View Full Version : θεωριες συνομοσιας......ισως
spyroszx
11/12/2008, 09:03
δεν θα αναφερθω καθολου στην δολοφονια του παιδιου [τα ειπα ολα ο Κουγιας],θα θιξω ενα αλλο θεμα οσο μπορω. καταρχην ειναι θεωρια και μαλιστα πρωσοπικη αποψη,που απλα την μοιραζομαι με εσας.
1}αν μαλωσω με καποιον στο Πειραια δεν θα παω να σπασω το Αιγαλεω.
θελω να που οτι μου φαινεται παραλογο να σπανε την Ερμου σαν διαμαρτυρια[καθολα λογικη].Μηπως το κεντρο τον επεισοδιων ειναι προκαθορισμενο,τωρα που γεμισε ο τοπος απο πολυκαταστηματα εκτος κεντρου Αθηνων,με πολους να εχουν συμφερον να απαξιωθει η Ερμου.
σκεψου απλα θες να πας με τα παιδια σου,ανηψια σου,συγγενεις απο την επαρχια για βολτα και ψωνια,την αλλη βδομαδα που θα εχει ψιλο λειξει το θεμα,και εχεις να διαλεξεισ Ερμου με πιθανη παρεα μολοτωφ η πολυκαταστημα
2}μιλωντας με φιλο αστυνομικο ,σκεπτομενο, μου ειπε το εξης απλο ,αν το Σαββατο βραδυ εβγαιναν τα ΜΑΤ και οι αλλες δυναμεις καταστολης να σπασουν την πορεια θα ελεγε ολος ο κοσμος οτι οι φονιαδες ηρθαν να αποτελιωσουν το εργο τους, αφηνοντας ομως τοσες μερες να σπανε και να λεηλατουν [οι δικοι τους η και μεριδα των ατομων που προσκοληθηκαν στην πορεια για να μην φενονται]θα ερθει μια στιγμη που απο "φονιαδες"[το βαζω σε εισαγωγικα γιατι δεν ειναι ολοι] θα γινοντουσαν οι μοναδικοι πιθανοι σωτηρες.
οποτε αφηνουν τα σπασιματα σε περιουσιες ιδιωτων ελευθερα,αντιστρεφεται το εις βαρος τους κλιμα, και η κατασταση ειναι καλυτερη για την αστυνομια................
ακουω αποψεις
mats8282
11/12/2008, 09:39
.
149961
spyroszx, το θέμα των επεισοδίων εξαιτίας της δολοφονίας του πιτσιρικά έχει αναλυθεί εκτενώς εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71387). Αν έχεις το κουράγιο να διαβάσεις 80 σελίδες απόψεων be my guest.
παντως δεν ειναι αστοχα τα επιχειρηματα του φιλου!!:( :(
ειδικα το 2 ειναι τουλαστιχον 80% πιθανο. :mad: :mad:
notakos600
11/12/2008, 23:36
Διάλογος ανάμεσα σε δύο αξιωματούχους κάποιας διεφθαρμένης τριτοκοσμικής χώρας:
- Έχουν αγριέψει τα πράγματα με το σκάνδαλο της μονής.
- Ναι, σκατά τα κάνανε οι άχρηστοι, βούηξε ο κόσμος.
- Οπότε χρειαζόμαστε κάτι μεγάλο για αποπροσανατολισμό....
- Μια δολοφονία από μπάτσο μέσα στο ''γκέτο'' των αναρχικών.
- Δεν κακό....
- Υπάρχει κάποιος μπάτσος που έχει δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν.
- Βάλτου τπτ στη τσέπη και στείλτον τάχα μου-τάχα μου....
- Να ειδοποιήσω και τα ''παιδιά'' για τα περαιτέρω?
- Εννοείται, τόσο καιρό περιμένουν να τα κάψουνε....
- Μεγάλη η χάρη του ηγούμενου.
- Άντε γιατί θα αργήσεις....
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Διάλογος ανάμεσα σε δύο αξιωματούχους κάποιας διεφθαρμένης τριτοκοσμικής χώρας:
- Έχουν αγριέψει τα πράγματα με το σκάνδαλο της μονής.
- Ναι, σκατά τα κάνανε οι άχρηστοι, βούηξε ο κόσμος.
- Οπότε χρειαζόμαστε κάτι μεγάλο για αποπροσανατολισμό....
- Μια δολοφονία από μπάτσο μέσα στο ''γκέτο'' των αναρχικών.
- Δεν κακό....
- Υπάρχει κάποιος μπάτσος που έχει δώσει δικαιώματα και στο παρελθόν.
- Βάλτου τπτ στη τσέπη και στείλτον τάχα μου-τάχα μου....
- Να ειδοποιήσω και τα ''παιδιά'' για τα περαιτέρω?
- Εννοείται, τόσο καιρό περιμένουν να τα κάψουνε....
- Μεγάλη η χάρη του ηγούμενου.
- Άντε γιατί θα αργήσεις....
Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική.
Πάρ' αυτα η δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα σκάνδαλα μιας μονής και μίας (ή πολλών) κυβερνησης είναι σοβαρότερα από τη δολοφονία ενός παιδιού από το γουρούνι τον μπάτσο ώστε να υπάρξει το δε για να σκεπαστει το μεν...
http://www.youtube.com/watch?v=cjoO0X11usQ&eurl=http://www.zougla.gr/news.php?id=16435
Πάρτε και ένα βιντεάκι που έπαιξε πριν από λίγο και ο Τριανταφυλλόπουλος. Το γεγονός αφορά τον μοτοσυκλετιστή που δέρνουν του οποίου τα κλειδιά παραέπεσαν εκεί κοντά καθώς βρίσκεται στη γειτονιά του. Το βίντεο έχει ημερομηνία 8-12....
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΛΙΕΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!
(ή τουλάχιστον να είναι κόσμος κοντά να την ακούσουν τα ρούνια...)
notakos600
12/12/2008, 00:11
Το παιδί απλά βρέθηκε σε λάθος τόπο τον λάθος χρόνο....
bentouza
12/12/2008, 03:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το παιδί απλά βρέθηκε σε λάθος τόπο τον λάθος χρόνο....
Ποιο απ'τα δυο;
alximistis
12/12/2008, 05:57
Προσωπικά έχω κουραστεί απεριόριστα να ακούω και να διαβάζω θεωρίες συνομωσίας. Και ειλικρινά κάποια στιγμή θα πρέπει η Ελλάδα να καθίσει στο... ντιβάνι μπας και κατανοήσουμε γιατί έχουμε τέτοια εμμονή με τους μύθους.
1. ΑΝ μιλήσετε με ανθρώπους του "αντιεξουσιαστικού" χώρου θα σας πουν γιατί καταστρέφουν και σπάνε. Κάποια πράγματα μου έχουν πει δνε λέω σε καμία περίπτωση πως τα δικαιολογώ ή ότι λέω πως έτσι είναι ωστόσο θα ακούσετε την από κει πλευρά.
2. Ανάμεσα στους καταστροφείς δυστυχώς είναι πολλά πιτσιρίκια. Είναι ένας λάθος τρόπος για να εκδηλώσουν οργή μίσος επαναστατικότητα κλπ αλλά μην θεωρείτε ότι κινούνται από κάποιον σκοτεινό εγκέφαλο ή κέντρα εξουσίας με πονηρούς σκοπούς. Δεν κρύβονται παντού σκοτεινά συμφέροντα.
3. Ναι οκ ανάμεσα στους κουκουλοφόρους υπάρχουν και ασφαλίτες και άτομα τα οποία βρίσκονται-πατάνε ανάμεσα στην νομιμότητα και την παρανομία. Λπίγο από όλα δηλαδή. :D Αυτοί μπορεί να εξυπηρετούν άλλους σκοπούς αλλά μην πάει το μυαλό σας σε παιχνίδια εις βάρος κινημάτων της δημοκρατίας κλπ.
4. Οι δυνάμεις καταστολής μετά το φόνο του μικρού Αλέξη βρέθηκαν εντελώς απροετοίμαστες. Είχαν ένα πτώμα στα χέρια τους κατά μία έννοια και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. Γι αυτό την πρώτη μέρα το πρώτο βράδυ υπήρξαν "ξεχωριστές" στιγμές με γυναίκες να ρίχνουν στα ΜΑΤ γλάστρες από τα μπαλκόνια ΔΕΝ κάνω πλάκα με νεαρούς να τρέπουν τα ΜΑΤ σε άτακτη υποχώρηση και να τους χτυπάνε από παντού.
Το δεύτερο βράδυ και γενικά τη δεύτερη ημέρα έχει δίκιο ο φίλος σου οι αστυνομικές δυνάμεις διατάχθηκαν να απαντούν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και να αποφύγουν την απευθείας επαφή. Όχι όμως γιατί υπήρξε κάποιο σχέδιο πονηρό και σκοτεινό αλλά γιατί η ηγεσία της ΕΛΑΣ και κυρίως η πολιτική ηγεσία δεν ήθελε να χειροτερέψει η κατάσταση. Φοβήθηκαν δηλαδή ότι μία δυναμική επέμβαση της αστυνομίας θα προκαλούσε περισσότερο το μένος του κόσμου με απρόβλεπτη εξέλιξη.
5. και τέλος. ΔΕΝ μπορούν να μετατραπούν σε σωτήρες οι αστυνομικοί. Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος είναι τόσο ξεκάθαρος σε γενικές γραμμές. Γι αυτό και η ΠΟΑΣΥ (η ομοσπονδία των αστυνομικών) έχει προβεί σε ένα κάρο ανακοινώσεις και προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεκαθαρίσει τη στάση της επιμένοντας να καταδικάζει τη στάση του δολοφόνου αστυνομικού και συγχρόνως να εμψυχώσει το πολύ χαμηλό ηθικό των αστυνομικών.
Φίλε μου οι παλιές εποχές έχουν περάσει. Οι παλιές καλές εποχές όπου μερικοί κουκουλοφόροι άλλαζαν την κατάσταση υπέρ μίας κυβέρνησης της οποιασδήποτε θέλω να πιστεύω και αυτό δείχνουν ως τώρα τα πράγματα πως έχουν περάσει. Είτε τα κάνουν είτε δεν τα κάνουν κάποιοι μπάχαλο το κυρίως πρόβλημα του λαού μας παραμένει η οικονομική κρίση η ανεργία και η διαφθορά. :)
stefanos
12/12/2008, 07:36
Νομίζω οτι είναι εντελώς απίθανο να είναι κάποιος τόσο χαζός ώστε να μπεί στον κόπο να δικαιολογήσει την αστυνομία για την ανεπάρκειά της.
Οι δυνάμεις καταστολής δεν έχουν καμιά δουλειά δουλειά να διαλύουν πορείες.
Ουτε να δέρνουν συνταξιούχους και παιδειά.
Δουλειά τους ήταν να συλλάβουν έτσι όπως προβλέπει ο Νόμος αυτούς που παρανομούν και σπάνε.
Είναι απλά ανίκανοι και τους πληρώνουμε τζάμπα.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν με τον εξοπλισμό τους και την εκπαίδευσή τους είναι να δίνουν μάχες σώμα με σώμα με ανήμπορους και ανάπηρους..