View Full Version : Νεκρός ο 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης
http://www.madata.gr/index.php/24/26/28092.html
Τη ζωή του έχασε ο 31χρονος ηθοποιός, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.
Ο άτυχος ηθοποιός βρήκε ακαριαίο θάνατο στις 3:50 όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Ξενοφώντος.
Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, λόγω της αυτόφωρης διαδικασίας.
Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.
Ο ανερχόμενος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού το 2000. Έπαιξε στο ΚΘΒΕ, ξεχώρισε με τον «Κύριο Ρίπλεϊ» και τις παραστάσεις στο Αμόρε, ενώ συμμετείχε σε επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ.
:sad:
Απο το σημειο περναω καθε μερα για να παω στην δουλεια μου....
το παιδι φορουσε κρανος και στολη αλλα η συγκρουση τον αφησε επιτοπου νεκρο....
Σαν τα σκυλια παμε ρε παιδια....
LsKostas
02/12/2008, 12:44
κριμα το παλικαρι ...
Οσο για την πουτανα την ζωη που στερει τα καλυτερα παιδια απ τον κοσμο αυτο
ας δειξει και σε καναν μαλακα που περναει κοκκινα αβερτα την σκληραδα της :mad:
Κριμα για το παιδι, καλο του ταξιδι.
Μπορει καποιος που εχει λογαριασμο να γραψει οτι ο FuSmOKer ειναι μεγαλος π@π@ρας.
sapila racing
02/12/2008, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κριμα για το παιδι, καλο του ταξιδι.
Μπορει καποιος που εχει λογαριασμο να γραψει οτι ο FuSmOKer ειναι μεγαλος π@π@ρας.
+1074 :mad:
carjunkie
02/12/2008, 15:25
Δυστυχώς το άκουσα κι εγώ για το χαμό αυτού του πολύ καλού ηθοποιού. Να προσθέσω ότι συμμετείχε και στην παράσταση του Εθνικού "Το Γάλα" πριν 2-3 χρόνια το οποίο είχε πάρει πολλά βραβεία και θετικές κριτικές. Λυπάμαι που δεν πρόλαβα να τον δω και στο θέατρο. Από την τηλεόραση φαινόταν ότι είναι πολύ ικανός και ταλαντούχος. Κρίμα. Αν και δεν σώθηκε, το μήνυμα παραμένει-πάντα κράνος!
DimChios
02/12/2008, 15:32
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!!!
:sad: :sad: :sad: :sick:
DimChios
02/12/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:confused:
mats8282
02/12/2008, 15:38
<<Blogger Ο/Η FuSmOKer είπε...
Βλέπω τους ακατανόμαστους από πάνω να "αγιοποιούν" τα μηχανάκια ξεχνόντας ότι 9/10 ατυχήματα τα προκαλούν εκείνα.
Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίζω αλλά δεν του δίνω άφεση έως ότου μάθω πως ακριβώς έγινε.
@Samurai:
δεν καταλαμβανουν χωρους παρκινγκ οσο τα τετρατροχα
Έχεις δίκιο πιάνουν όλα τα πεζοδρόμια από άκρη σε άκρη..
καλο ταξιδι στο παιδι κ σ ολους τους εκλιποντες αναβατες διτροχων
Μήπως ξέχασες και αυτούς που έχουνε πάει στον τάφο από κάτι μαλάκες που οδηγούν μηχανάκια και ΔΕΝ ξέρουν να οδηγούν..;;>>>>
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=18640886&postID=3765528412217436555&page=1
carjunkie
02/12/2008, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
<<Blogger Ο/Η FuSmOKer είπε...
Βλέπω τους ακατανόμαστους από πάνω να "αγιοποιούν" τα μηχανάκια ξεχνόντας ότι 9/10 ατυχήματα τα προκαλούν εκείνα.
Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίζω αλλά δεν του δίνω άφεση έως ότου μάθω πως ακριβώς έγινε.
@Samurai:
δεν καταλαμβανουν χωρους παρκινγκ οσο τα τετρατροχα
Έχεις δίκιο πιάνουν όλα τα πεζοδρόμια από άκρη σε άκρη..
καλο ταξιδι στο παιδι κ σ ολους τους εκλιποντες αναβατες διτροχων
Μήπως ξέχασες και αυτούς που έχουνε πάει στον τάφο από κάτι μαλάκες που οδηγούν μηχανάκια και ΔΕΝ ξέρουν να οδηγούν..;;>>>>
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=18640886&postID=3765528412217436555&page=1
Κλασσική περίπτωση ανόητου που έχει μακρυά γλώσσα χωμένος πίσω από την οθόνη του... Όσοι δεν τον ήξεραν λένε τώρα στο "'Εχει γούστο" για αυτόν μερικά πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από carjunkie
Κλασσική περίπτωση ανόητου που έχει μακρυά γλώσσα χωμένος πίσω από την οθόνη του... Όσοι δεν τον ήξεραν λένε τώρα στο "'Εχει γούστο" για αυτόν μερικά πράγματα.
ακριβώς
δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με βλάκες
κρίμα για το παλικαρι
DIMITRIS Z750
02/12/2008, 17:46
Κριμα και παλι κριμα:sad: :sad:
TOLISTOLAROS
02/12/2008, 18:16
"Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της Αμαλίας με κατεύθυνση προς Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν το ΙΧ, που βγήκε από την οδό Ξενοφώντος, τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να ανατραπεί το δίκυκλο.
Ο ηθοποιός φορούσε κράνος, αλλά πέφτοντας, χτύπησε στον αυχένα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί."
πηγή:e-tipos (http://www.e-tipos.com/newsitem?id=63764)
:sad: :sad: :sad:
Cpt. Haddock
02/12/2008, 18:19
Ρε σεις...
Η Ξενοφώντος δεν είναι κάθοδος; :confused: (απο Αμαλίας προς Βουλής)
Η Αμαλίας εκεί (προς Συγγρού) είναι στην ουσία λεωφορειόδρομος.
Κρίμα το παληκάρι...
TOLISTOLAROS
02/12/2008, 18:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σεις...
Κρίμα το παληκάρι...
Όντως λεωφορειορειόδρομος είναι
"Ο νεαρός ηθοποιός, με πλήρη εξάρτηση και κράνος, μπήκε με τη μηχανή του στη λεωφορειολωρίδα της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού.
Στη συμβολή της Αμαλίας, με την οδό Ξενοφώντος, η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός, να χάσει τη ζωή του. "
Την Ξενοφώντος δε θυμάμαι...
airamhag
02/12/2008, 19:11
:eyepop:
δεν το πιστευω!!! οχι ρε γμτ.. κριμα.. :sad:
mixalakis
02/12/2008, 21:35
Λεωφορειόδρομος είναι εκεί η Αμαλίας αντίθετης ροής.
Και εγώ μπαίνω εκεί μερικές φορές γιατί γλυτώνεις τη Φιλελλήνων και ξέρουμε σίγουρα ότι ήταν στον Λεωφορειόδρομο αφού πήγαινε προς Συγγρού.
Το θέμα είναι ότι έχει φανάρι εκεί και από όσο ξέρω ακόμα και αργά δουλεύει κανονικά γιατί ανεβαίνουν τα λεωφορεία από την Όθωνος για το αεροδρόμειο, άρα κάποιος παραβίασε το φανάρι.
devil's animal
02/12/2008, 23:31
κριμα το παλικαρι.
Επειδή περνάω ΑΚΡΙΒΩΣ από εκεί καθημερινά (η δουλεία μου είναι φιλελλήνων με Ξενοφώντος) έχω να πω τα εξής
Συλλυπητήρια κατ αρχήν στην οικογένεια του παλικαριού (είδα τα λουλούδια στην κολόνα σήμερα και πιάστηκε η καρδιά μου )
Η διασταύρωση λεωφοριοδρομου Αμαλίας (αντίθετης ροής ) με Ξενοφώντος (δρομάκι που πάει από την Αμαλίας στην Φιλελλήνων) έχει φανάρι …..
Δυστυχώς , έχεις και ΜΗΔΕΝΙΚΗ ορατότητα γιατί ο λεωφορείοδρομος της Αμαλίας είναι ανισόπεδος (πιο χαμηλά) με την λεωφόρο Αμαλίας και λόγο και του ύψους της στάσης του τραμ είναι σχεδόν σαν …τούνελ
Έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις λεωφορεία , τραμ ,αυτοκίνητα κ.λ.π
Επίσης , πολλοί παραβιάζουν το φανάρι της Αμαλίας ….
Δεν ξέρω τις συνθήκες του ατυχήματος ,οπότε δεν μπορεί κανείς να πει ποίος και τι φταίει….
Προσοχή ….τι άλλο…..
:sad: :sad:
makis206
03/12/2008, 10:35
Ελαφρύ το χώμα γι'ακόμα έναν, τι να πει κανείς περισσότερο...
mats8282
03/12/2008, 11:06
<<Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή Εισαγγελέα ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε τα ξημερώματα (02/12) στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.>>
<<Στις 04.00 τα ξημερώματα της Τρίτης (02/12) ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί του λεωφορειοδρόμου της Αμαλίας με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ ο οδηγός του οποίου έστριψε αριστερά από την Λεωφόρο Αμαλίας>>
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/222683.html
:sick:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4490125
:sad: R.I.P.
Τα έχω πάρει πολύ άσχημα!!! Έχει εκπομπή η Δρούζα (καλό ζώο και αυτή) για το συμβάν...
Βγάζουν στην φόρα στοιχεία της έρευνας της αστυνομίας. Είπανε ότι η αστυνομία δεν μπορεί να προσδιορίσει από το βίντεο που έχει (από κάμερα στο σημείο) ποιός πέρασε με κόκκινο. Και ρωτώ: αν ο άλλος πέρασε με κόκκινο και τώρα ακούει αυτά, μ@λ@κ@ς είναι να το παραδεχτεί;;;; Εκτός αυτού λένε ότι ο ηθοπιός έτρεχε και όχι το αυτοκίνητο διότι μπαίνει πρώτος στο πλάνο!!!!:hypnotize :eyepop: :uplate:
Έβγαλαν και έναν άλλον που είχε χτυπήσει μηχανάκι στο ίδιο σημείο και προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι το φανάρι έχει πρόβλημα!!! ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Περνάω πολύ συχνά από εκει. Το πρόβλημα είναι ότι μια ογκώδης κολώνα και τα κάγκελα της στάσης του τραμ μπορεί να κρύψουν μικρό όχημα, όπως μηχανή, που κινήται στον λεωφοριόδρομο. Αλλά αν δεν έχεις ορατότητα πας πιο προσεκτικά και βέβαια δεν περνάς με κόκκινο!
Έβγαλαν και τον τύπο που οδηγούσε και έλεγε ότι δεν θέλει να πει ποιός φταίει (αν έχεις φάει άνθρωπο και δεν φταίς, δεν θέλεις να το πείς;;; ) και ότι αν ήταν να αλλάξει κάτι θα ήθελε να πάρει την θέση του νεκρού (όχι ας πούμε, να ήταν λίγο πιο προσεκτικός) και άλλα γραφικά του στυλ ότι έφταιγε η μοίρα... Όχι, κύριε, ή εσύ ή αυτός έφταιγε! Κάποιος πέρασε με κόκκινο και πέθανε ένας άνθρωπος!
Και όσο για αυτούς που βγαίνουν και λένε για το σημείο, να μας πουν και πόσες φορές στρίβουν με κόκκινο διότι δεν βλέπουν κανένα λεωφορείο να έρχεται. Εγώ πάντως ξέρω πόσες φορές έχει γίνει αυτό μπροστά μου και ξέρω και ότι δεν θα πέρναγα εκεί με κόκκινο (ιδιαίτερα διότι δεν βλέπεις τι μπορεί να στρίβει μέχρι να φτάσεις πολύ κοντά).
Δεν ξέρω ποιός έφταιγέ, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ένας δεν μπορεί να πει τι έγινε και τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν βοηθούν την κατάσταση...:mad:
Συμφωνώ απόλυτα με τον stvr1.
Το φανάρι λειτουργεί κανονικά, και ναι υπάρχει φανάρι και είναι ακριβώς μπροστά σου όταν πας να στρίψεις από Αμαλίας στη Ξενοφώντος.Γιατί αυτός που πήρε τηλ στην εκπομπή να μιλήσει, είπε πως το φανάρι δεν το βλέπεις γιατί είναι πιο πίσω και βλέπεις μόνο αυτό που αναφέρεται στα οχήματα που κινούνται ευθεία προς Βουλή. Ξέχασε βέβαια να μας πει αν αυτός το πέρασε το κόκκινο ή όχι.
Το θέμα είναι ότι για να γίνει σύκρουση, σύμφωνα με την κατεύθυνση των δύο οχημάτων κάποιος παραβίασε τον σηματοδότη. Απλά τα πράγματα. και δυστυχώς όποιος και αν το πέρασε,δεν μπορεί να το αλλάξει.
Τώρα το ότι δεν έχεις ορατότητα σε εκείνο το σημείο, αν και από ότι θυμάμαι είναι απόλυτα σωστό δεν δίνει κάποιο ελαφρυντικό σε κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα, μας λέει ότι πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός, πόσο μάλλον να παραβιάσεις κόκκινο.
:sad: Μόλις το έμαθα και εγώ.. τι να πεις ρε γμτο.. σαν τα σκυλιά που είπε κάποιος από πάνω.. ας είναι ελαφρύ το χώμα..
Ειλικρινά κρίμα για το παληκάρι. Εγώ το έμαθα από στόμα σε στόμα κι αυτοί που μου το είπανε είχανε μια στάση οτι έφταιγε η μηχανή χωρίς να το πουν με λόγια βέβαια.
Έτσι μου 'ρχεται να φέρω ένα chevi luv να του βάλω και πουλ μπαρ και να κυκλοφορώ στο κέντρο κι άμα διαβάζει Funsmoker είσαι ο πρώτος που θα περνούσα από πάνω σου! 6/10 φορές φταίνε οι οδηγοί αυτοκινήτων αλλά 10/10 φορές το θύμα είναι ο μοτοσυκλετιστής. Πού ζούμε ρε π@ύστη;
Δηλαδή πως συνάγουν οτι έφταιγε αυτός;;
Τα πράγματα είναι απλά, έφταιγε, όποιος πέρασε με κόκκινο. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα μαθευτεί ποτέ τι έγινε.
SnakeMJK
05/12/2008, 13:08
Αν εχω καταλάβει καλά για πιο σημείο λένε... Οποιος απ τους δύο κ αν πέρασε με κόκκινο, ο άλλος δεν θα μπορούσε να τον δει, ωστε να κόψει, γιατί έχει μια στάση τραμ που κόβει πλήρως την ορατότητα :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Αν εχω καταλάβει καλά για πιο σημείο λένε... Οποιος απ τους δύο κ αν πέρασε με κόκκινο, ο άλλος δεν θα μπορούσε να τον δει, ωστε να κόψει, γιατί έχει μια στάση τραμ που κόβει πλήρως την ορατότητα :sad:
Ακριβώς! Και πίστεψε με το περνάνε πολύ συχνά με κόκκινο...:mad:
vaskunito
05/12/2008, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Ακριβώς! Και πίστεψε με το περνάνε πολύ συχνά με κόκκινο...:mad:
Ιδιαίτερα τέτοιες ώρες. Σου λέει, ποιός θα έρχετε στις 4 το πρωί; Να όμως....
FestoNero
05/12/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε σεις...
Κρίμα το παληκάρι...
Πράγματι (http://maps.google.com/maps?f=d&saddr=&daddr=37.973889,23.734846&hl=en&geocode=&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=16&sll=37.975192,23.737314&sspn=0.007831,0.013819&ie=UTF8&t=h&z=16)
Στο συγκεκριμένο σημείο έχει σχετικά καλή ορατότητα, καλύτερη δηλαδή απο το να ήταν ένα στενό.
MitsosNaked
05/12/2008, 16:13
Και εμένα ύποπτο μου φαίνεται ο κουτάκιας να ανέβηκε την ξενοφώντος(αφού είναι κάθοδος) και να έγινε η σύγκρουση στην Αμαλίας ενώ το παληκάρι κατευθυνόταν προς Συγγρού. Υπο αυτές τις συνθήκες ο κουτάκιας είναι καραπαράνομος και δέν έπρεπε να αφεθεί άν έγινε όντως έτσι.
Τέλοσπάντων, δυστυχώς άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε και αυτό έχει σημασία.:sad: