View Full Version : Καλό ταξίδι φίλε.
batigoal
23/11/2008, 10:33
Ένας 34χρονος οδηγός μοτοσικλέτας ήταν το θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού στον Πειραιά.
Ήταν λίγο πριν τη μία τη νύχτα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 34χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, στη διασταύρωση των οδών Δερβενακίων και Αγχιάλου στον Πειραιά.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του Ι.Χ έφυγε από το σημείο, χωρίς να βοηθήσει το θύμα το οποίο λίγο μετά εξέπνευσε.
Η αστυνομία ζητά απ’ όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα.
http://www.zougla.gr/news.php?id=14313
devil's animal
23/11/2008, 11:04
δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε!!!
:sad: :sad: :sad:
κριμα.ας αναπαυθει ο ανθρωπος.τι ασυνειδητοι υπαρχουν γυρω μας...
SpineshankD
23/11/2008, 11:11
οχι ρε πουστη μου...ξερω απο εκει,ειναι απο το μονο στενακι που κοβει την αγχιαλου κ δεν εχει φαναρι οποτε περνανε χυμα... μαλλον μονιμος της περιοχης ειναι πολυ στανταρ σημειο που παρακαμπτεις τα φαναρια.. το καημενο το παληκαρι... :( :( :( το αλλο το καθικι....:mad: :mad: :mad:
Όλη η περιοχή είναι καρμανιόλα εκεί. Τα ίδια γίνονται και στο προηγούμενο στενάκι της Θερμοπυλών και τα ίδια και χειρότερα γίνονται στα 2 προηγούμενα φανάρια που το βράδυ αναβοσβήνουν πορτοκαλί.
Κρίμα για το παλληκάρι. Μακάρι να τον πιάσουν τον αλήτη.
fantacid
23/11/2008, 12:33
κριμα το παιδι...
τα μονα στοιχεια που εχουμε ειναι οτι ηταν ενα αυτοκινητο κ το οδηγουσε ενα ΖΩΟ!
:mad: :mad: :mad: :mad:
DimChios
23/11/2008, 13:49
σκατα παλι :mad:
τι να γραψεις παλι... ενα "κριμα" ειναι αρκετο αραγε? :sad:
GIXXERAKIAS
23/11/2008, 14:27
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
subman21
23/11/2008, 18:46
Ελπίζω να το βρούν το @ρχίδι και να τον γ@μήσουνε κανονικά.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/221580.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από subman21
Ελπίζω να το βρούν το @ρχίδι και να τον γ@μήσουνε κανονικά.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/221580.html
ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραματα:sad:
δεν μπορει.... αν δεν τον 'τσουξει' η Ελληνικη δικαιοσυνη , θα τον τσουξει η δικαιοσυνη της φυλακης...
Red Rider
23/11/2008, 19:55
Στην Δερβενακιων εχω τρακαρει και εγω,ευτυχως με αυτοκινητο...
Αγιου Δημητριου και Αγχιαλου εχω δει εκτος απο θανατηφορο,μεχρι και τουμπαρισμενο αυτοκινητο..
Προσοχη παιδια στην περιοχη.
Τα συλληπητηρια μου.
xristoforos
23/11/2008, 22:19
Παλιότερα σε παρόμοιο περιστατικό είχαν βρει τον φονιά από τον συριακό αριθμό από το φλας που είχε φύγει απ το αμάξι μετά το ατύχημα .
Κουράγιο στην οικογένεια περαστικά στον τραυματία και οι τύψης να βαραίνουν τις μέρες και νύχτες του φονιά .
DIMITRIS Z750
24/11/2008, 07:26
:mad: :mad: :sick: :sick: :sad: :sad: κριμα το παλληκαρι ρε τι μα@@@εs υπαρχουν να παρατησει το παιδι.
Το βρουν δεν το βρουν το καθικι, ο φιλος παει....
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΔΥΣΚΟΛΑ τα πραματα:sad:
δεν μπορει.... αν δεν τον 'τσουξει' η Ελληνικη δικαιοσυνη , θα τον τσουξει η δικαιοσυνη της φυλακης...
Δυστυχώς ΑΝ τον πιάσουν, το πιθανότερο είναι να φάει 2 χρονάκια, τα οποία είναι εξαγωράσιμα... Κατά τα άλλα η ασφάλειά του θα πληρώσει τις αποζημιώσεις...:( :( :(
Πόσο λίγο αξίζει η ζωή μας τελικά;...:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
...περαστικά στον τραυματία...
Δυστυχώς δεν υπάρχει τραυματίας αλλά νεκρός...:(
notakos600
24/11/2008, 09:47
Συλλυπητήρια στους δικούς του.
Giorgos19
24/11/2008, 10:11
Kαλο ταξιδι στον ανθρωπο και κουραγιο σε οσους αφηνει πισω...:sad:
Τουλαχιστον,ας ελπιζουμε οτι ο συνεπιβατης θα το ξεπερασει...
Σε δικο μου ατυχημα που εγινε πριν ενα χρονο, η οδηγος του αυτοκινητου που μας χτυπησε,ενω υπηρχαν τραυματισμοι δεν ειχε ΚΑΜΙΑ συνεπεια.Δηλαδη ουτε τσετουλα της εκοψαν,ουτε το διπλωμα της πηραν ΤΙΠΟΤΑ!!Ειναι δυνατον να χτυπας 2 ανθρωπους και να μην τιμωρεισαι την ιδια στιγμη???Εννοειται οτι εφταιγε αποδεδειγμενα...Απλα θα πρεπει να περιμενω το ποινικο δικαστηριο που θα γινει σε 2-3 χρονακια απο ο,τι μου ειπαν..
stratosZX10
24/11/2008, 13:59
καμια φορα σκεφτομαι οτι σπαει ο διαολος το ποδαρι του και δεν παθαινω τιποτα, και καποιος εχει δει ποιος με χτυπησε....
πεστε μου εσεις τον γ.....ω η δεν τον γ....ω στο ξυλο μεχρι να ματωσουν τα χερια μου????
ο,τι και να πουμε το παλικαρι εφυγε , ας αναπαυτει η ψυχη του , τουλαχιστον τωρα θα σουζαρει στους ουρανους χωρις κανεναν φοβο . Καλο ταξιδι φιλε ...
ευχομαι ο πουστης που τον χτυπησε και εφυγε να ζησει για πολλα χρονια και οι εφιαλτες να μην τον αφησουν να ησυχασει ουτε λεπτο !!!