Σύνδεση

View Full Version : Τι τραβάνε οι γυναίκες των μηχανόβιων

Σελίδες : [1] 2

moto_pathousa
03/12/2008, 20:53
Τί τραβάνε οι γυναίκες των μηχανόβιων; Πολλά! Σας το λέω εγώ που είμαι παθούσα!Όπου και να πάμε θα πάμε με την μηχανή!! Αυτό σημαίνει: Τέλος οι στενές μίνι φούστες. Τέλος οι επισκέψεις στο Κομμωτήριο. Για ανάλαφρο ντύσιμο το χειμώνα ούτε συζήτηση. Αχ που να πω τον πόνο μου η καψερή; ΕΔΩΩΩΩ! Στους εραστές της μηχανής! Να εκτονωθώ!

Καληνύχτα και όνειρα βρουμ βρουμ

stefanos
03/12/2008, 21:22
Αντί να εκτιμάτε οτι διαλέγουμε γυναίκες με περιεχόμενο και οχι μίνι φούστα και ελαφρύ ντύσιμο.....

jimtarasxt660x
03/12/2008, 21:22
Ναι αλλα γουσταρεις που ανεβαινεις...αλλιως δεν θα ανεβαινες!!!!!!!:p

moto_pathousa
03/12/2008, 21:43
εγώ τώρα επειδή δε γουστάρω που ανεβαίνω θα πρέπει να διαλέξω Ή ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥΣ;

stefanos
03/12/2008, 21:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από moto_pathousa
εγώ τώρα επειδή δε γουστάρω που ανεβαίνω θα πρέπει να διαλέξω Ή ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Ή ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥΣ;
Ναι
Αν και μπορείς να πηγαίνεις με δικό σου μέσο και να συναντιέστε στον προορισμό σας.

div400
03/12/2008, 22:02
Τί τραβάνε οι γυναίκες των μηχανόβιων; Πολλά! Σας το λέω εγώ που είμαι παθούσα!Όπου και να πάμε θα πάμε με την μηχανή!! Αυτό σημαίνει: Τέλος οι στενές μίνι φούστες. Τέλος οι επισκέψεις στο Κομμωτήριο. Για ανάλαφρο ντύσιμο το χειμώνα ούτε συζήτηση. Αχ που να πω τον πόνο μου η καψερή; ΕΔΩΩΩΩ! Στους εραστές της μηχανής! Να εκτονωθώ!

:lol: :rotflmao: ......

γκρίνια για το κράνος (τα ματωμένα μαλλιά είναι πιο άσχημα από τα πατικωμένα...), υπερπροσπάθεια να κρατήσουμε την μηχανή όρθια όταν ανεβαίνετε λες και προσπαθεί να ισορροπήσει ελέφαντας σε μύτη καρφίτσας (και δεν θα μιλήσω για τις γρατσουνιές στην ουρά...), γκαπ και γκούπ γιατί αδυνατείτε να κρατήσετε το κεφάλι σας σε μια ευθεία και μας κοπανάτε ( και ναι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ),
η αβάσταχτη ''ελαφρότητα'' του σώματός σας που έχει κολλήσει πάνω μας γιατί δεν μπορείτε να μείνετε στην θέση σας (και όχι δεν μας φέρνει πιο κοντά αυτό...),
ο καρσιλαμάς που χορεύει η μηχανή σε κάθε στροφή γιατί εσείς την έχετε δει τσολιάς που μένει ευθυτενείς και αλφάδι,
οι τετραβάλιτσες αποσκευές που πρέπει να ανεχτούμε όταν ( ο θεός φυλάξει :uplate: :eyepop: ) τύχει να φύγουμε ΣΚ με την μηχανή.
αυτά τα ολίγα τραβάμε εμείς....

ασε ρε κοπελία και λίγα τραβας!
άντε τράβα πάρε κάνα polo/getz/matise και ουστ πέρα με τον όχλο στην κίνηση!
αλλά φρόντισε να είσαι φρεσκοχτενισμένη και ανάλαφρα ντυμένη όταν θα σταματάμε δίπλα σου στο φανάρι. να έχουμε να βλέπουμε και τίποτα.... :winka:

:lol: :rotflmao:

υγ: το κείμενο πρέπει να το έχει γράψει chatογκόμενα....:rolleyes:

devil's animal
03/12/2008, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:lol: :rotflmao: ......

γκρίνια για το κράνος (τα ματωμένα μαλλιά είναι πιο άσχημα από τα πατικωμένα...), υπερπροσπάθεια να κρατήσουμε την μηχανή όρθια όταν ανεβαίνετε λες και προσπαθεί να ισορροπήσει ελέφαντας σε μύτη καρφίτσας (και δεν θα μιλήσω για τις γρατσουνιές στην ουρά...), γκαπ και γκούπ γιατί αδυνατείτε να κρατήσετε το κεφάλι σας σε μια ευθεία και μας κοπανάτε ( και ναι ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ),
η αβάσταχτη ''ελαφρότητα'' του σώματός σας που έχει κολλήσει πάνω μας γιατί δεν μπορείτε να μείνετε στην θέση σας (και όχι δεν μας φέρνει πιο κοντά αυτό...),
ο καρσιλαμάς που χορεύει η μηχανή σε κάθε στροφή γιατί εσείς την έχετε δει τσολιάς που μένει ευθυτενείς και αλφάδι,
οι τετραβάλιτσες αποσκευές που πρέπει να ανεχτούμε όταν ( ο θεός φυλάξει :uplate: :eyepop: ) τύχει να φύγουμε ΣΚ με την μηχανή.
αυτά τα ολίγα τραβάμε εμείς....

ασε ρε κοπελία και λίγα τραβας!
άντε τράβα πάρε κάνα polo/getz/matise και ουστ πέρα με τον όχλο στην κίνηση!
αλλά φρόντισε να είσαι φρεσκοχτενισμένη και ανάλαφρα ντυμένη όταν θα σταματάμε δίπλα σου στο φανάρι. να έχουμε να βλέπουμε και τίποτα.... :winka:

υγ: το κείμενο πρέπει να το έχει γράψει chatογκόμενα....:rolleyes:

:a23: :a23: :a23: :a23:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CBF_1000
03/12/2008, 22:36
Πάντα υπάρχει λύση...

149443

NikosKK
03/12/2008, 22:53
Μονόσελο,ξήλωμα μαρσπιέ συνεπιβάτη και νο πρόμπλεμ :D :D :wave2:

Cpt. Haddock
03/12/2008, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK

+1050 :evil: :smokin: :evil:

subman21
03/12/2008, 23:16
Και η δικιά μου τα ίδια λέει αλλά όποτε ανεβαίνει καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι.:lol:

moto_pathousa
03/12/2008, 23:33
... δεν είμαι απλά moto_pathousa αλλά θύμα σεξιστικού ρατσισμού. Φίλε div400, μερικά προβληματάκια μου εξέθεσα δημόσια σε ένα φόρουμ μηχανόβιων και μυ την μπήκες άγρια. Δεν είμαι τσατογκόμενα. ΔΕν είμαι κατά του κράνους. Είσαι λάθος φίλε μου. Μήπως , λέω μήπως είσαι θύμα "γκόμενας" που σου την έκανε γιατί διάλεξε την κινηση με γκολφακι της αντι τσιτα τα γκαζια στο πισω μερος της μηχανης σου; Λεω απλα μήπως. Ε;:a15: :a15: :a15: :a13: :a13:

dammed_kittin
03/12/2008, 23:39
παντα υπαρχουν λυσεις
εκομα κ στο τσαντακι του ποδιου χωρανε φουστιτσα κ μπλουζακι ή φορεματακι
βουρτσα καλλυντικα κτλ....
αρκει να τον πεισεις για μπαγκαζιερα για να πετας μεσα μπουφαν κρανος κτλ

ουκ ολιγες φορες εχω αλλαξει ρουχα σε γωνιες τουαλετες κτλ
κ εν παση περιπτωση αυτα δεν ειναι που μας κανουν πιο ομορφες\αλλα πιο ηλιθιες

γνωστο για τους αντρες οσο πιο προκλητικα ντυμενη τοσο πιο χαζη

οποτε η φορμα με το φουτερακι κανουν μια χαρα τη δουλεια τους αν εχεις κατι να πεις

δεν ειναι η εμφανιση αλλα ο ανθρωπος

:wave2:

vaskunito
04/12/2008, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK

Σωστά...και όποιος έχει και underseats βγάζει και τα προστατευτικά πλαστικά θερμότητας και σ' όποιον αρέσει. 'Αντε γιατί καλομάθανε μερικοί. Υπάρχουν και ταξί. :smokin:

div400
04/12/2008, 00:34
... δεν είμαι απλά moto_pathousa αλλά θύμα σεξιστικού ρατσισμού. Φίλε div400, μερικά προβληματάκια μου εξέθεσα δημόσια σε ένα φόρουμ μηχανόβιων και μυ την μπήκες άγρια. Δεν είμαι τσατογκόμενα. ΔΕν είμαι κατά του κράνους. Είσαι λάθος φίλε μου. Μήπως , λέω μήπως είσαι θύμα "γκόμενας" που σου την έκανε γιατί διάλεξε την κινηση με γκολφακι της αντι τσιτα τα γκαζια στο πισω μερος της μηχανης σου; Λεω απλα μήπως. Ε;:a15: :a15: :a15: :a13: :a13:

:lol: :rotflmao: το ακουσα και αυτο...εγω σεξιστής και ρατσιστής....

λάθος κανεις φιλενάδα :D ...απλά ήμουν λίγο πιο εριστικός απο το σύνηθες ( για μένα..).
υπο(troop)ιασα ας πούμε :lol:
και με χιουμοριστική διάθεση πάντα.

κατανοητά και σεβαστά τα ''προβληματάκια'' σου, απλά είναι θέμα επιλογής (σου).
η μηχανή θέλει (και καλά κάνει) μερικές ''παραχωρήσεις'' πως να το κάνουμε.
και να σου πω την αλήθεια, δεν με πολυνοιαζει που η γυναίκα μου δεν έχει μαλλί στην τρίχα ή που δεν μπορεί να φορέσει κάποιο ωραίο ρούχο λόγο της μηχανής.
Εχω την χαρα να την μοιράζομαι (την μηχανή) μαζί της και αυτό μου είναι πιο σημαντικό! winka:

υγ: καμία δεν προλαβαίνει να την κάνει στον div400....:smokin: πςςςςςς

el_hymador
04/12/2008, 00:37
Καλα αυτα τα λεγανε και αλλες και τωρα εχουν scooter και ειναι υπερευτυχισμενες...

δεν δοκιμαζες να μαθεις και εσυ να οδηγας;

Θα σε αγαπησει περισσοτερο και θα κανετε καλυτερο σεξ, η επιδερμιδα σου θα ξανανιωσει, θα χασεις κιλα, οι φιλες σου θα ασχημηνουν, η αντιπαθητικη συμμαθητρια σου που ποτε δεν χωνεψες θα γινει σαν βουβαλι και δεν θα ξαναεχει ποτε της οργασμο, θα σου την πεφτουν καθημερινα στα φαναρια, θα βγει νεα σειρα επεισοδιων του Sex and the city, τα Hondos centers θα κανουν εκπτωσεις ολο το χρονο, στην δουλεια σου θα σε εκτιμησουν επιτελους, θα γυμναστουν οι θωρακικοι σου μυς και θα υπαρξει ανορθωση του στηθους, οποτε.... θα σε αγαπησει περισσοτερο και θα κανετε καλυτερο σεξ!

Ειμαι ενα σοβινιστικο γουρουνι...τι να κανουμε...

gcrook
04/12/2008, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

δεν ειναι η εμφανιση αλλα ο ανθρωπος

AAAXAXAAXAAAAAAXAX
XA
XAXAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXA
XAXAXA
X
AX
AXAXAXAX
AX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAX
AX
AX
XAXAAXAXAXXAAXXA
XAAXXAXAAXXAXAXAXXAXXAXAXX
XA
XAX
A
XAXXAXA
AXAX

AXXA

:lol: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

alximistis
04/12/2008, 01:29
Θέμα εκεί που ΔΕΝ υπάρχει!!!
Η μοτοσικλέτα θέλει και κάποιες παραχωρήσεις. Σε γάμο που ήταν να πάω και έπρεπε να ντυθώ σχετικά καλά πήγα με αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα ούτε εγώ ούτε η φίλη μου με το φόρεμα και τα ξώπλατα να ανέβει στη μοτοσικλέτα. Απλά πράγματα. Ολόκληρο ζήτημα για κάτι που υπάρχουν λύσεις.

DimChios
04/12/2008, 05:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα αυτα τα λεγανε και αλλες και τωρα εχουν scooter και ειναι υπερευτυχισμενες...

δεν δοκιμαζες να μαθεις και εσυ να οδηγας;

Θα σε αγαπησει περισσοτερο και θα κανετε καλυτερο σεξ, η επιδερμιδα σου θα ξανανιωσει, θα χασεις κιλα, οι φιλες σου θα ασχημηνουν, η αντιπαθητικη συμμαθητρια σου που ποτε δεν χωνεψες θα γινει σαν βουβαλι και δεν θα ξαναεχει ποτε της οργασμο, θα σου την πεφτουν καθημερινα στα φαναρια, θα βγει νεα σειρα επεισοδιων του Sex and the city, τα Hondos centers θα κανουν εκπτωσεις ολο το χρονο, στην δουλεια σου θα σε εκτιμησουν επιτελους, θα γυμναστουν οι θωρακικοι σου μυς και θα υπαρξει ανορθωση του στηθους, οποτε.... θα σε αγαπησει περισσοτερο και θα κανετε καλυτερο σεξ!

Ειμαι ενα σοβινιστικο γουρουνι...τι να κανουμε...

να συπληρωσω...

:o

Στειλε αυτο το email σε ολες τις επαφες σου αλλιως δε θα του ξανασηκωθει!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοπελια, εδω ειναι φορουμ για μηχανες και χαβαλε! ΠΟΛΥ χαβαλε! :winka:

DimChios
04/12/2008, 05:25
ρε συ Μητσο (div)...

ΜΙΑ φορα ρε μλκ ειπες να μην ασχοληθεις-απαντησεις σοβαρα με υπομονη και συνεση και τα εκανες σκ@τ@ ρε μλκ!!!!!

@ gcrook :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

@ alximisti ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΞΩΠΛΑΤΑ*??????

:confused: :confused: :confused:

*και δεν ειδοποιass να παρουμε λιγο ματι? :blush:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

alximistis
04/12/2008, 05:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε συ Μητσο (div)...

ΜΙΑ φορα ρε μλκ ειπες να μην ασχοληθεις-απαντησεις σοβαρα με υπομονη και συνεση και τα εκανες σκ@τ@ ρε μλκ!!!!!

@ alximisti ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΡΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΞΩΠΛΑΤΑ*??????

:confused: :confused: :confused:

*και δεν ειδοποιass να παρουμε λιγο ματι? :blush:

Κάνω μόνο ότι μου επιτρέπουν φίλε μέχρι εκεί που με πάιρνει. :(

Ψιτ να σε πω... φωτό δέχεσαι;;; :lol: :lol: :lol:

DimChios
04/12/2008, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ψιτ να σε πω... φωτό δέχεσαι;;; :lol: :lol: :lol:

:a13: :a13: :a13:

dimchios@freemail.gr

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

alximistis
04/12/2008, 05:41
:a13: :a13: :a13:

dimchios@freemail.gr

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

δεν φαίνεται καλά ρε μαλάκα στείλε μου πμ :lol: :lol: :lol: :lol:

DimChios
04/12/2008, 05:44
δεν φαίνεται καλά ρε μαλάκα στείλε μου πμ :lol: :lol: :lol: :lol:

πατα ρε αχρηστε αριστερο κλικ και περασε το απο πανω να μπλεδισει!!! Καντο και ενα copy paste και εισαι ετοιμος!!!

Αντε, ολα στο πιατο τα θες!!!!

alximistis
04/12/2008, 05:45
πατα ρε αχρηστε αριστερο κλικ και περασε το απο πανω να μπλεδισει!!! Καντο και ενα copy paste και εισαι ετοιμος!!!

Αντε, ολα στο πιατο τα θες!!!!

:rotflmao: :lol: :lol: :lol:

DimChios
04/12/2008, 06:20
:rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Ναι, γελα!

Το email δεν το εχω λαβει ακομα ομως!

:evil:

dammed_kittin
04/12/2008, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
AAAXAXAAXAAAAAAXAX
XA
XAXAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXA
XAXAXA
X
AX
AXAXAXAX
AX
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXXAXAX
AX
AX
XAXAAXAXAXXAAXXA
XAAXXAXAAXXAXAXAXXAXXAXAXX
XA
XAX
A
XAXXAXA
AXAX

AXXA

:lol: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

τι ειναι αυτο ε?

καποτε θα μαθεις κ εσυ :o

div400
04/12/2008, 07:05
ρε συ Μητσο (div)...

....

:sad: ναι ρε ΓΤΠΜ δεν το'χω...... :rolleyes:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

div400
04/12/2008, 07:14
Κάνω μόνο ότι μου επιτρέπουν φίλε μέχρι εκεί που με πάιρνει. :(
.... :lol: :lol: :lol:

and this lady's and gentlemen is true essence of being.....MARRIED!!!!

:lol: :rotflmao: :lol:

:sad:

makis206
04/12/2008, 08:04
Τί τραβάνε οι γυναίκες των μηχανόβιων; Πολλά!

Λοιπόν κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται.

Στο σπίτι έχει σηκώσει μπαϊράκι και είναι ελεύθερη πλέον να κάνει ότι γουστάρει.
Στην καφετέρια το ίδιο
Στα μπαρ/κλαμπάκια κλπ επίσης
Στο σινεμά μένω με το κουτί του ποπκορν στο χέρι να ψάχνω το απομέσα του
Στο μπάνιο έχασα τα ξυραφάκια μου αφού τη θέση τους πήραν κάποια ροζουλί πανάκριβα
Το αφρόλουτρό πλέον μου αφήνει στο κορμί τη μυρωδιά του μελιού και του γάλακτος
Για τα ρούχα στην ντουλάπα άσ'το καλύτερα
Τώρα πλέον τρώω στο τραπέζι της κουζίνας !!!!
Καπνίζω στο μπαλκόνι !!!
Το Playstation γλυκοκοιτάζει το πατάρι
4 μαξιλάρια στο κρεβάτι και το πρωί δεν έχω κανένα κάτω απ'το κεφάλι μου (βλέπεις, με ρίχνει στο πάτωμα χωρίς οίκτο :lol: )
Ξενερώνω όταν βλέπω το "light" στο βούτυρο κι ας μην έχει διαφορά στη γεύση
Στις παρέες με φίλους της είναι το αφεντικό και κορώνα στο κεφάλι μου
Στις παρέες με φίλους μου επίσης
Στο αυτοκίνητο δεν το συζητώ, ο Ψαραντώνης αντικαταστάθηκε για πάντα απ'την Βανδή (μη χέσω):lol:
Η μπασομηχανή επωλήθη γιατί δεν χωράνε τα ψώνια στο πορτπαγκάζ
Τη θέση του Elvis αντικατέστησε ένα λούτρινο λιονταράκι (εντάξει είναι γλυκούλι δε λέω)
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και βολεύει το δεξί της πόδι στην ποτηροθήκη της πόρτας..!

Άμα κάτσω έχω ακόμα να γράψω.... τεσπά, κλπ κλπ κλπ

Αλλά ΌΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ! ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ !!!!

μένει να σε πίσω να κάτσεις μόνο... :rotflmao:

el_hymador
04/12/2008, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Εμεις τι φταιμε να αναστατωνομαστε πρωϊνιατικα...

πες μου οτι λουζεσαι και με 8 σε 1 σαμπουαν....αυτο πες μου μονο!!!

:lol:

makis206
04/12/2008, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πες μου οτι λουζεσαι και με 8 σε 1 σαμπουαν....αυτο πες μου μονο!!!

Πίστεψέ με, δεν έχω ανάγκη επό τέτοιυ είδους σαμπουάν :D

(εκτός εάν στο 1 απ'τα 8 συστατικά συμπεριλαμβάνεται και το λίπασμα :look: )

VANDA
04/12/2008, 09:50
Ηρθε μια μέρα και σταμάτησε δίπλα μου σκουτερού με κράνος... louis vuitton παρακαλώ. :o :look: :uplate: ("it comes with a matching purse to carry the driver's manhood you had removed in")
Εξάλλου, μπορείς και να δημιουργήσεις ένα δερμάτινο-κορντουρέ mix & match look, αλά Lara Croft ας πούμε.. Διάφορα.. Φαντασία να χεις, να χουμε κι εμείς να χαζεύουμε στα φανάρια. :alien:

Tpap
04/12/2008, 10:08
.....

Μάκη, είσαι παντρεμένος ρε?

Γιατί κάνεις ζωή παντρεμένου.:sick:

makis206
04/12/2008, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάκη, είσαι παντρεμένος ρε?
Γιατί κάνεις ζωή παντρεμένου.:sick:

Μετά από 9 γεμάτα χρόνια Τάσο μου μπορείς να το πεις κι έτσι κι ας μην είπε ακόμα η εκκλησία τα δικά της :lol:

(έχω βάλει και "ζουμί" στην υπόθεση αλλά κάποιος πρέπει να δείξει στην κοπελιά τι τραβάμε κι εμείς τα ρεμάλια.. ):lol:

gixxerpap
04/12/2008, 10:15
μερικοί άντρες τελικά, είμαι πολύ τυχερός....

Tpap
04/12/2008, 10:16
9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....????:eyepop:

πλάκα με κάνεις..? :eyepop: :eyepop: :sick: :sick: :sick:

Ήρωας. :beer:

devil's animal
04/12/2008, 10:26
ναι ολες στην αρχη αρχιζουν τις χαριτωμενιες με την μηχανη και μετα αρχιζουν τα παρατραγουδα...

- εχεις μηχανη??
- εχω..
- θα με πας και βολτα??
- ναι αμε...θα παμε...
(κανονιζεται η βολτα)
- ελα βαλε το κρανος.
- τι??? θα εχω και κρανος??
- ναι. (κοφτο)
- μα...εε....το μαλλι....
- αν δεν το βαλεις δεν ανεβαινεις.
(αφου δει την αποφασιστικοτητα στο ματι που γυαλιζει,το ξανασκεφτεται)
- καλα....(με μουτρα)

οταν φτασουμε....

- κρυωνες?
- ε,λιγακι....(τρεμαμεμνη)...
- σου ειπα να ντυθεις ζεστα...:a13:
- ε,ενταξει....δεν εχω προβλημα....:cry:

μετα αρρωσταινουν και δεν τις ξαναβλεπω ποτε...:rotflmao: :rotflmao:

αν ειναι καλοκαιρι βεβαια ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα και παλι αρχιζουν την γκρινια...

- πως οδηγεις ετσι???
- πως οδηγω? (ανηξερα):lol:
- πας σαν παλαβος και κανεις σφηνες.
- ε,ετσι παει το μηχανακι,δεν κανω κατι εγω...αλλωστε αν ηταν να καθομασταν πισω απο τα αμαξια,θα περναμε αμαξι...:D

μετα παλι δεν τις ξαναβλεπω αλλα μαλλον δεν ειναι κρυωμενες...:bigcry: :bigcry:

Road67
04/12/2008, 10:41
Μου αρέσει η κοπέλα να περιποιείται τον εαυτό της και να ντύνεται όμορφα αλλά τα υπερβολικά φτιασίδια τα βαριέμαι. Από 'κει και πέρα πριν ανεβάσω μια κοπέλα ξεκαθαρίζω οτι μηχανή με 'μενα σημαίνει κράνος. Στην τελευταία μου κοπέλα που της άρεσε τελικά πήρε δικό της κράνος κιόλας. Αλλά ναι έχω περάσει τη φάση να λέω θα πάμε παντού με τη μηχανή. Πρώτα όταν ήμουν νέος στο χώρο και είναι μια φάση που περνάω και ξαναπερνάω όποτε παίρνω καινούργια μοτό, όποτε αποφασίζει βράδυ Σαββάτου απροειδοποίητα να πάμε στο Ψυρρή και σε άλλα μέρη όπου για να πας με αυτοκίνητο θα πρέπει να έχεις το τουτου του αστυνόμου Σαίνη για να φτάσεις εγκαίρως ώστε να σου σερβίρουν ακόμα, όταν έχει καλό καιρό διότι δεν μπορώ να υποχρεώσω κάποιον άλλο και ειδικά μια γυναίκα που λίγο πολύ γίνεστε κάπως όταν βρέχεται το μαλλί κι η μάσκαρα να κινηθεί σ' ένα όχημα με πολύ λιγότερες ανέσεις και υπό βροχή καταρρακτώδη. Πέρα απ' αυτό κοπελιά ο άντρας σου συζητάει μαζί σου ή είναι δεδομένη απόφαση οτι θα πάτε τη μηχανή και δε χωράει συζήτηση κι αν τελικά πάτε με το τουτού κρατάει μούτρα; Αν δεν του το 'χεις συζητήσει το βασικό θέμα ξεκινάει από 'κει.

zephyr1
04/12/2008, 10:50
Γνωρισα μια κοπελα το καλοκαιρι που εδειχνε οτι της αρεσουν πολυ οι μηχανες (καλα λεω).

Ποτε θα παμε βολτιτσα μου λεει?
Σημερα βραδυ της λεω, απλα βαλε κρανος,γαντια μπουφαν και κατα της 22.00 περναω και σε περνω, φοβασαι γενικως ρωταω ,οχι μου λεει, ξαναματαλεω ναι καλα θα δουμε.

Παω την περνω ,της λεω πως θα καθεται και απ΄την σταση της καταλαβαινω οτι εχει εμπειρια και καποια στιγμη ειναι τοσο δεμενη που ειναι σαν να μην ειναι πανω.

Ωραια λεω, παμε μαραθωνος, πρωτα στροφιλικια καμια ενδειξη φοβου, συνεχιζουμε ανεβαινουμε διονυσο και κατεβαινουμε αγιο στεφανο, ολα μια χαρα, βγαινουμε εθνικη, ανοιγω-ανοιγω ,παλι τιποτα, μπαινουμε ΑΟ ,τα ιδια ,ξαναβγαινουμε μαραθωνος ,ανοιγει το κρανος και μου λεει , μην μου πεις οτι θα παμε απο τωρα σπιτι :hypnotize .

Να πω την αληθεια πιο πολυ φοβηθηκα εγω παρα αυτη.:blush:

Ολα παιζουνε.;)

makis206
04/12/2008, 10:51
9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ....????:eyepop:
πλάκα με κάνεις..? :eyepop: :sick:
Ήρωας. :beer:

Το ίδιο μου λέει κι η μάνα της Τάσο ! :rotflmao: :beer:

makis206
04/12/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

Μπα μην το λες, ακόμα κι ο κρύος ιδρώτας φέρνει ρευματικά... :rotflmao:

Road67
04/12/2008, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Γνωρισα μια κοπελα το καλοκαιρι που εδειχνε οτι της αρεσουν πολυ οι μηχανες (καλα λεω).

Ποτε θα παμε βολτιτσα μου λεει?
Σημερα βραδυ της λεω, απλα βαλε κρανος,γαντια μπουφαν και κατα της 22.00 περναω και σε περνω, φοβασαι γενικως ρωταω ,οχι μου λεει, ξαναματαλεω ναι καλα θα δουμε.

Παω την περνω ,της λεω πως θα καθεται και απ΄την σταση της καταλαβαινω οτι εχει εμπειρια και καποια στιγμη ειναι τοσο δεμενη που ειναι σαν να μην ειναι πανω.

Ωραια λεω, παμε μαραθωνος, πρωτα στροφιλικια καμια ενδειξη φοβου, συνεχιζουμε ανεβαινουμε διονυσο και κατεβαινουμε αγιο στεφανο, ολα μια χαρα, βγαινουμε εθνικη, ανοιγω-ανοιγω ,παλι τιποτα, μπαινουμε ΑΟ ,τα ιδια ,ξαναβγαινουμε μαραθωνος ,ανοιγει το κρανος και μου λεει , μην μου πεις οτι θα παμε απο τωρα σπιτι :hypnotize .

Να πω την αληθεια πιο πολυ φοβηθηκα εγω παρα αυτη.:blush:

Ολα παιζουνε.;) Αν είναι καλή στείλε το τηλέφωνο της αν όχι στείλε και μια σακούλα μαζί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω :D :beer:

devil's animal
04/12/2008, 10:59
Μπα μην το λες, ακόμα κι ο κρύος ιδρώτας φέρνει ρευματικά... :rotflmao:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

DimChios
04/12/2008, 11:35
Λοιπόν κοίτα τώρα να δεις τι γίνεται.

Στο σπίτι έχει σηκώσει μπαϊράκι και είναι ελεύθερη πλέον να κάνει ότι γουστάρει.
Στην καφετέρια το ίδιο
Στα μπαρ/κλαμπάκια κλπ επίσης
Στο σινεμά μένω με το κουτί του ποπκορν στο χέρι να ψάχνω το απομέσα του
Στο μπάνιο έχασα τα ξυραφάκια μου αφού τη θέση τους πήραν κάποια ροζουλί πανάκριβα
Για τα ρούχα στην ντουλάπα άσ'το καλύτερα
Τώρα πλέον τρώω στο τραπέζι της κουζίνας !!!!
Καπνίζω στο μπαλκόνι !!!
Το Playstation γλυκοκοιτάζει το πατάρι
4 μαξιλάρια στο κρεβάτι και το πρωί δεν έχω κανένα κάτω απ'το κεφάλι μου (βλέπεις, με ρίχνει στο πάτωμα χωρίς οίκτο :lol: )
Ξενερώνω όταν βλέπω το "light" στο βούτυρο κι ας μην έχει διαφορά στη γεύση
Στις παρέες με φίλους της είναι το αφεντικό και κορώνα στο κεφάλι μου
Στις παρέες με φίλους μου επίσης
Στο αυτοκίνητο δεν το συζητώ, ο Ψαραντώνης αντικαταστάθηκε για πάντα απ'την Βανδή (μη χέσω):lol:
Η μπασομηχανή επωλήθη γιατί δεν χωράνε τα ψώνια στο πορτπαγκάζ
Τη θέση του Elvis αντικατέστησε ένα λούτρινο λιονταράκι (εντάξει είναι γλυκούλι δε λέω)
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και βολεύει το δεξί της πόδι στην ποτηροθήκη της πόρτας..!

Άμα κάτσω έχω ακόμα να γράψω.... τεσπά, κλπ κλπ κλπ

Αλλά ΌΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ! ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ !!!!

μένει να σε πίσω να κάτσεις μόνο... :rotflmao:

Ρε ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΕΝΗΣ ΛΕΜΕ!!!!!

:eyepop: :eyepop:

Εδω με την αδερφη μου ζω και "ψιλολουζομαι" με κατι τετοια! :sick:

Απαπα παπα παπαπα (που λεει η η Βανδη, μη χέσει) :lol: :lol:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
μερικοί άντρες τελικά, είμαι πολύ τυχερός....

ε,ναι! ο VANDAS είναι πολύ οκ τύπος!

DimChios
04/12/2008, 11:38
Το ίδιο μου λέει κι η μάνα της Τάσο ! :rotflmao: :beer:

μιλας εκ του ασφαλους επειδη δεν διαβαζει το φορουμ, ε?

:rolleyes:

Καιρος να της πει καποιος να το κανει ΚΑΙ αυτο!

:evil: :evil: :evil:

makis206
04/12/2008, 11:47
Καιρος να της πει καποιος να το κανει ΚΑΙ αυτο!
:evil: :evil: :evil:

Έτσι έτσι, για να βλέπει η κοπελιά τι τραβάμε εμείς οι άντρες :evil:

Εσύ κοπελιά έχεις τέτοιες φίλες σαν τους φίλους που έχω εγώ ;:rotflmao: :rotflmao:

DimChios
04/12/2008, 11:56
Έτσι έτσι, για να βλέπει η κοπελιά τι τραβάμε εμείς οι άντρες :evil:

Εσύ κοπελιά έχεις τέτοιες φίλες σαν τους φίλους που έχω εγώ ;:rotflmao: :rotflmao:

αποκλειεται! :o

Τοσο αξιολατρευτο παληκαρι σαν κι εμενα, με τίποτα!

:blush:

makis206
04/12/2008, 12:10
αποκλειεται! :o
Τοσο αξιολατρευτο παληκαρι σαν κι εμενα, με τίποτα!

Καλά, κι εγώ το αποκλείω να έχει φίλες που θα τις χαρακτήριζε κάποιος "αξιολάτρευτο παλικάρι":lol:

lilipoua
04/12/2008, 12:14
[i]....Πέρα απ' αυτό κοπελιά ο άντρας σου συζητάει μαζί σου ή είναι δεδομένη απόφαση οτι θα πάτε τη μηχανή και δε χωράει συζήτηση κι αν τελικά πάτε με το τουτού κρατάει μούτρα; Αν δεν του το 'χεις συζητήσει το βασικό θέμα ξεκινάει από 'κει. [/B]

εγω τι να κανω που θέλω να παμε με τη μηχανή και ο κυριος βαριέται?? και πρεπει να παρω το αυτοκίνητο και να ψαχνω να παρκαρω στου Ψυρρή ?? :rolleyes:

δεν έχω παραπονο όμως, η βόλτα της Κυριακης με αποζημίωσε :D

Ασε που παραλιγο να τον πεισω μετα τα Μεγαρα να οδηγήσω εγω, αλλα μάλλον ακόμα με φοβάται !!! :lol: :lol:

DimChios
04/12/2008, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
εγω τι να κανω που θέλω να παμε με τη μηχανή και ο κυριος βαριέται?? και πρεπει να παρω το αυτοκίνητο και να ψαχνω να παρκαρω στου Ψυρρή ?? :rolleyes:

δεν έχω παραπονο όμως, η βόλτα της Κυριακης με αποζημίωσε :D

Ασε που παραλιγο να τον πεισω μετα τα Μεγαρα να οδηγήσω εγω, αλλα μάλλον ακόμα με φοβάται !!! :lol: :lol:

Ηρθε και το "ξωπλατο"!

Ψιτ κουκλα, κατι φωτο περιμενω πες του δικου σου!

:beer: :beer: :beer:

lilipoua
04/12/2008, 12:18
Ηρθε και το "ξωπλατο"!

Ψιτ κουκλα, κατι φωτο περιμενω πες του δικου σου!

Γιατι ήμουν σίγουρη πως εσύ θα απαντούσες? :D

όσο για το άλλο, δεν ξερει ποιά να σου πρωτοστείλει, γι' αυτο καθυστερεί!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doctor x
04/12/2008, 12:52
ναι ολες στην αρχη αρχιζουν τις χαριτωμενιες με την μηχανη και μετα αρχιζουν τα παρατραγουδα...

- πως οδηγεις ετσι???
- πως οδηγω? (ανηξερα):lol:
- πας σαν παλαβος και κανεις σφηνες.
- ε,ετσι παει το μηχανακι,δεν κανω κατι εγω...αλλωστε αν ηταν να καθομασταν πισω απο τα αμαξια,θα περναμε αμαξι...:D

εχεις σκεφτει να τα φτιαξεις με....

μπατσινα??????(free tip)

devil's animal
04/12/2008, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
εχεις σκεφτει να τα φτιαξεις με....
μπατσινα??????(free tip)

ρε μεγαλε,αυτο ειναι .....

ονειρο ζωης!!!
:beer: :beer:

ξερεις τι εινα να γ@μαω τους μπατσους και να το ευχαριστιουνται κιολας..

SnakeMJK
04/12/2008, 13:39
μόνο τις κλήσεις που θα γλιτώνεις αξίζει τον κόπο...

makis206
04/12/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μόνο τις κλήσεις που θα γλιτώνεις αξίζει τον κόπο...

Αντιθέτως, άμα το κάνει καλά θα τον πρίξουν στις εισερχόμενες και τις αναπάντητες..:D

devil's animal
04/12/2008, 13:47
Αντιθέτως, άμα το κάνει καλά θα τον πρίξουν στις εισερχόμενες και τις αναπάντητες..:D

:winka: :beer: :wacko:

thou-vou
04/12/2008, 13:51

ονειρο ζωης!!!

:a021:

thou-vou
04/12/2008, 13:52
εγω τι να κανω που θέλω να παμε με τη μηχανή και ο κυριος βαριέται?? και πρεπει να παρω το αυτοκίνητο και να ψαχνω να παρκαρω στου Ψυρρή ??
!!! :lol: :lol:

αγόρασέ του μια μηχανή...

gixxerpap
04/12/2008, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
αγόρασέ του μια μηχανή...

ναι ... και μη γράψεις κανά χιουμοριστικό, του στύλ ''μηχανή έχει'' .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lilipoua
04/12/2008, 14:21
ναι ... και μη γράψεις κανά χιουμοριστικό, του στύλ ''μηχανή έχει'' .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όχι, αλλά τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό οδηγει ΜΗΧΑΝΗ !!! .........το propeller!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvr1
04/12/2008, 14:36
Κυρίες μου, κανένας δεν σας αναγκάζει να ανεβαίνετε στις πανέμορφες μηχανές μας (παραδεχτείτε ότι σας αρέσει πιο πολύ απ' ότι λέτε...:wave2: )!
Αν δεν θέλετε μπορείτε να πάρετε αυτοκίνητο και να κινήστε (λέμε, τώρα) με αυτό. Μην περιμένετε όμως να αφήσουμε και εμείς την μηχανή (μόνο με χειρουργική επέμβαση μπορείτε να μας ξεκολήσετε από την σέλα...).

Απλά εφιστώ την προσοχή: Αν δεν ανεβείτε εσείς μπορεί να ανεβεί κάποια άλλη!!! :lol: :lol: :lol:

Ελάτε βρε κουτά... αφού σας αρέσει, μην γκρινιάζετε....:D :smokin:

thou-vou
04/12/2008, 14:59

μωρε μηχανή έχει... απλά περιμένει το κατάλληλο χαρμάνι...

149472

DimChios
04/12/2008, 15:18
Γιατι ήμουν σίγουρη πως εσύ θα απαντούσες? :D

όσο για το άλλο, δεν ξερει ποιά να σου πρωτοστείλει, γι' αυτο καθυστερεί!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εχω πολλα GB free space στο σκληρο πες του!

:smokin:

αυτο το σκληρο καπως ακουστηκε! :blush:

DimChios
04/12/2008, 15:19

καλα, οσο γι αυτο μη παιρνεις και ορκο!

Μαρτυριες δεν υπαρχουν!

stavrogin
04/12/2008, 15:31

Αμα θες μινι και κομωτηριο να παρεις αυτοκινητο, να παρεις λεωφορείο...Τοσες λυσεις υπαρχουν. Γιατι να ταλαιπωρησε εσυ να ταλαιπωρεις κι αυτον...δε βλεπω το λογο :confused:

EVI
04/12/2008, 15:46
:look:

:rotflmao: :lol:

exei dikio h kopelia...20 gamhmena euro kanei ena aplo xtenisma...:sad: :rotflmao: :lol:

DimChios
04/12/2008, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

exei dikio h kopelia...20 gamhmena euro kanei ena aplo xtenisma...:sad: :rotflmao: :lol:

ψιτ μαστορα, την νταλικα που την εχεις παρκαρει????

EVI
04/12/2008, 15:57

e oxi kai ntalika to toympano :bigcry: :rotflmao: :lol: :wave2: :lol:

stavrogin
04/12/2008, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Καλα κοπελια μη δινεις σημασια στην Evi. Αυτη νομιζει οτι η Λουϊ Βιτον ειναι βελτιωτικός οίκος για Voxan :p

moto_pathousa
04/12/2008, 16:20
Μπροστά από έναν άντρα περνούν διαδοχικά:
Μία ξανθιά ημίγυμνη θεά. Με όλα τα κομφόρ. Μαλλί, νύχι, ρούχο κλπ

Μετά

Μια μελαχρινή. Ντυμένη από το λαιμό ώς τον αστράγαλο. Με φόρμες, μπότες και τα ρέστα.
Το μαλλί χάλια και κράνος στο χέρι.

Ποιά θα καρφώσει με το βλέμμα???
Εξαιτίας ποιας θα του τρέχουν τα σάλια???

:eek: :eek:
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :
:dizzy: :dizzy: :dizzy
:alien: :alien: :alien:

DimChios
04/12/2008, 16:30

Μετά

Μια μελαχρινή. Ντυμένη από το λαιμό ώς τον αστράγαλο. Με φόρμες, μπότες και τα ρέστα.

τι μηχανακι εχει η μελαχροινη να σου πω!

ή αλλιως...

τον Βαγγελη με το τριαξονικο που εχει παρκαρει παραδιπλα τον ειδες?

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

npat
04/12/2008, 16:31

Και γιατί ακριβώς σε ενδιαφέρει αυτό?

Η αλλιώς: Μετά από δεν-ξέρω-πόσα χρόνια χειραφέτησης, η γυναίκα ξαναδιεκδικεί τη θέση της στην κουζίνα και την κρεβατοκάματα... Μια χαρά...

:lol: :lol:

stavrogin
04/12/2008, 16:32

Μετά

Ειναι απο αλλο ανεκδοτο αλλα κολαει κι εδω.Η απαντηση ειναι:

...αυτη που εχει τα μεγαλυτερα β... :eyepop: ...γκουχ γκουχ ,πνίγηκα :sick:

npat
04/12/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Καλα κοπελια μη δινεις σημασια στην Evi. Αυτη νομιζει οτι η Λουϊ Βιτον ειναι βελτιωτικός οίκος για Voxan :p

:bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

tai
04/12/2008, 16:35

Μετά

η δεύτερη, θα εχει κολλητά τη φόρμα και το μαλλί σαν να σηκώθηκε απ το κρεβάτι μετά απο κατι αγριο?
Θα διαλέξει.....
αυτη με τα μεγαλα ....:rolleyes: μάτια και τον τουρλοτο ....:rolleyes: κότσο
αμα τον κοιτάξει και στα μάτια με υποψία "θελω"?
τοτε να δείς πως αρχίζουμε να προσέχουμε τον εσωτερικό κόσμο !!:lol: :lol:

moto_pathousa
04/12/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Και γιατί ακριβώς σε ενδιαφέρει αυτό?

Η αλλιώς: Μετά από δεν-ξέρω-πόσα χρόνια χειραφέτησης η γυναίκα ξαναδιεκδικεί τη θέση της στην κουζίνα και την κρεβατοκάματα... Μια χαρά...

Απορώ γιατί ενώ από την μια λέτε ότι γκρινιάζω κι ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Αλλά τελικά η μελαχρινή περνάει απαρατήρητη και γουστάρετε ξανθό :beer:

DimChios
04/12/2008, 16:41
αμα δε θες να περνας απαρατηρητη βαψ τα μωβ!

stavrogin
04/12/2008, 16:43
Απορώ γιατί ενώ από την μια λέτε ότι γκρινιάζω κι ότι δεν έχει σημασία η εμφάνιση. Αλλά τελικά η μελαχρινή περνάει απαρατήρητη και γουστάρετε ξανθό :beer:

Η αληθεια ειναι οτι τις εχουμε βαρεθει τις ξανθιες εχει βρωμισει ο τοπος απο τετοιες ομορφες...

προτιμουμε πια τις μελαχροινες κι ειναι οριστικο και αμα τις δουμε και δερματινατες μηχανοβιες κι αγριες θα μας πεσει το... απο την ...

Δες αυτο το φορουμ.Τι νομιζεις οτι το κραταει ; 10000 μαντραχαλοι με μηχανακια; 'Η τρεις-πεντε ομορφες μηχανοβιες;:lol:

Εδω μια μας αρρωστησε κι αρρωστησε ολο το φορουμ. Περαστικα κι αγυριστα Noela:beer:

npat
04/12/2008, 16:55
αμα δε θες να περνας απαρατηρητη βαψ τα μωβ!

Προς Θεού ρε! Αυτό θα έδειχνε άποψη!

Tpap
04/12/2008, 17:12
Μπροστά από έναν άντρα περνούν ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ:

Μετά

ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ θα κάρφωνα και τις δύο. Ίσως και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ακόμη μπορώ....

doctor x
04/12/2008, 17:16

ονειρο ζωης!!!

eitherway....

:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

149495

stvr1
04/12/2008, 17:30

Μετά

Αν μιλάμε για ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ (άρα έχει σχέση-είναι παντρεμένη κτλ.), όπως λέει και ο τίτλος της συζήτησης, τι την νοιάζει αν θα τρέχουν τα σάλια των άλλων;;;; Ε;;; :confused:

NikosKK
04/12/2008, 17:46

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

NikosKK
04/12/2008, 17:47

δαγκωτό στη μελαχρινή με τα πέτσινα! :D :D :beer:

Sapadak
04/12/2008, 17:58

Μετά

Ολα ειναι θεμα αισθητικης!!!

149496

TROOPER
04/12/2008, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

υπο(troop)ιασα ας πούμε :lol:

:smokin:

TROOPER
04/12/2008, 19:51

Μετά

και τις 2

@υπολοιπους including DimChios...με απογοητευσατε.

devil's animal
04/12/2008, 19:53
καλα, οσο γι αυτο μη παιρνεις και ορκο!

Μαρτυριες δεν υπαρχουν!

καλα εσενα θα σου φερω 2-3 ζωντανα παραδειγματα...:winka:

:rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
04/12/2008, 20:01

Μετά

αυτη που η μυτη της θα ειναι παραλληλα με το εδαφος και δεν θα "κοιταει" τα περιστερια...

συνηθως το πρωτο "μοντελο" (η ξανθουλα ντε..) εχει παρει ψηλα τον αμανε γιατι την κοιτανει ολοι...οποτε....αντε γεια.

το δευτερο "μοντελο" θα το γουσταρω αλλα αν αρχισουν να φυτρωνουν @@ απο κατω...ευχαριστω δεν θα παρω.

παιζει ρολο το υφος και το βλεμμα...
καθως επισης και η φυσικη ομορφια....
(αλλο να φοραει η (μελαχρινη) Angelina Jolie δερματα και να εχει κρανος και αλλο να εχει φτιαχτει η (ξανθια) Κορομηλα )

EVI
04/12/2008, 20:10

:eyepop: :uplate: :hypnotize γιατι τι ειναι?

ψιτ κοπελια οταν θα ειναι το ημιγυμνο ξανθο μεσα στο καμπριο και εγω λετσα πανω στη μηχανη στα φαναρια μαντεψε

...το ξανθο θα κοιτανε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: ρε τι λεμε:lol:

μεταξυ μας wgf ποια κοιτανε :smokin:

gcrook
04/12/2008, 20:13
ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ θα κάρφωνα και τις δύο. Ίσως και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Ακόμη μπορώ....

Και νομιζα οτι ειχες μονο ενα ματι...:rotflmao: :rotflmao: :bawl:

149499

moto_pathousa
04/12/2008, 20:24
.... κανείς δε θέλει να μάθει κατι για το νέο μέλος:smokin:

Daemon
04/12/2008, 20:29
Νεο η παλιο ινκογκνιτο? :smokin:

moto_pathousa
04/12/2008, 20:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Νεο η παλιο ινκογκνιτο? :smokin:

νεο μελος. ολοκαινουγιο κ φανατικη εποχουμενη....
:D :smokin:

stavrogin
04/12/2008, 20:37
.... κανείς δε θέλει να μάθει κατι για το νέο μέλος:smokin:

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι :wave2:

Καπνιζεις:mad: Εδω ειμαστε αντικαπνιστικο φορουμ

:rotflmao:

moto_pathousa
04/12/2008, 20:41
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟχχχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι :wave2:

Καπνιζεις:mad: Εδω ειμαστε αντικαπνιστικο φορουμ

:rotflmao:

σκοπιμα το κανω
για να με ρωτησετε τι καπνο φουμαρω ντε
βρουμμμμ βρουμμμμμμμμa18:

el_hymador
04/12/2008, 20:46
σκοπιμα το κανω
για να με ρωτησετε τι καπνο φουμαρω ντε
βρουμμμμ βρουμμμμμμμμa18:

ε αντε πες μας για σενα

καποιος επρεπε να εχει ενδιαφερθει εδω και ωρα...καφροι!

nktR
04/12/2008, 21:19
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

NikosKK
04/12/2008, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
στο μωρό μου το πιστό που δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν μου τα κάνει zeppelin και μου κάνει όλα τα γούστα.....
και το βράδυ που επιστρέφω της δείχνω την αγάπη μου με ένα φιλί στην ζελατίνα
:a07:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :a08: