View Full Version : Τέλος τα Arai RX7 - Ήρθαν τα RX7-gp
Για όσους σκέπτονται να αγοράσουν Arai RX7 αυτές τις ημέρες.
Ας έχετε υπ όψιν σας πως η Arai θα σταματήσει το γνωστό σε όλους μας RX7
το οποίο και θα αντικατασταθεί με το νέο μοντέλο : RX7-GP .
Αυτό έχει σας αποτέλεσμα πολλά site να έχουν τιμές σε προσφορά για να ξεστοκάρουν τα RX7.
Το νέο RX7-GP έχει καινοτομίες στην κατασκευή του,στο σχεδιασμό του,στους αεραγωγούς του
και υποστηρίζει ότι έχει και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.
Οπότε ή αγοράζετε το δοκιμασμένο και γνωστό RX7 και σε χαμηλότερη τιμή ,
ή αγοράζετε το τουμπανιασμένο και φρέσκο RX7-GP.
Το επίσημο site του RX7-GP : ARAI RX7-GP (http://www.araihelmet-europe.com/rx7gp/eng/index.php?page=home)
Schuberth S1 Pro :wave2: :wave2:
Και άσε την αράι να αλλάζει μοντέλα. Το είδαμε και το κορσαίρ.
'Ασχετο.
Καλύτερα κράνος του Ε.Σ φορεμένο με το δίχτυ παραλλαγής, παρά Schuberth S1 Pro με
"1.525 Grammes of pure performance including sun visor" :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
τι είδαμε δλδ; :confused:
XJR_Billy
15/12/2008, 14:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
[B]Schuberth S1 Pro :wave2: :wave2:
Αν και δεν το έχω, είναι το πιο αθόρυβο κράνος που έχω φορέσει στη ζωή μου.
Απίστευτη ηχομόνωση.:)
Αφου δεν το έχεις,πως το έχεις δοκιμάσει ; :hypnotize :look: :hypnotize
Άσε και που το Σούμπερτ απο σχέδια είναι Δράμα-Καβάλα-Λούτσα.
και το ποστ αναφέρετια στα ARAI...... :wave2:
road spirit
15/12/2008, 14:52
εχμμ
το θέμα του θρεντ είναι τα αραι ρχ-7, stick to it
:evil:
Eλα μου ??:look:
XJR_Billy
15/12/2008, 15:00
Οκ παιδιά. Δίκιο έχετε.:D
Είχαμε πάει με ένα φίλο μακρινή βόλτα και αλλάξαμε κράνη στο γυρισμό, και η διαφορά του S1 με το Shark RSX μου ήταν δραματική στο θόρυβο. Γι' αυτό και το ανέφερα.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τι είδαμε δλδ; :confused:
Άστο, άλλη φορά.
Ας παραμείνουμε εντός θέματος.
Άστο, άλλη φορά.
Eντός θέματος είμαστε, τι είδαμε;
Άστο, άλλη φορά.
Εντός θέματος είμαστε. Για τα RX-7 είναι το θέμα, για τα RX-7 μίλαγες.
manhunter
15/12/2008, 15:13
Ε πες μας να μάθουμε και εμείς, τι ''είδαμέ'' με το corsair ντε
Με την απορία θες να μείνουμε???
:sick: :sick: :sick:
Το έχω ξαναγράψει και άλλη φορά -δεν θυμάμαι πότε και πού- ότι εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ δυσαρεστημένος από το ρξ7.
Το κράτησα 1 χρόνο (ίσως και λιγότερο) και το έδωσα μαζί με το μηχανάκι που πούλησα στο ξαδελφάκι μου (Gsxr1300).
Για να εξηγούμαστε, δεν του έκανα δοκιμή σε κρούση, αλλά μιλάω για λόγο απόδοσης(πλην κρούσης)/τιμής.
Θόρυβος εκκωφαντικός!!, ποιότητα εσωτερικής επένδυσης, ξεκόλλημα συριτιού στο κάτω μέρος του κράνους.
Και άντε να είχε φάει το πολύ 2-3 βροχές...
Και το χρ1000 που έχω τώρα (2 για την ακρίβεια -ένα για εδώ μέσα, και ένα για ταξίδια) το πήρα στην ΜΙΣΗ τιμή, είναι ελαφρώς πιο αθόρυβο, με καλλίτερη ποιότητα υλικών εσωτερικής επένδυσης, και ζυγίζει 60 γρ λιγότερο από το ρχ7, μετρημένα σε ζυγαριά ακριβείας... (όχι ότι έχει σημασία για μένα, αλλά για κάποιον από εσάς μπορεί να έχει).
Ποιότητα εσωτερικής επένδυσης ; :confused: Δλδ;
Για το συρίτι δεν ξέρω να πω, μιας και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Συγκρίνεις άλλα κράνη σε σχεση κόστους/ποιότητας όμως.
Το αντίστοιχο του RX-7 δεν είναι το XR-1000, αλλά το Χ-11 που έχει ίδια τιμή και ίδιο θόρυβο.
Θόρυβο κάνει συμφωνώ αλλά οι αεραγωγοί που τον προκαλούν προσφέρουν και αψογο εξαερισμό στο κράνος που σε μεγάλες διαδρομές είναι πολύ χρήσιμος. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η αεροδυναμική του.
Γιατί με τον θόρυβο την παλεύεις. Με το κράνος κολλημένο στα μάτια δεν την παλεύεις....
(Αααα, του έχω κάνει και τέστ κρούσης btw) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ποιότητα εσωτερικής επένδυσης ; :confused: Δλδ;
Για το συρίτι δεν ξέρω να πω, μιας και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάτι. Συγκρίνεις άλλα κράνη σε σχεση κόστους/ποιότητας όμως.
Το αντίστοιχο του RX-7 δεν είναι το XR-1000, αλλά το Χ-11 που έχει ίδια τιμή και ίδιο θόρυβο.
Θόρυβο κάνει συμφωνώ αλλά οι αεραγωγοί που τον προκαλούν προσφέρουν και αψογο εξαερισμό στο κράνος που σε μεγάλες διαδρομές είναι πολύ χρήσιμος. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η αεροδυναμική του.
Γιατί με τον θόρυβο την παλεύεις. Με το κράνος κολλημένο στα μάτια δεν την παλεύεις....
(Αααα, του έχω κάνει και τέστ κρούσης btw) :wave2:
+954
4 χρόνια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ χρήσης και δεν έπαθε τίποτα....
Τώρα μαλακοειδώς έχω Viper GT και μου λείπει το RX7 μου.....
1. Το αντίστοιχο του RX-7 δεν είναι το XR-1000, αλλά το Χ-11 που έχει ίδια τιμή και ίδιο θόρυβο.
2. (Αααα, του έχω κάνει και τέστ κρούσης btw) :wave2:
1. Βύρωνα, φαντάσου ότι δεν μπήκα καν στην διαδικάσία να πάρω το χ-11.
Το μαγαζί από όπου και αγόρασα, μου το έδωσε για μία μέρα (ότι κράνος ήθελα) να το δοκιμάσω και αν δεν μου άρεσε θα τους το επέστρεφα.
Έ, και όταν επέστρεψα αφού το δοκίμασα, το αγόρασα (γιατο χρ1000 μιλώ).
2. Θα σου συνέστηνα τα τεστ κρούσεως να τα αφήσεις για τις κούκλες του εργοστασίου...:lol: :lol:
4 χρόνια ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ χρήσης και δεν έπαθε τίποτα....
Νίκο, μακάρι φίλε, το κρανάκι σου να παραμείνει σαν καινούργιο. Και όχι για άλλα 4, αλλά ακόμη 44 χρόνια...
:beer: :beer:
Btw δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω για τα Shoei. Το 2ο κράνος μου είναι ένα XR-900 που έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.
Απλά με γυμνό μηχανάκι δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα αεροδυναμικής και μόνο. :wave2:
power hornet
16/12/2008, 00:07
αραι και παλι αραι.
εγω εχω ενα αραι astro j εδω και 5,5 χρονια δεν εχει παθει τιποτα εκτος απο τα μαξιλαρια
γιατι το χρησιμοποιω καθε μερα,ηδη παρρηγειλα απο την αμερικη με 400 ευρω παλι αραι το
viper gr sinister.
σκεφτομαι οτι θα το μετανιωσω αμα ακουσω οτι με 100ευρω παραπανω που δεν νομιζω απο αμερικη θα επερνα το καινουργιο rx-7gp,αλλα πιος περιμενει δυο μηνες.
ειναι γεγονος οτι τα αραι κανουν θορυβο, αλα δεν με νοιαζει τον καλυπτει ο μελωδικος ηχος την ακραπας :rotflmao:
joe_black
16/12/2008, 13:22
Μιας και μιλάτε για Arai, - άσχετο αλλά επίκαιρο :lol: -
ξέρετε αν υπάρχει κάποιος
που να τα επισκευάζει; ( εκτός από την επίσημη αντιπροσωπεία )
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black
που να τα επισκευάζει;
Τι να επισκευάζει δλδ;
joe_black
16/12/2008, 13:30
Το ύφασμα στα μαξιλαράκια
Τι να επισκευάζει δλδ;
Ρωτα στον παπασταυρου!!
Εγω παντως παιδια για 500 που εδωσα για το rx7 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος, δεν ειναι αθορυβο, αλλα δεν με ενοχλει και με 2 ωτοασπίδες ειναι οκ!
ενα πολυ θετικο που εχει ειναι πως αλλαζουν όλα τα εσωτερικα (τα αλλαξα και το εφερα στα μετρα μου).
το schuberth ειναι πραγματι ισως το πιο αθορυβο αλλα και 1,5 kg δεν ειναι και λιγα.
και εκτος απο αυτο το rx7 δεν βγηκε για τουριστικη χρηση, ειναι αλλος ο σκοπος του.
και στο κατω κατω ολα ειναι θεμα γουστου!!
DimChios
16/12/2008, 14:32
RX 7 (που εχω τωρα) και καποια στιγμη ενα RX7 GP!!!
ΤΕΛΟΣ!
Ειχα δει και την παρουσιαση του στην TV καποια στιγμη αλλα δε θυμαμαι που!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black
Μιας και μιλάτε για Arai, - άσχετο αλλά επίκαιρο :lol: -
που να τα επισκευάζει; ( εκτός από την επίσημη αντιπροσωπεία )
:)
Αν μιλάς για το RX 7 ............. αλλάζουν !!!
joe_black
16/12/2008, 19:31
Όχι, δυστυχώς! :)
Μιλάω για την σειρά condor
η οποία και τα έχει ενσωματωμένα. :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν μιλάς για το RX 7 ............. αλλάζουν !!!
harvester
18/12/2008, 08:54
σιγουρα ειναι οτι πιο αψογο ποιοτηκα εχω φορεσει.
αλλα αυτος ο θορυβος παλευεται μονο με ωτασπιδες.
θυμαμαι να κανω το αθηνα-Λαρισα και να γυριζω σπιτι να κοιμηθω και να μην μπορω επειδη ακουγα ακομη μεχρι το πρωι τον θορυβο στα αυτια μου.
ο θορυβος δεν ερχεται τοσο απο τους αεραγωγους οσο απο τα αυτακια τις ζελατινας στα οποια επιμενει μ@λακωδως η arai μιας και ετσι μονο λεει μπορει να πετυχει την καμπλυλοτητα του κρανους.
δεν συγκρινεται με καμια τα επιπεδα θορυβου του με κανενα αλλο κρανος.
το x-11 για μενα ειναι σαφως ανωτερο και υστερει μονο στο μικρο οπτικο πεδιο και στο εξωτερικο φινιρισμα
akaposto
18/12/2008, 10:23
Ζητώ συγνώμη που θα ξεφύγω λίγο.
Θέλω να ρωτήσω,όσους έχουν XR1000,
επειδή το δοκίμασα προχθές, μου φάνηκε κοντό στο πηγούνι.
Είναι ιδέα μου ή το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος;
Δεν παίρνω τώρα κράνος,αλλά είμαι στο ψάξιμο,
γιατί σύντομα θα κοιτάξω να το αλλάξω.
Κοιτούσα για κάτι πιο οικονομικό,(πχ suomy vandal)
αλλά την καλύτερη εφαρμογή την ένιωσα ( :D ) στο viper GT.
Αν δεν είχα αυτό το θέμα με τον θόρυβο,δεν θα το πολυσκεφτόμουν.
Τελευταία ερώτηση,μιας και δεν βρήκα τέτοιο thread,
έχει κανείς Agv Ti-tech να μας πει μια γνώμη;
(εδώ κάτω στο Ηράκλειο τα agv σταμάτησαν στο S4! )
Ισχύει έως ένα βαθμό αυτό με τα Shoei-Arai.
Λόγω διαφορετικής σχεδίασης,υπάρχουν πολλοί που κουμπώνουν στα Arai και στα shoei απλά δεν...
Και το αντίστροφο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Ζητώ συγνώμη που θα ξεφύγω λίγο.
Θέλω να ρωτήσω,όσους έχουν XR1000,
Φιλε οπως τα λες ειναι.
Παντως εγω τον περασμενο Μαϊο αγορασα απο Ebay ολοκαινουργιο RX-7 Colin Edwards replica με 370 Ευρω!!!!! κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
Τελευταία ερώτηση,μιας και δεν βρήκα τέτοιο thread,
έχει κανείς Agv Ti-tech να μας πει μια γνώμη;
Το θέμα με το πηγούνι το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ.
Ti-Tech έχει ο nktr και έχει πει τα χειρότερα :wave2:
harvester
18/12/2008, 11:32
Το θέμα με το πηγούνι το έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ.
Ti-Tech έχει ο nktr και έχει πει τα χειρότερα :wave2:
νταξ δεν ειναι τοσο χαλια.για τα λεφτα του εγω θα το ελεγα τιμιο.
απλα οι αεραγωγοι σφυριζουν εκνευριστικα και οι σιτες εκτος απο ευαισθητες δεν καθαριζουν με τιποτα.
τωρα το πηγουνι ειναι ενα θεμα ειδικα στα ogk, νομιζω μονο τα shark βολευουν σε μεγαλεw μυτες και πηγουνια.
οπως βεβαια και τα arai γι'αυτο φοραει και ο sete:lol:
Για το συρίτι δεν ξέρω να πω, μιας και το δικό μου δεν έχει παρουσιάσει κάτι.
Συζητούσα με ένα φίλο προχθές -έχει και αυτός RX7- και μου είπε ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με το συρίτι στο κράνος. Και το κωλόπαιδο, ενώ μιλούσα με τόσην ώρα για τα κράνη, δεν έλεγε κουβέντα.
Παρά μονο όταν τον ρώτησα αν έχει παρατηρήσει κάτι στο συρίτι...
Περιμένω να μου στείλει φωτό και θα την ανεβάσω να ρίξετε μια ματιά.
Ακριβώς πανομοιότυπο το πρόβλημά του με το δικό μου...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1319092#post1319092 :smokin:
DrIoannis
29/12/2008, 14:52
Ο αδερφός μου έχει RX7 και ναι του έχει φύγει το σιρίτιο.Έχω ήδη παραγγείλει το νέο RX7 και αναμένω με αγωνία.
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....??
Τάχουμε πεί 100 φορές.......
ARAI.........rx-7 μακράν τό κορυφαίο....!!!
Καί ό άντικαταστάτης του.......πάλι τό πρώτο θάναι...!!!
Είναι τό κορυφαίο κράνος γιά μηχανάκια μέ γκάζι.......!!!!!
Έχει τήν κορυφαία συμπεριφορά πάνω άπό τά 200...ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ...
άπό τά ύπόλοιπα.....!!!
Όποιος δέ τό κατάλαβε,ένώ τό έχει φορέσει κάτω άπό αύτές τίς
συνθήκες......ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ....!!!!
Ούτε τό πιό άθόρυβο είναι ,ούτε προστατεύει άπό τό κρύο.......ούτε,ούτε...
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ........ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.......
ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.........!!!!!
Όσο γιά τό φίλο πού είπε πώς τού χάλασε,μάλλον πολύ άτυχος
πρέπει νάναι.....
Τή ρέπλικα τού Ντούχαν...........τή φορούσα άπό τό 1990 μέχρι
πέρισυ πού τό έσπασα σέ πέσιμο....!!!
Καί κάτι τελευταίο .........
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ............καί πλύντε τα
μέ χλιαρό νερό άφοβα........καί μπόλικο μαλλακτικό...!!!
Ούτε μέ άφρούς ξεβρωμίζουν ούτε πλένοντας τά άποσπώμενα μέρη....!!!
ΛΕΚΑΝΗ.........ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΑΚΙ...........ΜΑΛΛΑΚΤΙΚΟ..........
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ....!!!!
ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ..........!!!!!!
Άκου μαξιλαράκια καί μαλακίες.......παραμύθι γιά νά πουλάνε είναι...!!
