View Full Version : jacket για πολυ κρυο....
all right
11/12/2008, 12:14
Δυστυχως επειδη δεν εχω και τοσο χρονο να το ψαξω και θελοντας να... εκμεταλευθω τον καλο σας χαρακτηρα ερχομαι να ρωτησω:
Μπουφαν για πολυ κρυο (ειμαι και κρυουλιαρης)jacket για να μπορει να φοριεται επανω απο σακακι εως 300 euro......Eαν μπορειτε να μου προτεινετε κατι θα ημουν ευτυχης.....
road spirit
11/12/2008, 13:13
για πόσο κρύο μιλάς δλδ?
και όταν λες σακάκι, να υποθέσω ότι μιλάς για κουστούμι (δουλειά κλπ, άρα θα το θες και διακριτικό?)
νομίζω ότι ένα οποιοδήποτε μπουφάν τύπου cordura το οποίο θα διαθέτει και εσωτερική επένδυση για το κρύο, φορεμένο πάνω απο σακάκι θα σου προσφέρει αρκετά καλή προστασία απο κρύο.
υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά, απλά ίσως να μη βρείς κάτι διακριτικό στη τιμή που λες και να χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω (σε περίπτωση που η εμφάνιση σε προβληματίζει λόγω δουλειάς ας πούμε)
all right
11/12/2008, 13:18
Για το διακριτικο δεν ειναι και must με την εννοια οτι οταν πας σε ενα ραντεβου το βγαζεις,,,
Ναι μιλαω για κοστουμι απο μεσα...
Και σε οτι αφορα το κρυο στην Αθηνα μενω αλλα θελω κατι που να ...ενδεικνυται και για πιο ψυχρα κλιματα με την εννοια οτι δεν την παλευω και πολυ καλα με το κρυο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
για πόσο κρύο μιλάς δλδ?
και όταν λες σακάκι, να υποθέσω ότι μιλάς για κουστούμι (δουλειά κλπ, άρα θα το θες και διακριτικό?)
νομίζω ότι ένα οποιοδήποτε μπουφάν τύπου cordura το οποίο θα διαθέτει και εσωτερική επένδυση για το κρύο, φορεμένο πάνω απο σακάκι θα σου προσφέρει αρκετά καλή προστασία απο κρύο.
υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά, απλά ίσως να μη βρείς κάτι διακριτικό στη τιμή που λες και να χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω (σε περίπτωση που η εμφάνιση σε προβληματίζει λόγω δουλειάς ας πούμε)
Γιάννη από την άλλη το μπουφάν πρέπει να είναι σχετικά εφαρμοστό.
Είναι νομίζω δύσκολο να φοράς & σακάκι & μπουφάν ταυτόχρονα.
Βέβαια θυμάμαι ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο μπουφάν της Dainese αν δε κάνω λάθος, το οποίο ήταν φτιαγμένο για τέτοιο σκοπό.
:wave2:
road spirit
11/12/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γιάννη από την άλλη το μπουφάν πρέπει να είναι σχετικά εφαρμοστό.
Είναι νομίζω δύσκολο να φοράς & σακάκι & μπουφάν ταυτόχρονα.
Βέβαια θυμάμαι ότι κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο μπουφάν της Dainese αν δε κάνω λάθος, το οποίο ήταν φτιαγμένο για τέτοιο σκοπό.
:wave2: το κάνω συχνά, δεν με εμποδίζει πουθενά. Ίσα ίσα που ζεσταίνομαι αρκετά, ο συνδυασμός σακάκι και απο πάνω κορντούρα με επένδυση είναι σάουνα :lol:
μπουφαν και ζεστο και να φορας και κουστουμι απο μεσα δύσκολο
εχει βγαλει η tucano urbano κατι κουβερτες. μια απο αυτες ειναι σα παντελονι τη φορας εσυ αντι γιανα κουμπωνει στη μηχανη.
σε μπουφαν πήρα προσφτα της ρεβιτ oφτρακ
μεχρι στιγμης ειναι τουμπανο στο κρυο.
παντως για κουστουμι δε μπορω να σκεφτω κατι που να προσφερει και την ιδια προστασια με ενα μπουφαν μηχανης
παρε το κοστουμι του JAMES BOND.... ειναι και αλεξισφαιρο και αδιαβροχο...και ισοθερμικο:D
150011