View Full Version : παιδια τις γνωσεις σας
gepapa_gr
25/11/2008, 14:32
καλησπερα παιδια θα ηθελα τις γνωσεις σας.σκεφτομαι για ον οφ(ωραιο ετσι...)και σκαεφτομαι αναμεσα σε versys kai transalp.προσωπικα γερνω προς το kawa αλλα ολοι μου λενε honda.το kawa μου αρεσει ποιο πολυ ειναι και ποιο ελαφρυ...η χρηση που θα εχει οποιο απο τα 2 ειναι καθυμερινη (δουλευω 40 χλμ απο το σπιτι),βολτες αλλα σιγουρα και μερικα ταξιδια (αληθεια φορτωνεται το kawa καλα?)σωστε με μαγκες κι αν ξερεται και μερικες καλεσ σελιδες για το kawa με aftermarket tuning ktl please speak up...
υγ.τι κοστος χρησης εχουν (μη μου πεσουν και τα μαλλια)
makis206
25/11/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gepapa_gr
το kawa μου αρεσει ποιο πολυ ειναι και ποιο ελαφρυ...
Τότε να πάρεις το Versys ! Aξιόπιστο είναι, άνετα φορτώνεται, άνετα ταξιδεύει, ευέλικτο μέσα στην πόλη είναι, δυνατό είναι, όλα τα έχει ! Δεν υπάρχει και λόγος να κοιτάξεις κάποιο άλλο πιστεύω.
:beer:
ουτε το ενα ουτε το αλλο,,,παρε βεστρομ 650,,,
vestromas
25/11/2008, 16:25
Παρε το versus που σ αρεσει. Το καινουριο τρανσαλπ κατα την γνωμη μου, ειναι κοροιδια.
Το vstrom μαλλον δεν σ αρεσει η το θεωρεις πολυ για σενα οποτε δεν στο προτινω, μια που δεν το αναφερες.:lol: :beer: :wave2:
gepapa_gr
25/11/2008, 16:56
ουτε πολυ το v-strom μου πεφτει ουτε τιποτα αλλο απλα κατα την γνωμη μου εγινε πολυ σουπα κι ας ειναι εκπληκτικο μηχανακι...
Ναι Versys πάρε, μην κάνεις καμμιά ανοησία και κοιτάξεις το Transalp.
Βέβαια ό,τι και να επιλέξεις στα ταξίδια θα σε προσπερνάμε εμείς με τις
σούπες τις V-Strom, θα σε κορνάρουμε και θα σου επιδεικνύουμε την
άνεση και την αρχοντιά της οδηγικής απόλαυσης....:D :D :D
:beer: :beer: :beer: :wave2:
ki ego mazi s eimai . pare auto to ΒΡΕΣΕΙΣ gia na min arxisw ta ΓΚΡΙΚΛΙΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
θα σε κορνάρουμε και θα σου επιδεικνύουμε την
Τα καλτσόν να προσέχετε :wave2:
el_hymador
25/11/2008, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ναι Versys πάρε, μην κάνεις καμμιά ανοησία και κοιτάξεις το Transalp.
Βέβαια ό,τι και να επιλέξεις στα ταξίδια θα σε προσπερνάμε εμείς με τις
σούπες τις V-Strom, θα σε κορνάρουμε και θα σου επιδεικνύουμε την
{αν ηθελε ανεση και αρχοντια το παλικαρι θα αγοραζε cadillac...επισης θα ηθελα πολυ να δω τι θα του επιδεικνυετε στα στροφιλικια.}
Versys, δεν το συζητω :beer: :beer: :beer: :beer:
vestromas
25/11/2008, 22:27
Γιατι εχεις στριψει με vstrom και δυσκολευτικες; Τρενο ειναι και στις ανοιχτες και στις κλειστες.:beer: :wave2:
el_hymador
25/11/2008, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Γιατι εχεις στριψει με vstrom και δυσκολευτικες; Τρενο ειναι και στις ανοιχτες και στις κλειστες.:beer: :wave2:
Δεν εχεις αδικο...τρενο ειναι...
αλλα εσυ ξερεις πολλες σιδηροδρομικες γραμμες που να εχουν κλειστες στροφες και φουρκετες; :confused:
vestromas
25/11/2008, 23:12
Εχει πολυ καλο στησιμο το strom Χυμαδορα. Ρωτα οποιον θες.
Ενταξει δεν ειναι ss, αλλα συγκριτικα με τα ον οφ που κυκλοφορουν το μηχανακι ειναι αψογο.
Ειναι βεβαια και θεμα οδηγου. Απ οτι ομως εχω ακουσει και διαβασει απο εμπειρους καβαλαρηδες δεν βρεθηκε κανεις που να του κακοφανηκε το στησιμο της μηχανης.
Μην μου το πας διαμαχη σημερα, βαριεμε.:lol: :beer: ::wave2:
devil's animal
25/11/2008, 23:12
παρε το versys ανεπιφυλακτα.
:beer: :beer: :beer:
το στρωμα το εχουν μεχρι και μπατσοι. αυτο και αν ειναι ντροπη... :rolleyes:
το transalp ειναι απλα μια μετριοτητα με το ονομα honda. μ'αυτα που βγαζει βεβαια η honda τα τελευταια χρονια τεινει το ονομα να ειναι αντιπροσωπευτικο της μετριοτητας.
καλα ψωνια!
:wave2:
chris1980
25/11/2008, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gepapa_gr
καλησπερα παιδια θα ηθελα τις γνωσεις σας.σκεφτομαι για ον οφ(ωραιο ετσι...)και σκαεφτομαι αναμεσα σε versys kai transalp.προσωπικα γερνω προς το kawa αλλα ολοι μου λενε honda.το kawa μου αρεσει ποιο πολυ ειναι και ποιο ελαφρυ...η χρηση που θα εχει οποιο απο τα 2 ειναι καθυμερινη (δουλευω 40 χλμ απο το σπιτι),βολτες αλλα σιγουρα και μερικα ταξιδια (αληθεια φορτωνεται το kawa καλα?)σωστε με μαγκες κι αν ξερεται και μερικες καλεσ σελιδες για το kawa με aftermarket tuning ktl please speak up...
υγ.τι κοστος χρησης εχουν (μη μου πεσουν και τα μαλλια)
εχω το βερσις 6 μηνες τωρα και εχω κανει 5500 χλμ.
ειναι αρκετα ελαφρυ,μαζεμενο και αλλαζει κατευθυνση για πλακα.
εχει ικανοποιητικη δυναμη,δεν τρομαζει αλλα πολλες φορες οταν κοιταζεις το κοντερ αναρωτιεσαι ποτε τα επιασες τα χλμ που βλεπεις.
ο κινητηρας ειναι του ειναι πολυ ελαστικος και γραμμικος και η καταναλωση δεν πιανει τα 6 λιτρα ανα 100 χλμ ουτε οταν το στιβω.
του εχω βαλει σχαρα στην οποια φορτωθηκαν ανετα δυο σακοι με πραγματα για 2 ατομα για 6 μερες + ενα tankbag.δικαβαλο με αυτο το φορτιο ταξιδευε ανετοτατα με 150.
στα αρνητικα οτι θα δυδκολευτεις να βρεις μαγνητικο tankbag να του ταιριαζει λογω περιεργου σχηματος στο ρεζερβουαρ που καλυπτει μεγαλο μερος του εμποδιζοντας τους μαγνητες να πιασουν.
μετρια καλυψη απο τον αερα αλλα με μια ζελατινα αυτο λυνεται.
το τρανσαλπ ειναι κοροιδια φιλε.
ιδιο πλαισιο,ψαλιδι και πιρουνι με το προηγουμενο μοντελο...κατα τα αλλα νεα μηχανη σου λεει η χοντα.μας δουλευουν νομιζουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
κατα την γνωμη μου ειναι κοροιδια.
Το vstrom δεν στο προτινω :beer: :wave2:
Μίτσο? Είσαι καλά? :lol: