View Full Version : 80 Xronia Olumpiakara!!!!!!!!!!!!!!!
PAIDIA SHMERA O THRULOS KLEINAI 80 XRONIA AFEISTE TIS EUXES KAI ESEIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.polu sigkinhsh re paidia: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Μπορείτε να γιορτάσετε :yuck: :yuck: :yuck: με την ψυχή σας............
μέχρι σήμερα τ' απόγευμα στις 7:00....
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
Μπορείτε να γιορτάσετε :yuck: :yuck: :yuck: με την ψυχή σας............
μέχρι σήμερα τ' απόγευμα στις 7:00....
:lol: :lol: :lol:
Αληθεύει ότι σήμερα η Newcastle θα τους κάνει δώρο μια τσαπού (όπως λέει και ο Τσουκαλάς) για τα 80 χρόνια 80cm;
Τι αίσχη κυκλοφορούν.... Ράδιο αρβύλα θα είναι :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αληθεύει ότι σήμερα η Newcastle θα τους κάνει δώρο μια τσαπού (όπως λέει και ο Τσουκαλάς) για τα 80 χρόνια 80cm;
αν δε τους κανει καλα η newcastle κατι θα κανουμε εμεις....
τσουναμι και τσουτσουναμι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΘΑ ΕΙΝΑΙ SUPER ΤΙΓΚΑ ΤΣΑΠΟΥ 80m:rotflmao:
malakes apeidei tora prepei na fugo ena sas leo an nikhsoume apoje aurio tha sas gamhso sas sto orkizomai!palio joles
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
malakes apeidei tora prepei na fugo ena sas leo an nikhsoume apoje aurio tha sas gamhso sas sto orkizomai!palio joles
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil:
ωχ αυριο θα ερθω με τσιγκινο σωβρακο...
παλι ρε γαμωτο θα αλλαξω εσωρουχα? ακομα καλα καλα δεν ηρθε το πασχα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άντε ρε Καρελάκο, αμήν και πότε βρε αγόρι μου μπας και δει και καμιά χαρά ο κώλος μας!!!!!!!!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Αλλά μου φαίνεται...... όλο λόγια είσαι κι εσύ....... :( :(
Αν δεν νικήσετε όμως.............................
θα μας αφήσεις να στον ακουμπήσουμε λίγο εμείς;;;;;;:sick: :sick:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά παιδιά θα γαμήσουμε σήμερα.
Αλλα επειδή και εγώ πρέπει να φύγω, θα σας θα τα χώσω αύριο!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
free rider
10/03/2005, 15:10
σήμερα θα του τον ακουμπίσουν του θρήνου....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά παιδιά θα γαμήσουμε σήμερα.
Αλλα επειδή και εγώ πρέπει να φύγω, θα σας θα τα χώσω αύριο!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dela ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ γιατί μου φαίνεται είσαι αύνωνας!!!!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
sas afisa ena lepto kai to gamisate
re eisaste olew pjoles kai exw douleia twra tha erthw meta na sas piposw
o papous kai o jul mou eipan na mi vrizw ...
g.a.m.a.w.o.l.o.y.s :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ωχ αυριο θα ερθω με τσιγκινο σωβρακο...
παλι ρε γαμωτο θα αλλαξω εσωρουχα? ακομα καλα καλα δεν ηρθε το πασχα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψιιιιιιιτττ
ναι ρε σε σένα μιλάω...
και που(τ)σαι Γιωργάκη......
το σωβρακάκι φόρα το μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Ψιιιιιιιτττ
ναι ρε σε σένα μιλάω...
και που(τ)σαι Γιωργάκη......
το σωβρακάκι φόρα το μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής:smokin:
ela sto kalamaki na deis vrexei p$#%es
g.io.rg.a.ki...s :beer: :beer: :beer: :beer: :evil:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dela ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ γιατί μου φαίνεται είσαι αύνωνας!!!!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη πετάγεσαι εσύ μωρή ψώλα και μου τα πρήζεις, θες μπινελίκια ρε!!!
Πάω να παίξω playstation2 γιατί τρέμω ολόκληρος, για να μην
έρθω και σε γαμήσω στα τέσσερα!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ela sto kalamaki na deis vrexei p$#%es
g.io.rg.a.ki...s :beer: :beer: :beer: :beer: :evil:
ΟΟΟΟΟΧΙ ρε πούστη μου.......πάλι τις έχασα:(
δε πειράζει όμως......τις χαίρεσαι εσύ:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
re palio joles pali me koroideute piso apo thn plath mou epeidh tora eimai kai stenoxorhmenos kai neyriasmenos me topousth ton diethth den tha sas briso polu eiste polu malakes kai arxidia alla o diaithths na paei na gamhthi to palio arxidia gamoto aidio pou ton epetage gamota 100 euaggelia gamoto spiti mou!!!!!!!!
ante sto dialo kai kalhnhxta shmera den prokeite na koimhtho kai exo kai agona aurio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bigcry: :bigcry:
adam_tsouk
10/03/2005, 20:50
:rotflmao: :rotflmao:
Ρε, σεις, να ψαχτούμε όλοι να βρεθεί ο διαιτητής!!!
Ώρε τι έπαθε το τσαμένο!!!!!
Και έχει αγώνα αύριο (γυμναστική μάλλον ε; )
:lol: :lol:
petridist
10/03/2005, 23:09
οκ μετά το τελικό σκορ μπορεί τοπαρόν νομίζω να μεταφερθεί στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!!!!
αν και δεν ασχολούμαι με μπάλα.... σήμερα γέλασαμε την ψυχή μου!!!!
άλλος για παγκο??????
σε λίγο θα παίζανε μπάσκετ 5άδες...
:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
τελικα πετυχε το παρτυ:confused: :p :lol: :wave2:
Καρελάκο, αυτά παθαίνεις όταν πας Ευρώπη και δεν έχεις "θείο". Παρτο χαμπάρι, ΔΕΝ έχεις ακόμα φανέλα αρκετά βαριά για να ζητάς κάτι παραπάνω από τον διαιτητή. Αν θέλει να σε σφάξει, θα σε σφάξει... Τι θα του πουν για μια ομάδα που έχει παίξει με κοντομάνικα στην Ευρώπη 2-3 φορές από το 96 που βγαίνει CL; Που έχει αποκλειστεί από κάτι ομάδες-ορισμός του καφενείου (Χέρενφεν, Μόλντε) και που φυσικά έχει και μια πρόσφατη 7άρα στην πλάτη;
Πάρτο χαμπάρι Καρελάκο, για την Ευρώπη είσαι από ΛΙΓΟΣ έως ΜΕΤΡΙΟΣ. :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Άντε γειά ομαδάρα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
......................
Που έχει αποκλειστεί από κάτι ομάδες-ορισμός του καφενείου (Χέρενφεν, Μόλντε) και που φυσικά έχει και μια πρόσφατη 7άρα στην πλάτη;
......................
Να προσθεσω μονο, οτι στο γηπεδο της η Γιουβεντους, τα τελευταια 2 χρονια εχει νικες ΜΟΝΟ με 1-0 με ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ εξαιρεση την 7αρα επι των Gay-ρων ...
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Να προσθεσω μονο, οτι στο γηπεδο της η Γιουβεντους, τα τελευταια 2 χρονια εχει νικες ΜΟΝΟ με 1-0 με ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΦΩΤΕΙΝΗ εξαιρεση την 7αρα επι των Gay-ρων ...
ΡΕ!!!!!!!!!!!!
Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε..... :rolleyes:
Δεν ήταν αυτό χθες ποδόσφαιρο..... :confused:
Ποδόσφαιρο λέγεται αυτό το σπορ όπου 2 ομάδες με έντεκα (11) παίχτες η κάθε μία κλωτσάνε μία μπάλα με αντικειμενικό σκοπό να την βάλουν στο τέρμα της άλλης..... :look:
Χθες αυτό που είδαμε ήταν μία ομάδα με 11 παίχτες, μία άλλη ομάδα με λιγότερους από 11 γιατί αυτοί που βγήκαν για μπάνιο νωρίτερα από το 90' νόμιζαν ότι έπαιζαν με την Κάτω Ραχούλα και επειδή έπαιζαν και μέσα στο δικό τους γήπεδο (μπαααααα του Πρόεδρου είναι.... εεεεεεεεεεε σόρρυ των μελών του Ολυμπιακού) νόμισαν ότι η αντίπαλος ομάδα θα κατέβαζε σε σώβρακα για τα περαιτέρω....
Αντιθέτως, τα κατέβασαν και οι κόκκινοι άρχισαν τις πεοληχείες... :look:
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα όμως..... να συνεχίσει την παράδοση της 7άρας.....
Το ζήτημα τώρα είναι αν θα παν στο Newcastle Upon Tyne οι κόκκινοι..... Αλλά ξέχασα... Θα πάνε για μία καλή εμφάνιση, ίσως και νίκη για να φωνάζουν μετά για τον άδικο αποκλεισμό τους από τον διαιτητή.....
Και του χρόνου λοιπόν....
devil's animal
11/03/2005, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη πετάγεσαι εσύ μωρή ψώλα και μου τα πρήζεις, θες μπινελίκια ρε!!!
Πάω να παίξω playstation2 γιατί τρέμω ολόκληρος, για να μην
έρθω και σε γαμήσω στα τέσσερα!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχχα
all the money.......:lol: :lol: :lol:
:wave2:
malakes eiste me gala arxidia ante gamithite ama pia!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
devil's animal
11/03/2005, 13:26
malakes eiste me gala arxidia ante gamithite ama pia!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:evil: :evil: :evil: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
αυτο ομολογουμενως δεν το εχω ξαναδει............με γαλα....
τα απαυτα σας??
τα απαυτα τους??
τα απαυτα μας??
:confused: :confused: :confused:
δεν καταλαβαινω.....:confused: :p
re malakes stamathste thn plaka gia thn thriskeia giati kamia mera tha sas erthi apo pantou!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
maintenance
11/03/2005, 13:32
ΡΕ!!! ΞΑΝΑΡΧΗΣΑΤΕ;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ!
Η ΤΣΑΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAINTENANCE
ΡΕ!!! ΞΑΝΑΡΧΗΣΑΤΕ;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ!
Η ΤΣΑΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ:lol: :lol: :lol:
xese mas kai esei re file!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i..s
9955
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Ρε, σεις, να ψαχτούμε όλοι να βρεθεί ο διαιτητής!!!
Ώρε τι έπαθε το τσαμένο!!!!!
Και έχει αγώνα αύριο (γυμναστική μάλλον ε; )
esena loulou den se aforan auta ta themata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:nono: :nono: :nono: :nono:
maintenance
11/03/2005, 13:39
xese mas kai esei re file!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i..s
ΕΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΧΕ$$IMO ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ:rotflmao: :rotflmao:
esena loulou den se aforan auta ta themata
Λουλού, τον adam ???
(Ξέρεις κάτι ???)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λουλού, τον adam ???
(Ξέρεις κάτι ???)
ti den ijeres pos htan aderfi~!!!!!!!!!sto leo ego tora tora sas xereto pao se ena parti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
ti den ijeres pos htan aderfi~!!!!!!!!!sto leo ego tora tora sas xereto pao se ena parti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
k.a.r.e.l.i.s.:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Παρτυ στις 15:00 ??? :confused:
Θα παιξεται και μπουκαλα ?
einai maske re methistaka..... tha dythei Zoro o Karelakos.... ante mi ta parei kai arxizei na tremei :lol: :lol: :lol:
G.I.O.R.G.A.K.I.S :beer: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
apanthsh
k.a.r.e.l.i. μη τους δινεις σημασια. Αυτοι δεν ξερουν τι λενε και αβνανιαζονται συνεχεια. Ο ΘΡΥΛΟΣ ειναι ενας και μοναδικος, απλος ηταν μια ατυχη στιγμη.
Θα τους εριχνα και εγω πολλα μπινελικια αλλα πρεπει να παω Ισπανικα τωρα.
Του χρονου θα τους γ@μ%#$#με ολους και θα παρουμε και το Ευρωπαικο.:hypnotize
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
a.l.e.x.1.4. :uplate: :cry: :alien: :eek: :D :eyepop: :hypnotize
.....................
G.I.O.R.G.A.K.I.S :beer: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Γιωργακης ???
Εγω S.P.Y.R.A.K.I.S. ηξερα ... :D
adam_tsouk
11/03/2005, 14:07
einai maske re methistaka..... tha dythei Zoro o Karelakos.... ante mi ta parei kai arxizei na tremei :lol: :lol: :lol:
G.I.O.R.G.A.K.I.S :beer::evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
G.i.o.r.g.a.k.i.s.!!!!!!!
L.o.u.l.o.u.!!!!!!!
Γιωργακης ???
Εγω S.P.Y.R.A.K.I.S. ηξερα ... :D
eides ti kanei to tsipouro? :lol: :lol: :lol: :lol:
G.I.O.R.G.AK.IUS ANTE GEIA MAS :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
THN KYΡΙΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΛΑΜΑ ΣΤΑ 80 ΚΑΙ 3ΗΜΕΡΩΝ:p :rotflmao:
Και τι να λέει αυτό crs-k; Η νίκη είναι νίκη. Άλλο τώρα αν παίζεις με την κ@λοπετινίτσα της Ευρώπης και θες να ξεχαρμανιάσεις... Είπαμε να χάσει ο γαύρος αλλά όχι κι έτσι...
Βασικά δεν χλευάζω την ήττα του Ολυμπιακού. Ούτε καν τα 7 γκολ. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι, και υπάρχουν και κακές στιγμές. Αλλά ρε παιδιά, λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει. Πραγματικά χλευάζω τους κολλημένους που έβγαιναν κι έλεγαν "πρόκριση μέσα στο Τορίνο" και τέτοια. Και το λέω ξανά, το στόμα των γαύρων είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που επιτρέπει η ομάδα του.
Άντε γεια... Και ιδιαίτερα στον Καρελάκο... Φιλιά συμφορουμίτες!!!
Παρακολουθώντας τη συζήτηση, έχω να πω:
1) Χρόνια Πολλά στον Ολυμπιακό, όντας και γω φίλαθλος - οπαδός του Ολυμπιακού.
2) Με λυπεί αυτή η ιστορία με τις κοροϊδίες από τον έναν στον άλλο, σχετικά με ευρωπαϊκές πορείες και τέτοια. Εκτός του ότι όλα αυτά δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο πλάκας ή χαβαλέ (παρά μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις), κάποιοι απλά δεν μπορούν να χλεβάζουν έναν σύλλογο (και τον όποιο σύλλογο), όχι γιατί κάποιοι πρόεδροι οι άλλοι διοικούντες κάνουν ότι κάνουν.
Όποιος χαίρετε με την αποτυχία αντίπαλής του (του;) ελληνικής ομάδας, θέλω να πιστεύω ότι η χαρά του δεν είναι γιατί μια ελληνική ομάδα έχασε στην Ευρώπη, αλλά για το τι θα πει στον αντίπαλο (αντίπαλο;) φίλαθλο ως απάντηση που του την είχε πει τις προάλλες για την δική του ομάδα. Και η απάντηση πολλές φορές δεν έχει το ύφος της πλάκας, και αυτό είναι το άσχημο. Και αυτό βλέπω εδώ τώρα.
Το παληκάρι είπε χρόνια πολλά για την ομάδα του, και το μαμήσατε. Δεν μιλάω για όλους αλλά για μερικούς. Και αλήθεια, πόσοι από τους χλευάζοντες ήσαν μέλη των συλλόγων που υποστηρίζουν; Και όταν λέω μέλη, δεν εννοώ κάρτες μέλους, συνδέσμους και τέτοια. Εννοώ αθλητές.
Και πόσοι από εσάς, γνωρίζετε τι σημαίνει να είστε αθλητές σε έναν σύλλογο, να αγωνίζεστε, να ζείτε την ένταση σαν αθλητές, να εκνευρίζεστε, να ξεπερνάτε τα όρια, να συζητάτε με τον ανταγωνιστή-αντίπαλο και όχι εχθρό συναθλητή σας σε απόλυτα φιλικό επίπεδο, να τον βοηθάτε, να του χτυπάτε το χέρι στην πλάτη για κουράγιο, να τον βοηθήσετε να σας ανταγωνιστεί όσο περνάει από το χέρι σας, να σου δίνει το χέρι, ανταλάσσετε ευχές καλής επιτυχίας, να είστε φίλοι,
και να βρίσκονται κάποιοι μικροί στο μυαλό, υποστηρικτές του του συναθλητή και φίλου σου, και να σου λένε τα ακατανόμαστα;
Ποιος τους χέζει ρε τους προέδρους και τους μεγαλομέτοχους;;;;;
Σεβασμό στους αθλητές, που πλιν ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων, όταν βγαίνουν στο γήπεδο, καρφί δεν τους καίγεται για χρήματα. Και να το βάλετε καλά αυτό στο μυαλό σας.
Να μην χλευάζεται καμιά ελληνική ομάδα επειδή δίκαια ή άδικα είχε αποτυχίες στην Ευρώπη. Και είμαι 100% σίγουρος , όπως θα είστε και εσείς, ότι υπάρχει έστω και ένας φίλαθλος ή οπαδός από κάθε ομάδα αυτής της χώρας, ο οποίος τα σέβεται αυτά.
Και από τη στιγμή που υπάρχει, οφείλετε όλοι οι υπόλοιποι να τους σεβαστείτε.
Μαγκιές, μόνο οι αθλητές έχουν δικαίωμα να κάνουν, μέσω των αθλητικών και ανθρώπινων πλαισίων. Γιατί μόνο αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε παρατηρητές, και εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό για το σύλλογό μας, είναι μόνο να τον υποστηρίζουμε και να ασχολούμαστε με αυτόν.
Για μια ακόμη μια φορά, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια σε κάποιους πονηρούς χλευαστές.
Και να να εκφράσω το σεβασμό μου σε κάποιους πραγματικούς οπαδούς και φιλάθλους που γνωρίζω άλλων ομάδων μέσα από το φόρουμ, γιατί έχουν δείξει ότι είναι σωστοί σε τέτοιες πολύ σοβαρές λεπτομέρειες και μπράβω τους.
Εάν γράψω ποστάκι σε επέτειο άλλης ομάδας, θα είναι ευχητήριο, και όχι τέτοιο καραγκιοζιλίκι.
Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ, γιατί είμουν ενεργός αθλητής 10 χρόνια στον σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός, και άσχετα αν δεν αρέσει σε μερικούς, σας πληροφορώ ότι οι αθλητές δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας. Αντιθέτως λυπόμαστε πολύ , και ειδικά σε διεθνής αγώνες, με τις αποτυχίες άλλων ελληνικών συλλόγων.
Κουδουνίστε λίγο το κεφάλι σας, σεβαστείτε την στιγμή που ο άλλος θέλει να κάνει μια ευχή για την ομάδα του. Δεν το γνωρίζω προσωπικά το παληκάρι, αλλά οφείλετε να σεβαστείτε αυτούς που σκέφτονται όπως εγώ. Και δεν είναι λίγοι, πιστέψτε με.
3)Χρόνια πολλά στον Ολυμπιακό, που μεγάλωσα, έζησα, και έμαθα τον αθλητισμό, την άμυλα, τον ανταγωνισμό και τη φιλία. Δεν ξέρω πως "ζουν" μερικοί τον αθλητισμό μέσα από τις κερκίδες. Σίγουρα καμιά σχέση.
Όποιος μάγκας, ας μου το αρνηθεί αυτό.
Άντε γιατί πάμε σε μια κερκίδα, και νομίζουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να χλευάζουμε συλλόγους και αθλητές. Τους όποιους συλλόγους. Και ειδικά σε διεθνείς οργανώσεις.
4) Ντροπή σας.
ta logia tou filou tou alkh mporo na po oti me sugkinisan:bawl:
kai edeije anoterothta mprabo tou
EGO TO THRYLO THA TON EXO MESA STHN KARDIA MOU MEXRI NA PETHANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KAI DEN EIMAI SAN MERIKOUS MERIKOU POU EPEIDH XANEI H OMADA TOU (PX ) TO PROTATHLIMA!!!!!! ALLAZOUN OMADA KAI 3 ETHNIKH NA PAEI O THRILOS EGO THA EIMAI MAZI TOU GIA PANTA.!!!! EIMAI OLUMPIAKOS APO THN ORA POU GENITHIKA!!!!!!
K.A.R.E.L.I.S.:bawl: :bawl:
9968
free rider
12/03/2005, 15:39
ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΕΕΕΕ...
Λοιπόν εγώ όχι μόνο δεν συγκινήθηκα καθόλου με τα λεγόμενά σου φίλε Άλκη, αλλά ακριβώς το αντίθετο μάλιστα, θεωρώντας πως είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός θέματος!!!
Εβρισε κανένας τους αθλητές;; Όλοι οι αθλητές είναι ίδιοι;; Όλα τα αθλήματα είναι ίδια;; Οι αθλητές είναι αγνοί κι αμόλυντοι;; Οι αθλητές είναι άσχετοι με τους διοικούντες των αθλημάτων;; Γιατί ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ αθλητής δεν πήγε κόντρα στα "στραβά" του αθλήματός του με κίνητρο την υπεράσπιση και εξυγείανση αυτού και με κίνδυνο να χάσει τα χρήματα που παίρνει απ' αυτό;; Τι ακριβώς εννοείς "δεν τους καίγεται καρφί για τα λεφτά";; Εσύ γιατί ενοχλήθηκες σαν αθλητής;; Μήπως εσύ είσαι ο ορισμός του αθλητικού πνεύματος και ποτέ δεν έχεις νοιώσει συν-αισθήματα πέραν της φιλίας-συναδελφικότητας-ευγενούς άμμιλας;;;..............
Γι' αυτά λοιπόν που ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αναφέρω και για όλα αυτά που αναλυτικότερα θα μπορούσαμε να πούμε σε τετ-α-τετ συζήτηση, και γιατί η κατά τα άλλα σωστή και μπράβο σου άποψη περί αθλητισμού είναι άστοχη και άσχετη με το κλίμα της συζήτησης αυτής και γενικότερα με το κλίμα "γαμιέται το λιμάνι κι ο Ολυμπιακός" έχω να σου πω πως εγώ τουλάχιστον ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΘΝΕΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΟΥΟΥΟΥ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ]]
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψιτ..
Υπάρχουν και όρια! ΠΡΟΣΕΧΕ!!
...........
Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.
Κατάλαβε καλύτερα τι λέω, αλλιώς άστο.
EIMAI OLUMPIAKOS APO THN ORA POU GENITHIKA!!!!!![/SIZE]
K.A.R.E.L.I.S.:bawl: :bawl:
Μηπως θυμασαι τι ωρα γεννηθηκες ακριβως ??? :confused:
Ησουνα εκει ??? :wacko:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
..................
ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΘΝΕΧΟ
.................
Αυτη η "ΣΘΝΕΧΟ" ειναι καποια καινουργια σταση ??? :confused: :wacko:
Γαμωτο ...
Εχω μεινει πολυ πισω !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
free rider
13/03/2005, 02:57
Αυτη η "ΣΘΝΕΧΟ" ειναι καποια καινουργια σταση ??? :confused: :wacko:
Γαμωτο ...
Εχω μεινει πολυ πισω !!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
αμα είναι έτσι να φωνάξω τον καρέλι να σε ενημερώσει...
παιδιά τώρα το λέμε ενημέρωση ...
είναι η καινούργια λέξη της μόδας...
οπως λέμε ...μωράκλα μου ελα να σου κάνω μια ενημερωσάρα...
σιγα ρε μαγκες απο την βιασηνη μοθ εκανα λαθοσ σθνεχοσ ηθελα να γραψω η ομαδαρα σας οπως ειδα εμεινε στο χ δεν πειραζει κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ,.Ε.Λ.Ι.Σ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψιτ..
Υπάρχουν και όρια! ΠΡΟΣΕΧΕ!!
ΕΣΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ
ΨΙΤ..
ΠΡΟΣΕΧΕ!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:cool: :cool: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
..................
ΕΣΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΣΘΝΕΧΟ
.................
σιγα ρε μαγκες απο την βιασηνη μοθ εκανα λαθοσ σθνεχοσ ηθελα να γραψω
..................
Τωρα ειναι αληθεια οτι ξεκαθαρισαν τα πραγματα ...
ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΥΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ Π.ΧΤΟ (U) STA AGGLIKA KAI ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Θ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
free rider
14/03/2005, 20:11
ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΥΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ Π.ΧΤΟ (U) STA AGGLIKA KAI ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (Θ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αστους μικρέ ...
μην τους ξεσυνερίζεσαι...
είναι παρελθοντων ετών και έχει σκουριάσει το μυαλό τους...
εσυ παιδί μου είσαι το φρέσκο αίμα του μοτοσυκλετισμού...
είσαι η συναίχειά μας...
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
:beer: :beer: :beer:
free rider
14/03/2005, 20:21
ΕΛΑ Η ΨΑΡΑΓΟΡΑ....
ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΕ...
ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΕ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
αστους μικρέ ...
μην τους ξεσυνερίζεσαι...
είναι παρελθοντων ετών και έχει σκουριάσει το μυαλό τους...
εσυ παιδί μου είσαι το φρέσκο αίμα του μοτοσυκλετισμού...
είσαι η συναίχειά μας...
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
:beer: :beer: :beer:
KAI BEBAIA ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΔΟ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙΨ ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ON-OFF ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ 4ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ 5!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:wave2: :bawl: :bawl:
ΕΛΑ Η ΨΑΡΑΓΟΡΑ....
ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΕ...
ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΕ...
ΕΛΑ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΔΩ Τ Α ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao:
free rider
15/03/2005, 16:07
ΕΛΑ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΕΔΩ Τ Α ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao:
ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ'ΑΛΟΓΑ...
εγω παντως το ξερω ετσιΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.ΡΕΛ.Η.Σ:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ Τ'ΑΛΟΓΑ...
Αμα εφτασες να σε διορθωνει κι ο Καρελης ... :wacko:
Προτιμησε καλυτερα το πιστολι, οπως οι περισσοτεροι αυτοχειρες! (copywrite Θεκλα)
Αμα εφτασες να σε διορθωνει κι ο Καρελης ... :wacko:
Προτιμησε καλυτερα το πιστολι, οπως οι περισσοτεροι αυτοχειρες! (copywrite Θεκλα)
ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΑΙΣΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.:confused: :confused:
free rider
15/03/2005, 18:45
εγω παντως το ξερω ετσιΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΛΟΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.ΡΕΛ.Η.Σ:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικά εσυ ξέρεις πάρα πολλά....
και μας έχες φλομώσει στις μπούρδες...
είσαι μεγάλη κουφάλα...
τώρα αμα τα βαράνε οι τούρκοι τι θα γίνει δηλ???
θα χαλάσει το προξενιό σου???
τελικά εσυ ξέρεις πάρα πολλά....
και μας έχες φλομώσει στις μπούρδες...
είσαι μεγάλη κουφάλα...
τώρα αμα τα βαράνε οι τούρκοι τι θα γίνει δηλ???
θα χαλάσει το προξενιό σου???
ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
.ΚΑ.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
....................
ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
......................
Απο Γεωγραφια τιποτα ?
free rider
15/03/2005, 19:00
ΟΥΤΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
.ΚΑ.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wave2: :wave2:
Πάντως αμα θές έχουμε γυναίκες εδώ να σε προξενέψουμε...
:winka: :winka: :winka: :winka:
Απο Γεωγραφια τιποτα ?
TIΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!:winka: :winka: :winka:
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ..ΗΣ
Πάντως αμα θές έχουμε γυναίκες εδώ να σε προξενέψουμε...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!
Κ.ΑΡΕ.Λ.ΗΣ.:wave2: :beer:
ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΔΕΚΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ:beer: :beer: :beer:
free rider
15/03/2005, 19:08
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!
Κ.ΑΡΕ.Λ.ΗΣ.:wave2: :beer:
ναι αλλά άλλο πράγμα οι "Αθηναίες"...
ασε που είναι και πρωτευουσιάνες...
και ξέρουν πολλά...
και θα έχεις να καφχιέσαι...
ενω οι νυδριώτησες είναι μόνο για σπίτι...
ναι αλλά άλλο πράγμα οι "Αθηναίες"...
ασε που είναι και πρωτευουσιάνες...
και ξέρουν πολλά...
και θα έχεις να καφχιέσαι...
ενω οι νυδριώτησες είναι μόνο για σπίτι...
TI ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΡΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΝΑΤΣΤΕΙ ΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΙΑΣ ΟΛΟ ΚΑΒΛΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao:
free rider
15/03/2005, 22:21
TI ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΡΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΕΤΕΙ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΝΑΤΣΤΕΙ ΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΒΛΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΙΑΣ ΟΛΟ ΚΑΒΛΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:
Ελα ρε συυυυ...
σοβαρά μιλάς ...
ο δάσκαλος της χημείας ...κάνει τέτοιο πράγμα...???
:eyepop: :eyepop:
δεν σε πιστεύω...
αν δεν το βγάλεις φωτογραφία να μας το δείξεις δεν σε πίστεύω με τίποτα...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ρε μπούρδα οι νησιώτησες είναι καλές κοπέλες ...
κάνουν Γαλικά και πιάνο...
τι είναι αυτά που λές...
αστα ψέματα...
Ελα ρε συυυυ...
σοβαρά μιλάς ...
ο δάσκαλος της χημείας ...κάνει τέτοιο πράγμα...???
:eyepop: :eyepop:
δεν σε πιστεύω...
αν δεν το βγάλεις φωτογραφία να μας το δείξεις δεν σε πίστεύω με τίποτα...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ρε μπούρδα οι νησιώτησες είναι καλές κοπέλες ...
κάνουν Γαλικά και πιάνο...
τι είναι αυτά που λές...
αστα ψέματα... ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΡΤΙΝΚ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΙΛΙΑΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:beer: :beer: :beer: :sun:
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
απάντηση
Τι να επακολουθήσει ρε Καρελάκο.... Αμα είναι και κάνα καλό μωρό, στρίμωξέ την σε κάνα διάλειμμα και φτάσ'της το στρινγκ στις αμυγδαλές!!!!! Μετά φώναξε και τα φιλαράκια σου και αφήστε της το δεξί ρουθούνι παρθένο!!!!
Ο.Γ.Κ.Ο.Υ.Ν.Σ.Ο.Τ.Ο. :winka: :evil: :rolleyes: :eek: :eyepop: :lol: :cool: :D :wacko: :dizzy: :sun: :wave2: :beer:
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧ
ΑΧ
Α
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
Α
ΧΑΧΑ
ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
[B]απάντηση
Τι να επακολουθήσει ρε Καρελάκο.... Αμα είναι και κάνα καλό μωρό, στρίμωξέ την σε κάνα διάλειμμα και φτάσ'της το στρινγκ στις αμυγδαλές!!!!! Μετά φώναξε και τα φιλαράκια σου και αφήστε της το δεξί ρουθούνι παρθένο!!!!
Ο.Γ.Κ.Ο.Υ.Ν.Σ.Ο.Τ.Ο. :winka: :evil: :rolleyes: :eek: :eyepop: :lol: :cool: :
AYTO TΟ ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ ΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ!!!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:evil: :evil: :evil: :evil:
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΧΑ
ΧΑΧ
ΑΧ
Α
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
Χ
ΑΧ
Α
ΧΑΧΑ
ΕΧΩ ΚΛΑΣΕΙ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΜΕΝΟΣ ΛΕΜΕ!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.
free rider
16/03/2005, 14:02
ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΣΡΤΙΝΚ ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΙΛΙΑΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:beer: :beer: :beer: :sun:
και τι θα κάνεις θα της πείς να τα "φτιάξετε"?????
ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 30 ΕΥΡΟ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η
free rider
16/03/2005, 14:10
ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΡΩΓΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 30 ΕΥΡΟ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η
ρε συ...
αντι να τα "φτιάξετε"......................
δεν της λές να τα πάρετε έτοιμα???
που να κουραζόσαστε τώρα????
ρε συ...
αντι να τα "φτιάξετε"......................
δεν της λές να τα πάρετε έτοιμα???
που να κουραζόσαστε τώρα????
MHN ΛΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ
free rider
16/03/2005, 14:22
MHN ΛΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ
χαχαχααχαχαχα...........
αλλά μου ....