PDA

View Full Version : Τέλη Κυκλοφορίας Ερώτησις!

Grehiel
22/11/2008, 19:23
Καλησπέρα παιδιά κ καλώς σας βρήκα...

Θα ήθελα αν ξέρετε κ σας έχει τύχει το παρακάτω...

Εκανα μεταβίβαση το σκούτερ που είχα (μετά από πώληση σε κατάστημα μεταχειρισμένων) εδώ κ 2 μήνες τωρα και χθές ειδα οτι μου ήρθε ειδοποιητήριο για την πληρωμή των νέων τελών...

Πως εγινε αυτο μιας και το σκούτερ δεν ειναι πλεον στο ονομα μου κ τι πρεπει να κανω ωστε να μην πληρωσω γ$%^@σιατικα αλλουνου?

Ευχαριστω Προκαταβολικα!

Band(age)it
22/11/2008, 19:44
Απλα δεν πληρωνεις . :wave2:

castoras
22/11/2008, 19:47
Δεν έχει μεταφερθεί ακόμα ο φάκελος από το υπουργείο συγκοινωνιών στην εφορία για να γνωρίζουν ότι άλλαξε ο ιδιοκτήτης.Η αγνοείς το ειδοποιητήριο ή το δίνεις στο νέο ιδιοκτήτη

Grehiel
22/11/2008, 19:53
θα παω το ειδοποιητηριο στο μαγαζι να δουμε λοιπον...
υπαρχει περιπτωση να εχω κυρωσεις αν το αγνοησω οπως συστηνετε?

επισης μεσα στο διαστημα αυτο των 2 μηνων αγορασα ενα μεταχειρισμενο XT 600 οποτε δεν εχουν ενημερωθει ουτε για αυτο στην εφορια?

δεν την γλυτωνω την ουρα μου φαινεται!!! :rolleyes:

DimChios
22/11/2008, 21:53
ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ...

"εαν το παρων οχημε εχει μεταβιβαστει ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ αυτο το ειδοποιητηριο" ή καπως ετσι!

:wave2:

Grehiel
22/11/2008, 22:00
δυστυχως δεν το εχς μπροστα μου να σου πω,αλλα αφου το λες ετσι ειναι...

το προβλημα φαινεται να ειναι οτι δν θα σταλει ειδοποιητηριο για το XT μιας και αυτο ειναι το μετααφορικο μου μεσο..

Band(age)it
23/11/2008, 00:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Grehiel
δυστυχως δεν το εχς μπροστα μου να σου πω,αλλα αφου το λες ετσι ειναι...

το προβλημα φαινεται να ειναι οτι δν θα σταλει ειδοποιητηριο για το XT μιας και αυτο ειναι το μετααφορικο μου μεσο..

Θα πας στην εφορια με την αδεια κυκλοφοριας το Δεκεμβρη , στο εκδιδουν επι τοπου . :wave2:
(Για το 2009 εννοω)
Του 2008 ειναι ηδη πληρωμενο .

Grehiel
23/11/2008, 06:25
Σε ευχαριστω πολυ Band(age)it για τις πληροφοριες οπως και τα αλλα παιδια!

Καλες Βολτες να εχουμε και παντα με προσοχη!!!

kakto
24/11/2008, 16:56
Επίσης μπορείς ,μέσω του site του Υπουργείου Οικονομίας ( www.gsis.gr ) ,να μπεις στην υπηρεσία "e-Οχήματα" και να ελέγξεις τα στοιχεία των Ι.Χ. Οχημάτων, των οποίων εμφανίζεσαι ως Ιδιοκτήτης στο Αρχείο Οχημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και να υποβάλλεις μέσω internet , τροποποιητικές δηλώσεις, αν διαπιστώσεις την ύπαρξη λανθασμένης ή ελλιπούς πληροφορίας .