PDA

View Full Version : aouuuuuuuts...

p@nos
23/11/2008, 20:39
http://www.youtube.com/watch?v=99lO1sQpl8A&feature=rec-HM-rn

:sick: :sick: :sick:

αμα τους καθρεπτες τους εχουμε για να κοιταμε τη μουρη μας αυτα γινοντε...

NikosKK
23/11/2008, 20:40
μα πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος.........:bigcry: :bigcry: :bigcry:

sakisvolos
23/11/2008, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
http://www.youtube.com/watch?v=99lO1sQpl8A&feature=rec-HM-rn

:sick: :sick: :sick:

αμα τους καθρεπτες τους εχουμε για να κοιταμε τη μουρη μας αυτα γινοντε...

:sick: :sick: :sick: :sick:

Corvo
23/11/2008, 21:04
:dizzy: :sick: :sick: :sick: :hypnotize :dizzy: :dizzy:

menos
23/11/2008, 21:04
Μηπως ομως ο μοτοσυκλετιστης βρισκοταν σε "τυφλο σημειο"?

Βρισκοταν αρκετα κοντα στο αυτοκινητο (απο οτι δειχνει η καμερα του) και σε σημειο που ο οδηγος δεν μπορουσε να τον δει.

Οχι:nono: πως ο οδηγος δεν ηταν εντελως αφηρημενος, Αφου δεν εβγαλε ουτε σηματοδοτη σημαινει πως καν δεν προσεξε οτι ειχε μοτοσυκλετα πισω του!

Το θεωρω συνηθισμενο αφου και εγω πολλες φορες πετυχαινω κατι ΜΛΚΣΜΝΑ με παπακια και αυτοματα να με προσπερνανε ΔΕΞΙΑ (και σπανιως αριστερα) του αυτοκινητου μου ερχομενοι απο το ΠΟΥΘΕΝΑ!!:eyepop:

SVX
23/11/2008, 21:12
αυτο το παθα πριν 8 χρονια 2καβαλος πηγαινοντας Χαλκιδικη με το Thundercat ...
ενας τουρκος με το στεσον-βαγκον Μερτσεντες με πλευρισε και εκκανα κατι ζικ ζακ....
Ημουν τυχερος που ημασταν σε ξεκινημα απο φαναρι και ειχα 2α με καμια 30-40 χλμ/ω
ΑΛΛΙΩΣ...

blackbusa
23/11/2008, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Βρισκοταν αρκετα κοντα στο αυτοκινητο (απο οτι δειχνει η καμερα του) και σε σημειο που ο οδηγος δεν μπορουσε να τον δει.

Οχι:nono: πως ο οδηγος δεν ηταν εντελως αφηρημενος, Αφου δεν εβγαλε ουτε σηματοδοτη σημαινει πως καν δεν προσεξε οτι ειχε μοτοσυκλετα πισω του!

Το θεωρω συνηθισμενο αφου και εγω πολλες φορες πετυχαινω κατι ΜΛΚΣΜΝΑ με παπακια και αυτοματα να με προσπερνανε ΔΕΞΙΑ (και σπανιως αριστερα) του αυτοκινητου μου ερχομενοι απο το ΠΟΥΘΕΝΑ!!:eyepop:

100% μαλακια του οδηγου του αυτοκινητου....

:wave2:

SVX
23/11/2008, 21:19
εσεις νομιζετε πως ΟΛΟΙ οι οδηγοι ξερουν τι ακριβως κανουν οι καθρεφτες πανω στο αυτοκινητο>?
να μην πουμε για καποιους που με το ζορι τους δουλευουν μονο στο παρκαρισμα...

sakisvolos
23/11/2008, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
μα πόσο ζώο μπορεί να είναι κάποιος.........:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλο ζώον!:o :o :o

TOLISTOLAROS
23/11/2008, 21:26
Γαμώτο όταν ακούω θόρυβο από σύρσιμο κάπως μου'ρχεται..Κακές μνήμες...
Δεν ήταν σε τυφλό σημείο.Ο μόνος τυφλός σ'όλη την ιστορία ήταν ο αυτοκινητάκιας:τον τύφλωσε η μαλακία που τον δέρνει...:a31: :a31: :a31:

Απλά καλό είναι να πατάμε και καμμιά κόρνα ή τελωσπάντων να βγαίνουμε αφού ο μαλάκας κάνει δεξιά...
Ελπίζω το παιδί να μην έπαθε τίποτα...

p@nos
23/11/2008, 21:36
ποτε δε ξερεις, μπορει να ηταν και η απροσεξια της στιγμης

παντως γενικα παρατηρω οτι οι περισσοεροι δε χρησιμοποιουν τους πλαινους καθρεπτες, ειδικα τον δεξη τον χρησιμοποιουν ελαχιστοι...

edit: και για να μην ειμαι αδικος ως προς τους κουτακιδες, το ιδιο σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο ισχυει στους οδηγους μηχανης(πολλοι μαλιστα βγαζουν τους καθρεπτες μιας και τους ειναι εντελως αχρηστοι:uplate: )

nic mor
23/11/2008, 22:02
για το ποιος φταιει δεν υπαρχει 100%
πορισμα:p
αν και συμφωνα με τα ελληνικα δεδομενα και την ηλιθιας νοοτροπια που εχουμε
σιγουρα θα ηταν λαθος του κουτακια!!

τελος παντων εγω το δινω 85%-15% :o εφοσον δεν ξερουμε και για το φλας της μηχανης!!:p

αλλα το αλλο :eek: το ειδατε:eek: :eek:
ο μηχνοβιος περιμενε να τελιωσει η διπλη λωριδα
για να κανει προσπεραση:eek: :eek:
(τουλαστιχον ετσι μου φανηκε)

devil's animal
23/11/2008, 22:33
:mad: :mad: :mad: :mad:

cityfly
23/11/2008, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor

αλλα το αλλο :eek: το ειδατε:eek: :eek:
ο μηχνοβιος περιμενε να τελιωσει η διπλη λωριδα
για να κανει προσπεραση:eek: :eek:
(τουλαστιχον ετσι μου φανηκε)

δυστυχώς και το αμάξι το ίδιο περίμενε

NikosKK
23/11/2008, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

μόνο που παρέλειψε κάποιες "μικρές" λεπτομέρειες :P

nic mor
23/11/2008, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

ναι ο μαλακας!!:o

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

mauritanos
24/11/2008, 01:33
ναι αλλα υπαρχουν και πολλοι

gostrider (http://www.youtube.com/watch?v=5U6BDKFDAto&NR=1)

noe13
24/11/2008, 08:00
http://www.youtube.com/watch?v=Z4iLQiBs54s&NR=1

ΡΕ παιδεια εδω τι εγινε?Ηighsiding με τοση λιγη κλιση?Πολυ ασχημο τρακαρισμα δυστυχως!!!:( :( :(

notakos600
24/11/2008, 09:40
Καθαρά τυφλό σημείο και βιασύνη του κουτάκια να προσπεράσει για το βίντεο του Πάνου.

toulis
24/11/2008, 12:40
Εμένα πάντως μου φαίνεται περισσότερο για λάθος του τύπου με την μηχανή.

Όσο λάθος και αν έκανε ο οδηγός του κουτιού το παλικάρι με το μηχανάκι θα έπρεπε να το είχε προβλέψει σαν πιθανή μ@λακια του κουτάκια.

Αν δείτε το βίντεο πριν την πτώση θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ο κουτακιας έχει διαρκώς μια θέση στον δρόμο τέρμα αριστερά στην λωρίδα του

Σε ένα τρενάκι αυτοκινήτων αυτή η θέση συνήθως δηλώνει κουτάκι που ψάχνει ευκαιρία για να πεταχτεί

Δύστυχος αν οδηγάμε με το σκεπτικό ότι μας προσέχουν την πατάμε άσχημα

lolalo
24/11/2008, 13:29
Η ουσια παντως ειναι οτι : Αφου το ξερεις (εσυ με το μηχανακι) οτι εισαι εκτεθειμενος , πρεπει να εχεις δυο φορες τα ματια σου 14 και πρεπει να εισαι ετοιμος για τη πιο απιθανη μ@λ@κια των αλλων ειται αυτοι οδηγουν κουτια ειτε οδηγουν μοτο (γιατι υπαρχουν και οι μοτομ@λ@κες, και ειναι και πολλοι δοξα το θεο).

Μπορει να μιλαει στο τηλεφωνο, μπορει να ειναι αποροφημενος απο τη μουσικη του (Κατι σαν τον Καρβελα να πουμε) και γω δε ξερω τι αλλη μ@λ@κια μπορει να σκεφτεται. ΤΟ προβλημα ειναι οτι ο οδηγος της μοτο δεν εχει αυτη τη πολυτελεια, δηλ να οδηγει και μην ειναι η προσοχη του στο δρομο.

Καμμια φορα πριν προσπερασω, αν εχω αυτη τη δυνατοτητα λογω ταχυτητας, κοιταω στον πλαινο καθρεφτη του κουτιου που προσπαθω να προσπερασω για να δω αν με εχει δει ο οδηγος, η αν μιλαει στο τηλ για παραδειγμα.

sergiosm
24/11/2008, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

Δεν ήταν σε τυφλό σημείο,
αν δείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι η μηχανή ξεκινά ΠΡΩΤΗ προσπέραση και τη στιγμή που βγαίνει αριστερά το αυτοκίνητο ήταν ήδη αριστερά του.
Αν την ώρα που έβγαινε κοίταζε τον καθρέπτη του θα τον έβλεπε.

manos cbr600fi
24/11/2008, 15:59
επισης υποτηθετε πως οταν προσπερνας(η θελεις)
εισε υποχρεωμενος να εχεις αναψεις φλας αλλα τι καθομαι και γραφω τωρα

tai
24/11/2008, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δεν ήταν σε τυφλό σημείο,
αν δείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι η μηχανή ξεκινά ΠΡΩΤΗ προσπέραση και τη στιγμή που βγαίνει αριστερά το αυτοκίνητο ήταν ήδη αριστερά του.
Αν την ώρα που έβγαινε κοίταζε τον καθρέπτη του θα τον έβλεπε.

+1000

stavrogin
24/11/2008, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Εμένα πάντως μου φαίνεται περισσότερο για λάθος του τύπου με την μηχανή.

Όσο λάθος και αν έκανε ο οδηγός του κουτιού το παλικάρι με το μηχανάκι θα έπρεπε να το είχε προβλέψει σαν πιθανή μ@λακια του κουτάκια.

Αν δείτε το βίντεο πριν την πτώση θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ο κουτακιας έχει διαρκώς μια θέση στον δρόμο τέρμα αριστερά στην λωρίδα του

Σε ένα τρενάκι αυτοκινήτων αυτή η θέση συνήθως δηλώνει κουτάκι που ψάχνει ευκαιρία για να πεταχτεί

Δύστυχος αν οδηγάμε με το σκεπτικό ότι μας προσέχουν την πατάμε άσχημα

+1 συμφωνω απολυτα.
Δε μπορει να μας σκοτωνουν και με 75χλμ την ωρα σε επαρχιακο.Αν ειναι να πεφτουμε κι ετσι αστα να παν στο διαολο.
Κατ εμε πρεπε να βρει πιο καταλληλο σημειο να περασει,να βεβαιωθει 100% οτι εχει γινει αντιληπτος με λιγη κορνα ή λιγα φωτα κι επρεπε να περασει ταχηστα αφου ειχε το γκαζι

zephyr1
24/11/2008, 16:14
Καλα ρε καθεστε και συζητατε για το ποιος φταιει?:confused:

Λες και αμα σου τυχει κατι τετοιο ,μετα θα σε νοιαζει ποιος φταιει.:sick:

Κορνα ,φωτα, απ'τον καθρεφτη του βλεπω οτι με ειδε και μετα περναω.

Με εχει ριξει ετσι smartοκουτακιας και σερνομουνα για καμια 30 μετρα, ευτυχως που δεξια ειχε χωραφια.

Κατ'εμε φταιει ο μοτοσυκλετιστης.:smokin:

mikios400
24/11/2008, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από lolalo
Καμμια φορα πριν προσπερασω, αν εχω αυτη τη δυνατοτητα λογω ταχυτητας, κοιταω στον πλαινο καθρεφτη του κουτιου που προσπαθω να προσπερασω για να δω αν με εχει δει ο οδηγος, η αν μιλαει στο τηλ για παραδειγμα.

συμφωνώ απόλυτα. Σε μια από τις πρώτες μου κιόλας "μεγάλες βόλτες" που πήγαιναι για Χανιά έτυχα σε παρόμοια περίπτωση αλλά με αγροτικό. Ήμουν τυχερός κ πρόλαβα να ελιχτώ κ είχα το δάχτυλο στην κόρνα (η οποία είχε την τιμητική της :D ) αποφεύγοντας τα χειρότερα. Από τότε ειδίκά όταν προσπερνάω πολλά κουτάκια στη σειρά παίζω τα φώτα ή/και κόρνα όπου έχω την παραμικρή αμφιβολία.

Προσέχετε παιδιά είναι παγίδα, γιατί το κουτάκι κοιτάει μπροστά επίμονα ψάχνοντας το άνοιγμα να βγει κ αμελεί τι γίνεται πίσω! :nono: