View Full Version : ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ R1200gs
Καλημέρα σε όλους.
Πριν λίγο καιρό αντάλλαξα ένα vstrom που είχα, με μια BMW 1200 GS που ήταν το όνειρό μου. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω τους προβολείς. Παρόλο που τα ρυθμιστικά έχουν τερματίσει εντούτοις φίλοι μου, οι μούτζες που εισπράττω κάθε βράδυ είναι αρκετές. Μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει ?
Ευχαριστώ
ppaleol
Δεν εχω καταλαβει ακριβως αν εχεις προβολεις ξενον ή προβολεις ομιχλης.
Επισης δεν εχω καταλαβει αν εχεις αλλαξει τα φωτα της "μαμας" ή εχεις βαλει επιπλεον προβολεις που στηριζονται κατω απο τα μπροστινα φλας.
Εγω εχω το R1200GS και εχω βαλει κρεμασμενους προβολεις κατω απο τα φλας. Ειχα στην αρχη δυο ξενον αλλα ετρωγα και γω μουτζες!!!
Στην συνεχεια αλλαξα τον αριστερο προβολεα σε ομιχλη και αφησα τον δεξι ξενον. Τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα.
Οσο αναφορα για τις ρυθμισεις το μονο που μπορουσα να κανω ειναι να εχω λιγο χαμηλωμενα τα φωτα και με μια γωνια προς τα μεσα. Να φωτιζουν δηλαδη πιο πολυ απο την διαχωριστικη λωριδα και δεξια. Οταν ανεβαινε συνεπιβατης τα χαμηλωνα με το χερι λιγο πιο κατω. Δυστυχως δεν γινεται διαφορετικα.
Αν τωρα εχεις αλλαξει τα φωτα της "μαμας" με ξενον και τα ρυθμιστικα ειναι εντελως κατω αλλα παλι τρως μουτζες τοτε δεν νομιζω να γινεται κατι αλλο. Απλα παιξτο ξενος και θεωρησε οτι δεν σε μουτζωνουν αλλα σε χαιρετουν!!!
:lol: :lol: :lol:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Οι προβολείς είναι της "μαμάς" και δεν τους έχω πειράξει ούτε έχω προσθέσει προβολείς για να έχω αυτό το πρόβλημα.
Δεν ξέρω ο προκάτοχός της πως το αντιμετώπισε. Μέχρι που σκέφτομαι να παραγγείλω καινούριους. Αν και δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
και πάλι ευχαριστώ
ppaleol
Πατρινός
15/12/2008, 15:07
Aντιμετωπισα το ιδιο προβλημα...Πηγαινε σε ενα συνεργειο να στο λυσουν.Ειναι μανικι γιατι δυσκολα χωραει χερι εκει μεσα λογω στενοτητος χωρου εσωτερικα των προβολεων αλλά διορθωνεται..Εχουν φυγει τα ρυθμιστικα βιδακια απο τη θεση τους εσωτερικα των προβολεων -λογικα...Συμβαινει καμμια φορα.Δεν ειναι σοβαρο για να παρεις νεους προβολεις αλλά θελει ο μηχανικος σου να κατσει να ασχοληθει :beer:
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία σου. Πράγματι είχε ξεμπλοκάρει το ρυθμιστικό από μέσα. Εν τούτοις θέλει ακόμα λίγο να ασχοληθώ γιατί ο μακρυνός προβολέας δεν με ικανοποιεί αρκετά.
και πάλι σε ευχαριστώ
ppaleol
Πατρινός
19/12/2008, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ppaleol
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία σου. ppaleol
:beer: Παρακαλώ!