PDA

View Full Version : ανέκδοτο

nimbus
10/03/2005, 17:13
Ανέκδοτο: Πάει ένας σκύλος σε ένα χασάπικο. Σπρώχνει την πόρτα, ανοίγει, πηδάει σε μια καρέκλα και αφήνει τον έκπληκτο χασάπη να πάρει από τα δόντια του το χαρτί της παραγγελίας.
Ο χασάπης του δίνει την παραγγελία, και ο σκύλος τα λεφτά. Κάνει μεταβολή, ανοίγει την πόρτα και φεύγει! Ο χασάπης τρελάθηκε και αποφάσισε να τον πάρει από πίσω για να δει τι θα κάνει.
Ο σκύλος πάει σε ένα σταθμό του μετρό. Βγάζει εισιτήριο από το μηχάνημα, το ακυρώνει, και μπαίνει σε ένα βαγόνι.
Ο χασάπης πάντα από πίσω του να μην πιστεύει στα μάτια του!
Μετά από 2-3 στάσεις, ο σκύλος κατεβαίνει, παίρνει τις κυλιόμενες, βγαίνει από το σταθμό και αφού διήνυσε μια απόσταση, σταματάει στην αυλόπορτα μιας βίλας.
Χτυπάει το κουδούνι με το μουσούδι του και η πόρτα ανοίγει. Ο χασάπης πάντα ακολουθεί. Φτάνοντας ο σκύλος στην εξώπορτα, σταματάει για λίγο και αφήνει τα ψώνια κάτω.
Μετά κάνει λίγο πίσω, παίρνει φόρα και χτυπάει πάνω στην πόρτα. Περιμένει λίγο, κάνει πίσω, παίρνει φόρα και ξανά το ίδιο. Κάποια στιγμή η πόρτα ανοίγει και τον υποδέχεται ένας με ένα ξύλο!
Ο χασάπης παρακολούθησε έκπληκτος τον άνδρα να δέρνει το σκύλο! Μετά ο σκύλος μπήκε μέσα, αλλά ο χασάπης πρόλαβε τον άνδρα:
- Καλά άνθρωπέ μου, γιατί χτυπάς έναν τόσο έξυπνο σκύλο;
- Έξυπνος-έξυπνος, αλλά είναι η τρίτη φορά που ξεχνάει τα κλειδιά του ο μ.....κας!!!

Μικρή Λουλού
11/03/2005, 08:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

x-rider
11/03/2005, 08:29
ΚΑΛΟ:beer:

:rotflmao: :rotflmao:

Julius
11/03/2005, 08:31
Plaka Plaka to labrador toy geitona mou paei tis sakoules me ta skoupidia kai tis afinei sthn gonia dipla apo ton kado (pistevo oti ean eitane xamiloteros o kados tha ta petage kai mesa)

Μικρή Λουλού
11/03/2005, 08:33
ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΤΖΟΥΛ..
ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΟΡΑ !!!

ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GST
11/03/2005, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Plaka Plaka to labrador toy geitona mou paei tis sakoules me ta skoupidia kai tis afinei sthn gonia dipla apo ton kado (pistevo oti ean eitane xamiloteros o kados tha ta petage kai mesa)

εχεις τιποτα υποψιν για ρυθμιση βαλβιδων.......:lol: :wave2:

AFTER
11/03/2005, 10:14
Εγω το δικο μου τον εχω μαθει να μου αλλαζει λαδια/τακακια και να μου τεντωνει την αλυσιδα!

Επισης τον εχω μαθει να ξυπναει πιο πριν απο μενα και να μου αναβει/ζεσταινει την μηχανη!

Αλλα την τελευταια φορα του τις εβρεξα,γιατι ξεχασε τo ΤΣΟΚ ανοιχτο ο παλιομ____ας!!!!!!!!:mad: :mad:

Todi
11/03/2005, 10:56
emena mono na katouraei kserei ....

re Jul.. ayto piges re malaka na ton matheis me ta skoupidia to kolpo kai apo tote pou eirthes spiti kathe mera aradiazei olo ton kado sto patoma????
to ksero oti esy gia kalo pigenes alla ela na ton ksematheis tora