View Full Version : best video
subman21
26/11/2008, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Kοίτα πως φαίνεται ο παλιός.
Και συνάμα γρήγορος...με άλλο μοτέρ. :lol: :lol:
:a6: Τάσο δεν πάς για ύπνο τέτοια ώρα γέρος άνθρωπος?
blackbusa
26/11/2008, 00:03
ρε παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααα.......
ξερετε που πηγε το...................
θρεντακι με το τσουρεκ.........εεεεεεεεεεεεεεεε.....αμανννννννννννννννν.. ....αυτο ειναι καλυτερο.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :a014:
υ.γ. ρε μοδιστρες.....κανα εμοτικον με καναπε δεν παιζει???θα μας φαει η ορθοστασια....:lol:
subman21
26/11/2008, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Να άλλος ένας ''χεράς'' (http://www.youtube.com/watch?v=CkVwlkZmYpg&feature=related) τι φταίγανε οι απέναντι;;;;
Και αυτός ''χεράς'' (http://www.youtube.com/watch?v=5U6BDKFDAto&feature=related) ήταν!
Και αυτός ''χεράς'' (http://www.youtube.com/watch?v=BWGJCZ5bCwg&feature=related) ήταν και το χειρότερο; Η μηχανή διέσχισε το αντίθετο ρεύμα!
+1000:beer: :beer: :beer:
Kοίτα πως φαίνεται ο παλιός.
Και συνάμα γρήγορος...με άλλο μοτέρ. :lol: :lol:
Μη μου στεναχωριεσαι:a9:
Καποτε θα παλιωσεις και συ.
Τωρα βεβαια και μοτερ να αλλαξεις δεν ξερω αν θα γινεις ποτε γρηγορος.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από subman21
:a6: Τάσο δεν πάς για ύπνο τέτοια ώρα γέρος άνθρωπος?
Πάω ρε.
Να δώσω τόπο στους παλιούς. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μη μου στεναχωριεσαι:a9:
Καποτε θα παλιωσεις και συ.
Τωρα βεβαια και μοτερ να αλλαξεις δεν ξερω αν θα γινεις ποτε γρηγορος.:smokin:
προυπόθεση η αλλαγή μοτέρ....:bigcry: :bigcry:
όχι ρε...δεν θα γίνω ποτέ γρήγορος...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι ρε φίλε άλλα κι οι κουβέντες σαν τις παρακάτω δεν του περίσσεψαν...
Μα δεν μιλάμε για αυτόν! :wave2:
Πάω ρε.
Να δώσω τόπο στους παλιούς. :lol:
Α καλα.
Προφανως γουσταρεις να πιανεις μενονωμενα γραπτα και να τους δινεις την δικη σου ερμηνεια.
Ωραιο χομπι δε λεω.
Απο την αλλη ευτυχως που μοιραζεσαι τις αποψεις σου σπανια μαζι μας (μοτοσυκλετιστικες και μη) .
Οντως μερικοι τυποι καλυτερα να σου κανουν κριτικη.
Τουλαχιστον αυτο αντεχεται πιο ευκολα.
npat,
δεν περίμενα ομολογώ, από σένα τέτοια απάντηση...όταν μάλιστα γνωρίζω πόσο φιλοσοφείς την έννοια του μοτοσυκλετισμού.
Εδώ κάνεις λάθος...
Αν δεχθείς τον δρόμο απλά σαν "μεταφορικό μέσο", τότε δικαιολογείται κάθε είδους περιορισμός στο όνομα της ασφαλούς, της εύρυθμης ή της οικονομικότερης λειτουργίας του. Κανένας, σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορεί να εγείρει θέματα "ελευθερίας μετακίνησης" ή ελευθερίας επιλογής τρόπου ζωής---με την επιλογή του τρόπου μετακίνησης να αποτελεί σημαντικό κομμάτι του τελευταίου. Το θέμα πλέον τίθεται σε καθαρά τεχνοκρατική βάση και, υπό αυτό το πρίσμα, οι μοτοσυκλέτες, ενδεχομένως, θα έπρεπε να απαγορευθούν, ολικά ή μερικά, από την κυκλοφορία στους δημόσιους δρόμους.
Η ιδέα όμως του μοτοσυκλετισμού---με εξαίρεση, ίσως, τα πολύ πρώιμα χρόνια, όταν δεν είχε διαμορφωθεί σαφώς ως έννοια---εμπεριέχει έναν ρομαντισμό που βασίζεται στην αντιμετώπιση της μετακίνησης και της χρήσης του δρόμου ως δικαίωμα και ελευθερία. Ο μοτοσικλετιστής επιλέγει ο ίδιος να χρησιμοποιήσει ένα μέσο που είναι επικίνδυνο, άβολο και συχνά αντιπρακτικό. Μοτοσυκλετισμός μπορεί να υπάρξει μόνο αν αυτή η επιλογή γίνει σεβαστή σε πείσμα μιας αυστηρά τεχνοκρατικής αντιμετώπισης του δρόμου ως "μεταφορικό μέσο". Η στάση αυτή, βέβαια, δεν αποτελεί γνώρισμα αποκλειστικά των μοτοσυκλετιστών, αλλά είναι πολύ χαρακτηριστική σε αυτούς.
Η ελευθερία, φυσικά, που ζητά ο μοτοσυκλετιστής δεν μπορεί, ούτε πρέπει, να είναι απόλυτη γιατί με αυτόν τον τρόπο αυτοαναιρείται (για καθαρά πρακτικούς λόγους). Είναι όμως σαφές ότι ο μοτοσυκλετισμός, περισσότερο από κάθε τι, βρίσκεται στην αντίπερα όχθη απ' την αυστηρά τεχνοκρατική αντιμετώπιση του δρόμου απλά ως "μεταφορικό μέσο". Και όχι μόνο αυτό, αλλά μια τέτοια τεχνοκρατική αντιμετώπιση ακυρώνει την ίδια την έννοια του μοτοσυκλετισμού ή τουλάχιστον την περιορίζει σε κάτι ανούσιο (π.χ. αναγκαία παραχώρηση για την αστική μετακίνηση... και αν!) Για να το πω και πιο χύμα: Ο πυρήνας του μοτοσυκλετισμού---και όχι μόνο---εμπεριέχει τον κίνδυνο, ο οποίος φυσικά καλό είναι να περιοριστεί όσο γίνεται (αλίμονο, δεν είμαστε νιχιλιστές), αλλά όχι σε σημείο που να αναιρεί την ελευθερία στην μετακίνηση (που στα μάτια του μοτοσυκλετιστή ιεραρχείται ανώτερα από την απόλυτη ασφάλεια).
Πιστεύω ότι αυτή η οπτική είναι κοινή στο μεγαλύτερο μέρος των μοτοσικλετιστών, σε όλους δηλαδή όσους δεν οδηγούν από ανάγκη μοτοσυκλέτα, και δεν περίμενα υποκριτικές κραυγές του τύπου "ποιος θα μας σώσει εμάς του απλούς χρήστες του δρόμου από τα κακοποιά στοιχεία με τις μοτοσυκλέτες..." Φοράς δηλαδή την λεοντή του "απλού χρήστη του δρόμου", ζητάς την, με κάθε τρόπο, προστασία από τους κακούς, και μετά βέβαια παραπονιέσαι όταν αρχίσουν, για παράδειγμα, να μπαίνουν περιορισμοί στην ιπποδύναμη των μοτοσυκλετών, αργότερα στους δρόμους που επιτρέπεται να κινούνται οι μοτοσυκλέτες, και τελικά στις μοτοσυκλέτες αυτές καθ' αυτές.
Και πριν πεταχτεί κάποιος και πει "δηλαδή πιστεύεις πως τα παιδιά στο βίντεο καλά έκαναν και πήγαιναν έτσι?", υπενθυμίζω ότι την απάντησή μου την έδωσα στο πρώτο μου ποστ, και δεν έχω καμία μα καμία όρεξη να το κουράζω ακόμα περισσότερο...
Αυτά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Από εμένα τέλος.
Πρώτον : Trooper στο καλό να πεις στην θεια σου την Κιτσα την χορεύτρια :P
Δεύτερον : Trooper θεωρείς δεδομένο ότι δεν συγκαταλέγομε εγώ ή κάποιος άλλος στην ιδιαίτερη κάστα ανθρώπων που λέγονται μοτοσικλετιστές ,γιατί θεωρώ πως τον δρόμο τον έχουν φτιάξει κάποιοι για να κυκλοφορούν όλων τον ειδών οχήματα πανό του με κανόνες και νόμους που ισχύουν για όλους ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αστείο που λες ότι δεν μιλάς με αλαζονεία .
Κατά τα άλλα ,για να απαντήσω στα παιδία που μου είπαν «ξεκόλλα» και «άλλο εννοούσε» , δεν έχω κόλλημα με κανέναν και με τίποτα , δεν σας ξέρω κιόλας.
Το ότι ο npat είπε «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, εσείς, που έχετε τον δρόμο σαν "μέσον μεταφοράς", τι δουλειά έχετε σ' αυτό το φόρουμ???» είναι υπεροπτικό για εμένα που δεν τον ξέρω , και δεν νιώθω καλοδεχούμενος από ανθρώπους που υποτίθεται το παίζουν αλληλουποστηρικτές και επικροτούν όποιον βοηθάει τον άλλον , είτε στον δρόμο είτε γενικότερα.
Και μετά όταν τον ρώτησα σε ρεαλιστικό επίπεδο τι θα έπρεπε να τον έχουμε τον δρόμο για να είμαστε στο forum μου αρχίζει την ποίηση.
Σεβαστά τα συναισθήματα του κάθε ανθρώπου όταν καβαλάει την μηχανή του , αλλα όχι να μου το παίζει ότι αν δεν μπορώ να τα καταλάβω να πάω με το ΚΤΕΛ και τι δουλεία έχω σε αυτό το forum.
Αν μοτοσικλετισμος σημαίνει να πηγαίνεις τάπα σε δημόσιο δρόμο επειδή σου σκάει το feeling ότι είναι ρολερ-κοστερ ο δρόμος απλά πείτε το μου για να μαθαίνω και εγώ. Μην με ειρωνεύεσαι με ΚΤΕΛ και αρχίδια. Θα κρίνω από μόνος μου τι θα κάνω αν όντως αυτό θεωρείτε εσείς εδώ παίδες ότι είναι ο σωστός μοτοσικλετιστής.
Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.
Edit : Δεν είχα δει το ποστ του npat όταν το έγραφα το δικό μου , και έχω να πω , και καλά ρε φίλε έχεις την δυνατότητα να αναλύσεις τόσο όμορφα αυτά που θες να πεις και πετάς ατάκες τι δουλειά έχετε σε αυτό το forum και πάρε το ΚΤΕΛ ; ηηηημαρτων
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Εδώ κάνεις λάθος...
Αν δεχθείς τον δρόμο απλά σαν "μεταφορικό μέσο", ...
Μια και έκανες post σωστό αυτήν την φορά θα ήθελα να μου πεις, αν έχεις όρεξη για κουβέντα , ασχέτως με το τι κάνουν τα παιδιά στο βίντεο θεωρείς πως να ακολουθείς κάποια όρια της ΛΟΓΙΚΗΣ και όχι του ΚΟΚ δεν είναι απαραίτητο ώστε να σπάει αυτή η απόλυτη ελευθερία λογο της οποιας αυτοαναιρείται η ιδέα του μοτοσυκλετισμού ;
Και όταν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και προκαλέσεις ατύχημα λόγο της ελευθερίας στον τρόπο που σκέφτεσαι και οδηγείς , δεν στερείς την ελευθεριά του άλλου που μπορεί να του στερήσεις μέχρι και την ζωή ;
Cpt. Haddock
26/11/2008, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
... και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.
Είναι αδύνατον οδηγώντας μηχανή να "παρανομείς και να κάνεις την καύλα σου" και να ΜΗΝ γίνεσαι, έστω και λίγο, επικίνδυνος για τους άλλους. :winka:
Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...
:beer:
catmaster
26/11/2008, 08:08
Επειδή το θέμα (όπως προείπε και ο gcrook ) το κόβω να καταλήγει και φέτος σε τόπον χλοερό (και του χρόνου που λέμε) κάτσε να προλάβω να γράψω και εγώ την άποψή μου (η την παπάτζα μου – όπως καθένας ορίζει ... )
Αν έπρεπε να απαντήσω με ένα ναι η όχι στο αν τα παλικαράκια στο video οδηγούν επικίνδυνα για εαυτούς και άλλους η απάντηση μου θα ήταν δεδομένη - ναι οδηγούν ριψοκίνδυνα τελεία και παύλα.
Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να απαντήσω μονολεκτικά .Ευτυχώς η απάντηση έχει πολλές αποχρώσεις και δεν είναι σκακιέρα.
Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
- λίγο πιο πάνω από το όριο ταχύτητας
- λίγο πιο σβέλτα απ΄ότι θα έπρεπε να πάει σύμφωνα με τα δικά του όρια
- να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα
αν υπάρχει κάποιος να πάρει μια πέτρα και εγώ θα κάτσω πρώτος στον τοίχο να την φάω στο κεφάλι - και να τού πω και μπράβο γιατί είναι πιο σωστός οδηγός από εμένα.
και ένα γενικόλογο γιατί πρέπει να δουλέψουμε και λίγο ...
Ας σταθώ μια στιγμή και αναρωτηθώ .... οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αυτή την αλλόκοτη και απάνθρωπη μεγαλούπολη προσπαθούμε να μετακινηθούμε καθημερινά με το πιο λογικό και συνάμα το πιο παράλογο μέσο μετακίνησης. Καθημερινά βιώνουμε τον κίνδυνο με την μορφή ημίτρελων οδηγών, πεζών σε κατάσταση παράκρουσης και λοιπών τραγελαφικών καταστάσεων – καθένας μας έχει μια ιστορία να πει τέλος πάντων για το πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μια ανύποπτη μέρα κατεβαίνοντας στη δουλειά του.
Αν κάτσω και το σκεφτώ θα έπρεπε να παρατήσω τη μηχανή και να μην ξανακαβαλήσω ποτέ μου.
Και τότε αν με ρωτήσει κάποιος "γιατί συνεχίζεις να καβαλάς σε τέτοιες συνθήκες;" .... ποια είναι η λογική απάντηση που θα του δώσω ;; Δεν έχω λογική απάντηση πραγματικά
Η δική μου προσωπική απάντηση είναι "γιατί με κάνει να νιώθω ότι λίγο την παλεύω ... "
Καβαλήστε ο καθένας το μοτόρι του φορέστε ότι καλύτερο έχετε σε εξοπλισμό και πηγαίνετε όπου θέλετε διαβάζοντας καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Δεν υπάρχει εδώ μέσα και σε άλλο φόρουμ επί γης άνθρωπος που να μην έχει οδηγήσει
- να μην έχει βγει από μια στροφή και να πει ότι θα έπρεπε να έχει μπει με πολύ λιγότερα
Ναι, όμως το ότι έχουμε κάνει και εμείς μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν ήταν μαλακίες ή οτι αυτό που βλέπουμε είναι σωστό. Και πρωτίστως αν είναι να "διαφημίσουν" τις οδηγηκές τους ικανότητες, μπορούν να το κάνους και σε πιο ασφαλή μέρη και για αυτούς και για τους άλλους.:wave2:
Υ.Γ. Άσχετο: απο που και ως που "μεταφορικό μέσο" ο δρόμος;;;; :eek: Τι είναι... νταλίκα, λεωφορείο ή γαϊδούρι;;;;
Υ.Γ. Άσχετο: απο που και ως που "μεταφορικό μέσο" ο δρόμος;;;; Τι είναι... νταλίκα, λεωφορείο ή γαϊδούρι;;;;
:a24: :a24: Anybody in there?
Πρώτον : Trooper στο καλό να πεις στην θεια σου την Κιτσα την χορεύτρια :Pτης το λεω αλλα εχει κατσικωθει η ροφιανα και δεν ξεκουναει !!! :lol: :lol: :lol:
Δεύτερον : Trooper θεωρείς δεδομένο ότι δεν συγκαταλέγομε εγώ ή κάποιος άλλος στην ιδιαίτερη κάστα ανθρώπων που λέγονται μοτοσικλετιστές ,γιατί θεωρώ πως τον δρόμο τον έχουν φτιάξει κάποιοι για να κυκλοφορούν όλων τον ειδών οχήματα πανό του με κανόνες και νόμους που ισχύουν για όλους ;
Συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι αλλά μου φαίνεται αστείο που λες ότι δεν μιλάς με αλαζονεία .δεν θεωρω τπτ δεδομενο και αυτος ειναι ο λογος που ειμαι ακομα ζωντανος!αν θεωρουσα ομως δεδομενο οτι ''τον δρομο τον εχουν φτιαξει καποιοι για να κυκλοφορουν ολων των ειδων τα οχηματα πανω του με κανονες και νομους που ισχυουν για ολους'' θα ειχα σκοτωθει πολλες φορες.αν σου φαινεται κατι αστειο μπορεις να γελας.
Κατά τα άλλα ,για να απαντήσω στα παιδία που μου είπαν «ξεκόλλα» και «άλλο εννοούσε» , δεν έχω κόλλημα με κανέναν και με τίποτα , δεν σας ξέρω κιόλας.
Το ότι ο npat είπε «Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, εσείς, που έχετε τον δρόμο σαν "μέσον μεταφοράς", τι δουλειά έχετε σ' αυτό το φόρουμ???» είναι υπεροπτικό για εμένα που δεν τον ξέρω , και δεν νιώθω καλοδεχούμενος από ανθρώπους που υποτίθεται το παίζουν αλληλουποστηρικτές και επικροτούν όποιον βοηθάει τον άλλον , είτε στον δρόμο είτε γενικότερα.
Και μετά όταν τον ρώτησα σε ρεαλιστικό επίπεδο τι θα έπρεπε να τον έχουμε τον δρόμο για να είμαστε στο forum μου αρχίζει την ποίηση. δεν ειναι ποιηση.απλα σου ελεγε οτι ο δρομος για τον μοτοσυκλετιστη και οχι για εναν χειριστη μοτοσυκλετας ειναι κατι παραπανω απο ενα αψυχο πραμα αλλα δεν το καταλαβες
Σεβαστά τα συναισθήματα του κάθε ανθρώπου όταν καβαλάει την μηχανή του , αλλα όχι να μου το παίζει ότι αν δεν μπορώ να τα καταλάβω να πάω με το ΚΤΕΛ και τι δουλεία έχω σε αυτό το forum.
Αν μοτοσικλετισμος σημαίνει να πηγαίνεις τάπα σε δημόσιο δρόμο επειδή σου σκάει το feeling ότι είναι ρολερ-κοστερ ο δρόμος απλά πείτε το μου για να μαθαίνω και εγώ. Μην με ειρωνεύεσαι με ΚΤΕΛ και αρχίδια. Θα κρίνω από μόνος μου τι θα κάνω αν όντως αυτό θεωρείτε εσείς εδώ παίδες ότι είναι ο σωστός μοτοσικλετιστής.
φιλε το ''παω ταπα'' ειναι σχετικο.εγω για σενα που εισαι νεος μοτοσυκλετιστης μπορει να πηγαινω ταπα και για τις δυνατοτητες μου μπορει να πηγαινω χαλαρη βολτουλα.αντιθετα για τα παιδια του βιντεο θα ειμαι υπερκουλαντζα ενδεχομενος.οσοι οδηγουνε χρονια μπορουνε να το επιβεβαιωσουνε.ισως και να μην ειναι τοσο επικυνδινο αυτο που κανουνε τα παιδια στο βιντεο.δεν ειμαι στη θεση του οδηγου να βλεπω απο που εχουν ορατοτητα στις''τυφλες'' για εμας στροφες.μην αφοριζετε αυθαιρετα!!!ναι αν πεφτανε θα φταιγανε !!!ναι αν χτυπουσανε με οποιοδηποτε αλλο οχημα θα φταιγανε!!αλλα τπτ απο αυτα δε συναιβει.και επαναλαμβανουμε,δεν ειναι απλα τιμονια.αυτο δε σας υποψιαζει καθολου?
Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.ασχολιαστο.απαλασεσαι λογω απειριας.
Edit : Δεν είχα δει το ποστ του npat όταν το έγραφα το δικό μου , και έχω να πω , και καλά ρε φίλε έχεις την δυνατότητα να αναλύσεις τόσο όμορφα αυτά που θες να πεις και πετάς ατάκες τι δουλειά έχετε σε αυτό το forum και πάρε το ΚΤΕΛ ; ηηηημαρτων
@menos: Γιατί ρε συ;;;; Μεσα μεταφοράς (όπως αναφέρθηκε αρχικά) είναι αυτα που κινούνται πάνω στον δρόμο και όχι ο ιδιος ο δρομος!
:nono:
Γιατί ρε συ;;;; Μεσα μεταφοράς (όπως αναφέρθηκε αρχικά) είναι αυτα που κινούνται πάνω στον δρόμο και όχι ο ιδιος ο δρομος!
Θα το θεσω διαφορετικα με ερωτηση:smilea:
Ποιο μεσο μεταφορας υπαρχει για να πας απο την πολη στο χωριο με Μηχανη, αυτοκινητο,λεωφορειο κ.ο.κ?:winka:
Ποιο το μεσο μεταφορας για ολα τα οχηματα?:wave2:
@menos: Η διαφωνία μας έγγυται στο ότι εγώ θεωρώ μέσο μεταφορας κάτι που κινήται (αυτο το νόημα έχει και η "μεταφορά"). Ο δρόμος είναι σταθερός. Νομίζω ότι δεν είναι σωστό καθώς κινούμαστε εμείς πάνω του και όχι ο ίδιος ο δρόμος.
Τεσπα... πολύ στην φιλολογία το γυρίσαμε και κόβουμε την ροή της διαμάχης...εεεε, συζήτησης...
blackbusa
26/11/2008, 10:08
Το γαμησατε και ψοφησε...εχετε και οι 2 πλευρες (σχεδον) δικιο...ειναι ενα εξαιρετικο (γαματο θα ελεγα) βιντεακι απο 2 αγωνιζωμενους σε εναν δρομο που τον ξερουν με κλειστα ματια...το λαθος τους (ισως) ειναι οτι σε καποιες στροφες παιρνουν τετοιες (αγωνιστικες) γραμμες που μπορει να γινουν επικινδυνοι για τους αλλους οδηγους...το μεγαλυτερο λαθος (κατεμε οχι ΚΤΜ :lol: ) ειναι οτι φαινεται σαν σπονσορας γνωστοτατο μαγαζι...παρανομοι ειμαστε ολοι μας καθε μερα αλλα για την παρτη μας (και για τους φιλους μας) και οχι για να το διατυμπανιζουμε δεξια και αριστερα...βεβαια να το παιζουμε οι πλεον ηθικολογοι και νομοταγεις ειναι εξισου λαθος γιατι δεν ειμαστε ποτε...απλα ας πουμε οι υπερμαχοι γραφουν οτι ειναι ακραιο και καπως επικινδυνο,ενω οι αντιφρονουντες (λογω μη γνωσεις ισως) ειναι καθετοι και απολυτοι....δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο...
καντε καμμια βολτα να ξελαμπικαρετε γιατι εχουμε χασει το νοημα μαλλον σε αυτο το (μοτοσυκλετιστικο) φορουμ...και το νοημα βασικα ειναι αυτο... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70744)
υ.γ. Κρουκι γαμιεσαι!!!:lol:
υ.γ.2 Κρουκι :a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ποιο το μεσο μεταφορας για ολα τα οχηματα?:wave2:
Μεγαλύτερα οχήματα προορισμένα να μεταφέρουν μικρότερα οχήματα.
Ο δρόμος δεν είναι μέσο μεταφοράς.
blackbusa
26/11/2008, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Μεγαλύτερα οχήματα προορισμένα να μεταφέρουν μικρότερα οχήματα.
Ο δρόμος δεν είναι μέσο μεταφοράς.
τα φαναρια ομως μεσο γνωριμιων???:winka:
αν υπάρχει κάποιος να πάρει μια πέτρα και εγώ θα κάτσω πρώτος στον τοίχο να την φάω στο κεφάλι - και να τού πω και μπράβο γιατί είναι πιο σωστός οδηγός από εμένα.
Κάτσε να τελειώσει την πρωϊνή προπόνηση και θα σου ξηγήσει το όνειρο. :lol: :smokin:
@trooper : Eνα έχω να πω....Α ρεεεε π@ύστικο gixxer τι έχεις κάνει του παιδιού :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:
Καλα, δεν ειναι μεσο μεσο μεταφορας:smilea:
Ειναι μεσο για ΤΗΝ μεταφορα:p
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
και πάλι...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
@trooper : Eνα έχω να πω....Α ρεεεε π@ύστικο gixxer τι έχεις κάνει του παιδιού :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...Και φίλε cartman αυτό που λες ότι με τα χιλιόμετρα «θα καταλάβω» τι εννοούσε το παιδί πάνω , πιο παιδί εννοείς ; Αν λες για τον npat , όπως είπα και ποιο πάνω σεβαστά τα συναισθήματα του καθενός μας όταν καβαλάει την μηχανή του και κάνει χιλιόμετρα μαζί της , και εγώ παρανομώ και κάνω την καύλα μου και ας είναι επικίνδυνο για μένα , αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι να γίνω επικίνδυνος και για άλλους που ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα να κυκλοφορούν μαζί μου στον δρόμο χωρίς να τους καρφωθώ πάνω τους για τον χ ψ λόγο.
διάβασε προσεκτικά:
...Αλλά αν κάνεις μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα σε μια μέρα για ένα καφεδάκι με φίλους και πάλι πίσω, αν επιστρέφεις στο σπίτι σου νεότερος απ' ότι ξεκίνησες μετά από μια καλή βόλτα, αν ψάχνεις τα λιγότερο ταξιδεμένα κομμάτια επαρχιακού δρόμου, αν τρως κρύο και βροχή και το γουστάρεις κι από πάνω, αν ψάχνεις να βρεις την μοτοσυκλέτα που θα σου δώσει την απόλυτη αίσθηση τρισδιάστατης κίνησης σ' εκείνο το ανηφορικό φιδίσιο κομμάτι, σαν ρολερ-κοστερ ανάμεσα στα πεύκα και στα έλατα... τότε τι να πω... μάλλον δεν ψάχνεις μια εναλλακτική στο ΚΤΕΛ...
Όπως βλέπεις ο npat δεν μίλησε πουθενά για παρανομίες και επικυνδυνότητα! Μίλησε για τις στιγμές με την μηχανή οι οποίες σημαδεύουν την ζωή σου για πάντα και διαμορφώνουν το χαρακτήρα σου. Μπορεί να νομίζεις ότι υπερβάλλω, αλλά όπως λέει και ο τρούπερ, αν δεν γίνεις χειριστής μοτό αλλά μοτοσυκλετιστής θα καταλάβεις. Στο λέω όχι για να το παίξω "παλιός" ή "ωραίος" αλλά επειδή είσαι "νέος" όπως είπες και εσύ!
