PDA

View Full Version : Για πεστε κανα καλο πακετο Internet & τηλεφωνου

el_hymador
11/12/2008, 17:52
....δεν με ενδιαφερουν αστρονομικες ταχυτητες 1 mbps μου ειναι αρκετο...

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου...

:wave2:

manhunter
11/12/2008, 17:54
Tωρα να πω ή να μην πω???

:look: :look: :look: :look:

Θα πω HOL

Για το πως και το γιατί, με πμ

:beer:

byron
11/12/2008, 18:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Θα πω HOL

+1
Την έχω πάνω από ένα χρόνο και είναι οκ.

el_hymador
11/12/2008, 18:44
Forthnet;

ξερει κανεις τι παιζει;

the who
11/12/2008, 18:48
Αν θες στειλε πμ σε ποια περιοχη εισαι,οροφο κι αν εχεις προσβαση στην ταρατσα για να σου πω για το μητροπολιτικο.

catmaster
11/12/2008, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Forthnet;

ξερει κανεις τι παιζει;

Forthnet έχω εγώ Κώστα .... κατεβάζω με σχεδόν 12Mbit (τόσο συγχρονίζει το router βασικά αλλιώς το πάω μέχρι 20 ... ) και σε τηλεφωνία μια χαρά είναι .... *

:ninja:

*αλλά .... το dslam του ΟΤΕ είναι κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου (κυριολεκτικά)

el_hymador
11/12/2008, 18:55
Για την Forthnet γενικα εχω ακουσει τα καλυτερα...για την HOL που ειπαν τα παιδια πιο πανω δεν ξερω τι παιζει...αλλα τους πιστευω! :wacko:

arxaios
11/12/2008, 19:21
Για την Cyta τι ξέρετε ;;;

SVX
11/12/2008, 19:24
εφυγα απο την forthnet γιατι ηταν μη χειροτερα...τους χαρισα και 3-4μηνες...
ειμαι TELLAS και το ψιλομετανιωσα...οχι πως ειναι σαν την forthnet αλλα για ADSL με πιασαν κοτσο...

ενα παιδι εχει ΟΤΕ και παει 'γλυστρωντας' αλλα ειναι ακριβο για μενα...(παγιο γαρ)
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για HOL (αυτους που σκαβουν με πτυοσκαπανα στην διαφημιση):eek:

filipp0s
11/12/2008, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+1
Την έχω πάνω από ένα χρόνο και είναι οκ.

+2 ΗΟL

Την έχω σχεδόν 2 χρόνια και είναι οκ*.Δεν έχει πέσει ποτε.

*αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είχαν 15 μήνες να μου στείλουν λογαριασμό :bigcry:

fantacid
11/12/2008, 19:50
μακρυα απο τελας

το μονο σιγουρο
ειναι οικονομικη αλλα ειναι απαραδεκτη

μια φορα την εβδομαδα θα εχεις dns probs -δλδ δεν εχεις web!-
κρατανε απο μια ωρα εως μια μερα στη χειροτερη

μονο στη ταχυτητα θα μεινεις ευχαριστημενος
1μβ μεσος ορος
οταν το συμβλαιο λεει ΕΩΣ 24!
καλα δε ειπαμε να παισουμε τα 24 αλλα ρπμ θελω να βλεπω βιντεακια στο γιουτουμπι
on the fly κ οχι να αναβω τσιγαρο μεχρι να κατεβει χωρις να κολαει.

ΕΛΕΟΣ!!!

ειμαι κ κεντρο παναθεμα με.

Sapadak
11/12/2008, 20:26
H ψηφος μου στη ΗΟL επισης

Ειμαι στο double play lite (22 ευρωπαικα το μηνα) και εχεις 6αρα γραμμη δωρεαν αστικα υπεραστικα για τους 6μηνες και δωρεαν σε αλλα τηλεφωνα της HOL για οσο καιρο εχεις τη συνδεση.

Το βασικοτερο

Δεν εχει συμβολαιο...οποτε θελεις φευγεις.

Το μονο κατς ειναι οτι αν εχει επωφεληθει απο καποια τυχον προσφορα (πχ σε εμενα καναν τα 3 πρωτα παγια δωρο) και πεις να φυγεις στους 5 μηνες θα πληρωσεις τη προσφορα που σου καναν (λογικοτατο) η στο 100% ή λιγοτερο αναλογα το χρονο παραμονης σου.

Βεβαια εχω ενα θεμα με το τηλεφωνο γιατι οσες φορες χρειαστηκε να παρω μου λεει παντα οτι η κληση μου δεν μπορει να πραγματοποιηθει και πρεπει να κανω ενα ρισταρτ το μοντεμ, αλλα ευτυχως δεν το χρησιμοποιω καθολου (3 μηνες τωρα δεν εχω κανει κληση ο τσιπης :lol: :lol: )

fantacid
11/12/2008, 20:29
αυτη η χολ ολους τουε δρομους εσκαψε

παιζει καμια προσφορα για οπτικη ινα?

ΝΑΙΑΣ
11/12/2008, 20:33
Εχω την Ontelecoms ενα χρονο τωρα και παει μια χαρα.Ο γυιος μου στο σπιτι του εχει HOL και ειναι και αυτος μια χαρα και ολα αυτα χωρις παγιο ΟΤΕ.Η πρωτη μαλιστα εχει και μια υπηρεσια που βλεπεις τα καναλια της TV για 3 ημερες αναδρομικα και ετσι αν κατι σε ενδιαφερει και το χασεις,μπορεις να το δεις και μαλιστα βγαζοντας τις ενοχλητικες διαφημισεις,εκτος αυτου,μπορεις να νοικιασεις βιντεοταινιες με δυο ευρω μεσω της υπηρεσιας.Στην HOL αν κανεις την αιτηση ηλεκτρονικα μεχρι τελος του μηνα,κερδιζεις δωρεαν τριμηνη συνδρομη.Γενικα για οτι θελεις εμπα στις ιστοσελιδες τους και μαθε αν το τηλεφωνο σου δεν αντιμετωπιζει προβλημα στους κομβους τους.Εμενα με παιδεψανε 3 μηνες ,λογω δυσκολιων φορητοτητας.Βασικο μειονεκτημα των ιδιωτικων αυτων εταιρειων ειναι η ανυπαρξια σερβις και συνεργειων.Οσο πανε τα πραγματα καλα,εισαι ΟΚ.Μονο ο ΟΤΕ εχει υποδομη αλλα ειναι ακριβος.

the who
11/12/2008, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

παιζει καμια προσφορα για οπτικη ινα?

Θα την φας εδω η να στην τυλιξω?Θα αργησει ακομα αυτο Αλεξ.Εδω που ειμαι εχουμε παντου οπτικες ινες αλλα ακομα ειναι ανενεργες.

thalasinos
11/12/2008, 20:57
Εγω εχω forthnet και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απο ταχυτητες δεν ξερω, ομως ειναι πολυ γρηγορο απ΄οτι μου λεει ο γιος μου, το μονο που ξερω καλα ειναι οτι πληρωνω 24.40 το μηνα και το κυριοτερο χωρις παγιο ΟΤΕ. Σταθερο εχω κανονικα μπορουν και με παιρνουν, εαν καλεσω εγω θα χρεωθω μονο οτι μιλησα

kalgeorge
11/12/2008, 21:00
....δεν με ενδιαφερουν αστρονομικες ταχυτητες 1 mbps μου ειναι αρκετο...

αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου...

ΜΟΝΟ forthnet ή τα σοβαρα του οτε.

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ :wave2:

VANDA
11/12/2008, 21:12
H Forthnet είναι μια χαρά, αρκεί να μη χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών - τεχνική υποστήριξη. Εγώ όταν την έβαλα, έχασα την αναγνώριση κλήσης, μετά από κάτι 45λεπτα αναμονής στο τηλ χωρίς αποτέλεσμα (του στιλ "αλλάξτε συσκευή - και θα φτιάξει; - δεν ξέρω"), τα παράτησα. Η αναγνώριση κλήσης επανήλθε σε ανύποπτο χρόνο (μετά από 10 μήνες)..

Γενικά παίζουν πολλές ιστοσελίδες με εντυπώσεις. Επίσης παίζει και σωρεία καταγγελιών προς τέτοιες εταιρίες κυρίως όσον αφορά την υποστήριξη.

Orfeus
11/12/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αν θες στειλε πμ σε ποια περιοχη εισαι,οροφο κι αν εχεις προσβαση στην ταρατσα για να σου πω για το μητροπολιτικο.

Εγω θελωωωω....Περιοχη Καλλιθεα,αλλα προσβαση σε ταρατσα χλωμο....

kalgeorge
11/12/2008, 21:16
Λοιπον επειδη παιζει πολυ παραπληροφορηση θα σου πω τα εξης κωστα...

αν θες λεπτομεριες, πμ, ή΄τηλ .

αυτη τη στιγμη... ( οχι πριν 8 μηνες, αλλα αυτην την στιγμη ) η Φορθνετ και ο ΟΤΕ ειναι οι κορυφες.
και απο help desk και απο παροχη .

τα αλλα ειναι ολα γαι να παιρνουν λεφτα ΜΟΝΟ.

στο λεω γιατι αυτα ειναι και ενα μερος της δουλειας μου και τα ξερω καλα.

μην κανεις το λαθος και βαλεις ον, ή τελας.
αν θες περισοτερα κανε μου ενα τηλ, να σου πω τα παντα με λεπτομεριες. :wave2:

the who
11/12/2008, 21:27
http://www.awmn Ριξτε μια ματια εδω οι ενδιαφερομενοι και τα ξαναλεμε.Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα εχει μονο το κοστος του εξοπλισμου.

el_hymador
11/12/2008, 21:30
Για το μητροπολιτικο δικτυο μου ειχε μιλησει ενας πιτσιρικας 15 χρονων πριν απο κανα δυο χρονια....αυτο παει να πει χασμα γενεων....ενα πο*τσο καταλαβα...:rolleyes:

the who
11/12/2008, 21:46
Για το μητροπολιτικο δικτυο μου ειχε μιλησει ενας πιτσιρικας 15 χρονων πριν απο κανα δυο χρονια....αυτο παει να πει χασμα γενεων....ενα πο*τσο καταλαβα...:rolleyes:

Τι καθομαι και μιλαω με γερους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αυτα τα παιδια μεγαλωσαν με τους υπολογιστες.

el_hymador
11/12/2008, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι καθομαι και μιλαω με γερους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αυτα τα παιδια μεγαλωσαν με τους υπολογιστες.

Οντως....

ελα μωρε μου ελεγε...τι δεν καταλαβαινεις;

το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα *αγνωστο μαραφετι*, *αγνωσTο μαραφετι*, *αγνωστο μαραφετι*, *αγνωστο μαραφετι*, τα συνδεις ολα μαζι και μετα κανεις *αγνωστος τεχνικος ορος*, *αγνωστος τεχνικος ορος*, *αγνωστος τεχνικος ορος*, *αγνωστος τεχνικος ορος*, *αγνωστος τεχνικος ορος* και εισαι ετοιμος...:cry:

μου στειλε και φωτογραφιες...γιατι μια εικονα ειναι οσες χιλιες λεξεις...fuck, fuck, fuck, fuck, fuck, fuck X 1000....

150028

el_hymador
11/12/2008, 22:05
Θα πιανω και δορυφορικα με την κεραια; :confused:

150029

Λεωνίδας
11/12/2008, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
η Φορθνετ και ο ΟΤΕ ειναι οι κορυφες. αν το δει ο pap.... :rolleyes:

παιδιά όλες καλές είναι αν δε σου κάτσει η περίπτωση
αν σου κάτσει... :alien:
σ' εμένα έκατσε στον ΟΤΕ (σπάνιο αλλά έκατσε)
τώρα μετακόμισα και ησύχασα (και δεν έχω ΟΤΕ)

Elle
11/12/2008, 22:45
Προτίνω ΗΟL!
Εγώ έχω την Τελλάς και είναι η μούφα η ίδια πέφτει κάθε μέρα,
προβλήματα στο δίκτυο κτλ. Εξυπηρέτηση χάλια ταχύτητα χάλια κτλ
Μακριά απο Τελλάς:yuck: :yuck: :yuck:

THEOD
11/12/2008, 23:04
αιντε να πω και εγώ...
Ήμουν απο τους πρώτους ιδιώτες που έβαλε ADSL και πέρασα από όλα τα αγγούρια της νηπιακής εποχής...
Πέρασα από OTE, HOL, & εδώ και 2 χρόνια TELLAS ...
Στην αρχή με το Zisto τα πράγματα ήταν χάλια έως μαύρα χάλια....Καθυστέρηση μέχρι να με συνδέσουν, ασυνενοησία (άλλα μου έλεγε το ένα τμήμα άλλα το άλλο), συχνές διακοπές, και ατελείωτες ώρες στην αναμονή μόνο και μόνο για να μιλήσεις με κάποιον που ΠΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει κάτι πέρα από το να καταγράψει το πρόβλημα...

Η εξυπηρέτηση απλά τραγική...πέρα από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο (ελάχιστα άτομα προσωπικό εξυπηρέτησης αλλά την ίδια περίοδο υπήρχναν πάρα πολλά άτομα διαθέσιμα στις πωλήσεις ώστε να παίρνουν 5 φορές την ημέρα τηλέφωνο την μητέρα μου μπας και την πείσουν να γίνει πελάτης....), μια φορά χρειάστηκε να μου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό ρούτερ και φάγαμε μόνο...30 ημέρες...

Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο τα προβλήματα και οι διακοπές στο ιντερνετ έχουν περιοριστεί κατά πολύ, και η τηλεφωνική αναμονή καλυτέρεψε (παραμένει όμως μεγάλη), αλλά το κουσούρι παραμένει...αυτό που ονομάζουν "τεχνική υποστήριξη" μόνο κατ' ευφημισμό μπορεί να ονομαστεί έτσι...Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις πρόβλημα ώστε να τους χρειαστείς όλα καλά, αλλιώς μαύρο φίδι που σ'έφαγε..... Απ' ότι μαθαίνω λίγο-πολύ τα ίδια συμβαίνουν παντού πλήν ΟΤΕ...Εκεί πληρώνεις λίγο πιο ακριβά αλλά σου λένε πιο πολύ την αλήθεια και αν έχεις πρόβλημα όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει...

nic mor
11/12/2008, 23:07
connx εχω εγω ρε παιδια και ειναι οκ:o
για τις αλλες δεν εχω προσοπικη αποψη
αν και εχω ακουσει πολλα στραβα απο
φιλαρακια και το εβαλα γιατι ηθελα σιγουρια:D

kalgeorge
11/12/2008, 23:12
οι μονοι που εχουν τηλεφωνικη υποστηριξη ΣΟΒΑΡΗ, και αναφερομαι σε ολα τα επιπεδα ειναι η φορθνετ και ο οτε.

οι αλλοι απλα ΔΕΝ υπαρχουν

αυτα και τελος απο μενα :wave2:

Elle
11/12/2008, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
αιντε να πω και εγώ...
Ήμουν απο τους πρώτους ιδιώτες που έβαλε ADSL και πέρασα από όλα τα αγγούρια της νηπιακής εποχής...
Πέρασα από OTE, HOL, & εδώ και 2 χρόνια TELLAS ...
Στην αρχή με το Zisto τα πράγματα ήταν χάλια έως μαύρα χάλια....Καθυστέρηση μέχρι να με συνδέσουν, ασυνενοησία (άλλα μου έλεγε το ένα τμήμα άλλα το άλλο), συχνές διακοπές, και ατελείωτες ώρες στην αναμονή μόνο και μόνο για να μιλήσεις με κάποιον που ΠΟΤΕ δεν μπορούσε να κάνει κάτι πέρα από το να καταγράψει το πρόβλημα...

Η εξυπηρέτηση απλά τραγική...πέρα από τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο (ελάχιστα άτομα προσωπικό εξυπηρέτησης αλλά την ίδια περίοδο υπήρχναν πάρα πολλά άτομα διαθέσιμα στις πωλήσεις ώστε να παίρνουν 5 φορές την ημέρα τηλέφωνο την μητέρα μου μπας και την πείσουν να γίνει πελάτης....), μια φορά χρειάστηκε να μου αντικαταστήσουν το ελλατωματικό ρούτερ και φάγαμε μόνο...30 ημέρες...

Οφείλω να πω ότι τον τελευταίο χρόνο τα προβλήματα και οι διακοπές στο ιντερνετ έχουν περιοριστεί κατά πολύ, και η τηλεφωνική αναμονή καλυτέρεψε (παραμένει όμως μεγάλη), αλλά το κουσούρι παραμένει...αυτό που ονομάζουν "τεχνική υποστήριξη" μόνο κατ' ευφημισμό μπορεί να ονομαστεί έτσι...Αν είσαι τυχερός και δεν έχεις πρόβλημα ώστε να τους χρειαστείς όλα καλά, αλλιώς μαύρο φίδι που σ'έφαγε..... Απ' ότι μαθαίνω λίγο-πολύ τα ίδια συμβαίνουν παντού πλήν ΟΤΕ...Εκεί πληρώνεις λίγο πιο ακριβά αλλά σου λένε πιο πολύ την αλήθεια και αν έχεις πρόβλημα όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει... +1000 σε όλα!!!!

Road67
11/12/2008, 23:16
Στη δουλειά που έχουμε κόνεξ και κόνεξ τοκ χάλια μαύρα και σε ταχύτητες και σε χρεώσεις.
Σπίτι που έχω ον τέλεκομ είμαι ικανοποιημένος διότι οι ταχύτητες στο νετ είναι πολύ ανώτερες, το τηλέφωνο του δίνω και καταλαβαίνει κι έχω και μερικά πολύ αξιόλογα κανάλια στην τηλεόραση.

Themis_81
11/12/2008, 23:27
Mιας και δουλευω στον χωρο αυτο , το μονο που εχω να σας πω ειναι πως για να εχετε καθαρη γραμμη, καλη προσβαση γενικα παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες ...
Αρχικα για την ταχυτητα που θα πιασετε παιζει ρολο το ποσο μακρυα ειστε απο τον κατανεμητη του ΟΤΕ ασχετως ποιας εταιριας εχετε επιλεξει μιας και ολες οι εταιριες περνανε απο το δικτυο του ΟΤΕ και ας λενε ιδιοκτητο δικτυο ( ολες οι γραμμες ειναι μισθωμενες απο τον ΟΤΕ στους παροχους )
Αν ειμαστε σε αποσταση μεγαλυτερη των 800m απο τον κατανεμητη αρχιζουν οι μειωσεις ταχυτητας και πληθαινουν οι αποσυνδεσεις ... Οποτε η εκαστοτε εταιρια θα σας κανει αναπροσαρμογη πακετου στην ταχυτητα που δεν θα εχετε αποσυνδεσεις ...
Μετα παιζει ρολο το ποσο καλη ποιοτητα δισυρματου καλωδιου εχετε στην οικιακη σας εγκατασταση καθως και ποσες συσκευες εχετε στο σπιτι ... ( πολλες φορες παρουσιαζονται βλαβες και φταιει καποια παλια συνηθως τηλεφωνικη συσκευη ... σπανιο αλλα υπαρκτο ! )
Ειναι και αλλοι παραγοντες λιγο πιο τεχνικοι και ανουσιο να σας τους πω ...

Το θεμα ειναι να προτιμησετε να βαλετε καποια απο τις μεγαλες εταιριες ... ΗΟL , OTE , Forthnet μιας και ειναι πιο αξιοπιστες , με προτιμοτερο σαν αποκατασταση βλαβης τον OTE μιας και δινει προτεραιοτητα στους δικους του πελατες ( και ειναι και το αυτονοητο ) . Οταν ειναι βλαβη παροχου ο ΟΤΕ δεν επιτρεπει παντα να μπαινουν τεχνικοι στα κτηρια του ΟΤΕ για διασφαλιση του απορρητου και για αλλους λογους ... το θεμα ειναι οτι οι πελατες του ΟΤΕ προηγουνται ...

vaspiou
11/12/2008, 23:35
λοιπον,

οι κορυφαιες εταιριες ειναι 2.

ΟΤΕ και ΦΟΡΘ

Ο ΟΤΕ ειναι γρηγορος στο να κανει την συνδεση. Ακριβα πακετα, πιασοκωλικα απο την αλλη
Λοιπον οσο για την ποιοτητα γραμμων τα ιδια ειναι και οι 2 εταιριες.

Απλως επειδη οι αλλαγες στις ρεγκλετες στα ΑΚ γινονται μεσω ΚΑΙ ΟΤΕ ,τα αργει επιτηδες για να πατσαρει δικους τους πελατες πρωτα.
Οσο για τα dns προβληματα, παιζουν παντου. Ο ΟΤΕ δλδ δεν παιζει με DSLAM? Τι εχει? Εξωγιηνη τεχνολογια? αμα εχει προβλημα καποια καρτα τις ιδιες ενεργειες θα κανει...

Επισης κατι για την αναγνωριση κλησεων που ειπωθηκε πριν, αν εχεις σπιτι σου βραχυκυκλωμα καποια στιγμη θα την χασεις.
Το βραχυκυκλωμα ειναι στον χαλκο, ειτε οτε εχεις ειτε ΦΟΡΘ.

Επισης αν υπαρχει προβλημα με τον ΑΙΧ παλι εμπλεκονται και οι 2 εταιριες.
Εγω σου λεω να βαλεις ΦΟΡΘ. Κοιτα ομως να πεφτεις πανω σε ιδιοκτητο.
Πληροφορησου για το ΑΚ της περιοχης σου.
Επισης αμα εισαι πολυ μακρια παλι οτι και να βαλεις θα εχεις χαμηλες ταχυτητες.

Οσο για το help desc μια χαρα ειναι!!

Themis_81
12/12/2008, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou

Απλως επειδη οι αλλαγες στις ρεγκλετες στα ΑΚ γινονται μεσω ΚΑΙ ΟΤΕ ,τα αργει επιτηδες για να πατσαρει δικους τους πελατες πρωτα.

Μονο απο ΟΤΕ θελεις να πεις ... δεν υπαρχουν τεχνικοι αλλων εταιριων μεσα στους κατανεμητες ...

Δεν αργει τιποτα επιτηδες ... Απλα οταν εχει να κανει ημερησιως Χ συνδεσεις ΟΤΕ και Ψ συνδεσεις Παροχων , προτεραιοτητα θα δωσει στα του ΟΤΕ μονο οταν ειναι την ιδια ημερομηνια αιτησης !
Και στα πακετα που εχεις και τηλεφωνια και ιντερνετ και τηλεοραση και μπλα μπλα ... ημερομηνιες ενεργοποιησης δινουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οχι ο ΟΤΕ ... Οποτε αν εχει 12 Δεκεμβριου και λεει ημερομηνια ενεργοποιησης 1-1-2008 δεν φταιει ο ΟΤΕ ... :wave2:

vaspiou
12/12/2008, 00:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
Μονο απο ΟΤΕ θελεις να πεις ... δεν υπαρχουν τεχνικοι αλλων εταιριων μεσα στους κατανεμητες ...

Δεν αργει τιποτα επιτηδες ... Απλα οταν εχει να κανει ημερησιως Χ συνδεσεις ΟΤΕ και Ψ συνδεσεις Παροχων , προτεραιοτητα θα δωσει στα του ΟΤΕ μονο οταν ειναι την ιδια ημερομηνια αιτησης !
Και στα πακετα που εχεις και τηλεφωνια και ιντερνετ και τηλεοραση και μπλα μπλα ... ημερομηνιες ενεργοποιησης δινουν οι ΠΑΡΟΧΟΙ και οχι ο ΟΤΕ ... Οποτε αν εχει 12 Δεκεμβριου και λεει ημερομηνια ενεργοποιησης 1-1-2008 δεν φταιει ο ΟΤΕ ... :wave2:

Ναι, γινονται μονο απο ΟΤΕ... και σιγουρα αργει φιλε μου. και σιγουρα δινει προτερεοτητα στους δικους του.
Αν δουλευεις σε αλλη εταιρια εκτος οτε θα ξερεις οτι αργει τις αλλες.... ενταξει δεν ειναι εκει το θεμα σιγουρα. Απλα αν θες να μην περιμενεις βαζεις ΟΤΕ....

Themis_81
12/12/2008, 00:23
Εχω περασει απο κατανεμητη και ξερω ακριβως τι γινεται γιαυτο και στο λεω :beer:

vaspiou
12/12/2008, 00:27
Εχω περασει απο κατανεμητη και ξερω ακριβως τι γινεται γιαυτο και στο λεω :beer:

Ενταξει, ο καθενας εχει αλλη γνωμη για το αν αργει ή οχι. Μην καθομαστε να λεμε στο θρεντακι του ανθρωπου που ρωταει αλλα πραγματα.

Απλα εγω προτεινω αν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να βαλει ΟΤΕ για να συνδεθει πιο γρηγορα, αν οχι να παει φορθ που παιζει να κανει και 1 μηνα να συνδεθει.
Αυτα...

@Τhemis_81 exeis pm

mauritanos
12/12/2008, 01:03
....τελικα ... δεν παιζει ρολο σε πια εταιρια εισαι. αλλα σε πια
ΠΕΡΙΟΧΗ εισαι με την καθε Εταιρεία,,,....

mars696
12/12/2008, 04:09
Forthnet κι απο μενα!Μεχρι στιγμης(το εχω εδω και 8-10 μηνες,στο ιδιοκτητο)ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Ουτε αποσυνδεσης ουτε τπτ και κλειδωνω στα 20.000-21.000(μεγας κωλοφαρδος)!!!Λιγο μεχρι να παρουν γραμμη απο οτε μου την σπασανε,αλλα κατα τα αλλα και απο υποστηριξη,αν και δεν εχω χρειαστει τπτ σπουδαιο ειναι οκ!!!:beer: :beer: :beer:

the who
12/12/2008, 06:45
Θα πιανω και δορυφορικα με την κεραια; :confused:

:rotflmao: :rotflmao: Αυτη ειναι μια κεραια τυπου grid αν δεν κανω λαθος.Οχι δεν θα πιανεις δορυφορικα μ αυτη.Εγσου μιλαω για ενα παραλληλογραμμο κουτακι,βαρους 1 κιλου και διαστασεων 30 cm x 3 cm x 5 cm κι ενα καλωδιο που θα φευγει απ αυτο και θα πηγαινει στο pc.Βλεπεις η τεχνολογια προχωρησε(παλι).

manhunter
12/12/2008, 07:03
El_hymador

Εχεις πμ

filipp0s
12/12/2008, 07:05
El_hymador

Εχεις πμ

πουλα,πούλα!!! :evil:

:lol: :lol: :lol:

manhunter
12/12/2008, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
πουλα,πούλα!!! :evil:

:lol: :lol: :lol:

Ε τον μ@λ@κα

:bigcry: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :lol:

Δεν πουάω εγώ ρε, ο Λεωνίδας πουλάει

:smokin: :smokin: :smokin:

filipp0s
12/12/2008, 07:17
Ε τον μ@λ@κα

:bigcry: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :lol:

:smokin: :smokin: :smokin:

ποσοστό θα σου δωσει ο τσίπης?:smokin:

Anty12
12/12/2008, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster

*αλλά .... το dslam του ΟΤΕ είναι κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου (κυριολεκτικά)

Απαράδεκτο....:nono:

Άλλο που συγχρονίσεις και άλλο πόσο κατεβάζεις.

1_Έλεγξε αν το modem-router σου είναι ΑDSL 2 plus
2_Αφαίρεσε όλα τα τηλέφωνα που έχεις στο σπίτι, ειδικά τα ασύρματα , ειδικά αν είναι panasonic, και ειδικότερα (αν έχεις) τον συναγερμό.
3_Ζήτα να μετρήσουν από την εταιρία που ανήκεις την πόρτα του ISAM σου, ξανά (και μέτρηση OPENS και χωρητικότητες) και ρώτα αν δεν έχουν ξεχάσει να σου ανοίξουν όλο το bandwithd .
4_Κότσαρε το modem-router κατευθείαν χωρίς το splitter πάνω στο μπριζάκι για το τηλέφωνο και δοκίμασε.

Αν είσαι τόσο κοντα στον ΟΤΕ (DSLAM) θα έπρεπε να είσαι πάνω από 22Mbps.
Αν όλα τα παραπάνω είναι ΟΚ (βέβαια εσύ δεν θα το γνωρίζεις στα σίγουρα ποτέ) τότε το DSLAM της Forthnet είναι τιγκαρισμένο , και ρώτα τους πότε σκοπεύουν να κάνουν αναβάθμιση

Τα παραπάνω ισχύουν για όλους τους ενναλακτικούς :wave2:

BILLY FILTH
12/12/2008, 10:45
Είχα 4 χρόνια σύνδεση ΟΤΕ όταν έμενα Δάφνη και ποτέ μα ποτέ δεν χρειάστηκε να σηκώσω το τηλέφωνο και να παραπονεθώ για το παραμικρό.

Τώρα ποθ μετακόμισα Ηλιούπολη έβαλα πάλι ΟΤΕ (την ίδια σύνδεση που είχα και πριν).

Για 2 μήνες όλα πήγαιναν ρολόι και ξαφνικά άρχισα να έχω σε ώρες αιχμής κάτι ταχύτητες (πχ 187kbps).

Μετά από άπειρες κλήσεις στον ΟΤΕ (δεν κατάφερα τπτ) και έτσι πήγα στον ΟΤΕ της περιοχής και μίλησα στην προισταμένη η οποία μπροστά μου πήρε τηλέφωνο η ίδια και έτσι ήρθε τεχνικός στο σπίτι.

Το παληκάρι έκανα τα πάντα για να βοηθήσει (ακόμα μου άλλαξε και θέση στον τηλεφωνικό κατανεμητή της πολυκατοικίας (αλλά και του οικοδομικού τετραγώνου) γιατί είχε κάποιο θόρυβο η γραμμή.

Τελικά πάλι τπτ.

Στην πολυατοικία έχω ένα φίλο που έχει ΟΝΤΕLECOMS και η σύνδεση του είναι άψογη και προς τα εκεί θα πάω και εγώ.

Η δική μου άποψη είναι αν έχεις προβλήματα με μια εταιρία να κοιτάς ποια εταιρία δεν έχει προβλήματα (στην περιοχή σου) από γείτονες κτλπ και προς τα εκεί να πηγαίνεις.

Anty12
12/12/2008, 10:50
το θεμα ειναι οτι οι πελατες του ΟΤΕ προηγουνται ...

Τεράστιο ΛΑΘΟΣ...να το μεταφέρεις στους συναδέλφους σου...
Το ακραίο δίκτυο δεν ανήκει ΠΛΕΟΝ στο ΟΤΕ.
Ο ΟΤΕ έχει απλά την διαχείριση-τεχνική υποστήριξη, και πληρώνεται (λέμε τώρα :rolleyes: ) γιαυτό.

OzZzZzY
12/12/2008, 11:16
speedtest (http://www.speedtest.net/)

δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστος τροπος και σωστος αλλα τι αποτελεσματα σας βγαζει? :D

manhunter
12/12/2008, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
speedtest (http://www.speedtest.net/)

δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστος τροπος και σωστος αλλα τι αποτελεσματα σας βγαζει? :D

:nono:

Οσο αξιόπιστος είναι ο λύκος παρέα με τα πρόβατα

Gandalf dr685sm
12/12/2008, 11:36
Λοιπόν.. .παλιότερα (6-8 μήνες) μαζί με τα παιδιά απο το PCW.GR είχε γίνει ενα τεράστιο test σε όλους τους παρόχους , μόνο ομως για τις πόλεις της Ελλαδος απο ενα όριο πληθυσμού και πάνω.

Τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά για όλους πλην της τότε OTENET (Σήμερα ΟΤΕ), καθώς οι περισσότεροι είχαν προβλήματα με...

- Την ονομαστική και πραγματική ταχύτητα σύνδεσης που επηρρεάζεται όντως απο πάρα πολλούς παράγοντες (απόσταση απο κατανεμητές, δίκτυο παλαιό, δομικές καλωδιώσεις κτιρίου κοκ. ) Εξού και η ADSL λέγεται και έτσι... και οχι leased line..δλδ.. .εγγυημένη ταχύτητα.

- Εξυπηρέτηση... πλήν του ΟΤΕ.. οι άλλοι ενα τεράστιο μηδενικό , καθώς ο χρόνος απόκρισης τους είναι τεράστιος και εκτός αυτού σε χρεώνουν και για την αναμονή!!!! Ο λόγος;;..... λίγο προσωπικό και πολλοί συνδρομητές.

- Κάλυψη... αν κάποιος έχει σε μια γειτονιά στην πόλη του ADSL κάλυψη , δεν σημαίνει οτι θα έχει και στην νέα που θα μετακομίσει , στην ίδια πόλη!!!!

- Hardware... οι περισσότεροι έδιναν modem/routers που δεν είναι και οτι καλύτερο στην αγορά και αρκετοί είχαν προβλήματα στο firmware , άρα και πρόβλημα στις ταχύτητες που είχαν ή ακόμα και στις συνδέσεις.

- Μεταφορές... το "αγκάθι". Φταίει και ο ΟΤΕ, φταίει και ο Πάροχος... μια διαδικασία που θα έπρεπε να γίνεται και να τελειώνει μόνο εσωτερικά τους, μπλέκουν και τον συνδρομητή με τα γνωστά αποτελέσματα διακοπής σύνδεσης για μήνες. Τελευταία όμως κάποιοι ξύπνησαν και τους έχωσαν κάτι αγωγές (κυρίως απο επιχειρήσεις) για οικονομικές απώλειες και αποζημιώσεις + καταγγελίες στον ΙΝΚΑ και ΕΕΤΤ και κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.. οχι τελείως όμως.
Το ιδιόκτητο (τύποις) δίκτυο των παρόχων είναι μια πονεμένη ιστορία, εξού και οι περισσότεροι μένουν ή επιστρέφουν στον ΟΤΕ (ακόμα και αν είναι ακριβότερος) για να γλυτώσουν τις περιπέτειες.

Το τι θα χρησιμοποιήσει και τι θα αγοράσει ο καθένας, δυστυχώς στην Ελλάδα έχει γίνει μια υπόθεση πολύ δύσκολη ακόμα και για τεχνικούς. Οπότε θέλει πολύ ψάξιμο.

Gandalf

OzZzZzY
12/12/2008, 11:37
ας πω κι εγω τις εμπειριες μου.. εχω ξεκινησει απο forthnet πηγα σε tellas μετα πηγα σε forthnet παλι, μετα σε telepassport μετα πηγα σε ote μετα πηγα σε ontelecoms και τελος σε hol..

η σειρα που θα τις εβαζα ειναι

1.hol-on
2.forthnet
3.οτε
4.telepassport
5.tellas

Μια μια λοιπον:
1) hol και on τις βαζω γιατι δεν με ταλαιπωρησαν καθολου. Δεν εχουν πρασουσιασει κανενα προβλημα! Καλη εξυπηρετηση και γρηγορη.. Η on μαλιστα πιο υψηλες ταχυτητες απο την hol. Α στα 2 χρονια η on μονο μια φορα εκανε μια ολιγολεπτη διακοπη. Δεν μου το χε ξανακανει και τρομαξα :lol:
2) forthnet τη βαζω δευτερη γιατι καποιες φορες με αφηνε στα κρυα του λουτρου (μη φανταστειτε τρελα πραγματα..πολυυυ αραια!)
3) οτε πολυ ακριβος.. απο ταχυτητες οχι μεγαλες διαφορες απο την on απο αξιοπιστα μια χαρα κι αυτος
4) telepassport ειχε μετρια εξυπηρετηση.. οταν την ειχα βαλει ειχε πολυ φθηνη τηλεφωνια..
5) TELLAS! αυτο δεν ηταν tellas.. αυτο ηταν ΜΠΕΛΑΣ!! επεφτε ολη την ωρα η συνδεση, χαμηλες ταχυτητες, απο τιμες οχι και οι φθηνοτερες και απο εξυπηρετηση? πιο καλα συννενοεισαι με κινεζο ταξιτζη στο Πεκινο στους Ολυμπιακους. Παιδια οι ανθρωποι απ οτι ειχα καταλαβει τοτε εκαναν ενα ντου στην αγορα να τα αρπαξουν και να φυγουν. Αποκορυφωμα? Διεκοψα το συμβολαιο και συνεχισαν να μου κραταν τη γραμμη κατ/νη, κομμενη ομως, δηλαδη ημουν χωρις τηλεφωνο και συνεχιζαν να στελνουν και τον λογαριασμο!!!!! Ατελειωτα fax διακοπης, ατελειωτα τηλεφωνα, μεχρι που ενα πρωι τους επισκεφθηκαμε και ακουστηκαμε σε ολο το Μαρουσι-χαλανδρι :blush: :D

on και hol τις προτεινω ανεπιφυλακτα (ειδικα on!!!)

reinmeister
12/12/2008, 11:45
λοιπον...αιτηση σε forthnet για double play...1000 τηλεφωνα 3-4 μηνες αναμονη...τιποτα...ακυρωση και αιτηση σε On telecoms...ιδια γευση...

μετα απο 14 μηνες ηρθε στο ξεκαρφωτο το πακετο απο forthnet...παροτι ειχα ακυρωσει...

περνανε δυο μηνες και ζητω μεταφορα γραμμης σε αλλη διευθυνση...μου λενε 15 μερες...περνανε 3 μηνες δυο επισκεψεις τεχνικων απειρα μπινελικια 2.500 τηλεφωνα...τζιφος...

επαναφορα στον οτε...σε 7 μερες ειχα τηλεφωνο...σε αλλες 7 adsl...2mbps...προβλημα με μοντεμ...1 τηλεφωνο και την επομενη μερα ηρθε ο τεχνικος κι αντικατεστησε το μοντεμ...το προβλημα εξακολουθησε...αλλο 1 τηλεφωνο και την επομενη μερα το προβλημα ειχε διευθετηθει...

μετα απο δυο μερες με πηραν αυτοι να με ρωτησουν αν ειναι ολα καλα...

ηταν...

gloum
12/12/2008, 11:55
Καλώς η κακώς είτε το θέλουμε είτε όχι ο ΟΤΕ έχει το καλύτερο προιόν. Ακριβός σίγουρα αλλα έτσι είναι. Εγώ στην Ελλάδα έχω Forthnet. Καλή είναι στο 99% των περιπτώσεων. Κάποιες φορές μου κάνει προβλήματα το τηλέφωνο με στατικούς θορύβους και κάποιες (σπάνια πλέον) πέφτει το δίκτυο. Όποτε τους χρειαστείς βέβαια άστα να πάνε. Αναμονή μίνιμουμ μισάωρο. Για να μαθαίνουμε βέβαια... Εδώ στην Ρουμανία (που είναι όπως και να το κάνουμε πίσω από εμάς σε τεχνολογία) έχω οπτική ίνα 10 Μbs πάνω κάτω και όχι τις αιδίες της Ελλάδας με το αστρονομικό ποσό των 9 ευρώ το μήνα...

Λεωνίδας
12/12/2008, 12:44

:smokin: :smokin: :smokin: εγώ μόνο λογαριασμούς στέλνω :blush:

panagiotis dim
12/12/2008, 13:47
παιδιά επειδή ( δεν εχει βέβαια σημασία ) είμαι Δντης στον ΟΤΕ οποιος εχει προβλήματα να μου κανει πμ. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι τα ψιλά γράμματα του ανταγωνισμού .Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών . Εξάλλουεμείς στα καταστήματα του οτε είμαστε εκει για οτι χρειαστει . Και το κυριότερο λόγω της προσωπικής επαφής που έχουμε μαζί σας δεσμευόμαστε . Επαναλαμβανω οποιος εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε ας μου κανει πμ
παναγιώτης

Anty12
12/12/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotis dim
Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών .

Τώρα ......να ρωτήσω τι είναι SDH , ATM , και Add-Drop multiplexers που πέφτουν πάνω σε οπτικά MAN για τους χώρους συνεγκατάστασης των εναλλακτικών....όχι τίποτε άλλο , αλλά γιατί είσαι και διευθυντής
Θα ήταν καλό , να προσέχουμε τι γράφουμε σε ένα ανοικτό forum

sniper
12/12/2008, 14:07
παιδιά επειδή ( δεν εχει βέβαια σημασία ) είμαι Δντης στον ΟΤΕ οποιος εχει προβλήματα να μου κανει πμ. Εκείνο που θέλω να προσέξετε είναι τα ψιλά γράμματα του ανταγωνισμού .Το πάγιο που δεν υπάρχει διότι περνανε μεσω VOIP ( και το κυριότερο δεν εχουν τεχνικό προσωπικό για τις αρσεις των βλαβών . Εξάλλουεμείς στα καταστήματα του οτε είμαστε εκει για οτι χρειαστει . Και το κυριότερο λόγω της προσωπικής επαφής που έχουμε μαζί σας δεσμευόμαστε . Επαναλαμβανω οποιος εχει πρόβλημα σε οτιδήποτε ας μου κανει πμ
παναγιώτης

Τωρα ας μην μιλησω γιατί θα γίνει της καριόλας μετα.....

Anty12
12/12/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τωρα ας μην μιλησω γιατί θα γίνει της καριόλας μετα.....

Όχι......να πεις.....να πεις ......και ας γίνει της κ@ριόλας ....:winka:

cheos13
12/12/2008, 14:21
@sniper για πες....

:a014: :a014: (πλακα κανω!!)

φιλε διευθυντα....εισαι αριστος στην θεση σου.....!!

υπαρχει κ η ιστοσελιδα του connx!!

φιλικα.....

sniper
12/12/2008, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Όχι......να πεις.....να πεις ......και ας γίνει της κ@ριόλας ....:winka:

Άσε γιατί διαβάζω κάτι για πάγια που δεν υπάρχουν λόγω Voip και άλλα τινά...

Λεωνίδας
12/12/2008, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άσε γιατί διαβάζω κάτι για πάγια που δεν υπάρχουν λόγω Voip και άλλα τινά... άσε ρε τον άνθρωπο μην τον πειράζεις και χάσουμε τις ιστορίες :wave2:

panagiotis dim
12/12/2008, 14:53
αν θέλετε τεχνικές αναλύσεις για του ς μουλτιπλεκτορες στην διάθεσή σας . αυτά που θα πρέπει να προσεχω φίλε ποιά είναι ??? οτι για να παρει συνδεση πελάτης μετα απο cash στο δικό μας inrteface προκειμένου να προσχωρήσει σε παροχο διότι προφανώς τα πάγια του ΟΤΕ είναι υπέρογκα ???!!! η ημερομηνία παραλαβής του έργου θεωρείται απο τους παρόχους ανέφικτη και ζητώντας νέα ημερομηνία παραλαβής του έργου ο πελάτης του ςπεριμένει οσο περιμένει ??? ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ???οποιος περιμένει ξέρει ..... τώρα αν είσαι τηλεποικινωνιολόγος και ξέρεις ( επίπεδο τεχνογνωσίας μεταπτυχιακού τίτλου κλπ ) μπράβο και ακόμα μπράβο αν δουλεύεις σε τηλεποικινωνίες . Εδώ ομως δεν γίνεται σύγκριση του δικού μου τίτλου απέναντι στον δικό σου ( όσο για το δικτυο ΑΤΜ εκτιμώ πως αν είσαι η ησουν στο ΕΜΠ θα το εχεις -είχεςστο διδακτορικό σου προφανώς μιάς και θεωρείται ακρως ιδιαίτερα δύσκολο ). Τέλος οτι πειται δεν θα επηρεάσουν τις ιστορίες μιάς και απο οσα εχω δεί εδώ η κουβέντα θα καταλήξει μπαχαλο και είμαι προετοιμασμενος .Ιδιότητα δήλωσα προκειμένου ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕ ΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕς ...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

manhunter
12/12/2008, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Τώρα ......να ρωτήσω τι είναι SDH , ATM , και Add-Drop multiplexers που πέφτουν πάνω σε οπτικά MAN για τους χώρους συνεγκατάστασης των εναλλακτικών....όχι τίποτε άλλο , αλλά γιατί είσαι και διευθυντής
Θα ήταν καλό , να προσέχουμε τι γράφουμε σε ένα ανοικτό forum

Να ρωτήσεις γιατί να μην ρωτήσεις??

:hypnotize

manhunter
12/12/2008, 15:50
Ας μην μιλησουμε για τον ΟΤΕ καλύτερα

Και δεν μιλάω για τιμές και τέτοια.

Για εξιδίκευση και εξυπηρέτηση που λες και άλλες τέτοιες ωραίες κουβέντες

Ας μην μιλήσω για παράνομες ενέργειες

Θα το αφήσω να πέσει κάτω, απλά όταν μιλάς μην νομίζεις ότι μιλάς σε νεάτερνταλ και χθεσινούς.

Το ότι είναι μοτοφόρουμ, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε και εμείς......

Καλά τα λέω Λεωνίδα.....???

Πάντα φιλικά αγαπητέ

Anty12
12/12/2008, 15:53
αν θέλετε τεχνικές αναλύσεις για του ς μουλτιπλεκτορες στην διάθεσή σας .
ΠΟΛΥπλέκτες ....βαρβαριστί: MUX

η ημερομηνία παραλαβής του έργου θεωρείται απο τους παρόχους ανέφικτη και ζητώντας νέα ημερομηνία παραλαβής του έργου ο πελάτης του ςπεριμένει οσο περιμένει
Εδώ, έχεις εν μέρη δίκαιο. Αλλά το μόνο που έχετε να κάνετε , είναι η φορητότητα, δηλ. να πάρω το δισύρματο από την μία ρεγκλέτα , και να το καρφώσω –ΣΩΣΤΑ- στην ρεγκλέτα του παρόχου

Εδώ ομως δεν γίνεται σύγκριση του δικού μου τίτλου απέναντι στον δικό σου
Πολύ σωστά

όσο για το δικτυο ΑΤΜ εκτιμώ πως αν είσαι η ησουν στο ΕΜΠ θα το εχεις -είχεςστο διδακτορικό σου προφανώς μιάς και θεωρείται ακρως ιδιαίτερα δύσκολο
Το ΑΤΜ είναι επιπέδου ΙΕΚ πλέον.
Εν έτη 2008 μιλάμε για DWDM πλέον , που από δω και πέρα μόνο αυτό χρησιμοποιείται.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕς ...ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ειλικρινά , από πλευράς μου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ τέτοια διάθεση.
Περισσότερο συνάδελφος είσαι , παρά ανταγωνιστής.
Πρόθεση μου είναι να πληροφορηθούν οι συμφορουμήτες
Με ακόμη μεγαλύτερη εκτίμηση

Νίκος

*Τα ΜΟΥΡΗ και τις ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ,τα αφήνω ασχολίαστα

the who
12/12/2008, 16:13
ΟΤΕ(ουτε τηλεφωνο εχουμε) ο καλυτερος μακραν ολων.Εδω στο ολυμπιακο χωριο εχει καταργησει τους νομους.ΔΕΝ μπορεις να εχεις αλλο παροχο εκτος απ αυτον.Τελειωνει το 2008 κι αυτοι ακομα κανουν εργα(γελασαμε παλι)για να μπορουμε να εχουμε εναλλακτικους παροχους.
Αν θελεις τηλ σταθερο απο οτε περιμενεις εναμιση μηνα,αλλες 15 μερες για αναβαθμιση της γραμμης σα adsl και καμμια βδομαδουλα ακομα για ιντερνετ.Συνολο 2 μηνες αν ολα πανε καλα.Ταχυτητες?Σπανια πανω απο 9Mbps απ οτι λενε οσοι εχουν βαλει conx.

ΝΑΙΑΣ
12/12/2008, 18:00
Βρε παιδια,ο ανθρωπος ρωτησε απλα να του πουμε για κανενα καλο πακεττο και φτασαμε στο σημειο να δειξουμε τα διπλωματα και τα πτυχια των τηλ/νιων.Ελεος,τον τρελλαναμε και αν τον ρωτησεις δεν εχει βγαλει ακρη.Πεστε δυο πραγματακια μονο και η αποφαση δικη του.

el_hymador
12/12/2008, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΑΙΑΣ
Βρε παιδια,ο ανθρωπος ρωτησε απλα να του πουμε για κανενα καλο πακεττο και φτασαμε στο σημειο να δειξουμε τα διπλωματα και τα πτυχια των τηλ/νιων.Ελεος,τον τρελλαναμε και αν τον ρωτησεις δεν εχει βγαλει ακρη.Πεστε δυο πραγματακια μονο και η αποφαση δικη του.

Οχι!οχι! θελω να ξερω αν θα εχει μουλτιπλεκτορες η συνδεση μου!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Να σας πω την αληθεια για Forthnet με βλεπω (συγνωμη κυριε διευθυντα...) αλλα αμα ειναι να κανει κανα τριμηνο η συνδεση μου, ζητω που καηκαμε..

δεν υπαρχει κανενας τροπος να δεσμευτουν απεναντι μου για τον χρονο που θα παρει η συνδεση;

Αλλιως με βλεπω να πληρωνω τα κερατιτιακα παγια στον ΟΤΕ που στην τελικη στα δυο χρονια που εχω συνδεση, δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη δυλειτουργια...(ειδατε κυριε διευθυντα; )

panagiotis dim
12/12/2008, 18:44
Οχι!οχι! θελω να ξερω αν θα εχει μουλτιπλεκτορες η συνδεση μου!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Να σας πω την αληθεια για Forthnet με βλεπω (συγνωμη κυριε διευθυντα...) αλλα αμα ειναι να κανει κανα τριμηνο η συνδεση μου, ζητω που καηκαμε..

δεν υπαρχει κανενας τροπος να δεσμευτουν απεναντι μου για τον χρονο που θα παρει η συνδεση;

Αλλιως με βλεπω να πληρωνω τα κερατιτιακα παγια στον ΟΤΕ που στην τελικη στα δυο χρονια που εχω συνδεση, δεν εχει παρουσιασει την παραμικρη δυλειτουργια...(ειδατε κυριε διευθυντα; )

είπα ποιός είμαι με πρόθεση να βοηθήσω οποιον φίλο απο εδώ καθώς καθε μέρα βοηθάω οσο μπορώ κόσμο γιατι ετσι το νιώθω . απο τα 24 μεχρι τα 42 μου αυτό κάνω/ οσο για τα πτυχία των υπολοίπων καλως που τα έχουν . εγώ είμαι ευχαριστημένος πουκαποιοι φίλοι απο δώ επικοινώνησαν μαζί μου τους εδωσα τηλεφωνο μου και θα χαρώ να τους βοηθησω . ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΩ απλά να τους βοηθήσω . ακόμα και αν είναι να ληθουν θέματα του R-NOC.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ επιμένω είναι το ονομά μου ... αν θέλετε ... Δεν θέλετε?? δεν ξαναμιλαμε !!! Αν ο τιτλος ξένισε να με συγχωράτε .δεν θα τον ξαναπώ. εγώ ομως οταν θέλω να μου κανουν δόσεις στο αμάξι που θα παρω δεν ρωτάω τον μηχανικό στο servis αλλα την τράπεζα .

Draculas-GR
12/12/2008, 19:30
Τα πακέτα που δίνει τώρα η forthnet είναι νομίζω
internet+τηλέφωνο 39.90? (24Mbit + απεριόριστα αστικά+υπεραστικά+μερικά διεθνή σε ΟΛΑ τα σταθερά + 60 λεπτά σε κινητά)
και 24και κάτι? Μόνο internet 24Mbit (υπάρχει και τηλέφωνο, αλλα οτι καλέσεις το χρεώνεσαι)

Μια απαραίτητη διευκρίνηση όμως να κάνω γιατί σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ δε δίνει σημασία:
ΟΛΑ τα πακέτα ΟΛΩΝ των παρόχων που δίνουν 12 ή 24MBit είναι ΕΩΣ 12 ή 24...
αυτό σημαίνει οτι μπορείς εσυ να αγοράζεις ενα πακέτο 24Mbit, αλλα να μπαίνεις με 512Kbps..
Αυτό δεν εχει να κάνει με τον πάροχο, αλλα κυρίως με την ποιότητα του σήματος που φτάνει απο το A/K στο ρούτερ.

Με απλά λόγια, αν εισαι πολύ μακριά απο το κέντρο (θεωρητικά απόσταση πανω απο 4km είναι λόγος για να μη γίνει δεκτή μια αίτηση σύνδεσης..), αν η καλωδίωση μεσα στο σπίτι είναι εγκατεστημένη λάθος απο την ηλεκτρολογο (π.χ. τα τηλεφωνικά καλώδια να είναι τοποθετημένα παράλληλα με του ρεύματος) αν οι μπρίζες στους τοίχους είναι του ΟΤΕ (εχουν μεσα εναν κίτρινο πυκνωτή που προκαλεί βραχυκύκλωμα και θόρυβο..) αν το καλώδιο είναι.. καλώδιο ρεύματος και οχι καλώδιο τηλεφώνου, ακόμα και αν στον δρόμο απ'εξω, κάποιος εχει βάλει μια τεμπέλα νέον, κολλητά με τα καλώδια τηλεφώνου, ή τα καλώδια της ΔΕΗ είναι πολύ κοντά στου ΟΤΕ, αν η τηλεφωνική συσκευή (όπου υπάρχει) είναι ασύρματο Panasonic, ή εχει μπαταρίες στη βάση, ή είναι οποιοδήποτε Telco, blueSky, μάρκα μ'έκαψες κτλ, αν για κάθε συσκευή τηλεφώνου που εχουμε, δεν εχουμε βάλει και απο ενα φιλτράκι (ΠΟΤΕ φιλτράκι στο ρούτερ όμως..), αν εχουμε συνδέσει λάθος το splitter..

Τότε σιγουρα θα εχεις πρόβλημα...

Ενδεικτικά, οι πιο πολλές βλάβες βρίσκονται στον χώρο του συνδρομητή, και είναι συνήθως μια απο τις παραπάνω..
οπότε πριν παρετε τηλέφωνο σε κάποιο help desk, σιγουρευτείτε οτι δεν παίζει κάτι απο πάνω, και αν παίζει, να το αναφέρετε. Το σίγουρο είναι οτι θα λυθεί πιο γρήγορα το πρόβλημά σας, ή οτι θα αποφύγετε μια τσάμπα χρέωση για την επίσκεψη τεχνικού, για την επίλυση της βλάβης που οφείλεται σε εσάς..

(Και ο τεχνικός δεν θα βρίζει, γιατί κάποιος τον έστειλε να λύσει μια βλάβη, που ανετα θα λυνόταν τηλεφωνικά απο κάποιον έμπειρο...)

Υ.Γ. Υπενθυμίζω, οτι τα τηλεφωνικά καλώδια που βρίσκονται στους δρόμους είναι ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους, και ο ΟΤΕ, απλά εχει αναλάβει την συντήρηση/επισκευή... αρα ο ορος "ιδιόκτητο δίκτυο" δεν εχει ακριβώς την εννοια που ολοι νομίζουμε, καθώς για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη ασε αυτό το δίκτυο, υπευθυνος είναι ο ΟΤΕ (δεν μιλάω φυσικά για τα δίκτυα οπτικών ινών π.χ. της Hol, ούτε για backbone..) οπότε και ο ΟΤΕ είναι ο κύριος υπεύθυνος για τους χρόνους παράδοσης των γραμμών... απο τις οποίες οι δικές του, περιέργως, ολοκληρώνονται πολύ πιο γρήγορα απο των υπόλοιπων παρόχων..
Γι'αυτό και μόνο, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ξαναβάλω ΟΤΕ!

Υ.Γ.2: πάρα πολλοί εχουν παράπονο οτι με την παλιά σύνδεση (π.χ. 1024Mbps ή 2048Mbps) δεν ειχαν κάποιο πρόβλημα ταχυτητας ή αποσυνδέσεων, ενω τώρα που πήγαν σε ενα πάροχο που τους δίνει εως 24Mbps εχουν συνεχεια προβλήματα..
Αυτό οφείλεται στο οτι επειδή στα 24Mbps, το ευρος συχνοτήτων που χρησιμοποιεί το καλώδιο για τη μεταφορά των δεδομένων, είναι πολύ πιο μεγάλο, απο το εύρος που χρησιμοποιεί μια "απλή" γραμμή των 1024Mbps, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και πολύ πιο εύκολα απο παρεμβολές σε διάφορες συχνότητες, απο εξωτερικούς παράγοντες, που πριν δεν φαινόταν οτι προκαλούν πρόβλημα..
συνήθως λοιπόν αλλάζοντας το "προφιλ" μιας σύνδεσης με πρόβλημα αποσυνδέσεων και απο 24Mbps την κάνουμε 12 ή 8Mbps, εχει ως άμεσο αποτέλεσμα την μείωση των παρεμβολών (αφού μειώνεται και το εύρος συχνότητας της γραμμής μας) και την πιο σταθερή λειτουργία της..

Παναγιώτης.

el_hymador
13/12/2008, 00:38
είπα ποιός είμαι με πρόθεση να βοηθήσω οποιον φίλο απο εδώ καθώς καθε μέρα βοηθάω οσο μπορώ κόσμο γιατι ετσι το νιώθω . απο τα 24 μεχρι τα 42 μου αυτό κάνω/ οσο για τα πτυχία των υπολοίπων καλως που τα έχουν . εγώ είμαι ευχαριστημένος πουκαποιοι φίλοι απο δώ επικοινώνησαν μαζί μου τους εδωσα τηλεφωνο μου και θα χαρώ να τους βοηθησω . ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΩ απλά να τους βοηθήσω . ακόμα και αν είναι να ληθουν θέματα του R-NOC.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ επιμένω είναι το ονομά μου ... αν θέλετε ... Δεν θέλετε?? δεν ξαναμιλαμε !!! Αν ο τιτλος ξένισε να με συγχωράτε .δεν θα τον ξαναπώ. εγώ ομως οταν θέλω να μου κανουν δόσεις στο αμάξι που θα παρω δεν ρωτάω τον μηχανικό στο servis αλλα την τράπεζα .

Ωπα παρεξηγησις...

δεν ειχα καμμια προθεση να ειρωνευτω, ουτε εσενα, ουτε την ιδιοτητα σου, ουτε αυτα που γραφεις, απο τα οποια ουτως η αλλως ενα 2% καταλαβαινω...

Αν σου φανηκε προσβλητικο αυτο που εγραψα, συγνωμη, πλακα κανουμε, για να εποανορθωσω τσακω μια :beer: :wave2:

H.A.Balafoutre
13/12/2008, 18:36
Από την αρχή πήρα Forthnet λόγω adsl256. Με τον καιρό μεγάλωσε κι έγινε 1024 σε σπίτι και γραφείο...χωρίς χρέωση. Στο σπίτι παραμένει το 1024 με ελάχιστα προβληματάκια δηλαδή 99,5% ευχαριστημένος από την Forthnet και στο τηλέφωνο (εντάξει η αναμονή είναι κάτι που περιμένεις) και στην παροχή της υπηρεσίας. Τώρα το πακέτο είναι το εξής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ σε όλες τις τιμές που αναφέρω), 7,75ευρώ περίπου το μήνα για ίντερνετ (κάνω 6μηνες ανανεώσεις) τηλέφωνο και πάγιο οτέ 75ευρώ το δίμηνο αφού δεν πολυχρησιμοποιώ το σταθερό παρά μόνον για να με βρίσκουν ή κάνα τηλέφωνο στους γονείς, έχουμε και τα κινητά.... Λίγο το ping στο Counter με χαλάει που είναι 100ms και πάνω κάποιες φορές...αλλά πρέπει να δω τι ρύθμιση έχω λάθος...

Στο γραφείο περίπου τα ίδια, μέχρι που έληξε το προπληρωμένο 6μηνο με το 1024 και με το σταυρό στο χέρι και με μισή καρδιά και ένα σωρό αμφιβολίες λέω να δοκιμάσω το ΈΩΣ 24 της Forthnet στο πολυδιαφημισμένο (ιδιόκτητο δίκτυο). Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση ρουτεράκι τζαμπέ, εκτός μιας φοράς από μαλακία μου. Στο γραφείο είμαι στα 500μ από το κτήριο του ΟΤΕ, το ρούτερ κλειδώνει (ADSL2+ Linksys) στα 15800 περίπου και τελικά έχω έως 8. Ενώ γενικά 2 ή 4mbps σταθερά θα ήταν μια χαρά...μόνον κατά την σύνδεση είχα κάτι μικροπροβληματάκια αλλά πλέον 75-80% ικανοποιημένος... Πληρώνω 39,01 το μήνα στο ιδιόκτητο, με την χρέωση του ΟΤΕ να περιορίζεται μόνον σε μια από τις 2 χρεώσεις στον λογαριασμό...δεν θυμάμαι ποια...και τηλέφωνο ΟΤΕ κανονικά.

Γενικά δεν ήθελα να γίνω το πειραματόζωο των εταιρειών διότι άλλα "θέλαμε" ως καταναλωτές από τις ιδιωτικές και άλλα μας δίνουν...τείνουν να γίνουν χειρότερες από τον ΟΤΕ με κακοπληρωμένους υπαλλήλους...αλλά τέσπα σε καμία περίπτωση δεν σκυλόβρισα τα παιδιά στα τηλέφωνα...μπορεί να τα είπαμε λίγο πιο χοντρά...αλλά συμφωνήσαμε στο τέλος...αλλά ο ΟΤΕ έχει υπαλλήλους που θα τρέξουν και θα έρθουν στο σπίτι...αυτό δεν το κάνει κανείς, εκτός να πετύχεις σε καλό αντιπρόσωπο εταιρείας και έρθει, τουλάχιστον στο γραφείο έτσι τη γλυτώσαμε, και σώσει κάποια πράγματα τηλεφωνώντας ο ίδιο, που και το αντικείμενο ξέρει και θα του μιλήσουν διαφορετικά στο τηλ.

Ξέρω ότι μπορεί να πληρώνω παραπάνω για υπηρεσίες που κάποιοι υπόσχονται ή και όντως δίνουν φθηνότερα...αλλά έχω κερδίσει την ηρεμία μου...διότι μεταφορές και αλλαξοκολίες σε εταιρείες και μηχανές...δεν το θέλω με τίποτα...μια αρχική καλή επιλογή να κάνουμε τη δουλειά μας και τέλος. Οπότε, τι να σου πω, με την Forthnet είμαι κατά ένα μαγάλο ποσοστό ικανοποιημένος και δεν κάθησα να το ψάξω με πακέτα και διάφορα άλλα. Πλέον δεν ξέρω αν έχει και 2 ή 4 ή 6 αν δεν θες τα πακέτα ΕΩΣ 24...είμαι της άποψης keep it simple και θα είσαι μια χαρά, άντε να σου βγει λίγο πιο ακριβό.

hidefnick
14/12/2008, 11:16
Μα καλά, τόσοι ευχαριστημένοι απο HOL???? Μιλάμε ο ορισμός του απαράδεκτου, και το δέχονται και μόνοι τους. "Ειδαμε ότι επιθυμείτε να αλλάξετε πάροχο. Γιατί?"
" Γιατί από την ώρα που έγινα πελάτης σας πριν ένα χρόνο δεν έχω τηλέφωνο. (χτες συγκεκριμένα δεν κατάφερα να μιλήσω πάνω απο 2 λεπτά συνεχόμενα.) Και σας κάλεσα τοτε και τοτε και τοτε και μίλησα με τους τάδε υπαλλήλους σας οι οποίοι παρέπεμψαν την υπόθεσή μου σε τεχνικό που θα με καλούσε. Πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτε"
και τρώω ένα
" έχετε απόλυτο δίκιο κύριε. Ευχαριστω" και μένω χαζός..........