View Full Version : ερωτηση για Duke!!
Παιδια γεια σας! εχω ενα ρ6 αρκετο καιρο και τωρα τελευταια σκεφτομουν να παρω και ενα duke 640 για εντος πολης.Μου αρεσει πολυ αυτο το μηχανακι εμφανισιακα , αλλα δε το εχω τεσταρει,ουτε καν σαν συνοδηγος..Και εδω ειναι και η ερωτηση μου,πως ειναι γενικα αυτο το μηχανακι για την πολη,δευτερον, αν μπορεις να κανεις ταξιδια των 200κμ ανετα, και τριτον αν ο συνοδηγος ειναι πιο ανετα απο οτι σε ενα supersport.Αυτα! Ευχαριστω πολυ!
Άψογο για την πόλη!!Ευέλικτο και εύκολο γενικά σα μηχανάκι...Τώρα για ταξίδια 200 κμ που λες θα είναι αρκετά κουραστικό λόγω αέρα και ίσως λόγο φάρδους της σέλας...Ο συνοδηγός είναι μακρααααααν πιο άνετα απ'οτι σε ενα SS....
Αυτά τα λίγα απο μένα καθώς δεν έχω κ πολλές ώρες πάνω σε Duke αλλα πιστεύω να βοήθησα λίγο :)
Σ ευχαριστω Νικο!!Γρηγορος ησουν!Και αρκετα κατατοπιστικος..Οποιος εχει και προσωπικη εμπειρια θα βοηθουσε πολυ..
Για τη πόλη ειναι μια χαρα..για ταξιδι 200χιλ.. μονος σουκατι παει και γινεται..για δικαβαλο..κανε κανα 2 στασεις..ανετο για τον πισω..δεν ειναι ΠΟΤΕ...εκτος αν ο πισω σε αγαπαει πολυ αδερφε.μετα απο μιση ωρα τα οπισθια του πισω θα εχουνε μουδιασει απο κραδασμους και τη μικρη σελα.
μες τη πολη το τιμονι ισως σε δυσκολεψει λιγο αναμεσα στα αυτοκινητα..
παρε κατι αλλο η παρε το 690 αν μπορεις.
:wave2:
1ον το DUKE III μονοκιλυνδρο δεν βγαινει?οποτε θα ψιλοκουραζεται σε παρατεταμενο δουλεμα
2on θα μας πεις τι δουλεια κανεις?!?!:eyepop: εχεις ενα R1 και θελεις να αγορασεις ενα KTM των 10000 ετσι για "δευτερο" ..ζηταν ατομα εκει που δουλευεις?....:ninja: :wave2: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
1ον το DUKE III μονοκιλυνδρο δεν βγαινει?οποτε θα ψιλοκουραζεται σε παρατεταμενο δουλεμα
2on θα μας πεις τι δουλεια κανεις?!?!:eyepop: εχεις ενα R1 και θελεις να αγορασεις ενα KTM των 10000 ετσι για "δευτερο" ..ζηταν ατομα εκει που δουλευεις?....:ninja: :wave2: :lol: αντε σου δινουμε αλλη μια προσπαθεια να διαβασεις παλι τι εγραψε ...:lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σχεδον δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι μονοκυλινδρο