Ούφ........έβγαλα τό λίμπιντο μου,τό βίτσιο μου.....έπιτέλους άπελευθερώθηκα...!!!!
RaGe_Raptor
29/12/2008, 18:29
είναι το κορυφαίο κρανος απο τα 200+ km/h,τι να λεμε τωρα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Όποιος δέ τό κατάλαβε,ένώ τό έχει φορέσει κάτω άπό αύτές τίς
συνθήκες......ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ....!!!!
Μάλλον έχεις δίκιο φίλε. Είμαι ένας απλός και άσχετος αναβάτης.
Αν δεν μείνω ικανοποιημένος από ένα προιόν, είμαι πλέον σίγουρος ότι το τελευταίο που πρέπει να κάνω είναι να το γράψω κάπου εδώ...
Μάλλον έχεις δίκιο φίλε. Είμαι ένας απλός και άσχετος αναβάτης.
Αν δεν μείνω ικανοποιημένος από ένα προιόν, είμαι πλέον σίγουρος ότι το τελευταίο που πρέπει να κάνω είναι να το γράψω κάπου εδώ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.......
Γούστα ύπάρχουν πολλά.......
Προτιμήσεις έπίσης.............
ΕΓΩ.........ΔΕΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.........ούτε έχω καμμιά
σύμβαση μέ κανέναν,ούτε διαφημίζω κάποιον,ούτε τά παίρνω άπό
κάποιον γιά νά τόν σπρώξω........!!!!!!!
Έννοείται πώς δέν ίσχυρίζομαι ότι τό κάνεις έσύ γιά νά μήν
παρεξηγούμεθα...!!!
Άπό τό 1980 κυκλοφορώ μέ τά θηρία......
ΚΑΤΑΝΑ..........GSX-E..........ZZR...........BLACKBIRD.........HAYABUSA........
Άπό τό 1990 τό ZZR-1100 είχε κοντά στά 300 τελική....!!!
Φόρεσα πολλά κράνη..........
ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ...........δέν είχε τή συμπεριφορά τού ARAI στά
πολλά χιλιόμετρα..
Καί έπειδή φοράω γυαλιά ,τό τρέμουλο στά πολλά είναι πολύ
ένοχλητικό.
Μόλις περνούσα τά 200-220 έβλεπα τό δρόμο διπλό άπό τό κούνημα..
ΤΑ ARAI.........ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΦΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ....!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ...!!!
Θεωρώ λοιπόν άδύνατον ,κάποιος νάχει φορέσει τά ARAI καί νά μήν
τόχει διαπιστώσει αύτό........!!!
Έκτός άν παίζει ......ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ........!!!!
Έγώ πάντως ποσοστά άπό τήν ARAI..............ΔΕΝ ΕΧΩ....!!!
Τή γνώμη μου καταθέτω,καί τίς έμπειρίες μου γιά τούς νέους όδηγούς....
Nά τό πώ γιά τελευταία φορά λοιπόν ............
ΤΑ ARAI...........KAI EIΔΙΚΑ ΤΟ RX-7 ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΝΗ
ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 200....!!!!
Άν τό μηχανάκι σας τερματίζει κάπου έκεί...........ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...!!!
PROBLEM WITH AGV TI-TECH HELMET
Δυστυχώς και έκανα το λάθος από 3 Arai που έχω πάρει, τα 2 ήταν 7RR, να εμπιστευτώ και να πάρω AGV το TI-TECH.
Το κράνος ενώ έχει όλα όσα ήθελα, design, αντιθαμβωτική ζελατίνα, σιλικονούχα μαξιλαράκια για να μην κάθονται :a013:
αντιμετώπισα όμως ένα τρελό πρόβλημα στο κέλυφος με μία ρωγμή που έχει ξεκινήσει στο πλάι δίπλα από το αφτί της ζελατίνας και συνεχίστηκε περιμετρικά έως μπροστά από την πάνω πλευρά έως το ύψος του αεραγωγού και την ώρα που οδηγούσα άκουγα κάτι σαν κρακ - κρούκ-ψιλοτριγμούς και ψαχνόμουν από που είναι, λουράκι, ζελατίνα γπτ μου !!! πηγαίνω λοιπόν τρελαμένος στον αντιπρόσωπο, και του λέω: έτσι και και έτσι και έχει και δύο μικρά σημαδάκια και δεξιά και αριστερά από το ράφι που το βάζω και δύο γρατζουνιές πιό μεγάλες στην άνω πλευρά από ράφι dexion. Και αρχίζουμε το διάλογο του τρελού....μήπως το φοράς στο χέρι και το κοπάνησες, μήπως το χτύπησες, μήπως, μήπως - μήπως? :eek:
και καλά έως εκεί και αυτός πρέπει να σιγουρευτεί εάν έχει να κάνει με μαλάκα :eek: και τα σημάδια που το κοπάνησα που είναι του λέω ? :eek:
και τσαντισμένος πιάνω το κράνος το πιέζω με το δάκτυλο και του λέω: γιατί βουλιάζει σε πολλά σημεία το κράνος και σε άλλα όχι? είναι ασφαλές αυτό το κράνος ? δεν ήξερε να μου πεί....και το πιάνω από την κάτω πλευρά και το γυρίζω ανάποδα και πιέζω τα δύο άκρα του κράνους προς τα μέσα (στο πλάι του πηγουνιού) και μπαίνει μέσα 2 έως 3 πόντους από την κάθε πλευρά !!!! :eek:
και του λέω άμα πέσει αυτό το κράνος, που πέρα από τη ρωγμή το κράνος είναι ήδη άχρηστο, τα υπόλοιπα σημεία που βουλιάζουν τι θα γίνει? ο κουμπάρος μου που έχει δύο replikes του Rossi δεν κάνει τέτοια !!!!! (θα το ξαναδώ και σήμερα)
και μου ξεκινά μία συζήτηση του τύπου εάν γνωρίζω την χρήση του κράνους και τι σε προστατεύει :confused:
και του λέω το κέλυφος και το μέσα, αλλά εσύ είσαι ο ειδικός για τα κράνη και εγώ αυτός που τα φοράει και είμαι άσχετος.....κα ι τι μου λέει: μόνο το μέσα σε προστατεύει... ..μπουρ...και. ...και....και δε μου λές να μου λέει αυτό που θέλω :confused: και κάτι τέτοια.....και αφού έχει πάει η συζήτηση αλλού για αλλού του λέω: Εγώ ξαναλέω ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΟΝΤΩΣ και φοράω μόνο κράνη και οδηγώ=ΠΕΛΑΤΗΣ,
αλλά βλέπω ότι το Arai και το Shoei που έχουν χίλιες δύο μαλακίες: ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ, ΘΑΜΠΩΝΕΙ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΝΤΑ.....ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΛΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΩΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΕΣΗ,
και με πτώση που είχε φίλος Σέρρες με πολλά στην κ3 το κοπάνησε άσχημα από την δεξιά πλευρά και το κράνος έπαθε χοντρό ξύσιμο σε μέγεδος περίπου 5 πόντων διάμετρο και φάνηκε το υλικό του μόνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΡΩΓΜΗ ΕΧΕΙ !!! κράνος τότε του 2000 με πτώση το 2005 !!!
και μου λέει: να δούμε να το στείλουμε για εξέταση, αλλά μήπως δεν είναι έτσι... και η ζελατίνα (φιμέ) γιατί έχει σπάσει το κούμπωμά της και είναι από την πλευρά της ρωγμής... :confused: όλα από εκεί γίνονται ? Και του λέω: ρε φίλε σημάδι η ζελατίνα δεν έχει ούτε ένα από όλες τις πλεύρές πως είναι δυνατόν λοιπόν από πέσιμο να έσπασε ? το έχω σπάσει από λάθος τοποθέτηση επειδή είναι μεγάλο πακέτο εάν δεν ξέρεις πως μπαίνει η ζελατίνα, δεν είναι όπως της Arai που τη βαζοβγάζεις στο δευτερόλεπτο, αλλά και ακόμα έτσι να ήταν όπως λές γιατί να μην έβαζα την διάφανη που είναι καινούργια ?
φεύγω και του λέω, οκ ευχαριστώ τα λέμε από εβδομάδα, να έρθω με το άλλο κράνος μου για να αφήσω αυτό για να το εξετάσουν αλλά επειδή η συμπεριφορά τους ήταν κατ΄ελάχιστο ειρωνίας, και απρεπής, θα μαζέψω φωτό και ιστορίες θα στείλω ένα mail στη μαμά εταιρεία και αφού ενημερώσω και τη νομική προστασία που πληρώνω τόσα χρόνια σα μαλάκας, ας επιληφθούν του θέματος με συνήγορους πολίτη, πραγματογνώμονες κλπ. και ας βγάλουν άκρη από εκεί.
*Σκεφτόμουν να το στείλω μετά σε αυτούς με χαρτί ότι το παρέλαβαν προς εξέταση, αλλά λέω κάτσε πρώτα να επικοινωνήσω με εταιρεία και να βγάλω φωτό για να έχω κάτι στα χέρια μου πριν το δώσω και "εξαφανιστεί".
και κλείνοντας:
το AGV δυστυχώς το υλικό του το κέλυφος είναι σαν πλαστικό πάχους 1mm με 1,5mm max και πιέζοντάς το, το καταλαβαίνεις και το βλέπεις να πηγαίνει προς το εσωτερικό !!!! θα βγάλω φωτός σήμερα και θα τις ποστάρω για να μην λέμε λόγια του αέρα
ps: το όλο θέμα ψαξίματος ξεκίνησε από τα τελευταία κρούσματα που είχαμε των παιδιών απ΄το άλλο φόρουμ
θέλω βοήθεια:
έχετε παρατηρήσει εσείς κάτι τέτοιο, ή εγώ είμαι ο κατσικοπόδαρος?
ευχαριστώ
*και η απάντηση της εταιρείας μετά από 3 email που τους έστειλα από τις 13 Δεκεμβρίου το πρώτο και με φωτογραφικό υλικό ? ......... ούτε Καλά Χριστούγεννα
αυτό είναι το τελευταίο που έστειλα:
Thanks for your direct answer :(
you know better the customer support ....
I will post the problem of the helmet and
your answer with all the photos i have.
Thanks again
And Merry Christmas
& Happy New Year
151273
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ !!!!
:mad: :eek: :hypnotize :evil:
151274
και το κράνος που λέγαμε....
*και πόσο μλκς είμαι που έλεγα κάποια εποχή υπερτιμημένα τα ARAI .....:look:
sorr για την χρήση 4 πόστ,
απλώς γιατί ο byron κάτι πόσταρε πιο πάνω και έπρεπε να το αναφέρω.
με το που θα βρώ χρόνο θα κάνω άλλο thread.
ευχαριστώ
151276
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και τσαντισμένος πιάνω το κράνος το πιέζω με το δάκτυλο και του λέω: γιατί βουλιάζει σε πολλά σημεία το κράνος και σε άλλα όχι?
Δλδ οι φωτό που έχεις βάλει δείχνουν σημεία που το κέλυφος βουλιάζει με την πίεση του δακτύλου? :confused:
nikos force
30/12/2008, 11:16
Δλδ οι φωτό που έχεις βάλει δείχνουν σημεία που το κέλυφος βουλιάζει με την πίεση του δακτύλου? :confused: μαλλον ναι ...εχω την εντυπωση οτι παρατηρω μια πλαστικοτητα και παραμορφωση ...
Δλδ οι φωτό που έχεις βάλει δείχνουν σημεία που το κέλυφος βουλιάζει με την πίεση του δακτύλου? :confused:
ναί :confused: !!!! και φαίνεται περισσότερο από αυτή τη γωνία
τώρα που της έδωσα φως δεν φαίνεται ξεκάθαρα ?
τι λέτε να κάνω? πως να το χειριστώ το όλο θέμα? να το πάω στον αντιπρόσωπο ή όχι ?
και από την εταιρεία που δεν πηρα απάντηση ? θα το κουκουλώσουν το θέμα και θα εξαφανιστεί δια μαγείας το κράνος ?
byron τι λές ?
151281
ναί :confused: !!!! και φαίνεται περισσότερο από αυτή τη γωνία
τώρα που της έδωσα φως δεν φαίνεται ξεκάθαρα ?
τι λέτε να κάνω? πως να το χειριστώ το όλο θέμα? να το πάω στον αντιπρόσωπο ή όχι ?
και από την εταιρεία που δεν πηρα απάντηση ? θα το κουκουλώσουν το θέμα και θα εξαφανιστεί δια μαγείας το κράνος ?
byron τι λές ?
Εγώ λέω να πάρεις τηλ τον Rossi που είναι και επίτημος πρόεδρος ΔΣ της AGV (εχει κι ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της AGV) και να του πεις ότι του το στέλνεις να το φορέσει του χρόνου στον πρώτο αγώνα των GP......
