View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν μπορω;
αμε...(παρτο απ την αρχη της σελιδας...)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1073147&highlight=%CA%EF%EA%EA%E1%EB%E7%F2#post1073147
και μη ξεχασεις να θαυμασεις και τα δικα σου γραφομενα για τα οποια μην μου πεις οτι δεν παιρνεις θεση παλι...
Αν θυμηθεις γιατι μιλαγαμε και τι συγκρινεις το ξανασυζηταμε....θες; (μπορεις; )
:wave2:
Oi ενοχοι για το φονο... Πηγαν φυλακη....????
Ναι...?? Η Οχι....?????
Το ονομα που αναφερετε εχει σχεση....???
Και αν ναι γιατι ειναι εξω....?????
Τα δικα μου γραφομενα....??? Εχεις καποια αντιρηση....???? Η δεν χαθηκε ανθρωπος εκει περα....????
Γιατι ΕΣΥ θεση ..... Δεν πηρες....?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oi ενοχοι για το φονο... Πηγαν φυλακη....????
Ναι...?? Η Οχι....?????
Όχι όλοι .......... και το ξέρεις !!!
:nono: :nono: :nono: :mad: :mad: :mad: :sad: :sad: :sad:
Επίσης ξέρεις ότι και η ηθική αυτουργία ........... "......... αποτέλειωσέ τον .......... " είναι ποινικά κολάσιμη !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Όχι όλοι .......... και το ξέρεις !!!
:nono: :nono: :nono: :mad: :mad: :mad: :sad: :sad: :sad:
Επίσης ξέρεις ότι και η ηθική αυτουργία ........... "......... αποτέλειωσέ τον .......... " είναι ποινικά κολάσιμη !!!
Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει.....
Το μονο που ξερω ( αν ειναι ετσι οπως τα λετε ) οτι εφοσον δεν συνεχιστικε η ποινικη διωξη αυτων των ανθρωπων και κυκλοφορουν ελευθεροι ,εχουμε ολοι ευθυνη ( και κυριως εσεις ) για αυτο το αποτελεσμα....
Εχεις καποια αντιριση...????
και μη ξεχασεις να θαυμασεις και τα δικα σου γραφομενα για τα οποια μην μου πεις οτι δεν παιρνεις θεση παλι...
Αν θυμηθεις γιατι μιλαγαμε και τι συγκρινεις το ξανασυζηταμε....θες; (μπορεις; )
Για παμε τωρα στα δικα μου γραφομενα...... :rolleyes:
ψιτ... Σαινια.......Μολις διελευκανετε ( και βγαλετε αποφασεις ) το συγκεκριμενο εγκλημα ,εχω και ενα απο την περιοχη της Λουτσας το βραδυ της τεσσαρας......
Σηκωστε τα μανικια λοιπον γιατι εχετε δουλεια.....
Και τι βλεπεις στα δικα μου γραφομενα......?????
Καποιο μηνυμα υποστηριξης....????
Περιμενω απαντηση..... :rolleyes:
Είπε ο Πόντιος Πιλάτος και βγήκε από το δομάτιο ...........
Καθόλου ελπιδοφόρα άποψη για νέο άνθρωπο ........
Το μονο που ξερω ( αν ειναι ετσι οπως τα λετε ) οτι εφοσον δεν συνεχιστικε η ποινικη διωξη αυτων των ανθρωπων και κυκλοφορουν ελευθεροι ,εχουμε ολοι ευθυνη ( και κυριως εσεις ) για αυτο το αποτελεσμα....
Κυρίως εμείς ;;;:confused: :confused: :confused:
Καταρχήν ποιοί είμαστε εμείς ;;; Πως το ορίζεις ;;;
Και πάνω απ' όλα γιατί φταίμε εμείς ;;; Για εξήγησέ το λίγο ..........
ΆΠΕΙΡΕΣ !!!
el_hymador
10/01/2009, 00:28
Το ονομα που αναφερετε εχει σχεση....???
Και αν ναι γιατι ειναι εξω....?????
Τα δικα μου γραφομενα....??? Εχεις καποια αντιρηση....???? Η δεν χαθηκε ανθρωπος εκει περα....????
Γιατι ΕΣΥ θεση ..... Δεν πηρες....?????
Το ονομα που αναφερουμε σαφως και εχει σχεση, το γιατιο δεν ειναι στη φυλακη ας μας το απαντησει ο προεδρος της ομαδος σου και ολοι αυτοι που εκαναν απειλητικα τηλεφωνηματα στους μαρτυρες....
Τα δικα σου γραφομενα συγκρινουν ενα παρομοιο γεγονος, (δολοφονια οπαδου) αλλα δεν αναφερονται καθολου στις ιδιοτητες των ενοχων...
εξισου καταδικαστεα και τα δυο γεγονοτα, συμπλοκες οπαδων και στις δυο περιπτωσεις...
η διαφορα ειναι οτι ενας απο τους ηθικους αυτουργους εχει θεση στο ΔΣ της ομαδος σου....
el_hymador
10/01/2009, 00:32
Αν δεν σε ενδιαφερει ρε ανθρωπε τι το κουραζουμε;
Τωρα για την συνολικη ευθυνη, συμφωνω, αν εξετασεις τις προεκτασεις του θεματος και το δεις σφαιρικα, εχεις απολυτο δικιο (και το εννοω...)
αλλα αν εσυ βολευεσαι με την συνολικη ευθυνη και δεν αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον στο ΔΣ του γαυρου να υποθαλπτονται εγκληματιες και δολοφονοι...τι να σου πω...βοηθεια σου...
el_hymador
10/01/2009, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τελικά τι έγινε με την δίκη?βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε?
το ότι είναι μέλος στα @@ μου...αυτό που με πειράζει είναι αν είναι ενοχος γιατί είναι έξω...
Ναι καταδικαστηκε...ενας...
ο αλλος ειναι μελος στο ΔΣ της ομαδας που υποστηριζεις (οχι απλο μελος οπως εσυ...μελος του ΔΣ)...τωρα αν ειναι στα @@σου το γεγονος οτι εχει αυτη την ιδιοτητα, στην ουρα για προσκυνημα μαζι με τον STOUBI μπας και ρθειτε στα ισα σας...
el_hymador
10/01/2009, 00:47
Για παμε τωρα στα δικα μου γραφομενα...... :rolleyes:
Και τι βλεπεις στα δικα μου γραφομενα......?????
Καποιο μηνυμα υποστηριξης....????
Περιμενω απαντηση..... :rolleyes:
Στο εγραψα και πιο πανω...
δυο ανθρωπινες ζωες χαθηκαν για οπαδικες διαφορες και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να μας απασχολησει ολους μας!
Δεν μειωνω την απωλεια του φιλαθλου του ολυμπιακου θεωρωντας την υποδυεστερη απο αυτη του Παναθηναϊκου, δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια, ανθρωποιθηταν και οι δυο!!
Ο θανατος των δυο αυτων ανθρωπων ειναι το σημαντικοτερο γεγονος και δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται συζητηση για οπαδικα και κοντρες με υποβαθρο δυο ταφοπλακες...αυτη ειναι η θεση μου.-
Ας αφησουμε τους νεκρους ησυχους λοιπον και ας πιασουμε τους ζωντανους...
ανωνυμοι οπαδοι στην μια περιπτωση, οπαδοι με ιδιοτητα και ονομα στην δευτερη...και τι ιδιοτητα ε;
Την διαφορα δεν την αντιλαμβανεσαι;
δυο ανθρωπινες ζωες χαθηκαν για οπαδικες διαφορες και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να μας απασχολησει ολους μας!
Δεν μειωνω την απωλεια του φιλαθλου του ολυμπιακου θεωρωντας την υποδυεστερη απο αυτη του Παναθηναϊκου, δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια, ανθρωποιθηταν και οι δυο!!
Ο θανατος των δυο αυτων ανθρωπων ειναι το σημαντικοτερο γεγονος και δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται συζητηση για οπαδικα και κοντρες με υποβαθρο δυο ταφοπλακες...αυτη ειναι η θεση μου.-
ανωνυμοι οπαδοι στην μια περιπτωση, οπαδοι με ιδιοτητα και ονομα στην δευτερη...και τι ιδιοτητα ε;
+1299
la_villa
10/01/2009, 11:08
ο αλλος ειναι μελος στο ΔΣ της ομαδας που υποστηριζεις (οχι απλο μελος οπως εσυ...μελος του ΔΣ)...τωρα αν ειναι στα @@σου το γεγονος οτι εχει αυτη την ιδιοτητα, στην ουρα για προσκυνημα μαζι με τον STOUBI μπας και ρθειτε στα ισα σας...
απο την άλλη δεν σε είδα ποτε να καταδικάζεις τους γιαννακοπουλαίους για τις ενεργειές τους στα γήπεδα...ξύλο στους διαιτητες ,δημιουργία επεισοδίων +++
αλλά παρόλα αυτά σας βλέπουμε να τους θεωρείτε τους καλύτερους....
θα μου πεις δεν έγινε φόνος...
απλα έτυχε ο άνθρωπος που σκοτώθηκε να είναι παναθηναικός....με την ίδια πιθανότητα θα μπορούσε να είναι ολυμπιακός...δεν ξέρω αν με πιάνεις...
εγώ μπορεί να έχω ένα μέλος αληταριό...και ότι είναι έξω δεν νομίζω να φταίει ο κόκκαλης...το άτομο θα είχε δικές του άκρες....δεν ήταν γιος του κόκκαλη ;)
εσύ όμως έχεις 2 προέδρους αληταριό και τους έβαλες και στο ποδόσφαιρο και τους έχεις θεοποιήσιε...αλλά κουβέντα γι'αυτό
la_villa
10/01/2009, 11:10
δεν το βλέπω αυτό...
giobazolias
10/01/2009, 11:53
απο την άλλη δεν σε είδα ποτε να καταδικάζεις τους γιαννακοπουλαίους για τις ενεργειές τους στα γήπεδα...ξύλο στους διαιτητες ,δημιουργία επεισοδίων +++
απλα έτυχε ο άνθρωπος που σκοτώθηκε να είναι παναθηναικός....με την ίδια πιθανότητα θα μπορούσε να είναι ολυμπιακός...δεν ξέρω αν με πιάνεις...
εγώ μπορεί να έχω ένα μέλος αληταριό...και ότι είναι έξω δεν νομίζω να φταίει ο κόκκαλης...το άτομο θα είχε δικές του άκρες....δεν ήταν γιος του κόκκαλη ;)
εσύ όμως έχεις 2 προέδρους αληταριό και τους έβαλες και στο ποδόσφαιρο και τους έχεις θεοποιήσιε...αλλά κουβέντα γι'αυτό
μιλας γι αυτους που επανηλλημενα πηγαν κατω απ τον παγκο της ομαδας σου βαζοντας ως ασπιδα τον εαυτο τους για να προστατευσουν τους παικτες του οδφπ!
ξεχνας επισης οτι εχου δει αγωνα κατω απ τη μπασκετα των φανατικων ετσι ωστε να μην πετουν αντικειμενα στους παικτες σου!
αν θες να συγκρινεις αυτους με αυτον που εχει στο ΔΣ της ομαδας του κατηγορουμενο για φονο................απεχεις πολυ απ την πραγματικοτητα!
la_villa
10/01/2009, 14:33
προφανώς θυμάσαι αυτά που ΘΕΛΕΙΣ να θυμάσαι...οπότε δεν έχει νόημα η συνέχεια...:wave2:
ευχαριστώ για την απάντηση...έδειξες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που λέω ;)
υ.γ η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για τους δικούς μας...αντιθέτως εσείς κάνετε λες και είστε οι γκόμενες των γιανακοπουλαίων και σας τους θίγουμαι και προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε τα πάντα.... ._
blackbusa
10/01/2009, 15:21
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΦΡΟΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΗ Η ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
υ.γ. η Αρσεναλ που εγραφες και γελαγες στην λιστα ειναι η Αρσεναλ Σαραντι,ομαδα της Αργεντινης,και η λιστα ειναι απο επισημα στατιστικα στοιχεια που βασιζεται και αναγνωριζει και η FIFA...KLIK (http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512) :winka:
la_villa
10/01/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. η Αρσεναλ που εγραφες και γελαγες στην λιστα ειναι η Αρσεναλ Σαραντι,ομαδα της Αργεντινης,και η λιστα ειναι απο επισημα στατιστικα στοιχεια που βασιζεται και αναγνωριζει και η FIFA...KLIK (http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2bbb6f28f53512) :winka:
καλά ότι και εσύ είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ μας το έχεις αποδείξει πολλάκις...
σου είπα εγώ ότι δεν είναι επίσημα???το μήνα Νοέμβριο ήταν 26 .ο βάζελος 28 . ο Θρύλος ;)
καθε μηνας που περνάει αφαιρείται ο αντιστοιχος της προηγούμενης χρονιάς...και νομίζω περιλαμβάνει όλες τις διοργανώσεις...
και άντε η Αρσεναλ έχεις δίκιο ....δεν το πρόσεξα....για τις υπόλοιπες όμως ουδέν σχόλιο???
Μίλαν,Βαλένθια,Πόρτο,Ρεαλ,Γαλατασαραι,Σεβίλλη,Αγιαξ,Α τχοβεν +++
απλά με τις παπαριές που βρίσκεται και χαίρεστε τις κοιτάω μια γρήγορη ματιά...καταλαβαίνεις...δεν ήμαστε βάζελοι εμείς...:wave2:
μην μας αποδεικνύεις συνέχεια το αυτονόητο...το καταλάβαμε ότι είσαι μαλάκας :lol:
Κορίτσια σεμνά...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
blackbusa
10/01/2009, 19:14
καλά ότι και εσύ είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ μας το έχεις αποδείξει πολλάκις...
σου είπα εγώ ότι δεν είναι επίσημα???το μήνα Νοέμβριο ήταν 26 .ο βάζελος 28 . ο Θρύλος ;)
καθε μηνας που περνάει αφαιρείται ο αντιστοιχος της προηγούμενης χρονιάς...και νομίζω περιλαμβάνει όλες τις διοργανώσεις...
και άντε η Αρσεναλ έχεις δίκιο ....δεν το πρόσεξα....για τις υπόλοιπες όμως ουδέν σχόλιο???
Μίλαν,Βαλένθια,Πόρτο,Ρεαλ,Γαλατασαραι,Σεβίλλη,Αγιαξ,Α τχοβεν +++
απλά με τις παπαριές που βρίσκεται και χαίρεστε τις κοιτάω μια γρήγορη ματιά...καταλαβαίνεις...δεν ήμαστε βάζελοι εμείς...:wave2:
μην μας αποδεικνύεις συνέχεια το αυτονόητο...το καταλάβαμε ότι είσαι μαλάκας :lol:
επειδη μαλλον εισαι περιορισμενης ευθηνης...ξερεις ελληνικα αγορι μου???γιατι αγγλικα σιγουρα δεν....απο 1-1-2008 μεχρι 31-12-2008 βγηκαν αυτο το αποτελεσματα...και τα δεδομενα ειναι αυτα...τωρα εσυ μπορει να ψαξεις και για το λεπτο που ο Ολυμπιακος ηταν πρωτος παγκοσμια...αλλα για το 2008 βασει στατιστικων (αποτελεσματα ολων τον αγωνων και τα επισημα φιλικα) ο βαζελος ειναι πολυ καλυτερος απο τον γαυρο....οπως και απο Μιλαν,Βαλενθια και Αρσεναλ Σαραντι....
τωρα αν θες να πεις την παπαρια σου για να δειξεις κατι καλα κανεις....συνεχισε....:wave2:
υ.γ. μαλακας,πολυ μαλακας,παραπολυ μαλακας,ειμαι.....ευτυχως δεν ειμαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ....οπως εσυ...:winka:
Είπε ο Πόντιος Πιλάτος και βγήκε από το δομάτιο ...........
Καθόλου ελπιδοφόρα άποψη για νέο άνθρωπο ........
Κυρίως εμείς ;;;:confused: :confused: :confused:
Καταρχήν ποιοί είμαστε εμείς ;;; Πως το ορίζεις ;;;
Και πάνω απ' όλα γιατί φταίμε εμείς ;;; Για εξήγησέ το λίγο ..........
ΆΠΕΙΡΕΣ !!!
Εσεις ξερετε προσωπα και καταστασεις .....
Πιθανον εσας ενδιαφερει αρκετα το θεμα.......
Το πως το οριζω το εμεις-εσεις ...??? Καλλυτερα να ρωτησεις αυτον που αρχισε το θεμα ( el_hymador... )
Κατα τα αλλα..... Υπαρχουν και ενστασεις κατα των αποφασεων ( για οποιον δεν καταλαβε δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω.....)
MH ΞΑΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........
Τήν πιό ώραία προσφώνηση τής Νεοελληνικής γλώσσας....!!!!
Το ονομα που αναφερουμε σαφως και εχει σχεση, το γιατιο δεν ειναι στη φυλακη ας μας το απαντησει ο προεδρος της ομαδος σου και ολοι αυτοι που εκαναν απειλητικα τηλεφωνηματα στους μαρτυρες....
Τα δικα σου γραφομενα συγκρινουν ενα παρομοιο γεγονος, (δολοφονια οπαδου) αλλα δεν αναφερονται καθολου στις ιδιοτητες των ενοχων...
εξισου καταδικαστεα και τα δυο γεγονοτα, συμπλοκες οπαδων και στις δυο περιπτωσεις...
η διαφορα ειναι οτι ενας απο τους ηθικους αυτουργους εχει θεση στο ΔΣ της ομαδος σου....
Δεν γνωρι9ζω το κατηγορητηριο για το εν λογο ατομο... ( ουτε καν εχω ακουστα το ονομα που αναφερεσε... αν αθωωθηκε . αν ειναι συνονυμια η οτιδιποτε....)
Απαντησεις ( αν ειναι ετσι οπως τα λετε ) μπορει να σου δωσει πιθανον μονο ο κοκκαλης
( Κατα τα αλλα λυπαμαι πολυ που δεν μπορουμε να σε εξυπηρετισουμε.....)
Χαιρομαι που καταδικαζεις και τα δυο επεισοδια ( γιατι στο κοντινο παρελθον ειχες ξεχασει να καταδικασεις το ενα...)
Αν δεν σε ενδιαφερει ρε ανθρωπε τι το κουραζουμε;
Τωρα για την συνολικη ευθυνη, συμφωνω, αν εξετασεις τις προεκτασεις του θεματος και το δεις σφαιρικα, εχεις απολυτο δικιο (και το εννοω...)
αλλα αν εσυ βολευεσαι με την συνολικη ευθυνη και δεν αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον στο ΔΣ του γαυρου να υποθαλπτονται εγκληματιες και δολοφονοι...τι να σου πω...βοηθεια σου...
Απαντησα παρα πανω.... :rolleyes:
Αλλα...
Να σε ρωτησω κατι...??? Υπονοεις οτι μιλαμε για "παραγκα " της ελληνικης δικαιοσυνης...????
Λεπτομερειες οπως... ( αν εκανε ο τυπος απειλητικα τηλεφωνηματα ... το τι εκανε την συγκεκριμενη στιγμη του φονου , λεπτομερειες της δικης....) που τα εμαθες εσυ τοσο αναλυτικα....????
( Απο περιεργεια ρωταω καθως εγω δεν εχω ιδεα.. )
Σε ρωτησα κατι καθαρα.... Μπορεις να απαντησεις ...??? :confused:
Μηνυμα υποστηριξης δικο μου...????
Που ειδες ...????
Μπορεις να μου πεις........????
Αν δεν μπορεις απαιτω την συγνωμη σου ......
Το προσκηνυμα ποιος το κανει φαινετε απο το ποιος αρχισε αυτο το θεμα (και το τι εντυπωσεις προσπαθει να δημιουργησει για μελη του φορουμ εδω μεσα...)
Η αρωστεια σου ειναι μεγαλυτερη απο οσο νομιζα....
:rolleyes:
Offside pou den ginetai na min dei o epoptis....... anti gia ayto..... penalti kokkini karta apoboli
To taklin toy papadopoulou.... itan kokkini
To penalti pou egine sto souani den dinetai se kammia alli omada para mono stou eleinous
Kokalistan for ever..... ai gamisou germanako mpine
DIORISMENOI PSEUTOPROTATHLITES ..... :wave2:
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΞΑ............ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....!!!
ΚΡΑΜΕΡ...........ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ........!!!!!!!
Τί νά πρωτοθυμηθώ ρέ παιδιά..??
Τή φανταστική ένέργεια τού Παπαδόπουλου στό 0-0...??
ΕΝΤΓΚΑΡ ΑΛΑΝ ΠΟΕ......!!!!!
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ......πόσο πέναλτυ ήτανε..??
Τά πλάγια ..??
Τά φάουλ..??
Ό φανταστικός Πατσατζόγλου..?? ήτανε άραγε ... ΚΙΤΡΙΝΗ..??
Ό φανταστικός άγκώνας τού Ντιόγο....?? καί βάραγε καί φάουλ έπαιρνε..??
ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ..........
ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ........ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..!!
Τό λέω μετά πεποιθήσεως αύτό !!
Έκείνον τόν Κιντάνα πόσες φορές τόν ξάπλωσαν....??
Άμ ό καημένος ό Τοροσίδης ..?? 4ος-5ος όσφυικός ,έπαθε ζημιά...!!!
Καί έκεί πού νόμιζα ότι τά είδα όλα..........
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.........ΒΟΗΘΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΥ.......!!!
OFF-SIDE..........ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ..........ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.......
Έλα όμως πού σήμερα δέν είναι ή μέρα πού πίνει τό τσάι του
ό Γκαλλέτι....!!!!!!
Ή πλακέττα όμως ήταν μεγάλη καί δέν είχαμε τελειώσει..........
Τζόρτζεβιτς..........φοβερό κόψιμο..........πού νά βγάλει κάρτα........
όπως στίς άλάνες......περνάει ή μπάλλα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ....!!!!
Καί έκεί πού λέω πάει τελείωσε τό μαρτύριο............
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ
ΑΝΑΠΗΡΟ ΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ..........
Γερμανάκος.........Θά σού δείξω κίτρινη άγόρι μου μέ συγχωρείς......!!!!
ΑΛΛΑ.........ΑΛΛΑ..........
τό πιό συγκλονιστικό άπ'όλα..........ήταν ή...........
ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...............ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ...........ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ
ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΖΟΑΝΗ ΣΤΟ 92ο ΛΕΠΤΟ........
ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΘΟΣ..........???
ΟΥΤΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ...........!!!!
ΑΥΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......????
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ.....???
Βεβαίως ή Ξάνθη έκείνη τήν ώρα έπαιζε μέ 9...........ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.....!!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ..................ΜΠΑΛΛΑ............
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ............ΦΙΛΑΘΛΟΙ.............άκριβοδίκαιοι καί διορατικοί....!!!
Μά πάνω άπ'όλους.............
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ............στήν αύλαία του.......τά έδωσε όλα....!!!!
Κέρδισε μιά θέση στό Πάνθεον τών ............
Σκεφτείτε ρέ παιδιά................νά μήν έπαιζαν καί οί....
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ...........ΑΝΤΖΑΣ............ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ...........ΤΖΙΩΡΤΖΟΠ ΟΥΛΟΣ........
ΒΑΛΛΑΣ ήταν τραυματίας το παλικάρι ΠΑΠΠΑΣ κι αύτός τά ίδια..............κ.λ.π......
ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ...........δέ θέλω ούτε νά τό σκέφτομαι........!!!!!!
υγ. Καλά ό ΠΑΟ φοβερή έμφάνιση,ίδίως ό Καραγκούνης..........
ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ..........
ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΕΝ - ΤΕΝ ΠΑΙΔΙΑ...???
υγ.2 Είχα παίξει μιά τριάδα βρέ παιδιά θά σάς τό πώ..........θά τό όμολογήσω........
διπλό τόν ΠΑΟ...............Χ-2 τήν Ξάνθη καί διπλό τόν ΠΑΟΚ..........άς όψεται
ή άναμνηστική πλακέττα πού έδωσε ό Θεοδωρίδης, μάς κατέστρεψε....!!!
ΠΑΝΕ.............ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΜΟΥ........
Sferopetadhn
10/01/2009, 21:04
Και όταν τους λες ότι παίρνουν το 100% των αμφισβητούμενων και μη φάσεων σου μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας...
Καλά το είπα ότι είμαι πρωταθλητής χειμώνα. Αυτοί δεν έχουν το θεό τους...
Άντε γειά!
ΥΓ Αυτός ο γυφτόγκο έχει δώσει του κόσμου τις αγκωνιές ρε πούστη μου. Τί θα γίνει; Ούτε αυτή την είδατε φίλοι Ολυμπιακοί;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΞΑ............ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....!!!
ΚΡΑΜΕΡ...........ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ........!!!!!!!
Aπορω με καποιους..........
Τοσα χρονια λετε για την ξανθη οτι μας δινει τα παιχνιδια......
Σημερα ομως φταιει ο.......Γερμανακος ( και φταιει.....)
Καποιοι ανθρωποι τους αρεσει να αναιρουν μονοι τους τα κατεβατα μπουρδολογιας χρονων των συγκεκριμενων αναμετρησεων....
Μπραβο !! Αν και αθελα τους.... Κατι ειναι και αυτο !!!!
Καποιοι ανθρωποι τους αρεσει να αναιρουν μονοι τους τα κατεβατα μπουρδολογιας χρονων των συγκεκριμενων αναμετρησεων....
ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ......???
Νά μή στό χαλάσω.........
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ.............ΓΑΥΡΕ........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ. Άν παρεπιμπτώντως..........έχεις νά σχολιάσεις κάτι άπό τόν ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ...
έδώ είμαστε.......
Έξάλλου σήμερα είσαι ντεφορμέ.........φτάνει μέ έναν πού μάλωσες......!!!!
ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ......???
Νά μή στό χαλάσω.........
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ.............ΓΑΥΡΕ........
ΥΓ. Άν παρεπιμπτώντως..........έχεις νά σχολιάσεις κάτι άπό τόν ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ...
έδώ είμαστε.......
Έξάλλου σήμερα είσαι ντεφορμέ.........φτάνει μέ έναν πού μάλωσες......!!!!
Και να ηθελες........ Δεν μπορεις να μου το χαλασεις.....
Σχολιασα ηδη......
Ουτος η αλλος...... Και καθαρο να ηταν το παιχνιδι......
Η ξανθη ειναι δικια μας.... Ετσι δεν ειναι....????
Να λυπηθηκα ναι !!!
Να μαλωσω...???? Πως μπορεις πισω απο ενα pc να μαλωσεις....????
(Ασε που μπορει αν καποτε τον συναντησεις να σου προκαλεσει μονο οικτο...)
la_villa
10/01/2009, 23:58
χαίρομαι που γράψατε για τα δολοφονικά τακλιν απο πίσω σε Ντιόγκο,Μπελούτσι Γκαλέτι
είστε τα πρότυπα της αμεροληψίας....(γαμώτικον με μούτζα δεν εχει???)
Akatanomastos
11/01/2009, 00:05
φετος μου φαινεται το χουν ξεφτιλισει οσο δεν παει οι πειραιωτες..
μαλλον ο socrates καταλαβε οτι δεν θα την παλεψει με τους αντιπαλους και τα χωσε ακομα ποιο γερα..
giobazolias
11/01/2009, 06:46
Διορισμενος πρωταθλητης του δημοσιου ο ολυμπιακος................
ειναι και ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ, αν κρινουμε απ τη μπαλλα που επαιξε για ακομα μια φορα!!!!
:lol: :bawl: :lol:
Τιμη και δοξα στο Γερμανακο!
ο ανθρωπος επρεπε να κλεισει την ενδοξη ολυμπιακη του καριερα με τον ολυμπιακοτερο τροπο!
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ
Καί παίζεις στήν έδρα σου ,μέ κάποιον μικρομεσαίο.........
πρέπει άραγε...........
ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ............ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ....???
Ή........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ.............ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ ΣΟΥ......????
Άντε βρέ...........ΣΤΟΥΜΠΙ...........
ΛΥΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ........
Καί μιά δεύτερη έρώτηση γιά σένα........
Γιά πές μας μέ πόσους άναπληρωματικούς έπαιξε ή Ξάνθη όταν πρίν 4 χρόνια
πήγατε στά Πηγάδια προτελευταία άγωνιστική μέ Ριβάλντο.........
ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ......??
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟ.....???????????
Άν πετύχεις τό νούμερο........άλλα 10 σουβλάκια....ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ.......άπό μένα...!!!
Έδώ θά πώ ότι στό κουίζ.....μπορούν νά συμμετέχουν καί οί άλλοι φίλοι
τού forum..!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ...........ΓΑΥΡΟΙ..........έ.........φανταστικοί γαύροι
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ............ΟΜΑΔΑ...........έ.........φανταστική όμάδα
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ............ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ..........έ....φανταστικέ τροχονόμε...!!!
υγ. ΣΤΟΥΜΠΙ...........Κάποιον Χώκινς.......τόν έχεις άκουστά..??
Gandalf dr685sm
11/01/2009, 11:13
Προσωπικά απορώ με την λογική που παρουσιάζουν οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ εδώ..
Δηλαδή είτε η Ξάνθη θα το έδινε... είτε η διαιτησία (όπως και εμφανώς το έκανε)... έτσι και αλλιώς δηλαδή ΕΠΡΕΠΕ, όπως και αν έπαιζε ο κόκκινος , να παίρνατε το παιχνίδι;
Και μετά απορείτε γιατί η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι απέναντι σας;
Σαφώς και η διαιτησία έχει τα χάλια της και σφυρίζει άλλα και άλλα. Όμως αυτό χθες ήταν πλέον σκανδαλώδες..
Για τον ΠΑΟ δε, αποτελεί πλέον αστείο το θέμα οτι πέναλτυ δεν δίνει , ακόμα και αν βγεί αίμα ή μάτι.
Δεν θα απορήσω αν σήμερα ευνοηθεί και η ΑΕΚ όπως και έγινε την περασμένη εβδομάδα υπέρ μας. Ειδικά σκεπτόμενος οτι η ΑΕΚ παίζει μέσα στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και ο μόνος ίσως που έχει πιθανότητες να κυνηγήσει ουσιαστικά τον κόκκινο.
Με αυτά και αυτά όμως να ευχηθούμε όλοι περαστικά στον Κοβάσεβιτς που παρουσίασε πρόβλημα υγείας και ίσως να κόψει ακόμα και το ποδόσφαιρο. Κρίμα γιατί πραγματικά είναι μεγάλος παίκτης και έδωσε αρκετά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Υ.Γ. Απο όσο φημολογείται μάλλον θα έχουμε και πάλι άσχημη εικόνα στο ΟΑΚΑ και τις εξέδρες τους σήμερα, τόσο λογω απουσίας του κόσμου , όσο και λόγω του λαϊκού δικαστηρίου που θα στηθεί... ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ στον δικέφαλο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Προσωπικά απορώ με την λογική που παρουσιάζουν οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ εδώ..
Δηλαδή είτε η Ξάνθη θα το έδινε... είτε η διαιτησία (όπως και εμφανώς το έκανε)... έτσι και αλλιώς δηλαδή ΕΠΡΕΠΕ, όπως και αν έπαιζε ο κόκκινος , να παίρνατε το παιχνίδι;
Και μετά απορείτε γιατί η πλειοψηφία των φιλάθλων είναι απέναντι σας;
Δεν είναι μόνο εδώ ........... δυστυχώς έτσι είναι το 90% των φιλάθλων του ΟΣΦΠ. Τα πονταλάκια να παίρνουνε και δε Γ@#$*$@. όλα καλά !!!
Σαφώς και η διαιτησία έχει τα χάλια της και σφυρίζει άλλα και άλλα. Όμως αυτό χθες ήταν πλέον σκανδαλώδες..
Για τον ΠΑΟ δε, αποτελεί πλέον αστείο το θέμα οτι πέναλτυ δεν δίνει , ακόμα και αν βγεί αίμα ή μάτι.
Ταυτόχρονα άλλοι πέρνουν πέναλτυ ακόμη κι αν φυσήξει βοριαδάκι !!!
Δεν θα απορήσω αν σήμερα ευνοηθεί και η ΑΕΚ όπως και έγινε την περασμένη εβδομάδα υπέρ μας. Ειδικά σκεπτόμενος οτι η ΑΕΚ παίζει μέσα στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος και ο μόνος ίσως που έχει πιθανότητες να κυνηγήσει ουσιαστικά τον κόκκινο.
Εγώ γιατί πάλι είμαι σχεδόν βέβαιος ;;; Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην χρειαστεί, αν η ΑΕΚ βρει ψυχή να παίξει, παραμένει πάντα άξιος αντίπαλος ...
Με αυτά και αυτά όμως να ευχηθούμε όλοι περαστικά στον Κοβάσεβιτς που παρουσίασε πρόβλημα υγείας και ίσως να κόψει ακόμα και το ποδόσφαιρο. Κρίμα γιατί πραγματικά είναι μεγάλος παίκτης και έδωσε αρκετά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
+ 1299 Μακάρι να πάνε όλα καλά !!!
Υ.Γ. Απο όσο φημολογείται μάλλον θα έχουμε και πάλι άσχημη εικόνα στο ΟΑΚΑ και τις εξέδρες τους σήμερα, τόσο λογω απουσίας του κόσμου , όσο και λόγω του λαϊκού δικαστηρίου που θα στηθεί... ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ στον δικέφαλο.
Gandalf
ΔΥΣΤΥΧΩΣ
el_hymador
11/01/2009, 11:43
Quiz...
Τι υπαρχει κατω απο την αναμνηστικη πλακετα;
1) Επιταγη 500.000 ευρω
2) Απειλητικο μηνυμα
3) Καρτα μελους στο γαυρο
...οτι και να ηταν παντως επιασε...:winka:
el_hymador
11/01/2009, 11:43
....
152038
el_hymador
11/01/2009, 11:45
Για να βγουν οι υπερμαχοι του "δυο χερια πανω σε επιθετικο = πεναλτι" να σχολιασουν αυτη την φαση παρακαλω....
152039
el_hymador
11/01/2009, 11:51
@ STOUBI
Το ποιος ειναι ο/οι αρρωστος/οι εδω μεσα, αστο καλυτερα...
Επιμενεις να προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις. Δεν θα επιμεινω να σε κανω να καταλαβεις...keep walking...:wave2:
el_hymador
11/01/2009, 11:58
Του τον εσπασε τον αστραγαλο;
δεν του τον εσπασε!!!
Καταφορη αδικια η κιτρινη καρτα!!! επρεπε να δοσει κοκκινη στον παικτη της Ξανθης για θεατρο....
:lol: :lol: :lol: :lol:
152040
Gandalf
25-30 xil kosmo tha exei kai tha einai super
ta akouses apo tin "pethane eton 80" pali?
a re mage sou exoyn kanei plysi eggefalou.....
τελικα δεν αργησε να ερθρι η απαντηση .........
στο εαν αυτο το πεναλτι γινοταν στο καραισκακι στο 90+ αν θα το λμουσε διατητης να το εδεινε κατα του γαυρου και υπερ τισ αλλησ ομδας....
(ενώ στο 91' ο Γερμανάκος δεν υπέδειξε παράβαση-πέναλτι (τράβηγμα) του Πάντου στον Σουάνη. )
αυτο ειναι καθαρο πρωταθλημα ...και αξιος πρωταθλητησμος .....
την μια κυριακη να σου δινουν ενα πεναλτι αλα σπιλμπεργκ γιατι ο αλλοσ αμηντικο αγριο κοιταξε τον ντιογκο και τον καθε αλλο καραγκιοζη που φωραει κοκκινα και την αλλη να μην βλεπουν στα 5 μετρα μπρωστα τους....
ηταν η ιδεαμου η μετα το 2-1 η τα καρε τισ ξανθης ειχαν την ιδιοτητα του κραβατιου........σχεδον ολα τα πρωτα ονοματα εριξαν και απο μια ξαπλα .........
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ........
:yuck: :yuck: :yuck:
δεν του τον εσπασε!!!
Καταφορη αδικια η κιτρινη καρτα!!! επρεπε να δοσει κοκκινη στον παικτη της Ξανθης για θεατρο....
Φυσικά και είναι κόκκινη κάρτα !!!
Ο καημένος ο παίκτης του ΟΣΦΠ έχει ξαπλώσει στο χόρτο για να ξεκουραστεί από τον τίμιο κάματο του μάτς και αυτός ο απαίσιος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης - που είναι και μαύρος - τον παρενοχλεί κλωτσόντας τις τάπες του παπουτσιού του με τον αστράγαλό του !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
11/01/2009, 14:47
do you know Panopoulos?
οταν πεφτει το παραδακι απ τον Κοκκαλη ...............η Ξανθη κατεβαζει δευτερα η τρωει 4 για πλακα στην εδρα της με το διορισμενο πρωταθλητη!
εχτες δεν επεσε το παραδακι, μιας και ο αγωνας δεν ηταν υψηλης αναγκης!
κατα τ αλλα, παλι 1 ανθρωπινο??? λαθος παλι εκρινε το αποτελεσμα!
αλλα ετσι κι αλλιως στο +9 .................ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.........!!!!
αν ομως βαλεις και την αλλιωση αποτελεσματος σε 6/7 ακομα αγωνες και προσθεσεις τις λιγες σημασιες ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.................
.......................................
.....................................................Β Γ Α Ζ Ε Ι Σ........Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η..................!!!!!!
ουτως η αλλως ομως ...............σε ενα τετοιο πρωταθλημα και με τετοιες παρεμβασεις........................
...............................
..........................................ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..............!!!!
Να χαιρεστε τις κουπες που σηκωνετε!!!
:lol: :lol: :lol:
δεν του τον εσπασε!!!
ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ??????
ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ..........
ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...........
Ο ΝΤΙΟΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΟΦ-ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ...ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΑΒΙΓΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΓΟ .......... ΒΑΡΟΥΧΑΣ........
:yuck: :yuck: :yuck:
el_hymador
11/01/2009, 14:50
by the way...λιγη σημασια εχει αλλα οφειλω να το πω...ειναι ντροπη αυτο που ζηταμε ως χερι απ τον Πανθρακικο...
by the way...λιγη σημασια εχει αλλα οφειλω να το πω...ειναι ντροπη αυτο που ζηταμε ως χερι απ τον Πανθρακικο...
Όπως το λες ............. λίγη σημασία έχει !!! Και να δινόταν και να μην δινόταν ....... το ίδιο !!!
Το ερώτημα είναι άλλο .......... στον Γαύρο θα το δίναν ή όχι ;;;:winka: :winka: :winka:
Μάλλον θα το δίναν ..........
ΡΕ γιατι το ψαχνετε???
εδω ο ιδιος ειπε (ναι την πηρε με το χερι την μπαλα)
ειπα 1 στα 3 θα δινουν τελος . :( :( :( :(
το θεμα δεν ειναι αυτο αλλο το θρασεις γαυροι που αντι να την κανουν κοτα βγαινουν και μηλανε και ολας . το θεμα ειναι οτι σε δυο αγωνεσ εχουν παρει ΑΞΙΑ +4 βαθμους......
@ STOUBI
Το ποιος ειναι ο/οι αρρωστος/οι εδω μεσα, αστο καλυτερα...
Επιμενεις να προσποιεισαι οτι δεν καταλαβαινεις. Δεν θα επιμεινω να σε κανω να καταλαβεις...keep walking...:wave2:
Λυπαμαι για εσενα αγορακι μου..........
Το οπαδιλικι σου φτανει στα ορια της καταντιας......
Τωρα να προσπαθησω να σου εξηγησω παλι τον λογο που πρεπει να ζητησεις συγνωμη....
Ψιλα γραματα για καποιον που στα τριαντατοσα του του διαμορφωνει χαρακτηρα ο καθε βγενοπουλος......
Περαστικα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
do you know Panopoulos?
οταν πεφτει το παραδακι απ τον Κοκκαλη ...............η Ξανθη κατεβαζει δευτερα η τρωει 4 για πλακα στην εδρα της με το διορισμενο πρωταθλητη!
εχτες δεν επεσε το παραδακι, μιας και ο αγωνας δεν ηταν υψηλης αναγκης!
κατα τ αλλα, παλι 1 ανθρωπινο??? λαθος παλι εκρινε το αποτελεσμα!
αλλα ετσι κι αλλιως στο +9 .................ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.........!!!!
αν ομως βαλεις και την αλλιωση αποτελεσματος σε 6/7 ακομα αγωνες και προσθεσεις τις λιγες σημασιες ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ.................
.......................................
.....................................................Β Γ Α Ζ Ε Ι Σ........Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η..................!!!!!!
ουτως η αλλως ομως ...............σε ενα τετοιο πρωταθλημα και με τετοιες παρεμβασεις........................
...............................
..........................................ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ..............!!!!
Να χαιρεστε τις κουπες που σηκωνετε!!!
:lol: :lol: :lol:
Τι Γιαννης..... Τι Γιαννακης.......
Ειχε την ευκαιρεια σου η ομαδα σου να παρει αποτελεσμα -- βαθμους και να κλεισει στοματα στο μεταξυ μας παιχνιδι οταν παρουσιαστηκαμε σαν θιασος και εφαρμοσαμε το ταμπουρι.....
Κριμα....
Καθιστε τωρα και περνατε την καθε φαση απο μεγενθυτικο να δειτε τι φταιει......
Χαιρομαι παντως γιατι οπως εχω ξαναπει το καλοκαιρι θα σας λειπει απο αυτη την ομαδα μονο....
Το πεναλτι.....
el_hymador
11/01/2009, 18:03
Λυπαμαι για εσενα αγορακι μου..........
Το οπαδιλικι σου φτανει στα ορια της καταντιας......
Τωρα να προσπαθησω να σου εξηγησω παλι τον λογο που πρεπει να ζητησεις συγνωμη....
Ψιλα γραματα για καποιον που στα τριαντατοσα του του διαμορφωνει χαρακτηρα ο καθε βγενοπουλος......
Περαστικα....
:lol: :lol: :lol: :wave2:
Sferopetadhn
11/01/2009, 18:17
Τι Γιαννης..... Τι Γιαννακης.......
Ειχε την ευκαιρεια σου η ομαδα σου να παρει αποτελεσμα -- βαθμους και να κλεισει στοματα στο μεταξυ μας παιχνιδι οταν παρουσιαστηκαμε σαν θιασος και εφαρμοσαμε το ταμπουρι.....
Κριμα....
Καθιστε τωρα και περνατε την καθε φαση απο μεγενθυτικο να δειτε τι φταιει......
Χαιρομαι παντως γιατι οπως εχω ξαναπει το καλοκαιρι θα σας λειπει απο αυτη την ομαδα μονο....
Το πεναλτι.....
Ρε συ stoubi τώρα αυτό είναι επιχείρημα;
Δηλαδή επειδή δεν έπαιξαν καλά στο μεταξύ σας ματς πρέπει και να τους παιρνάς στη βαθμολογία; Γιατί εσύ σε ποιό ντέρμπυ έπαιξες καλά;
Στην τελική ας χάσω όλα τα ντέρμπι κι ας πάρω όλα τα άλλα ματς. Πάλι πρωτάθλημα θα έχω.
Το θέμα είναι ότι εσύ φέτος δεν έχεις τη διαφορά από τα ντέρμπυ αλλά από μικρά παιχνίδια που κακώς πήρες (ή μάλλον σου έδωσαν). Μέτρα πόσα δίποντα επιπλέον πήρατε και θα δεις ότι το +6 και το +9 είναι πλασματικά.
Σε ότι αφορά σε αυτό με τον μεγενθυντικό φακό... δηλαδή τα χτεσινά ήταν φάσεις που ήθελαν φακό; Θα μας τρελάνεις; Είχες το θάρρος χτες να πεις ότι ο Γερμανάκος τα σκάτωσε, μην τα αλλάζεις τώρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε συ stoubi τώρα αυτό είναι επιχείρημα;
Δηλαδή επειδή δεν έπαιξαν καλά στο μεταξύ σας ματς πρέπει και να τους παιρνάς στη βαθμολογία; Γιατί εσύ σε ποιό ντέρμπυ έπαιξες καλά;
Στην τελική ας χάσω όλα τα ντέρμπι κι ας πάρω όλα τα άλλα ματς. Πάλι πρωτάθλημα θα έχω.
Το θέμα είναι ότι εσύ φέτος δεν έχεις τη διαφορά από τα ντέρμπυ αλλά από μικρά παιχνίδια που κακώς πήρες (ή μάλλον σου έδωσαν). Μέτρα πόσα δίποντα επιπλέον πήρατε και θα δεις ότι το +6 και το +9 είναι πλασματικά.
Σε ότι αφορά σε αυτό με τον μεγενθυντικό φακό... δηλαδή τα χτεσινά ήταν φάσεις που ήθελαν φακό; Θα μας τρελάνεις; Είχες το θάρρος χτες να πεις ότι ο Γερμανάκος τα σκάτωσε, μην τα αλλάζεις τώρα...
Μενεις στα χθεσινα.....( Το εξης ενα στο 92 για μενα ...) και ο μεγενθυντικος μονο στο χθεσινο παιχνιδι δεν πηγαινε.....
Στα υπολοιπα ειναι η διαφορα μας..... Εκει που τα χερια στην περιοχη ειναι ακουσια και ο αμυντικος απλωνει τα χερια στην πλατη του επιθετικου μονο για μασαζ.....
Μενεις στα χθεσινα.....
Mόνο εκεί που δε μένει .............. παράδειγμα σου έδωσε ............
Πάλι δεν το κατάλαβες ;;; :confused: :confused: :confused:
Mόνο εκεί που δε μένει .............. παράδειγμα σου έδωσε ............
Πάλι δεν το κατάλαβες ;;; :confused: :confused: :confused:
Δεν μιλησα μονο για τα χθεσινα........
Πες μου ΕΣΥ τι δεν καταλαβες ....????? :confused:
AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ...........
ΚΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ......!!!!!
Αύτός ξεπέρασε σχεδόν καί τό Γερμανάκο.....
Μπράβο ρέ ...ΜΑΓΕ......μή σέ ματιάσω ,μέσα έπεσες........
ΣΦΑΓΗ...........ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΧΑΜΕ.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μενεις στα χθεσινα.....( Το εξης ενα στο 92 για μενα ...) και ο μεγενθυντικος μονο στο χθεσινο παιχνιδι δεν πηγαινε.....
Στα υπολοιπα ειναι η διαφορα μας..... Εκει που τα χερια στην περιοχη ειναι ακουσια και ο αμυντικος απλωνει τα χερια στην πλατη του επιθετικου μονο για μασαζ.....
ΕΥΓΕ..........ΜΠΡΑΒΟ.........
Άν τό καλοσκεφτείς ,.........ούτε αύτό στό 92ο.......ύπάρχει...!!!!
ΕΥΓΕ..........ΜΠΡΑΒΟ.........
Άν τό καλοσκεφτείς ,.........ούτε αύτό στό 92ο.......ύπάρχει...!!!!
Ε τι ειπα εγω....???? :look:
Απλη .....Επαφη ητανε !!!
Υγ... Καλοπουλος...... :winka:
Καποιοι προσπαθουν να περασουν επιτελους δευτεροι !!!
Ξεπληρωσατε τα περσυνα δωρα με το καλλυτερο τροπο....
Μπραβο σας !!!
kalgeorge
11/01/2009, 21:33
μιας και ειχα κατι μερες να γραψω, να πω και εγω τα δικα μου :p :p
για τον γαυρο....ενταξει τι να πεις...κατανταει κουραστικο....οφ σαιντ καθαρο, πεναλτυ αυτο στον σουανη ( μην πει κανεις το αντιθετο ειναι τουλαχιστον γραφικος ) και η προβολη του νεου γαυρου πανω στον παιχτη της ξανθης......τι να πει κανεις.
αεκ - παοκ : ειχα πει οτι ο παοκ δεν παει βημα..και με λεγατε κομπλεξικο. δεν εχει παρει ΟΥΤΕ ενα ντερμπυ στην εδρα του, και εχει ολα τα υπολοιπα εξω.
μεχρι και πολλα παιχνιδια με μικρες ομαδες τα εχει εξω....οποτε περιμενουμε να δουμε.
αεκ....ρε σεις πως ειπαμε τον λενε αυτον που τα χανει σε κενη εστια;; σιλβα ή εντινιο;;:lol: :lol:
παο : ουτε για αστειο αυτο που ζητανε για πεναλτυ, συμφωνω με τον κωστα....αλλα παλι δεν παιξαμε τιποτα.
γιομες...ενας σαλπιγγιδης να τρεχει μονος του, ενας εξαιρετικος νινης (οπως ειπε ο τεν κατε) και κατα τα αλλα μια απο τα ιδια.
Akatanomastos
11/01/2009, 21:45
ρε παιδια τι συζητατε τοσες μερες?
μονο απο τις 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς αγωνιστηκες ο ολυμπιακος διατηρει το προβαδισμα των 9 βαθμων
με 2 πεναλντι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (ενα χτες, ενα με θρασυβουλο) (και στην τριπολη γινανε ωραια πραγματα)
και 1 πεναλντυ που δεν πηραμε στο ΟΑΚΑ πριν 7 μερες..
δεν μπορει ΤΟΣΑ χρονια ΤΟΣΑ παιχνιδια, ολα να ναι τυχαια..
la_villa
11/01/2009, 22:18
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑ
όταν σας διαβάζω να γράφετε για την κάρτα,ότι έπρεπε να είναι κόκκινη, γελάω απίστευτα....ε΄΄στε παντελώς γραφικοί...
ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ τάκλιν πάνω στον Ντιόγκο (απο πίσω "ψαλίδια")και τον Μπελούτσι (καράτε στο ψαχνό) και στους Γκαλέτι, Λέτο και δεν διάβασα κανέναν σας να φωνάζει για την κόκκινη που δεν βγήκε....
λυπάμαι παίδες αλλά έχετε πιάσει πάτο...γίνατε τρισάθλιοι...κρίμα...
υ.γ δικαιολογίες υπάρχουν πολλές..αλλά ΠΑΝΤΑ θα είναι δικαιολογίες...και είναι εκεί για να κρύβεστε...
blackbusa
11/01/2009, 22:21
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑ
όταν σας διαβάζω να γράφετε για την κάρτα,ότι έπρεπε να είναι κόκκινη, γελάω απίστευτα....ε΄΄στε παντελώς γραφικοί...
ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ τάκλιν πάνω στον Ντιόγκο (απο πίσω "ψαλίδια")και τον Μπελούτσι (καράτε στο ψαχνό) και στους Γκαλέτι, Λέτο και δεν διάβασα κανέναν σας να φωνάζει για την κόκκινη που δεν βγήκε....
υ.γ δικαιολογίες υπάρχουν πολλές..αλλά ΠΑΝΤΑ θα είναι δικαιολογίες...και είναι εκεί για να κρύβεστε...
τα ιδια γελια ριχνεις και για το πεναλντυ που δεν εδωσε στην Ξανθη???
Akatanomastos
11/01/2009, 22:23
υ.γ δικαιολογίες υπάρχουν πολλές..αλλά ΠΑΝΤΑ θα είναι δικαιολογίες...και είναι εκεί για να κρύβεστε... :a31: :a31: :a31:
Περα για περα δικαιη η νικη της αεκ...!!!!
Η μηχανη μαρκας ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ πηρε μπρος και απο οτι φαινετε ( παρολο που αυτος και Μανωλας ειναι οι μονοι ανθρωποι που δουλευουν υπερ αυτης της ομαδας ) αρχιζει και δουλευει πολυ καλα......
Πιστευω οτι η δευτερη θεση δεν θα πρεπει να θεωρειτε απιαστο ονειρο για αυτη την ομαδα παρολο το αλυπητο ξυλο που εφαγε και τρωει απο την διοικηση της πρωην ( κυριως αυτης ) και νυν..!!!
siokatas
11/01/2009, 22:51
...ποια αεκ βρε
εσεις μας χρωστατε μια ανασταση και μαλιστα πρωτοχρονιατικα......οχι οτι ο παοκ
επαιξε μπαλα....
οσο για τον γαυρο εχει δικιο ο φιλος σε λιγο θα σας γινει συνηθεια γαυρακια και ουτε που θα χρειαζεται να βουτατε για πεναλτι θα σας τα δινουν δωρο....να μην λερωνεστε κιολας...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...η μυπως τοσα χρονια ετσι δεν τα περνατε??.....αλλα δεν φταιτε εσεις εγινε λεει ερευνα στην αγγλια και βρηκαν οτι η ομαδες που φοραν κοκκινο ευνοουνται απο την διατησια κατα μεγαλο ποσοστο,συγκεκριμανα εγιναν καποια παιχνιδια με ανονυμους με μαυρες,μπλε,κιτρνες,κοκκινες φανελες και στο τελος ειδαν οτι τα υπερ ηταν προς τους κοκκινους για ολα φταινε οι αλλοι .... :yuck:
μολις την βρω θα την ποσταρω.....
la_villa
11/01/2009, 23:23
αυτό που λες πράγματι γράφτηκε...
χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν γιατί οι ομάδες που είχαν κόκκινο χρώμα παίρναν πιο εύκολα σφύριγμα....
δείξαν ιδιες φάσεις αλλάζοντας σε υπολογιτστή το χρωμα της φανέλας και συνήθως οι αμφισβητούμενες φάσεις σφυρίζονταν υπέρ των ομάδων με τις κόκκινες φανέλες...
τώρα πόσο αξιόπιστο πείραμα είναι δεν μπορείς να ξέρεις...
αλλά αυτό σημαίνει ότι για ότι γίνεται ΔΕΝ φταίει ο κόκκαλης...;)
siokatas
11/01/2009, 23:34
..κολπο ηταν ο κουμπιουτερας που τα προβαλε ηταν βαφτησιμη του κοκαλη :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
12/01/2009, 00:40
Μία μέρα στο δάσος ήταν μαζεμένα τα ζώα και κάτω από ένα δέντρο και κουβέντιαζαν για διάφορα για να περάσει η ώρα τους.
Ξαφνικά εμφανίζεται ο λαγός κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτί.
- Τι είναι αυτό ρε λαγέ; τον ρωτάνε.
- Μ...., πήγα κάτω στην Αθήνα, στο υπουργείο και μου έδωσαν ένα χαρτί που επιβεβαιώνει ότι είμαι το γρηγορότερο ζώο του δάσους!
Λέει την επόμενη μέρα το λιοντάρι:
- Εγώ ολόκληρος βασιλιάς και να μην έχω...
ένα χαρτί που να λέει ότι είμαι ο πιο δυνατός;!!
Πράγματι λοιπόν, το επόμενο πρωί πάει κι αυτός στην Αθήνα και γυρίζει το μεσημέρι έχοντας το χαρτί.
Την επόμενη το πρωί λέει κι η χελώνα:
- Δεν βγάζω κι εγώ ένα χαρτί σαν το πιο αργό ζώο του δάσους;
Ξεκινά λοιπόν κι η χελώνα πρωί-πρωί για την Αθήνα.
Περνάει ένας μήνας, δυο, τρεις και τα υπόλοιπα ζώα ανησυχούν!
Ξαφνικά φτάνει η χελώνα κακόκεφη και κλαμένη!
- Τι έπαθες; την ρωτάνε. Δεν το πήρες το χαρτί;
Και απαντά:
- Ρε μ...., ποιός είναι αυτός ο Ραούλ Μπράβο;;;!!!:a2: :a25: :a30: :a22:
:a36: :a36: :a36:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Μία μέρα στο δάσος ήταν μαζεμένα τα ζώα και κάτω από ένα δέντρο και κουβέντιαζαν για διάφορα για να περάσει η ώρα τους.
Ξαφνικά εμφανίζεται ο λαγός κρατώντας στο χέρι του ένα χαρτί.
- Τι είναι αυτό ρε λαγέ; τον ρωτάνε.
- Μ...., πήγα κάτω στην Αθήνα, στο υπουργείο και μου έδωσαν ένα χαρτί που επιβεβαιώνει ότι είμαι το γρηγορότερο ζώο του δάσους!
Λέει την επόμενη μέρα το λιοντάρι:
- Εγώ ολόκληρος βασιλιάς και να μην έχω...
ένα χαρτί που να λέει ότι είμαι ο πιο δυνατός;!!
Πράγματι λοιπόν, το επόμενο πρωί πάει κι αυτός στην Αθήνα και γυρίζει το μεσημέρι έχοντας το χαρτί.
Την επόμενη το πρωί λέει κι η χελώνα:
- Δεν βγάζω κι εγώ ένα χαρτί σαν το πιο αργό ζώο του δάσους;
Ξεκινά λοιπόν κι η χελώνα πρωί-πρωί για την Αθήνα.
Περνάει ένας μήνας, δυο, τρεις και τα υπόλοιπα ζώα ανησυχούν!
Ξαφνικά φτάνει η χελώνα κακόκεφη και κλαμένη!
- Τι έπαθες; την ρωτάνε. Δεν το πήρες το χαρτί;
Και απαντά:
- Ρε μ...., ποιός είναι αυτός ο Ραούλ Μπράβο;;;!!!:a2: :a25: :a30: :a22:
:a36: :a36: :a36:
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: απ τα ωραια ποδοσφαιρικα :lol:
Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ..
Μπρέχτ........
Άι.........στό διάολο ρέ γαύροι........!!!!
Ξεπληρωσατε τα περσυνα δωρα με το καλλυτερο τροπο....
Μπραβο σας !!!
:wave2: [/B]
EIΠΕ............Ο ΜΠΑΤΜΑΝ.......!!!!
ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ........ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.........ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ.........
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ....... ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ.........ΛΙΜΠΡΕΧΤΣ........κ.λ.π...κ.λ.π......κ.λ.π.....κ.λ.π. ...
Μέσα είσαι......ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ........ΣΤΟΥΜΠΙ.......!!!!
Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ..
Μπρέχτ........
Άι.........στό διάολο ρέ γαύροι........!!!!
Πες μας κι αλλα !!! :a8:
el_hymador
12/01/2009, 09:28
Παλασιο...
για να δουμε... :wave2:
SnakeMJK
12/01/2009, 10:00
Ρε κατακαημένοι αντι-Ολυμπιακοί. Παίξτε πρώτα την μπάλα που παίξαμε με την Ξάνθη, άσχετα απ' το σκορ και τα περι διαιτησίας, και μετά γκρινιάξτε. Με μία μλκια του Πάντου και άλλη μία του βοηθού, έχετε τώρα 2 μέρες και μας τα χετε κάνει ζέπελιν. Αλλά τα βλέπετε όλα πράσινα-κίτρινα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρώμα. Για τις δικές μας αμφισβητούμενες δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε.
Και για την δίκη του Φιλόπουλου, που είχε σχολιαστεί πρόσφατα εδώ, ένας που έφαγε ισόβια (Σακάτης) δεν ήταν καν στο Λαύριο εκείνη την μέρα, απλά τον είδαν κακομοίρη και του τα φόρτωσαν. Οι πραγματικοί ένοχοι είτε αθωώθηκαν είτε δεν ήταν καν κατηγορούμενοι, δεν γνωρίζω. Και αυτό γιατί όλοι οι αυτόπτες βάζελοι, άλλαξαν τις μαρτυρίες τους κατά την διάρκεια της δίκης. Οπότε δεν φταίει η 'τυφλή' δικαιοσύνη που δεν είχε ενοχοποιητικά στοιχεία.
kalgeorge
12/01/2009, 10:00
Παλασιο...
για να δουμε... :wave2:
τι ξερεις για τον παλασιο κωστα;;
SnakeMJK
12/01/2009, 10:14
αμυντικός της Ξάνθης, Σταύρος Τζιωτζόπουλος:
«Ο Ολυμπιακός δεν ανάγκη τέτοιες διαιτησίες, όμως δεν ευθύνεται αυτός για ότι συνέβη. Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοί», απάντησε πως: «Παίζει χωρίς αντίπαλο»
el_hymador
12/01/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Και για την δίκη του Φιλόπουλου, που είχε σχολιαστεί πρόσφατα εδώ, ένας που έφαγε ισόβια (Σακάτης) δεν ήταν καν στο Λαύριο εκείνη την μέρα, απλά τον είδαν κακομοίρη και του τα φόρτωσαν. Οι πραγματικοί ένοχοι είτε αθωώθηκαν είτε δεν ήταν καν κατηγορούμενοι, δεν γνωρίζω. Και αυτό γιατί όλοι οι αυτόπτες βάζελοι, άλλαξαν τις μαρτυρίες τους κατά την διάρκεια της δίκης. Οπότε δεν φταίει η 'τυφλή' δικαιοσύνη που δεν είχε ενοχοποιητικά στοιχεία.
Οχι, οι πραγματικοι ενοχοι ειναι στο ΔΣ του γαυρου...:D
Τωρα για το πως εφτασαν στο σημειο να αλλαξουν τις καταθεσεις οι αυτοπτες μαρτυρες (γεγονος), για ψαξτο λιγο...
el_hymador
12/01/2009, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τι ξερεις για τον παλασιο κωστα;;
Οτι εχει τραυυματισμο που τον εχει κρατησει πισω για αυτο και παιζει στα μεταγραφολογικα μας...αν δεν ηταν τραυματιας, τα @@ μας θα περναμε...
kalgeorge
12/01/2009, 10:42
Οτι εχει τραυυματισμο που τον εχει κρατησει πισω για αυτο και παιζει στα μεταγραφολογικα μας...αν δεν ηταν τραυματιας, τα @@ μας θα περναμε...
να συμπληρωσω τοτε....
- τεχνιτης με οπλο του την εκρηκτικοτητα.
δεν θα ηταν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ειχε πισω του τον ΡΙΚΕΛΜΕ.
εδω ποιον θα εχει;;;
- εχει μεγαλη ζημια στους κοιλιακους. αυτο τον εχει αφησει πολλες αγωνιστικες εξω με αποτελεσμα η ομαδα του να θελει να τον ξεφορτωθει (ετσι λεγεται....)
ο ιδιος αρνειται να κανει την εγχειρηση γιατι θα επηρεαστουν οι προσαγωγοι του και ισως του επηρεασει την εκρηκτικοτητα.
SnakeMJK
12/01/2009, 10:44
Οχι, οι πραγματικοι ενοχοι ειναι στο ΔΣ του γαυρου...:D
Τωρα για το πως εφτασαν στο σημειο να αλλαξουν τις καταθεσεις οι αυτοπτες μαρτυρες (γεγονος), για ψαξτο λιγο...
Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι έπεσαν απειλές και γι αυτό υποχώρησαν. Αλλά να μην λέμε και ότι παίζει παράγκα στα δικαστήρια. Εγώ αν ήμουν η δικαιοσύνη θα τους έκλεινα όλους φυλακή, ολυμπιακούς και παναθηναικούς, και τους πραγματικούς ένοχους ισόβια. Αλλά...
el_hymador
12/01/2009, 10:50
Νομίζω ότι είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι έπεσαν απειλές και γι αυτό υποχώρησαν. Αλλά να μην λέμε και ότι παίζει παράγκα στα δικαστήρια. Εγώ αν ήμουν η δικαιοσύνη θα τους έκλεινα όλους φυλακή, ολυμπιακούς και παναθηναικούς, και τους πραγματικούς ένοχους ισόβια. Αλλά...
Εμ, αυτο το "αλλα..." ειναι το θεμα...
παραγκα με την ποδοσαφαιρικη εννοια δεν παιζει στα διακαστηρια, κυκλωματα πολυ πιο βρωμικα ομως ειναι σιγουρο οτι παιζουν...
οχι απλως φυλακη, θα πρεπει να πιεστουν και οι ΠΑΕ, ΚΑΕ για να ριξουν πορτα σε ολους τους καφρους...αλλιως υποβιβασμος...απλα τα πραγματα, δυσκολα στην εκτελεση βεβαια...
Sferopetadhn
12/01/2009, 11:00
«Ο Ολυμπιακός δεν ανάγκη τέτοιες διαιτησίες, όμως δεν ευθύνεται αυτός για ότι συνέβη. Έτσι συμβαίνει συνήθως όταν μια μεγάλη ομάδα αντιμετωπίζει μια μικρή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά το αν είναι άξια στην πρώτη θέση της βαθμολογίας οι «ερυθρόλευκοί», απάντησε πως: «Παίζει χωρίς αντίπαλο»
Καλά ρε φίδι μας δουλεύεις; Μας τα έβαλες και με μεγάλα γράμματα για να τα δούμε...
Σου είπε κανείς ότι δεν έχεις το καλύτερο ρόστερ και την καλύτερη ομάδα; Αυτό που σου λέμε είναι ότι αυτά τα δύο από μόνα τους δεν σε καθιστούν αυτοδικαίως πρωταθλητή ή ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζεις όλους τους αγώνες.
Παίρνετε το 100% των αμφισβητούμενων σφυριγμάτων (όποιος διαιτητής δεν σε έχει παίξει έτσι διαγράφεται την επόμενη μέρα) και εξακολουθείτε να μιλάτε για αδικίες. Αφήστε ρε και κανένας άλλον να φύγει με την ικανοποίηση ότι έπαιξε καλά και πήρε έστω έναν βαθμό. Έχετε γαμήσει όλο το ενδιαφέρον. Παίξετε δεν παίξετε μπάλα όλοι ξέρουμε ότι θα κερδίσετε. Μα θα είναι 5-0, μα θα είναι 1-0 στο 95', το αποτέλεσμα είναι γνωστό... Εσείς δεν βαριέστε να βλέπετε μία ταινία όταν ξέρετε το τέλος της;
Τέλος, σε ότι αφορά στη μεγάλη μπάλα που παίζετε... Άφησέ με να βγω με το στανιό 15 φορές σερί στο champions league για να τσεπώσω εκατοντάδες εκατομμύρια και θα σου πω εγώ τί ομάδα θα σου φτιάξω. Οι θεωρίες "κάντε ομάδα και μιλάτε" είναι λόγια του αέρα όταν κάθε χρόνο ήσασταν εκ του ασφαλούς σε όμιλο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον οικονομικό και αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας, όσο και για το γεγονός ότι είναι περισσότερο ελκυστική σε μεγάλα ονόματα.
Μία φορά έπρεπε να παίξετε προκριματικό και είδαμε τί πήρατε...
giobazolias
12/01/2009, 11:49
Τις δηλωσεις του Ζουελα τις ακουσες????
Ρε κατακαημένοι αντι-Ολυμπιακοί. Παίξτε πρώτα την μπάλα που παίξαμε με την Ξάνθη, άσχετα απ' το σκορ και τα περι διαιτησίας, και μετά γκρινιάξτε. Με μία μλκια του Πάντου και άλλη μία του βοηθού, έχετε τώρα 2 μέρες και μας τα χετε κάνει ζέπελιν. Αλλά τα βλέπετε όλα πράσινα-κίτρινα και εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρώμα. Για τις δικές μας αμφισβητούμενες δεν έχουμε το δικαίωμα να πούμε οτιδήποτε.
ρε φιλε!!!
επικοινωνεις με την πραγματικοτητα????
ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη????
σου εκατσε
1 αυτογκολ.........
μια μουφα πεναλτυ υπερ σου...........
δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στην Ξανθη.........
και η Ξανθη ΑΔΙΚΑ με 10 παικτες για 30 λεπτα σε επαιξε στα ισια στην εδρα σου για να ισοφαρισει!!!!!
Ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη???
SnakeMJK
12/01/2009, 11:53
Φαντάσου να βάζαμε και το πέναλτι :p
Το παιχνίδι το είδες ή διάβασες μόνο την πράσινη;
el_hymador
12/01/2009, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Τις δηλωσεις του Ζουελα τις ακουσες????
ρε φιλε!!!
επικοινωνεις με την πραγματικοτητα????
ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη????
σου εκατσε
1 αυτογκολ.........
μια μουφα πεναλτυ υπερ σου...........
δεν δοθηκε καθαρο πεναλτυ στην Ξανθη.........
και η Ξανθη ΑΔΙΚΑ με 10 παικτες για 30 λεπτα σε επαιξε στα ισια στην εδρα σου για να ισοφαρισει!!!!!
Ποια μπαλλα επαιξες με την Ξανθη???
Tι το παλευεις, αστο να παει να γ@μηθει...:rolleyes:
blackbusa
12/01/2009, 12:06
Μετα απο 2 σελιδες και καμμια απαντηση ειπα να υπενθυμησω κατι.....
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑ
τα ιδια γελια ριχνεις και για το πεναλντυ που δεν εδωσε στην Ξανθη???
:smokin: :smokin: :smokin:
ωπα ωπα ωπα εεεεεεεεε.... (http://www.youtube.com/watch?v=0abaXBewxBQ)
Tι το παλευεις, αστο να παει να γ@μηθει...:rolleyes:
+ 1
Για να καταλάβει κάποιος ............ πρέπει και να έχει τη διάθεση να καταλάβει !!!:sad:
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 20,000,000 ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ "ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ" ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ...
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....... ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
BTW ΜΑΓΕ ΕΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ! ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩς ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΙ Ο ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ .... ΝΟΤ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΦΕΤΟΣ.... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!! (ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΡΥΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΗΡΩΕΣ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ!!!!)
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ....
ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ..... ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΤΖΙΧΡΗΣΤΟ... ΔΕ ΘΕΛΩ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΑ....... . ΑΣΕ..... ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ "ΑΚΕΦΑΛΟΥΣ" ΜΕΤΟΧΟΥΣ.... ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΑ ΤΟ ΝΤΕΜΗ!
Gandalf dr685sm
12/01/2009, 13:16
Idi.... μην λαμβάνεις την σιωπή των φιλάθλων για αποδοχή των όσων γίνονται σήμερα στην ΠΑΕ. Η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα όπως μπορεί με τους παίκτες που έχει και απέδωσε καρπούς.
Είναι γεγονός αποδεκτό οτι ο Σέρβος στήνει ομάδες. Αλλά απέχει ακόμα απο το να χαρακτηριστεί ομαδάρα. Είναι σε καλό δρόμο.
Να θυμίσω μόνο οτι ο ίδιος Σέρβος είναι εκείνος που σήμερα απο την διοίκηση δεν έχει ακόμα ικανοποιήση στο θέμα μεταγραφών και παραμένει χωρίς να έχει διαβεβαιώσεις.
Για τις όποιες φωνές διαμαρτυρίας, όπως σου είπα και πριν... όταν κάνεις 25.000 διαρκείας και έχει 40.000 μ.ο εισητηρίων πέρισυ... το οτι είχες 45.000 πέρισυ με ΠΑΟΚ εντός και φέτος 19.000 είναι απο μόνο του αποδοκιμασία.
Αν δεν ακούστηκαν φωνές είναι απλά πρόσκαιρο... και βοήθησε οτι και η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα. Αλλά αυτό δεν λέει πως όλα πάνε καλά.
Τώρα περί πλύσης εγκεφάλου και άλλα τραγελαφικά που μου λές... δεν περιμένω στα 36 μου να μου υπαγορεύσουν λογική τα ΜΜΕ.
1+1=2...
Η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφές. Οι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα. Τι λέει αυτό; Οτι όλα βαίνουν καλώς;
Gandalf
ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΒΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 0!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ (ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ)
ΗΡΩΕΣ ΟΙ 20,000....
Η ΑΕΚ δεν κάνει μεταγραφές. Οι μέτοχοι δεν βάζουν χρήματα. Τι λέει αυτό; Οτι όλα βαίνουν καλώς;
οτι αν εχεις καποια καλυτερη λυση πεσ μας και εμας.... Μελισανιδη δε θα παρω ευχαριστω...
Gandalf dr685sm
12/01/2009, 13:25
και πέρισυ είχε το ίδιο κρύο φίλε μου. Μάλιστα όταν είχε τελειώσει ο αγώνας για να μπορέσω να σηκωθω απο την καρέκλα έτριβα τα γόνατα μου. Μόνο που τότε είχε 40-45000 φίλε... τεράστια διαφορά.
Όσο για το αν έχω πρόταση λύσης για την ΑΕΚ... δεν έχω φίλε... αλλά αυτό δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνω οτι βλέπω. Για τον Μελισσανίδη βαριέμαι να τα ξαναλέω. Διάβασε προγενέστερα μηνύματα μου. Σε μια γραμμή δεν μου αρέσουν και εμένα τα πισωγυρίσματα , αλλά βγήκα ήδη ψεύτης με τον Σέρβο στην ομάδα που συμάζετε το αχούρι.
Μην ξεχνάς οτι ο Δώνης κατά τον Ντέμη ήθελε 3 χρόνια για να τους κάνει ομάδα... και ο Σέρβος ήθελε μόνο 2 μήνες.
Όπως είσαι και εσύ ανοιχτός σε προτάσεις λύσεις, έτσι είμαι και εγώ λοιπόν.
Gandalf
blackbusa
12/01/2009, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΓΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΧΕ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!!!!!!!!! ΜΕ ΒΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΑΝ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 0!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΦΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ (ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΟΥ)
ΗΡΩΕΣ ΟΙ 20,000....
AEK-LILLE 0-1 UEFA
-4 νομιζω...στην 32 ειμασταν 25 ατομα (3000 σε ολο το γηπεδο)....εκει να δεις κρυο....
υ.γ. το 3-3 με τον Ολυμπιακο που χιονιζε και εβρεχε δεν μετραει γιατι και κοσμο πολυ ειχε και παλμο...
και πέρισυ είχε το ίδιο κρύο φίλε μου. Μάλιστα όταν είχε τελειώσει ο αγώνας για να μπορέσω να σηκωθω απο την καρέκλα έτριβα τα γόνατα μου. Μόνο που τότε είχε 40-45000 φίλε... τεράστια διαφορά.
οχι δεν ειχε πίστεψε με.... μιλάμε για πολικό ψύχος.... αν πέρσι κρύωνες φετος δε θα τη πάλευες καθόλου....ηρωες λεμε οι χθεσινοι!
kalgeorge
12/01/2009, 13:44
AEK-LILLE 0-1 UEFA
-4 νομιζω...στην 32 ειμασταν 25 ατομα (3000 σε ολο το γηπεδο)....εκει να δεις κρυο....
υ.γ. το 3-3 με τον Ολυμπιακο που χιονιζε και εβρεχε δεν μετραει γιατι και κοσμο πολυ ειχε και παλμο...
pano ti eixate tore re?? panstratia??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
12/01/2009, 13:50
οχι,
ψ*λοκρυο G21
kalgeorge
12/01/2009, 13:53
υ.γ. το 3-3 με τον Ολυμπιακο που χιονιζε και εβρεχε
xionize kai evrexe tautoxrona;;:confused:
re ti ginetai ekei panw sto katakitrino marousi....
opws eipe kai o zikos...
xionize, evrexe..
KAI ENA ASTRAPOOOOOOOOOVROOONTOOOO
:rotflmao:
blackbusa
12/01/2009, 13:56
να σου πω την αληθεια ρε Γιωργακι...τοσο γελιο εχω ριξει λιγες φορες στην ζωη μου...5 μαλακες μαντραχαλοι...ολοι πρωην κολλητοι συμμαθητες....σκορπισμενοι στα περατα της ευρωπης...ετυχε να ειναι ολοι στην Αθηνα ενα κρυο βραδυ μιας πεμπτης...και για να θυμηθουμε και τα νιατα μας ειπαμε να παμε και στην ΑΕΚΑΡΑ...σαν να μην ειχε περασει μια μερα...
και ευτυχως....το ιδιο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
12/01/2009, 13:58
xionize kai evrexe tautoxrona;;:confused:
re ti ginetai ekei panw sto katakitrino marousi....
opws eipe kai o zikos...
xionize, evrexe..
KAI ENA ASTRAPOOOOOOOOOVROOONTOOOO
:rotflmao:
μικρε και ανοητε...στους Θρακομακεδονες που ειχα παει να παρω μια φιλη μου χιονιζε...κατεβαινοντας στο Μαρουσι εβρεχε....αρα και εβρεχε και χιονιζε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: