View Full Version : I don't smoke,thanks...
1080....Ναι, 1080 τσιγάρα έχει δεχθεί το μπουφάν μου,η ζελατίνα του κράνους μου,το fering μου,η μηχανή μου και μερικές φορες οι συνεπιβάτες μου.
Όταν λέω 1080 τσιγάρα δεν είμαι τόσο βλαμμένος ώστε να τα έχω μετρήσει ένα-ένα. Κυκλοφορώ 3 χρονια με μηχανή και κάθε μέρα πάντα κάποιος smoker θα πετάξει από το παράθυρο του το τελειωμένο τσιγάρο του. 360μερες*4χρονια=1080τσιγάρα. Το ότι είμαστε Ελλάδα και ότι αυτό συνεπάγεται για την τήρηση του Κ.Ο.Κ. κτλπ δεν το αναφέρω καν,είναι χιλιοσυζητημένο. Το ότι δέχομαι πυρά(αναμμένα)από έναν εχθρό(εκάστοτε οδηγός) από τις πολεμίστρες του(παράθυρα) με στεναχωρεί πολύ.
Το ότι όμως μου πετάει στην μούρη μου το κωλοτσίγαρο του ο μπροστινός μηχανόβιος με το κράνος παραμάσχαλα με βιδώνει. Θέλω να του το τρίψω στην μούρη που να πάθει τέτοιο έγκαυμα ώστε να αναγκαστεί να φοράει το κράνος του για να μην φαίνεται η καμένη μούρη που θα αποχτησει.
Καλέ αυτό δεν είναι τίποτα! Σταματημένος δίπλα από αμάξι, δίπλα στον οδηγό, με πατημένο το δεξί πόδι κάτω για να μπορέσεις να βάλεις ταχύτητα, και ο τύπος να σε κοιτάει, να γυρίζει να μιλήσει με τον συνοδηγό και μετά από λίγο να σου πετάει το αναμμένο, μισοτελειωμένο τσιγάρο στο πόδι!!!!!
Και εσύ να κοιτάς σαν χαζός, σα να μην υπάρχεις ένα πράμα!!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
SnakeMJK
28/11/2008, 15:49
Το μαζεύεις και το ξαναπετάς μέσα... "Συγγνώμη, κάτι σου έπεσε"...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Αυτό το είπα σε κάποιον άλλο και είχε μείνει λίγο μ@λ@κας!!!!
Ψαχνόταν!!!!! χαχαχαχαχχαχαχαχα
Αλλά να το μαζέψεις? Άντε βάλε σταντ, κατέβα, ξανακαβάλα..... διαδικασία!!!!:uplate:
Όποτε είμαι με αμάξι έχω τσακωθεί με τον συνοδηγό μου για τέτοια κίνηση!!!!
:look:
:smokin:
gkmaggas
28/11/2008, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
28/11/2008, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αλλά να το μαζέψεις? Άντε βάλε σταντ, κατέβα, ξανακαβάλα..... διαδικασία!!!!:uplate:
Aαααααχχ! Τσαμπα τα ανοιγματα και τα σπαγγατα. Τι σοϊ μαζορετα εισαι;:lol:
jimtarasxt660x
28/11/2008, 16:46
Το να τρως το τσιγαρο παει και ερχεται(οχι οτι συμφωνω με αυτο που κανουν,μου εχει τυχει και μενα)....Σκεψου ομως που στην εθνικη καποιοι πως να το πω?"εξυπνοι" μαλλον ανοιγουν το παραθυρακι τους και πετανε ολα τα σκουπιδια τους τα οποια μπορει να ειναι απο χαρτια μεχρι μπουκαλια...και εσυ να ερχεσαι απο πισω και να σε βλεπουν και να μην τους νοιαζει...σκεψου να ερχεσαι και να φας κανα μπουκαλι αναψυκτικο στο κεφαλι?
bentouza
28/11/2008, 16:51
το οτι πετανε αναμενα τσιγαρα πολλοι απ'το μηχανακι τους μονο σε μενα τυχαινει;;
αυτο το πραμα με τα τσιγαρα κ με το κινητο σε βγαζουν απ'τα ρουχα σου!
Panos RG
28/11/2008, 16:59
πήγα να αρπάξω έναν ταρίφα μια μέρα για τέτοιο σκηνικό! αλλά ήταν γέρος και θα μου έμενε στα χέρια!
το χειρότερο ειναι ότι κάνουν τον μ@λ@κα!!! :confused: Του λέω... "τασάκι δεν έχει το μπουρδέλο σου..?" και
η απάντηση ήταν... "εεεε..? τι έγινε ρε μεγάλε...δεν κατάλαβα.....! "
του σπας τα μούτρα και τελειώνει η υπόθεση εκεί!
Kala apo tetoia allo tpt. Exw faei tsigaro apo SUV sthn zelatina kentro. Sto fanari tou lew, to kainourio sas SUV den eixe tasaki??Akolouthise to vlemma ths ageladas apo ton SUVista kai meta aporhmenos mou leei: Afou to petaxa pros ta katw!!!!:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Aαααααχχ! Τσαμπα τα ανοιγματα και τα σπαγγατα. Τι σοϊ μαζορετα εισαι;:lol:
Ε δεν είμαι και ζογκλέρ!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
το οτι πετανε αναμενα τσιγαρα πολλοι απ'το μηχανακι τους μονο σε μενα τυχαινει;;
αυτο το πραμα με τα τσιγαρα κ με το κινητο σε βγαζουν απ'τα ρουχα σου!
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!! έχω σταματήσει δίπλα σε σκουτερά:
"Συγνώμη άλλα όλη η στάχτη από το τσιγάρο σκάει πάνω μου! Τι θα γίνει?"
"Ε τι να σου κάνω? Πήγαινε από αλλού!"
:dizzy: :a53: :a023: :a016:
makis206
28/11/2008, 18:34
Ε δεν είμαι και ζογκλέρ!!!!!
:lol:
Μπορείς να κολλήσεις ένα τασάκι στη μπότα..!:D
yannis24
29/11/2008, 08:29
Σταματας διπλα του και του λες :
"Σας επεσε το τσιγαρο κυριε !! "
και κανεις μια κινηση με το χερι οτι πετας το τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο ....
εσυ βεβαια δεν εχεις τιποτα στο χερι σου αλλα ο αλλος δεν προλαβενει να το δει και ειναι υποψιασμενος γιατι μολις πεταξε το τσιγαροαπο το παραθυρο του...
οποτε πανικοβαλεται σταματαει στην μεση του δρομου και αρχιζει να ψαχνει το τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο του.....που δεν υπαρχει βεβαια !!
εκει να δεις πλακα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Σταματας διπλα του και του λες :
"Σας επεσε το τσιγαρο κυριε !! "
και κανεις μια κινηση με το χερι οτι πετας το τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο ....
εσυ βεβαια δεν εχεις τιποτα στο χερι σου αλλα ο αλλος δεν προλαβενει να το δει και ειναι υποψιασμενος γιατι μολις πεταξε το τσιγαροαπο το παραθυρο του...
οποτε πανικοβαλεται σταματαει στην μεση του δρομου και αρχιζει να ψαχνει το τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο του.....που δεν υπαρχει βεβαια !!
εκει να δεις πλακα.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :bigcry: :lol:
Τέλειο λέμε! Και χωρίς πολύ κόπο!!!!
Next time λοιπόν!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
devil's animal
01/12/2008, 15:25
ειναι καφροι ρπμ!!:rolleyes:
LsKostas
01/12/2008, 16:25
περιμενω πως και πως το σκηνικο με το τσιγαρο ... να μου τυχει και σ εμενα
η ωρα σου πλησιαζει ηλιθιε οδηγε ...ερχεται ...:evil:
:smilea:
Aggelos_SV
01/12/2008, 21:43
Χα!
Και που'στε ακόμα...από το 2010 που θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους να δείτε τι θα γίνει...θα φεύγουν όλοι χαρμανιασμένοι από την δουλειά/βραδυνή έξοδο/κλπ και που θα καπνίσουν?Στο τουτού τους!! Δεκάδες θα φεύγουν οι γόπες από τα αυτοκίνητα (μαζί με τον καπνό που θα βγαίνει από τα παράθυρα του κινητού τεκέ :lol: )
Στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης πριν χρόνια γυρνώντας από ταξίδι είμαι στο φανάρι δίπλα σε ένα αυτοκίνητο και γυρνάει ο τύπος και μου αφήνει μια ροχάλα στο πόδι. Τον κοιτάω με κοιτάει τρομαγμένος. Φεύγω με τη γυναίκα μου να τα έχει πάρει και εγώ να προσπαθώ να καταλάβω με ποιά λογική το έκανε. Ελπίζω να μην το ξαναεπαναλάβει.
Μια άλλη φορά πριν 15 χρόνια πετάω τη στάχτη μου από το παράθυρο στην Πέυκη κατηφορίζοντας για Λ.Ηρακλείου. Και έρχεται ένας μεσήλικας με ένα ΜΖ δίπλα και μου λέει ευγενικά : "Συγνώμη παλικάρι μου αν μπορείς μην πετάς τη στάχτη σου έξω διότι μου έρχεται στα μάτια." Ηταν να ανοίξει η γή να με καταπιεί με τη μαλακία που ασυναίσθητα έκανα.
Nick CBR 1000
06/12/2008, 20:35
να πω και εγω κατι πανω στο θεμα ασχετο (!??!?)
ποιο ωραιοι ειναι και κατι δικοι μας με flip-up κρανη που φουμαρουνε πανω στο μηχανακι μονιμως.....
.....και πετανε τη γοπα στο απο πισω μηχανακι !!
καλα για τους γκιοζηδες με τα αυτικινητα δεν εχω να συμπληρωσω κατι,με καλυψατε πληρως.
vaskunito
06/12/2008, 20:49
ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΟΚ
roin1des
07/12/2008, 01:31
Καλέ αυτό δεν είναι τίποτα! Σταματημένος δίπλα από αμάξι, δίπλα στον οδηγό, με πατημένο το δεξί πόδι κάτω για να μπορέσεις να βάλεις ταχύτητα, και ο τύπος να σε κοιτάει, να γυρίζει να μιλήσει με τον συνοδηγό και μετά από λίγο να σου πετάει το αναμμένο, μισοτελειωμένο τσιγάρο στο πόδι!!!!!
Και εσύ να κοιτάς σαν χαζός, σα να μην υπάρχεις ένα πράμα!!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Nόμιζα ότι θαλεγες πως σου πάτησε και το πόδι. Μου έτυχε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κατάλαβα πολλά, του χτύπησα το τζάμι, το κατέβασε και του ζήτησα να κάνει λίγο μπροστα γιατί μου πατά το δεξί πόδι... Τυχερός είμουν.
Όσο για τα τσιγάρα, ευτυχώς στην επαρχία δεν συμβαίνει συχνά.
Είναι θέμα σεβασμού προς το συνάνθρωπο, σε όλους τους τομείς, μην με ρωτάτε από που ξεκινάει...
vaskunito
07/12/2008, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από roin1des μην με ρωτάτε από που ξεκινάει... [/B]
Μπα νομίζω έχει χαλάσει προ πολού στην εκκίνηση. :beer: