GST
08/03/2005, 08:05
χτες στο βραδυ στο club 22 στη βουλιαγμενης εγινε η ετησια εκδηλωση που διοργανωνει το περιοδικο μοτο για την μοτοσυκλετα της χρονιας..........ο κοσμος πολυς γεματο το club καθως και ο χωρος εξω για να παρκαρεις.......
πηραμε μια μπυριτσα απο το μπαρ και καθησαμε σε μια γωνια για να δουμε τα διαπλεκομενα....
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ...το καινουργιο bmw 1200
DESIGN της χρονιας....yamaxa MT .....ειναι πολλα τα κιλα αρη:lol:
OFF ROAD της χρονιας....yamaxa wr 450...με κινηση στους 2 τροχους.....η αιχμη της τεχνολογιας στο χωμα
MOTARD της χρονιας ...χτ660.......:lol: :bawl: :lol: :bawl:
STREET της χρονιας..........ΜULTISTRADA 1000 DS:beer:
καλα μιλαμε εκει επεσε πολυ γελιο...το marketing των σπονσορων στην αποθεωση του....βγηκε το 620 και πρεπει να πουλησει..:lol:
εμενα δεν με χαλαει καθολου παντως...πηρα και την επικηρωση:ninja:
SS της χρονιας....yamaxa R1.......:beer:
δεν θυμαμε αλλα παιδες....αμα μου ερθει τιποτε αλλο θα το γραψω.....α και γκοσιπ νιουζ....ο συνιωρης θετος ...στα superbike.....με kawasaki......ωρε γλεντια:wave2:
στην εξοδο επερνες και μπλουζακι του μοτο για το bmw 1200 αλλα εγω ΔΕΝ το φοραω:mad: :D :lol: :rotflmao:
πηραμε μια μπυριτσα απο το μπαρ και καθησαμε σε μια γωνια για να δουμε τα διαπλεκομενα....
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ...το καινουργιο bmw 1200
DESIGN της χρονιας....yamaxa MT .....ειναι πολλα τα κιλα αρη:lol:
OFF ROAD της χρονιας....yamaxa wr 450...με κινηση στους 2 τροχους.....η αιχμη της τεχνολογιας στο χωμα
MOTARD της χρονιας ...χτ660.......:lol: :bawl: :lol: :bawl:
STREET της χρονιας..........ΜULTISTRADA 1000 DS:beer:
καλα μιλαμε εκει επεσε πολυ γελιο...το marketing των σπονσορων στην αποθεωση του....βγηκε το 620 και πρεπει να πουλησει..:lol:
εμενα δεν με χαλαει καθολου παντως...πηρα και την επικηρωση:ninja:
SS της χρονιας....yamaxa R1.......:beer:
δεν θυμαμε αλλα παιδες....αμα μου ερθει τιποτε αλλο θα το γραψω.....α και γκοσιπ νιουζ....ο συνιωρης θετος ...στα superbike.....με kawasaki......ωρε γλεντια:wave2:
στην εξοδο επερνες και μπλουζακι του μοτο για το bmw 1200 αλλα εγω ΔΕΝ το φοραω:mad: :D :lol: :rotflmao: