PDA

View Full Version : Βοηθεια για Gps.

fasma
24/11/2008, 17:36
Αγόρασα προσφάτως το Μιο p360 (είναι pda) και επειδής είμαι και λίγο έως πολύ άσχετος
με τέτοια θέματα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια απορία μου !

Έχει χάρτη μόνο για Ελλάδα. Μπορώ να κατεβάσω κάποιον χάρτη για όλη την Ευρωπη,
αν ναι και από που?

Αυτά προς το παρόν!
:sun:

MikeG
24/11/2008, 17:48
Θα πρέπει να μας πεις ποιο πρόγραμμα πλοήγησης "τρέχει". :winka: :wave2:

fasma
24/11/2008, 17:48
Destinator.

MikeG
24/11/2008, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Destinator.

Σύντομα θα λάβεις π.μ.
Πιθανόν αύριο, μιας & ακόμα είμαι δουλειά. :wave2:

fasma
24/11/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σύντομα θα λάβεις π.μ.
Πιθανόν αύριο, μιας & ακόμα είμαι δουλειά. :wave2:

Thanks χωριανέ!!:sun:

Red Rider
24/11/2008, 17:56
Aναλογα με ποιο προγραμμα εχεις στο pda,παρχουν οι αναλογοι χαρτες.
π.χ. αν εχεις το destinator,μπορεις να χρησιμοποιησεις τους χαρτες αποκλειστικα για αυτο το προγραμμα.Της ευρωπης μπορεις να τους αγορασεις,η να τους κατεβασεις.
Επισης υπαρχουν πολλοι αλλοι πλοηγοι που χρησιμοποιουν ναυτικους χαρτες,χαρτες για ορειβασια-βουνα(οτι πρεπει για χωματινους)απλα θελει λιγο ψαξιμο:wacko:

fasma
24/11/2008, 18:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Aναλογα με ποιο προγραμμα εχεις στο pda,παρχουν οι αναλογοι χαρτες.
π.χ. αν εχεις το destinator,μπορεις να χρησιμοποιησεις τους χαρτες αποκλειστικα για αυτο το προγραμμα.Της ευρωπης μπορεις να τους αγορασεις,η να τους κατεβασεις.
Επισης υπαρχουν πολλοι αλλοι πλοηγοι που χρησιμοποιουν ναυτικους χαρτες,χαρτες για ορειβασια-βουνα(οτι πρεπει για χωματινους)απλα θελει λιγο ψαξιμο:wacko:

Πριν αγοράσω GPS ρώτησα και μου είπαν ότι για να έχω ελευθερία κινήσεων, να προτιμούσα λειτουργικό windows mobile για τον λόγο ότι μπορώ να κατεβάσω ότι χάρτη θέλω.:sick:
Από που μπορώ να κατεβάσω χάρτη?:rolleyes:
Γίνεται να έχω ταυτόχρονα δυο χάρτες και να διαλέγω ποιον να θέλω να λειτουργήσω,
π.χ. έναν για στεριά και έναν για θάλασσα?

liakaros
24/11/2008, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
Πριν αγοράσω GPS ρώτησα και μου είπαν ότι για να έχω ελευθερία κινήσεων, να προτιμούσα λειτουργικό windows mobile για τον λόγο ότι μπορώ να κατεβάσω ότι χάρτη θέλω.:sick:
Από που μπορώ να κατεβάσω χάρτη?:rolleyes:
Γίνεται να έχω ταυτόχρονα δυο χάρτες και να διαλέγω ποιον να θέλω να λειτουργήσω,
π.χ. έναν για στεριά και έναν για θάλασσα?

Ολα γινοντε...

σε sd καρτουλες θα τους αποθηκευεις και απλως θα τις αλλαζεις αναλογα την περιπτωση...

:beer: :beer:

Red Rider
24/11/2008, 21:27
Eτσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο λιακαρος ειναι.
Κανε αναζητηση στα τορενταδικα και θα βρεις τα παντα!
Δες και αυτο http://techblog.gr/gps/gi-destinator-2008/

Corvo
24/11/2008, 22:21
σορρυ για το spam αλλα καπου ειχα δει να γραφει καποιος:φορτωνω την διαδρομη στο gps...

Τι ακριβως εννοει?
Πως ακριβως γινετε κατι τετοιο?

liakaros
25/11/2008, 06:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
σορρυ για το spam αλλα καπου ειχα δει να γραφει καποιος:φορτωνω την διαδρομη στο gps...

Τι ακριβως εννοει?
Πως ακριβως γινετε κατι τετοιο?

Προφανως θα εννοουσε οτι φορτωσε τον χαρτη...

Βασικα αφου εχεις βαλει τον χαρτη που θες, πχ. το destinator7 για την Ελλαδα, επιλεγεις το σημειο που θες να πας...εισαι Αθηνα ας πουμε και θες να πας Θεσσαλονικη σε μια συγκεκριμενη διευθυνση,γραφεις την διευθυνση αυτη και σου βγαζει την διαδρομη,ξεκινας και απο κει και περα σε καθοδηγει απο που θα στριβεις κλπ κλπ...

Ρυθμιζεις και καποιες αλλες παραμετρους,πχ αν θες να σε παει απο την πιο συντομη διαδρομη η την πιο κοντινη και εφυγες....εδω μια παρατηρηση μονο,πολλες φορες η πιο κοντινη χιλιομετρικα διαδρομη δεν σημαινει οτι ειναι και η πιο γρηγορη γιατι ναι μεν ειναι πιο μικρη σε χιλιομετρα απλως μπορει να μην ειναι και η γρηγοροτερη, αφου μπορει να μην σε παει μεσω καποιας εθνικης οδου αλλα μεσα απο χωρια βουνα και λαγκαδια...συνηθως επιλεγουμε την πιο συντομη λοιπον...