View Full Version : Κράνος υπόδειγμα!!
Το κράνος ενός φίλου που χρησιμοποιεί
για να φορέσει στο χέρι του όταν κυκλοφορεί με την πάπια.
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
148726
δεν παει να παρει ενα μικρο απο ενα καταστημα με κανα 50αρη πιο πολυ ασφαλεια μπορει να εχει ο αγκωνας του:lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα υπαρχουν μαγαζια που κρατανε κρανη στοκ και τα δινουν πολυ φθηνα εδω Τρικαλα ξερω ενα.συμβουλεψε τον να παει να παρει ενα
CBF_1000
22/11/2008, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
δεν παει να παρει ενα μικρο απο ενα καταστημα με κανα 50αρη πιο πολυ ασφαλεια μπορει να εχει ο αγκωνας του:lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα υπαρχουν μαγαζια που κρατανε κρανη στοκ και τα δινουν πολυ φθηνα εδω Τρικαλα ξερω ενα.συμβουλεψε τον να παει να παρει ενα
Μα ο άνθρωπος δεν το θέλει για το κεφάλι.
Το κουβαλάει στο χέρι για να μην τον γράψουν.
Αν ήθελε να προστατέψει έστω και για 1% το κεφάλι του,
θα έπερνε απ'το Lidl ένα με 30 €
υπέροχο κράνος
μήπως το πουλάει;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τουλαχιστον ειναι πιο ειλικρινης απο πολλους που δινουν 500 ευρω για να κανουν την ιδια δουλεια, δλδ να το φορανε στο....χερι...
LARISEOS
23/11/2008, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Τουλαχιστον ειναι πιο ειλικρινης απο πολλους που δινουν 500 ευρω για να κανουν την ιδια δουλεια, δλδ να το φορανε στο....χερι...
σωστο σε βρησκο......
καλα ρε .... ιλλι που το βρηκες αυτον? ουτε εγω δεν θα εκανα τετοια πατεντα/........
castoras
23/11/2008, 10:19
Γιατί ρε,δεν ειναι καλά τα agv???
Ψώνια όλοι με τα shoei:lol: :lol: :lol:
sergiosm
23/11/2008, 10:47
Μιλάμε για συλλεκτικό κομμάτι ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Yamaha maniac
23/11/2008, 12:33
Θέλω και εγώ μια όμοια κατασκευή αλλά σε arai!!!
fantacid
23/11/2008, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF_1000
Μα ο άνθρωπος δεν το θέλει για το κεφάλι.
Το κουβαλάει στο χέρι για να μην τον γράψουν.
Αν ήθελε να προστατέψει έστω και για 1% το κεφάλι του,
θα έπερνε απ'το Lidl ένα με 30 €
απο ποτε ΔΕΝ σε γραφουν εαν εχεις το κρανος στο χερι???
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλα ρε .... ιλλι που το βρηκες αυτον? ουτε εγω δεν θα εκανα τετοια πατεντα/........
Kι όμως! Είναι αυτός ο φιλαράκος μου που σου έλεγα με το ΤDM...:D
Όταν κυκλοφορεί με το παπί μες την πόλη αυτό το κράνος παίρνει
μαζί του! Το τι του έχω σούρει σε πειράγματα και χουζούρια δε λέγεται.
Μου λέει πάντα "Βρε άη γαμ..." και γελάει συνέχεια!:lol: :rotflmao: :lol:
Yamaha maniac
24/11/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
απο ποτε ΔΕΝ σε γραφουν εαν εχεις το κρανος στο χερι???
:confused: :confused: :confused:
Ο νόμος λέει να φέρει κράνος όχι να φοράει άρα όταν το έχεις στο χέρι σου είσαι εντάξει!!!(ένας συνάδελφος του πατέρα μου, μου το έχει πει)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Ο νόμος λέει να φέρει κράνος όχι να φοράει άρα όταν το έχεις στο χέρι σου είσαι εντάξει!!!(ένας συνάδελφος του πατέρα μου, μου το έχει πει)
Σ'αυτό το πράγμα παίδες το παλικάρι από πάνω έχει πολύ δίκιο.
Αν το αφήσεις να πάει δικαστήριο αθωονεσαι εφόσον το είχες στο
χέρι σου.:look:
fantacid
24/11/2008, 18:20
δεν εχει αλλαξει αυτο???
Yamaha maniac
24/11/2008, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
δεν εχει αλλαξει αυτο???
Από ότι ξέρω (αν αναφερόμαστε στο θέμα του νόμου και οι 2) όχι δεν έχει αλλάξει!!!Αλλά θα ρωτήσω τον πατέρα μου για να σιγουρευτώ...
vestromas
24/11/2008, 20:44
Ωραια πατεντα ειναι να σπασεις το κρανος, να κρατησεις ενα καλο κοματι που να βολευει να το βαλεις κατω απ την σελα και να τους λες οταν σε σταματανε, οτι μολις πριν λιγο επεσες και εσπασε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Yamaha maniac
25/11/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ωραια πατεντα ειναι να σπασεις το κρανος, να κρατησεις ενα καλο κοματι που να βολευει να το βαλεις κατω απ την σελα και να τους λες οταν σε σταματανε, οτι μολις πριν λιγο επεσες και εσπασε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Είπαμε ρε συ ότι η ελληνική αστυνομία είναι αναξιόπιστη αλλά δεν είναι και χαζή!!!Αν πέσεις και σπάσει το κράνος ένας μπάτσος εύκολα θα παρατηρούσε ότι η μηχανή δεν έχει πάθει τίποτα και ότι τα ρούχα σου είναι μια χαρά...Συμπέρασμα τσιμπάς και μια κατηγορία για εξαπάτηση της αρχής!!!
:smokin: :smokin: :smokin:
vestromas
25/11/2008, 15:06
Eπεσες με αλλη μηχανη και αυτη που καβαλας τωρα ειναι η δευτερη που εχεις μια και εισαι συλεκτης.:lol:
Η αλλη υποτιθετε διαλυθηκε πριν λιγο η οποτε σε βολευει εσενα αναλογα με την τρελα που θες να πουλησεις.
Τα κοματια του κρανους τα εχεις μαζι γιατι υποτιθετε γυρνας ολα τα μαγαζια για να βρεις τον ιδιο τυπο κρανους γιατι το θεωρεις το καλυτερο αλλα δεν μπορεις να το περιγραψεις στον μαγαζατορα, μια και ειναι σπανια ρεπλικα του ξαδερφου του Ροσσι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2: :
Yamaha maniac
25/11/2008, 15:09
Και αν είσαι τυχερός μπορεί να γλιτώσεις τα πρόστιμα και κατευθείαν στο τρελοκομείο!!!
vestromas
25/11/2008, 15:18
Το θεμα ειναι να φορας κρανος και καλο μαλιστα.
Απ την αλλη ομως αν τυχει και δεν το φορας πρεπει να αυτοσχεδιασεις για να μην στα παρουν κερατιατικα.
Το προστιμο ειναι απαραδεκτο για κρανος οταν υπαρχουν τοσα στραβα γυρω μας που τα περνανε στο ντουκου.
Μετα απο τοση ενημερωση και παραδειγματα σχεδον σε ολες τις οικογενειες της Ελλαδας, οποιος δεν φοραη κρανος ,ειναι αξιος της τυχης του.
Το προστιμο ομως ειναι απαραδεκτο για μενα.:beer: :wave2:
Yamaha maniac
25/11/2008, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το θεμα ειναι να φορας κρανος και καλο μαλιστα.
Απ την αλλη ομως αν τυχει και δεν το φορας πρεπει να αυτοσχεδιασεις για να μην στα παρουν κερατιατικα.
Το προστιμο ειναι απαραδεκτο για κρανος οταν υπαρχουν τοσα στραβα γυρω μας που τα περνανε στο ντουκου.
Μετα απο τοση ενημερωση και παραδειγματα σχεδον σε ολες τις οικογενειες της Ελλαδας, οποιος δεν φοραη κρανος ,ειναι αξιος της τυχης του.
Το προστιμο ομως ειναι απαραδεκτο για μενα.:beer: :wave2:
+1000