Αν δεν θέλει, να σου στείλει ένα άλλο..... :rolleyes:
Εγώ λέω να πάρεις τηλ τον Rossi που είναι και επίτημος πρόεδρος ΔΣ της AGV (εχει κι ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της AGV) και να του πεις ότι του το στέλνεις να το φορέσει του χρόνου στον πρώτο αγώνα των GP......
Αν δεν θέλει, να του στείλεις ένα άλλο..... ..... :rolleyes:
ναι θα του στείλω αυτό δώρο που σκέφτομαι να αγοράσω, γιατί είμαι και στο fuk club του...:rolleyes:
151283
Kάτσε ρε φίλε...τις απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ σου, ποιός στις έδωσε? Ο αντιπρόσωπος δεν στις έδωσε? :confused:
Kάτσε ρε φίλε...τις απαντήσεις στο προηγούμενο ποστ σου, ποιός στις έδωσε? Ο αντιπρόσωπος δεν στις έδωσε? :confused:
ένας υπάλληλος ήταν γιατί πήγα στις 8 την ώρα που έκλειναν.
Από ότι κατάλαβα ήταν ο υπεύθυνος για τις πωλήσεις.
Αυτό σκέφτομαι μπας και πάω να μιλήσω στον αντιπρόσωπο.
Δεν ξέρω τι να κάνω :confused:
Το θέμα είναι πάντως ένα:
Ποιότητα κράνους και αντιμετώπιση = ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ :mad:
ένας υπάλληλος ήταν γιατί πήγα στις 8 την ώρα που έκλειναν.
Από ότι κατάλαβα ήταν ο υπεύθυνος για τις πωλήσεις.
Αυτό σκέφτομαι μπας και πάω να μιλήσω στον αντιπρόσωπο.
Δεν ξέρω τι να κάνω :confused:
Το θέμα είναι πάντως ένα:
Ποιότητα κράνους και αντιμετώπιση = ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ :mad:
Στόν αντιπρόσωπο πήγαινε Νίκο. Ο πωλητής τι λύση να δώσει?
σορρ για τα πόστ
το έβαλα εδώ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ AGV TI-TECH (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72532)
ευχαριστώ
LOUKILOUK
10/01/2009, 16:27
RX-7 απο E-bay αμερικη με 405ευρο και εχτρα ζελατινα το φοραω καθημερινα για πανω απο χρονο χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Ευχαριστιεμαι ποιοτητα και ανεση δεν εχω μηχανη με γκαζια (ακομη...) οποτε δεν μπορω να πω για συμπεριφορα στα πολλα αλλα και ολοι αυτοι οι κουλοι του μοτοgp ατι θα ξερουν για να εχουν το ιδιο ακριβως με καποιους απο εμας...:) :wave2:
κατα τα αλλα περι ορεξεως κολοκηθοπιτα...
σιγουρα υπαρχουν και κυκλοφορυν και πολλα αλλα κορυφαια κρανη αναμεσα μας και ο καθενας κανει τις επιλογες του και με το δικο του γουστο,τα δικα του θελω και τις δικες του προτεραιοτητες(ανεση, εφαρμογη, αεροδιναμικη,ποιοτητα κατασκευης, τιμη, φινιρισμα, προστασια, πρακτικοτητακαι φυσικα ασφαλεια...):beer:
DrIoannis
20/03/2009, 15:18
Μόλις πήρα το κράνος Randy Mamola edition σε μπλε.Ωραίο σε εφαρμογή και ποιότητα.Από θόρυβο :hypnotize ...Έχω και ένα OGK,απλά καμία σχέση σε θόρυβο.Το OGK είναι σαφώς πιο αθόρυβο.Κατά τα άλλα το ARAI΄είναι κλάσεις ανώτερο.
http://www.arai.co.jp/jpn/fullface/rr5_c_ran_bl_f.htm
blueangel
20/03/2009, 15:23
Οντως μακράν το πιο αθόρυβο κράνος της αγοράς...Βέβαια το βάρος του είναι το μόνο αρνητικό αλλά δεν μπορείς να τα έχεις ολα...Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος όπως και από το S1 το προηγούμενο μοντέλο της γερμανικής φίρμας:beer: