PDA

View Full Version : Γιααα Κυριακή 30/11 να ετοιμάζεστε

Σελίδες : 1 2 [3]

doctor x
04/12/2008, 01:15
μαλ@κια που εσπασα το χερι μου !εχασα αλλη μια αγρια βολτα με......σαγιοναρες!

τελικα ο ....παπουλακος θα μας σωσει!

μετανοειτε αμαρτωλοι!

149448

alximistis
04/12/2008, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με κουράζουν όλα αυτά.... :sick:

Με κουράζει να μου χαλάνε το aftermath μιας βόλτας, άνθρωποι που δεν πατάνε ποτέ και κοιτάνε αφ' υψηλού...

Με κουράζει να βλέπω συνεχώς politically correct ποστάκια και απο κάτω βασιλικότερους του βασιλέως να υπερθεματίζουν...

Με κουράζουν οι ανούσιες επαναλήψεις

Κάντε ό,τι θέλετε...

Κάντε το χώρο αυτό ενα αποστειρωμένο δοχείο κανονισμών...

Μη μου ζητήσετε να ξαναποστάρω βόλτα... με/σας χαλάει τελικά. Στείλτε το θρεντ στις αντιπαραθέσεις, στείλτε το στα στραβα κι ανάποδοα, στείλτε το στο διάολο, στ' αρχίδια μου. Όταν περνάω καλα δε γουστάρω ΚΑΝΕΝΑΣ να μου το χαλάει.

Μόνο φωτό θα βλέπετε πλέον, εκ των υστέρων.

Πάντα όρθιοι να είστε όλοι και όλες...

Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά λες παπαριές. Και στο λέω επειδή ξέρω ότι έστω κάποια στιγμή θα κάτσεις να σκεφτείς τι θα σου πω.

1). Όπως έγραψα και πιο πάνω το ότι ο Νίκος είπε κάποια πράγματα μέ λάθος τρόπο δεν σημαίνει ότι ήταν λάθος η παρατήρησή του. Οκ τι να κάνουμε το παλλικάρι έχει ένα προβληματάκι με το πως λέει κάποια πράγματα :D αλλά δεν είναι ο μόνος.
2). Μην κάνεις την τρίχα τριχιά!!! Η κλαούρα και το α εγώ δεν ξαναποστάρω κλπ που κολλάνε; Περάσαμε καλά; όλοι μας όσοι ήρθαμε; έγινε ο κακός χαμός; Έληξε! Κι όπως λέει και ο σύντροφος αεκτζής Πάνος είδες κάποιον από τους συμμετέχοντες να λένε κάτι; Μόνο καλά λόγια είπαμε επομένως τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;
3). Μία μικρή παρατήρηση με έμφαση θα μου επιτρέψεις. "Μην μου ζητήσετε να ξαναποστάρω βόλτα"... ώπα!!! Αν δεν κάνω λάθος η βόλτα είναικάτι που γουστάρει πολύς κόσμος εδωμέσα. Δεν θυμάμαι ή τουλάχιστον δεν γνωρίζω για να μην λέω μεγάλες κουβέντες να έρχεται κάποιος και να λέει "Ηλία κανόνισε βόλτα". Πέφτει μια ιδέα στο τραπέζι και αναλόγως κανονίζεται από κάποιους. Θα έπρεπε να σε ευχαριστεί πάρα πολύ το ότι στη βόλτα που εσύ οργάνωσες περάσαμε όλοι μας τόσο καλά και όχι να σε απασχολούν τα σχόλια κάποιου συμφορουμίτη σωστά ή λάθος. :)
4). Εφόσον θεωρείς τα όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο κυρίως λάθος ή υπερβολικά ή δεν ξέρω γω τι άλλο μπορείς κάλλιστα να απαντήσεις σε εκείνον και να του πεις είτε μέσω του μοτό είτε από κοντά για ποιον λόγο στράβωσες ή το θεωρείς λάθος κλπ κλπ ΑΝ καταλάβει βέβαια :evil:. Από κει και πέρα θα πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά εφόσον είσαι και λάτρης του βρετανοσαξωνικού πνεύματος και ηθικής :lol: πως δύο λάθη ΔΕΝ κάνουν ένα σωστό! Και αν ο Νίκος έκανε κάποιο λάθος δεν μπορείς να απαντάς και να παίρνει η μπάλα όλους.
5). και τελευταίον. Σταμάτα να γκρινιάζεις!!!!!!!!!!!!

alximistis
04/12/2008, 01:24
Σόρι το ξέχασα ναι είμαι απαράδεκτος. Φωτό αύριο τελικά :blush:

filipp0s
04/12/2008, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
.........
Αλλά όταν σε ένα φόρουμ ποστάρεται βόλτα, πάνε όσοι πάνε, και στην επιστροφή γράφεται, έστω από αθωότητα, αφέλεια, πάνω στην πλάκα κλπ ότι ο τάδε δεν φόραγε γάντια, μπότες, παπούτσια κάλτσες ή σώβρακο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μεινει ασχολίαστο.

Όχι γιατί εμείς έχουμε μπότες, όχι επειδή γουστάρουμε να την λέμε (ειδικά στην Χριστίνα δεν ειχα και δεν έχω κανένα λόγω να την πω) αλλά τα "φάουλ" πρέπει να τα λέμε.

...........

ναι αλλά ειδικά όταν έχει τοοοσο καιρό να ποσταριστεί μια ανοιχτή βόλτα το πρώτο πραγμα που θα πρεπε να σχολιάσεις δεν είναι το αν ο ταδε ή ο δείνα φορούσε ή δεν φορούσε κάτι απο όλα αυτά που θα πρεπε να φοράει... Στην τελική αφησε το αυτό για δευτερο σχόλιο...

Τρώμε τα λυσσακά μας εδώ μέσα και η φαση έχει καταλήξει να γίνονται μόνο κλειστες βόλτες και να ποστάρονται μόνο συναντήσεις για μπύρες και καφέδες και αυτό είναι πρόβλημα σε ένα φόρουμ σαν αυτό που οι βόλτες παλιά παίζανε κάθε ΣΚ...

:wave2:

TROOPER
04/12/2008, 07:43
τα καταφεραμε παλι ???

μπραβο μας......:sad:

ηλια....υπερβαλεις λιγακι :sick:

TROOPER
04/12/2008, 07:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ναι αλλά ειδικά όταν έχει τοοοσο καιρό να ποσταριστεί μια ανοιχτή βόλτα το πρώτο πραγμα που θα πρεπε να σχολιάσεις δεν είναι το αν ο ταδε ή ο δείνα φορούσε ή δεν φορούσε κάτι απο όλα αυτά που θα πρεπε να φοράει... Στην τελική αφησε το αυτό για δευτερο σχόλιο...

Τρώμε τα λυσσακά μας εδώ μέσα και η φαση έχει καταλήξει να γίνονται μόνο κλειστες βόλτες και να ποστάρονται μόνο συναντήσεις για μπύρες και καφέδες και αυτό είναι πρόβλημα σε ένα φόρουμ σαν αυτό που οι βόλτες παλιά παίζανε κάθε ΣΚ...

@sniper σου ειπα ακριβως τα ιδια στο πμ.

spyro
04/12/2008, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

5). και τελευταίον. Σταμάτα να γκρινιάζεις!!!!!!!!!!!!

:beer:

Που πήγαν οι Αγγλοσαξονικές σου καταβολές οεό .... :lol:

sniper
04/12/2008, 10:08
.... το ότι ο Νίκος είπε κάποια πράγματα μέ λάθος τρόπο ......

Θέλετε να με τρελάνετε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μένει ασχολίαστο γιατί θα τσακωθούμε πάλι....

τελικά τσακωνόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο (να τσακωθούμε).... :sad:

kalgeorge
04/12/2008, 10:35
να πεταχτω και εγω σαν π@@ και να πω την γνωμη μου :lol:

εγω θα ριξω ενα δικιο στον Ηλια , γιατι καταλαβαινω την αποψη του....εχει περασει καλα σε μια βολτα, ολα καλα ολα ωραια..και βλεπει το θρεντακι του απο αποδειξη καλοπερασης να μετατρεπεται σε διαμαχη κλπ κλπ.

παναγιωτη (ζεφυρ) εχεις δικιο στο κομματι οτι οταν μια βολτα ποσταρεται...ειναι εκτεθιμενη...οκ ....αλλα μεχρι εκει .

σνιπερ....ρε τρελε...σου εχω πει και αλλη φορα....
Ναι εχεις δικιο στην παρατηρηση σου......ΑΛΛΑ....

γιατι ασχολεισαι ρε μαν; θελει δεν θελει να βαλει γαντια ( ο καθενας οχι η χριστινα ) ειναι δικο του προβλημα.
ειναι μεγαλο παιδι, ειναι δικαιωμα του να κανει οτι θελει.

ναι τα λες για καλο ρε συ..αλλα
1) πολλοι παρεξηγουν τον τροπο και το υφος σου
2) δεν ψαχνει κανεις σχολιαστη των πραξεων του και γινεσαι αυτοματα κακος

φιλικα σε ολους τους απο πανω.:wave2:

tai
04/12/2008, 17:37
Εχω πει πολλές φορές οτι το forum είναι η αιτία, που φοράω σε ΟΛΕΣ μου της μετακινήσεις κράνος!!
Που φοράω τα γάντια για προστασία και όχι για το κρύο
Που βάζω μπότες για προστασία και όχι για το κρύο
Που το μπουφάν το φοράω για προστασία και δεν ειναι για μούρη και για το κρύο
ΑΛΛΑ
Αυτα τα υιοθέτησα όχι γιατι κάποιοι με έκραζαν επι μονίμου βάσεως, αλλά με το παράδειγμα την προτροπή και την αναφορά σε ατυχήματα.
Εχεις δίκιο Νικο να προτείνεις τη χρήση γαντιών, αλλα εχεις άδικο οταν "απαγορεύεις" με τον τρόπο σου το δικαίωμα επιλογής.
Στο κατω κάτω το ποστάκι μπαίνει για την βόλτα ώστε να βάλει ιδέες και σε άλλους,
Να τους παροτρύνει να πάνε και αυτοί μια βόλτα
Να δείξει σε κάποιους την διαδρομή
Ακόμα και να φανεί οτι δεν ειναι ανέφικτο να πάει μια μηχανή πιο πέρα απο το Λουτράκι.
Αν μετά μια βόλτα, αντι για πειράγματα και φωτογραφίες με χαμόγελα μπαίνουν κόντρες απαγορεύσεις και κατηγορίες, μην παραξενεύεστε αν αυτό το φόρουμ πεθαίνει.
Το φόρουμ αυτό δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε, για να βγαίνει μια παρέα βόλτα και μετα να τα λέει, να ποσταρονται φωτό και να αλληλοπειράζονται οι φίλοι που δημιουργήθηκαν μέσω της βόλτας.
Αν το κάνουμε μαθήματα σαβουάρ βίβρ το γαμήσαμε και ψόφησε
Δεν μπαίνει ο καθένας εδω για να καταταγεί και να εκπαιδευτεί
αν τον ψήσουμε να προστατευτεί σωστά............
πρόσεξε!!
αν τον ΨΗΣΟΥΜΕ, και όχι αν του το επιβάλουμε,
Τότε θα έχουμε σώσει πιθανών μια ζωή.

Κατά τα άλλα, πάντα τέτοια (βόλτες) να γίνονται

ΥΓ κάπτεν είσαι υπερβολικός
θά'λεγα και λίγο εγωιστής (για το "ποστάρισμα")

με το θάρος 4 χρονών γνωριμίας και με τους δύο

alximistis
04/12/2008, 18:01
Προτείνεται άμεσα κατάπαυση του πυρός :lol: και επιστροφή στη σχετική ηρεμία. :) Ότι έγινε έγινε μην τραβάμε μία κατάσταση παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά από συμφορουμίτες κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πάμε γι άλλα. :)

spyro
04/12/2008, 18:06
Προτείνεται άμεσα κατάπαυση του πυρός :lol: και επιστροφή στη σχετική ηρεμία. :) Ότι έγινε έγινε μην τραβάμε μία κατάσταση παραπέρα. Ειπώθηκαν πολλά από συμφορουμίτες κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Πάμε γι άλλα. :)

.... δώσε και εσύ τις φώτο στον λαό σου .... μπας και αλλάξει το κλίμα

:D

alximistis
04/12/2008, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
.... δώσε και εσύ τις φώτο στον λαό σου .... μπας και αλλάξει το κλίμα

:D

σήμερα το βράδυ ξέρω το έχετε ξανακούσει αλλά στάνταρ σήμερα. :)

Daemon
04/12/2008, 18:32
Ναι, ολο αυριο λεει.. :rolleyes:

Ρε, θα βαλεις καμια?.. Φετος? :confused: :lol: :lol:

xrlantz
04/12/2008, 22:50
το αθάνατο το "πνεύμα" του moto.gr
πάμε βόλτες, τα λέμε, την λέμε, την ακούμε κλπ, αλλα θέλουμε και κανουμε παρέα γιατι είμαστε και δεχόμαστε ο καθένας αυτό που είμαστε, ξεχωριστοί, ιδιαίτεροι, μοναδικοί...

τσακωνόμαστε επειδή αγαπιόμαστε

και επειδή photos δεν είδαμε και απόψε..... :P
αναζητώντας το πνεύμα (http://elfyourself.jibjab.com/view/p9NkUoq5gxkbFvYV) του μοτο, μας βρήκε των χριστουγέννων

:beer: :beer: :beer: :beer:

EVI
04/12/2008, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz

αναζητώντας το πνεύμα (http://elfyourself.jibjab.com/view/p9NkUoq5gxkbFvYV) του μοτο, μας βρήκε των χριστουγέννων

:beer: :beer: :beer: :beer: [/B]

ΜΠΟΥΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Aggelos_SV
04/12/2008, 23:33
σήμερα το βράδυ ξέρω το έχετε ξανακούσει αλλά στάνταρ σήμερα. :)

:a025: :a025:

Θα δούμε φωτογραφίες ή να πάω να κοιμηθώ..?? :p

Daemon
04/12/2008, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Θα δούμε φωτογραφίες ή να πάω να κοιμηθώ..?? :p

στανταρ σημερα.. μη κοιμηθεις ακομα..

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Aggelos_SV
05/12/2008, 00:09
...κατάβα...μέχρι την Κυριακή άγρυπνος θα μείνω...:cry: :lol: :lol:

alximistis
05/12/2008, 01:02
Εντός 10 λεπτών έρχονται οι φωτό λέμε έλεος λυσάξατε!!! :D

alximistis
05/12/2008, 01:11
ξεκινάμε λέμε...

κάπως έτσι ξεκινήσαμε και πριν περίπου μία εβδομάδα :)

149528

alximistis
05/12/2008, 01:12
καφές ντονατσάκι στολής έλεγχος και ώρα να φεύγουμε...

149529

alximistis
05/12/2008, 01:13
κάποιοι με ομολογουμένως άγριες διαθέσεις... :lol: (σου κάναμε τίποτις ρε φιλαράκι)

149530

alximistis
05/12/2008, 01:14
από την πολύ συγκίνηση για την πρώτη βόλτα μετά τόσο καιρό κάποιοι πήγαν να κατουρηθούν πάνω τους :D :lol:

149531

alximistis
05/12/2008, 01:15
ενώ σε άλλους ζωντάνεψαν παλιά συναισθήματα γκουχου γκουχου μήπως ενοχλούμε;;;

149532

alximistis
05/12/2008, 01:17
μιλάμε και η πρώτη μούρη στο καβούρι...

149533

alximistis
05/12/2008, 01:18
τοπρόβλημα ήταν ότι εκείνοι που κατουρήθηκαν από τη συγκίνηση δεν μπορούσαν να οδηγήσουν ξανά οπότε περίμεναν το λεωφορείο...

149534

alximistis
05/12/2008, 01:19
βιαστικέ!!! κάτσε να φανεί πρώτα!!!

149535

alximistis
05/12/2008, 01:20
good evening clarice... thw silence of lilipua... :lol: :lol:

149536

alximistis
05/12/2008, 01:24
ανεβαίνοντας προς Κοσμά (όχι τον αιτωλό ρε) βρήκαμε ένα πλάτωμα ότι πρέπει για φωτό... εδώ βλέπετε το μοντέλο νούμερο 3 καθώς στρίβει ελαφρά προς τα δεξιά όλο χάρη και νάζι... θα φορεθεί πολύ την άνοιξη...

149537

alximistis
05/12/2008, 01:26
αν θυμάμαι καλά αυτό είναι το Λεωνίδιο... παίζει και να μην θυμάμαι πάντως :blush:

149538

alximistis
05/12/2008, 01:27
...

149539

alximistis
05/12/2008, 01:28
μου είχε κάτσει ότι κάτι είχαν φτιάξει εκεί ψηλά... άγαλμα μνημείο κατιτίς... τελικά ήταν σχηματισμός του βράχου... :D

149540

alximistis
05/12/2008, 01:29
πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ τον Κοσμά και αφήνοντας πίσω Λεωνίδιο Άστρος και τα ρέστα...

149541

alximistis
05/12/2008, 01:31
τρομοκρατήθηκα! Δεν είναι δυνατόν! Οκ δεν τα πάω καλά με τη γεωγραφία ούτε με τον προσανατολισμό αλλά δεν μπορεί να έφτασα τόσο μακρυά...

149542

alximistis
05/12/2008, 01:32
βρεθήκαμε στην άγρια δύση; Είμαστε καμπόιδες από το Μεξικό... ολέ! :lol:

149543

alximistis
05/12/2008, 01:32
ελληνική φύση η ωραιοτάτη...

149544

alximistis
05/12/2008, 01:35
τι θα κάνω με αυτόν που έμπλεξα;;; ούτε μεθαύριο δεν θα φτάσουμε έτσι... μήπως να έκοβα από τα γκρεμά;;;

149545

alximistis
05/12/2008, 01:36
να το πάρω να το πάρω άσε με να το πάρω εγώ... να δεις πως τους έχουμε ούλους...

149546

alximistis
05/12/2008, 01:36
είδες που στα έλεγα; ορίστε τώρα φάνηκαν οι άλλοι... :D :lol: :lol: :lol:

alximistis
05/12/2008, 01:37
τώρα για την ακρίβεια...

149548

alximistis
05/12/2008, 01:38
νανανανα... ταραλαλαλαλαλαλαλαλααααα... λουλουδάκια... καρδούλες... κλπ κλπ

:rotflmao:

149549

alximistis
05/12/2008, 01:39
αυτή η φωτό λέει πολλά. Προσέξτε την απόλυτη ικανοποίηση οργασμική θα έλεγα του καπετάνιου! "Είδατε ρε εκδρομές που φτιάχνω ο άτιμος";;;

149550

alximistis
05/12/2008, 01:41
τι έγινε κρυώσαμαν κρυώσαμαν; δεν είμεθα συνηθισμένοι ε;;;
αλλά τι λέω... μόνονα χάνεται μπορεί αυτός... (ούτε εγώ να ήσουν ρε φιλαράκι)...

149551

alximistis
05/12/2008, 01:42
κι ένα μνημείο για να μην ξεχνιόμαστε.

149552

alximistis
05/12/2008, 01:43
για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τι λέει η πλάκα πληροφορεί πως το χωριό Κοσμάς κάηκε από τους Γερμανούς ολοσχερώς και καταστράφηκε... οι "πολιτισμένοι" άφησαν και εδώ τα χνάρια τους... :(

alximistis
05/12/2008, 01:44
και η τελευταία από τον Κοσμά ένα ανηφορικό όμορφο δρομάκι...

149553

alximistis
05/12/2008, 01:47
ώρες μετά βρεθήκαμε στα ΣΕΑ Μεγάρων όλοι καλά και τρισευτυχισμένοι... χαμογελαστοί ομιλητικότατοι και... ώπα όχι όλοι... κάποιοι ασχημονούσαν ακόμα και εδώ... :D

149554

alximistis
05/12/2008, 01:48
χαμός στο ίσωμα στα ΣΕΑ... :)

149555

alximistis
05/12/2008, 01:49
μέχρι και που κάποιοι ροκάραν απίστευτα θυμούμενοι τα άγρια τους νιάτα... "its a highway to hell"...

149556

alximistis
05/12/2008, 01:50
άλλος όμως έχει το όνομα καιάλλος τη χάρη τελικά... προσοχή το πηρούνι ρεεεεε δεν τρώγεται...

149557

alximistis
05/12/2008, 01:51
λοιπόν Χριστίνα... εσύ πρέπει να στρίβεις πιο πολύ το μηχανάκι σου πρέπει να βγάζεις πιο πολύ το σώμα σου πρέπει μπλα μπλα πρέπει μπλα μπλα πρέπει μπλα μπλα πρέπει... :evil: :lol: :lol:

149558

alximistis
05/12/2008, 01:52
αυτά παίδες ελπίζω να σας άρεσαν οι φωτό και ελπίζω πραγματικά οι όποιες παρεξηγήσεις να μείνουν στο επίπεδο των μικροπαρεξηγήσεων και να μην συνεχιστούν άνευ λόγου και αιτίας. πάντα τέτοια. :)

alximistis
05/12/2008, 02:06
ώρες μετά βρεθήκαμε στα ΣΕΑ Μεγάρων όλοι καλά και τρισευτυχισμένοι... χαμογελαστοί ομιλητικότατοι και... ώπα όχι όλοι... κάποιοι ασχημονούσαν ακόμα και εδώ... :D

blackbusa
05/12/2008, 07:13

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
05/12/2008, 09:16

:beer: :beer: :beer: :beer:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ο αλχημιστης ολα τα λεφτα!!!!

:lol: :lol:

LINA
05/12/2008, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ο αλχημιστης ολα τα λεφτα!!!!

:lol: :lol:

ναι γιατι ο καπ παει πισω !!!!

Αντε παιδες συντομα κι αλλη για να ερθουμε κι εμεις με τον Κωστη οχι τιποτ αλλο :D