Σύνδεση

View Full Version : Παραβίαση βαλίτσας

motofloros
22/11/2008, 06:41
Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σε κάπιο πρόβλημα που μου προέκυψε προχθές.
Κάποιος προσπάθησε να ανοίξει τη βαλίτσα απ' τη μηχανή μου. Συγκεκριμένα έσπασε ένα κομάτι από το μηχανισμό κλειδώματος (μάλλον με χοντρό κατσαβίδι). Δε πρόλαβε ευτυχώς να το σπάσει ολόκληρο και να την ανοίξει. Τώρα κλειδώνει αλλά το κομάτι που έμεινε ίσα ίσα που ασφαλίζει.
Έχω παρατηρίσει ότι ολόκληρος ο μηχανισμός στηρίζεται σε μια βίδα εσωτερικά της βαλίτσας. Οπότε θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει μήπως γίνεται αντικατάσταση του μηχανισμού και που να πάω. Αν πήγαινα στη Honda μιας και είναι η μάρκα της θα έβρισκα άκρη?
Ευχαριστώ

sadengr
22/11/2008, 10:16
Πρεπει να δεις αν συμφερει να παρεις το ανταλλακτικο διαφορετικα υπαρχει και η μη κομψη λυση με λουκετακι και πατεντα...

ΥΓ Το μπασταρδι τι ειχε βαλει στο ματι, κανενα καλο κρανος?

Xristos67
22/11/2008, 10:31
Sini8os stis kalis poititas balitses iparxoun kai antallaktika...
Rotas stin Honda i akomi kalitera an gnorizeis poios einai o kataskevastis tis balitsas pas kateu8eian ston topiko antiprosopo...(epeidi ta ergostasia motosikleton den kataskevazoun balitses, apla bazoun to onoma tous epano se kapoio proion-px kappa ktl kai to poulane san diko tous....)

motofloros
22/11/2008, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr
Πρεπει να δεις αν συμφερει να παρεις το ανταλλακτικο διαφορετικα υπαρχει και η μη κομψη λυση με λουκετακι και πατεντα...

ΥΓ Το μπασταρδι τι ειχε βαλει στο ματι, κανενα καλο κρανος?
Δε ξέρω τι σκεφτόταν ο βλάκας. Θα είδε μεγάλη μηχανή και θα νόμιζε ότι η βαλίτσα θα είχε πολλά χρήματα μέσα...

motofloros
22/11/2008, 11:36
Θα ρωτήσω για ανταλλακτικό στη Honda, ελπίζω να συμφέρει, αν και δεν έχω ιδέα από τιμές. Και η λύση με το λουκέτο στο κάτω κάτω μου φαίνεται αρκετά καλή. Δε το είχα σκεφτεί. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Lazio
22/11/2008, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από motofloros
Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σε κάπιο πρόβλημα που μου προέκυψε προχθές.
Κάποιος προσπάθησε να ανοίξει τη βαλίτσα απ' τη μηχανή μου. Συγκεκριμένα έσπασε ένα κομάτι από το μηχανισμό κλειδώματος (μάλλον με χοντρό κατσαβίδι). Δε πρόλαβε ευτυχώς να το σπάσει ολόκληρο και να την ανοίξει. Τώρα κλειδώνει αλλά το κομάτι που έμεινε ίσα ίσα που ασφαλίζει.
Έχω παρατηρίσει ότι ολόκληρος ο μηχανισμός στηρίζεται σε μια βίδα εσωτερικά της βαλίτσας. Οπότε θέλω να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει μήπως γίνεται αντικατάσταση του μηχανισμού και που να πάω. Αν πήγαινα στη Honda μιας και είναι η μάρκα της θα έβρισκα άκρη?
Ευχαριστώ

Που εχουμε καταντησει..... να δεις εμενα που μου σπασανε κατσαβιδι στη κεντρικη κλειδαρια που ξεκινας τη μηχανη..... για 2 λεπτα που μπηκα στο media markt στη θηβων μπροστα σε τοσο κοσμο μετα δε μπορουσα να φυγω ... και που να το αφησεις και να φυγεις θα μου το ετρωγαν μια και καλη μετα

Elle
22/11/2008, 22:53
Τι βάζεις μέσα συνήθως στη βαλίτσα σου;
Κάποιος που σε ξέρει πιστεύεις να έκανε κάτι τέτοιο;

motofloros
23/11/2008, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Τι βάζεις μέσα συνήθως στη βαλίτσα σου;
Κάποιος που σε ξέρει πιστεύεις να έκανε κάτι τέτοιο;
Συνήθως αφήνω το κράνος. Το οποίο δεν αξίζει και πολλά για να το κλέψει κανένας. Δε νομίζω να το έκανε γνωστός. Κανένας ξένος θα νόμιζε πως θα βρει κανενα πορτοφόλι. Υποθέτω κανένας γύφτος γιατί στη περιοχή που δουλεύω μένουν αρκετοί εκει...

ares_tz
23/11/2008, 08:42
Καλημέρα,

Συνήθως αφήνω το κράνος και το σήμα της ασφαλιστικής εταιρείας, άδεια οδήγησης
και κανένα λουκέτο...

Δεν μπορώ να παίρνω μαζί μου τα χαρτιά της μοτό ...

irinia
23/11/2008, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Καλημέρα,

και κανένα λουκέτο...

EΓΚΛΗΜΑ.........

Ή άδεια κυκλοφορίας ,πάντα στό πορτοφόλι σου....!!!!!

:wave2:

alex-kal
23/11/2008, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Καλημέρα,

και κανένα λουκέτο...

Τα είχα και εγώ μέσα στη βαλίτσα και κάθε βράδυ σκεφτόμουν πως αν την βουτήξουν , θα κάνουν και τη μεταβίβαση την άλλη μέρα κιόλας!! (πριν προλάβω να τη δηλώσω)..
Ετσι πήρα ένα τσαντάκι που πιάνει και στο πόδι, και τα έχω μόνιμα εκεί.