Το μόνο "κακό" είναι ο τρόπος των npat και trooper ο οποίος ήταν λίγο απότομος, αλλά αυτό το είπαμε, ξεκόλα και προσπάθησε να προσαρμοστείς με τον τρόπο γραφής του καθένα :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Το μόνο "κακό" είναι ο τρόπος των npat και trooper ο οποίος ήταν λίγο απότομος, αλλά αυτό το είπαμε, ξεκόλα και προσπάθησε να προσαρμοστείς με τον τρόπο γραφής του καθένα :beer:
ελα ρε αμα δεν αντεχουμε και λιγο αποτομο τροπο....φαντασου στα αποτομα φρενα τι θα παθουμε.
:winka:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.............
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα ρε αμα δεν αντεχουμε και λιγο αποτομο τροπο....φαντασου στα αποτομα φρενα τι θα παθουμε.
:winka:
ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΟΛΟΙ.............
ε μα αυτό λέω :D
:smokin:
XJR_Billy
26/11/2008, 11:13
Το βίντεο είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.
Όπως έγραψε κι ο Devil's Animal πιο πάνω, γίνεται άκρως εντυπωσιακό όταν σκάει και το ΚΤΜ με τους άλλους.:lol: :lol:
Τη γνώμη μου για τέτοια σκηνικά σε δημόσιους δρόμους με κίνηση την έχω ξαναματαπεί...
Και στο απόσπασμα που φαίνεται εδώ δεν φαίνεται και πως πάνε όταν συναντούν πολλή κίνηση στο δρόμο αυτό...
Αλλά έμεινα άναυδος με αυτά που είδα...:eyepop: :eyepop:
Εξαιρετικό βίντεο αλλά άκρως επικίνδυνο.
Μπορεί τα παιδιά να'ναι άπιαστοι στο τιμόνι και να ξέρουν το δρόμο σαν την τσέπη τους, αλλά υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες... ένα πετραδάκι, ένας που παραβιάζει τη διαχωριστική, στιγμιαία αφηρημάδα...
Άψογοι μεν, λακαμάδες δε...
(Έχω δει τουλάχιστον 20 φορές το βίντεο, μόνος και με φίλους)
nakedorange
26/11/2008, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είναι αδύνατον οδηγώντας μηχανή να "παρανομείς και να κάνεις την καύλα σου" και να ΜΗΝ γίνεσαι, έστω και λίγο, επικίνδυνος για τους άλλους. :winka:
Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...
:beer:
+1
:a013:
Aggelos_SV
26/11/2008, 11:28
Άσχετο πλην όμως διευκρινιστικό post για να μην πλακωθούν στις σφαλιάρες οι menos και stvr1 :p :lol:
Τα οχήματα ονομάζονται μεταφορικά μέσα, ο δρόμος (αεροδιάδρομοι για τα αεροπλάνα,σιδηροτροχιές για τα τρένα,θάλασσα για τα πλοία) ονομάζεται μεταφορικό δίκτυο.
...και ψυχραιμία...:lol: :wave2:
Δεν πλακωνόμαστε, κάνουμε εποικοδομητική κουβέντα...:D
Διαφωνήσαμε, δεν είμαστε εχθροί. :wave2:
Διαφωνήσαμε, δεν είμαστε εχθροί. :wave2:
+1:a013:
Μαλλον μπερδευτηκε με τον TROOPER και τον TPAP:lol:
Ε οχι δα:beer:
μια απορια κ απο ενα νεουδι....
ολοι εδω με το σταυρο στο χερι παμε...κανεις δεν παρανομησε , δεν βγηκε σε αντιθετο...
δεν εχει καγκουρεψει στο ελαχιστο...
αν οχι τοτε μπραβο μας τις μπυρες τις κερναω εγω....
οι τυποι ειναι pro κ το καταλαβα κ εγω ο αδαης σε σχεση με ολους εδω μεσα που η εμπειρια
τους δεν συγκρινεται με την δικια μου
ετσι μου ερχεται ωρες ωρες να γινω μακης ξερετε ο γνωστος...κ να αρχισω να
βιντεοσκοπω τα μελη της κοινοτητας μας...για τυχον παρανομιες καγκουριες παρομοιου
επιπεδου με το βιντεακι ....εχει να πεσει κωλοτουμπα!!!
TROOPER ψηνεσαι για εικονοληπτης.....???
Αντε γεια μας τωρα...
:beer: :beer: :beer:
filipp0s
26/11/2008, 12:10
Ας σταθώ μια στιγμή και αναρωτηθώ .... οι περισσότεροι από εμάς που ζούμε σε αυτή την αλλόκοτη και απάνθρωπη μεγαλούπολη προσπαθούμε να μετακινηθούμε καθημερινά με το πιο λογικό και συνάμα το πιο παράλογο μέσο μετακίνησης. Καθημερινά βιώνουμε τον κίνδυνο με την μορφή ημίτρελων οδηγών, πεζών σε κατάσταση παράκρουσης και λοιπών τραγελαφικών καταστάσεων – καθένας μας έχει μια ιστορία να πει τέλος πάντων για το πως γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μια ανύποπτη μέρα κατεβαίνοντας στη δουλειά του.
Αν κάτσω και το σκεφτώ θα έπρεπε να παρατήσω τη μηχανή και να μην ξανακαβαλήσω ποτέ μου.
Και τότε αν με ρωτήσει κάποιος "γιατί συνεχίζεις να καβαλάς σε τέτοιες συνθήκες;" .... ποια είναι η λογική απάντηση που θα του δώσω ;; Δεν έχω λογική απάντηση πραγματικά
Η δική μου προσωπική απάντηση είναι "γιατί με κάνει να νιώθω ότι λίγο την παλεύω ... "
μωρή παπατζα γιατί δεν λες στα παιδιά πώς οδηγείς στους δρόμους της αθήνας...? :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
TROOPER ψηνεσαι για εικονοληπτης.....???
ωχ...κατι ξερει αυτος και ας ειναι και βαζελος....:blush: :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
26/11/2008, 14:12
του εστειλα εγω π.μ με τα μοντελα απο τις καμερες που εχεις χρισημοποιησει και την σχετικη εμπειρια σου και ψηθηκε!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(μλκ μου, ασχετο αλλα εβλεπα ενα ονειρο χτες! το νου σου) :blush:
αλλοι πανε με ταυτοτητα στο στομα....
κ εμεις πηγαινουμε με τον Κ.Ο.Κ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οπως αντιλαμβανομαι η θεση καμεραμανου.. κατοχυρωθηκε στον Τrooper με συνοπτικες διαδικασιες....
λογω προτερου εντιμου βιου......
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ή μάλλον, εσύ ή εγώ ή ο npat, οδηγοί με μέση / μικρή εμπειρία, ειναι πιθανόν να είμαστε ΠΙΟ επικίνδυνοι για τους άλλους απ' οτι οι δύο στο βίντεο οι οποίοι απέχουν έτη φωτός απο εμάς σε οδηγική ικανότητα και εμπειρία...:beer:
Συμφωνώ μαζί σου αλλά όταν λέω παρανομώ δεν εννοώ σε ότι όρια φαντάζεσαι από δικιά σου εμπειρία , νέος οδηγός είμαι , στο μόνο που παρανομώ είναι ότι υπερβαίνω που και που το όριο ταχύτητας σε φυσιολογικά για έναν νέο οδηγό επίπεδα, άντε αντί για 50 χλμ/ω να πάω 60 και σε άδειο δρόμο από φανάρι να ανοίξω την μηχανή :p
Αυτό σε εμένα δίνει συναισθήματα ακόμα και το λίγο , δεν αντιλέγω ότι μπορεί να γίνομε λίγο επικίνδυνος και ότι τα παλικάρια του βίντεο αυτά που κάνουν ξέρουν πια είναι τα όρια τους και πιθανών και τα όρια του δρόμου ,αλλά όπως είπαν και άλλα παιδιά , δεν τα κάνεις βίντεο να τα βλέπει όλος ο κόσμος και να ξεχύνετε μετά στους δρόμους να κάνει τα ίδια ,και όπως είπες και εσύ, να γίνεται πολύ πιο επικίνδυνος από αυτούς.
Για να μην το τραβάμε χωρίς λόγο , η γνώμη μου είναι ακριβώς ίδια με αυτή του catmaster εδώ
:
Επειδή το θέμα (όπως προείπε και ο gcrook ) το κόβω να καταλήγει και φέτος σε τόπον χλοερό (και του χρόνου που λέμε) κάτσε να προλάβω να γράψω και εγώ την άποψή μου (η την παπάτζα μου – όπως καθένας ορίζει ... )
Αν έπρεπε να απαντήσω με ένα ναι η όχι στο αν τα παλικαράκια στο video οδηγούν επικίνδυνα για εαυτούς και άλλους η απάντηση μου θα ήταν δεδομένη - ναι οδηγούν ριψοκίνδυνα τελεία και παύλα.
Αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται να απαντήσω μονολεκτικά .Ευτυχώς η απάντηση έχει πολλές αποχρώσεις και δεν είναι σκακιέρα.
και ένα γενικόλογο γιατί πρέπει να δουλέψουμε και λίγο ...
Καβαλήστε ο καθένας το μοτόρι του φορέστε ότι καλύτερο έχετε σε εξοπλισμό και πηγαίνετε όπου θέλετε διαβάζοντας καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.
Εδώ κάνεις λάθος...
...
...
...
Λοιπόν.
Μιάς και έχω χρόνο...
Καλέ μου φίλε νπατ,
έκανες ένα πόστ το οποίο με ξάφνιασε δυσάρεστα.
Και αυτό όχι για το πόστ αυτό-καθ'αυτό, παρά γιατί αναφέρθει από εσένα, γνωρίζοντας τις θέσεις σου από άλλες τοποθετήσεις σου σε παραπλήσια θέματα. Και με έκανε απλά, να απορήσω.
Όταν εξέφρασα την απορία μου, ανταποκρίνεσαι χρεώνοντάς μου λάθος.
Άρα λοιπόν θα έπρεπε να θεωρήσω -για να μην είμαι λάθος- ότι ορθά και καλώς έπραξες λέγοντας πως όσοι βλέπουν τους δρόμους σαν δίκτυο μετακίνησης/μετάφοράς δεν έχουν θέση στο φόρουμ...
Έπειτα, κάνεις μια -ελλειπή και μονομερή, θα έλεγα- αναφορά στην ''έννοια του μοτοσυκλετισμού'' επιχειρώντας να δικαιολογίσεις γιατί στέκει, η παραπάνω ρήση σου.
Βλέποντας ότι επιμένεις, δεν έχω παρά να παραδεχθώ ότι κακώς θεώρησα ότι δεν έπρεπε να ειπωθεί κάτι τέτοιο από εσένα και ότι καλώς ειπώθηκε τελικά...
Ωστόσο σε παραπέμπω στο εκπληκτικό ''Η Ιστορία του Eλληνικού Μοτοσυκλετισμού'' του Μιχάλη Αρβανιτόπουλου --για όσους δεν την διάβασαν στα τεύχη του ''ΜΟΤΟ'' από '93 έως '95-- ώστε να πάρεις μιά ιδέα πώς προσεγγίζει την ''έννοια του μοτοσυκλετισμού'' εκείνος και άν στην παραπάνω έννοια ''χωράνε'' και άλλες φυσιογνωμίες πλήν ορισμένων καταξιωμένων μελών του μοτό.γρ και λοιπών ρομαντικών...
Λοιπον κοριτσια,
Διαβασα με προσοχη τις αμπελοφιλοσοφιες των περισσοτερων . (Μαζι και το σπαμ αρκετων αλλων......)
Αν θελετε προσεξτε λιγο το προσπερασμα στη στροφη στο 1:01 καθως και το προσπερασμα των κουτιων απο το 2:09 ως το 2:26, και πειτε μου αν οι τυποι ειναι η δεν ειναι μ@λ@κες.
Βαθυτερη αναλυση δε χρειαζεται.
Νααααι ενταξει, ο ¨μοτοσυκλετιστης¨, ο ¨χειριστης¨ , ο ¨Rossi της ασφαλτου¨ αλλα μη ξανακουσω κλαψα του τυπου ' Ηταν νεος και εφυγε γρηγορα απο απροσεκτο οδηγο κουτιου" γιατι θα αρχισω τα φτυσιματα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lolalo
Λοιπον κοριτσια,
Διαβασα με προσοχη τις αμπελοφιλοσοφιες των περισσοτερων . (Μαζι και το σπαμ αρκετων αλλων......)
Αν θελετε προσεξτε λιγο το προσπερασμα στη στροφη στο 1:01 καθως και το προσπερασμα των κουτιων απο το 2:09 ως το 2:26, και πειτε μου αν οι τυποι ειναι η δεν ειναι μ@λ@κες.
Βαθυτερη αναλυση δε χρειαζεται.
Νααααι ενταξει, ο ¨μοτοσυκλετιστης¨, ο ¨χειριστης¨ , ο ¨Rossi της ασφαλτου¨ αλλα μη ξανακουσω κλαψα του τυπου ' Ηταν νεος και εφυγε γρηγορα απο απροσεκτο οδηγο κουτιου" γιατι θα αρχισω τα φτυσιματα!
οκ η αλήθεια είναι κάπου στην μέση...και τα κουτιά δεν μας προσέχουν και εμείς νομίζουμε ότι είμαστε άτρωτοι...
dirtbird
26/11/2008, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV ......ο δρόμος ..... ονομάζεται μεταφορικό δίκτυο.
[/B]
Πεστο καυμένε transport infrastructure να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι....:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΗΜ: επειδή τον ΄καλό΄του βίντεο τον γνωρίζω λίγο (είναι περιστασιακά συναγωνιζόμενος στο Attika Cup), να σας ενημερώσω ότι πέρυσι μου εκμηστυριεύτηκε ότι ουδέποτε επισκέφθη ξανά -μετά το βίντεο- τη συγκεκριμμένη διαδρομή, συνεπώς μπορείτε να κυκλοφορείτε με ασφάλεια στους -εκεί αλλά και ανά την επικράτεια- δρόμους αλλά -δυστυχώς-μην περιμένετε τον έξυπνο σχολιασμό του Κρούκη τον επόμενο χρόνο (καθίσταται άτοπος αν και κρίμα αφού τον ετοιμάζει 3 χρόνια....).
Aggelos_SV
26/11/2008, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Πεστο καυμένε transport infrastructure να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι....:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
:blush: Δυστυχώς τα γαλλικά μου δεν έιναι σε τόσο υψηλό επίπεδο:rolleyes: :wacko: :look: :D :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ΣΗΜ: επειδή τον ΄καλό΄του βίντεο τον γνωρίζω λίγο (είναι περιστασιακά συναγωνιζόμενος στο Attika Cup), να σας ενημερώσω ότι πέρυσι μου εκμηστυριεύτηκε ότι ουδέποτε επισκέφθη ξανά -μετά το βίντεο- τη συγκεκριμμένη διαδρομή, συνεπώς μπορείτε να κυκλοφορείτε με ασφάλεια στους -εκεί αλλά και ανά την επικράτεια- δρόμους αλλά -δυστυχώς-μην περιμένετε τον έξυπνο σχολιασμό του Κρούκη τον επόμενο χρόνο (καθίσταται άτοπος αν και κρίμα αφού τον ετοιμάζει 3 χρόνια....).
Κανει και πνευμα ο Κουλογλου του χωματος;:rolleyes: :D :rolleyes:
dirtbird
27/11/2008, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κανει και πνευμα ο Κουλογλου του χωματος;:rolleyes: :D :rolleyes: Enjoy your self (http://www.youtube.com/watch?v=zP1_pZkJTvk) :o :o :cool:
geotriada
27/11/2008, 07:37
ο συγκεκριμενος αναβατης ειναι ο χαρακτηρισμος του πυροβολημενου,,,,,,,,
η ειρωνεια ειναι οτι τραυματηστικε αρκετα σοβαρα σε αγωνα σε πιστα, και ειναι 1μιση
χρονο εκτος, θελω να πω μαυτο , οτι οσο και καλος να εισαι , θα ερθει καποια στιγμη
που θα παθεις.
στο βινεο παει 7 στα 10, δεν "ρισκαρει" δηλ, ,,,,,,,,,,,
με αυτο που διαφωνω στο βιντεο ειναι , οτι οχι μονο δεν επρεπε να αναγραφεται
η φιρμα του καταστηματος, αλλα η φραση:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
panathas
27/11/2008, 10:50
re paidia amesws na tous katakrinetai..poioi den exoyme odigisei etsi?poioi den kanoume m@l@kies???pisteyw oi perissoteroi edw ta exoun kanei!apla megalwsan kai ta vlepoyn diaforetika twra!entaxei nai men megali ilithiotita poy pane etsi(kai gia mas pou pame etsi!)alla den ginetai alliws!kai fisika ta riska ta gnwrizoume kai an fame ta moutra mas(stin kalyteri!)tha xeroume oti ftaime alla..eimai sigouros oti tha to xanakanoume!thelete na mas peite ilithious?peite mas..emeis eimaste eleytheroi kai ayto den allazei..(eipa k gw ti gnwmi-p@p@ria mou kai elpizw na min dextw sfodri epithesi apo pollous!!)
Ρε συ, πανάθα, δεν παει έτσι... Δεν είμαστε μόνοι μας στον δρόμο και ούτε βέβαια κάνουνε όλοι τέτοια πράγματα. Έσυ μπορεί να νιώθεις ελεύθερος όταν προκαλείς την τύχη σου, αλλά δεν σέβεσαι την ελευθερία των άλλων αν ταυτόχρονα προκαλείς και την δική τους τύχη.
Αν σου αρέσει να οδηγείς αγωνιστικά, μπορείς να το κάνεις σε πίστα ή τουλάχιστον υπο άλλες συνθηκες (όχι στο αντίθετο ρεύμα, με συνθήκες καλήτερης ορατότητας και άλλα πολλά).
Οι περισότεροι τρέχουμε, στρίβουμε κτλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα σωστοι ή ότι πρέπει να το διαφημίζουμε έτσι.
Agaphte Panatha, ( αντε σας εφεξε χτες, κοιταχτε μονο μη τα σκατοσετε με την Ανορθωση)
Σε καταλαβαινω, ισως γιατι δεν εχεις βρεθει καταμεσης του δρομου , να μην αισθανεσαι το ενα σου ποδι και αλλο να το νοιωθεις μουσκίδι, οχι επειδη κατουρίθηκες απο το φοβο σου αλλα γιατι ειναι πλημμυρα στα αιματα, και το 20λεπτο μεχρι να φτασει το ασθενοφορο σου φαινεται αιώνας. Και τους περαστικους να ρωτανε αδιαφορα αν ζεις .......Πραγματικα σου ευχομαι να μη το ζησεις ....
Παντως θα σου δωσω τροφη για σκεψη.
Φαντασου λοιπον ηλιολουστη μερα, εσυ με το ss σου εχεις βγει να 'ξυσεις΄ την ασφαλτο ως αλλος Rossi και ως δια μαγειας, την ιδια ακριβως σκεψη με σενα εχει και ο καγκουρας με το Imreza super douper turbo xyz που ερχεται απο απεναντι ως αλλος McRae ( θεος σχωρεστον) με τα αναποδα τιμονια....
Επισης να σου υπενθυμισω οτι τις ηλιολουστες μερες εκτος απο σενα εχει βγει βολτα και ο παππους που δεν ακουει και πολυ καλα, και πισω του μια ΄θεια΄ που καταφερε να παρει το διπλωμα με την 4η και αφου πρωτα λαδωσε τον εξεταστη, η οποια μιλαει με αλλη ΄θεια΄στο κινητο της.
Βεβαια μπορεις να συνεχισεις να ζεις με το νομο των πιθανοτητων, δηλαδη απο τα 4 εκ κοσμο που εχει η Αθηνα, ε! πανω σου θα ρθει. Καλα μπορει να μην ερθει πανω σου αλλα σε παρακαλω, επειδη πολλοι παρασυρονται ευκολα, μην προτρεπεις και αλλους να κανουν το ιδιο, γιατι (ολοι μαζι) αυξανετε τις πιθανοτητες! Και οπως ειπα και νωριτερα, μη ξανακουσω για το κακομοιρο το παιδι που τον εφαγε αδοξα ο κουτακιας.
Οσο για τους τυπους που διαφημιζουν το μαγαζι τους με αυτο το βλακωδη τροπο ας μην πω τη γνωμη γιατι θα φαω κανα μπαν ακομη δε γραφτηκα καλα-καλα.
panathas
27/11/2008, 11:27
[Οι περισότεροι τρέχουμε, στρίβουμε κτλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε πάντα σωστοι ή ότι πρέπει να το διαφημίζουμε έτσι.
:wave2: [/B][/QUOTE]
me ayto symfwnw..:beer:
panathas
27/11/2008, 11:37
Και οπως ειπα και νωριτερα, μη ξανακουσω για το κακομοιρο το παιδι που τον εφαγε αδοξα ο κουτακιας.
kai se ayto mazi sou!alla na soy pw kati,opoios thelei na to kanei tha to kanei oti kai an poume emeis,oso kai na katakrinoume.otan tha exei sto xeri tou kati poli glyko pou to lene gazi tha thelei na to dokimasei!kai gw poses fores xekinisa gia volta xalari..!eipa oti kai na ginei den tha 'treksw'..kai katelixa na ksinw stin attiki odo..den xerw pes me adynamo xaraktira..alla kai i k@riola i eva to dagwse to mylo!dystyxws exoun 'fygei' kai arketoi filoi mou ap ayto..eklapsa,stenoxwrithika,skeftika alla pote den eipa krima giati xerane ti kanane kai oi idioi ftegane,isws fanei kapws ayti i diatipwsi alla etsi to skeftomai,gi ayto oti kai na poume o kathenas pairnei ta riska tou kai kanei ayto pou nomizei..
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
re paidia amesws na tous katakrinetai..poioi den exoyme odigisei etsi?poioi den kanoume m@l@kies???pisteyw oi perissoteroi edw ta exoun kanei!apla megalwsan kai ta vlepoyn diaforetika twra!entaxei nai men megali ilithiotita poy pane etsi(kai gia mas pou pame etsi!)alla den ginetai alliws!kai fisika ta riska ta gnwrizoume kai an fame ta moutra mas(stin kalyteri!)tha xeroume oti ftaime alla..eimai sigouros oti tha to xanakanoume!thelete na mas peite ilithious?peite mas..emeis eimaste eleytheroi kai ayto den allazei..(eipa k gw ti gnwmi-p@p@ria mou kai elpizw na min dextw sfodri epithesi apo pollous!!)
Όχι φίλε εδώ δεν υπάρχουν εχθροί , μόνο άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις. Το κακό είναι ότι εσύ όπως όλοι μας έχεις διαμορφώσει την άποψη σου σύμφωνα με παράγοντες όπως είναι οι εμπειρίες σου , ο εγωισμός σου , οι ικανότητες σου , η αντιδραστικότητα σου και πολλά άλλα, και κάποιοι άλλοι όπως και εγώ πέρα από όλα τα παραπάνω έχουν βάλει μέσα και τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα αν και δεν έχει να κάνει με μηχανές. Ο διπλανός μου στο θρανίο από το λύκειο ο Κώστας, γνωστός μηχανάκια με παπάκια που τα πήγαινε με σανίδα αντί για σέλα ξαπλωμένος για να κάνει κόντρες , μου είχε πει ότι ο πατέρας του έχει λαστιχάδικο σε μια οδό και όταν μια φορά έπαθα λάστιχο μετά από χρόνια στο αυτοκίνητο μου πήγα εκεί. Την ώρα που μου έφτιαχνε το λάστιχο ο άνθρωπος είπα να τον ρωτήσω και εγώ τι κάνει ο Κώστας. Με το που έκανα την ερώτηση και ακούστηκε το όνομα Κώστας , πάγωσαν τα χέρια του και γύρισε και με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν είχα δει και ούτε θέλω να δω ΠΟΤΕ στην ζωή μου ξανά , σαν να σπάραζε χωρίς όμως δάκρια και αναφιλητά . Μετά από αυτό το κοίταγμα και μέχρι να ανοίξει το στόμα του να με ρωτήσει από που ήξερα τον γιο του παρατήρησα ότι φοράει μαύρο πουκάμισο , και έχοντας καταλάβει πλέων τι παίζει του λέω ότι ήμασταν συμμαθητές στο λύκειο και απλά περίμενα να το ακούσω από το στόμα του "Ο Κώστας δεν είναι πια μαζί μας , έφυγε πριν 2 χρόνια από τροχαίο με το αμάξι του".
Το πρώτο πράμα που πάει στο μυαλό τον περισσοτέρων εδώ μέσα , όπως έχω παρατηρήσει σε άλλα post ,είναι «είδες , έκανε τα απίστευτα με τα μηχανάκια και τελικά πήγε από αυτοκίνητο» «άμα είναι να γίνει θα γίνει και με νταλίκα να οδηγείς» κλπ κλπ
Το βασικό θέμα σε αυτές τις τραγικές ιστορίες δεν είναι ούτε το παλικάρι που χάθηκε , ούτε ο «κουτάκιας» που τον έφαγε , ΟΥΤΕ το πόσες καγκουριές έκανε πριν το μοιραίο.
Το θέμα είναι οι άνθρωποι που αφήνεις πίσω , αυτοί είναι που αργοπεθαίνουν και όχι εσύ ή εγώ που δεν εκτιμούμε την αρτιμέλεια μας και την ζωή μας.
Πάντως αν το γκάζι σου φαίνεται τόσο γλυκό και ξέρεις τους κινδύνους σου προτείνω να πας στην ομόνοια , έχει εκεί κάτι άλλα παλικάρια που θεωρούσαν την πρέζα πολύ γλυκιά , γιατί τους ταξιδεύει και τους κάνει να νιώθουν ελεύθεροι από έννοιες και καταπιέσεις. Πες τους πως νιώθεις για το γκάζι και πες μου μετά τι θα σου απαντήσουν.
ΔΕν διαβασα ολα τα ποστ ομως ειδα το βιντεο.
Τα παιδια που οδηγουν μπορει να το "εχουν" αλλα αυτος που θα βρεθει μπροστα τους το "εχει":confused:
Αν ειναι τοσο καλοι ας αξιοποιησουν το ταλεντο τους στην πιστα κ οχι στον δρομο θετοντας εμενα,την φιλη μου,εσας σε κινδυνο...
Αυτες οι συμπεριφορες ειναι καταδικαστεες... Κ ειμαστε ολοι αξιοι της μοιρας μας οπως ειπε κ καποιος αλλος!!!
Γιατι διαβαζω πολλους που τα βαζουν με τα αυτοκινητα στο δρομο κ διαφορα ατυχηματα αλλα πηγαινετε κ καθηστε σε ενα κεντρικο φαναρι 15 λεπτα κ θα παθετε πλακα απο τις ποσες μαλακιες κανουμε κ εμεις με τις μηχανες.
Μιλαω γενικα κ να μην παρεξηγηθω σας παρακαλω αλλα υπαρχουν κ αμυαλοι νεοι που θελουν να μιμηθουν τετοιες συμπεριφορες κ χωρις να το "εχουν"
Κ για οσους τους θαυμαζεται αν αυτοι οι δυο επεφταν πανω στο παιδι σας που ερχονταν απο το αντιθετο ρευμα κ το σκοτωναν νομιζω οτι θα ειχατε πολυ πολυ διαφορετικη αποψη!!!!
Αυτα απο μενα...