View Full Version : τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.
spyroszx
26/11/2008, 10:50
τροχαιες παρανομιες απο τροχαιους.
χαιρετω τους παντες ευχομαι τα καλυτερα και μπαινω στο θεμα. σε προσφατο δικαστηριο[10 μερες πριν] εμφανιστηκε πρωην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον πραγματογνωμον,και δηλωσε οτι επι των ημερων του η τροχαια ανοιγε τις βρυσες του ποτισματος και εσβηνε τα φωτα,στην λεωφορο Σχιστου, τις βραδινες ωρες για να αποτρεπει αυτοσχεδιους αγωνες. τα στοιχεια του μαρτυρα και την ενορκη καταθεση του τα εχω στα χερια μου. θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
to idio legane oti ginetai kai stin vouliagmenis (vouta)
alla nomizw oti einai radioarvilla
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyroszx
χαιρετω τους παντες ευχομαι τα καλυτερα και μπαινω στο θεμα. σε προσφατο δικαστηριο[10 μερες πριν] εμφανιστηκε πρωην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον πραγματογνωμον,και δηλωσε οτι επι των ημερων του η τροχαια ανοιγε τις βρυσες του ποτισματος και εσβηνε τα φωτα,στην λεωφορο Σχιστου, τις βραδινες ωρες για να αποτρεπει αυτοσχεδιους αγωνες. τα στοιχεια του μαρτυρα και την ενορκη καταθεση του τα εχω στα χερια μου. θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
Ναι ρε μαν. Πήγαινε τον στα δικαστήρια και πες στον πρόεδρο ότι επειδή φόραγες slick και είχες βγάλει τα φώτα για να τρέξεις την κόντρα, σε πάτησε ο άλλος που φόραγε χαραγμένα :lol: :bawl:
Ρε μάγκες πως τις πετάτε έτσι τις πατάτες ;;:look:
spyroszx
26/11/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ναι ρε μαν. Πήγαινε τον στα δικαστήρια και πες στον πρόεδρο ότι επειδή φόραγες slick και είχες βγάλει τα φώτα για να τρέξεις την κόντρα, σε πάτησε ο άλλος που φόραγε χαραγμένα :lol: :bawl:
λυπαμε για εσενα, εκατσα 2 χρονια νοσοκομειο και εκανα 11 χειρουργεια απο ενα τετοιο περιστατικο. και δεν εκανα κοντρα.
χαχαχα
πολυ αστειο ετσι οπως το εγραψες..........
αλλα την πατατα εκτος απο αυτη που ειπε ο πρωην διοικητης τροχαιας που
την διαβασες?
λυπαμε για εσενα, εκατσα 2 χρονια νοσοκομειο και εκανα 11 χειρουργεια απο ενα τετοιο περιστατικο. και δεν εκανα κοντρα.
Βιαστηκες byron!!:a28:
Kακώς κάνεις και λυπάσαι για μένα.
Ρωτάς πως θα κάνεις μήνυση για κακούργημα σε κάποιον που έριξε νερά ή έκλεισε το φως σε ένα δρόμο (έτσι λέει). Και σε ρωτάει ο δικηγόρος (λέμε τώρα).
Όταν βρέχει κυκλοφορείς στο δρόμο; Εχεις βρεθεί ποτέ σε δρόμο λίγα χλμ έξω από πόλη; Αντε να δούμε τι θα πεις μετά....
Αν θέλεις να κάνεις σε κάποιον μήνυση για την κατάσταση του δρόμου στο Σχιστό, κάνε στους εργολάβους που έφτιαξαν την 1η γαμωστροφή όπως ανεβαίνεις για νεκροταφείο. Απ΄την εποχή που ήμουν πιτσιρικάς έχει φάει αμέτρητο κόσμο και στα 2 ρεύματα.
Vaalinde
26/11/2008, 12:04
Καλησπέρα...Αρχικά ελπίζω όλα ποια να είναι περαστικά. Λογικά πρέπει να πας στο συνήγορο του πολίτη. Εκεί από ότι ξέρω έχουν δικηγόρους και μπορεί ίσως να βρεις μια άκρη. Δε ξέρεις μπορεί να είναι και άλλοι που θέλουν να κινηθούν ανάλογα και να κάνετε ομαδική αγωγή. Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα.
nakedorange
26/11/2008, 12:09
Εδώ έχουμε ένα ζήτημα...Η τροχαία άνοιγε τις βρύσες και έκλεινε τα φώτα με ποιανού τις εντολές;
Αν τις εντολές τις έδινε ο πρώην διοικητής κανένα πρόβλημα...καταθέτεις αγωγή(ές) εναντίον του και η υπόθεση θα κριθεί στα δικαστήρια!
Βεβαίως ο πρώην δοικητής από την στιγμή που κατέθεσε όπως λες ενόρκως τα παραπάνω, αν δεν λειτουργούσε αυτοβούλως τοτε είναι σε θέση να γνωρίζει με ποιανού εντολές γινόντουσαν οι πράξεις αυτές!
@Για το δικαστήριο θα χρειαστείς στοιχεία (τεκμήρια,ενδείξεις,μαρτυρίες), χρήμα , χρόνο και πάνω απ όλα υπομονή και επιμονή!
Καλό κουράγιο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Βιαστηκες byron!!:a28:
Καθόλου δεν βιάστηκα και άσε τις κίτρινες φίλε.
Ασχετα με την δυσάρεστη περιπέτεια (λυπάμαι για αυτό) που έχει ο spyroszx, για να κατηγορήσεις κάποιον για κακούργημα χρειάζονται περισσότερα πράγματα απ΄την κατάθεση της υπαρξης νερού, καθώς το νερό είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.
Εδώ υπάρχει απόφαση του Σ.τ.Ε για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων πλησίων των οδών που αποδεδειγμένα προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα και δεν έχει γίνει τίποτα. Τι λέμε τώρα;
LsKostas
26/11/2008, 12:29
Τι ειναι αυτα που λες περι βροχης?
Οποιος θελει πεταει οπου θελει νερα ? Με το προσχημα οτι βρεχει καποιες μερες ?
Για κανε το λιγο πιο λιανα byron,τι εννοεις
εχει τεθει το παρομοιο θεμα απο τον nktr για μια πισινα που αδειαζε τα νερα της στην Βουλιαγμενης(καθοδο) και φυσικα επιδεχεται κυνηγι δικαστικο και μηνυση.
Ποσο μαλλον σε διευθυντη τροχαιας ,που θεωρειται οτι ξερει 2 πραγματα παραπανω
για ολισθηροτητες δρομων κτλ
makis206
26/11/2008, 12:44
Άσχετα με το τι λέει ο Βύρωνας και με το τι λέτε οι υπόλοιποι (και οι δύο πλευρές έχουν ένα δίκιο κατά τη γνώμη μου-αν και το κότσαρες λίγο απότομα το δικό σου Βύρωνα :lol: ) θεωρώ πολύ απαράδεχτο τον τρόπο που χρησιμοποίησαν για να αποτρέψουν τις κόντρες.. θα μπορούσαν να τις αποτρέψουν απλά και μόνο τοποθετώντας περιπολικό στο σημείο. Ένας μοτοσυκλετιστής θα μπορούσε να περάσει από εκεί με μεγάλη ταχύτητα αφού ο δρόμος που θα είχε διανύσει πριν θα ήταν στεγνός και ξαφνικά σκοτάδι, νερό... μου θυμίζει εκείνο το βιντεάκι με τον μοτοσυκλετιστή που εμβόλισε το περιπολικό που του πετάχτηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου.. έβαλαν σε κίνδυνο ζωές κι αυτό είναι κατακριταίο, όλα αυτά αν έχω καταλάβει σωστά το σενάριο βέβαια.
Φίλε αν έχεις σκοπό να το τραβήξεις σου εύχομαι καλή δύναμη :beer:
stefanos
26/11/2008, 12:50
Ναι η τροχαία δεν τρώει το μεσημέρι γιατί δεν ξέρει πώς να σταματήσει τις κόντρες.
Τι άλλο θα ακούσουμε δεν ξέρω.
SnakeMJK
26/11/2008, 13:26
Καλά δεν έριξε και λάδια με πρόκες στον δρόμο. Όποιος πήγαινε κανονικά δεν θα το καταλάβαινε καν. Όποιος πάει για κόντρες σε δημόσιους δρόμους, το κάνει με όσα ρίσκα ακολουθούν και αν του γίνει μαλακία, καλά να πάθει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τι ειναι αυτα που λες περι βροχης?
Οποιος θελει πεταει οπου θελει νερα ? Με το προσχημα οτι βρεχει καποιες μερες ?
Για κανε το λιγο πιο λιανα byron,τι εννοεις
εχει τεθει το παρομοιο θεμα απο τον nktr για μια πισινα που αδειαζε τα νερα της στην Βουλιαγμενης(καθοδο) και φυσικα επιδεχεται κυνηγι δικαστικο και μηνυση.
Ποσο μαλλον σε διευθυντη τροχαιας ,που θεωρειται οτι ξερει 2 πραγματα παραπανω
για ολισθηροτητες δρομων κτλ
Τι να σου κάνω λιανά ακριβώς; Βάζει ένα ποστ ο stratoszx για την δήλωση πως έβρεχε τον δρόμο ένανς πρώην τροχαίος κλπ. Για την μαλακία που είπε ο τροχαίος (που σαν πράξη αν την έκανε είναι για κλωτσιές), ρωτάει
θελω να μου πειτε πως μπορω αυτον τον "ανθρωπο"να τον βαλω φυλακη για αποπηρα ανθρωποκτωνιας κατα συροη με ενδεχομενο δολο. .ευχαριστω
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο είναι κακουργηματική πράξη. Η μοναδική περίπτωση που έχει αποδωθεί τέτοια κατηγορία σε τροχαίο ατύχημα ήταν όταν έφυγαν οι μελαμίνες απ΄την καρότσα και σκότωσαν τα 22 παιδιά στα Τέμπη.
Για να κατηγορήσεις κάποιον με αποδείξεις ότι το νερό προκάλεσε το ατύχημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο. Το γιατί το φαντάζεσαι νομίζω.
Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;
spyroszx
26/11/2008, 14:46
Τι να σου κάνω λιανά ακριβώς; Βάζει ένα ποστ ο stratoszx για την δήλωση πως έβρεχε τον δρόμο ένανς πρώην τροχαίος κλπ. Για την μαλακία που είπε ο τροχαίος (που σαν πράξη αν την έκανε είναι για κλωτσιές), ρωτάει
Η απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο είναι κακουργηματική πράξη. Η μοναδική περίπτωση που έχει αποδωθεί τέτοια κατηγορία σε τροχαίο ατύχημα ήταν όταν έφυγαν οι μελαμίνες απ΄την καρότσα και σκότωσαν τα 22 παιδιά στα Τέμπη.
Για να κατηγορήσεις κάποιον με αποδείξεις ότι το νερό προκάλεσε το ατύχημα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο εως απίθανο. Το γιατί το φαντάζεσαι νομίζω.
Το παράδειγμα του nktr τι σχέση έχει; Ο nktr πήγε και τους ψάρωσε να μην αδειάζουν τα νερά της πισίνας στο δρόμο. Είχε νομικές προεκτάσεις το θέμα και δεν θυμάμαι;
αν ειχες την ευχερια να σκεφτεις θα απαντουσες απλα στην ερωτηση μου χωρις σχολεια, που δεν στα ζητησε κανεις. σας ευχαριστω πολυ θα ρωτησω στον συνηγορο του πολιτη. την επομενη φορα αν λεω αν εχεις την δυνατοτητα, απλα μετρα εκλησακια στο Σχιστο δες τις ηληκιες και πες μου αν κανανε κατα την γνωμη σου καιθ οι 60 χρονοι κοντρες. η μαλον μη μου πεις τη γνωμη σου κρατα τη για εσενα
devil's animal
26/11/2008, 14:53
το καλυτερο ειναι να πας την καταθεση του. αφου αυτη ειναι οκ και δεν ειναι καμια μουφα στον Μακη. (και μην ρωτησεις ποιον Μακη.......ΕΝΑΣ ειναι ο Μακης).
ερευνα καλυτερα το θεμα και μετα (αν εχει ψωμι) το βγαζει αερα και παει και δικαστικα.
:wave2:
αν ειχες την ευχερια να σκεφτεις θα απαντουσες απλα στην ερωτηση μου χωρις σχολεια, που δεν στα ζητησε κανεις. σας ευχαριστω πολυ θα ρωτησω στον συνηγορο του πολιτη. την επομενη φορα αν λεω αν εχεις την δυνατοτητα, απλα μετρα εκλησακια στο Σχιστο δες τις ηληκιες και πες μου αν κανανε κατα την γνωμη σου καιθ οι 60 χρονοι κοντρες. η μαλον μη μου πεις τη γνωμη σου κρατα τη για εσενα
Την γνώμη τη δική μου τη λέω στο φόρουμ όπως έκανες και εσύ. Αν δεν την θέλεις δικαίωμα σου φυσικά. Λυπάμαι πραγματικά για το ατύχημα που είχες, αλλά το αρχικό σου ποστ δεν έλεγε τίποτα τέτοιο και ούτε είπες κάτι για τις συνθήκες.
Την λεωφόρο Σχιστού την γνωρίζω πάρα πολύ καλά καθότι γεννήθηκα και έμενα Κερατσίνι. Όπως σου έγραψα η 1η στροφή είναι χάρος, αλλά δεν είναι μόνο εκεί. Πολλά εκκλησάκια υπάρχουν και στα φανάρια πριν και μετά το νεκροταφείο.
Κόντρες γίνονται ακόμα όπως γίνονταν συνέχεια απ΄τα παλληκάρια του Περάματος-Κερατσινίου και Αμφιάλης ακόμα και πριν 20φεύγα χρόνια που φτιάχτηκε. Δεν θυμάμαι το όνομα του συμμαθητή μου που σκοτώθηκε με ένα CB750 K, αλλά θυμάμαι ότι έξω απ΄τα σχολεία που έπεσε και πήρε φωτιά η μηχανή, υπήρχε μέχρι πριν λίγα χρόνια λιωμένη άσφαλτος.
Μακάρι να βρείς το δίκιο σου.
LsKostas
26/11/2008, 15:48
Οχι , νομικη προεκταση δεν ειχε γιατι ο μαλακας απ οτι εμαθα συμορφωθηκε byron
Kαλο ειναι ομως να εχουμε στο νου μας οταν δουμε καποιον να αφηνει νερα στην ασφαλτο
(και δεν μιλαω γιατο ποτισμα μιας γλαστρας) να ΞΕΡΟΥΜΕ
οτι μπορουμε να κινηθουμε νομικα (μηνυση) εναντιον του.
και αυτο ισχυει απο το καθε τυχαιο καραγκιοζη με πισινα
μεχρι και... διευθυντη τροχαιας :a31:
(εδω κολλαει και ο ενδεχομενος δολος διοτι γνωριζει τι μπορει να προκαλεσει με την πραξη του αυτη)
kawasaki ZX-12
26/11/2008, 16:53
Καθόλου δεν βιάστηκα και άσε τις κίτρινες φίλε.
Ασχετα με την δυσάρεστη περιπέτεια (λυπάμαι για αυτό) που έχει ο spyroszx, για να κατηγορήσεις κάποιον για κακούργημα χρειάζονται περισσότερα πράγματα απ΄την κατάθεση της υπαρξης νερού, καθώς το νερό είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.
Εδώ υπάρχει απόφαση του Σ.τ.Ε για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων πλησίων των οδών που αποδεδειγμένα προκαλούν θανατηφόρα ατυχήματα και δεν έχει γίνει τίποτα. Τι λέμε τώρα;
βυρωνα εδω εισαι λαθος!!!!!
ο σπυρος τυχαινει να ειναι φιλος μου και ξερω την ιστορια και τι εχει συμβει δεν εκανε καμια κοντρα και δεν ετρεχε στο συγκεκριμενο σημειο την συγκεκριμενη στιγμη!!!!!!
τα ποτιστηρια που ποτιζουν τα λουλουδια στην νησιδα του σχιστου ποτιζανε τον δρομο, μετα απο τοσα χρονια και δικαστηρια ακομα τα ποτιστηρια ποτιζουνε τον δρομο και οχι τα λουλουδια !!!!!!!!
χωρις φωτα δεν φαινοτανε οτι ειχε νερα ο δρομος!!!!!(γι αυτο και δεν εχει σχεση αυτο που ειπες με την βροχη)
μολις επεσε ο σπυρος στο συγκεκριμενο σημειο και αφου διελυσε την λεκανη και τα ποδια του
διπλωσε απο πισω του διερχομενη νταλικα για να μην τον πατησει με αποτελεσμα να γινει μια μεγαλη καραμπολα και αν θυμαμαι καλα ειχε και νεκρους!!!!!!
οι ιδιοι οι αστυνομικοι που ηρθαν στο συμβαν ειχανε πει πως αυτο με τα νερα ητανε εγκληματικο
και πως οι υπευθυνοι επρεπε να τιμωρηθουν!!!!!!!
2 χρονια σε ενα κρεβατι και τοσα χειρουργεια και καποιοι μενουν ατιμωρητοι γιατι το συμβαν εγινε απο μαλακια καποιου και οχι τυχαια!!!!!!απο τυχη δεν εχασε το ποδι του!!!!!
ενα παιδι που εχει φαει τα χρονια του στις πιστες!!!!!!
Παιδιά αυτό που σας λέει ο Βύρωνας δεν είναι ότι φταίει το παιδί(που ελπίζω τώρα να μην έχει κανένα κουσούρι), ούτε ότι αυτό που πέρασε δεν ήταν ένας γολογθάς, ούτε ότι ήταν σωστή κίνηση από πλευράς της τροχαίας(ηλίθια ήταν και εγκληματική).. Σας λέει πολύ απλά ότι δεν μπορεί να σταθεί τέτοια κατηγορία.-
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
ενα παιδι που εχει φαει τα χρονια του στις πιστες!!!!!!
Ρε παιδιά, απάντησα για τις κατηγορίες που θέλει να αποδώσει στην μαλακία που ειπώθηκε απ΄τον τροχαίο. Το 1ο ποστ αυτό έλεγε. Ούτε ατυχήματα ούτε αν συμμετείχε σε κόντρες ή όχι. Κόντρες γίνονταν και γίνονται και το ξέρω καλά. Δεν είναι κατάσταση Βούτας, αλλά η γρήγορη λύση των γρήγορων με αυτοκίνητα και μηχανάκια.
Λυπάμαι πραγματικά για ότι συνέβη στο παιδί. Αυτό που είπα είναι ότι αυτός ο γαμημένος δρόμος τουλάχιστον μέχρι τα φανάρια του στρατοπέδου είναι τόσο επικίνδυνος που δεν χρειάζεται νερά για να σκοτώσει κόσμο. Γιατί?
Κακοσχεδιασμένη η στροφή στο ανέβα που σε πετάει και γεμάτη λακούβες. Η ίδια στροφή στο κατέβασμα κλείνει σε δύο λωρίδες στην έξοδο και είναι και τυφλή.
Το Κυριακάτικο παζάρι αφήνει τόνους σκουπίδια που με τον αέρα και την βροχή καταλήγουν στον δρόμο (και δεν καθαρίζεται και καλά εώς καθόλου στα parking).
Από τότε που συνέδεσαν το σχιστό με τον χώρο των container του ικονίου, οι χιλιάδες νταλίκες που περνάνε έχουν δημιουργήσει άπειρα σαμάρια.
Τα εργοτάξια που μαζεύουν παλιοσίδερα αφήνουν σκουπίδια και γρέζια στην άσφαλτο.
Προφανώς οι δεκάδες άνθρωποι που έχουν χαθεί εκεί δεν έκαναν κόντρες. Το θέμα είναι ότι αυτός ο δρόμος που περιέγραψα είναι ανοιχτός στην κυκλοφορία και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι τόσα χρόνια.
Μακάρι να βρεθει άκρη παίδες. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε το αρχικό μου ποστ.
Για να πάς σε δικαστήριο Σπύρο θα πρέπει να αποδείξεις ...........
1) Ότι το ατύχημά σου οφείλεται στα νερά του δρόμου και όχι α) σε υπερβολική ταχύτητα, β) σε φθαρμένα ελαστικά, γ) σε κηλίδα λαδιού ή πετρελαίου κ.ο.κ. όπως οι συνήγοροί του θα σου ζητήσουν ............
2) Ότι το βράδυ εκείνο ο τύπος αυτός είχε διατάξει να ρίξουν νερά !!!
3) Ότι η διαταγή του έγινε πράξη
και
4) Ότι τα νερά που ήτανε στο οδόστρωμα δεν ήταν εκεί από άλλη αιτία όπως ξέπλυμα οδοστρώματος από χώματα, από πότισμα των φυτών στην νησίδα ή από την προηγούμενη βροχή !!!
Και ότι άλλο γεννήσει το μυαλό τους ...........
Προς θεού δεν σου λέω μην το κάνεις αλλά σε προετοιμάζω για το τι θα πρέπει να περιμένεις .........
Αν την ξεκινήσεις την δουλειά έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου και τις ευχές μου για ότι καλύτερο .....
Καλό κουράγιο !!!:wave2:
kawasaki ZX-12
26/11/2008, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για να πάς σε δικαστήριο Σπύρο θα πρέπει να αποδείξεις ...........
1) Ότι το ατύχημά σου οφείλεται στα νερά του δρόμου και όχι α) σε υπερβολική ταχύτητα, β) σε φθαρμένα ελαστικά, γ) σε κηλίδα λαδιού ή πετρελαίου κ.ο.κ. όπως οι συνήγοροί του θα σου ζητήσουν ............
2) Ότι το βράδυ εκείνο ο τύπος αυτός είχε διατάξει να ρίξουν νερά !!!
3) Ότι η διαταγή του έγινε πράξη
και
4) Ότι τα νερά που ήτανε στο οδόστρωμα δεν ήταν εκεί από άλλη αιτία όπως ξέπλυμα οδοστρώματος από χώματα, από πότισμα των φυτών στην νησίδα ή από την προηγούμενη βροχή !!!
Και ότι άλλο γεννήσει το μυαλό τους ...........
Προς θεού δεν σου λέω μην το κάνεις αλλά σε προετοιμάζω για το τι θα πρέπει να περιμένεις .........
Αν την ξεκινήσεις την δουλειά έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου και τις ευχές μου για ότι καλύτερο .....
Καλό κουράγιο !!!:wave2:
εχει δικαιωθει στο δικαστηριο ο σπυρος!!!!!!!
αυτη η ιστορια ειναι απο 2002
στο ποινικο κερδισε και τωρα ηταν στο αστικο που και σε αυτο το πιθανοτερο ηταν να κερδισει αυτο που καταλαβα εγω οτι τον εξοργισε ηταν οτι ο διοικητης της τροχαιας που κατεθεσε ως μαρτυρας ειπε οτι τα νερα και τα φωτα ηταν εκει που ηταν σβηστα για να αποτρεψουν αυτους που κανουν κοντρες στο σχιστο!!!!!!!!!
τον δικαιολογω γιατι εκατσε 2 χρονια καθηλωμενος στο κρεβατι με απειρη ταλαιπωρια χαμενο χρονο το χρημα το βαζω σε τελευταια μοιρα και ερχεται καποιος να υπερασπιστει τον κατηγορουμενο λεγοντας με λιγα λογια οτι αυτο που του συνεβη ηταν γιατι καποιος σκεφτηκε πως θα σταματησουν οι κοντρες στο σχιστο?ας βρεξουμε το δρομο και ας σβησουμε και τα φωτα και βλεπουμε!!!!!
και κατι αλλο ο νταλικιερηςπου κατεθεσε ως μαρτυρας για τον σπυρο ειπε οτι το παιδι ηταν μπροστα του και οχι απλα δεν ετρεχε αλλα οτι πηγαινανε και μαζι καποια στιγμη και ειδε το ολο σκηνικο πως εγινε!!!αυτο το λεω για καποιους που μπορει να νομιζουν οτι εκανε κοντρα!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το καλυτερο ειναι να πας την καταθεση του. αφου αυτη ειναι οκ και δεν ειναι καμια μουφα στον Μακη. (και μην ρωτησεις ποιον Μακη.......ΕΝΑΣ ειναι ο Μακης).
ερευνα καλυτερα το θεμα και μετα (αν εχει ψωμι) το βγαζει αερα και παει και δικαστικα.
Αυτος ο Μακης που λες ειναι δικηγορος?
εχει δικαιωθει στο δικαστηριο ο σπυρος!!!!!!!
Πολύ με ευχαριστεί αυτό !!!
Μένει να αποδείξει τώρα ότι ο π@π@ρ@ς έδωσε την εντολή για να στοιχειοθετήσει την κατηγορία εναντίον του ......
αυτη η ιστορια ειναι απο 2002
στο ποινικο κερδισε και τωρα ηταν στο αστικο που και σε αυτο το πιθανοτερο ηταν να κερδισει αυτο που καταλαβα εγω οτι τον εξοργισε ηταν οτι ο διοικητης της τροχαιας που κατεθεσε ως μαρτυρας ειπε οτι τα νερα και τα φωτα ηταν εκει που ηταν σβηστα για να αποτρεψουν αυτους που κανουν κοντρες στο σχιστο!!!!!!!!!
Όλους μας εξοργίζουν τέτοιες πρακτικές !!!
τον δικαιολογω γιατι εκατσε 2 χρονια καθηλωμενος στο κρεβατι με απειρη ταλαιπωρια χαμενο χρονο το χρημα το βαζω σε τελευταια μοιρα και ερχεται καποιος να υπερασπιστει τον κατηγορουμενο λεγοντας με λιγα λογια οτι αυτο που του συνεβη ηταν γιατι καποιος σκεφτηκε πως θα σταματησουν οι κοντρες στο σχιστο?ας βρεξουμε το δρομο και ας σβησουμε και τα φωτα και βλεπουμε!!!!!
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το ν δικαιολογήσει κάποιος για το αυτονόητο !!!
Όσο για τα φώτα και το νερό .............. "Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι !!!"
και κατι αλλο ο νταλικιερηςπου κατεθεσε ως μαρτυρας για τον σπυρο ειπε οτι το παιδι ηταν μπροστα του και οχι απλα δεν ετρεχε αλλα οτι πηγαινανε και μαζι καποια στιγμη και ειδε το ολο σκηνικο πως εγινε!!!αυτο το λεω για καποιους που μπορει να νομιζουν οτι εκανε κοντρα!!!!!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος να το νομίζει .......
petrogazz
26/11/2008, 19:58
και μετά σου λέει έχουμε λειψυδρία... :bigcry:
gixxerpap
26/11/2008, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Καλά δεν έριξε και λάδια με πρόκες στον δρόμο. Όποιος πήγαινε κανονικά δεν θα το καταλάβαινε καν. Όποιος πάει για κόντρες σε δημόσιους δρόμους, το κάνει με όσα ρίσκα ακολουθούν και αν του γίνει μαλακία, καλά να πάθει.
αυτό το αφήσατε ασχολίαστο βλέπω....
αμα σε βρίσω, θα έχει νόημα άραγε?
kawasaki ZX-12
26/11/2008, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
παπ εχεις δικιο γι αυτο εγραψα αυτο......
αλλα επρεπε να το κανω παραθεση να το δει μπας και το σβησει !!!!!!
spyroszx
26/11/2008, 20:27
η ιστορια ειναι μεγαλη και θα γραφω πολυ ωρα οποτε δεν εχει νοημα. για να φτασουμε στο αποτελεσμα και να μην το μακραινουμε, εχει γινει το ποινικο εχει κριθει ο ενοχος και τωρα στο αστικο παρουσιασαν εναν μαρτυρα ,που δηλωσε οπως προειπα, προην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον και ειπε , κατοπιν αυτοψια [μετα απο 6 χρονια εκανε την αυτοψια]οτι το μηχανακι που ειχα[ΖΧ9 2001]ειναι μηχανη παντως καιρου και συνθηκων και οτι αυτες οι μηχανες ειναι ψηλες 1,15 εκ με τραχτερωτα λαστιχα για λασπες και χωματα,και μετα αυτο για τα νερα. δεν κανω πλακα ουτε τα μεγαλοποιω οποιος θελει μπορω να του δωσω να διαβασει την επισημη καταθεση του
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ΔΕΝ το πήρα πρέφα ρε Παπ ...........
Όσο για να τον βρίσεις ............ άσε δεν ............. όταν θα κοιτάει να τρεμοσβήνει ένα καντηλάκι για κάποιον δικό του ............... δεν το έυχομαι ................ θα καταλάβει !!!
Σ' αυτό όμως που γράφει για τις κόντρες σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ ............. όχι στο "καλά να πάθει" αλλά στο ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ............. και για τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι, εμας που οδηγούμε μηχανές ..........
η ιστορια ειναι μεγαλη και θα γραφω πολυ ωρα οποτε δεν εχει νοημα. για να φτασουμε στο αποτελεσμα και να μην το μακραινουμε, εχει γινει το ποινικο εχει κριθει ο ενοχος και τωρα στο αστικο παρουσιασαν εναν μαρτυρα ,που δηλωσε οπως προειπα, προην διοικητης τροχαιας και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον και ειπε , κατοπιν αυτοψια [μετα απο 6 χρονια εκανε την αυτοψια]οτι το μηχανακι που ειχα[ΖΧ9 2001]ειναι μηχανη παντως καιρου και συνθηκων και οτι αυτες οι μηχανες ειναι ψηλες 1,15 εκ με τραχτερωτα λαστιχα για λασπες και χωματα,και μετα αυτο για τα νερα. δεν κανω πλακα ουτε τα μεγαλοποιω οποιος θελει μπορω να του δωσω να διαβασει την επισημη καταθεση του
Για γέλια ............... και για κλάματα !!!
Βρες 2-3 αγωνιζόμενους τόσο πίστας όσο και εντούρο να τον λιώσουν στο δικαστήριο τον καραγκιόζη !!!
spyroszx
26/11/2008, 20:35
ειναι καποια πραγματα που δεν λεγονται με τιποτα ,εκτος και αν ο αλλος ειναι κανα καθηκι η οχειροτερος εχθρος σου,απο το δικαστηριο με εδιωξε η δικηγορος μου .θα τον εσκιζα στη μεση το πουστη
Συγνώμη τωρα ρε Σπύρο, αλλά αυτός ο τύπος που πλήρωσες για δικηγόρο, όταν τα είπε ολα αυτα ο πρώην τροχαιος, τι σκ@τα είπε/έκανε; Εκείνη τη στιγμή, εσύ δεν του είπες κάτι;
Όσο για ολα τα παραπάνω... τι να πω... πεταχτηκαν κι οι φύλακες του ΚΟΚ - οι ποτέ δεν κάνω παράβαση.... :rolleyes:
πες μου κάτι όμως... ΟΚ κόντρα δεν έκανες.... φωτα δεν είχε... είχε και νερά... δλδ μπάινεις σε σκοτεινό δρομο με νερά και δεν πας προσεχτικά σαν κότα; (κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τωρα αλλά φόρουμ είναι εδώ)
MitsosNaked
26/11/2008, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συγνώμη τωρα ρε Σπύρο, αλλά αυτός ο τύπος που πλήρωσες για δικηγόρο, όταν τα είπε ολα αυτα ο πρώην τροχαιος, τι σκ@τα είπε/έκανε; Εκείνη τη στιγμή, εσύ δεν του είπες κάτι;
Συμφωνώ απόλυτα. Δηλαδή τί άλλο ήθελε να ακούσει για να μιλήσει;
πες μου κάτι όμως... ΟΚ κόντρα δεν έκανες.... φωτα δεν είχε... είχε και νερά... δλδ μπάινεις σε σκοτεινό δρομο με νερά και δεν πας προσεχτικά σαν κότα; (κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τωρα αλλά φόρουμ είναι εδώ)
Εδώ Νίκο διαφωνώ. Σε πληροφορώ ότι έχω γλιτώσει τρελές σούπες στο τσάκ σε βρεγμένο δρόμο πηγαίνοντας σάν κότα 2 φορές. Μία στην Παπανικολή στη δεξιά λωρίδα, και μία σε ένα στενό στα Μελίσσια και χέστηκα πάνω μου. Κυριολεκτικά η μηχανή δίπλωσε στα δύο.
sergiosm
26/11/2008, 21:43
και νην εμπειρογνωμον-πραγματογνωμον
αν περιμένεις απο "πληρωμένες" εμπειγνωμοσύνες να βρεις το δίκιο σου είσαι χαμένος.
sergiosm
26/11/2008, 21:46
Το θέμα δεν είναι τί είπε ή όχι ο δικηγόρος του (που δεν μπορεί κάτι θα είπε), το θέμα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι δικαστές δέχονται την πραγματογμωμοσύνη από κάτι τέτοιους εμπειρογνώμενες σαν να είναι ευαγγέλιο.
Δεν κάθονται να τις αξιολογήσουν και να τις κρίνουν με την κοινή λογική.
Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, αλλά πολλοί δικαστές (για να μην πω οι περισσότεροι) δεν έχουν ιδέα από μηχανές.
Δεν είναι ότι το κάνουν επίτηδες, απλά δεν ξέρουν ...
:sad: :sad:
sergiosm
26/11/2008, 21:52
αν αποδείξεις:
α) ότι τα νερά ήταν εκεί επειδή είχε ανοίξει τα ποτιστήρια (μόνο όμως για αυτό)
β) ότι δεν τα είδες επειδή τα φώτα ήταν σβηστά
γ) ότι αν τα φώτα ήταν αναμένα θα τα έβλεπες
δ) ότι αν τα νερά δεν ήταν εκεί δεν θα έπεφτες
ε) ότι όλα αυτά έγιναν από δική του εντολή
στ) και ότι το ενδεχόμενο αυτό το είχε προβλέψει και το είχε αποδεχθεί ο συγκεκριμένος
τότε κάτι γίνεται
Πάντως, ακόμα και να δεν μπορείς να γ@μήσεις τον ίδιο προσωπικά, με τη συγκεκριμένη κατάθεση κάνεις μια ωραιότατη αγωγή κατά του ελληνικού κράτους και κάποια στιγμή (αργούν τα γαμημένα τα διοικητικά) το ποιο πιθανό είναι να δικαιωθείς.
Αν έχει πει κάτι τέτοιο, αξίζει να το κυνηγήσεις...
spyroszx
27/11/2008, 09:08
οσο και αν ακουγετε τρελο ,επειδη την ρωτησα μου ειπε το εξης ,αν δικαζεσαι οτι περασες κοκκινο και πατησες εναν ανθρωπο,και σε ρωτησουν στο δικαστηριο γιατι ετραχες και πατησες τον ανθιρωπο ,πεις οτι ειχα κανει ληστεια[δεν εχεις κατηγορηθει για την ληστεια] και για αυτο ετρεχα,συνεχιζεις να καταθετεις για το θεμα, το αλλο ειναι εκτος θεματος/τον τυπο οι δικαστες δεν τον πηραν σοβαρα ,γιατι ηθελε να αποδειξει οτι εγω εφτεγα για την τουμπα, πραγμα που ηδη εχει αποδηχθει σε αλλο δικαστηριο ,οποτε τον θεωρησαν εκτος θεματος. το ερωτημα ειναι αν αυτη η καταθεση - ομολογια ειναι βασημη να στηριξει κατηγοριες εις βαρος του η των ανωτερων του
spyroszx
27/11/2008, 09:23
Όσο για ολα τα παραπάνω... τι να πω... πεταχτηκαν κι οι φύλακες του ΚΟΚ - οι ποτέ δεν κάνω παράβαση.... :rolleyes:
δεν το θεωρω"δικηγοριλικη" καλυτερα να ρωταμε παρα να βγαζουμε αυθεραιτα και προσβητικα συμπερασματα. και απαντω.για οσους ξερουν το Σχιστο ειναι η πρωτη στροφη μετα το φαναρι της χωματερης με κατευθηνση απο Κερατσινι Σκαραμανγκα. και για οσους δεν ξερουν ειναι ανηφορικος ο δρομος 2 λωριδες και μια βοηθιτικη. ξεκινησαμε απο το φαναρι, εγω ΖΧ9 και ενας φιλος GSXR400 στις 2 ακρες, αναμεσα μας σκουπιδιαρικο. ο δρομος ισιωνει ,οσων αφορα την κλιση, κανει μια ελαφρια στροφη δεξια και κατηφοριζει. στο σημειο ακριβως που ξεκινα η κατηφορα τρεχουν νερα απο την νησιδα, πολλα νερα, εμεις πηγαιναμε [ο ενας αριστερα,εγω, και ο αλλος τερμα δεξια] με 80 χλμ και σιγουρευω το νουμερο της ταχυτητας λεγοντας οτι λιγο πισω μας ηταν το σκουπιδιαρικο που φυγαμε μαζι απο το φαναρι 200 μετρα πριν[ποσα πιανει ενα φορτηγο σε 200 μετρα]. λογο της κλισης του δρομου τα νερα τα ειδα στα 5 μετρα απο εμενα σε αντιθεση με τον φιλο μου που τα βρηκε πιο μετα. η συνεχεια ειναι γνωστη. να πω οτι ηταν καλοκαιρι ιουνιοσ και δεν ειχα βρεξει,οποτε δεν ειχα υποψια για νερα στο δρομο.και οταν βρεχει παω οπος ολοι σα κοτα
Δεν μιλάμε σοβαρά βέβαια έτσι?
Διάβασα τα περισσότερα ποστ και το μόνο που κατάλαβα είναι πως οι περισσότεροι δεν μπορείτε να πάτε σε δρόμο με νερά και χωρίς φωτισμό! Τι να πω! Φαντάζομαι δεν έχετε φτάσει ούτε μέχρι τα διόδια γιατί όχι φωτισμό δεν έχει το βράδυ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βρεθεί στο δρόμο!
Κάποιος είπε πως κόντεψε να πέσει 2 φορές σε βρεγμένο δρόμο ενώ πήγαινε σαν κότα! Είδες φίλε? Δεν έπεσες τελικά, γιατί πήγαινες σαν κότα! Ξέρεις πόσες φορές έχουμε κοντέψει να πέσουμε όλοι σε βρεγμένο δρόμο?
Επίσης ο δρόμος του σχιστού είναι τόσο χάλια που απορώ πώς έκαναν κόντρες σε τέτοια άσφαλτο! Ο τροχαίος είναι λάθος ΟΚ! Αλλά ρε παιδιά, πρώτη φορά είναι που βγαίνουμε σε τέτοιους δρόμους? Ή μήπως είναι ο μόνος χωρίς φώτα μέσα στην Αθήνα? Να αποδείξετε τι? Ότι οι συνθήκες στους ελληνικούς δρόμους είναι απαράδεκτες? Σιγά και μην το αποδείξετε! Δεν χρειάζεται κανένας τροχαίος ν ακάνει κάτι! Είναι χάλια έτσι κι αλλιώς! Και απόφαση κατά του δεν πρόκειτε να βγει γιατί τότε θα πρέπει να φωτίσουν όλους τους δρόμους! Απλά τα πράγματα!!!
δεν το θεωρω"δικηγοριλικη" καλυτερα να ρωταμε παρα να βγαζουμε αυθεραιτα και προσβητικα συμπερασματα. και απαντω.για οσους ξερουν το Σχιστο ειναι η πρωτη στροφη μετα το φαναρι της χωματερης με κατευθηνση απο Κερατσινι Σκαραμανγκα. και για οσους δεν ξερουν ειναι ανηφορικος ο δρομος 2 λωριδες και μια βοηθιτικη. ξεκινησαμε απο το φαναρι, εγω ΖΧ9 και ενας φιλος GSXR400 στις 2 ακρες, αναμεσα μας σκουπιδιαρικο. ο δρομος ισιωνει ,οσων αφορα την κλιση, κανει μια ελαφρια στροφη δεξια και κατηφοριζει. στο σημειο ακριβως που ξεκινα η κατηφορα τρεχουν νερα απο την νησιδα, πολλα νερα, εμεις πηγαιναμε [ο ενας αριστερα,εγω, και ο αλλος τερμα δεξια] με 80 χλμ και σιγουρευω το νουμερο της ταχυτητας λεγοντας οτι λιγο πισω μας ηταν το σκουπιδιαρικο που φυγαμε μαζι απο το φαναρι 200 μετρα πριν[ποσα πιανει ενα φορτηγο σε 200 μετρα]. λογο της κλισης του δρομου τα νερα τα ειδα στα 5 μετρα απο εμενα σε αντιθεση με τον φιλο μου που τα βρηκε πιο μετα. η συνεχεια ειναι γνωστη. να πω οτι ηταν καλοκαιρι ιουνιοσ και δεν ειχα βρεξει,οποτε δεν ειχα υποψια για νερα στο δρομο.και οταν βρεχει παω οπος ολοι σα κοτα
Στο συγκεκριμένο σημείο που λες.....
μετά από λίγο, στην αριστερή λωρίδα ο δρόμος είναι τόσο χάλια που με το αμάξι αν πας 100 φοβάσαι τοι θα σπάσεις καμιά ζάντα!!!! Ερώτηση: Γιατί πηγαίνατε ο ένας τέρμα δεξια και ο άλλος τέρμα αριστερά? Αφού είχατε προσπεράσει το φορτηγό και θα μπορούσατε καλιστα να κινήστε σε διπλανές λωρίδες! Σκέψου πάντως πως όταν περνούσα με το αμάξι από κει, μετά το φανάρι, πάντα φρόντιζα να είμαι στην μεσαία μέχρι την πρώτη αριστερή στροφή!
Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! Ερώτηση επόμενη: Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόσουν μπροστά σε νερά απότομα? Γιατί εμένα τα τελευταία 8 χρόνια μου συμβαίνει συνέχεια! Και γενικά σε δρόμους που δεν ξέρω, νύχτα, πάω σαν κότα! Δεν ξέρω τις συνήθειες των κατοίκων και την κατάσταση του δρόμου! Αν πέρναγες συχνά πάλι από κει θα είχες παρατηρήσει κάτι! Τέλος πάντων! Πολλές ερωτήσεις! Ο δρόμοι στην Ελλάδα είναι χάλια και μακάρι να γίνει κάτι γι' αυτό!
?????????
xaxaxaxaxa
μονο τις κοπελιας απο πανω διαβασα
γιατη δεν προλαβαινω,
δωστε κι αλλο
οταν εδωσα για δυπλωμα δεν εβρεχε κι ετσι δεν εχω μαθει το βρεγμενο.....
κουλος ειμαι οπως και οι αλλοι
ευχομαι να μην βρεξει γιατι αλλοιως θα πεσω
επισεις δεν ξερω και μοτοκρος
αν αποφασισει καποιως να κανει τους δρομους χωματοδρομους για να μην κανουν κοντρες
τι θα κανω?????
αδερφια
δεν νομιζω οτι εχει σχεση η βροχη
με το να πηγαινεις στον δρομο και να βρισκεις ξαφνικα ενα βρεγμενο κομματι δρομου
δεν ειναι το ιδιο και αν καποιως το κανει εσκεμενα ειναι και βλακωδες και επικυνδινο για ολους.
Αλλωστε δεν αποτρεπεις τις κοντρες αυτοι που θα την εκαναν θα δουν τα νερα και θα την κανουν δυπλα.
devil's animal
27/11/2008, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αυτος ο Μακης που λες ειναι δικηγορος?
οχι ειναι ο γνωστος.
σε γνωστο καναλι.
με 2 γνωστες εκπομπες.
παρατσουκλι "ταρζαν".:winka:
Πολλές ερωτήσεις! Ο δρόμοι στην Ελλάδα είναι χάλια και μακάρι να γίνει κάτι γι' αυτό!
να τους κανουμε ολους με νερα και χωρις φωτα
ετσι και οι οδυγοι θα γινουν καλητεροι
και δεν θα γκρινιαζουμε για τους κακους και καλους δρομους ξανα.
αααααα να βαλουμε και μερικα δυοδια ακομα..
el_hymador
27/11/2008, 10:52
μαλακιας το αναγνωσμα...
ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑ να ειναι βρεγμενος ενας δρομος μετα απο βροχη και να μην εχει εγκατασταση φωτισμου
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ να προκαλεις εκουσια τετοιες "δυσκολες" συνθηκες...
Φωτα υπηρχαν και ο δρομος θα μπορουσε να ειναι στεγνος. Τι ακριβως δεν καταλαβενετε μερικοι ρπμ; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
.....
με το να πηγαινεις στον δρομο και να βρισκεις ξαφνικα ενα βρεγμενο κομματι δρομου
δεν ειναι το ιδιο
Τώρα μεταξύ μας.... ακριβώς το ιδιο είναι... νερά στο δρόμο και στις δύο περιπτώσεις.
και αν καποιως το κανει εσκεμενα ειναι και βλακωδες και επικυνδινο για ολους.
Σωστό αυτό.
Αλλωστε δεν αποτρεπεις τις κοντρες αυτοι που θα την εκαναν θα δουν τα νερα και θα την κανουν δυπλα.
Ακόμα πιο σωστό αυτό.
Επίσης δεν είναι ο μόνος δρόμος χωρίς φώτα στην Ελλάδα και με νερά εκεί που δεν τα περιμένεις!!!!
Αυτό το φαινόμενο το βρίσκεις παντού! Σκέψου λίγο την Εθνική Τρίπολης-Κορίνθου! Ούτε φώτα έχει και σε κάποια σημεία μπορεί να συναντήσεις νερά (όχι από ποτιστήρια) αλλά έχει σημασία από τι είναι?
Δολοφονικό αυτό που έκανε ο τύπος, αν το έκανε, που λέει ότι το έκανε, αλλά ρε σεις, Τα νερά σε σκοτεινούς δρόμους είναι καθημερινό φαινόμενο! Και μην μου πει κανείς πως η Κηφιασίας είναι όλη φωτισμένη!
:look:
stefanos
27/11/2008, 11:07
Ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι αφού δεν γνωρίζουμε την υπόθεση καθόλου, ούτε ποιός κατηγορείται και γιατί.
Πάντως ο σχιστός έχει πρόβλημα με την άρδευση της λωρίδας όπως και η θησέως στην καλλιθέα και πολλοί άλλοι δρόμοι.
Τώρα μεταξύ μας.... ακριβώς το ιδιο είναι... νερά στο δρόμο και στις δύο περιπτώσεις.
ναι,
οταν εφαγα την βροχα απο Σερρες - Αθηνα με αστεια φωτα (και στο μηχανακη και στους δρομους)μαυρη ζελατινα στο κρανος και μια εθνικη γεματη νταλικες που σηκωναν ολη την λασπουρα που υπηρχε,
δεν μπορουσα να πω κατι σε καποιων γιατη ετσι ηταν τα πραγματα
αν δεν σου αρεσει σταματας και δεν το κουνας ρουπι.
Αν ομως ο δρομος δεν ειχε φωτισμο (που δεν ειχε)
και απο στεγνο μπαινεις σε βρεγμενο (και φρεσκο κι ολλας με την γλιτσα φουσκωμενη)
υπαρχει προβλημα.
Συμπερασμα, φυλε η υποθεση σου ειναι καταδικασμενη
αν πρεπει να εξιγεις αυτα τα απλα πραγματα σε ανθρωπους που καβαλανε μηχανη
δεν υπαρχει περιπτωση να τα δεχθει και να τα καταλαβει καποιως ο οποιως δεν θα εχει επαφη με αυτα (να ξερει δηλαδη το ποσο ευκολα μπορεις να πεσεις και ποσο ευκολα μπορει να σακατευτεις απο μια @@ρια την οποια ολοι οι παραπανω την εχουν δεχθει σαν @@ρια αλλα θελουν μεσα σε αυτην να συμπληρωσουν και την δικια τους)
MitsosNaked
27/11/2008, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δεν μιλάμε σοβαρά βέβαια έτσι?
Διάβασα τα περισσότερα ποστ και το μόνο που κατάλαβα είναι πως οι περισσότεροι δεν μπορείτε να πάτε σε δρόμο με νερά και χωρίς φωτισμό! Τι να πω! Φαντάζομαι δεν έχετε φτάσει ούτε μέχρι τα διόδια γιατί όχι φωτισμό δεν έχει το βράδυ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βρεθεί στο δρόμο!
Το γενικεύεις επικίνδυνα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Κάποιος είπε πως κόντεψε να πέσει 2 φορές σε βρεγμένο δρόμο ενώ πήγαινε σαν κότα! Είδες φίλε? Δεν έπεσες τελικά, γιατί πήγαινες σαν κότα! Ξέρεις πόσες φορές έχουμε κοντέψει να πέσουμε όλοι σε βρεγμένο δρόμο?
Δέν έπεσα από ΚΑΘΑΡΗ κωλοφαρδία. Έχω πάει ΠΟΛΥ γρήγορα πάνω σε βρεγμένο(και με βροχή καντάρια στις κατηφόρες του Ζωγράφου, στην Ε.Ο νύχτα χωρίς φώτα κλπ) και δέν γλίστρησα καθόλου, απλά τις δύο φορές στις οποίες πήγαινα αργά γιατί είτε ήθελα να μπώ σε στενό ή ήμουν σε γειτονιά, συνέβη αυτό. Ο λόγος που το έγραψα είναι για να απαντήσω στο sniper ότι δέ χρειάζεται να πάς γρήγορα για να γίνει η μαλακία.
nikos force
27/11/2008, 12:14
δεν μπορω να καταλαβω ... ο ανθρωπος θελει να αποδωσει ευθυνες και καλα κανει ... ΟΠΟΙΟ μεριδιο ευθυνης φερει ο ιδιος (αν φερει ) το πληρωσε καιρος να πληρωσει και οποιος αλλος υπαιτιος , αν υπαρχει ...
οχι δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο νερα στο δρομο
με τα νερα της βροχης ...
λακουβα λεγεται και στο δρομο λακουβα και στη πιστα των μεγαρων ...αλλα για τη λακουβα στα μεγαρα αντιδρατε ...
ειτε 30 εκ ειτε 5 παλι π@υτσα λεγεται , αλλα δεν ποναει το ιδιο ...
και τελος καλα κανει και θελει να αντιδρασει σε οποια τετοια μετρα ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ θελουν καποιοι να εξασκησουν ... νομιμα η παρανομα ...
καποιος αλλος ειπε ''δεν ριξαν δα και καρφια στο δρομο ''
δλδ αν ειναι δυνατον , μονο τοτε θα αντριδρασεις ...οταν ριξουν καρφια ... Η οταν σε εμβολιζουν , με την ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι κανεις κοντρα ...
το οτι μπορει να μην βγαλει ακρη , το οτι θα πρεπει να αποδειξει οτι η γη κινειται και ενα σωρο αλλες παπαριες δεν του αφαιρουν το δικαιωμα να θελει να αντιδρασει ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
.....Ο λόγος που το έγραψα είναι για να απαντήσω στο sniper ότι δέ χρειάζεται να πάς γρήγορα για να γίνει η μαλακία.
Μάλιστα......
φυσικά κι αυτοί εδώ πέφτανε σαν τα κουνούπια....
Πρέπει να μάζεψε δύο τριαξονικά SS ο ολύμπιος εκείνη την ημέρα; Τι; Α ναι... κανένας δεν έπεσε.... :rolleyes:
149115
gixxerpap
27/11/2008, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
δεν μπορω να καταλαβω ... ο ανθρωπος θελει να αποδωσει ευθυνες και καλα κανει ... ΟΠΟΙΟ μεριδιο ευθυνης φερει ο ιδιος (αν φερει ) το πληρωσε καιρος να πληρωσει και οποιος αλλος υπαιτιος , αν υπαρχει ...
λακουβα λεγεται και στο δρομο λακουβα και στη πιστα των μεγαρων ...αλλα για τη λακουβα στα μεγαρα αντιδρατε ...
και τελος καλα κανει και θελει να αντιδρασει σε οποια τετοια μετρα ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ θελουν καποιοι να εξασκησουν ... νομιμα η παρανομα ...
δλδ αν ειναι δυνατον , μονο τοτε θα αντριδρασεις ...οταν ριξουν καρφια ... Η οταν σε εμβολιζουν , με την ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι κανεις κοντρα ...
το οτι μπορει να μην βγαλει ακρη , το οτι θα πρεπει να αποδειξει οτι η γη κινειται και ενα σωρο αλλες παπαριες δεν του αφαιρουν το δικαιωμα να θελει να αντιδρασει ...
α γεια σου ρε νικόλα!!!
...τελικά πρέπει να καθόμαστε και να συζητάμε τα αυτονόητα ρε γμτ .....
MitsosNaked
27/11/2008, 12:43
Μάλιστα......
Πρέπει να μάζεψε δύο τριαξονικά SS ο ολύμπιος εκείνη την ημέρα; Τι; Α ναι... κανένας δεν έπεσε.... :rolleyes:
Εντάξει ρε 'υπερτρισμέγιστε χερά'.... μή βαράς
:rolleyes:
Άρα πίστα και λιωμένος δρόμος Αθήνας ή Ε.Ο το ίδιο πράγμα έ ;:rolleyes:
Και μή ξεχνάς ότι σε ένα δρόμο της Αθήνας ή της Ε.Ο το βρεγμένο που βλέπεις μπορεί να μήν είναι πάντα 100% νερό αλλά ένα πιό 'ενδιαφέρον' mix....;)
nikos force
27/11/2008, 12:45
Μάλιστα......
Πρέπει να μάζεψε δύο τριαξονικά SS ο ολύμπιος εκείνη την ημέρα; Τι; Α ναι... κανένας δεν έπεσε.... :rolleyes: τωρα παμε τη κουβεντα ..
εγω λοιπον ειμαι ενας τελειωμενος φλωρος εποχιακος αναβατης , που οδηγαω ΜΟΝΟ καλοκαιρι για να αποφευγω βροχες και κρυο ...και δεν με ενδιαφερει να μαθω να οδηγω με τις συνθηκες που οδηγαει ο ολυμπιος ... και ετσι θεωρω οτι νερα , ειτε βροχης ειτε μπουγαδας ειναι επικινδυνα για μενα ... μονο που στο θεο δεν μπορω να αποδωσω ευθυνες , αλλα στο καθε π@υστη αλλον που γεμιζει το δρομο νερα ΜΠΟΡΩ
devil's animal
27/11/2008, 12:49
οτι πιο σωστο εχει γραφτει.
+636
:beer: :beer: :beer: :beer:
Εντάξει ρε 'υπερτρισμέγιστε χερά'.... μή βαράς
:rolleyes:
Άρα πίστα και λιωμένος δρόμος Αθήνας ή Ε.Ο το ίδιο πράγμα έ ;:rolleyes:
Και μή ξεχνάς ότι σε ένα δρόμο της Αθήνας ή της Ε.Ο το βρεγμένο που βλέπεις μπορεί να μήν είναι πάντα 100% νερό αλλά ένα πιό 'ενδιαφέρον' mix....;)
1. Δεν είμαι εγώ στην φωτό αλλά κοπέλα :D
2. Όσοι οδηγούμε σε δρόμους νύχτα πάμε πιο προσεχτικά.... το έχω πληρώσει αγοράζοντας μεγάλο οικόπεδο μέσα στην αθήνα οπότε δικαιούμαι να μιλάω.
3. Αν παρ' όλα αυτά πέσουμε, τότε κυνηγάμε φυσικότατα αυτόν που φταίει αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών. Ο Σπύρος σ' αυτή την περίπτωση πλήρωσε και με βαρύ τρόπο το λάθος του, μακάρι να βγάλει άκρη και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος (καλά, αδύνατο αλλά κανενας δεν μπορεί να ξέρει)
τωρα παμε τη κουβεντα ..
εγω λοιπον ειμαι ενας τελειωμενος φλωρος εποχιακος αναβατης , που οδηγαω ΜΟΝΟ καλοκαιρι για να αποφευγω βροχες και κρυο ...και δεν με ενδιαφερει να μαθω να οδηγω με τις συνθηκες που οδηγαει ο ολυμπιος ... και ετσι θεωρω οτι νερα , ειτε βροχης ειτε μπουγαδας ειναι επικινδυνα για μενα ... μονο που στο θεο δεν μπορω να αποδωσω ευθυνες , αλλα στο καθε π@υστη αλλον που γεμιζει το δρομο νερα ΜΠΟΡΩ
αν είσαι τέτοιος οδηγός, τότε είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και σου εύχομαι καλή τύχη.
οτι πιο σωστο εχει γραφτει.
+636
:beer: :beer: :beer: :beer:
Εσύ να κυνηγήσεις την Νομαρχία Αρκαδίας... για τον δρόμο με το γαρμπίλι..... :lol:
nikos force
27/11/2008, 12:55
αν είσαι τέτοιος οδηγός, τότε είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και σου εύχομαι καλή τύχη. τετοιος οδηγος ειμαι και εσυ ΑΛΛΑ και κανενας δεν μπορει να μου απαγορεψει να κυκλοφορω σε οσο το δυνατον πιο ασφαλης δρομους γινεται
τετοιος οδηγος ειμαι και εσυ ΑΛΛΑ και κανενας δεν μπορει να μου απαγορεψει να κυκλοφορω σε οσο το δυνατον πιο ασφαλης δρομους γινεται
Ρε για την Ελλάδα μιλάμε τώρα ή τηλεμεταφέρθηκα στην Αγγλία και δεν το έχω καταλάβει;
nikos force
27/11/2008, 12:58
δεν ειπα ασφαλης ...ειπα ΟΣΟ πιο ασφαλης γινεται ... και οταν ενας πουστης με αξιωμα πεταει οτι αρχιδι γουσταρει μεσα στο δρομο ,ειτε λεγεται νερα ειτε λεγεται βομβες , δεν χρειαζεται να εισαι στην αγγλια για να τον τιμωρησεις
Σεβαστείτε ορισμένοι έναν άνθρωπο που πέρασε 2 χρόνια στο νοσοκομείο με 11 χειρουργεία...:(
Το αν κάποιοι είναι "πιλότοι"και στα νερά κάνουν και σέρφ,δεν μας αφορά.
Είναι τραγικό να έχουμε δέχθει τόσο πολύ τα κακώς κείμενα και αντί να προτρέπουμε,να βοηθάμε έναν άνθρωπο να διεκδικήσει το δίκιο του,η τουλάχιστον να μην τον αποτρέπουμε,να γράφουμε πολλά απο αυτά που διάβασα νωρίτερα.
Ακόμα κι αν δεν ξέρουμε πραγματικά τι έγινε,ας δικαιολογήσουμε εναν άνθρωπο που πέρασε 2 χρόνια,το ξαναγράφω,σε νοσοκομείο :( .Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν έχει δίκιο.
MitsosNaked
27/11/2008, 13:01
1. Δεν είμαι εγώ στην φωτό αλλά κοπέλα :D
2. Όσοι οδηγούμε σε δρόμους νύχτα πάμε πιο προσεχτικά.... το έχω πληρώσει αγοράζοντας μεγάλο οικόπεδο μέσα στην αθήνα οπότε δικαιούμαι να μιλάω.
3. Αν παρ' όλα αυτά πέσουμε, τότε κυνηγάμε φυσικότατα αυτόν που φταίει αλλά δεν είμαστε και άμοιροι ευθυνών. Ο Σπύρος σ' αυτή την περίπτωση πλήρωσε και με βαρύ τρόπο το λάθος του, μακάρι να βγάλει άκρη και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος (καλά, αδύνατο αλλά κανενας δεν μπορεί να ξέρει)
1. Μή φοβάσαι, δέ σε μπέρδεψα....;)
2. Συμφωνώ απόλυτα
3. Δέν είμαστε ΠΑΝΤΑ άμοιροι ευθυνών. Δηλαδή π.χ σ'αυτό που μου έτυχε Καθαρά Δευτέρα με το σχοινί του χαρταετού έφερα και εγώ ευθύνη; Και πολλά άλλα παραδείγματα.
Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι να βρεί το παληκάρι το δίκιο του μέχρι τέλους(τίποτα δέν είναι αδύνατο, φτάνει να ξέρεις τα σωστά άτομα στην Ελλάδα) και όλα τ'άλλα είναι κουραφέξαλα.
Απλώς αντιπαρατιθέμεθα και πομφολυγοφληναφηματολογούμε δια το παραμικρόν, πιστά ακολουθούμενοι τας παραδόσεις του moto.gr ....
δλδ αν ειναι δυνατον , μονο τοτε θα αντριδρασεις ...
ναι , θα αντιδρασουν καποιοι λεγοντας οτι ναι μεν μπηκαν καρφια στον δρομο, αλλα για πιο λογο?
ισως να ετρεχαν , ισως να εκαναν κοντρες , σουζες και αλλα παρανομα....................πραγματα
αρα καλα εκαναν
και το χειροτερο ειναι οταν ξερεις αυτοι καβαλανε μοτο,
οπως και να εχει δεν εχουμε συμφονισει και σε τιποτα με τον sniper θα μου εκανε εντυπωση αν συμφωνουσαμε εδω.(που εχει ιδη πει οτι ητανε @@κια, αν εγινε επιτηδες αλλα................)
MitsosNaked
27/11/2008, 13:05
Ρε για την Ελλάδα μιλάμε τώρα ή τηλεμεταφέρθηκα στην Αγγλία και δεν το έχω καταλάβει;
Καλά, έλα κι εδώ να δείς τι γίνεται και μετά τα ξαναλέμε.....;)
devil's animal
27/11/2008, 13:08
Εσύ να κυνηγήσεις την Νομαρχία Αρκαδίας... για τον δρόμο με το γαρμπίλι..... :lol:
Α Ν Ε Τ Α μπορουσα να φερω μπατσους εκεινη την μερα και να το κανω θεμα αποδιδοντας ευθυνες και κανοντας μηνυση στον εργολαβο που ειχε ριξει το πισολαδο.
ολων τα λαστιχα ειχαν κολλησει αυτη την μ@λακια επανω...
εγω δεν επαθα κατι περα απο το σκισμενο τζιν, το καψιμο στα χερια (δικια μου μ@λακια) και γρατζουνιες στα ηδη γρατζουνισμενα πλαστικα που τα ειχα αφησει επιτηδες επανω για να μπω πιστα..
οποτε και δεν το κυνηγησα.αλλα μπορουσα.:winka:
δεν ειπα ασφαλης ...ειπα ΟΣΟ πιο ασφαλης γινεται ... και οταν ενας πουστης με αξιωμα πεταει οτι αρχιδι γουσταρει μεσα στο δρομο ,ειτε λεγεται νερα ειτε λεγεται βομβες , δεν χρειαζεται να εισαι στην αγγλια για να τον τιμωρησεις
Α μάλιστα....
ΟΚ τότε.... αλλά δεν βλέπω να μηνύουμε τους δήμους για τα νερά απο τα ποτίσματα, δεν βλέπω να μηνύουμε τους εργολάβους για τις κακοτεχνίες, δεν βλέπω να μηνύουμε το ΥΠΕΧΩΔΕ για τον Κορίνθου-Πατρών, δεν βλέπω να πήγε κανενας στην εκδήλωση-διαμαρτυρία της 28/10 για τα διόδια γιατί έβρεχε.....
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε τον αγώνα δια του πληκτρολογίου σας.
@noble : Θάλεια, εσύ αυτό κατάλαβες από την όλη κουβέντα; Καλοί οι συναισθηματισμοί αλλά δεν ισχύουν στον δρόμο. :sad:
Καλά, έλα κι εδώ να δείς τι γίνεται και μετά τα ξαναλέμε.....;)
τι χάλασαν κι εκεί; :sad: Στην Σκωτία πήγαινες τάπα, χειμώνα καλοκαίρι (καλοκαίρι στην σκωτία δεν έχει)
Α Ν Ε Τ Α μπορουσα να φερω μπατσους εκεινη την μερα και να το κανω θεμα αποδιδοντας ευθυνες και κανοντας μηνυση στον εργολαβο που ειχε ριξει το πισολαδο.
.....
Καλά ναι.... και την Νικολούλη μπορούσες να φέρεις να ψάξει να βρει την τύχη της μήνυσης
MitsosNaked
27/11/2008, 13:18
τι χάλασαν κι εκεί; :sad: Στην Σκωτία πήγαινες τάπα, χειμώνα καλοκαίρι (καλοκαίρι στην σκωτία δεν έχει)
Για αγγλία μιλάμε πάντα. Θα στείλω φωτογραφίες από βασικούς δρόμους στο ΚΕΝΤΡΟ του Λονδίνου να πάθετε πλάκα. Στο κέντρο της Αθήνας σπάνια βλέπεις τέτοια πράγματα. Να μήν πώ για τα αμέτρητα σταθερά εμπόδια(κολωνάκια,κάγκελα,νησίδες) που σου εγγυώνται σοβαρό τραυματισμό ή διαμελισμό σε κάθε πτώση.Ή τα συχνότατα λάδια στο κέντρο(και μιλάμε για μεγάλες κηλίδες,όχι λαδιές). Μπείτε στο londonbikers.com(το αντίστοιχο moto.gr) του Λονδίνου και εκεί πλέον έχουν καταργήσει τα 'στραβά κι ανάποδα' και τα γράφουν όλα στις ΄Γενικές΄τόσα πολλά που είναι.
makis206
27/11/2008, 13:23
Ποτέ και σε κανέναν να μη συμβεί αυτά που πέρασε ο φίλος, πόσο μάλλον τα χειρότερα.. αλλά !
Υποθέτουμε ότι συμβαίνει σε ένα γνωστό μας και τυγχάνει ας πούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου τραγικού συμβάντος που κάποιος προκάλεσε ουσιαστικά κι ας μην ήταν αυτό το ζητούμενό του απ'την αρχή.. δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.. μαύρο φίδι που τον έφαγε, απ'τον καθένα μας, πόσο μάλλον απ'τον παθώντα.. κι ας πάρουμε τ'αρχίδια της δικαιοσύνης στο τέλος. Η μάχη έχει νόημα όμως.
Στα καθημερινά προσέχουμε για να αποτρέψουμε, δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να κάνουμε τους Κούγιες πλουσιότερους και την ψυχική μας γαλήνη καθημερινά πουτάνα..
Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το υποθετικό σενάριο δεν το εύχομαι σε κανέναν :beer:
stefanos
27/11/2008, 13:25
Αλλο βρέχει και δεν έχει φώτα ο δρόμος, άλλο πηγαίνω με ένα μαχαίρι και κόβω τα ποτίστικά με σκοπό να πλημηρίσει ο δρόμος, παραβιάζω το φρεατιο του Δήμου η του Υπεχωδε και πετάω νερό που πληρώνουν άλλοι στο δρόμο μετά παραβιάζω το πίλαρ του οδοφωτισμού και κλείνω τα φώτα.
Για την δεύτερη περίπτωση υπάρχουν ένα σωρός νόμοι που παραβιάζονται ακόμα και αν δεν υπάρξει κανένα ατύχημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ποτέ και σε κανέναν να μη συμβεί αυτά που πέρασε ο φίλος, πόσο μάλλον τα χειρότερα.. αλλά !
Υποθέτουμε ότι συμβαίνει σε ένα γνωστό μας και τυγχάνει ας πούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός τέτοιου τραγικού συμβάντος που κάποιος προκάλεσε ουσιαστικά κι ας μην ήταν αυτό το ζητούμενό του απ'την αρχή.. δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.. μαύρο φίδι που τον έφαγε, απ'τον καθένα μας, πόσο μάλλον απ'τον παθώντα.. κι ας πάρουμε τ'αρχίδια της δικαιοσύνης στο τέλος. Η μάχη έχει νόημα όμως.
Στα καθημερινά προσέχουμε για να αποτρέψουμε, δεν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να κάνουμε τους Κούγιες πλουσιότερους και την ψυχική μας γαλήνη καθημερινά πουτάνα..
Δεν χρειάζεται να ξεκαθαρίσω ότι το υποθετικό σενάριο δεν το εύχομαι σε κανέναν :beer:
Άσε... γιατί αν αρχίσουμε να υποθέτουμε θα φτάσουμε σε έναν κόσμο όμορφο κι αγγελικά πλασμένο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αλλο βρέχει και δεν έχει φώτα ο δρόμος, άλλο πηγαίνω με ένα μαχαίρι και κόβω τα ποτίστικά με σκοπό να πλημηρίσει ο δρόμος, παραβιάζω το φρεατιο του Δήμου η του Υπεχωδε και πετάω νερό που πληρώνουν άλλοι στο δρόμο μετά παραβιάζω το πίλαρ του οδοφωτισμού και κλείνω τα φώτα.
Για την δεύτερη περίπτωση υπάρχουν ένα σωρός νόμοι που παραβιάζονται ακόμα και αν δεν υπάρξει κανένα ατύχημα.
εγώ θα έβαζα claymore για παραδειγματισμό....
Α μάλιστα....
ΟΚ τότε.... αλλά δεν βλέπω να μηνύουμε τους δήμους για τα νερά απο τα ποτίσματα, δεν βλέπω να μηνύουμε τους εργολάβους για τις κακοτεχνίες, δεν βλέπω να μηνύουμε το ΥΠΕΧΩΔΕ για τον Κορίνθου-Πατρών, δεν βλέπω να πήγε κανενας στην εκδήλωση-διαμαρτυρία της 28/10 για τα διόδια γιατί έβρεχε.....
@noble : Θάλεια, εσύ αυτό κατάλαβες από την όλη κουβέντα; Καλοί οι συναισθηματισμοί αλλά δεν ισχύουν στον δρόμο. :sad:
Νίκο μου,είναι απαράδεκτο να λέγεται οτι "καλά δεν έριξαν και τπτ καρφιά","πως κάνετε έτσι,όταν βρέχει δηλ. τι κάνει ο συγκεκριμένος?"και άλλα...
Εγω κατάλαβα πως ένας άνθρωπος καταταλαιπωρημένος,έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να κάνει κάτι για ολο αυτό που πέρασε.Μπήκε λοιπόν να ρωτήσει και άρχισε κλασσικά το λαικό δικαστήριο και οι παντογνώστες,όπως βεβαίως βεβαίως μας έχουν συνηθίσει.
Θα ήταν πολύ απλό,να υπάρξουν απαντήσεις στην ερώτηση που έκανε,είτε μπορεί να κυνηγήσει κάποιον,είτε οχι.Τώρα σχόλια(χωρίς να έχουμε ιδέα για το περιστατικό-αλίμονο-)για το αν έχει δίκιο,αν έχει άδικο,αν έφταιγε εκείνο το τραγικό,για τον άνθρωπο βράδυ,γιατί δεν φόραγε τα γυαλιά με τις ακτίνες του james bond να δει τα νερά ή γιατί πιάστηκε απροετοίμαστος ενω ξέρει σε τι μπουρδέλο ζούμε,ποσώς μ ενδιαφέρει και δεν βοηθούν ποτέ,αλλά και πάλι αλίμονο.
Έχεις απόλυτο δίκιο,ολα οσα αναφέρεις θα έπρεπε να τα κυνηγάμε.Το οτι δεν το κάνουμε δεν σημαίνει όμως οτι θα πρέπει να τα αφήνουμε ολα έτσι.
stefanos
27/11/2008, 13:30
Α μάλιστα....
Για να κάνεις μύνηση σε κάποιον πρέπει να έχει κάνει κάτι παράνομο.
και σε καμιά περίπτωση δεν κάνει παρανομία ούτε ο δήμος για τα νερά ποτίσματος, ούτε το υπεχωδε ούτε οι εργολάβοι.
devil's animal
27/11/2008, 13:35
Καλά ναι.... και την Νικολούλη μπορούσες να φέρεις να ψάξει να βρει την τύχη της μήνυσης
οταν γινετε μια μηνυση και υπαρχουν και μαρτυρες ειναι πολυ δυσκολο να αποσιωποιηθει,οπως λες.
το θεμα θα τραβουσε, ΑΝ το τραβαγα.
makis206
27/11/2008, 13:43
Άσε... γιατί αν αρχίσουμε να υποθέτουμε θα φτάσουμε σε έναν κόσμο όμορφο κι αγγελικά πλασμένο....
Ρε Νίκο.. δεν μ'αρέσει να κάνω υποθέσεις βάζοντας υπαρκτά πρόσωπα αλλά ας το κάνω βάζοντας εμένα μέσα.
Υποθέτουμε λοιπόν ότι είμαστε κολλητάρια και κάνουμε μαζί τις βόλτες μας, τρώω στη μάπα ένα τέτοιο συμβάν και βρίσκεσαι πίσω μου και το βλέπεις, κάπακι μαθαίνεις ότι ο τροχαίος έριξε τα νερά και έσβησε τα φώτα για τον Α η Β λόγο κι εγώ την ήπια τη γκαζόζα.. ακόμα κι αν είχα παραπάνω ταχύτητα απ'όση θα έπρεπε ή έστω τα καθυστερημένα μου αντανακλαστικά δεν λειτούργησαν τη σωστή στιγμή.
Την επόμενη μέρα τι κάνεις ;
Μη μου απαντήσεις, ξέρω ότι δεν θα το άφηνες να περάσει έτσι (είμαι και μοναδικό κομμάτι...:lol: )
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε Νίκο.. δεν μ'αρέσει να κάνω υποθέσεις βάζοντας υπαρκτά πρόσωπα αλλά ας το κάνω βάζοντας εμένα μέσα.
Υποθέτουμε λοιπόν ότι είμαστε κολλητάρια και κάνουμε μαζί τις βόλτες μας, τρώω στη μάπα ένα τέτοιο συμβάν και βρίσκεσαι πίσω μου και το βλέπεις, κάπακι μαθαίνεις ότι ο τροχαίος έριξε τα νερά και έσβησε τα φώτα για τον Α η Β λόγο κι εγώ την ήπια τη γκαζόζα.. ακόμα κι αν είχα παραπάνω ταχύτητα απ'όση θα έπρεπε ή έστω τα καθυστερημένα μου αντανακλαστικά δεν λειτούργησαν τη σωστή στιγμή.
Την επόμενη μέρα τι κάνεις ;
Μη μου απαντήσεις, ξέρω ότι δεν θα το άφηνες να περάσει έτσι (είμαι και μοναδικό κομμάτι...:lol: )
:beer:
μα καλά.... τζάμπα γράφω; φυσικά και θα τον κυνηγήσεις! το έγραψα και πριν αυτό, όταν ευχήθηκα στον Σπύρο να καταφέρει να βρει το δίκιο του.
Απλά λέμε ότι τέτοιες καταστάσεις τις ζούμε καθημερινά.... στο μπουρδέλο που ζούμε... πόσο πιο απλά να το γράψω;
Στην Κρήτη δλδ γιατί δεν είναι γεμάτοι με SS οι δρόμοι;
Στην Κρήτη δλδ γιατί δεν είναι γεμάτοι με SS οι δρόμοι;
Τους τα χει κάνει μπαλόνια ο MikeG να πάρουν BMW :lol: :bawl:
road spirit
27/11/2008, 14:22
Στην Κρήτη δλδ γιατί δεν είναι γεμάτοι με SS οι δρόμοι; κυριακή πρωί στη καντίνα στο Μπαλί θα χάσεις το μέτρημα... είναι κάποιες μέρες που γίνεται λαϊκό προσκύνημα :lol:
Τους τα χει κάνει μπαλόνια ο MikeG να πάρουν BMW :lol: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Παρόλαυτα η Κρήτη έχει πάρα πολλά ss το τελευταίο καιρό, & αυξάνονται εκθετικά...
Το ίδιο ισχύει & με τα enduro:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κυριακή πρωί στη καντίνα στο Μπαλί θα χάσεις το μέτρημα... είναι κάποιες μέρες που γίνεται λαϊκό προσκύνημα :lol:
Είπα οι δρόμοι.... όχι η καντίνα ή η πίστα καρτ :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
.... & αυξάνονται εκθετικά...
Το ίδιο ισχύει & με τα enduro:D
ώρα να πάρεις κι εσύ ένα τότε...
LsKostas
27/11/2008, 14:24
Μάλιστα......
Θες και τα γραφεις αυτα ?
Ξαναδιαβασε την περιπτωση για την οποια γραφουμε στο θρεντ ...
Θες και τα γραφεις αυτα ?
Ξαναδιαβασε την περιπτωση για την οποια γραφουμε στο θρεντ ...
από ελληνικά καλά πάμε;
ώρα να πάρεις κι εσύ ένα τότε...
Έχω enduro καρντιά μου...
SS μόνο για το σαλόνι μου... :wave2:
LsKostas
27/11/2008, 14:44
Ιδιες ακριβως οι καταστασεις,μαλιστα...
Εσυ απο λογικη πως τα πας ?
Ιδιες ακριβως οι καταστασεις,μαλιστα...
Εσυ απο λογικη πως τα πας ?
Εγώ καλά πάω.... τα νερά στο δρόμο είναι το ίδιο πράγμα... είτε έβρεξε είτε τον πλύνανε, είτε κάποιος επίτηδες το κάνει....
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις δλδ;
Εγώ καλά πάω.... τα νερά στο δρόμο είναι το ίδιο πράγμα... είτε έβρεξε είτε τον πλύνανε, είτε κάποιος επίτηδες το κάνει....
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις δλδ;
Και να στο πω πιο απλά.... είτε φας σφαίρα από όπλο που σε σημαδεύει επίτηδες, είτε την φας καταλάθος το ίδιο νεκρός είσαι.... το τι θα κάνουν στον δολοφόνο μετά, εσένα τον νεκρό, λιγο σε νοιάζει....
Πως τα πάω από λογική;
Και να στο πω πιο απλά.... είτε φας σφαίρα από όπλο που σε σημαδεύει επίτηδες, είτε την φας καταλάθος το ίδιο νεκρός είσαι.... το τι θα κάνουν στον δολοφόνο μετά, εσένα τον νεκρό, λιγο σε νοιάζει....
Πως τα πάω από λογική;
Λιγο τετραγωνη,αλλα ενταξει :p
Το νερο δεν αλλαζει συσταση,σε καμια απο τις περιπτωσεις.Εχει σημασια ομως το πως βρεθηκε εκει.
Αν και νομιζω οτι συμφωνεις με ολο αυτο,συνεχισε...:lol:
nikos force
27/11/2008, 14:53
Πως τα πάω από λογική; εσυ ρε φιλαρακι το ιδιο θα αντιδρασεις αν καποιος σε σημαδευει και το ιδιο θα αντιδρασεις αν την φας απο το πουθενα ... οταν βρεχει-εβρεξε , εισαι προετοιμασμενοσ . σε σεχεση με οταν κίνησε σε στεγνο δρομο ιουλη μηνα ...
εσυ ρε φιλαρακι το ιδιο θα αντιδρασεις αν καποιος σε σημαδευει και το ιδιο θα αντιδρασεις αν την φας απο το πουθενα ... οταν βρεχει-εβρεξε , εισαι προετοιμασμενοσ . σε σεχεση με οταν κίνησε σε στεγνο δρομο ιουλη μηνα ...
ρε νίκο-φορς....με έχεις κουφάνει λέμε. Στα μισά σου ποστ τα χώνεις σε όσους αντιδρούν στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στις σούζες κόντρες και μαλακιούλες στο δρόμο.
Εδώ λές ότι όταν είσαι στο δρόμο πρέπει να έχουν σκουπίσει γιατί παίζουν με την ασφάλεια σου. Κανεις δεν λέει ότι καλώς έκανε την μαλακία όποιος την έκανε. Το νερό έκανε ακόμα χειρότερο έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο που και στεγνός τρώει κόσμο και όλοι κάνουν τα παγώνια.
Αυτό σας λέει ο sniper αλλά.....
nikos force
27/11/2008, 15:16
ρε νίκο-φορς....με έχεις κουφάνει λέμε. Στα μισά σου ποστ τα χώνεις σε όσους αντιδρούν στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς και υπερασπίζεσαι το δικαίωμα στις σούζες κόντρες και μαλακιούλες στο δρόμο.
Εδώ λές ότι όταν είσαι στο δρόμο πρέπει να έχουν σκουπίσει γιατί παίζουν με την ασφάλεια σου. Κανεις δεν λέει ότι καλώς έκανε την μαλακία όποιος την έκανε. Το νερό έκανε ακόμα χειρότερο έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο που και στεγνός τρώει κόσμο και όλοι κάνουν τα παγώνια.
Αυτό σας λέει ο sniper αλλά..... οι δικες μου μαλακιες τιμωρουνται εκ νομου απο το νομο... πραγμα στο οποιο δεν αντιτεθηκα ποτε ...ετσι λοιπον θεωρω σωστο οτι ΟΛΕς οι μαλακιες πρεπει να τιμωρουνται ... οπως επισης νιωθω απολυτη εμπιστοσυνη στην δικια μου ικανοτητα να κανω ''μαλακια'' (δεν εξεταζω αν αυτο ειναι λαθος η σωστο) ... και ειναι δικαιωμα μου να ζηταω-απαιτω-εκλιπαρω αν οχι απολυτα σωστες και ασφαλεις συνθηκες δρομων τουλαχιστον συνθηκες που εχω συνηθησει και οχι συνθηκες που να ειναι ευαλωτες στην εγκληματικη ενεργεια του καθενος ... ωστε να κανω ειτε τις μαλακιες μου ειτε να πηγαινω σπιτι μου κυριος , μην εχωντας κατα νου οτι καποιος εχει στησει παγιδεσ
γιατι οπως ειπε ο σνιπερ εγω ειμαι η σφαιρα απο το πιστολι που εχεις δει να σε σημαδευει, ειμαι ο μαλακας που βλεπεις να κανω σουζα και πρετοιμαζεσαι γιατι θεωρεις οτι ειμαι μαλακασ ... τα νερα-τα καρφια και τα λοιπα , ειναι η σφαιρα που τρως ξωφαλτσα ...
nikos force
27/11/2008, 15:17
στα καγκουριλίκια που ποστάρεις κατα καιρούς
και το δικιο, δικιο . μια φορα το εκανα ... ο πλυθηντικος ειναι λαθος
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper/byr0n
-Στην Κρήτη δλδ γιατί δεν είναι γεμάτοι με SS οι δρόμοι;
-Τους τα χει κάνει μπαλόνια ο MikeG να πάρουν BMW :lol: :bawl:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
μακράν η καλλίτερη στιχομυθία...
@spyroszx: μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν και στο αστικό...
οι δικες μου μαλακιες τιμωρουνται εκ νομου απο το νομο... πραγμα στο οποιο δεν αντιτεθηκα ποτε ...ετσι λοιπον θεωρω σωστο οτι ΟΛΕς οι μαλακιες πρεπει να τιμωρουνται ... οπως επισης νιωθω απολυτη εμπιστοσυνη στην δικια μου ικανοτητα να κανω ''μαλακια'' (δεν εξεταζω αν αυτο ειναι λαθος η σωστο) ... και ειναι δικαιωμα μου να ζηταω-απαιτω-εκλιπαρω αν οχι απολυτα σωστες και ασφαλεις συνθηκες δρομων τουλαχιστον συνθηκες που εχω συνηθησει και οχι συνθηκες που να ειναι ευαλωτες στην εγκληματικη ενεργεια του καθενος ... ωστε να κανω ειτε τις μαλακιες μου ειτε να πηγαινω σπιτι μου κυριος , μην εχωντας κατα νου οτι καποιος εχει στησει παγιδεσ
γιατι οπως ειπε ο σνιπερ εγω ειμαι η σφαιρα απο το πιστολι που εχεις δει να σε σημαδευει, ειμαι ο μαλακας που βλεπεις να κανω σουζα και πρετοιμαζεσαι γιατι θεωρεις οτι ειμαι μαλακασ ... τα νερα-τα καρφια και τα λοιπα , ειναι η σφαιρα που τρως ξωφαλτσα ...
Αν όμως κάνεις καγκουριά και σου φύγει το μηχανάκι και μου σκοτώσεις το παιδί μου, να ελπίζεις ότι έχεις πεθάνεις γιατί όταν τελειώσω μαζί σου I'll cut your throat and fuck your neck που λένε και στο χωριό μου.
Αν εσείς θέλετε να ζείτε σ' έναν κόσμο όμορφο κι ονειρικά πλασμένο, να είστε έτοιμοι για απότομο ξύπνημα.
devil's animal
27/11/2008, 15:24
Αν όμως κάνεις καγκουριά και σου φύγει το μηχανάκι και μου σκοτώσεις το παιδί μου, να ελπίζεις ότι έχεις πεθάνεις γιατί όταν τελειώσω μαζί σου I'll cut your throat and fuck your neck που λένε και στο χωριό μου.
Αν εσείς θέλετε να ζείτε σ' έναν κόσμο όμορφο κι ονειρικά πλασμένο, να είστε έτοιμοι για απότομο ξύπνημα.
ενω αν το παιδι σου σκοτωθει σε καρμανιολα δρομο και με εσκεμμενα κλειστα φωτα και νερα, να κανεις την κοτα...:rolleyes: