View Full Version : τον κόσμο δεν τον αλλάζει η γέννηση αλλά ο θάνατος
το παρακάτω μου ήρθε με mail, είναι νομίζω προφανής η αφορμή, αλλα δεν έχει σημασία
νομίζω ότι είναι ωραίο ακόμα κι αν δεν γίνει αυτό που ζητάει τουλάχιστον ας γίνει αφορμή για αναλογισμό
οποιαδήποτε εξουσία θέλει νεκρό τον πολίτη (σωματικά η ψυχικά)
εμείς τα παιδιά πιστεύουμε στη θεμελίωσή του με αγάπη.
Γι αυτό και η αντίσταση μας στην εξουσία δεν φέρει ίχνος βίας .
Καλούμε, λοιπόν, όλα τα παιδιά (παιδιά = άτομα που συνεχίζουν να ονειρεύονται) να
συμμετέχουν στην προσπάθεια αναδειξης ενός τέτοιου κόσμου.
όλη τη βδομάδα τα σχολεία αυτης της χώρας θα οργανωθουν έτσι ώστε να γίνει μάθημα στο
δρόμο!!! Κάθε σχολείο να ορίσει ενα χώρο ετσι ώστε να κατεβάσει τα θρανία κλπ
έτσι ωστε να αποκλειστεί κάθε δρόμος αυτής της χώρας αυτό θα δώθεί το μήνυνα της
πραγματικής δημοκρατίας ...ενός κόσμου που δεν θα είναι δυνατόν ο ενας να επιβαλλετε στον άλλο...οπου η έννοια του δικαίου θα ορίζετε μέσω της ελευθερίας ...αλλά και ενός κόσμου που
θα είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόοδο ή ιδέα μπορεί να τον εξελίξει
προωθήστε αυτο το μήνυμα έτσι ώστε να δωθεί η ευκαιρεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου να θεμελιώσουν και να χτίσουν τα όνειρά τους ...
BlackAdder
08/12/2008, 14:10
Αποκλεισμός = Πραγματική Δημοκρατία & Ελευθερία !!??!!??!!!
Χε χε χε
Να δω κανα Γυμνασιο με 20 θρανια στην μεση της Βασ. Σοφιας 8 το πρωι!!!!
Να σου πω εγω "Θεμελιωση με αγαπη"
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Κοιτα απ το να πανε στα Εξαρχεια να φανε καμμια "αδεσποτη" η να τα σπασουν καλυτερα να κανουν μαθημα στο δρομο.Τωρα αν αυτη τους η ενεργεια θιγει το ιδανικο της δημοκρατιας που εχεις βαθια μεσα σου...καντους μηνυση.
el_hymador
08/12/2008, 14:49
Γιατι εχω την υποψια οτι αυτο δεν συνταχθηκε απο "παιδι", τουλαχιστον οπως περιγραφετε στο μηνυμα;
Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια;
Οι αριστεριζοντες που προσπαθουν να στρατολογησουν κοσμο και να εκμεταλευτουν τις καταστασεις...
Αυτον το αδικοχαμενο πιτσιρικα θα τον καπηλευτουν πολλοι....να μου το θυμνηθειτε αυτο!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γιατι εχω την υποψια οτι αυτο δεν συνταχθηκε απο "παιδι", τουλαχιστον οπως περιγραφετε στο μηνυμα;
Οι αριστεριζοντες που προσπαθουν να στρατολογησουν κοσμο και να εκμεταλευτουν τις καταστασεις...
Αυτον το αδικοχαμενο πιτσιρικα θα τον καπηλευτουν πολλοι....να μου το θυμνηθειτε αυτο!
Γιατι μεγαλωσες πολυ κι εχασες την επαφη με τα σημερινα 15ρικα.
Η γατα.
Παληα γινοταν αυτο(ομοιως με το πρωτο).
Εχουν ξεκινησει ηδη.
Nostradamus
08/12/2008, 14:59
Ετσι ακριβώς...
Και βρεθηκε αλλη μια αφορμη για πολλους κλαδους για μια ακομη φορα να σταματησουν να λειτουργουν (οχι οτι λειτουργουσαν και σωστα ποιο πριν).
Λες και δεν φτανουν οι κατεστραμενες περιουσιες αλλων αθωων πολιτων, το κομφουζιο απο τις ποριες στο ονομα αυτου του νεου παιδιου, τα αδεια αμφιθεατρα με το ετσι θελω ορισμενων τραμπουκων..
Κριμα, μονο αυτο..
Κρίμα που σας έβγαλε απο την ρουτίνα σας η εκτέλεση του 16χρονου.
Μην ανησυχείτε, το βράδυ δείτε xfactor και θα επανέλθετε στην πραγματικότητα σας.... Ίσως σας την χαλάσει η αντιεξουσιάστρια Πάνια αλλά οκ θα το χωνέψετε εύκολα αυτό....
Η επόμενη σφαίρα να σας φέρει δάκρυα πόνου γιατί αλλιώς δεν ξυπνάτε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
:nono: :nono: :nono:
Ας προσεχουμε λιγο τι γραφουμε.
Καταρες κτλ δεν χρειαζονται
el_hymador
08/12/2008, 15:30
Μην ανησυχείτε, το βράδυ δείτε xfactor και θα επανέλθετε στην πραγματικότητα σας.... Ίσως σας την χαλάσει η αντιεξουσιάστρια Πάνια αλλά οκ θα το χωνέψετε εύκολα αυτό....
Ωραιες ευχες δινεις, ελπιζω να ηταν απλως μια "κακη" στιγμη σου, αφυπνισμενε μου με τα μαυρα μεσανυχτα εσυ...
Band(age)it
08/12/2008, 15:42
Εισαι προσβολη του ονοματος σου. . .
el_hymador
08/12/2008, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Η γατα.
Παληα γινοταν αυτο(ομοιως με το πρωτο).
Εχουν ξεκινησει ηδη.
Αναποφευκτα εχασα την επαφη μου με τα 15 χρονα οχι ομως και την κριτικη μου ικανοτητα...
Σωστος
Παλια, παλιοτερα, πριν ενα χρονο, χθες, αυριο, σημερα. Το ποσο εχουν οικιοποιηθει οποιαδηποτε μορφη αντιστασης οι αριστεριζοντες ειναι αισχρο...στην διαμρτυρια για τις φωτιες και την Παρνηθα ειχαν ερθει με τα πλακατ τους και μοιραζαν φυλλαδια τα ζωα τα ορθια...
Δυστυχως...
:sad:
Τι έγινε παιδάκια, πρέπει να το τραβήξουμε στα άκρα για να κατάλαβετε ότι μια σφαίρα πονάει εκεί που καταλήγει και όχι απο εκεί που φεύγει?
Βολεμένος, ανώριμος, παιδάκι και δεκάδες άλλοι χαρακτηρισμοί εδω μέσα για ένα νεκρό? μόνο και μόνο για να απαξιώσετε τον θάνατο του, για να ελαφρύνετε την μαλακία του μπάτσου. Για να δικαιώσετε την πράξη του?
Ντροπή σας που μόνο με ακρότητες ξυπνάτε, ο θάνατος ενός παιδιού δεν είναι αρκετός... Πρέπει να νιώσετε ότι απειλήστε εσείς και μόνο εσείς για να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας...
Σας πείραξε μήπως κλείσουν οι δρόμοι και δεν πάτε στις δουλειές σας αύριο, έλεος ρε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Ξερης καμια Δημοκρατια που κατακτηθηκε με λουλουδοπολεμο;
Εκτος και εαν θεωρης οτι την κατεχουμε και απλως πρεπει να την διαφυλαξουμε..
Γιατι πρεπει πισω απο καθε τι να βλεπουμε φαντασματα;
Καπως ετσι δημιουργουνται οι διχονοιες με το ποιος εκμεταλευεται ποιον.
Ας γινη κατι μα να ειναι μαζικο και ας φοραει ο καθενας την μπλουζα της ομαδας του οπωτε κανεις να μην εκμεταλευτη κανεναν..
Όταν όλοι λέμε ότι δεν πάει άλλο με την κατάσταση.
Σκάνδαλα, χρηματισμοί, φακελάκια, μίζες, διαφθορά, αυταρχισμός, έλλειψη οράματος.
Και τα λέμε κάθε μέρα, όλη μέρα. Και τα παιδιά ακούν, αναπαραγάγουν.
Όταν υπάρχει αντίδραση, έστω και απο ανήλικα, ακόμα για την μαλακία τους, μας χαλάει που χάσαμε την ηρεμία μας. Μας χαλάει που 1000 αλήτες έσπασαν περιουσίες...
Αν έσπαγαν Βουλή,ΓΑΔΑ, 2-3 υπουργεία και έκαιγαν και 3-4 αστυνομικά τμήματα αντι για περιουσίες, θα συμφωνούσατε?
Πάλι τις ίδιες βλακείες θα λέγατε.
el_hymador
08/12/2008, 16:59
Τι έγινε παιδάκια, πρέπει να το τραβήξουμε στα άκρα για να κατάλαβετε ότι μια σφαίρα πονάει εκεί που καταλήγει και όχι απο εκεί που φεύγει?
Βολεμένος, ανώριμος, παιδάκι και δεκάδες άλλοι χαρακτηρισμοί εδω μέσα για ένα νεκρό? μόνο και μόνο για να απαξιώσετε τον θάνατο του, για να ελαφρύνετε την μαλακία του μπάτσου. Για να δικαιώσετε την πράξη του?
Ντροπή σας που μόνο με ακρότητες ξυπνάτε, ο θάνατος ενός παιδιού δεν είναι αρκετός... Πρέπει να νιώσετε ότι απειλήστε εσείς και μόνο εσείς για να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας...
Σας πείραξε μήπως κλείσουν οι δρόμοι και δεν πάτε στις δουλειές σας αύριο, έλεος ρε....
Συνεχιζεις να λες το ποιημα ενω στο συγκεκριμενο topic δεν αναφερθηκε πουθενα κανενας τετοιος χαρακτηρισμος για το παιδι που εφυγε, ουτε εγινε καμια προσπαθεια απαξιωσης του θανατου του...
Αυτο που σχολιαστηκε ηταν ενα chain-mail που δεν αφορουσε σε αυτο καθε αυτο το γεγονος, αλλα στις "αντιδρασεις".
Κρινοντας απο τα 3-4 παραλληλα topic που εχουν ανοιχτει σχετικα με το θεμα, και -κυριως- απο το επιπεδο, το υφος και το "ηθος" των απαντησεων εγω ενα πραγμα καταλαβαινω...
οτι εκτος απο τον μπατσουλη, αδυνατουμε και ολοι εμεις να διαχειριστουμε μια σοβαρη κατασταση...τουλαχιστον το παρηγορο ειναι οτι τα δικα μας "πυρα" δεν σκοτωνουν!
Αναρχοφασιτες, λεηλασιες, ωχαδερφισμος, αγωνιστες, επαναστασεις, πολιτικα φρονηματα, ολα αναμειγνυομενα σε εναν αχταρμα με μια δοση ιδελογιας, ετσι για την γευση...
Διαβασε ξανα την "προκατ" απαντηση σου και απαντησε μου σε τρια παραγματα:
α) Aν αυτη η προσβλητικη μπουρδολογια που εκτοξευσες σχετιζεται με το υπολοιπο topic.
β) Αν πραγματικα πιστευεις οτι οι επαναστατικες μπαταριες αφυπνισης που βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη, θα βρουν στοχο.
γ)Αν αυτη η τακτικη σου αποτελει η οχι υβρι για το νεκρο εφηβο.
TOLISTOLAROS
08/12/2008, 17:09
Μέγιστη μαλακία!Τα παιδιά δεν έχουν καμμιά δουλειά να χάνουν μάθημα για τέτοια πράγματα.Γίνεται όπως πλέον και οι καταλήψεις για να χάνουν μάθημα δυστυχώς...
Διαβασε ξανα την "προκατ" απαντηση σου και απαντησε μου σε τρια παραγματα:
α) Aν αυτη η προσβλητικη μπουρδολογια που εκτοξευσες σχετιζεται με το υπολοιπο topic.
β) Αν πραγματικα πιστευεις οτι οι επαναστατικες μπαταριες αφυπνισης που βαρας στο γαμο του Καραγκιοζη, θα βρουν στοχο.
γ)Αν αυτη η τακτικη σου αποτελει η οχι υβρι για το νεκρο εφηβο. [/B]
Α) θα δεις στο ακριβώς προηγούμενο ποστ απο το δικό μου το προβληματισμό του συναδέλφου, αν θα κλείσουν και αύριο οι δρόμοι, αν θα σας ενοχλήσουν στην κυκλοφορία τα θρανία στους δρόμους... Μήπως με τις αναμεταδόσεις απο τα κανάλια χάσετε το αγαπημένο σας σήριαλ.
Β) καμία μπαταριά αφύπνισης, αγανάκτηση είναι από άλλον έναν υποψήφιο άνεργο, που εδώ και μήνες-χρόνια μαθαίνουμε για διαφθορά, μίζες, κλέψιμο και αρκούμαστε στο ζάπινγκ. Αν εσένα αυτό σου προκαλεί ανησυχία τότε απλά κάνε ένα ακόμα ζαπινγκ.
Γ) Ύβρη αποτελεί η αναμετάδοση των καταστροφών απλά προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ισοζύγιο μεταξύ δολοφονίας και καταστροφών.
υγ. δεν ξέρω ποιος συνέταξε το email αλλά απο το να προτείνουν να σπάνε βιτρίνες, μια τέτοια διαμαρτυρία στους δρόμους απο την νεολαία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε ανεξαρτήτου πηγής, το αποτέλεσμα θα είναι θεμιτό.
el_hymador
08/12/2008, 18:24
Α) θα δεις στο ακριβώς προηγούμενο ποστ απο το δικό μου το προβληματισμό του συναδέλφου, αν θα κλείσουν και αύριο οι δρόμοι, αν θα σας ενοχλήσουν στην κυκλοφορία τα θρανία στους δρόμους... Μήπως με τις αναμεταδόσεις απο τα κανάλια χάσετε το αγαπημένο σας σήριαλ.
Β) καμία μπαταριά αφύπνισης, αγανάκτηση είναι από άλλον έναν υποψήφιο άνεργο, που εδώ και μήνες-χρόνια μαθαίνουμε για διαφθορά, μίζες, κλέψιμο και αρκούμαστε στο ζάπινγκ. Αν εσένα αυτό σου προκαλεί ανησυχία τότε απλά κάνε ένα ακόμα ζαπινγκ.
Γ) Ύβρη αποτελεί η αναμετάδοση των καταστροφών απλά προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα ισοζύγιο μεταξύ δολοφονίας και καταστροφών.
υγ. δεν ξέρω ποιος συνέταξε το email αλλά απο το να προτείνουν να σπάνε βιτρίνες, μια τέτοια διαμαρτυρία στους δρόμους απο την νεολαία θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Οπότε ανεξαρτήτου πηγής, το αποτέλεσμα θα είναι θεμιτό.
...δεν ξερω αν εσυ περνας την ημερα σου μπροστα στην τηλεοραση, εγω δεν το κανω...
Το να κατατασσεις αυτοματα οσους δεν συμφωνουν με τις αποψεις σου η εχουν διαφορετικη οπτικη απο την δικη σου στην κατηγορια των εγκλωβισμενων τηλεθατων, ειναι φασιστικο.
Ουτε κανα σιριαλ θα χασω, ουτε το ζαπινγκ θα στερηθω, ουτε θα ενοχληθω αν αυριο κλεισουν τους δρομους...πολυ πιθανον να συμμετασχω και εγω, αρκει αυτη η μορφη αντιδρασης να μην ειναι κατευθυνομενη, υποκεινουμενη και κομματικου χαρακτηρα.
Οποτε κρατα τους χαρακτηρισμους για την παρτη σου και σεβασου λιγο της αποψεις των υπολοιπων....συζητηση κανουμε, δεν βγαζουμε -ευκολα- συμπερασματα για το ποιον του καθενος.
υ.γ. Οποτε ξεκινησει η επανασταση σφυριχτε μου γιατι ειμαι λιγο αφηρημενος...
Το να κατατασσεις αυτοματα οσους δεν συμφωνουν με τις αποψεις σου η εχουν διαφορετικη οπτικη απο την δικη σου στην κατηγορια των εγκλωβισμενων τηλεθατων, ειναι φασιστικο. Ουτε κανα σιριαλ θα χασω, ουτε το ζαπινγκ θα στερηθω, ουτε θα ενοχληθω αν αυριο κλεισουν τους δρομους...πολυ πιθανον να συμμετασχω και εγω, αρκει αυτη η μορφη αντιδρασης να μην ειναι κατευθυνομενη, υποκεινουμενη και κομματικου χαρακτηρα. Οποτε κρατα τους χαρακτηρισμους για την παρτη σου και σεβασου λιγο της αποψεις των υπολοιπων....συζητηση κανουμε, δεν βγαζουμε -ευκολα- συμπερασματα για το ποιον του καθενος.
+1000:a10:
Ο μπουλης συναντηθηκε με τον Παπουλια και τωρα με τους υπολοιπους φωστηρες(βλεπε αρχηγους κομματων).Κοιτα να δεις που το τριτο ανταρτικο ξεκινησε απο τα ΒΠ.
εμπρος της γης οι κολασμενοι δηλαδη...
αντε και με πρωτεργατη τον πολυδωρα που εκτοιε και ποινη ο καταδικασμενος...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχ
Κοπηκε το ποστ "δολοφονια νεαρου"?
...........γιατι άραγε??
:a21:
Ειρωνια ομως ε ;
Συμβολο της "επαναστασης" των παιδιων που δεν εχουν μελλον , ενα παιδι που ειχε πολυ "μελλον" μπροστα του.
Nostradamus
09/12/2008, 07:36
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που προσπαθω να πω. Να στο κανω λοιπον απλουστερο μηπως και γινω περισσοτερο κατανοητος.
Δεν με πειραζει να κλεισουν οι δρομοι με πορειες, να βγει ο κοσμος και η νεολεα στους δρομους και να φωναξουν εναντια στα σκανδαλα και την υποκρισία των εκαστωτε κυβερνησεων. Μαζι τους σε ολα.
Ειναι ομως ντροπη στο ονομα ενως παιδιου που δεν εφταιγε σε τιποτα να λεηλατεις και να πλιατσικολογεις, να καταστρεφεις και να λεηλατεις αυτο που με πολυ κοπο αρκετοι συνανθρωποι μας δημιουργησαν.
Οι χθεσινες εικονες με κανουν να ντρεπομαι. Οπως ομως με κανουν να ντρεπομαι οι κομματικες παραταξεις των πανεπιστημιων, η απο 18 χρονων οργανωση σε ΠΑΣΠ, ΔΑΠ,ΚΝΕ και λοιπα προπυργια των κομματων που το μονο που παρεχουν στα μελη τους ειναι βολεμα και γνωριμιες.
Αλλο επανασταση και αλλο ασυδοσια.
Οσο για το "συναδελφε" ναι και σε αυτο μαζι σου. Συναδελφος στην μοτοσυκλετα, σαναδελφος στην ανεργια, συναδελφος και συνοδοιπορος σε επαναστασεις για ενα καλυτερο μελλον.
Οχι ομως στην καταστροφη και την λεηλασια, στο κλεισιμο των σχολειων και των σχολων χωρις ξεκαθαρες αντι-προτασεις, οχι στην καπηλευση της μνημης ενος νεου ανθρωπου που χαθηκε απο το οπλισμενο χερι ενος ανεγκεφαλου δολοφονου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Χε χε χε
Να δω κανα Γυμνασιο με 20 θρανια στην μεση της Βασ. Σοφιας 8 το πρωι!!!!
Να σου πω εγω "Θεμελιωση με αγαπη"
:lol: :lol:
πωπω... κι αμα θελει ο καθηγητης να σε στειλει τι σου λεει...? "βγεκα εξω"? δεν τον παιρνει... "αποβαλεσαι.περασε στο πεζοδρομιο παιδι μου..."
:lol: :lol: :lol: :lol: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miobmw
...........γιατι άραγε??
Ειπες κατι?
ναι ρε πστ μου....και ειναι κατι 15αρικα....μμμμμμμμμ:evil:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
...........γιατι άραγε??
--------------------------------------------------------------------------------
Ειπες κατι?
....δεν εννοούσα εσένα, άλλα τον έξυπνο που έξοψε το post προφανώς γιατι εννοχλήθηκε απο τη σκληρή γλώσσα κάποιων. Δεν είναι κάκο να ξεφεύγουν τα πράγματα έστω και λεκτικά ώστε να ξεδιπλώνονται κι άλλες πτυχές του χαρακτήρα όλων μας...έχει ενδιαφέρον να ανακαλύπτεις ότι άνθρωποι που τους ενώνει η ιδεά του μοτοσυκλετισμού ειναι τελειώς αντίθετοι σε τόσο σοβαρά κοινωνικά θέματα!!
...μαζί σου είμαι! κι εμένα με ενόχλησε πού κόπηκε το post. Αλλα δημοκρατία δεν έχουμε? ε! κι αυτο ήταν ένα δημοκρατικότατο delete!!
:beer:
...οπως τον καπηλευεσαι εσυ για να για να την "πεις" προς τους αριστεριζοντες, ατοπα φυσικα...
καλημερες!
el_hymador
09/12/2008, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
...οπως τον καπηλευεσαι εσυ για να για να την "πεις" προς τους αριστεριζοντες, ατοπα φυσικα...
καλημερες!
Με την διαφορα οτι εγω δεν συνεταξα κανενα κειμενο και δεν παροτρυνα σε δρασεις και ενεργειες....
ασε την μυγα κατω...:winka:
Με την διαφορα οτι εγω δεν συνεταξα κανενα κειμενο και δεν παροτρυνα σε δρασεις και ενεργειες....
ασε την μυγα κατω...:winka:
μολονοτι συμφωνω με την αποψη σου για τους αριστεριζοντες,με "ενοχλησε"
η αντιφαση σου!:winka:
el_hymador
09/12/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
μολονοτι συμφωνω με την αποψη σου για τους αριστεριζοντες,με "ενοχλησε"
η αντιφαση σου!:winka:
Αντιφαση;
Που διασπιστωσες αντιφαση;
Αυτο που εγραψα ειναι οτι εχουν ξεφτυλισει την μνημη ενος νεκρου ανθρωπου. Αηδιαζω...
Και αν για το συγκεκριμενο Mail στο οποιο αναφερθηκα σε ενοχλησε το "αριστεριζοντες", την ιδια αηδια αισθανομαι και για τους Γιακουματους όλης της χωρας που απαξιωνουν την στυγερη δολοφονια ενος ανθρωπου....για την κυβερνηση και τους πολιτικους αυτης της χωρας που παιζουν τα μικροκομματικα τους παιχνιδια...τα ιδια σκατα ολοι...
Απο την μια μερικοι αφηνουν την χωρα να γινει πουτ@ν@ προκειμενου να αντιστραφει το κλιμα, απο την αλλη μερικοι συνενουν και στο να τα κανουν ολα λιμπα βαφτιζοντας το πλιατσικο και τους αναιτιους βανδαλισμους "λαϊκη αντιδραση".
Το πιο τραγικο ομως ειναι τα πιτσιρικια 12-17 χρονων που μαζευτηκαν εξω απο τα αστυνομικα τμηματα και φωναζαν υβριστικα συνθηματα εκτοξευοντας νεραντζια και γιαουρτια...
Χρειαζεται ενα παιδι αυτης της ηλικιας να ειναι πολιτικοποιημενο; και αν ναι πιστευει κανεις οτι εχει την κριση και την εμπειρια ωστε να εχει μια κατασταλαγμενη αποψη;
Μισος στο μισος και "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι"!! Απο ανηλικα παιδια....τα οποια στο μεγαλυτερο τους ποσοστο, επιτρεψτε μου να πιστευω, οτι βρηκαν μια ευκαρια να κανουν χαβαλε και να χασουν μαθημα...
Το πιο τραγικο ομως ειναι τα πιτσιρικια 12-17 χρονων που μαζευτηκαν εξω απο τα αστυνομικα τμηματα και φωναζαν υβριστικα συνθηματα εκτοξευοντας νεραντζια και γιαουρτια...
Χρειαζεται ενα παιδι αυτης της ηλικιας να ειναι πολιτικοποιημενο; και αν ναι πιστευει κανεις οτι εχει την κριση και την εμπειρια ωστε να εχει μια κατασταλαγμενη αποψη;
Μισος στο μισος και "μπατσοι-γουρουνια-δολοφονοι"!! Απο ανηλικα παιδια....τα οποια στο μεγαλυτερο τους ποσοστο, επιτρεψτε μου να πιστευω, οτι βρηκαν μια ευκαρια να κανουν χαβαλε και να χασουν μαθημα...
Φίλε μου για να πετάξεις γιαούρτια σε ένα αστυνομικό τμήμα πρέπει να είσαι πολιτικοποιημένος; Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου... μάλλον εσύ είσαι πολιτικοποιημένος και το βλέπεις έτσι...
Και από που κι ως που βγάζεις συμπεράσματα και μου μιλάς για ποσοστά...; Μήπως ήσουν στο δρόμο και έβλεπες τι γινότανε; Ή μήπως άραζες στον καναπέ;
Για χαλαρώστε λίγο... :alien:
Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικοποιημένος για να σου την "δίνουν" οι μπάτσοι...
Αρκεί να δουν 1-2 ώρες ΤV την ημέρα, να δουν το μπουρδέλο που ζουν, να δουν τους γονείς να οργίζονται να πιέζονται να τα παίρνουν με όσα ακούν καθημερινά.
Να ακούν τους γονείς να βρίζουν τις κολοτράπεζες που τους στραγγίζουν, την ανεργία που ανεβαίνει, τα εκατομμύρια που κλέβουν ατιμώρητοι κάποιοι...
Αρκεί να ακούει τον μπαμπά να βρίζει τον διαιτητή και τα λαμόγια, τις παράγκες και τους 300 κλέφτες της βουλής....
Αρκεί να αναπαραγάγουν έστω και λίγο την αδικία που βιώνουν καθημερινά οι δικοί τους, οι γείτονες, οι συμμαθητές...
Αρκεί αυτό για να δημιουργηθεί το υπόβαθρο.
Από εκεί και πέρα ισχύει η λογική του όχλου...
el_hymador
09/12/2008, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
Φίλε μου για να πετάξεις γιαούρτια σε ένα αστυνομικό τμήμα πρέπει να είσαι πολιτικοποιημένος; Δεν κατάλαβα το σκεπτικό σου... μάλλον εσύ είσαι πολιτικοποιημένος και το βλέπεις έτσι...
Και από που κι ως που βγάζεις συμπεράσματα και μου μιλάς για ποσοστά...; Μήπως ήσουν στο δρόμο και έβλεπες τι γινότανε; Ή μήπως άραζες στον καναπέ;
Για χαλαρώστε λίγο... :alien:
Για να πεταξεις γιαουρτια σε αστυνομικο τμημα δεν χρειαζεται να εισαι απολυτως τιποτα...ακομα και μαθητες μπορουν να το κανουν...:rolleyes:
Το θεμα ειναι αν η πραξη συνιστα η οχι μια πολιτικη θεση...κατα την γνωμη μου ναι!
Και ρωταω τωρα εγω....ποια ειναι τα κινητρα που αναγκαζουν ενα παιδι 12,13 η 14 χρονων να παει να πεταξει γιαουρτια και βριζει συληβδην ολους τους αστυνομικους; Μηπως η κοινωνικη καταπιεση; μηπως η καθημερινη ασκηση αστυνομικης βιας στα σχολεια; μηπως επειδη τελειωσαν τα δρακουλινια στο κυλικειο;
Μηπως τελικα λειτουργουν ως μαζα και μιμουνται τις αντιδρασεις των μεγαλυτερων; Ποσο μαλλον οταν στις εκδηλωσεις αυτες υπαρχει μια παραβατικοτητα στην οποια -κακα τα ψεμματα- αρεσκονται ολοι οι εφηβοι...
Συγνωμη, αλλα οσο και αν σοκαρει εναν εφηβο το γεγονος οτι σκοτωθηκε εν ψυχρω ενας συνομιλικος του, αντιδρασεις αυτου του ειδους δεν βγαζουν πουθενα...απλα μολυνουν τις καρδιες τους με μισος.
Δεν μπορει να διαχειριστει ενα παιδι αυτες τις καταστασεις στο μυαλο του, το μονο που καταλαβαινει ειναι οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι μπαστσοι και ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια και δολοφονοι...
υ.γ. Δεν νομιζω οτι χρειαζομαι καποιον να μου υποδεικνυει ποτε θα χαλαρωνω...οποτε στο επιστρεφω...
υ.γ.2 Πολιτικοποιημενος σαφως και ειμαι...
:wave2:
Το θεμα ειναι αν η πραξη συνιστα η οχι μια πολιτικη θεση...κατα την γνωμη μου ναι!
Δηλαδή αν σου πετάξω ένα γιαούρτι στην μάπα ποια θα είναι η πολιτική μου θέση για να καταλάβω;
Και ρωταω τωρα εγω....ποια ειναι τα κινητρα που αναγκαζουν ενα παιδι 12,13 η 14 χρονων να παει να πεταξει γιαουρτια και βριζει συληβδην ολους τους αστυνομικους; Μηπως η κοινωνικη καταπιεση; μηπως η καθημερινη ασκηση αστυνομικης βιας στα σχολεια; μηπως επειδη τελειωσαν τα δρακουλινια στο κυλικειο;
Όχι ρε συ απλά ένας μπάτσος σκότωσε ένα συμμαθητή τους... Κλάιν μάιν... που και να τελείωναν τα δρακουλίνια! Μας δουλεύεις; Και στην τελική γιαούρτια πέταξαν... έλεος δηλαδή... αν στο γιαούρτι βλέπεις πολιτική θέση και κίνητρο στην μολότοφ τι βλέπεις;
Μηπως τελικα λειτουργουν ως μαζα και μιμουνται τις αντιδρασεις των μεγαλυτερων; Ποσο μαλλον οταν στις εκδηλωσεις αυτες υπαρχει μια παραβατικοτητα στην οποια -κακα τα ψεμματα- αρεσκονται ολοι οι εφηβοι...
Μήπως τελικά από πίσω κρύβεται η ομάδα Ε; Και αυτοί οι μεγαλύτεροι που λες μήπως είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών; Ίσως και οι παππούδες τους! :uplate:
Συγνωμη, αλλα οσο και αν σοκαρει εναν εφηβο το γεγονος οτι σκοτωθηκε εν ψυχρω ενας συνομιλικος του, αντιδρασεις αυτου του ειδους δεν βγαζουν πουθενα...απλα μολυνουν τις καρδιες τους με μισος.
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ σοκάρει έναν έφηβο το γεγονός αυτό. Μάλιστα έχω υποψίες ότι εσύ ΠΟΤΕ δεν ήσουν έφηβος. Όσο για τις καρδιές τους που μολύνονται με μίσος απορώ πως πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά που ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ... ΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ σε αστυνομικό τμήμα... έχουν καρδιά!
Δεν μπορει να διαχειριστει ενα παιδι αυτες τις καταστασεις στο μυαλο του, το μονο που καταλαβαινει ειναι οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι μπαστσοι και ολοι οι μπατσοι ειναι γουρουνια και δολοφονοι...
Όχι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι... αλλά αφού σου αρέσουν τα ποσοστά... μπάτσοι είναι το 91%... Σε άλλο topic (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71446) σε αυτό το forum βάλανε αυτό το link (http://www.youtube.com/watch?v=osnhE8pLzW4). Αν έχεις την υπομονή άκουσε το...
Τέλος κάτι που θα το πω σε σένα αλλά ισχύει για όλους εμάς που με ευκολία βγάζουμε συμπεράσματα και λέμε τις μπούρδες μας από τους καναπέδες μας...
Αδερφέ δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο. ΟΛΑ αυτά που γίνονται υποκεινούνται κατα τη γνώμη μου απο άκρα αριστερά και άκρα δεξιά.
Για άλλη μια φορά εκμεταλεύτηκαν ένα γεγονός και το κόβουν και το ράβουν στα μέτρα τους,
ΟΛΑ μα ΟΛΑ σε αυτη τη χώρα έχουν πολιτική,κομματική και χρηματική σημασία.
Ολα αυτά τα αίσχη δε τα έκαναν 15 χρονα παιδιά. Αλλά κάτι 30 χρονα γαιδούρια.
Το νέο αίμα αυτής της χώρας αντι για μολοτοφς και πέτρες ρίξανε στα ΜΑΤ λουλούδια.
Αυτό είναι το πνεύμα της Ελλάδας το πραγματικό. Όχι βια ενάντια στη βια.
Ελπίζω κάποτε η σαπίλα να φύγει από αυτή τη χώρα
:sad:
el_hymador
09/12/2008, 18:12
Δηλαδή αν σου πετάξω ένα γιαούρτι στην μάπα ποια θα είναι η πολιτική μου θέση για να καταλάβω;
Όχι ρε συ απλά ένας μπάτσος σκότωσε ένα συμμαθητή τους... Κλάιν μάιν... που και να τελείωναν τα δρακουλίνια! Μας δουλεύεις; Και στην τελική γιαούρτια πέταξαν... έλεος δηλαδή... αν στο γιαούρτι βλέπεις πολιτική θέση και κίνητρο στην μολότοφ τι βλέπεις;
Μήπως τελικά από πίσω κρύβεται η ομάδα Ε; Και αυτοί οι μεγαλύτεροι που λες μήπως είναι οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών; Ίσως και οι παππούδες τους! :uplate:
Πιστεύω ότι δεν μπορείς να καταλάβεις ΠΟΣΟ σοκάρει έναν έφηβο το γεγονός αυτό. Μάλιστα έχω υποψίες ότι εσύ ΠΟΤΕ δεν ήσουν έφηβος. Όσο για τις καρδιές τους που μολύνονται με μίσος απορώ πως πιστεύεις ότι αυτά τα παιδιά που ΠΕΤΑΞΑΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ... ΝΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ σε αστυνομικό τμήμα... έχουν καρδιά!
Όχι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί μπάτσοι... αλλά αφού σου αρέσουν τα ποσοστά... μπάτσοι είναι το 91%... Σε άλλο topic (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71446) σε αυτό το forum βάλανε αυτό το link (http://www.youtube.com/watch?v=osnhE8pLzW4). Αν έχεις την υπομονή άκουσε το...
Τέλος κάτι που θα το πω σε σένα αλλά ισχύει για όλους εμάς που με ευκολία βγάζουμε συμπεράσματα και λέμε τις μπούρδες μας από τους καναπέδες μας...
Αδερφέ δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
Πρωτα απ΄ολα, στο εγραψα και πιο πανω, τα συμπερασματα και τους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο κρατα τους για τον εαυτο σου...
Απο εκει και επειτα.....αν εσυ πιστευεις οτι δεν αποτελει πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα, αστο...βαριεμαι να σου εξηγησω...
πηγαινε σε ενα απο τα δωδεκαχρονα να σου εξηγησει...
:wave2:
αν εσυ πιστευεις οτι δεν αποτελει πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις μπροστα απο ενα αστυνομικο τμημα, αστο...βαριεμαι να σου εξηγησω... πηγαινε σε ενα απο τα δωδεκαχρονα να σου εξηγησει...
Ψηλέ αν δεν έχεις τίποτα να πεις γιατί... βαριέσαι... τι γαργαλάς το πληκτρολόγιο;
Και στο ξαναλέω γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες...
Δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
Τώρα εσένα ίσως να σε ΒΟΛΕΥΕΙ να ΜΗΝ αλλάξει τίποτα...
el_hymador
09/12/2008, 22:30
Ψηλέ αν δεν έχεις τίποτα να πεις γιατί... βαριέσαι... τι γαργαλάς το πληκτρολόγιο;
Δεν ξέρω αν με το να πετάξουν οι μαθητές γιαούρτια σε αστυνομικό τμήμα θα αλλάξει κάτι... το σίγουρο είναι πάντως πως εσύ με το να φτάσεις τα 10.000 μηνύματα εδώ μέσα δεν θα αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα...
ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΒΙΑΣΤΑ!
Ασε τα "ίσως να σε ΒΟΛΕΥΕΙ να ΜΗΝ αλλάξει τίποτα" γιατι εκτος του οτι εκτιθεσαι, με την ιδια ευκολια μπορω να πω και εγω οτι αν δεν μπορεις να καταλαβαινεις γιατι συνιστα σαφεστατη πολιτικη θεση το να διαδηλωνεις και να συμμετεχεις σε πορειες ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, ισως να αποδεικνυει οτι εχεις χαμηλο IQ...
ελπιζω να μην εχουμε συνεχεια :wave2:
el_hymador
09/12/2008, 22:32
Και επειδη βγαζεις ενα πολυ ακτιβιστικο προφιλ με τα λεγομενα σου, για πες μου ποιες ειναι οι δρασεις εκτος απο το να χαρακτηριζεις οσους δεν συμφωνουν μαζι σου "αραχτους στον καναπε"...
ειμαι πολυ περιεργος να μαθω
liakaros
10/12/2008, 06:29
Κοπηκε το ποστ "δολοφονια νεαρου"?
...........γιατι άραγε??
Παντως ετσι απλα και μονο για την ιστορια...
Σε δυο αλλα μοτοσυκλετικα φορουμ που τυχαινει να παρακολουθω,τετοια θρεντ κοπηκαν εν τη γεννεση τους...
4 ποστ το πολυ προλαβαν να να μπουν και στο ενα κλειδωθηκε επι τοπου...στο αλλο πηγε απο κει που ηρθε...
el_hymador, εχεις πμ:wave2:
έγραψα:
" Τέλος κάτι που θα το πω σε σένα αλλά ισχύει για όλους εμάς που με ευκολία βγάζουμε συμπεράσματα και λέμε τις μπούρδες μας από τους καναπέδες μας... "
el_hymador
10/12/2008, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Παντως ετσι απλα και μονο για την ιστορια...
Σε δυο αλλα μοτοσυκλετικα φορουμ που τυχαινει να παρακολουθω,τετοια θρεντ κοπηκαν εν τη γεννεση τους...
4 ποστ το πολυ προλαβαν να να μπουν και στο ενα κλειδωθηκε επι τοπου...στο αλλο πηγε απο κει που ηρθε...
και ειναι ωραιο αυτο;
liakaros
10/12/2008, 09:59
και ειναι ωραιο αυτο;
κοιτα...απο την μια σιγουρα οχι...
απο την αλλη...δες εδω που κοντευουμε να βγαλουμε τα ματια μας αναμεταξυ μας...
el_hymador
10/12/2008, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
κοιτα...απο την μια σιγουρα οχι...
απο την αλλη...δες εδω που κοντευουμε να βγαλουμε τα ματια μας αναμεταξυ μας...
Σασμωδικες αντιδρασεις και απωλεια αυτοελεγχου εξω...το ιδιο και εδω μεσα...
liakaros
10/12/2008, 10:08
Σασμωδικες αντιδρασεις και απωλεια αυτοελεγχου εξω...το ιδιο και εδω μεσα...
θα συμφωνησω απολυτα...
Αυτοι που ειμαστε εξω ειμαστε και εδω...
λογικο λοιπον...
Εχετλαίος
10/12/2008, 10:34
Αυτοι που ειμαστε εξω ειμαστε και εδω...
Και τούμπαλιν, όμως.
;)
Κάτι σαν μίνι απάντηση στον el_hymador αλλά και γενικά σαν μια ιδέα που ίσως κάποιοι δεν την έχουν σκεφτεί...
Αυτές τις μέρες λόγω των επεισοδίων σαν φοιτητές αυτό που κάνουμε είναι κάποιες νυχτερινές "περιπολίες" στα πανεπιστήμια έτσι ώστε να μην μπαίνουν μέσα αναρχικοί και να γίνονται ζημιές μέσα στις σχολές. Ενδεικτικά αναφέρω ότι το φυσικό θεσσαλονίκης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον (έτσι ακριβώς μου το είπε καθηγητής) - εχει καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιές και πλιάτσικο... Για τις άλλες σχολές δεν μπορώ να πω με ακρίβεια τι έχει γίνει...
Δεν το μετράω αυτό σαν "ακτιβισμό" αλλά σαν το ελάχιστο που μπορώ να κάνω...
Όσο για το ότι κόπηκαν ανάλογα thread σε άλλα forum δεν νομίζω ότι είναι και το καλύτερο... κουβέντα γίνεται... απλά μέσα από αυτή την κουβέντα δεν βγαίνει τίποτα... αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του για τους λόγους που η χώρα έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση... γιατί όλοι μας έχουμε ευθύνη.