-εικονες της ζωης μου

σχολάω 12 το βράδυ κ αποφάσισα να γυρίσω σπίτι πρώτη φορα απο τα στενα κ οχι απο ποσειδωνος-αλιμου κ σταθηκα πολυ τυχερη

οσοι ξερουν απο αλιμο θα ξερουν κ την κυθηρων συνεχεια της ιωνιας που καταληγει αλιμου καπου πισω απο το ενηλιον

εκει λοιπον σε αυτον τον ερημο για την ωρα δρομο ελαχιστα φωτισμενο
με ψιλοβροχο βγαζω το κρανος κ παω με 15-20 χλμ
αριστερα μου ενα πανεμορφο φεγγαρι πισω απο κατι συννεφα που τρεχαν (dracula φαση)
κ ακριβως μπροστα μου καθε φορα που ριχνει αστραπες καπου πανω απο τη θαλασσα
ενας κοκκινο-μωβ συννεφιασμενος ουρανος
κ εγω να πηγαινω μονη σε εναν αδειο κ ησυχο δρομο

δυσκολο να περιγραψω αυτο που ειδα
μια μαγευτικη εικονα που δεν μπορω να κανω καποιον να δει με τις λεξεις

μαγεια! :wave2:

castoras
19/11/2008, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
πάντως όταν ρίχνει καρεκλοπόδαρα την καταβρίσκω που δεν υπάρχουν χιλιάδες μηχανες στο δρόμο...

κ πραγματικα χαίρομαι που κυκλοφορώ με παπί κ όχι με ταξι λεωφορείο κτλ
μιας κ χτες έζησα μια απο τις καλυτερες εμπειριες-εικονες της ζωης μου

σχολάω 12 το βράδυ κ αποφάσισα να γυρίσω σπίτι πρώτη φορα απο τα στενα κ οχι απο ποσειδωνος-αλιμου κ σταθηκα πολυ τυχερη

οσοι ξερουν απο αλιμο θα ξερουν κ την κυθηρων συνεχεια της ιωνιας που καταληγει αλιμου καπου πισω απο το ενηλιον

εκει λοιπον σε αυτον τον ερημο για την ωρα δρομο ελαχιστα φωτισμενο
με ψιλοβροχο βγαζω το κρανος κ παω με 15-20 χλμ
αριστερα μου ενα πανεμορφο φεγγαρι πισω απο κατι συννεφα που τρεχαν (dracula φαση)
κ ακριβως μπροστα μου καθε φορα που ριχνει αστραπες καπου πανω απο τη θαλασσα
ενας κοκκινο-μωβ συννεφιασμενος ουρανος
κ εγω να πηγαινω μονη σε εναν αδειο κ ησυχο δρομο

δυσκολο να περιγραψω αυτο που ειδα
μια μαγευτικη εικονα που δεν μπορω να κανω καποιον να δει με τις λεξεις

μαγεια! :wave2:

Θα με κάνεις να πάρω το παπί και τους δρόμους βραδιάτικο!!

dammed_kittin
19/11/2008, 20:52
κ εγω πηγα σπιτι κ προσπαθουσα να πεισω τον λεωνιδα να σηκωθει να παμε μαζι
αλλα... :(

εγω παντως το ειδα κ μπορω να πω οτι για μια βδομαδα ακομα θα ειμαι σε ηρεμια

σημερα δεν θα δεις τιποτα
περα απο την ερημια

την επομενη φορα που θα βρεχει
παρε αδιαβροχο αν δεν τα πας καλα με το νερο
κ κοβε βολτες πανω κατω
πολυ ωραιος δρομος τελικα

κ σημερα απο κει θα γυρισω σπιτι :D

castoras
19/11/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
κ εγω πηγα σπιτι κ προσπαθουσα να πεισω τον λεωνιδα να σηκωθει να παμε μαζι
αλλα... :(

εγω παντως το ειδα κ μπορω να πω οτι για μια βδομαδα ακομα θα ειμαι σε ηρεμια

σημερα δεν θα δεις τιποτα
περα απο την ερημια

την επομενη φορα που θα βρεχει
παρε αδιαβροχο αν δεν τα πας καλα με το νερο
κ κοβε βολτες πανω κατω
πολυ ωραιος δρομος τελικα

κ σημερα απο κει θα γυρισω σπιτι :D

Στη Δυτική Αθήνα έχουμε κάτι πολύ ωραίους λόφους που σε βραδιές όπως η αποψινή,που έχει καθαρή ατμόσφαιρα,χαρίζουν και πολύ ωραία θέα!!Δε θα με χάλαγε με τίποτα ένα μοναχικό τσιγάρο στην κορυφή κάποιου!!

TOLISTOLAROS
19/11/2008, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Στη Δυτική Αθήνα έχουμε κάτι πολύ ωραίους λόφους που σε βραδιές όπως η αποψινή,που έχει καθαρή ατμόσφαιρα,χαρίζουν και πολύ ωραία θέα!!Δε θα με χάλαγε με τίποτα ένα μοναχικό τσιγάρο στην κορυφή κάποιου!!
Είμ'ένας φτωχός και μόνος καπνιστής...:smokin:

148455

castoras
19/11/2008, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Είμ'ένας φτωχός και μόνος καπνιστής...:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λες να βγάλω το παπί, Ντόλυ??

SnakeMJK
20/11/2008, 09:35
Μετά την τρελή βροχή που έφαγα προχθές... Μόλις παρήγγειλα το Dainese Hogan (rain gear full suit) και φαντάζομαι ότι πλέον δεν με σταματάει ούτε η βροχή! Το μόνο που μένει είναι αλυσίδες για το χιόνι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PortisHead
20/11/2008, 10:13
Εκανα και γω το λαθος φιλε Gandalf να παρω χτες το αμαξι και να ερθω στη δουλεια.
2ωρες και 5 λεπτα για την ακριβεια.
Αμφιαλη-Μεταμορφωση.
Καπνισα μισο πακετο τσιγαρα και ακουσα ολα τα CD που ειχα μεσα.

Βεβαια με επηρεασε η γυναικα μου να παρουμε το αμαξι....γιατι την προηγουμενη μερα...φτασαμε καπως ετσι στο σπιτι.....

http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/moto/rain009.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/moto/rain016.jpg

Παντως απο το βαλε-βγαλε αδιαβροχα,γκετες κλπ ...μηδενικη ορατοτητα το βραδυ γιατι με τις σταγονες πανω στη ζελατινα του κρανους και τα φωτα απο το αντιθετο...πας στα τυφλα...μαλλον θα το ξαναπροτιμησω οταν ξαναβρεξει σε αυτη την ανοχυρωτη πόλη.

Εχετλαίος
20/11/2008, 10:27
Όταν παίρνω το μηχανάκι βροχερή ημέρα για τη δουλειά θέλω 10 λεπτά να βάλω τα απαράιτητα (ότι προβλέπεται) και ευτυχώς στη δουλειά έχω την ευχέρεια (χρόνο-χώρο) να τα βγάλω και βάλω άλλα που έχω εκεί. Στο μεταξύ τα βρεμμένα στεγνώνουνε μέχρι να σχολάσω. Σπάνια κάποιος έχει την ευχέρεια αυτή...ως προς αυτό θεωρώ ότι είμαι τυχερός:D

stvr1
20/11/2008, 10:52
Αδιάβροχα και πάντα μηχανή!!!:winka:

TROOPER
20/11/2008, 10:56
οσο και να ριχνει, σωστο εξοπλισμο και μηχανη !!!!

:wacko:

Meni0s
20/11/2008, 13:30
Με λίγη καλη θέληση και στα χιονια παμε...:lol: :lol:

148486

Meni0s
20/11/2008, 13:33
και φτιάχνουμε και γαμω τους Χιονανθρωπους :lol: :lol: :lol:

148487

PortisHead
20/11/2008, 14:09
Το θεμα (αν δεν κανω λαθος) δεν ειναι που παμε γενικα με τη μηχανη και αν τη χρησιμοποιουμαι παντου....αλλα στον τομεα Σπιτι-Δουλεια.

Γιατι αν π.χ. εισαι υπαλληλος σε τραπεζα...με dress-code σκαρπινι,γραβατα,κουστουμι....λιγο δυσκολα να φτασεις αδιαβροχος στη δουλεια...μαλλον για ληστη θα σε περασουν οπως θα σκασεις μυτη μετα απο νεροποντη.

:lol: :lol:

TOLISTOLAROS
20/11/2008, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Μετά την τρελή βροχή που έφαγα προχθές... Μόλις παρήγγειλα το Dainese Hogan (rain gear full suit) και φαντάζομαι ότι πλέον δεν με σταματάει ούτε η βροχή! Το μόνο που μένει είναι αλυσίδες για το χιόνι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με ή χωρίς το Hulk?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:

148496

castoras
20/11/2008, 15:02
Με ή χωρίς το Hulk?

Κάτι έχει γίνει με σένα τις τελευταίες μέρες.....
Τι σε έχει πιάσει παλικάρι μου?????
Και να πω ότι μπαίνει η ανοιξή??Μπα

http://www.youtube.com/watch?v=G75bJdY5rDY

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

SnakeMJK
20/11/2008, 15:35
Με ή χωρίς το Hulk?

Ελπίζω χωρίς, γιατί και οι δύο αποκλείεται να χωρέσουμε μέσα :p

vthn
21/11/2008, 21:49
τελευταία φορά που κυκλοφόρησα με βροχή, το πρόβλημα ήταν η ορατότητα. Ευτυχώς ήταν ψιλόβροχο, και σήκωσα τη μισή ζελατίνα. Το πρόβλημα έγινε ακόμη χειρότερο, όταν η βροχή σχεδόν σταμάτησε, αλλά τα προπορευόμενα αυτοκίνητα στη Συγγρού, μου γέμιζαν τη ζελατίνα με... λάσπη!! (ηταν και νύχτα..)
Πως τα βγάζετε πέρα με την ορατότητα;;

dammed_kittin
21/11/2008, 22:05

παντου βρισκεις αυτην την πολυτελεια ευτυχως
ειτε θαλασσα ειτε βουνο :winka:
εγω προτιμω θαλασσα παντως :smilea:

S705
22/11/2008, 11:30
Και εγώ στην δουλεία πάντα με την μηχανή.

Παντελονάκι καλό , πουκάμισο , γραβάτα όχι.

Το μπουφάν τις μηχανής

Και από επάνω τα αδιάβροχα.

Γκέτες πάνω από το σκαρπίνι

Γάντια κράνος και βουρ για πλατσούρισμα.
:a30:

Στο μαγαζί σκάω μούρη σαν βρεμένη γάτα….

Τινάζομαι από έξω και μετά στο αποθήκακι και αλλάζω….

Κάθε φορά το αφεντικό μου σκάει στα γελοία

castoras
22/11/2008, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vthn
τελευταία φορά που κυκλοφόρησα με βροχή, το πρόβλημα ήταν η ορατότητα. Ευτυχώς ήταν ψιλόβροχο, και σήκωσα τη μισή ζελατίνα. Το πρόβλημα έγινε ακόμη χειρότερο, όταν η βροχή σχεδόν σταμάτησε, αλλά τα προπορευόμενα αυτοκίνητα στη Συγγρού, μου γέμιζαν τη ζελατίνα με... λάσπη!! (ηταν και νύχτα..)
Πως τα βγάζετε πέρα με την ορατότητα;;

Εγώ πάω σιγά και δεξιά και κοιτάω να είμαι σε σημείο που δεν πιτσιλάει και τόσο το μπροστά
αυτοκίνητο,κρατώντας μια απόσταση και όχι πίσω από τις ρόδες που είναι πιο έντονο

Elle
22/11/2008, 20:34
Τελικά βρε κανένας δε χρησιμοποιεί αυτοκίνητο εδώ μέσα:confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2:

castoras
22/11/2008, 21:01
Τελικά βρε κανένας δε χρησιμοποιεί αυτοκίνητο εδώ μέσα:confused: :confused: :confused:

Το έχω,το βλέπω παρκαρισμένο για μέρες και θέλω να το πουλήσω για να πάρω μηχανή.....
Έλα όμως που έρχεται η στιγμή που το χρειάζεσαι το ριμάδι γιατί η κοπέλα μας δεν ανεβαίνει ούτε στο παπί:sad:

blackbusa
22/11/2008, 21:19

κορντουρα πανω κατω

:evil: :evil: :evil:

Elle
22/11/2008, 21:38
Το έχω,το βλέπω παρκαρισμένο για μέρες και θέλω να το πουλήσω για να πάρω μηχανή.....
Έλα όμως που έρχεται η στιγμή που το χρειάζεσαι το ριμάδι γιατί η κοπέλα μας δεν ανεβαίνει ούτε στο παπί:sad:
Άρα το αυτοκίνητο το χρησιμοποιείτε μόνο για τη γυναίκα,
ή ερωμένη, ή τη μνηστή, ή τη γκόμενα που σας συνοδεύει;

tai
22/11/2008, 22:06

στην βροχή πολλές φορές
είτε οταν ειναι πολλά τα χλμ
είτε οταν βρέχει αλλά δεν εχει κίνηση (σπάνιο αλλά παίζει)
είτε οταν πάω κάπου καλοντυμένος (γάμοι κλπ)
ειτε οταν παω με την γυναίκα

στην βροχή πάντως το δίκυκλο παίζει στο 80% και αυτο γιατί βολεύει.

blackbusa
22/11/2008, 22:07
στην βροχή πολλές φορές
είτε οταν ειναι πολλά τα χλμ
είτε οταν βρέχει αλλά δεν εχει κίνηση (σπάνιο αλλά παίζει)
είτε οταν πάω κάπου καλοντυμένος (γάμοι κλπ)
ειτε οταν παω με την γυναίκα

στην βροχή πάντως το δίκυκλο παίζει στο 80% και αυτο γιατί βολεύει.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

tai
22/11/2008, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
τουλάχιστον εγώ, ΑΜΑ παω για καφέ, προλαβαίνει να ζεσταθεί.:a36:

blackbusa
22/11/2008, 22:15
τουλάχιστον εγώ, ΑΜΑ παω για καφέ, προλαβαίνει να ζεσταθεί.:a36:

ποιο???που???και με τι???

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

thalasinos
22/11/2008, 22:18
Τι να πω ρε παιδια χειμωνα- καλοκαιρι με μηχανη παω στη δουλεια επειδη το αυτοκινητο το εχει η γυναικα μου, εχω γινει καλυτερος και απο τον αρναουτογλου στην προβλεψη του καιρου!! Εχω μαθει να διαβαζω το φεγγαρι,τα αστερια,και εγεινα γνωστης στα ημερομινεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dammed_kittin
23/11/2008, 12:54

ουτε καν.....:)

castoras
23/11/2008, 14:37

Ωω,ναι:sad: :sad:

red_monster
23/11/2008, 21:22
Καλές χρυσές οι μηχανές αλλά στην χώρα που ζούμε το αυτοκίνητο έχει ακόμα μεγάλη αξία
Αμα δν βρέχει ξεκινάω με μηχανή και ότι γίνει, αν όμως βρέχει ήδη, ο μαζοχισμός έχει και τα όρια του...:blush:

SVX
23/11/2008, 22:08

καλο ειναι και το αυτοκινητο...εμενα με εξυπηρετει γιατι στα carrefour δεν μαφηναν να παρω το καροτσακι και να το ξεφορτωνω σπιτι...οποτε για καροτσακι ειναι καλο...

PortisHead
23/11/2008, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Καλές χρυσές οι μηχανές αλλά στην χώρα που ζούμε το αυτοκίνητο έχει ακόμα μεγάλη αξία
Αμα δν βρέχει ξεκινάω με μηχανή και ότι γίνει, αν όμως βρέχει ήδη, ο μαζοχισμός έχει και τα όρια του...:blush:

Οπως τα λες ειναι.....
Οι εμπάθειες ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ αυτοκίνητο ή μηχανη...χαρακτηριζουν κομπλεξικους ανθρώπους.
Καθε μέσο εχει τη χάρη του και το σκοπο του.
Αλλα περι ορέξεος....κολοκυθόπιτα.

:rotflmao:

red_monster
23/11/2008, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Οπως τα λες ειναι.....
Οι εμπάθειες ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ αυτοκίνητο ή μηχανη...χαρακτηριζουν κομπλεξικους ανθρώπους.
Καθε μέσο εχει τη χάρη του και το σκοπο του.
Αλλα περι ορέξεος....κολοκυθόπιτα.

:rotflmao:

Σε αυτή τη ρημάδα χώρα που ζούμε αμά δν κοπαδοποιηθούμε δν μπορούμε , η μηχανάκιδες θα είμαστε ( κ@λοκουτια) η αυτοκινητάκιδες (αλήτες τσαντάκες μηχανόβιοι)

mikios400
24/11/2008, 07:53
τότε εγώ είμαι με τους αλήτες τσαντάκηδες μηχανόβιους

:p :p :p :p

edit: γιατί με την 1η τη βροχή, βγαίνουν στο δρόμο ι χοχλιοί! :D

stvr1
24/11/2008, 08:18
Τι να κάνουμε ρε παιδιά, αφου...

"Ντεν εκω αυτοκίνητο καρτνια μου...":D

SnakeMJK
24/11/2008, 10:29
Εγώ έχω και το χρησιμοποιώ κυρίως στην βροχή. Άντε και κανά βράδυ που θα βαριέμαι να βγάλω την μηχανή και θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρω κίνηση.

Αν και σκέφτομαι να το πουλήσω. Τζάμπα πληρώνω ασφάλεια και τέλη!

val
24/11/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

Το πρόβλημα με την βροχή είναι ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος λόγω πολύ κακής πρόσφυσης , αλλά αντισταθμίζεται με τον κίνδυνο να πάθεις νευρικό κλονισμό μέσα στο Ι.Χ.
Οπότε …βρέξει – χιονίσει …

:lol: [/B]

+1000.
Δε μπορω να εκφερω γνωμη για οσους κατοικουν στην επαρχια..αλλα για οσους μενουν Αθηνα..
ΕΛΕΟΣ.
Σκεψου να δουλευεις π.χ. Κυψελη τι κανεις;Ξεκινας 5 ωρες νωριτερα κ στο δρομο προσευχεσαι να βρεις παρκινγκ;!!!!
:nono: