View Full Version : ο ΙDI στην Αφρικη
Rezeguet
08/03/2005, 17:36
ειναι λεει ο ΙDi :D :D :beer: ο μανωλης και ο μητσος σε ενα αεροπλανο και πεφτουνε στην αφρικη σε μια ζουγκλα. Ερχονται λεει οι ιθαγενεις και τους λενε αμα την εχετε συνολικα 50εκατοστα (50αρι)τοτε θα ζησετε. Παει ο Μητσος την δειχνει την μετρανε, 25 εκατοστα, παει ο μαωλιος τη δειχνει, 24 εκατοστα παει και ο φιλτατος IDI την δειχνει, 1 εκατοστο! Λενε οι ιθαγενεις ενταξει φυγετε. Φευγουνε λοιπον και λει ο μητσος ''αν δεν ειχαμε τα 25 τα δικα μου θα την ειχατε γαμησει'' λεει και ομενωλιος ''αμα δεν ειχατε και τα 24 δικα μου θα σας γαμουσανε'' λεει και ο IDI ''αντε παλι τυχαρακηδες τη ειχα καυλωμενη σημερα''
:lol: :lol: :rotflmao: : :lol: :rotflmao:
Ελα ρε σε κερναω και μια μπυριτσα οταν ερθεις κρητη (πετωντας πανω απο το νερο εννοειται με το Ζ) :lol: :lol: :beer: :D :D :lol:
periklisk
08/03/2005, 17:47
IDIs ο κουτσικούτσικος!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΑΑ
adam_tsouk
08/03/2005, 17:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έλα ρε, μην τον πειράζεις!!!!!
Δεν το λέμε παραέξω! άσε μην του χαλάσουμε το image....
:rotflmao: :rotflmao:
1m οχι 1 cm Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
να μια φωτο μου απο το καλοκαιρι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
08/03/2005, 18:33
Ρε, ξέχασες να "μαυρίσεις" τη κεφάλα σου!!!!
free rider
08/03/2005, 19:16
κορίτσιιιιιαααααα..........
ο Μπάρκουλης....
Rezeguet
08/03/2005, 19:22
ωραια αφου δεν παερεξηγηθηκε ουδεις ας συνεχισουμε με τον IDI στην Αφρικη Νο2 :D
ητανε λεει ο IDI o μητσος και ο μανωλιος και οταν τηνε γλυτωσανε απο τους ψωλαραδες να σου και αλλοι ιθαγενεις που κατι θελουν. Λενε λοιπον οι ιθαγενεις πρεπει να περασετε 3 δοκιμασιες για να μην σας σκοτωσουμε. Εδω εχουμε τρια δωματια. στο πρωτο εχει 30 λιτρα μπυρας που πρεπει να αδειασετε. Στο 2ο εχει ενα λιονταρι που πρεπει να του βγαλετε ενα δοντι και στο 3ο ειναι μια γρια που πρεπει να την γ@μ@σ@τ@, και εχετε συνολικη περιοδο 6 ωρες. Παει ο μητσος και αρχιζει να κατεβαζει μπυρες και στα 3 λιτρα πεφτει τεζα. παει και ο μανωλιος πινει 10 λιτρα πεφτει τεζα. Παει και ο Ιντι αδειαζει 10 15 20 25 30 λιτρα σε 3 ωρες. Βγανει εξω πιτα μεθυσι δεν αντεχει αλλο, βλεπει τους ψωλαραδες τους αραπηδες και τρεχει στο 2ο δωματιο με το λιονταρι. Περνανε μια δυο ωρες βγαινει εξω με γρατσουνιες τελειως διαλυμενος και λεει
''ενταξει που ειναι η γρια να της βγαλω το δοντι ;"
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
adam_tsouk
08/03/2005, 21:43
Πλάκα πλάκα, ο IdI καθαρίζει πάντα!!!!
Άραγε "πόνεσε" το λιοντάρι;;;
:lol: :lol:
periklisk
09/03/2005, 10:01
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κι άλλο κι άλλο κι άλλο!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
angels_gr
09/03/2005, 10:35
Ήτανε σε ένα δωμάτιο ο Idi με ένα καυτό γκομενάκι και προσπαθούσε να το πείσει να κάνουν sex.
- Έλα καλό μου, έλα χρυσό μου, έλα που σε θέλω!!!
- Όχι, όχι. Τον έχεις πολύ μεγάλο και θα με πονέσεις!!!
- Θα είμαι καλός και προσεχτικός.
- Όχι σου είπα, φοβάμαι. Αν θέλεις μόνο πεοθηλασμό.
- Άσε καλή μου, αυτό το κάνω και μόνος μου!!!!
Ας τον υποστηρίξει και κάποιος ρε παιδιά. Όλοι εναντίον του δεν λεει. ;)
Rezeguet
09/03/2005, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
κι άλλο κι άλλο κι άλλο!!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ο λαος μιλησε!
Ειναι λεει ο IDI μητσος και ο μανωλιος (σωθηκανε τελικα απο τους αραπηδες) και συνεχιζεουν και τους την πεφτουνε κι αλλοι ιθαγενεις. Τους βλεπουνε και αρχιζουνε να τρχουν καθως ειχανε κουραστει πια απο τις μαλακιες και βλεπουνε ενα δεντρο και ανεβαινουνε πανω ο μητσος και ο μανωλιος και τον idi τον προλαβαινουνε και τον γαμανε. Πανε την επομενη μερα να βρουνε τροφη και τους ξαναβρισκουνε οι ιθαγενεις και σκαρφαλωνουν γρηγορα ο μητσος και ο μανωλιος και ο idi μενει κατω και τονε ξαναγαμανε. λεει και ο idi αυριο θα ανεβω εγω πανω δεν αντεχω να με γαμανε αλλο! Συμφωνουνε και την επομενη ξαναρχονται οι ιθαγενεις και ανεβαινει ο idi πανω και μενουν οι δυο τους κατω και τους πιανουν οι ιθαγενεις και λεει ο ενας στον αλλο ''καλα ολο τους κατω γαμαμε δεν γαμαμε και μια φορα αυτους που ειναι πανω;''
:eyepop: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol:
Ειναι και τυχερουλης
afrotwin
09/03/2005, 14:42
ANTE NA VOI8ISO KE EGO LIGO
SE ENA TAKSIDI STON GIRO TOU KOSMOU O PERIKLIS KE O IDI FTASANE STIN AFRIKI KE EKI XA8IKANE SE KAPIO DROMO KE KATELIKSAN STIN ZOUGKLA
EKI POU IXAN STAMATISI KE ANTALAZAN XRISTOPANAGIES
KE SOU IPA RE MALAKA NA STRIPSOUME APO KE APO EKI
TOUS DIPLARONOUN KATI I8AGENIS IMIAGRIOI ME DORIA KE PROVIES ALA PSILO EKSELIGMENI MEN AKOUNE ELINIKA
PLISIAZOUN TON PERIKLI KE TOU FONAZOUN NTOUM NTOUM I TANATOS?
AFTOS KITAGE APORIMENOS
KE TON KSANAROTISAN PIO AGRIA ENO TOU PLISIASAN TA DORIA STO LEMO
NTOUM NTOUM I TANATOS?
KE XORIS POLI SKEPSI FONAZI NTOUM NTOUM EFOSON O TANATOS ITAN KATI POLI ANEPANOR8OTO
TON VOUTAN LIPON I I8AGENIS KE TON STINOUN KATAXAMA TOU KSESKIZOUN TA PANTELONIA KE ARXIZOUN NA TON PIDANE ANELEITA
KE O IDI EMINE MALAKAS NA KITAI
META ANAMESA STA OURLIAXTA TOU PERIKLI KE TIS FONES TON AGRION AKOUI KSANA TIN FONI
NTOUM NTOUM I TANATOS?
KE MIN MPORONTA NA SKEFTI OTI 8A ZOUSE AFTON TON EKSEFTELISMO TIN TAPINOSI KA8OTI MIA ZOI ANDRAS KE TA LIPA
FONAZI MES TIN APOGNOSI TOU TANATOSSSSS
KE O ARXIGOS TIS FILIS APEF8INETE
NTOUM NTOUM MEXRI TANATOU
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντεχει , αντεχει
ντουμ , ντουμ
επιτελους το βρηκε απο την αναποδη βεβαια αλλα δεν μπορουμε να
τα εχουμε ολα
κι αααααααααααλλο κι αααααααααααααλλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κι αααααααααααλλο κι αααααααααααααλλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεια σου ρε idi,εισαι ωραιος δεν παρεξηγησε
:beer: :beer:
Ειδατε που σας ειπα
ΚΙ ΑΛΛΟ , ΚΙ ΑΛΛΟ
:evil: :rotflmao: :rotflmao: :evil: :smokin:
adam_tsouk
09/03/2005, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ώπα... για στάκα λίγο...
Τι είναι αυτό που θέλεις κι άλλο;;;;;
Ανέκδοτο ή ντουμ ντουμ?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
9889
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σ' ένα μακρινό χωριό της Αφρικής.....
Ο Idi......
9890
adam_tsouk
09/03/2005, 15:17
το τελευταίο διαγώνισμα του IDI στα μαθηματικά......
:lol: :lol: :lol:
9891
periklisk
09/03/2005, 17:21
είναι γνωστό ότι έχει iq μύγας!
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
είναι γνωστό ότι έχει iq μύγας!
:lol: :rotflmao:
Τοσο πολυ εεεεε :eek:
Τι λε ρε παιδι μου ... :eyepop:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
periklisk
09/03/2005, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τοσο πολυ εεεεε :eek:
Τι λε ρε παιδι μου ... :eyepop:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
κανονικά ο χάλιας!:lol: :rotflmao:
afrotwin
10/03/2005, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ngaxrv750
το τελευταίο διαγώνισμα του IDI στα μαθηματικά......
:lol: :lol: :lol:
I TETRAGONIKI RIZA TOU KREMASMENOU KALOOOOOOO