PDA

View Full Version : Μπράβο μαμά!

Εχετλαίος
20/11/2008, 09:23
Αισθάνομαι την υποχρέωση να πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Χανιώτισσα μαμά με το μπλέ Innova που χτες το πρωί σταμάτησε να βάλει βενζίνη στο πρατήριο στις Μουρνιές που έβαζα και εγώ. Να της πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που σταμάτησε δίπλα στην αντλία, που κατέβασε το δίχρονο αγοράκι της που καθόταν μπροστά από αυτήν στη σέλα και μετά που κατέβηκε και αυτή για να βάλει βενζίνη. Να της πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που αυτή φορούσε ένα τζετ κράνος ενώ το παιδάκι ένα απλό σκουφάκι για να μην κρυώνουνε τα αυτάκια του. Να την ευχαριστήσω από καρδιάς για την απόκριση στα λόγια μου "Εσύ κράνος φοράς, το παιδί σου όχι, θα βγεις σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με το παιδάκι πάνω στο παπί απλά να στηρίζει τα χεράκια του στο τιμόνι -επιπλέον αστάθεια-, το παιδί δεν είναι αερόσακος αλλά αν παίξεις κάνα χτύπο έτσι θα συμπεριφερθεί κτλ κτλ κτλ" η οποία ήταν "και εσένα τι σε νοιάζει για το παιδί, κοίτα τη δουλειά σου".
Να της πω ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που όντως έβαλε βενζίνη, ανέβασε το παιδάκι πάλι πάνω στο παπί και βγήκε σε οδό ταχείας κυκλοφορίας (Χανίων-Μουρνιών μετά το Lidl) με διασταύρωση καρμανιόλα και δρόμο με πολλά δυστυχήματα να ακολουθεί.
Και ξανά ΜΠΡΑΒΟ. ΑΞΙΑ!
:mad: :mad: :mad:

makis206
20/11/2008, 10:08
Αμ ο άλλος (σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποιο εντουροειδές ήτανε) που φόρτωσε τετραμελή οικογένεια πάνω του χωρίς κράνος εννοείται με την εξής σειρά : μπαμπάς, παιδί, μαμά, παιδί να κρέμεται από πίσω...:eek: Πήγαινε και γρήγορα μάλιστα αντίθετα από το δρόμο της Παρηγοριάς που κατέβαινα εγώ με το αμάξι και δεν είχα ελπίδα να τον προλάβω, έτσι για το γαμώτο, μάλλον θα πήγαινε στα Jumbo να τους πάρει δώρα..:yuck:

Παλιότερα η απάντηση ενός που πρόλαβα ήταν "να κοιτάς τη δουλειά σου", έχε χάρη που ήταν το παιδάκι εκεί και στα μάτια του βγήκα εγώ ο κακός παρόλο που μίλησα όσο πιο ευγενικά γινόταν, κάποια μέρα θα καταλάβει όμως αν δεν το έχει κάνει ήδη δηλαδή.

Η λέξη "απαράδεκτοι" μου βγαίνει γι'αυτούς τους ανθρώπους αλλά δεν αρκεί, κρέμασμα θέλουν.

byron
20/11/2008, 10:13
Τον μεγαλύτερο τρόμπα τον έχω πετύχει στην Πειραιώς με ένα πιτσιρίκι 7-8 χρονών σφηνωμένο στην ποδιά του παπιού που οδηγούσε με το ένα χέρι γιατί στο άλλο κράταγε ένα φραπέ....:dizzy: :a53: :a31: :a31: :a31:

Τι να πεις; Αν δεν λυπούνται την ζωή του παιδιού τους, φαντάσου τι νοιώθουν για τους υπόλοιπους...

notakos600
20/11/2008, 10:25
Αν και σπανίζουν πλέον αυτά τα φαινόμενα δεν παύω κι εγω να τα βλέπω και να φρικάρω.
Βέβαια το σπανίζουν πάει στο ότι οι αναβάτες αυτής της αντίληψης είναι πλέον αυτοκινητάκηδες που αντί να αγοράσουν ένα παιδικό κάθισμα, βάζουν το παιδί στα γόνατα της συνοδηγού μητέρας, γιαγιάς κλπ.
Είναι κρίμα σε καιρό ειρήνης να χάνονται ανθρώπινες ζωές λόγω έλλειψης στοιχειώδους λογικής.

blackbusa
20/11/2008, 10:34
Ο καθενας οπως στρωνει κοιματε...

Εχετλαίος
20/11/2008, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αν και σπανίζουν πλέον αυτά τα φαινόμενα

Εδώ, φίλε μου, αυγατίζουν.
Ένα μυστήριο πράμα...
Υποτίθεται ότι σε σχέση με 25 χρόνια πρίν, υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό πεπαιδευμένων ανθρώπων. Αλλά φευ...

zzr2005
20/11/2008, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αν και σπανίζουν πλέον αυτά τα φαινόμενα

σπανιζουν??:confused:

εγω παντως σε ολη την Αθηνα που κυκλοφορώ προσπαθω να θυμηθώ καποιον να εχει βαλει στο παιδι του κρανος...πραγματικα προσπαθω...

σε ποσοστο το πολύ να ειναι ενα 5% και αυτοι συνηθως δεν εχουν καταλληλο παιδικο κράνος αλλα τους βαζουν τα κρανη τα δικα τους που σιγουρα δεν προσφερουν καμια ασφαλεια....

εγώ παντως δεν κανω παρατήρηση σε κανεναν πια...αν ο άλλος ρισκάρει την ζωή του παιδιού του (που σιγουρα αγαπάει) για μια ευκολη μετακίνηση ...ποσο πιθανον ειναι να παραδειγματιστεί απο τη συμβουλή ενός αγνώστου στο δρόμο???

marios8
20/11/2008, 12:30
Το τραγικό είναι οτι νομίζουν οτι πράττουν και σωστά :sad: :sad: :sad:

LsKostas
20/11/2008, 12:34
Μπραβο σου που της το ειπες :wave2:

Κρανος σ ολους οσους ανεβαζουμε μικρους και μεγαλους.

sergiosm
20/11/2008, 13:18
Φαίνεται δεν έχουν ακούσει την παροιμία:

ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ

όταν όμως κάποια στιγμή το συνειδητοποιήσουν (αν, ο μη γένοιτο, πάθουν ατύχημα) τότε θα είναι αργά.
:mad: :mad:

Aggelos_SV
20/11/2008, 13:37
Ωραία...διαμορφώνεται και η νέα γενιά μοτοσυκλετιστών...:evil:

TOLISTOLAROS
20/11/2008, 14:38
Το ξαναγράφω:
μην ασχολείστε με ΖΩΑ.
Όποιος σώθηκε σώθηκε.

DimChios
20/11/2008, 15:07
Τι να πεις? :sad:

Εγω παντως τις προαλλες εντυπωσιαστηκα με τυπο με GS 1150 ADV που ειχε full face Αραι και αυτος και η 9χρονη κορη του!!!

Σταματαω, τους χαζευα και λεω στη μικρη: Εσυ ποτε θα παρεις δικη σου μοτοσυκλετα?
- Σε ενα χρονο! Τωρα κανω μονο ποδηλατο ακομα!

Ο τυπος χαμογελασε και μου εκλεισε το ματι λεγοντας:
-Ετσι ειναι! :winka:

Να τη χαιρεσαι φιλος και μπραβο σου!

:beer: :beer: :beer:

Κάπελας
20/11/2008, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Το ξαναγράφω:
μην ασχολείστε με ΖΩΑ.
Όποιος σώθηκε σώθηκε.

σωστοοοοοοοοοος :beer:

Εχετλαίος
18/12/2008, 12:27
Τον είδα αντιπαραπροχτές μεσημέρι.
Καμαρωτός-καμαρωτός, με το κοπέλι πίσω να κρυώνει, αυτός τσιγάρο στο δεξί χέρι και λυτά κορδόνια (!!!!!!!) και τα άρβυλα να χάσκουνε...
Και γλύστραγε ιδιαίτερα εκείνη τη μέρα...
Δεν κρατήθηκα, τον ξέχεσα, με "στόλισε" και αυτός (αναφθαίρετο δικαίωμά του) και με προσπέρασε και μπήκε μπροστά μου στο φανάρι.

http://i395.photobucket.com/albums/pp38/poutsermaninnova/trompasxxl.jpg

devil's animal
18/12/2008, 13:07
ΔΥΣΤΥΧΩΣ,αν δεν παθουν δεν θα μαθουν.:rolleyes: (και παλι παιζεται δλδ...)

SnakeMJK
18/12/2008, 13:57
"...έλα μωρέ, για 100 μέτρα τι θα συμβεί;;..."

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :mad:

Road67
18/12/2008, 14:15
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πόσα μέλη είμαστε εδώ μέσα; Μήπως ζούμε στην παραμυθοχώρα; Γιατί συνήθως στο φανάρι η αναλογία είναι 4/10 τέσσερεις φοράμε κράνος 6 δε φοράνε κι αν πάμε την αναλογία στο μπουφάν, γάντια κλπ 2 φοράμε 8 δεν....

Λεωνίδας
18/12/2008, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ωραία...διαμορφώνεται και η νέα γενιά μοτοσυκλετιστών...:evil: έχω κάνει κάτι τρικάβαλα με την πράσινη βέσπα ... 4, 5, 6 χρονών ... :rolleyes:

αθώες εποχές ρε παιδιά

ευτυχώς τη γλιτώσαμε :look:

εγώ σαν πατέρας δε θα το 'κανα ποτέ βέβαια αλλά μη συγκρίνουμε τότε με τώρα :wave2: