PDA

View Full Version : Θα μας πατήσει και νταλίκα Wtf!

Scandal
19/11/2008, 23:58
Γυρνούσα που λες ο άνθρωπος από την σχολή (Αυτοματισμός ΤΕΙ Θεσ/νίκης) και πήγαινα στο σπίτι μου στην μενεμένη. Πλησιάζοντας τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται κοντά στα ΚΤΕΛ έχω μια νταλίκα δίπλα μου η οποία το νιώθω ότι θα κάνει μαλακία γιατί είχε πάρει μια μυστήρια κλίση στον δρόμο.

Καθώς λοιπόν φτάνουμε στον κόμβο στον οποίο προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που βρίσκονται εντός του (καθώς υπάρχουν STOP σε όλους τους δρόμους που εισέρχονται στον κόμβο) και ενώ από αριστερά δεν ερχόταν κανένα όχημα εγώ παρ' όλα αυτά ακινητοποιώ πλήρως την μηχανή μου γιατί βλέπω την νταλίκα να κάνει κάτι μυστήρια.

Ε λοιπόν ξαφνικά η νταλίκα ξεκινάει και στρίβει αριστερά, μπαίνει αντίθετα στο ρεύμα της κυκλοφορίας κι εγώ σε μια φάση νιώθω την μηχανή να παρασέρνεται από τις ρόδες της. :eyepop: Πηδάω από την μηχανή ενστικτωδώς και βλέποντας ότι ο οδηγός της νταλίκας δεν σταματάει αρχίζω και τρέχω από πίσω του. Τυχερός μέσα στην ατυχία μου αρχίζουν και έρχοντε οχήματα οπότε ο οδηγός σταματάει κι εγώ μπαίνω μπροστά στην νταλίκα και αρχίζω να φωνάζω "Κατέβα κάτω τώρα - Κατέβα κάτω τώρα". Ο οδηγός δεν κατεβαίνει και τον βλέπω να θέλει να φύγει. Αρχίζω να βαράω με τα χέρια μου την νταλίκα και να του φωνάζω να κατέβει.

Σε μια φάση βλέπω έναν τυπάκο 50 χρονών με γυαλάκια να βγάζει το κεφάλι του από την νταλίκα και να μου λέει κάτι ακαταλαβίστικα. Με τα λίγα με τα πολλά ο οδηγός κατεβαίνει κάτω και συνεχίζει να μου μιλάει ακαταλαβίστικα. Βλέπω πινακίδες. Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Δεν είναι έλληνας. Παίρνω αμέσως τηλέφωνο το 100. Μετά από κανένα 10λεπτο κι ενώ εγώ συνεχίζω να παραμένω μπροστά στο όχημα για να μη "την κάνει", βλέπω ένα περιπολικό να έρχεται. Με ρωτάνε "τι έγινε;" τους λέω το και το και αντί να σταματήσουν σηκώνονται και φεύγουν. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο το 100 και ξαναλέω τα ίδια.

Εν τω μεταξύ στην περιοχή έχει δημιουργηθεί ένα ψιλοχάος γιατί εκτός από την νταλίκα που με "μάζεψε" υπάρχει άλλη μία ίδια από πίσω της η οποία μετά από λίγο σηκώθηκε και έφυγε ανενόχλητη. Όλη αυτή την ώρα εγώ να φωνάζω στον οδηγό της νταλίκας στα ελληνικά και αυτός να μου απαντάει σε άλλη γλώσσα. Αφασία!

Περνάει κανένα τέταρτο και εμφανίζεται άλλο περιπολικό. Μην τα πολυλογώ οι μπάτσοι του κάνουν νόημα να πάει την νταλίκα παρακάτω, μας ζητάνε τα στοιχεία μας. Η συνεννόηση με τον σκοπιανό -όπως αποδείχθηκε- οδηγό γίνετε με νοήματα μιας και αυτός δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά (ή τέλοσπάντων κάνει ότι δεν μιλάει). Σημειώνουν τα στοιχεία μας, πέφτουν κάτι υπογραφές και άγιος ο θεός. Οι μπάτσοι να του λένε να μου ζητήσει και κανένα συγνώμη αλλά αυτός στον πούτσο του ήταν. Μέχρι που εγώ ειρωνικά άρχισα να του λέω sorry. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω ούτε εγώ πως κρατήθηκα και δεν του έσπασα τα μούτρα. Anyways.

Από τα λίγα που είδα πάνω στην μηχανή (γιατί πιστέψτε με δεν ήθελα καν να την βλέπω και να γίνομαι σκατά) υπολογίζω κανένα χιλιάρικο ζημιά. Σπασμένα φλας, σπασμένος συμπλέκτης, στραβά clip ons, η εξάτμιση μπήκε όλη μέσα, έσπασαν τα μαρσπιέ και ο μοχλός ταχυτήτων, το αριστερό fairing γρατζουνίστηκε, ο μοχλός του πίσω φρένου διαλύθηκε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που δεν είδα.

Ειλικρινά σας λέω αυτό έγινε την τρίτη το μεσημεράκι, την μηχανή την πήγα με τα πόδια στο σπίτι και από τότε ούτε που την είδα. Ήθελα να συνέλθω από την όλη μαλακία.

Από την ασφαλιστική μαθαίνω ότι για να γίνει η δουλειά μου θα πρέπει να έχω αντίγραφο της πράσινης κάρτας του κάτι που δεν ξέρω αν πήραν οι μπάτσοι -θα πάω να ρωτήσω αύριο πρωί πρωί.

Αχ SVουρίτσα μου τι σου μελε να πάθεις! :bawl:

Δεν ξέρω ποιος γαμιόλης με γκαντέμιασε πάντως αυτού του τυπάκου που παραλίγο να με πατήσει και μετά να μην ζητάει ένα συγνώμη να του καεί το σπίτι. :evil:

edit: Έκανα μια πρόχειρη εικόνα για να το πιάσετε. Εγώ είμαι η κόκκινη κουκίδα ακινητοποιημένος στο STOP πριν τον κόμβο και με πράσινο φαίνεται η κίνηση της νταλίκας. Με τα μπλε βελάκια φαίνεται η κίνηση που πρέπει να ακολουθήσεις μέσα στον κόμβο (αριστερόστροφα δηλαδή). Ε ο τύπος αποφάσισε απλά να μπει ανάποδα στον κόμβο... κλικ εδώ (http://www.mybike.gr/index.php?act=attach&type=post&id=29180)

TOLISTOLAROS
20/11/2008, 00:08
Φίλε συν-SV ούχε αφού δε χτύπησες πάλι καλά.Δυστυχώς η ζημιά σου είναι πάνω από 1000?εμένα θα πάει μαζί με βαψίματα και άλλες παπαριές σχεδόν 2.Κι επειδή έχω πρόχειρα κοστολόγιο κοίτα:
Μανέτα δεξιά(υποθέτω και η αριστερή κάπου τόσο θα'χει) :38
Φλασάκι 31,9
τελικό 817,6 (δεν πιστεύω να βάλεις μαμά ε;;;)
Μαρσπιέ,βάση μαρσπιέ(αν έσπασε),λεβιές ταχυτήτων 200 πάνω κάτω
Πεντάλ φρένου 84
Κλιπόν καμμιά 140άρα
Με βάψιμο,εργατικά και άλλες μαλακίες που ίσως δεν πρόσεξες καταλαβαίνεις ότι σπάς το φράγμα του ήχου(σε euros...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: )

Γμστα...:beer:

Scandal
20/11/2008, 01:19
τελικό 817,6 :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Τι ΜΕ είπες τώρα ρε ψηλέ; 8 κατοστάρικα έχει το τελικό; ΑΜΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ! :a021:

Την μηχανή την πήρα πριν λίγους μήνες 3 χιλιάρικα... και κάνει κοντά ένα χιλιάρικο το τελικό; (μια micron φορούσε όταν την πήρα - τώρα φοράει ένα στριφογυριστό χέσιμο!)

:sad:

mizz
20/11/2008, 02:38
Ευτυχώς φίλε δεν έπαθες τίποτα απ'ότι μας λες! ΕΥΤΥΧΩΣ! Μέστη γκαντεμιά σου είχες ΑΓΙΟ. Καταλαβαίνω ότι νιώθεις σκατά για τη μηχανή αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα. Οπότε δέστο όσο πιο θετικά μπορείς... και γ@μα το καριόλη :a021:
περαστικά SV :beer:

alximistis
20/11/2008, 04:35
Δεν λες πάλι καλά ρε φιλαράκι που δεν είδες την ρόδα της νταλίκας πολύ πιο κοντά σου... οι μηχανές φτιάχνονται οι άνθρωποι όχι πάντα. Οπότε πάλι καλά να λες. :)

Scandal
20/11/2008, 04:57
Φυσικά και λέω ευτυχώς που δεν έπαθα τίποτα εκτός από ένα χτύπημα στην δεξιά μου γάμπα.

Αλλά δες ρε συ από το πουθενά πως μπορείς να την πατήσεις επειδή κάτι γίδια πήρανε τιμόνι στα χέρια τους.

Και στην περίπτωση μου μιλάμε για επαγγελματία οδηγό και όχι για κανένα παιδάκι που "λάδωσε" για να πάρει το δίπλωμα και γκαζώνει αβέρτα την BMW του μπαμπά μπας και ρίξει καμιά γκόμενα.

epp1640
20/11/2008, 05:20
:hypnotize :uplate: Πω πω ρε φίλε.. τι λες τώρα.. περαστικά και καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι..

DimChios
20/11/2008, 05:47
κοιτα ρε τι επαθε ο ανθρωπος!!!!!!

:eyepop: :sad:

Περαστικα, καλα ξεμπερδεματα και ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ!!!!!!

:wave2:

SVX
20/11/2008, 06:42
πες μου ποιο SV εχεις ...(χρονια,650 η 1000)
και θα σε βοηθησω να βρεις ανταλλακτικα.... μην πιαστεις κοροιδο...
εκτος αν η ασφαλιστικη στο φτιαξει ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....:look:

Scandal
20/11/2008, 06:58
το 650 το καρμπυρατεράτο (2001-2002 μοντέλο κάπου εκεί)...

Λογικά θα περιμένω λίγο καιρό να δω τι θα γίνει με την ασφαλιστική... ίσως κινηθώ και νομικά... θα δω...

:a37:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 08:56
Μισό για να καταλάβω αδερφέ..

Έχεις την ασφαλιστική του... αποδέχεται το ατύχημα και κολάει στην πράσινη κάρτα του;

Αν είναι έτσι, βάζεις κανονικά νομικό και τους πηδάει χωρίς σάλιο. Και αυτοί πηδάνε 3 φορές παραπάνω εκείνον που έχει κάνει την ασφάλεια... (σίγουρα δεν είναι ο οδηγός καθώς τα φορτηγά αυτά είναι Δ.Χ. ).

Τα λεφτά πάντως θα τα πάρεις του αγίου ανήμερα... οπότε κάλεσε εκτιμητή να βγάλει φωτογραφίες .. και ξεκίνα να το φτιάχνεις... αν πάντως κάνει πάνω απο 1500 η ζημιά, μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, αν η αρχική του τιμή είναι στα 3000.

Gandalf

argy_kap
20/11/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μισό για να καταλάβω αδερφέ..

Έχεις την ασφαλιστική του... αποδέχεται το ατύχημα και κολάει στην πράσινη κάρτα του;

Αν είναι έτσι, βάζεις κανονικά νομικό και τους πηδάει χωρίς σάλιο. Και αυτοί πηδάνε 3 φορές παραπάνω εκείνον που έχει κάνει την ασφάλεια... (σίγουρα δεν είναι ο οδηγός καθώς τα φορτηγά αυτά είναι Δ.Χ. ).

Τα λεφτά πάντως θα τα πάρεις του αγίου ανήμερα... οπότε κάλεσε εκτιμητή να βγάλει φωτογραφίες .. και ξεκίνα να το φτιάχνεις... αν πάντως κάνει πάνω απο 1500 η ζημιά, μήπως είναι καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο, αν η αρχική του τιμή είναι στα 3000.

Gandalf

Η ασφάλεια του δεν είναι Ελληνική....λες να καταφέρει να κυνηγήσει χωρίς πράσινη κάρτα ασφαλιστική των Σκοπίων??

TOLISTOLAROS
20/11/2008, 13:17
ΑΝ έχει κάνει ασφάλεια και από ανασφλαιστο όχημα παίρνει τα λ7 κανονικά.

Όσο για το τελικό:817 ? κάνει το ΜΑΜΑ.Aftermarket πολύ λιγότερα

Aggelos_SV
20/11/2008, 13:17
Καλά οι μπάτσοι άφησαν να φύγει ο "Μακεντόνας"???

Επαγγελματίας (λέμε και καμιά μαλακία..) οδηγός και να μπαίνει ανάποδα σε πλατεία και τον αφήνουν να φύγει αφού προκάλεσε ατύχημα που πολύ εύκολα θα μπορούσε να ήταν δυστύχημα???:confused: Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αυτός συνέχισε το ταξίδι του κι ολα καλά κι όλα ωραία???

Εκτέλεση εξ επαφής ήθελε :evil:

Περαστικά στην τσέπη σου που φαντάζομαι θα είναι στριμωγμένη καθότι φοιτητής.Καλά ξεμπερδέματα

:winka: :wave2:

castoras
20/11/2008, 14:15
Περαστικά στο SVουρίδι σου φίλε μου!!Ας είσαι εσύ καλά και σιγά σιγά θα το φτιάξεις!!:wave2:

castoras
20/11/2008, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
ΑΝ έχει κάνει ασφάλεια και από ανασφλαιστο όχημα παίρνει τα λ7 κανονικά.

Όσο για το τελικό:817 ? κάνει το ΜΑΜΑ.Aftermarket πολύ λιγότερα

Πρέπει να είναι όρος του δικού του συμβολαίου

SVX
20/11/2008, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal

Από τα λίγα που είδα πάνω στην μηχανή (γιατί πιστέψτε με δεν ήθελα καν να την βλέπω και να γίνομαι σκατά) υπολογίζω κανένα χιλιάρικο ζημιά. Σπασμένα φλας CHECK!, σπασμένος συμπλέκτης CHECK!, στραβά clip ons CHECK!, η εξάτμιση μπήκε όλη μέσα CHECK!, έσπασαν τα μαρσπιέ και ο μοχλός ταχυτήτωνCHECK!, το αριστερό fairing γρατζουνίστηκεCHECK!, ο μοχλός του πίσω φρένου διαλύθηκε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο που δεν είδα.

Ειλικρινά σας λέω αυτό έγινε την τρίτη το μεσημεράκι, την μηχανή την πήγα με τα πόδια στο σπίτι και από τότε ούτε που την είδα. Ήθελα να συνέλθω από την όλη μαλακία.

Α
για τα περισσοτερα μπορω να σε βοηθησω....π.χ. οπου να ναι ερχεται η καινουρια εξατμιση aus Deutchland και εχω LPA χειροποιητη διαθεσιμη.... μετα ειναι τα κλιπ-ονς ( μπορουμε να τα βρουμε με 50 ευρω π.χ.) εχω και HELIBARS αν θελεις να ρο σηκωσεις (εγω παω για FATBAR)

τα FAiring σιγουρα θα φυγουν ... Κολομαγουλα εχω 2ο ζευγαρι... απλα πες μου ποτε σκοπευει να μπει το μηχανακι στον Φουστανο :wave2:

alexioannides
20/11/2008, 16:53
KALA REEEE EGW SE KORNARIZA ALLA ESY FAINETAI HSOYN POLY STENAXWRHMENOS TOTE.
PANTWS PALI KALA NA LES POU EIXES MONO YLIKES ZHMIES. ANTE PERASTHKA SOU KAI MHN ANHSHXEIS OTI EINAI APO LAMARINES FTIAXNETAI.

TassosK
20/11/2008, 18:48
ποτε ξανα σου ευχομαι

και μια ερωτηση: με τους μπατσους που εφυγαν τι εκανες?

Scandal
20/11/2008, 19:08
Άσε ρε φίλε... ούτε κόρνες άκουγα τότε ούτε τίποτα... στον κόσμο μου ήμουν μετά από όλη αυτή την ιστορία...

Έχεις δίκιο... ότι είναι από λαμαρίνες φτιάχνετε... αλλά είναι αυτό το γιατί ρε γαμώτο... γιατί τέτοια ΖΩΑ να κυκλοφορούν ελεύθερα... αυτός ο άνθρωπος που ακόμα λίγο να με πατήσει και μένα όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε... αλλά αν δεν έμπαινα μπροστά του ούτε καν θα σταματούσε και θα έφευγε σαν να μην έγινε τίποτα... Έλεος ρε παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μα τόσο ζώα είμαστε πια;

Scandal
20/11/2008, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
Άσε ρε φίλε... ούτε κόρνες άκουγα τότε ούτε τίποτα... στον κόσμο μου ήμουν μετά από όλη αυτή την ιστορία...

Έχεις δίκιο... ότι είναι από λαμαρίνες φτιάχνετε... αλλά είναι αυτό το γιατί ρε γαμώτο... γιατί τέτοια ΖΩΑ να κυκλοφορούν ελεύθερα... αυτός ο άνθρωπος που ακόμα λίγο να με πατήσει και μένα όχι μόνο συγνώμη δεν ζήτησε... αλλά αν δεν έμπαινα μπροστά του ούτε καν θα σταματούσε και θα έφευγε σαν να μην έγινε τίποτα... Έλεος ρε παιδιά δεν ξέρω τι άλλο να πω... Μα τόσο ζώα είμαστε πια;

ποτε ξανα σου ευχομαι και μια ερωτηση: με τους μπατσους που εφυγαν τι εκανες?

Τι να κάνω ρε αδερφέ δηλαδή; Από την μία η μηχανή μου κάτω κι εγώ να τρέχω να προλάβω τον νταλικέρη μη φύγει. Από την άλλη να γίνετε κυκλοφοριακό κομφούζιο και ο νταλικέρης να μην κατεβαίνει και να μου φωνάζει κιόλας. Τους μπάτσους που φύγανε και ήρθαν άλλοι μετά από ένα τέταρτο θα σκεφτώ; Σε αυτό τον κόσμο που ζούμε και ευχαριστώ θα πω αν η ασφαλιστική μου καλύψει τα μισά από τις ζημιές και θα χαίρομαι που δεν έπαθα τίποτα...

Scandal
26/11/2008, 18:09
Αύριο περιμένω να έρθει πραγματογνώμονας... άντε να δούμε...

Scandal
27/11/2008, 23:56
Λοιπόν μάγκες ο πραγματογνώμονας ήρθε και λέω από βδομάδα την μηχανή να την πάω στον Ρακκά που βρίσκετε στην φυντίου απέναντι από τον ΟΣΕ. Έχει κανείς να μου πει καμιά γνώμη μιας και ουσιαστικά θα είναι η πρώτη μου "επίσκεψη" σε συνεργείο αφού από τότε που την αγόρασα δεν χρειάστηκε.

alexioannides
28/11/2008, 07:01
siga na mh thn pas kai ston mpampi to sougia re.........
kanenan kallitero de mporeis na breis???

devil's animal
28/11/2008, 10:32
πραγματικα ρπμ ειναι γαι κλωτσιες μερικοι!!
:mad: :mad:

περαστικα στην τσεπη σου αδερφε και ευχομαι να βρεις ακρη οσο πιο γρηγορα γινεται!
:beer: :beer:

Scandal
28/11/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
siga na mh thn pas kai ston mpampi to sougia re.........
kanenan kallitero de mporeis na breis???

Εγώ άκουσα ότι είναι πολύ καλός και εκεί θα την πάω...

ΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕΝΙΕ

Να ζηλεύεις! :wacko:

Maira
28/11/2008, 16:14
έχεις σιγουρέψει ότι θα αποζημειωθείς από την ασφαλιστική?

Γιατί με τα οχήματα από ξένα κράτη επικρατούν διάφορες μ@λ@κίες!! Μπορεί να τρέχεις για πολύ καιρό!!!!

Έλεγξε πού είναι ασφαλισμένος! Αν είναι σε Ελληνική εταιρεία είσαι τυχερός, αν είναι σε ξένη.........

Άντε καλά κουράγια!!!!

:wave2:

waffen-ss-
06/01/2009, 14:32
Scandal και γω Αυτοματιστης στα ΤΕΙ Θεσσαλονικης ημουν και καθε μερα με τη μηχανη ετρεμα τα φορτηγα με τους τρελαμενους μεσα. Πικρα η κατασταση μεχρι τα ΚΤΕΟ. Καλες επισκευες, κουραγιο και μη μασας.