PDA

View Full Version : Me ti asxoleiste ???

Σελίδες : 1 [2]

nimbus
21/09/2005, 12:01
εγώ δουλεύω σε μια φαρμακευτική εταιρεία:D στο τμήμα πωλήσεων:wave2:
και τον ελεύθερο χρόνο μου, να μην σας νοιάζει τι κάνω:rotflmao: :rotflmao: δεν σας λέω:lol: :lol:

makis206
21/09/2005, 12:06
Αφού υλοποιήθηκε επιτυχώς η ανασκαφή γι'αυτό το θέμα και ξαναβγήκε στην επιφάνεια, ας πούν και οι νέοπες (γκάβακες σάν εμένα καλή μου ώρα) τί κάνουν για να βγάζουν τα προς το ζήν.

Εγώ είμαι υπεύθυνος τμήματος ανταλλακτικών σε αντιπροσωπεία αυτοκ.... κουτιών. Με λίγα λόγια, κάνω κάτι που σιχένομαι (χωρίς επίδομα ανθυγιεινής εργασίας !!! ) αλλά κάποιος πρέπει να συντηρεί και τη ζωή μου, μια μοτοσυκλέτα, μια γυναικάρα, ένα παπάκι, ένα σκύλο, ένα σπιτάκι, δύο καναρίνια και μιά κακιά πεθερά...........

Είμαι 27 χρονών και μετράω μέρες μέχρι τη σύνταξή μου. Μέχρι τότε, κάνω γαϊδουρινή υπομονή, βόλτες, έξοδα σε καφετέριες και πολύ σέξ.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλους;

Υπομονή, 8ωρο είναι και θα περάσει.........

:beer:

Meni0s
21/09/2005, 12:13
Xμ..

Τα πρωινα σε μια κατασκευαστικη ετερεια και τα βραδυα σε ενα εστιατοριο.Απλα τα πραγματα πολλες ωρες ομως...

Προσωρινα ολα αυτα μεχρι να ερ8ει το 11μετρο μωρο μου...:smokin:

evvou
21/09/2005, 12:24
Γραφιστρια σε περιοδικο :D :wave2:

McGyver
21/09/2005, 12:30
Μόλις έβγαλα το χώμα (από την ανασκαφή) από το πληκτρολόγιο και μπορώ να απαντήσω κι εγώ...

Μηχανικός πληροφοριακών συστημάτων...

Ρε σεις, ωραία δεν ακούγεται;

Cpt. Haddock
21/09/2005, 12:59
Ά ρε Bugs τί πήγες και ξέθαψες (ήταν απόλαυση το διάβασμα όμως...)

ουυφφ, τι να γίνει ας το πάρει το ποτάμι..

Σε τράπεζα κι εγώ

Μην :a015: :a018: :a26: όλοι μαζί, ξέρω ότι δεν είναι και ότι πιο δημοφιλές τελευταία και δυστυχώς έχετε και δίκιο... Είναι άπό τις φορές που ο ανταγωνισμός σε ένα χώρο κάνει κακό και όχι καλό ειδικά για τον πελάτη.

Τεσπα, σε ξένη τράπεζα δουλέυω (μικρή και ψιλοάγνωστη) στα κεντρικά, υπέυθυνος :a5: διαδικασιών και αναδιοργάνωσης(πςςςςς....εντυπωσιακό δεν ακούγεται; )

:smokin:

Τώρα τι θα ήθελα να κάνω αντ' αυτού, αφήστε το. Skiperας σε ιστιοπλοϊκο πάντως είναι στα tops της wish list...που θα μείνει wish απ' οτι φαίνεται "κι εγώ θα κάνω αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία"

:(

toyota
21/09/2005, 13:13
Άντε να πώ και γώ (ξέρω,χεστήκατε).
Το πρωί δουλέυω για 8 ώρες σαν υπεύθυνος μηχανογράφησης.
Το βράδυ δουλεύω για άλλες 8 ώρες σαν security (ας όψετε το σπίτι που θέλω να πάρω).
Αυτό το πρόγραμμα προβλέπετε να ισχύει για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Julius
21/09/2005, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
αλλά κάποιος πρέπει να συντηρεί και τη ζωή μου, μια μοτοσυκλέτα, μια γυναικάρα, ένα παπάκι, ένα σκύλο, ένα σπιτάκι, δύο καναρίνια και μιά κακιά πεθερά...........

Ta podilata ksexases reeeeeeeeeee

makis206
21/09/2005, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ta podilata ksexases reeeeeeeeeee

Σωστός ο Julius !!! :beer:

Έχω να συντηρήσω και δυό ποδήλατα.

Jul this round on me ! :beer: :beer:

:wave2:

LINA
21/09/2005, 13:46
δυστυχως ..... αντι να κανω σκι καθημερινα στις Αλπεις ειμαι για 8 ωρες καθησμενη σε μια καρεκλα και ανεχομαι τον προϊσταμενο μου ως γραμματεας του και διαχειριση οικονομικων των πελατων της εταιρειας :bigcry: :bigcry:

Shark Tale
21/09/2005, 13:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]

Τώρα τι θα ήθελα να κάνω αντ' αυτού, αφήστε το. Skiperας σε ιστιοπλοϊκο πάντως είναι στα tops της wish list...που θα μείνει wish απ' οτι φαίνεται
[QUOTE]

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ SKIPPER.....????? μας έφαγε το τσιμέντο, το pc και τα τηλέφωνα.......μια υπάλληλος γραφείου απλή και μακρυά από την θάλασσα!!!!

o Τοrben Grael γνωστός στην ιστιοπλοιϊα λέει "una cattivo giornata in barca e megio di una buona giornata di lavoro"...

δηλ.μια μέρα στην βάρκα με τρικυμία είναι καλυτερη από μια μέρα καλή σε γραφείο!!!!

εύχομαι μην μείνει μόνο wish πάντως...........

καλή δύναμη σ' οσους δουλεύουν σε κάτι που δεν τους αρέσει!!!

Tigas
21/09/2005, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ είμαι υπεύθυνος τμήματος ανταλλακτικών σε αντιπροσωπεία αυτοκ.... κουτιών. Με λίγα λόγια, κάνω κάτι που σιχένομαι (χωρίς επίδομα ανθυγιεινής εργασίας !!! ) αλλά κάποιος πρέπει να συντηρεί και τη ζωή μου, μια μοτοσυκλέτα, μια γυναικάρα, ένα παπάκι, ένα σκύλο, ένα σπιτάκι, δύο καναρίνια και μιά κακιά πεθερά...........

Είμαι 27 χρονών και μετράω μέρες μέχρι τη σύνταξή μου. Μέχρι τότε, κάνω γαϊδουρινή υπομονή, βόλτες, έξοδα σε καφετέριες και πολύ σέξ.

Αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλους;

Υπομονή, 8ωρο είναι και θα περάσει.........

ΕΛΑ ΡΕ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ :beer:

Pokermon
21/09/2005, 13:58
Εγώ συνάδελφο ασανσερτζή μηχανόβιο δεν θα βρω εδώ μέσα????????

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

makis206
21/09/2005, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΛΑ ΡΕ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ :beer:

Ώπα βρήκα άνθρωπο να μοιραστούμε τον πόνο μας !!!

Εβίβα μας συνάδελφε !:beer: :beer:

Το μόνο μας καλό και παρήγορο είναι οτι σε λίγο σχολάμε έ;

L.omerta
21/09/2005, 14:02
Φοιτητής και εγώ (πληροφορική)και παράλληλα ασχολούμε και με Ε.Π.Π!!!!:beer: :beer: :wave2:

kawasaki ZX-12
21/09/2005, 14:12
εγω ασχολουμε με εκτυπωσεις!!!
για την ακριβεια με ψηφιακη εκτυπωση:wave2:

stavrogin
21/09/2005, 14:38
free lancer ,αρχιτεκτονικα προοπτικα 3d στον υπολογιστη και αρχιτεκτονικες μελετες ,κατοικιες μονο.:smokin:

ΧΡΗΣΤΟΣ
21/09/2005, 19:30
ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

afroula
25/09/2005, 00:14
thlepikoinwnies...

TheOneAB
25/09/2005, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από afroula
thlepikoinwnies...
prwin sinadelfos loipon kai en meri...nin!network admin se polie8niki etairia

afroula
25/09/2005, 11:32
kai network kai admin??? xmmmmmm den einai kako!!!!

Ghostwalker
25/09/2005, 11:58
Foithths akomi edw sthn viomixaniki pliroforiki... Koinws :ZZZ: :a55: :beer: :smokin: :a014: kai pali :ZZZ:

Tropeas
25/09/2005, 12:06
Systems Administrator , I.T.Engineer σε Software House με κύριους πελάτες τις διαφημιστικές της Αθήνας.

TheOneAB
26/09/2005, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από afroula
kai network kai admin??? xmmmmmm den einai kako!!!! nai ontws kai egw...to idio pistevo!:rotflmao:

hornet
26/09/2005, 09:29
ε πσστ tifo και αφρο σταματηστε το σπαμ γιατι θα αρχισω να παιρνω κεφαλια!

Επισης adam ,tigka ,maint το ξεσκισατε

Στο συγκεκριμενο ποστ σβηστηκαν 15 σελιδες ποστ ελεος ρε παιδια...επισης θα ηθελα να πω το εξης!

Οποιος ξαναυπενιχτει οτι μεροληπτουμε υπερ συγκεκριμενων ανθρωπων θα του κοψω τη καλημερα...ΣΟΒΑΡΑ!!!!!!!!!!!

Τελος