PDA

View Full Version : ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ

all right
10/12/2008, 15:28
Oικογενειακες υποχρεωσεις (δυστυχως με ιατρικο προβλημα της συζυγου)με οδηγησαν σε αποχη απο την μοτοσυκλετα για περισσοτερο απο εναν μηνα.Χθες λεω ας ανεβω ετσι για μια βολτα...Και ω του θαυματος η γνωστη θεωρια οτι εαν κατι το ξερεις το ξερεις για παντα κατερριφθη...Και τι εννοω...Στα πρωτα μετρα φοβηθηκα....Ενα αισθημα που ποτε αλλοτε δεν το ειχα νιωσει...Ναι φοβηθηκα....Τα αυτοκινητα,το περασμα αναμεσα τους,ακομα και την επιταχυνση της σε συγκριση παντα με το αυτοκινητο....Επεστρεψα στο γκαραζ εχοντας διανυσει λιγοτερο απο τρια χιλιομετρα,την κλειδωσα και επεστρεψα στο σπιτι δεχομενος την ....ατακα της συζυγου που με ....αποτελειωσε (λεμε τωρα)Καλα τοσο γρηγορα γυρισες...Μαλλον την βαρεθηκες την μηχανη η μεγαλωσες πια....
Ναι φοβηθηκα...Και γυρισα πισω αρον-αρον εχοντας στο μυαλο μου κειμενα μεσα απο το moto.gr που μιλουσαν για αισθημα φοβου,μια διαισθηση και τελικα εγινε το ατυχημα.....

SVX
10/12/2008, 15:34
:smokin: μην εισαι αρνητικος ..ολα στο χερι σου και στο μυαλο σου ειναι :wave2:

all right
10/12/2008, 15:36
Αρνητικος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση...Για αυτο και το συζηταω.....Ομως νομιζω οτι ειναι καλυτερα κατι που το φοβασαι να φροντιζεις να απομακρυνεσαι για λιγο απο αυτο...Βεβαια υπαρχει και η αποψη της...ομοιοπαθητικης.Αυτο που σε ενοχλει αυτο να κανεις......

all right
10/12/2008, 15:42
Τωρα που το σκεφτομαι ισως να μην ειμαι και αυτο που λενε ...συνειδητοποιημενος με τις μηχανες.Οδηγουσα ανελλιπως απο τα 15-28,σταματησα για σχεδον εννεα χρονια και τα τελευταια δυο επανηλθα.....Εχω και την περιπτωση ενος φιλου ,ο οποιος χρονια πανω στις μηχανες,με πολλα χιλιομετρα στην σελα του και μια ημερα τον βλεπω να ερχεται με ενα smart.Τι εγινε ρε του λεω...Τι ειναι αυτο;Εγω μου λεει τελειωσα με τις μηχανες.Γιατι του λεω εγινε κατι,ειχες καποιο ατυχημα;.Οχι-μου απανταει-ξυπνησα ενα πρωι και ειπα τερμα.....
Ξερω και εγω τι να πω.....

MG
10/12/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από all right
Αρνητικος δεν ειμαι σε καμια περιπτωση...Για αυτο και το συζηταω.....Ομως νομιζω οτι ειναι καλυτερα κατι που το φοβασαι να φροντιζεις να απομακρυνεσαι για λιγο απο αυτο...Βεβαια υπαρχει και η αποψη της...ομοιοπαθητικης.Αυτο που σε ενοχλει αυτο να κανεις......

Σημερα εκανες 3 χλμ, αυριο θα κανεις 6 και σιγα σιγα θα επανενταχτεις...

Εαν εχεις και κανενα φιλο με μηχανη πηγαινετε παρεα μια μικρη χαλαρη βολτα.

Ολα αυτα με τον ορο οτι θες να ξανακαβαλησεις. ..

:beer:

TOLISTOLAROS
10/12/2008, 15:57
Τα αυτοκινητα,το περασμα αναμεσα τους
Αυτά φίλος έπρεπε να τα φοβόσουν-σεβόσουν από πριν...είναι η έκθεση στη μαλακία των άλλων

ακομα και την επιταχυνση της σε συγκριση παντα με το αυτοκινητο....
Τότε μάλλον κάνε ένα διάλειμμα και ξανασκέψου το...ίσως ψυχολογικά δεν μπορείς ν'αυτοσυγκεντρωθείς πάνω στη μοτο(ειδικά αν είναι δυνατή)

all right
10/12/2008, 16:00
Συμφωνω απολυτως....Τα σεβομουν ....δεν τα φοβομουν......Οσο για την επιταχυνση δεν εχω και κανενα θηριο.Ενα bandit 650 (ωχ ελπιζω να μην μπω στις διαμαχες χαχα)

devil's animal
10/12/2008, 16:34
αν δεν εισαι και δεν αισθανεσαι ετοιμος, μην το ζοριζεις.

αν παλι το θελεις (να ξανακαβαλησεις) και σου λειπει η αισθηση (καλως ή κακως ειναι σαν ναρκωτικο)..τοτε θα το κανεις και θα φυγουν οι φοβοι και οι ανασφαλειες σου.
:wave2: